Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 June 2021
04:49 uur

Bill Gates zet zijn hele fonds van 37 miljard euro in voor bestrijding virus

Het Nieuwsblad

26/04/2020 - 19:54

Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates Foundation, inzetten in de strijd tegen het coronavirus. In dat fonds zit ruim 40 miljard dollar (37 miljard euro). Dat geld wordt normaal gesproken verdeeld over de bestrijding van verschillende ziektes, zoals hiv, polio en malaria. Maar daar wordt het nu weggehaald, zegt Gates in een interview met de Financial Times.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bill Gates zet zijn hele fonds in voor bestrijding virus (26/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates...
  [naar artikel]
 2. Miljardair Bill Gates zet zijn hele fonds in voor bestrijding virus (26/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates, de oprichter van het Amerikaanse technologiebedrijf Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates...
  [naar artikel]
 3. Bill Gates schenkt 3,9 miljard euro weg maar niemand weet aan wie (15/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Microsoft-baas Bill Gates heeft zijn grootste schenking sinds de eeuwwisseling gedaan. Gates schonk voor 4,6 miljard dollar (3.9 miljard euro)
  [naar artikel]
 4. Bill Gates maakt 37 miljard euro vrij voor strijd tegen coronavirus (27/04/2020 - Express)
  Bill Gates, de costichter van Microsoft, gaat alle middelen van zijn stichting, de Bill & Melinda Gates Foundation, inzetten in... The post Bill Gates maakt 37 miljard euro vrij voor strijd tegen coronavirus appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 5. Bill Gates stopt alles in aanpak corona, en dan vallen er elders slachtoffers (28/04/2020 - De Morgen)
  Microsoft-oprichter Bill Gates gaat vrijwel zijn hele goededoelenfonds inzetten in de strijd tegen de coronapandemie. De Bill & Melinda Gates Foundation beschikt over meer dan 37 miljard euro en bestrijdt daarmee al jaren malaria, hiv en polio, vooral in Afrika. Daaraan lijkt nu abrupt een einde te komen.
  [naar artikel]
 6. Belgen spelen sleutelrol in vaccinfonds Bill Gates (20/01/2017 - De Tijd)
  01:04 Bill Gates stelde gisteren in Davos een fonds van 1 miljard dollar voor om vaccins te ontwikkelen. Achter het initiatief zitten drie Belgen.
  [naar artikel]
 7. Miljardair Buffett doneert 3,17 miljard aan Bill Gates (11/07/2017 - De Tijd)
  09:31 De Amerikaanse miljardair Warren Buffett heeft maandag 3,17 miljard dollar (2,78 miljard euro) overgemaakt aan de liefdadigheidsstichting van collega-miljardair Bill Gates en zijn vrouw Melinda.
  [naar artikel]
 8. Hoeveel geld verdient Melinda Gates aan scheiding met Bill? (06/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hoeveel geld verdient Melinda Gates aan scheiding met Bill? Maandag kondigde Microsoft-co-stichter Bill Gates aan dat zijn huwelijk met Melinda na 27 jaar op zijn einde loopt. Diezelfde dag sluisde Gates 2,4 miljard dollar in aandelen door naar zijn aanstaande ex-vrouw. Melinda Gates mocht voor de details rond de echtscheiding vastgelegd werden al 2,4 miljard dollar van ex-echtgenoot Bill in ontvangst nemen. En dat […] Lees dit artikel: Hoeveel geld verdient Melinda Gates aan scheiding met Bill?
  [naar artikel]
 9. Vergeet Bill Gates of Jeff Bezos: Mansa Musa is de rijkste man aller tijden (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Amazon-CEO Jeff Bezos heeft deze week de mytische kaap van 100 miljard dollar (83 miljard euro) gerond. Daarmee laat hij Bill Gates (90 miljard...
