Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

GEPROEFD. Het heerlijke moederdagmenu van sterrenrestaurant Innesto

01/05/2020 - 06:06
"Elke mama verdient een ster, toch? Goesting toverde de eigen keuken om tot sterrenrestaurant en proefde het Moederdag-afhaalmenu van restaurant Innesto al even voor."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sterrenrestaurant Innesto opent de deuren in Zonhoven (27/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Sterrenrestaurant Innesto vindt u voortaan terug in Zonhoven, niet meer in Houthalen. Chef-kok Koen Verjans en zijn echtgenote Sofie hadden net voor corona beslist om hun droom verder uit te bouwen in een nieuwe omgeving. Tot voor kort was Innesto onderdeel van de Barrier in Houthalen, maar met de verhuis schrijft het koppel dus een volledig nieuw hoofdstuk waarbij ze toch andere accenten willen leggen. [naar artikel]


2. Innesto sluit in De Barrier in Houthalen en trekt naar Zonhoven (11/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel. Sterrenrestaurant Innesto gaat na 12 jaar weg in De Barrier in Houthalen en heropent eind mei op een nieuwe locatie in Zonhoven. [naar artikel]


3. GEPROEFD. Sterrendiner bij Innesto is om duimen en vingers bij af te likken, maar wat zegt de rekening? (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Onlangs verhuisde sterrenzaak Innesto van Houthalen naar een nagelnieuw pand in Zonhoven. “Een grote droom is werkelijkheid geworden”, zegt chef Koen Verjans. Maar welke rekening krijgen we voor die droom gepresenteerd? [naar artikel]


4. Zomerrecept: chef van Innesto in Houthalen maakt een frisse couscoussalade met kreeft (04/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef-kok Koen Verjans van Innesto tipt een frisse couscoussalade. [naar artikel]


5. Recept: chef Koen Verjans (Innesto) grilt kreeft met courgettes voor The Sore Losers (23/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Chef Koen Verjans van sterrenrestaurant Innesto staat achter de barbecue voor The Sore Losers. Hij maakt een fris gerecht met kreeft, jonge courgette en jus met citroenverbena klaar. [naar artikel]


6. Dj-set als dessert, bij het Nieuwjaarsmenu van sterrenzaak Innesto (03/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Van hapjes tot koekjes bij de koffie en een dj-set om af te tellen naar 2021: chef Koen Verjans van Innesto in Houthalen legt je in de watten met zijn afhaalmenu. [naar artikel]


7. WEDSTRIJD. Win een diner voor 2 bij een Limburgs sterrenrestaurant (20/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Laat je verwennen in één van deze Limburgse Michelin sterrenrestaurants: Kristalijn, La Butte aux Bois, Ogst, Vivendum, De Vork van Luc Bellings, Altermezzo, JER, Innesto, Magis, De Mijlpaal, Cuchara, Slagmolen. [naar artikel]


8. GEPROEFD. Tongers sterrenrestaurant kreeg nieuwe naam, maar is het de rekening van drie cijfers waard? (12/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Zeg niet meer Altermezzo, maar Alter. Met die naamsverandering geeft chef Jo Grootaers (32) van het Tongerse sterrenrestaurant aan dat hij sinds 1 januari zijn eigen koers vaart. Wij gingen een vijfgangenmenu proeven, maar is dat de rekening van drie cijfers waard? [naar artikel]


9. GEPROEFD. Finalist van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ brengt een verfijnde keuken in hartje Limburg (04/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Na het vertrek van Innesto heeft domein De Barrier in Houthalen-Helchteren weer een gastronomisch restaurant: Imprévu. Mitchell Merola staat er achter het fornuis, zijn echtgenote Daniela Sparanero is de gastvrouw. In een gerestyled interieur brengen zij een verfijnde en creatieve keuken. [naar artikel]


10. Restaurant Innesto verhuist naar Zonhoven: “Doet goed om hier op eigen benen te staan” (29/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Restaurant Innesto maakt niet langer deel uit van de Barrier in Houthalen. De chef met één Michelinster opende afgelopen weekend zijn nieuwe zaak in Zonhoven. [naar artikel]


11. Op bezoek bij Limburgse sterrenchefs: Innesto in Houthalen-Helchteren (20/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Jonge, frisse gerechten. Dat is wat de keuken van Innesto in Houthalen-Helchteren wil serveren. Het toprestaurant startte zeven jaar geleden in de Barrier, onder toeziend oog van Bart Claes. Een jaar later kreeg topchef Koen Verjans al zijn eerste Michelinster. [naar artikel]


