Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

11 July 2020
13:17 uur

Cowboys op de mondmaskermarkt

Apache

26/06/2020 - 16:17

Er worden nog steeds grote hoeveelheden chirurgische en andere mondmaskers afgekeurd door de Belgische controle-instanties. Ondanks de vereenvoudigde normen die tijdens de coronacrisis gelden, blijven malafide of amateurfabrikanten maskers op de markt brengen. Het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) is bevoegd om mondmaskers te controleren die als medisch hulpmiddel gebruikt worden. Dat zijn


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP APACHE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Los jij onze maandagpuzzel op? Hoe overleef je het vuurgevecht tussen deze drie cowboys? (02/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In deze verzengende hitte schotelen we je graag een maandagpuzzel voor uit het al even hete Wilde Westen. Een stel cowboys wil een jarenlange ruzie...
  [naar artikel]
 2. De beste cowboy ter wereld is zowaar een Kempenaar (18/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Goud op de Wereldruiterspelen in Amerika, de heimat van de cowboys. De prestatie afgelopen weekend van Bernard Fonck (45) uit Herentals doet zelfs Amerikaanse cowboys met verstomming slaan. “Ik heb geschiedenis geschreven”, beseft de Belg. Uitgerekend in het hol van de leeuw. “Ik ben zó blij dat ik de Amerikanen heb geklopt.”
  [naar artikel]
 3. "Thema cowboys en indianen is racistisch": Nederlands kinderfeest geschrapt (23/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse muziekgebouw TivoliVredenburg in Utrecht houdt geen kinderfeesten meer met het thema cowboys en indianen. Een feest in juni vorig...
  [naar artikel]
 4. Dallas Cowboys blijft meest waardevolle sportclub ter wereld, drie voetbalgrootmachten in top vijf (19/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het derde opeenvolgende jaar is Dallas Cowboys de duurste sportclub ter wereld. Het team uit de American Footballcompetitie NFL voert de lijst...
  [naar artikel]
 5. Kanaalduifjes carnavallen als cowboys (25/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op vrijdag 24 februari werd het startschot gegeven van carnaval bij de kanaalduifjes met de wageninwijding. Dit jaar gaan de kanaalduifjes als echte cowboys carnavallen en de Western Saloon Pony Express in Grote Brogel was dan ook de perfecte locatie om het carnavalsweekend te starten.
  [naar artikel]
 6. Groep Diane: De “cowboys” van de rijkswacht (23/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De man die nu wordt aangeduid als De Reus van de Bende van Nijvel, was rijkswachter en in de jaren 70 lid van de Groep Diane. Een eliteteam binnen de rijkswacht, bemand met goedgetrainde, zwaarbewapende manschappen. “Cowboys”, zo werden ze door andere rijkswachters genoemd.
  [naar artikel]
 7. Na Zwarte Piet ook cowboys en indianen controversieel (24/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Muziekcentrum TivoliVredenburg in het Nederlandse Utrecht houdt geen kinderfeesten meer met als thema cowboys en indianen. Een feest in juni vorig jaar dat eenmalig het thema het Wilde Westen had, heeft tot “veel gedoe” geleid en dat betreurt het poppodium.
  [naar artikel]
 8. Groep Diane, de “cowboys” van de rijkswacht (22/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  De man die nu wordt aangeduid als “De Reus” van de Bende van Nijvel, was rijkswachter en in de jaren ‘70 lid van de Groep Diane. Het was het eliteteam van de rijkswacht, bemand met goedgetrainde, zwaargewapende manschappen, “cowboys” volgens sommigen. De voorganger van de speciale eenheden van de federale politie.
  [naar artikel]
 9. Buitenaardse wezens in het wilde Westen (13/04/2019 - De Morgen)
  Cowboys en indianen die het samen opnemen tegen buitenaardse wezens die voor terreur zorgen? Dat is het originele uitgangspunt van Cowboys & Aliens. Deze hybride fusie van western en ruimte-invasiefilm verrast omdat hij ironievrij en zonder verwoestende kracht met de ingrediënten van de genres speelt.
