Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

27 November 2020
21:03 uur

"Adele tijdens de kerstdagen in het geniep getrouwd"

Het Laatste Nieuws

29/12/2016 - 12:37

Het lijkt erop dat Adele in het diepste geheim is getrouwd met haar partner Simon Konecki. De 28-jarige zangeres werd in Los Angeles gespot met


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Adele maakt einde aan speculatie: "Ik ben getrouwd" (05/03/2017 - De Redactie)
  De Britse zangeres Adele heeft tijdens haar concert in Brisbane in Australië publiekelijk bevestigd dat ze getrouwd is met Simon Konecki.
  [naar artikel]
 2. Adele maakt einde aan de geruchten: "Ik ben getrouwd" (05/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de uitreiking van de Grammy's noemde Adele haar Simon al 'mijn man', maar tijdens haar concert dit weekend in het Australische Brisbane
  [naar artikel]
 3. Adele gespot met trouwring (30/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het lijkt erop dat Adele (28, foto) in het geniep getrouwd is met haar vriend Simon Konecki (42). Enkele fotografen spotten de zangeres in Los Angeles met een nieuwe goudkleurige ring om haar vinger. Adele en Simon zijn zo’n vijf jaar samen. Ze hebben een zoontje Angelo (4). Simon heeft nog een dochter (9) uit een vorig huwelijk. Er deden al langer geruchten de ronde dat het koppel, dat zich in oktober verloofde, van plan was om rond Kerstmis te trouwen, zodat Simons dochter tijdens haar schoolvakantie de huwelijksplechtigheid zou kunnen bijwonen.
  [naar artikel]
 4. Adele gespot met trouwring (30/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Het lijkt erop dat Adele (28, foto) in het geniep getrouwd is met haar vriend Simon Konecki (42). Enkele fotografen spotten de zangeres in Los Angeles met een nieuwe goudkleurige ring om haar vinger. Adele en Simon zijn zo’n vijf jaar samen. Ze hebben een zoontje Angelo (4). Simon heeft nog een dochter (9) uit een vorig huwelijk. Er deden al langer geruchten de ronde dat het koppel, dat zich in oktober verloofde, van plan was om rond Kerstmis te trouwen, zodat Simons dochter tijdens haar schoolvakantie de huwelijksplechtigheid zou kunnen bijwonen.
  [naar artikel]
 5. Adele in 2008: "Eigenlijk ken ik niets van muziek" (03/03/2018 - VRT NWS)
  "Adele Adkins is een luidruchtige, grappige en uitzonderlijk getalenteerde 19-jarige, wiens grandioze stem haar de grootste vedette van 2008 zal maken. Ze is al erg volwassen voor haar leeftijd. Enthousiast, schuine moppen in de aanslag, ontwapenend eerlijk, eindeloos grappig en verknocht aan muziek." Zo omschreef nieuwswebsite The Guardian in januari 2008 het jonge aanstormende talent Adele. De reacties op haar debuutalbum "19" waren ronduit lovend en de single "Chasing pavements" werd haar eerste grote hit, ook buiten Groot-Brittannië. En Adele, die was toen al gewoon Adele.
  [naar artikel]
 6. "Adele wil komen, maar zal ze Montana vinden?" (29/08/2016 - De Redactie)
  Adele was weer helemaal Adele toen ze onlangs tijdens een optreden een uitnodiging voor een huwelijk aanvaardde. In september wordt ze bijgevolg in het voor haar onbekende Montana, VS, verwacht.
  [naar artikel]
 7. Adele viert verjaardag als… Rose uit "Titanic" (07/05/2018 - VRT NWS)
  Het was feest bij Adele afgelopen weekend. Ze vierde immers haar 30e verjaardag en had daarvoor een opmerkelijk thema uitgekozen. Een thema dat door nieuwsmedia onmiddellijk omschreven werd als "grootser dan groots, zoals Adele zelf". De Britse zangeres ging dan ook "all the way" door haar feestje te bouwen rond de kaskraker "Titanic", waarbij Adele verrassend goed leek op Rose DeWitt Bukater, een rol van Kate Winslet.
