De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Tweede dag op rij dodelijk ongeval in Zwalm: auto knalt met hoge snelheid tegen boom

Het Belang van Limburg

10/05/2020 - 10:44

Er is voor de tweede dag op rij een dodelijk ongeval gebeurd in Zwalm. Zondagochtend knalde een auto met hoge snelheid tegen een boom in de Noordlaan. De bestuurder overleefde de klap niet.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Auto knalt tegen vrachtwagen op snelwegparking in Brecht: al tweede dodelijk ongeval op E19 deze week (28/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een autobestuurder is donderdagnacht overleden na een zwaar ongeval op de E19. Het is al het tweede dodelijke ongeval op de E19 op enkele dagen tijd.
  [naar artikel]
 2. Dodelijk ongeval in Kasterlee: man botst tegen boom (22/06/2021 - VRT NWS)
  In Kasterlee is vanmorgen een dodelijk verkeersongeval gebeurd op de Lichtaartsebaan. Een auto is aan de rechterkant van de weg tegen een boom gebotst. De bestuurder was op slag dood. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.
  [naar artikel]
 3. Voor de tweede dag op rij een dodelijk verkeersongeluk in Zwalm (10/05/2020 - VRT NWS)
  Voor de tweede dag op rij is een dode gevallen bij een zwaar verkeersongeluk in Zwalm. Een bestelwagen botste frontaal op een boom, de bestuurder overleed ter plaatse. Gisteren overleed een motorrijder bij een aanrijding.
  [naar artikel]
 4. Dode bij zwaar ongeval in Wijnegem: auto crasht tegen boom (16/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Houtlaan in Wijnegem gebeurde vrijdag een zwaar verkeersongeluk. Een Porsche knalde tegen er om een nog onduidelijke reden tegen een boom. Bij het ongeval viel één dodelijk slachtoffer te betreuren, een tweede inzittende verkeert in levensgevaar.
  [naar artikel]
 5. Vrachtwagen knalt met hoge snelheid tegen voetgangersbrug (06/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op Highway 40 in de Canadese provincie Quebec gebeurde woensdag een spectaculair ongeval. Een vrachtwagenchauffeur knalde er met hoge snelheid tegen een voetgangersbrug. Niemand raakte gewond, maar het viaduct werd uit voorzorg wel deels afgebroken.
  [naar artikel]
 6. Zwaar ongeval bij Brugge: auto knalt tegen geparkeerde wagen en boom (02/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zwaar ongeval langs de Gistelsesteenweg in Sint-Andries raakte deze avond een man gewond. Hij knalde met zijn wagen tegen een geparkeerde auto en belandde tegen een boom. De materiële schade was groot, de fysieke viel dan weer mee.
  [naar artikel]
 7. Auto raakt van de weg en knalt tegen boom in Ham (19/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Even voor één uur vannacht gebeurde op de Staatsbaan, ter hoogte van het rondpunt, in Ham een zwaar ongeval. Een auto die uit de richting van Ham centrum kwam, week om een nog onbekende reden van haar baanvak af en kwam tegen een boom terecht.
  [naar artikel]
 8. Auto knalt tegen boom en komt in middenberm tot stilstand (31/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Britselei in Antwerpen is een autobestuurder dinsdagavond met zijn voertuig tegen een boom geknald. De man heeft verwondingen opgelopen bij het ongeval.
  [naar artikel]
 9. Bestuurder kritiek na zwaar ongeval op E19: auto met hoge snelheid tegen vrachtwagen (29/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op de E19 in het grensgebied tussen Loenhout (Wuustwezel) en Minderhout (Hoogstraten) richting Nederland is een auto donderdagochtend rond 1.30u met hoge snelheid achteraan ingereden op een vrachtwagen met oplegger. Die was geladen met ijzeren staven.
  [naar artikel]
 10. Drie mensen sterven in ongeval in Diepenbeek (02/10/2016 - De Redactie)
  De bestuurder verloor de controle op een nat wegdek en botste aan hoge snelheid tegen een boom. Er zaten vier mensen in de auto.
