De quarantaine doet wat met een mens. Velen onder ons weten niet wat gedaan met die extra vrije tijd en trekken dan maar de keuken in. De populairste recepten zijn ongetwijfeld zuurdesembrood en bananenbrood, maar er is meer. Ben je nog op zoek naar een overdreven zoet ontbijt, dan is ‘pancake cereal’ wellicht wat voor […] Het bericht BIZAR. ‘Pancake cereal’ is de nieuwste foodtrend op sociale media verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Waarom kiezen tussen een smashed burger of taco’s als je beide kan combineren? Enter: de ‘smash burger taco’s’. Een ontzettend populair recept op sociale media en dé foodtrend van het moment. Wat maakt deze unieke combinatie zo lekker? En vooral: hoe maak je dat zelf thuis? HLN-chef Jelle Beeckman verklapt zijn recept en deelt vier belangrijke stappen om de lekkerste versie op tafel te krijgen. [naar artikel]
Ben jij een groentenlover pur sang? Dan is de buddha bowl dé foodtrend die op jouw lijf geschreven is. Werp veel groenten, rijst, een stukje vlees... [naar artikel]
De lockdown leidt ertoe dat de creativiteit van sommige mensen ongekende hoogten bereikt en dat levert nieuwe recepten op. De meest recente lekkernij in deze categorie? ‘Pancake cereal’: minuscule pannenkoekjes die op ontbijtgranen lijken en heel schattig ogen op foto. [naar artikel]
De nieuwste hype op de sociale media? Ongetwijfeld de #10YearChallenge. Ook sporters geven met een 10 jaar oude foto een kijkje in hun verleden, al... [naar artikel]
Financieel is het voor veel mensen geen makkelijke periode, dus geld uitgeven aan nutteloze dingen zit er momenteel niet in. Maar wat nu als je verjaart of een etentje geeft? Je wil een lekker baksel op tafel toveren, maar daar ook niet te veel geld aan uitgeven. Wel, een Franse YouTube-ster heeft de ideale oplossing […] Het bericht Bakken met weinig budget? Deze cake voor 8 personen kost je 1 euro verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Waarom kiezen tussen een smashed burger of taco’s als je beide kan combineren? Enter: de ‘smash burger taco’s’. Een ontzettend populair recept op sociale media en dé foodtrend van het moment. Wat maakt deze unieke combinatie zo lekker? En vooral: hoe maak je dat zelf thuis? HLN-chef Jelle Beeckman verklapt zijn recept en deelt vier belangrijke stappen om de lekkerste versie op tafel te krijgen. [naar artikel]
Maak kennis met de tacro, de nieuwste foodtrend uit San Francisco. Het hapje combineert met een tacovulling in een croissant het beste van wat de Franse en Mexicaanse keuken te bieden hebben. [naar artikel]
Het is officieel herfst. Of beter gezegd: Pumpkin Spice Latte-seizoen. Terwijl de meeste foodtrends komen en gaan, bestaat de bekende koffie van Amerikaanse oorsprong dit seizoen al 20 jaar. Wat maakt het drankje zo geliefd? Hoe maak je het zelf? En waarom werd het méér dan een snelle foodtrend? Peter Dukes van Starbucks en Ennio Vandevoorde van IzyCoffee leggen uit. “De kruiden maken hier écht de koffie.” [naar artikel]
Zijn sociale media de grootste uitvinding van de 21stee eeuw of de nieuwste manier waarop we onszelf en onze gezinnen in gevaar brengen? Terwijl de... [naar artikel]
Het lijkt op pistache, maar dat is het niet. Hoewel de nieuwste ijssmaak van dit moment ook een pastelgroen kleurtje heeft, is het hoofdbestanddeel toch een stuk ongewoner. Een restaurant in New York lanceert immers softijs met augurkensmaak en Instagram blijkt alvast fan. [naar artikel]
Op sociale media heet het 'unicorn ice cream', maar het zou net zo goed regenboogijs kunnen heten. Het ziet er vrolijk uit én je kan het zelf maken met kokosroom en vers fruit, dus het is niet eens zo ongezond. [naar artikel]
Ouders maken zich al langere tijd zorgen over de impact die sociale media zouden hebben op de mentale gezondheid van hun kinderen. Maar nieuw... [naar artikel]
Thibaut Courtois en Mishel Gerzig zijn maandag officieel getrouwd. Er circuleerden al heel wat beelden op sociale media van het feest in het Franse Cannes, maar nu heeft het kersverse echtpaar ook zelf trouwfoto’s gedeeld op sociale media. [naar artikel]
Het is geen geheim meer dat sociale media de manier waarop we daten volledig getransformeerd heeft. De dagen waarop we uren nadachten over wat we... [naar artikel]
De danspasjes van niemand minder dan de Amerikaanse president Donald Trump zijn een hit op TikTok. Sinds Trump het beste van zichzelf gaf op de tonen van YMCA tijdens een campagnebijeenkomst in Florida, apen mensen hem nauwgezet na op sociale media. [naar artikel]
Uitstekende ribben, graatmagere benen met een 'thigh gap', side boobs ... op regelmatige tijdstippen duiken er nieuwe bodytrends op die de sociale media compleet overspoelen. Bij de meest recente trend trek je een hoog uitgesneden broekje aan en pronk je volop met je heupbeenderen. Het heupdecolleté is trending op sociale media. [naar artikel]
Pimento komt vandaag naar buiten met hun nieuwste onderzoek over de online wereld van jongeren. Daarvoor namen ze diepte-interviews en enquêtes af bij meer dan 1000 Vlaamse 14- tot 18-jarigen. Jongeren spenderen gemiddeld 3 tot 4 uur per dag op sociale media. Hun online surfgedrag is enorm verweven met hun offline leefwereld. “We merken echter vanuit de praktijk dat volwassenen niet op de hoogte zijn van wat jongeren online doen. Daar kregen we graag een beter zicht op. Bovendien kijken volwassenen vaak negatief naar sociale media en zien ze enkel de gevaren. We gingen eens horen hoe de jeugd dat zelf ervaart”, vertelt Evelien Luts adjunct-directeur van Pimento aan HLN. [naar artikel]
Een gekend dilemma als je voor pasta gaat: hoe kan je genieten van deze Zuiderse lekkernij zonder na afloop met een bolle buik opgezadeld te [naar artikel]
Meterslange rijen schuiven al wekenlang aan voor de ‘crompouce’ bij bakkers in Nederland. Sociale media staan vol met filmpjes en foto’s van de gevulde en geglazuurde croissant, een variant op de klassieke tompouce. Is het gebakje de hype waard? Waar kun je ze eten in ons land én hoe maak je ze zelf? “Op een uurtje tijd waren onze 35 gebakjes uitverkocht, volgende zaterdag voorzien we er meer.” [naar artikel]
Wie is geïnteresseerd in mode, volgt wellicht een of meerdere fashionblogs of Instagram-accounts, waarop hij wordt gebombardeerd met foto's van de nieuwste creaties. De modewereld zelf is daar niet zo blij mee, want het leidt soms tot modemoeheid, eens de stukken in de winkel liggen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.