  [naar artikel]
 8. Heel wat inbraken tijdens kerstdagen: "Inbrekers nemen geen kerstvakantie" (26/12/2019 - VRT NWS)
  De voorbije kerstdagen werd op verschillende plaatsen in Leuven ingebroken of geprobeerd om in te breken. In één geval werden drie daders gefilmd door een bewakingscamera van een woning. De kerstvakantie is traditioneel een periode met veel inbraken.
  [naar artikel]
 9. "Hoe noem je een blondje dat op haar hoofd staat?": Adele tapt vuile moppen tijdens stroompanne (14/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een stroompanne tijdens een concert? Daar weet Adele wel raad mee. In plaats van haar optreden stil te leggen, bleef de Britse superster op het
  [naar artikel]
 10. Adele: "Heb aanbod voor Super Bowl-optreden afgeslagen" (15/08/2016 - De Redactie)
  "Ze hebben me gevraagd maar ik heb neen gezegd", zei de Britse superster tijdens een optreden in Los Angeles. Bizar is wel dat de organisatie van de Super Bowl ontkent dat ze Adele een aanbod heeft gedaan.
  [naar artikel]
 11. "Hello"-video verpulverde 5 jaar geleden YouTuberecords: "Adele? Welke Adele? Gewoon, Adele!" (17/10/2020 - VRT NWS)
  De fans hadden er 5 jaar geleden lang op moeten wachten – haar vorige hit, het James Bond-lied "Skyfall", dateerde al van 3 jaar eerder – maar de respons kon niet overweldigender zijn. Adeles "Hello" verpulverde in oktober 2015 dan ook het record van meest bekeken muziekvideo binnen 24 uur en zou daarna zelfs het snelst de kaap van 1 miljard views overschrijden. Later zou "Hello" ook nog tot beste lied van het jaar verkozen worden tijdens de Grammy-uitreiking. Maar al even belangrijk was de prijs voor beste video van het jaar tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards. In de bejubelde zwart-witvideo was een opmerkelijke rol weggelegd voor de toen 27-jarige Amerikaanse acteur en R&B-zanger Tristan/Mack Wilds.
  [naar artikel]
 12. Volgers schrikken van nieuwe Instagrampost Adele: “Waar is ze naartoe?” (27/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Net als vele andere beroemdheden heeft ook Adele foto’s van zichzelf gedeeld tijdens de kerstdagen. Maar op haar foto kwamen wel erg veel reacties. De superster is namelijk héél wat kilo’s kwijt en haar volgers reageren geschrokken én positief.
  [naar artikel]
 13. "Okee, ik kom": Adele belooft naar huwelijk van fans te gaan (26/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Adele heeft de uitnodiging om op het huwelijk van twee fans te komen aangenomen. Tijdens een concert in Los Angeles nodigde de popdiva de
  [naar artikel]
 14. Is Adele stiekem getrouwd? (04/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het lijkt erop dat Adele (28) en haar vriend Simon Konecki (42) in alle stilte in het huwelijksbootje zijn gestapt tijdens de kerstvakantie. Ze werden allebei in Los Angeles gespot met een gouden ring om hun vinger.
  [naar artikel]
 15. Adele: "Ik zweet me te pletter. Mijn dijen zijn kletsnat!" (12/03/2017 - De Redactie)
  Adele zweet blijkbaar wat af tijdens haar Australische tournee en dat heeft, naast de hoge temperaturen, veel te maken met haar met kristallen opgedirkte jurk, ontworpen door Zuhair Murad.
  [naar artikel]
 16. Amy Schumer: "Eens nuchter zag Adele het toch niet zitten ons te trouwen" (12/04/2018 - VRT NWS)
  Adele is een vrouw met vele talenten. Dat bleek onlangs nog toen de Britse presentator Alan Carr bekendmaakte dat de hitzangeres zijn huwelijk begin dit jaar eigenhandig in haar achtertuin in Los Angeles ingezegend had. "Ze liet zich wijden en ze heeft ons huwelijk ingezegend. Ze is de liefste mens ooit", aldus de gastheer van het praatprogramma "Chatty man". Maar bijna was hij voorafgegaan door comédienne en actrice Amy Schumer, die Adele ook wel wilde trouwen. Al kwam ze uiteindelijk op die beslissing, na een nachtje slapen, terug.
