Ondertussen zitten we al meer dan een maand in lockdown en nog elke dag iets lekkers bedenken om te koken: het is geen makkie. Geen wonder dus dat... [naar artikel]
“Ik ga liever op restaurant dan zelf te koken”, biecht zangeres Lindsay (45) op. Eén gerecht dat ze daar nooit zal bestellen? Stoofvlees! “Dat van mijn mama is het lekkerste ter wereld”, lacht ze. Wat bestelt ze dan wel, en waar gaat ze het liefst tafelen? De zangeres lijst haar 7 favoriete restaurants op. [naar artikel]
Kids en gezonde voeding, het blijft een moeilijke combinatie. En zeker als je ze dan ook nog eens grotendeels vegetarisch wil opvoeden, zoals het foodbloggers achter ‘Little Green Kitchen’. Dat kids ook met hun ogen eten, hebben David en Luise duidelijk goed begrepen. [naar artikel]
Nu we enkel nog voor de hoogstnoodzakelijke boodschappen de deur uit mogen, is het zaak om zoveel mogelijk te koken met dingen die je al in huis... [naar artikel]
Deze zomer gaan we op zoek naar de favoriete seizoensgerechten van acht Belgische foodbloggers. Zoet, hartig of gewoon verfrissend tijdens de hete temperaturen, het kan allemaal. Vandaag is Stephanie Bex van Koken op Hakken aan de beurt. Zij schotelt ons een Thaise salade voor met biefstuk en mango. [naar artikel]
Heb je geen zin om met de feestdagen zelf te koken? Bij deze vijf adresjes bestel je een afhaal kerst- of eindejaarsmenu dat net een tikkeltje anders is. [naar artikel]
De pandemie veroorzaakt door het coronavirus was – en is – voor iedereen levensveranderend. Dat was ook het geval voor de Britse Samantha Taylor (32). De jonge vrouw was verzot op alles dat niet erg goed was voor haar: fastfood, chocolade en snoep. Ze gebruikte eten om zichzelf te troosten na het verlies van haar moeder en liet iedere avond een maaltijd leveren. Maar door de lockdown in 2020 werd Samantha geconfronteerd met haar slechte eetgewoontes toen haar favoriete fastfoodrestaurants moesten sluiten en ze zelf haar potje moest koken. De Britse besefte dat ze houdt van koken en dat ze ook graag weet wat er in haar eten zit. “Intussen ben ik bijna 60 kilo kwijt”, aldus Samantha, die na het verlies van enkele kilo’s ook kon beginnen sporten en nu veel meer zelfvertrouwen heeft. [naar artikel]
Ze maakten als de New Kids het Nederlandse dorpje Maaskantje wereldberoemd en maakten van het broodje bakpao het nieuwe nationale gerecht. Ze [naar artikel]
Van playdate tot feestje, jeans is áltijd een geschikt stevig kledingstuk. Bang dat het lievelingsitem van je kids snel verslijt? Zo gaat hun jeans langer mee! [naar artikel]
De kerstvakantie begint voor Vlaamse kids met een knal. Medialaan lanceert namelijk twee nieuwe kanalen: VTM KIDS en VTM KIDS JR. De twee... [naar artikel]
Door de lockdown koken we vooral thuis. Dus heb je misschien wel nood aan een nieuwe frigo. Uit het grote aanbod de juiste kiezen is geen... [naar artikel]
Kieper je die verlepte kruiden zonder verpinken de groencontainer in? Krijgen de kippen het stugge loof van je bloemkool? Of belanden je zanderige aardappelschillen in je favoriete krant? Door zero waste te koken verspil je minder voedsel en bespaar je ook nog eens flink op je portemonnee. Daarom een handvol tips van twee bekende chefs. Van wortelgin over aardpeerpoeder tot fond van knolselder. “Creatief zijn met keukenafval levert verrassend veel lekkers op.” [naar artikel]