  [naar artikel]
 10. Bill Gates: kruisvaarder tegen corona, en toch door velen gehaat als de pest (28/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bill Gates wil zijn volledige fonds – 40 miljard dollar of zowat 40 procent van zijn bezit – aanwenden om de wereld van covid-19 te helpen bevrijden. En toch ziet een coalitie van samenzweringsfanatici, extreme christenen en Trump-fans hem als de antichrist zelve.
  [naar artikel]
 11. Gates Foundation: gezondheidsreus van 50 miljard dollar davert op grondvesten na scheiding Bill en Melinda Gates (04/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Gates Foundation: gezondheidsreus van 50 miljard dollar davert op grondvesten na scheiding Bill en Melinda Gates Zal de pas aangekondigde scheiding van Bill en Melinda Gates de werking van hun gezamenlijke stichting beïnvloeden? Zelf zeggen ze alvast het gezamenlijke project van meer dan twintig jaar verder te willen zetten. Het gaat om de grootste liefdadigheidsinstelling ter wereld, die volgens critici te groot en te machtig geworden is. Alleen al door de […] Lees dit artikel: Gates Foundation: gezondheidsreus van 50 miljard dollar davert op grondvesten na scheiding Bill en Melinda Gates
  [naar artikel]
 12. Het Belgische biotechbedrijf waar Bill Gates een oogje op heeft (18/09/2020 - De Tijd)
  22:43 Bill Gates investeerde al 45 miljoen euro in het Waalse Univercells. Hij ziet er dé manier in om vaccins en medicijnen betaalbaar te maken voor de hele wereld, met mogelijk in 2021 een coronavaccin al...
  [naar artikel]
 13. Bill Gates gaat strijd aan met Covid-19, het internet bedankt hem met complottheorieën (02/05/2020 - De Morgen)
  Bill Gates voorspelde de pandemie al jaren geleden. En nu heeft de miljardair plannen voor de bestrijding. Maar hij wordt gewantrouwd door rechtsradicalen en allerlei complotdenkers op sociale media.
  [naar artikel]
 14. Bill Gates doet zijn grootste schenking van de eeuw (15/08/2017 - De Tijd)
  13:59 Bill Gates heeft nog eens voor 4,6 miljard dollar Microsoft-aandelen geschonken aan liefdadigheid.
  [naar artikel]
 15. Internationale top Londen: Stichting Bill Gates geeft meer geld uit aan gezinsplanning in ontwikkelingslanden (11/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De stichting van Bill Gates en zijn echtgenote Melinda, de Bill and Melinda Gates Foundation, zal de komende vier jaar ongeveer 329 miljoen euro
  [naar artikel]
 16. Volgens Bill Gates is de wereld in 2022 “weer helemaal normaal” (25/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “De wereld zal tegen het einde van 2022 weer helemaal normaal zijn.” Dat zei miljardair en co-oprichter van Microsoft Bill Gates in een interview met enkele Poolse media. Gates gaf zelf al meer dan een miljard euro uit aan ondersteuning voor de pandemie.
  [naar artikel]
 17. Huwelijk Bill Gates strandt twee jaar na dat van Jeff Bezos: dit zijn de 10 duurste scheidingen ooit (04/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates (65) en zijn echtgenote Melinda (56) zetten na 27 jaar een punt achter hun huwelijk. Het laat zich raden dat dit mogelijk een van de duurste scheidingen ooit wordt. Bill Gates staat momenteel vierde op de Forbes-lijst van rijkste mensen ter wereld met een geschat vermogen van ruim 108 miljard euro. Op 1, met een fortuin van 164 miljard euro, nog altijd Jeff Bezos. De oprichter van Amazon scheidde twee jaar geleden van MacKenzie Scott. Die relatiebreuk prijkt ook helemaal bovenaan in de top 10 van de duurste ooit. Een overzicht.