  [naar artikel]
 17. "Send my love (to your new lover)" van Adele: 5 keer anders (25/07/2016 - De Redactie)
  Als parodie de ultieme vorm van eerbetoon is, dan zit Adele gebeiteld met haar jongste hit "Send my love (to your new lover)". Verschillende creatieve geesten spelen de videoclip bij het nummer na, inclusief aangepaste lyrics.
  [naar artikel]
 18. Belg smult van Adele en Kevin De Bruyne op Youtube (07/12/2016 - De Redactie)
  YouTube heeft de top tien van best bekeken video's in België in 2016 bekendgemaakt. De "Carpool karaoke" van Adele staat op één, voor de golden buzzer uit "Britain's got talent" en een panna van Kevin De Bruyne.
  [naar artikel]
 19. Jeugdhulp slaakt noodkreet: "Crisisopvang is nooit evident, zeker niet tijdens de vakantieperiode" (26/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het regent meldingen van kinderen die tijdens deze kerstdagen geen opvangplek hebben. Er is te weinig plaats, waardoor ze voortdurend worden...
  [naar artikel]
 20. De eerste Vlaamse "Blind getrouwd"-baby heet Victor (07/03/2018 - VRT NWS)
  Stijn en Nuria, een van de koppels uit het programma "Blind getrouwd" dát ook gehuwd bleef, zijn de ouders geworden van een zoontje. De jongen kreeg de naam Victor. Daarmee is de eerste "Blind getrouwd"-baby in Vlaanderen een feit.
  [naar artikel]
 21. "Producers willen Adele als prostituee in Dickens-film" (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Adele overweegt te gaan acteren. Volgens de Britse krant The Sun is de zangeres in onderhandeling voor een rol in de remake van de film Oliver
  [naar artikel]
 22. Beyoncé en Adele grootste kanshebbers bij MTV Video Music Awards (26/07/2016 - De Redactie)
  Beide zangeressen hebben samen 19 nominaties. Adele heeft er 8 achter haar naam, waarvan maar liefst 7 voor de clip van monsterhit "Hello". Beyoncé vestigt met 11 nominaties voor haar visual album "Lemonade" een record.
  [naar artikel]
 23. Adele over haar postnatale depressie: "Ik wilde niet bij mijn kind zijn" (31/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Adele is altijd heerlijk eerlijk, zeker als het over haar ervaringen als moeder gaat. Nu heeft ze in een interview gezegd dat ze na de geboorte
  [naar artikel]
 24. Adele: "Ik weet niet of ik ooit nog op tournee ga" (29/06/2017 - De Redactie)
  In Londen geeft Adele dezer dagen de laatste optredens van haar tournee rond haar album "25". Mogelijk zijn dat haar laatste optredens in het kader van een tournee tout court want ze laat verstaan dat ze er mee ophoudt.
  [naar artikel]
 25. Jeugdhulp slaakt noodkreet tijdens Kerstdagen (26/12/2017 - Knack)
  Het regent meldingen van kinderen die tijdens deze kerstdagen geen opvangplek hebben. Er is te weinig plaats, waardoor ze voortdurend worden rondgestuurd, bericht De Morgen dinsdag.
  [naar artikel]
 26. Adele laat de June Carter in zich los (15/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Popster Adele (30) heeft op Instagram een foto gepost van zichzelf verkleed als June Carter, de bekende countryzangeres die met Johnny Cash was getrouwd. Adele draagt een jurk die recht uit de jaren zestig lijkt te stammen plus een donkere pruik én ze torst een autoharp, een van de instrumenten die de multigetalenteerde June bespeelde. Waarom Adele zich als de countryvedette uitdoste, is niet duidelijk. Was dit een zotte bui of slaat ze een nieuwe muzikale weg in, richting Nashville?
  [naar artikel]
 27. Adele blikt terug op haar verjaardag: “30 was een behoorlijke beproeving” (06/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Adele was gisteren jarig en sloot daarmee een moeilijk jaar af. "Dit is 31. Goddank, want 30 was een behoorlijke beproeving", aldus de zangeres,...