Lees dit artikel: 📈 Moeten we rundvlees als steenkool gaan behandelen? Gerechten met rundvlees zijn populair en doen wereldwijd vleeseters watertanden. Uit een opiniepeiling in 2014 bleek dat biefstuk het favoriete gerecht van de Amerikanen was. Helaas, door zoveel koeien te koken, koken mensen ook zichzelf. De invloed van voedsel op de broeikasgasemissies (BKG) kon een redelijk lange tijd onopgemerkt blijven. Vorig jaar werd er in […] Lees dit artikel: 📈 Moeten we rundvlees als steenkool gaan behandelen? [naar artikel]
Wat krijgt het gezin van een topchef voorgeschoteld? En welke ingrediënten gebruiken ze graag thuis? Deze zomer nemen we een kijkje in de keuken... [naar artikel]
Op het podium zien ze er allemaal perfect gestyled uit, maar wat dragen The Voice Kids het liefst off stage? WE Fashion rolde een kledingrek vol... [naar artikel]
Throwback Thursday in Het Sportpladijs gaat wel heel erg ver terug de tijd in. Wie herinnert zich 'Eurosong For Kids' kandidate Tonya nog, die met... [naar artikel]
Frisse visgerechten passen perfect bij zomerse temperaturen. En met zoveel lekkers uit onze eigen Noordzee is dat erg gemakkelijk. Foodie Elise Van de Poele tovert vijf smakelijke recepten uit haar mouw, klaar in minder dan een uur. Van pasta met mosselen tot fish-and-chips met Belgisch bier: zo veelzijdig kan vis zijn. [naar artikel]
De kerstvakantie begint voor Vlaamse kids met een knal. Medialaan lanceert namelijk twee nieuwe kanalen: VTM KIDS en VTM KIDS JR. De twee... [naar artikel]
De coronacrisis stelde hun geduld langer dan voorzien op de proef, maar vanavond mogen de zestien overgebleven talenten uit 'The Voice Kids'... [naar artikel]
VTM Kids en VTM Kids Jr. smelten vanaf 2 maart samen tot één lineaire zender, VTM Kids. Het lineaire signaal van de kinderzender VTM Kids Jr. wordt overgenomen door een nieuwe seriezender, die CAZ 2 zal heten. Daar zal de kijker elke dag Vlaamse en internationale series, zoals “Clan”, “Cordon” en “Mr. Robot” kunnen bekijken. Dat meldt DPG Media. [naar artikel]
Baal je even van de coronamaatregelen? Denk dan in het vervolg aan Stella, Rover, Stan, Remon en Mona. Deze kinderen kijken door hun levensbedreigende ziektes al lang niet meer op van enkele maanden lockdown en klagen niet als ze weer eens een mondmasker moeten opzetten. Dat kan iedereen maar beter doen, is de boodschap die de moedige modellen willen uitdragen met de fotoreeks ‘Quarantine Kids’. [naar artikel]
PEERVoor het eerst was de Kids Climate Conference, het grootste klimaatkamp van de lage landen voor kinderen, te gast in Limburg. Dit weekend leerden 190 Vlaamse en Nederlandse kinderen in Center Parcs in Peer alles over de ecologische voetafdruk van hun voedingsgewoonten. De kinderen kregen daarbij goed raad van tennislegende Kim Clijsters. “Wij waren een sportieve familie. Voor ons was nadenken over wat je eet vanzelfsprekend.” [naar artikel]
In het kader van het project 'Fata Morgana, KIDS mañana' had tv-gezicht Geena Lisa KIDS gevraagd om 5 uitdagingen tot een goed einde te brengen, uitdagingen die een beroep doen op alle talenten binnen en buiten KIDS. Tijdens de spannende slotapotheose op zondag 5 mei kreeg KIDS in een volle feesttent de welverdiende 5 sterren. Het project wordt gesteund door Een Hart voor Limburg. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.