  [naar artikel]
 18. Huwelijk Bill Gates strandt twee jaar na dat van Jeff Bezos: dit zijn de 12 duurste scheidingen ooit (04/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates (65) en zijn echtgenote Melinda (56) zetten na 27 jaar een punt achter hun huwelijk. Het laat zich raden dat dit mogelijk een van de duurste scheidingen ooit wordt. Bill Gates staat momenteel vierde op de Forbes-lijst van rijkste mensen ter wereld met een geschat vermogen van ruim 108 miljard euro. Op 1, met een fortuin van 164 miljard euro, nog altijd Jeff Bezos. De oprichter van Amazon scheidde twee jaar geleden van MacKenzie Scott. Die relatiebreuk prijkt ook helemaal bovenaan in de top 12 van de duurste ooit. Een overzicht.
  [naar artikel]
 19. Melinda en Bill Gates gaan scheiden, dit fortuin zullen ze moeten verdelen (04/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na een huwelijk van bijna dertig jaar hebben Melinda en Bill Gates aangekondigd dat ze uit elkaar gaan. Dat er nu een fortuin te verdelen valt, is duidelijk. Het Amerikaanse zakenblad Forbes raamt het vermogen van Bill Gates op 130,5 miljard dollar, bijna 109 miljard euro. Daarmee is de Microsoft-oprichter de vierde rijkste burger ter wereld, na Jeff Bezos van Amazon, Bernard Arnault van het Franse luxeconcern LVMH en Elon Musk, de topman van autobouwer Tesla. Maar waarin zit al dat geld? Een overzicht van aandelen tot landhuizen.
  [naar artikel]
 20. Bill Gates: ‘Ik denk dat niemand al zoveel levens heeft gered als ik’ (14/06/2020 - De Morgen)
  Alleen Amazon-topman Jeff Bezos is rijker dan Bill Gates, maar de medeoprichter van Microsoft ligt er niet wakker van. Hij is van plan om zijn fortuin van 89 miljard euro – op een paar miljoen na – te besteden aan goede doelen, zoals vaccinatieprogramma’s in Afrika.
  [naar artikel]
 21. Een van de allerrijkste koppels uit elkaar: wat is de impact van de scheiding van Bill en Melinda Gates? (04/05/2021 - VRT NWS)
  Het nieuws kwam gisteravond laat en beheerste meteen de hoofdpunten op sociale en andere media. Na 27 jaar huwelijk en een relatie van 34 jaar zetten miljardairskoppel Bill en Melinda Gates er een punt achter. Bill Gates, stichter van Microsoft, is nog altijd een van de rijkste mensen ter wereld, en met hun Bill & Melinda Gates Foundation hebben ze in de loop der jaren al miljarden dollars geschonken aan goede doelen. Wie zijn Bill en Melinda Gates en wat is hun impact? Enkele vragen en antwoorden.
  [naar artikel]
 22. Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven (04/03/2020 - De Morgen)
  Op de Leuvense Gasthuisberg wordt binnenkort een levering van 15.000 geneeskrachtige moleculen verwacht, met de groeten van gewezen ­Microsoft-baas Bill Gates. Dat schrijft De Standaard vandaag. Op vraag én op kosten van de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) zal de KU Leuven ze de komende weken testen op hun eventuele werkzaamheid tegen het nieuwe coronavirus. Dat virus veroorzaakt de longziekte COVID-19, die uitgroeit tot een wereld­wijde epidemie en waartegen nog geen enkel medicijn bestaat.
  [naar artikel]
 23. Bill Gates laat in zijn hoofd kijken: Microsoft-baas onthult grootste angst in documentaire op Netflix (03/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Altijd al willen weten hoe Bill Gates (63) denkt? Vanaf eind deze maand belooft de Netflix-reeks ‘Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates’ alle...
  [naar artikel]
 24. Bill Gates doelwit van spervuur aan coronahoaxes: deze verhalen zijn allemaal ‘fake news’ (17/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse filantroop en oprichter van computerbedrijf Microsoft Bill Gates (64) is de jongste maanden het doelwit van een hele batterij aan...