  [naar artikel]
 11. Auto knalt tegen boom: inzittenden komen met de schrik vrij (08/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee jongemannen kwamen met de schrik vrij bij een ongeval op de Europalaan (N78) in Lanaken. Hun auto ging er vrijdagavond laat van de baan en kwam tegen een boom tot stilstand. Het wrak moest getakeld worden.
  [naar artikel]
 12. Dodelijk ongeval op Wagemanskeel (13/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Wagemanskeel in Genk is woensdagochtend een dodelijk ongeval gebeurd. Rond 2.15 uur botste er een auto tegen een boom. Voor de bestuurder, een man uit Boxbergheide, kwam alle hulp te laat. Hij overleed ter plaatse. (mm)
  [naar artikel]
 13. Auto met moeder en kind knalt tegen paal, ook tweede voertuig betrokken bij ongeval (21/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op het kruispunt van de Talondreef en de Turnhoutsebaan in Oostmalle is een auto tegen een elektriciteitspaal geknald. Ook een tweede auto raakte betrokken bij het ongeval, maar het is nog niet duidelijk wat de omstandigheden waren.
  [naar artikel]
 14. VIDEO. Auto knalt tegen poort, bestuurder rijdt gewoon door (26/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een schilder uit Lokeren is op zoek naar de autobestuurder die afgelopen weekend tegen hoge snelheid tegen de poort van zijn bedrijf is gereden. Het spectaculaire ongeval is gefilmd door de bewakingscamera's.
  [naar artikel]
 15. Zwaar ongeval in Hoogstraten: auto knalt tegen boom die op geparkeerde wagen valt, bestuurder door brandweer bevrijd  (15/04/2023 - VRT NWS)
  In Hoogstraten is een zwaar ongeval gebeurd aan de Vrijheid. Een auto raakte van de weg en botste tegen een boom. Die knapte af en kwam op een geparkeerde auto terecht. De bestuurder moest door de brandweer worden bevrijd en werd overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 16. Luxewagen gaat met hoge snelheid van de baan en rukt volledige boom uit in Antwerpen (11/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 38-jarige bestuurder heeft maandag een ravage aangericht toen hij met zijn auto, een Maserati, van de baan ging op de Prins Boudewijnlaan in Edegem. Volgens getuigen gebeurde de crash, waarbij een volledige boom werd uitgerukt, aan zeer hoge snelheid.
  [naar artikel]
 17. Spectaculair ongeval: auto rijdt verkeersbord en boom uit de grond, tweede boom breekt af (15/04/2023 - Het Nieuwsblad)
  Op de straat Vrijheid in Hoogstraten is vrijdagnacht een spectaculair ongeval gebeurd. Een auto raakte om een nog onbekende reden van de baan en kwam uiteindelijk op zijn zijkant tot stilstand tegen een boom. De bestuurder, een twintiger, werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 18. Spectaculair ongeval: auto rijdt verkeersbord en boom uit de grond, tweede boom breekt af (15/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Op de straat Vrijheid in Hoogstraten is vrijdagnacht een spectaculair ongeval gebeurd. Een auto raakte om een nog onbekende reden van de baan en kwam uiteindelijk op zijn zijkant tot stilstand tegen een boom. De bestuurder, een twintiger, werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 19. Auto mist bocht en knalt tegen boom in Meeuwen: bestuurder geklemd (23/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagmorgen rond 7 uur is een zwaar ongeval gebeurd op de Peerderbaan in Meeuwen. Een auto miste de bocht en vloog tegen een boom. Een bevrijdingsteam van de brandweer werd opgeroepen om de bestuurder uit het wrak te helpen.