  [naar artikel]
 10. Beke: 'Cowboys horen niet thuis aan schoolpoort' (26/05/2018 - De Standaard)
  CD&V heeft op haar Gezinsdag zeven voorstellen gelanceerd die de omgeving van scholen en kinderopvang veiliger moeten maken. ‘Cowboys horen niet thuis aan de schoolpoort.’
  [naar artikel]
 11. Dallas Cowboys waardevolste sportclub ter wereld (19/07/2018 - De Tijd)
  13:00 Niet Man United of Real Madrid, maar wel American football-team Dallas Cowboys mag zich de waardevolste sportclub ter wereld nemen.
  [naar artikel]
 12. Dallas Cowboys duurste sportclub ter wereld, waarde Manchester United keldert (24/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voor het vierde opeenvolgende jaar is Dallas Cowboys de duurste sportclub ter wereld. Het team uit de American Footballcompetitie (NFL) voert de lijst aan die het Amerikaanse zakenblad Forbes traditiegetrouw samenstelt.
  [naar artikel]
 13. De beste cowboy ter wereld komt uit Vlaanderen: “Zó blij dat ik de Amerikanen heb geklopt” (18/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Goud op de Wereldruiterspelen in Amerika, de heimat van de cowboys. De prestatie afgelopen weekend van Bernard Fonck (45) uit Herentals doet zelfs Amerikaanse cowboys met verstomming slaan. “Ik heb geschiedenis geschreven”, beseft de Belg. Uitgerekend in het hol van de leeuw. “Ik ben zó blij dat ik de Amerikanen heb geklopt.”
  [naar artikel]
 14. Cowboys-ster Morris gaat 3,1 miljoen verdienen, maar blijft zijn Mazda van 2 dollar trouw (20/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Alfred Morris tekende maart dit jaar een tweejarig contract bij de Dallas Cowboys ter waarde van 3,5 miljoen dollar (3,1 miljoen euro), maar toch
  [naar artikel]
 15. Dallas Cowboys blijft meest waardevolle sportclub ter wereld (13/07/2017 - Sporza)
  American Football-team Dallas Cowboys is, net als vorig jaar, de meest waardevolle sportclub ter wereld. Real Madrid, twee jaar geleden nog op plaats 1, zakt naar een 5e stek.
  [naar artikel]
 16. Geen cowboys en indianen meer op kinderfeest in Nederland: “Buiten de orde” (23/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Muziekcentrum TivoliVredenburg in Utrecht houdt geen kinderfeesten meer over cowboys en indianen. Een feest vorig jaar dat eenmalig het thema het Wilde Westen had, heeft tot “veel gedoe” geleid en dat betreurt het poppodium. Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid noemt de ophef ondertussen “nogal buiten de orde”.
  [naar artikel]
 17. “De enige manier om te overleven” tot “cowboys die de sector verzieken”: horecawereld verdeeld over kassafraude (06/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse horecawereld reageert verdeeld op de fraudezaak met de witte kassa. “Ik begrijp dat uitbaters gaan frauderen. Dit is de enige manier om als horeca te overleven”, zegt een horecabaas. “De cowboys moeten eruit, want zij verzieken de sector”, klinkt het bij een andere ondernemer.