  [naar artikel]
 25. Complottheorieën in de VS: is het virus een biologisch wapen van Bill Gates? (20/03/2020 - De Morgen)
  Niet alleen obscure figuren, ook vooraanstaande media als Fox News verspreiden nepnieuws over het coronavirus in de VS. Vanzelfsprekend wordt filantroop George Soros in de complottheorieën betrokken, maar ook Bill Gates blijkt verdacht.
  [naar artikel]
 26. De scheiding van het jaar (05/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na een relatie van 34 jaar, waarvan 27 jaar als gehuwd stel, gaan Bill en Melinda Gates elk hun eigen weg. “We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als koppel”, luidt het. Maar wat gebeurt er met het vermogen van Gates, geschat op 130,5 miljard dollar, bijna 109 miljard euro.
  [naar artikel]
 27. Bill Gates raadt investeren in cryptomunten af: "Technologie die rechtstreeks voor doden zorgt" (28/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In 1999 was Bill Gates de eerste man die de kaap van 100 miljard dollar overschreed. Dat doe je niet zonder wat risico's te nemen, maar ook door...
  [naar artikel]
 28. Bill Gates haalt 7 miljard dollar op voor vaccinfonds (04/06/2020 - Express)
  Het Verenigd Koninkrijk organiseert donderdag een virtuele top met als doel geld op te halen voor Gavi, een gezondheidsfonds van... The post Bill Gates haalt 7 miljard dollar op voor vaccinfonds appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 29. Bill Gates investeert opnieuw in Waals biotechbedrijf (16/09/2020 - Express)
  De Amerikaanse miljardair Bill Gates investeert met een van zijn fondsen 15 miljoen euro in het biotechbedrijf Univercells uit Gosselies,... The post Bill Gates investeert opnieuw in Waals biotechbedrijf appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 30. Bill Gates zet alles in op strijd tegen corona (26/04/2020 - De Tijd)
  18:20 De Bill & Melinda Gates Foundation, de liefdadigheidsstichting van de voormalige Microsoft-topman, zal al zijn middelen - 40 miljard dollar -voortaan volledig inzetten in de strijd tegen het coronavir...
  [naar artikel]
 31. Aandeel Microsoft stuwt Bill Gates’ fortuin voorbij de 90 miljard dollar (23/08/2016 - Express)
  Omdat zijn participaties in Canadian National Railway Company en Ecolab recent nog in waarde zijn gestegen, heeft het vermogen van Bill Gates, mede-oprichter van het Amerikaanse software-concern Microsoft en de rijkste man ter wereld, een recordniveau van meer dan 90 miljard dollar bereikt. Dat blijkt uit een rapport van het persbureau Bloomberg. Het is de eerste keer dat het fortuin van Gates de grens van 90 miljard dollar doorbreekt, al kwam hij eerder dit jaar al bijzonder dicht in de buurt van die mijlpaal. Het fortuin van Gates is inmiddels 13 miljard dollar groter dan het vermogen van de tweede rijkste man ter wereld. “Bill Gates is veruit de rijkste man van de wereld,” aldus Bloomberg. “Zijn vermogen, dat bestaat uit cash en participaties in diverse ondernemingen, blijft steeds verder toenemen.” Filantropie Wel wordt opgemerkt dat dit jaar een bijzonder sterke groei werd geregistreerd. Begin dit jaar beschikte Gates over een vermogen van 75 miljard dollar, maar daar is inmiddels 15 miljard dollar aan toegevoegd. Het huidige vermogen van de Spaanse retailmiljardair Amancio Ortega, de tweede rijkste man van de wereld, telt ongeveer 76 miljard dollar. Tegelijkertijd werpt Bill Gates zich ook op als één van de grootste filantropen van de wereld. De Bill and Melinda Gates Foundation, de stichting die hij samen met zijn echtgenote heeft opgericht, heeft over de hele wereld caritatieve projecten ondersteund, zoals de strijd tegen malaria in Afrika. Samen met onder meer collega-miljardair Warren Buffett, heeft Gates bovendien Giving Pledge opgericht, waarbij aan de superrijken wordt gevraagd zich te engageren om minstens de helft van hun rijkdom weg te schenken. Gates zelf heeft al aangekondigd het grootste deel van zijn vermogen te zullen doneren om een gezondere wereld uit te bouwen. Ondanks die engagementen blijft het vermogen van Gates constant groeien. Vier jaar geleden had zijn fortuin een waarde van 60 miljard dollar. (mah) The post Aandeel Microsoft stuwt Bill Gates’ fortuin voorbij de 90 miljard dollar appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 32. Bill Gates pompt extra geld in Waalse vaccinspecialist (16/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse miljardair en filantroop Bill Gates investeert met een van zijn fondsen 15 miljoen euro in het Waalse Univercells, een...