  [naar artikel]
 28. Adele: "Tijd nemen voor mezelf maakt van mij een betere moeder" (01/11/2016 - De Redactie)
  Na de geboorte van haar zoon had Adele last van een postnatale depressie en meende ze dat ze de grootste vergissing van haar leven had begaan. Dat vertelt de Britse zangeres in een gesprek met Vanity Fair.
  [naar artikel]
 29. "Okee, ik kom": Adele belooft naar huwelijk van fans te gaan (26/08/2016 - De Morgen)
  Adele heeft de uitnodiging om op het huwelijk van twee fans te komen aangenomen.
  [naar artikel]
 30. Ophef over holebi’s in ‘Blind Getrouwd’: "Kennelijk is Vlaanderen dan toch niet zo ruimdenkend" (29/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik haak af. Dit is een brug te ver voor mij." En: "Bah, dan kijk ik zeker niet meer!" ‘Blind Getrouwd’ hoopt volgend jaar ook homo’s en lesbiennes...
  [naar artikel]
 31. Leen Dendievel is in alle stilte met Udo Mechels getrouwd: "Ik ben de vrouw van mijn man geworden" (28/08/2018 - VRT NWS)
  Leen Dendievel en Udo Mechels zijn afgelopen zomer in alle stilte getrouwd. Dat onthult de actrice bekend van "Thuis" in "Het zomert" op Eén. "Als je de ware liefde hebt ontmoet, dan doe je daar alles voor. Ik toch."
  [naar artikel]
 32. Ed Sheeran stoot Adele na vier jaar van de troon in de MNM 1000 (16/12/2017 - VRT NWS)
  Volgens de MNM-luisteraar is Ed Sheeran de populairste artiest van het jaar. Hij stoot met zijn hit "Shape of you" na vier jaar zangeres Adele van de troon in de MNM 1000. Coldplay vervolledigt de top 3. Stan Van Samang is met "Een ster" de hoogste genoteerde Belg in de lijst.
  [naar artikel]
 33. Huwelijk van Adele na twee jaar voorbij (20/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Britse zangeres Adele (28) en haar man Simon Konecki zijn uit elkaar, zo wordt gemeld in een persbericht. De twee waren getrouwd sinds 2017.
  [naar artikel]
 34. Huwelijk van Adele na twee jaar voorbij (20/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Britse zangeres Adele (28) en haar man Simon Konecki zijn uit elkaar, zo wordt gemeld in een persbericht. De twee waren getrouwd sinds 2017.
  [naar artikel]
 35. Adele rondt tweede keer kaap van 10 miljoen verkochte platen in VS (28/09/2016 - De Redactie)
  De Britse zangeres krijgt daarvoor een diamanten plaat, die ze ook al in de wacht sleepte voor haar vorige album "21". Adele kroont zich daarmee tot best verkochte zangeres van de 21e eeuw.
  [naar artikel]
 36. Adele: "Ik weet niet of ik ooit nog op tournee ga" (29/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Adele twijfelt of ze ooit nog op tournee gaat. In een handgeschreven brief bedankte de 29-jarige Britse zangeres haar fans, maar zei dat ze haar
  [naar artikel]
 37. Adele kan rekening H&M niet betalencel (05/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zangeres Adele moest afgelopen zondag twee keer slikken toen bleek dat ze de rekening in kledingwinkel H&M niet kon betalen. "Ik schaamde me dood", vertelde de zangeres achteraf.
  [naar artikel]
 38. Jeugdhulp slaakt noodkreet: veel kinderen zonder opvang tijdens kerstdagen (26/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het regent meldingen van kinderen die tijdens deze kerstdagen geen opvangplek hebben. Er is te weinig plaats, waardoor ze voortdurend worden rondgestuurd, bericht De Morgen dinsdag.
  [naar artikel]
 39. De geheime relatie van Mike tijdens 'Blind Getrouwd': "Plotseling liet hij me als een baksteen vallen" (15/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Heel Vlaanderen leefde met hem mee. Mike (39), die in ‘Blind Getrouwd’ brutaal aan de kant werd geschoven door Marjolein. Maar die slachtofferrol...
