Barbecue jij enkel tijdens de zomer? Zonde! Een winter-BBQ is minstens even leuk. Als originele feestformule met kerst of eindejaar of als sfeermaker op een doodgewone winteravond? Met deze 5 tips van HLN Shop maak je van je winterse barbecue een succes. [naar artikel]
De koude dagen zijn definitief terug! Om de koude te bestrijden, is één van de beste remedies voor de tv te ontspannen. Neem dus jouw plaid, jouw kopje warme chocolademelk en jouw favoriete Warner Bros DVD. Het is tijd om te chillen! Win een Warner Bros DVD-box Heb je jouw DVD-box nog niet? Geen probleem! […] Het bericht WEDSTRIJD: Maak kans op een Warner Bros DVD-box! verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Met de huidige zonnige avonden zijn het ideale omstandigheden voor een barbecue. Enig minpuntje zijn de restjes van het vorige vleesfeest die nog... [naar artikel]
Zomerse temperaturen vragen om een barbecue. Helaas betekent dat voor veel vegetariërs toekijken hoe hun gezelschap vlees staat te bakken terwijl zij het moet stellen met een koude salade. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Seppe Nobels, chef van Graanmarkt13, gaf in het programma ‘Grillmasters’ op Vier deze tips voor (meer) groenten op de barbecue. [naar artikel]
Stressvol begin van het jaar? Dan kan je wel een verzetje gebruiken. Geen stressvol begin van het jaar? Ook dan verdien je een verzetje! Daarom hebben we iets voor jou: neem deel aan onze wedstrijd een maak kans op twee bioscooptickets! Neem deel aan onze andere wedstrijden op nl.metrotime.be/win. Het bericht Maak kans op twee UGC-bioscooptickets! verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Professor Huisartsgeneeskunde Dirk Devroey (VUB) roept op om voorzichtig te zijn met rauw vlees op de barbecue. "Bij een barbecue staat het vlees vaak warm te worden wanneer het al gebakken is. Dan is de kans groot dat er zich bacteriën op ontwikkelen", waarschuwt de dokter. Hoe slecht is rauw vlees eigenlijk voor onze gezondheid? En hoe zorg je ervoor dat je barbecue niet in een voedselvergiftiging eindigt? [naar artikel]
Van een gezellige barbecue op een zomerse dag houden we allemaal: maar hoe krijg je dat toestel aan? Waarom krijg je altijd een zwartgeblakerd vleesje? Hoe maak je vlees, vis of groenten het best klaar op de barbecue en wat mag zeker niét? Is dat één van jouw vragen of zit je met iets anders: stel je vraag dan hieronder aan vleesexpert Hendrik Dierendonck en wie weet lees je binnenkort het antwoord op HLN. [naar artikel]
Vier dagen feest, vier podia en +100 artiesten op Rijvers Festival. Van 11 tot 14 augustus kan jij dansen en zingen met Camille, Metejoor, #LikeMe, X!nk, Regi en nog vele anderen. Doe snel mee met onze wedstrijd en maak kans op een dag vol spectaculaire optredens van al jouw favoriete artiesten. Waar wacht je nog op? [naar artikel]
Wil jij deze spannende Jupiler Pro League wedstrijd live bijwonen in de Cegeka Arena in Genk? Speel mee in onze nieuwsapp en maak kans op één van de 20 duotickets. [naar artikel]
Met een heerlijk weekeinde van tropische dagen ( +30 °) en tropische nachten (+ 20 °) voor de boeg, halen we met z’n allen de barbecue boven. Dat gaat op de ene plaats al wat makkelijker dan de andere. Er zijn immers barbecues in alle maten en gewichten. Sommigen smeden hun barbecue zelf, anderen spenderen veel euro’s om de beste barbecue aan te kopen, maar altijd is het met dat éne doel: de gasten verwennen met de lekkerste barbecue. ! [naar artikel]
Zon en meer dan 25 graden, en dan steken we graag de barbecue aan. Maar voedsel op de barbecue kan ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Vooral de manier waarop we vlees bereiden kan een kankerverwekkend effect hebben. Het National Cancer Institute heeft ook aangetoond dat barbecue de kans op kanker kan verhogen. Toch zijn er ook tips om toch zo gezond mogelijk gezellig te barbecuen. [naar artikel]