  [naar artikel]
 18. Dallas Cowboys blijft meest waardevolle sportclub ter wereld (19/07/2018 - Metro)
  Voor het derde opeenvolgende jaar is Dallas Cowboys de duurste sportclub ter wereld. Het team uit de American Footballcompetitie NFL voert de lijst aan die traditiegetrouw door het Amerikaanse zakenblad Forbes wordt samengesteld. De Cowboys vertegenwoordigen een waarde van 4,8 miljard dollar, ongeveer 4,13 miljard euro. Daarmee troeven ze net als vorig jaar Manchester United af. De waarde van de Engelse voetbalclub wordt geschat op 3,54 miljard euro. Real Madrid (3,51 miljard euro) en FC Barcelona (3,48 miljard euro) volgen als derde en vierde. De baseballers van New York Yankees (3,44 miljard euro) vervolledigen de top vijf. In de top 50 staan 29 teams uit de NFL. De Amerikaanse profbasketbalcompetitie NBA levert acht clubs, terwijl er zeven voetbalclubs in de lijst staan. Naast ManU, Real en Barça zijn dat Bayern München, Manchester City, Arsenal en Chelsea. bron: Belga Het bericht Dallas Cowboys blijft meest waardevolle sportclub ter wereld verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Dallas Cowboys blijft meest waardevolle sportclub ter wereld (19/07/2018 - Metro)
  Voor het derde opeenvolgende jaar is Dallas Cowboys de duurste sportclub ter wereld. Het team uit de American Footballcompetitie NFL voert de lijst aan die traditiegetrouw door het Amerikaanse zakenblad Forbes wordt samengesteld. De Cowboys vertegenwoordigen een waarde van 4,8 miljard dollar, ongeveer 4,13 miljard euro. Daarmee troeven ze net als vorig jaar Manchester United af. De waarde van de Engelse voetbalclub wordt geschat op 3,54 miljard euro. Real Madrid (3,51 miljard euro) en FC Barcelona (3,48 miljard euro) volgen als derde en vierde. De baseballers van New York Yankees (3,44 miljard euro) vervolledigen de top vijf. In de top 50 staan 29 teams uit de NFL. De Amerikaanse profbasketbalcompetitie NBA levert acht clubs, terwijl er zeven voetbalclubs in de lijst staan. Naast ManU, Real en Barça zijn dat Bayern München, Manchester City, Arsenal en Chelsea. Bron: Belga   Het bericht Dallas Cowboys blijft meest waardevolle sportclub ter wereld verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. "Ambtenaren van de Bijzondere Belastinginspectie zijn geen cowboys" (21/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De ambtenaren van de Bijzondere Belastinginspectie (BBI) zijn geen cowboys. Dat verklaarde Frank Philipsen, de topman van de centrale
  [naar artikel]
 21. Buurtbewoners en burgmeester van Hoeselt zijn tractoren die te snel rijden beu: “Het zijn cowboys” (12/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  “30 aub”. Die boodschap staat sinds kort te lezen op de weg in de Sint-Hubertusstraat in Hoeselt. Niemand die weet wie het gedaan heeft, maar de boodschap kan op steun van de buurtbewoners rekenen. Zij vinden dat tractoren te snel door hun straat rijden: “Ze rijden ons van de weg als we niet oppassen”. “Het zijn cowboys”, zegt ook burgemeester Werner Raskin.
  [naar artikel]
 22. Heusdenaar Eddy staat als politieman op de golfgreen: "Ook hier lopen cowboys rond hoor" (10/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wist je dat er politieagenten rondhuppelen op de golfcourts? Geen blauwhemden maar Marshals. Een titel die uit een spaghettiwestern geplukt lijkt, niet? Op Millenium Golf in Paal neemt Eddy Raymaekers die honneurs waar. “Geloof het of niet, maar ook hier lopen geregeld cowboys rond”, lacht De Lange uit Boekt die in een vorig leven doelman was in het voetbal en vervolgens keeperstrainer, T2 en zelfs T1 bij heel wat clubs.