  [naar artikel]
 40. Kris Peeters ziet geen graten in "Blind getrouwd" (01/08/2018 - VRT NWS)
  Het VTM-programma "Blind getrouwd" overtreedt de wet op de huwelijksbemiddeling niet. Dat besluit minister van Economie (CD&V) Kris Peeters na onderzoek naar dit programma en het RTL-programma "Mariés au premier regard". 
  [naar artikel]
 41. Adele zegent huwelijk van Alan Carr ("Chatty man") in haar achtertuin in Los Angeles in (03/04/2018 - VRT NWS)
  Adele heeft het huwelijk van Alan Carr en zijn partner Paul Drayton in haar achtertuin in Los Angeles ingezegend. Dat heeft de Britse presentator op ITV verklapt. De Britse zangeres liet zich hiervoor speciaal "wijden".
  [naar artikel]
 42. "Blind getrouwd" is een keuze, blind geout is dat niet (28/02/2020 - VRT NWS)
  Met een eerste homokoppel in "Blind getrouwd" op VTM en een ontroerend fragment in "Down the road" waarin Peter aan Stijn vertelt dat hij homo is, is holebiseksualiteit en coming out momenteel erg aanwezig op het Vlaamse tv-scherm. Sander Cornelis van Wel Jong Niet Hetero juicht dit toe, maar benadrukt dat niet alles koek en ei is eens iemand uit de kast komt.
  [naar artikel]
 43. Poolse oppositie zet protest verder tijdens kerstdagen (26/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een tiental Poolse oppositieleden hebben de kerstdagen doorgebracht in het parlement, waar ze protesteerden tegen de politiek van de
  [naar artikel]
 44. Snipverkouden Adele: "Het lukt echt niet" (18/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  "Het spijt me heel, heel erg dat ik jullie in de steek laat, maar ik kan mijn show vanavond niet spelen." Een snipverkouden Adele verontschuldigde zich woensdag bij haar fans in een videoboodschap op haar Facebookpagina en op Instagram. Ze moest normaal een tweede show spelen in Phoenix, in de Amerikaanse staat Arizona, maar ze voelde zich te slecht om op te treden.
  [naar artikel]
 45. Snipverkouden Adele: "Het lukt echt niet" (18/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  "Het spijt me heel, heel erg dat ik jullie in de steek laat, maar ik kan mijn show vanavond niet spelen." Een snipverkouden Adele verontschuldigde zich woensdag bij haar fans in een videoboodschap op haar Facebookpagina en op Instagram. Ze moest normaal een tweede show spelen in Phoenix, in de Amerikaanse staat Arizona, maar ze voelde zich te slecht om op te treden.
  [naar artikel]
 46. Hugh "it's complicated" Grant: eindelijk netjes getrouwd (26/05/2018 - VRT NWS)
  De Britse acteur Hugh Grant (57) is vrijdag getrouwd met de Zweedse televisieproducer Anna Eberstein (39). De twee hadden al zes jaar een relatie, eerder dit jaar is hun derde kind geboren. Hugh Grant werd bekend met romantische komedies als "Four Weddings and a Funeral" en "Love Actually". En met zijn eigen uiterst ingewikkelde liefdesleven.
  [naar artikel]
 47. Marjolein start initiatief tegen pesten bij volwassenen: "Tijdens 'Blind Getrouwd' vreesde ik meer dan eens dat mijn auto vol krassen ging staan" (11/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Marjolein Faes (36), de lifecoach die dit seizoen deelnam aan 'Blind Getrouwd', heeft voor het eerst gereageerd op de kritiek die ze kreeg na haar...
  [naar artikel]
 48. Adele kan rekening H&M niet betalen (05/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zangeres Adele moest afgelopen zondag twee keer slikken toen bleek dat ze de rekening in kledingwinkel H&M niet kon betalen. "Ik schaamde me dood", vertelde de zangeres achteraf.
  [naar artikel]
 49. "Mijn oren hebben net een orgasme gekregen": twaalfjarig meisje zong op straat de pannen van het dak, nu wordt ze al de nieuwe Adele genoemd (30/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Amper twaalf jaar, maar wát een klok van een stem: Allie Sherlock brak door als straatartieste, nu wordt het Ierse meisje al de nieuwe Adele...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.