Een lekkere barbecue op een zomeravond? Daar houden we allemaal wel van. Toch is het niet altijd eenvoudig om je vlees perfect te bereiden. Daarom vroegen wij naar jullie meest prangende barbecuevragen, en legden deze voor aan de bekendste slager van het land: Hendrik Dierendonck. Hoe maak je een T-bonesteak op de barbecue? Hoe zorg je ervoor dat je vlees niet verbrandt? En hoe bereid je kip op een bierblik? Topslager Hendrik Dierendonck weet raad. [naar artikel]
Wie zomer zegt, zegt barbecue. De beste manier om een zomeravond mee af te sluiten, maar toch is het niet altijd eenvoudig om je vlees perfect te bereiden. We stelden 10 van jullie lezersvragen aan topslager Hendrik Dierendonck en groentenexpert Paul Florizoone. Hoe maak je een côte à l’os klaar op de barbecue? Welke betaalbare stukken vlees zijn er? En hoe krijg ik mijn rooster in topconditie? [naar artikel]
Een lekkere barbecue op een zomeravond? Daar houden we allemaal wel van. Toch is het niet altijd eenvoudig om je vlees perfect te bereiden. Daarom vroegen wij naar jullie meest prangende barbecuevragen, en legden deze voor aan de bekendste slager van het land: Hendrik Dierendonck. Hoe maak je een T-bonesteak op de barbecue? Hoe zorg je ervoor dat je vlees niet verbrandt? En hoe bereid je kip op een bierblik? Topslager Hendrik Dierendonck weet raad. [naar artikel]
De eerste zonnestralen zijn een feit en dus verklaart VIER de barbecue-gekte voor begonnen. In ‘Grillmasters’ gaan wereldkampioen barbecue Peter De... [naar artikel]
Maak de winter en het voorjaar nog gezelliger en swing mee met Disney Symphony of Colours in Disneyland® Paris. Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op een tweedaags Disneyland® Paris-arrangement voor 4 personen. [naar artikel]
Wil jij deze spannende wedstrijd live bijwonen in Alverberg Hasselt? Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op één van de 50 duotickets voor de wedstrijd van Limburg United tegen Luik op vrijdag 22/12/2023 om 20.30 uur. [naar artikel]
De komende dagen wordt het stralend weer, tijd dus om ‘s avonds de barbecue aan te steken. Maar nog veel te vaak gaat het fout en lopen mensen ernstige brandwonden op tijdens het barbecueën. Hoe barbecue je dan wel veilig en wat moet je doen als het toch misgaat? Bekijk enkele tips in bovenstaande video. [naar artikel]
Het zomert volop: tijd om die BBQ aan te steken dus! Is jouw barbecue aan vervanging toe? Profiteer dan van de solden om een nieuw exemplaar op de kop te tikken. Kies meteen voor het type grill dat écht aan jouw culinaire behoeften beantwoordt. Een klassieke barbecue, een hippe kamado of een complete buitenkeuken? HLN Shop helpt je kiezen. [naar artikel]
Wil jij deze Jupiler Pro League wedstrijd live bijwonen in de Cegeka Arena in Genk? Speel mee in de HBVL-nieuwsapp en maak kans op één van de 25 duotickets voor de wedstrijd van KRC Genk tegen Antwep op dinsdag 26/12/2023 om 13.30 uur. [naar artikel]
Een oververhitte barbecue was zaterdagavond de oorzaak van een brand in de tuin van een woning aan de Regenboogstraat. De verhitte barbecue zette de klimop, tegen de scheidingsmuur met de buurman, in de vlam. [naar artikel]
Een lekkere barbecue op een zomeravond? Daar houden we allemaal wel van. Toch is het niet altijd eenvoudig om je vlees perfect te bereiden. Daarom vroegen wij naar jullie meest prangende barbecuevragen, en legden deze voor aan de bekendste slager van het land: Hendrik Dierendonck. Hoe maak je een T-bonesteak op de barbecue? Hoe zorg je ervoor dat je vlees niet verbrandt? En hoe bereid je kip op een bierblik? Topslager Hendrik Dierendonck weet raad. [naar artikel]
De Rode Duivels werden na de wedstrijd zaterdagmiddag tegen Tunesië herenigd met hun familie. Onder meer de familie van Simon Mignolet zakte af naar Rusland voor een barbecue. [naar artikel]
Op de Weertersteenweg heeft een bewoner zijn barbecue ook moeten uitdoen op vraag van de politie. De man was stukken hout in de barbecue aan het stoken. En daarover waren klachten binnengekomen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.