  [naar artikel]
 33. Bill Gates op de koffie bij premier Michel (16/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bill Gates, oprichter van softwaregigant Microsoft en één van de rijkste mensen ter wereld, is op bezoek in ons land. Gates is een van de
  [naar artikel]
 34. Bill Gates en Leonardo DiCaprio investeren fors in ‘hamburger zonder vlees’ (05/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Of ze hem zélf lekker vinden, de ‘vleesloze hamburger’ van Beyond Meat, is niet bekend. Maar Bill Gates en Leonardo DiCaprio hebben er wel flink in geïnvesteerd. Een goede gok, want bij zijn beursdebuut donderdag knalde het aandeel liefst 160% hoger. Of hoe een bedrijf dat nog altijd tientallen miljoenen verlies lijdt in één klap 3,4 miljard euro waard is.
  [naar artikel]
 35. Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven (04/03/2020 - Express)
  Op de Leuvense campus Gasthuisberg wordt binnenkort een levering van 15.000 geneeskrachtige moleculen verwacht. De afzender is Bill Gates, de costichter van Microsoft. Dat schrijft De Standaard woensdag. Op vraag én op kosten van de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) zal de KU Leuven ze de komende weken testen op hun eventuele werkzaamheid tegen […] The post Bill Gates bestelt grote coronastudie in Leuven appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 36. Bill Gates en Melinda scheiden: wat betekent dat voor de Foundation? (04/05/2021 - Knack)
  Na 27 jaar komt er een einde aan het huwelijk tussen Bill Gates en Melinda French. De scheiding roept vragen op over de toekomst van hun liefdadigheidsinstelling The Bill & Melinda Gates Foundation.
  [naar artikel]
 37. Jeff Bezos onttroont Bill Gates als rijkste man ter wereld (27/07/2017 - De Tijd)
  16:53 Doordat Amazon sinds enkele dagen meer dan 500 miljard dollar waard, is ook het vermogen van stichter en CEO Jeff Bezos groter geworden dan dat van Bill Gates.
  [naar artikel]
 38. Bill Gates schenkt 3,5 miljoen euro aan UGent (20/12/2017 - VRT NWS)
  De faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van de Gentse universiteit krijgt een beurs van 3,5 miljoen euro van de Bill & Melinda Gates Foundation. Het geld zal gebruikt worden om zwangerschapsvoeding in het Afrikaanse land Burkina Faso te onderzoeken en uiteindelijk ook te verbeteren.
  [naar artikel]
 39. Waals biotechbedrijf Univercells verleidt George Soros (17/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Hongaars-Amerikaanse miljardair George Soros staat dicht bij een investering in het Waalse biotechbedrijf Univercells. Dat vernamen De Tijd en L'Echo. Bill Gates zit er al in het kapitaal. Univercells tankte twee maanden geleden al eens 50 miljoen euro bij. Daarvan kwam 15 miljoen van Adjuvant Capital, een fonds van Microsoft-oprichter Bill Gates, die in totaal al 45 miljoen in Univercells heeft gestoken.