  [naar artikel]
 20. Bestuurder valt in slaap achter stuur en knalt tegen boom (14/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Stationsstraat in Elen is zondag rond 6.15 uur een auto tegen een boom gereden. Bestuurder D.B. (34) was in slaap gevallen achter het stuur, en reed met een snelheid van zo’n 70 km/uur tegen een boom. De chauffeur kwam er wonderwel zonder kleerscheuren vanaf. Er werd een ademtest afgenomen, maar die bleek negatief. Het voertuig werd getakeld.
  [naar artikel]
 21. Luxewagen gaat met hoge snelheid van de baan en rukt volledige boom uit in Edegem (11/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een 38-jarige bestuurder heeft maandag een ravage aangericht toen hij met zijn auto, een Maserati, van de baan ging op de Prins Boudewijnlaan in Edegem. Volgens getuigen gebeurde de crash, waarbij een volledige boom werd uitgerukt, aan zeer hoge snelheid.
  [naar artikel]
 22. Auto belandt frontaal tegen zijwand na uitrijden Rupeltunnel: 20-jarige bestuurder overlijdt ter plaatse (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een 20-jarige man uit Boom is zondagochtend om het leven gekomen bij een zwaar ongeval op de A12 in Boom. De bestuurder reed aan het einde van de Rupeltunnel met hoge snelheid tegen de zijwand. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse maar hulp kon niet meer baten.
  [naar artikel]
 23. Jonge automobiliste in beroep vrijgesproken voor dodelijk ongeval langs Albertlaan in Vorst, ondanks te hoge snelheid (05/06/2023 - VRT NWS)
  Een jonge vrouw die in februari 2021 betrokken was bij een dodelijk ongeval met een fietsster in Vorst is in beroep vrijgesproken voor onvrijwillige doodslag. De bestuurster reed aan een onaangepaste snelheid het slachtoffer aan op een zebrapad, maar volgens de rechtbank staat het niet met zekerheid vast dat er een oorzakelijk verband is tussen het overlijden van de fietsster en de snelheid van de automobiliste. "Het ongeval was onvermijdbaar, zelfs indien de beklaagde aan 50 km/u zou hebben gereden", klinkt het. Naar aanleiding van het dodelijke ongeval voerde het Brussels Gewest een zone 30 in op de plaats van het ongeval.
  [naar artikel]
 24. Auto knalt tegen boom in Brecht: bestuurder onder invloed van alcohol (03/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In de Veldstraat in Brecht zijn vrijdagnacht twee personen lichtgewond geraakt bij een ongeval. Hun wagen knalde er tegen een boom. Beide inzittenden konden op eigen houtje het wrak verlaten.
  [naar artikel]
 25. Onderzoek dodelijk ongeval met 3 Porsches op Duitse snelweg wijst uit: te hoge snelheid ook oorzaak (29/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Uit het onderzoek van de Duitse politie naar het verkeersongeval waarbij zondag vier Nederlanders omkwamen blijkt dat een te hoge snelheid voor de situatie op de weg ook een van de oorzaken was. Direct na het ongeval en na een eerste onderzoek op maandag concludeerde de politie al dat het natte wegdek had meegespeeld bij het ongeluk op de A3 bij Elten. Het onderzoek naar het ongeval is nu afgerond.
  [naar artikel]
 26. Opnieuw dodelijk ongeval op E19: auto rijdt tegen vrachtwagen op snelwegparking (28/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De bestuurder van een auto is donderdagnacht overleden na een zwaar ongeval op de E19. Het is al het tweede dodelijke ongeval op enkele dagen tijd.
  [naar artikel]
 27. Dodelijk ongeval in Wervik te wijten aan te hoge snelheid (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het ongeval in het West-Vlaamse Wervik, waarbij gisteren een 20-jarige jongeman om het leven kwam, is wellicht te wijten aan overdreven snelheid.
  [naar artikel]
 28. Auto knalt tegen boom (18/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Albert Moyaertsstraat in Jeuk is een auto donderdag om 10.16 uur tegen een boom geknald. De 49-jarige L.R. uit Gingelom raakte gewond. (siol)
  [naar artikel]
 29. BMW knalt tegen boom aan (16/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Rode Kruislaan in Mopertingen is maandagnamiddag een auto tegen een boom terechtgekomen. De bestuurder van de BMW kwam er met de schrik vanaf. De auto is total loss.