  [naar artikel]
 23. Cowboys en indianen (01/12/2017 - De Morgen)

  [naar artikel]
 24. Space Cowboys HHH BBC 1 23.45 (29/03/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 25. Cowboys en indianen (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 26. 'Callboys? Ik dacht cowboys' (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 27. Crimi cowboys (11/04/2019 - De Morgen)
  Canvas, vrijdag 10/5, 22u15
  [naar artikel]
 28. Boerenbond: ‘Cowboys en fraudeurs moeten eruit’ (21/05/2019 - De Standaard)
  De Boerenbond reageert op het onderzoek van De Standaard over mestfraude. ‘Geldgewin mag de toekomst van de sector niet hypothekeren.’
  [naar artikel]
 29. Zitten we straks als cowboys in het vliegtuig? (17/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wie het woordeloos uitgevochten ellebogengevecht met de buurman/vrouw op het vliegtuig al irritant vindt, zal dit geen prettig vooruitzicht vinden....
  [naar artikel]
 30. Expo confronteert mythes en verhalen over cowboys en indianen met actuele kunst (20/02/2017 - De Morgen)
  https://images1.persgroep.net/rcs/Kzbn_G-cVUhpWWMVFfZKOpiubsc/diocontent/76563932/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 31. Zo wil CD&V zwakke weggebruiker beter beschermen (26/05/2018 - De Standaard)
  CD&V heeft op haar Gezinsdag zeven voorstellen gelanceerd die de omgeving van scholen en kinderopvang veiliger moeten maken. ‘Cowboys horen niet thuis aan de schoolpoort.’
  [naar artikel]
 32. Werken als ‘lab-slaaf’ in drugsindustrie: pillen draaien tot de dood erop volgt (08/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op winst beluste pillenboeren, onervaren lab-slaven en cowboys die snel veel geld willen verdienen, maken het werk in een drugslab...
  [naar artikel]
 33. Win tickets voor WECANDANCE op 11 en 12 augustus (30/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  WECANDANCE kent dit jaar haar 6e editie, en wees maar zeker dat het opnieuw een knaller van formaat wordt. Want met ACID COWBOYS als thema, lijkt...
  [naar artikel]
 34. Het Wilde Fantaseren (28/03/2019 - De Morgen)
  Winnetou, Buffalo Bill, bizons, stoere cowboys, onvoorspelbare indianen... Het Wilde Westen sprak en spreekt tot de verbeelding. Jammer genoeg klopt de mythe van geen kanten.
  [naar artikel]
 35. Demonstrerende veganisten aangevallen door Argentijnse cowboys (30/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Argentijnen houden van vlees. Heel veel vlees. Dus wie op de grootste agrobeurs van het land komt demonstreren tegen dierenleed hoeft niet op een...
  [naar artikel]
 36. Opleiding tot dronepiloot moet cowboys halt toeroepen (23/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Drones hebben duizenden toepassingen. Daarom wil ook Syntra West in Kortrijk daarop inzetten en biedt het nu ook opleidingen tot dronepiloot aan. Een licentie of attest is dan ook verplicht.
  [naar artikel]
 37. 'Haal de opleiding robotchirurgie weg uit het operatiekwartier' (26/04/2019 - De Tijd)
  17:21 Robotchirurgie evolueert snel. Er is dan ook nood aan een meer gestandaardiseerd opleidingskader. 'Om de cowboys eruit te halen', zegt Alex Mottrie, uroloog en de drijvende kracht achter de ORSI Acade...
  [naar artikel]
 38. Recordaantal bezoekers voor WeCanDance (13/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Met 35.000 bezoekers mag het elektronisch muziekfestival WeCanDance op het evenementenstrand van Zeebrugge terugblikken op een recordeditie. Het thema dit jaar was ‘Acid Cowboys’, en dat werd opnieuw stijlvol gevolgd.
  [naar artikel]
 39. De helikopterreddingsploeg van Koksijde: 'We zoeken geen cowboys' (19/08/2017 - Knack)
  'Wie kan schreeuwen van de pijn, die redt het nog wel even. Wie geen woord meer kan uitbrengen, is er erg aan toe.' Knack ging een dag op stap met de immer alerte reddingsploeg van de legerbasis in Koksijde.