  [naar artikel]
 40. Almaar meer barsten in ‘perfect’ imago van Bill Gates (17/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Almaar meer barsten in ‘perfect’ imago van Bill Gates Microsoft-medestichter Bill Gates wordt in het defensief gedrongen door verscheidene onthullingen over zijn omgang met vrouwen op het werk. Berichten over ongepaste toenaderingspogingen komen nog geen twee weken na de aankondiging van zijn scheiding met Melinda French Gates. De voorbije jaren werd Bill Gates op grote internationale fora ontvangen als een visionaire denker over grote […] Lees dit artikel: Almaar meer barsten in ‘perfect’ imago van Bill Gates
  [naar artikel]
 41. Wereldfonds zamelt 14 miljard dollar in voor bestrijding van aids, tbc en malaria (10/10/2019 - Metro)
  Het Wereldfonds ter bestrijding van aids, tuberculose en malaria heeft het doel van haar fondsenwerving bereikt tijdens een donorconferentie in Lyon. Er werd 14 miljard dollar, of zo’n 12,7 miljard euro, ingezameld, meldt het fonds. In totaal werd er vanaf 2020 voor gedurende drie jaar 14,02 miljard dollar beloofd door zowel gouvernementele als non-gouvernementele schenkers, verklaart Peter Sands, uitvoerend directeur van het Wereldfonds. “Dus we zijn ontzettend gelukkig”, zei hij tijdens een gezamenlijke persconferentie met Frans president Emmanuel Macron. De grootste donatie kwam van de Verenigde Staten, die een bedrag van 4,68 miljard dollar (ongeveer 4,2 miljard euro) beloofden. Bron: Belga   Het bericht Wereldfonds zamelt 14 miljard dollar in voor bestrijding van aids, tbc en malaria verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Amazon-topman Jeff Bezos stoot Bill Gates van de troon (27/07/2017 - De Redactie)
  Op basis van de huidige aandelenkoers wordt zijn vermogen geschat op 90,9 miljard dollar, tegenover "slechts" 90,7 miljard dollar voor Gates.
  [naar artikel]
 43. Waalse microfabriekjes voor Bill Gates krijgen extra kapitaal (15/12/2017 - De Tijd)
  14:02 Het Waalse biotechbedrijf Univercells heeft 3 miljoen euro opgehaald. Net een jaar geleden kreeg Univercells nog 12 miljoen euro van de Bill en Melinda Gates Foundation om een goedkoop vaccin tegen po...
  [naar artikel]
 44. Bill en Melinda Gates, ’s werelds bekendste filantropen, gaan scheiden (04/05/2021 - De Morgen)
  Het huwelijk van Bill en Melinda Gates is niet meer. Hoewel ze beiden actief blijven in de door hen opgerichte Bill & Melinda Gates Foundation, kan de scheiding een grote impact hebben op hun liefdadigheidswerk. ‘Dit zal zich laten voelen in het zakenleven, onderwijs, gezondheidszorg en veel verder.’
  [naar artikel]
 45. Voor medische expertise kijkt de Gates Foundation naar België (05/05/2021 - De Morgen)
  De Bill & Melinda Gates Foundation reikt jaarlijks meer dan 4 miljard euro aan beurzen uit. Belgische organisaties konden dankzij steun van de stichting onderzoek van levensbelang uitvoeren, ook in de strijd tegen het coronavirus.
  [naar artikel]
 46. Bill Gates stelt Belgen aan om slaapziekte uit te roeien (19/04/2017 - De Tijd)
  16:59 De Belgische regering en de Bill & Melinda Gates Foundation steken samen 50 miljoen euro in de strijd tegen de slaapziekte, dat vooral in Congo duizenden slachtoffers maakt.
  [naar artikel]
 47. Wat Warren Buffet nog had kunnen doen met 27 miljard dollar (11/04/2019 - De Morgen)
  De Amerikaanse miljardair Warren Buffet schonk sinds 2006 al 27,54 miljard dollar of 24 miljard euro aan vijf goede doelen. 3,17 miljard dollar of 2,78 miljard euro ging naar de liefdadigheidsstichting van collega- miljardair Bill Gates en zijn vrouw Melinda. Wat kun je zoal met dat geld doen?
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.