  [naar artikel]
 30. Auto raakt van de weg en knalt tegen boom in Zedelgem (28/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Even voor 05.00 uur vanochtend gebeurde op de Torhoutsesteenweg in Zedelgem een zwaar ongeval. Een auto die uit de richting van Torhout kwam, week...
  [naar artikel]
 31. Auto knalt tegen boom na zware botsing (02/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Retieseweg in Geel is woensdagnamiddag een zwaar ongeval gebeurd met twee wagens.
  [naar artikel]
 32. Belgische wegpiraat knalt drie keer op auto op Nederlandse snelweg: “Alsof we in een neerstortend vliegtuig zaten” (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 44-jarige Belg staat in het Nederlandse Breda terecht voor zware verkeersagressie. In 2018 knalt hij op de snelweg A27 tot drie keer toe snoeihard tegen de achterkant van een auto met daarin drie vrouwen. En vervolgens blijft hij hen met hoge snelheid - tot wel 180 km per uur - achtervolgen.
  [naar artikel]
 33. Auto belandt tegen boom (02/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Steenweg naar As in Maasmechelen is zondagavond rond 22u30 een auto tegen een boom beland. Het ongeval gebeurde tussen de Salamander en het industrieterrein. Bij het ongeval viel een gewonde.
  [naar artikel]
 34. Belg betrokken bij dodelijk ongeval in Nederland (05/06/2018 - Metro)
  Bij een verkeersongeval in het Nederlandse Rucphen, in Noord-Brabant, is dinsdagavond een 18-jarige man uit Roosendaal omgekomen. Een 19-jarige Roosendaler raakte zwaargewond bij het ongeval, waarbij ook een Belg betrokken was. De politie laat weten dat de Roosendalers mogelijk tegen een kerende auto botsten en daarna tegen een boom reden. In de auto die aan het keren was, zat een 31-jarige Belg achter het stuur. Hij is voor verhoor naar het politiebureau meegenomen. De Belg en een bijrijder bleven ongedeerd. Bron: Belga   Het bericht Belg betrokken bij dodelijk ongeval in Nederland verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Minderjarige zonder rijbewijs knalt met auto van moeder tegen boom in Neeroeteren (12/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 17-jarige jongeman is zaterdag even na 3 uur met de auto van zijn moeder tegen een boom geknald. Het ongeval gebeurde in op de Grotlaan in Neeroeteren. De chauffeur en zijn minderjarige passagier raakten lichtgewond en werden voor verzorging naar ziekenhuis gebracht. De twee hadden geen rijbewijs en bleken onder invloed van alcohol te zijn. De politie is een onderzoek gestart. De auto moest worden getakeld.
  [naar artikel]
 36. Auto knalt tegen boom in Riemst (03/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Millerstraat in Riemst is zaterdagochtend rond 7.30u een auto tegen een boom gebotst. De bestuurder werd met een voetbreuk naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 37. Dodelijk ongeval in Aat (05/08/2018 - Metro)
  In Aat, in het noorden van de provincie Henegouwen, is in de nacht van zaterdag op zondag een dodelijk ongeval gebeurd. Een man werd uit zijn wagen geslingerd en vervolgens verpletterd onder het voertuig. Hij droeg geen veiligheidsgordel. Het ongeval deed zich iets voor half drie voor in deelgemeente Ormeignies. De auto week af van de weg, reed een berm op en botste tegen een boom. De automobilist werd uit de wagen geslingerd en vervolgens verpletterd onder het voertuig. Hij was op slag dood. bron: Belga Het bericht Dodelijk ongeval in Aat verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Auto knalt op boom en brandt uit op parallelweg E34: bestuurder (34) komt om (05/09/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een man van 34 uit Mortsel is maandagochtend rond 4 uur om het leven gekomen bij een ongeval in Stekene. Op de Baggaart Zuid in de richting van Antwerpen, dat is de parallelweg langs de E34, botste hij met zijn wagen tegen een boom. Door de impact vatte het voertuig vuur en brandde volledig uit.