  [naar artikel]
 40. Deze week in ‘Screentime’: cowboys en klassiekers (24/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het is woensdag, wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe aflevering van ‘Screentime’. Eline De Munck heeft het vandaag over ‘The Sisters...
  [naar artikel]
 41. 'Cowboys horen thuis in Bobbejaanland': CD&V wil inzetten op verkeersveiligheid rond scholen (26/05/2018 - Knack)
  De partij wil zwaar verkeer bannen rond scholen en kinderopvang wanneer ouders hun kinderen daar moeten afzetten op ophalen.
  [naar artikel]
 42. Te lang te log gebleven (12/04/2019 - De Morgen)
  Voortaan stuurt maaltijdbezorger Deliveroo zijn fietskoeriers zonder sociale verzekering de straat op. Schande, roepen velen. Maar heeft juist het vasthouden aan de oude regels de deur niet opengezet voor de cowboys van het laisser-faire?
  [naar artikel]
 43. Te lang te log gebleven (28/10/2017 - De Morgen)
  Voortaan stuurt maaltijdbezorger Deliveroo zijn fietskoeriers zonder sociale verzekering de straat op. Schande, roepen velen. Maar heeft juist het vasthouden aan de oude regels de deur niet opengezet voor de cowboys van het laisser-faire?
  [naar artikel]
 44. Mongolië voor macho's (05/04/2019 - De Morgen)
  Bestaat de Far West ook buiten de VS? Jazeker, ga maar eens naar Bajan-O?lgi in het uiterste westen van Mongolie?. In plaats van cowboys leven daar nomadi- sche arend- jagers die hun traditionele levenswijze al 6.000 jaar in ere houden.
  [naar artikel]
 45. 'Cowboys horen thuis in Bobbejaanland, niet aan de schoolpoort' (26/05/2018 - De Tijd)
  18:21 Op de CD&V-gezinsdag in Bobbejaanland schoof voorzitter Wouter Beke zaterdag zeven concrete maatregelen naar voren om de omgeving van scholen en kinderopvang veiliger te maken voor fietsers en voetgan...
  [naar artikel]
 46. Digitale cowboys op nostalgietrip (05/04/2019 - De Morgen)
  De jaren 80 zijn terug van nooit weggeweest. Na The Americans is er deze televisietrip naar de 'jaren stillekes'. Lees: voor de pc, laptop, gsm, smartphone, tablet en het 'internet der dingen' uw bestaan een stuk makkelijker/moeilijker maakten.
  [naar artikel]
 47. Roland Dûchatelet heeft het wel gezien in het voetbal: “In België zijn het cowboys. Als de andere eerst schiet, ben je dood” (10/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Roland Duchâtelet (73): succesvol ondernemer, man met een mening. De voormalige eigenaar van STVV en Standard over de corona­crisis én de diepe...
  [naar artikel]
 48. Agenten zijn geen cowboys (23/05/2018 - De Standaard)
  Na de dood van de tweejarige Mawda wordt de discussie over het politieoptreden opnieuw hevig gevoerd. Maar de vrees dat agenten sneller hun wapen trekken, wordt tegengesproken door de cijfers van afgelopen jaren.
  [naar artikel]
 49. Na de actie van Extinction Rebellion: 'Er zijn cowboys bij de Brusselse politie' (15/10/2019 - Knack)
  Brusselaar Luckas Van der Taelen hoopt op een grondig onderzoek naar het optreden van de politie tegen de actievoerders van Extinction Rebellion.
  [naar artikel]
 50. 'Je kunt je genen niet ontlopen' (13/04/2019 - De Morgen)
  In zijn geest is de dood permanent aanwezig, om de lippen brandt haast steeds een lach. 'Vroeger wou ik een indiaan zijn, nu spiegel ik mij aan de cowboys.' Acteur Carry Goossens, plots zestig, over de hink-stap-sprong van het leven.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.