12. Sjiek zomerrecept: couscoussalade met kreeft, olijfjes, jonge wortel en harissa (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef-kok Koen Verjans van Innesto tipt een frisse couscoussalade. [naar artikel]


13. GEPROEFD. In deze sterrenzaak eet je een vegan menu met het mooiste uitzicht over Maastricht (19/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Vegan adresjes schieten als paddenstoelen uit de grond, maar op sterrenniveau blijft het aanbod uiterst beperkt. Rantrée in Maastricht is het eerste sterrenrestaurant van beide Limburgen dat een volledig vegan menu aanbiedt. [naar artikel]


14. Puur Sonja: 3 x heerlijke kaastaart (19/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

De ‘New York cheesecake’ blijft een overheerlijke klassieker. Maar heb je de lactosevrije en de ‘no-bake’-varianten al geproefd? Deze kaastaarten... [naar artikel]


15. Sergio Herman vertrekt bij sterrenrestaurant The Jane (01/06/2021 - Express)

Lees dit artikel: Sergio Herman vertrekt bij sterrenrestaurant The Jane Topchef Sergio Herman neemt na zeven jaar afscheid van het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane. Zijn zakenpartner Nick Bril wordt voortaan volledig eigenaar. Het duo kondigt Hermans vertrek aan in een persbericht. The Jane is met twee Michelinsterren en een 18/20-score volgens Gault&Millau een van de toprestaurants in ons land. Veel verandert er niet voor de […] Lees dit artikel: Sergio Herman vertrekt bij sterrenrestaurant The Jane [naar artikel]


16. Half miljoen euro aan wijn gestolen in Frans sterrenrestaurant (03/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

In de Franse hoofdstad Parijs zijn dieven aan de haal gegaan met zo’n 150 wijnflessen uit een sterrenrestaurant. Volgens de politie ligt het... [naar artikel]


17. Bier voor Oktoberfest geproefd en goedgekeurd (13/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

In de kelder van het Bier- en Oktoberfestmuseum in München is gisteravond het gerstenat geproefd dat tijdens de komende editie van het grootste [naar artikel]


18. Geproefd: Boulebaar wordt Bouleklaar dankzij wereldse diepvriesgerechten (28/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Net als de fijnproevers kampen ook steeds meer zaakjes met afhaalmoeheid. Boulebaar in Hasselt bedacht alvast een creatieve oplossing: voortaan kan je hun heerlijke wereldse gerechtjes bestellen in diepvriesvorm. [naar artikel]


19. Sterrenrestaurant In de Wulf staat te koop (03/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Heide Foulon, de mama van kok Kobe Desramaults, verkoopt de gebouwen waarin het sterrenrestaurant 'In de Wulf' is gevestigd. Naast het restaurant [naar artikel]


20. Vrouw sterft "na eten van giftige paddenstoel" in Spaans sterrenrestaurant (21/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het Spaanse ministerie van Volksgezondheid is een onderzoek begonnen naar het sterrenrestaurant RiFF in Valencia. Aanleiding is het overlijden van... [naar artikel]


21. Wijnkelder van Deens sterrenrestaurant geplunderd voor meer dan 200.000 euro (24/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

In de Deense hoofdstad Kopenhagen zijn dieven aan de haal gegaan met een zestigtal grands cru’s van een sterrenrestaurant. Ze waren de wijnkelder... [naar artikel]


22. '2 Sterrenrestaurant': De pop-ups vol bekende Vlamingen openen deze week hun deuren (02/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

In vier horecazaken heerste de voorbije weken een onwaarschijn­lijke drukte. De duo’s die meedoen aan ‘2 Sterrenrestaurant’, de [naar artikel]


23. Vrouw overlijdt "na eten van giftige paddenstoel" in Spaans sterrenrestaurant (21/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het Spaanse ministerie van Volksgezondheid is een onderzoek begonnen naar het sterrenrestaurant RiFF in Valencia. Aanleiding is het overlijden van... [naar artikel]


24. GEPROEFD. Heerlijke streekgerechten van Restaurant Grevenhuis in Borgloon (26/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Loonse bramenstroop, Haspengouwse mosterd, yacon uit Kinrooi. Chef Wilfried Beliën van Restaurant Grevenhuis in Borgloon gaat volledig voor producten uit eigen streek. [naar artikel]


25. GEPROEFD. Dankzij prachtig liefdesverhaal eet je nu heerlijke Griekse mezze in dit hip zaakje (13/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Hasselt heeft er een leuk adresje bij. Vorige maand werd in het centrum Enigma geopend, een Grieks restaurant dat niet blijft hangen in het cliché van moussaka, feta en souvlaki. Met dank aan een mooi liefdesverhaal. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!