  [naar artikel]
 39. Tweede dodelijk ongeval in één week op Opitterkiezel in Bree: auto botst tegen paal (09/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Opitterkiezel in Bree is zaterdagavond rond 19 uur een auto tegen een verlichtingspaal beland. Voor de bestuurder kwam alle hulp te laat. Het is al het tweede fatale ongeval in enkele dagen tijd op die weg.
  [naar artikel]
 40. Auto knalt tegen boom in Brugge (16/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Op het kruispunt van de Pannenhuisstraat en de Astridlaan in Brugge is rond 6u30 een auto tegen een boom terechtgekomen. De wagen die uit de
  [naar artikel]
 41. Auto knalt tegen boom op Universiteitslaan (24/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee inzittenden raakten rond 11.30 uur gewond bij een ongeval op de Universiteitslaan in Diepenbeek.
  [naar artikel]
 42. Veldwachter blust auto en redt bestuurder nadat die tegen boom knalt (22/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een auto is zondagavond rond 21 uur tegen een boom terechtgekomen op de Bosselaar in Rijkhoven. De bestuurder, een jonge twintiger uit Hoeselt, raakte gewond. De auto vloog in brand, maar een veldwachter die toevallig passeerde kon de vlammen blussen.
  [naar artikel]
 43. Spookrijdster knalt frontaal op auto in Luik en komt om, andere bestuurster zwaargewond (09/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen nacht is bij een ongeval op de verkeerswisselaar in Loncin, in de lus richting Namen, een dodelijk ongeval gebeurd. Een spookrijder...
  [naar artikel]
 44. Papa van twee (42) overleden na frontale crash tegen boom: “Woorden schieten tekort” (25/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Kloosterstraat in het Oost-Vlaamse Huise gebeurde vrijdagochtend een dodelijk ongeval. Het slachtoffer, de 42-jarige Francies Demoor uit Zingem, verloor de controle over het stuur en botste met zijn auto tegen een boom. Hulp kon niet meer baten.
  [naar artikel]
 45. Papa van twee (42) overleden na frontale crash tegen boom: “Woorden schieten tekort” (25/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In de Kloosterstraat in het Oost-Vlaamse Huise gebeurde vrijdagochtend een dodelijk ongeval. Het slachtoffer, de 42-jarige Francies Demoor uit Zingem, verloor de controle over het stuur en botste met zijn auto tegen een boom. Hulp kon niet meer baten.
  [naar artikel]
 46. 19-jarige bestuurder komt om na knal tegen boom in Rijkevorsel (15/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Op de Sint-Lenaartsesteenweg in Rijkevorsel is zondagnacht even na drie uur een dodelijk ongeval gebeurd. Een auto die in de richting van Rijkevorsel reed, is van de baan geraakt en tegen een boom terechtgekomen. Het slachtoffer is een 19-jarige jongeman uit Brecht.
  [naar artikel]
 47. 19-jarige bestuurder komt om na knal tegen boom in Rijkevorsel (15/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Sint-Lenaartsesteenweg in Rijkevorsel is deze nacht even na 3 uur een dodelijk ongeval gebeurd. Een auto die in de richting van Rijkevorsel reed, is van de baan geraakt en tegen een boom terechtgekomen. Het slachtoffer is een 19-jarige jongeman uit Brecht.
  [naar artikel]
 48. Dodelijk ongeval in Houthalen: jongeman crasht tegen boom (21/09/2020 - VRT NWS)
  Vanmorgen is in de Forelstraat in Houthalen een jongeman om het leven gekomen. Hij kwam met zijn auto tegen een boom terecht. Alle hulp kwam te laat.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy