Kaaslovers, opgelet. Ben jij altijd die persoon die op restaurant de 4 kazen-pizza bestelt? Kan een gerecht voor jou sowieso niet kazig genoeg zijn? Ben je verzot op een kaasplank als dessert en geef je de voorkeur aan een stukje dat uren in de wind stinkt? Dan vertrek je maar beter richting de Franse stad […] Het bericht BIZAR. Frans restaurant pakt uit met 257 kazen-pizza verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Twitter is een machtig medium waar soms belangrijke politieke discussies gevoerd worden. Soms gaat het ook gewoon over aardbeipizza. Al jarenlang woedt er in de twittergemeenschap een hevige strijd over pizza hawaï. Volgens sommigen is dat de beste pizza die er is, volgens anderen is het complete waanzin om ananas op een pizza te leggen. […] [naar artikel]
Sneeuw is wit, de lucht ziet er blauw uit en rijpe aardbeien zijn rood. Dat zijn enkele zekerheden in het leven. Behalve in de bovenstaande foto [naar artikel]
Ananas op een pizza is als kaas met choco op een boterham: niet oké. Een Deens restaurant trekt zich er niets van aan en gaat nu zelfs een stap verder: de kok creëerde een nieuwe pizza met kiwi als topping. Smakelijk? Een toerist plaatste een foto op Twitter, waarop te zien is hoe haar pizza […] Het bericht BIZAR. Durf jij een hapje te nemen van DEZE pizza? verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Sneeuw is wit, de lucht ziet er blauw uit en rijpe aardbeien zijn rood. Dat zijn enkele zekerheden in het leven. Behalve in de bovenstaande foto [naar artikel]
Het zomerse weer in mei zorgde er voor dat we dit jaar al snel vrij goedkope en lekkere Belgische aardbeien konden smullen. En het aardbeiseizoen blijft nog even duren. Mocht je toch eventjes genoeg hebben van de zoveelste 'coupe aardbeien', dan zijn dit andere originele manieren om je te veel aan aardbeien weg te werken. [naar artikel]
Een zomer zonder aardbeien is geen echte zomer, en eentje zonder platte aardbeien eigenlijk ook niet. Want elk jaar slagen we er minstens één [naar artikel]
U zal er nog even op moeten wachten: de lekkere aardbeien uit Melsele bij het Oost-Vlaamse Beveren. Want de beste aardbeien van het land hebben vertraging opgelopen. En dat komt door het slechte weer. [naar artikel]
In Nederland zijn Twitteraars in de ban van een pizzakoerier uit Groningen. De man moest donderdag twee pizza’s leveren, maar stapte af om twee minuten ode te brengen aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Of de klanten nog konden genieten van warme pizza, is een vraagteken, maar de man is op Twitter wel onthaald als een ware held. [naar artikel]
Simon Clarke heeft bij zijn crash in Milaan-Sanremo drie gebroken ribben opgelopen. Toch verloor de 31-jarige Australiër van Educatioin Firts-Drapac er zijn geod humeur niet bij. Vanuit de ziekenwagen zette hij een blij foto op Twitter. Italiaanse pizza, je zou voor minder... [naar artikel]
Een wilde gok: een pizza napolitana, een margherita, een pizza met vier kazen en een funghi? Een koerier van bestelsite pizza.be - dat trouwens [naar artikel]
Wanneer we lekker eten zien, wordt dat wel eens omschreven als ‘food porn’. En de keuze voor die term is niet toevallig. Net als jouw fascinatie om naar video’s van smeuïge pizza’s of krokante frietjes te kijken. Amerikaanse wetenschappers hebben per ongeluk een nieuw hersengebied ontdekt dat heel gevoelig blijkt voor foto’s van voedsel. Welk soort eten lokt de meest intense reactie uit? En hoe komt het dat we er zo intens op reageren? [naar artikel]
In het kielzog van andere fastfoodrestaurants heeft nu ook Pizza Hut een veganistische optie op het menu gezet. Het gaat daarvoor een samenwerking aan met Beyond Meat, een producent van plantaardige vleesalternatieven. Het resultaat? De Beyond Pizza. [naar artikel]
Wanneer we lekker eten zien, wordt dat wel eens omschreven als ‘food porn’. En de keuze voor die term is niet toevallig. Net als jouw fascinatie om naar video’s van smeuïge pizza’s of krokante frietjes te kijken. Amerikaanse wetenschappers hebben per ongeluk een nieuw hersengebied ontdekt dat heel gevoelig blijkt voor foto’s van voedsel. Welk soort eten lokt de meest intense reactie uit? En hoe komt het dat we er zo intens op reageren? [naar artikel]
In Hoogstraten is het seizoen gestart van aardbeien uit de volle grond. Op verschillende plaatsen staan er aardbeienautomaten. Daar mag je wel alleen aardbeien gaan halen als je in de buurt moet zijn, zo lang de coronamaatregelen gelden. [naar artikel]
Een kilo aardbeien aan 4 euro, of drie bakjes aan 5 euro? In sommige supermarkten smijten ze de aardbeien nog net niet naar je hoofd. Prima promoties volgens de ene klant, smakeloze sponzen volgens de andere. Hoe lekker zijn aardbeien deze tijd van het jaar nu echt? Wat bepaalt hun smaak? En waar moet je op letten om te weten of aardbeien perfect rijp zijn? Telers aan het woord: “Dit éne detail maakt het verschil tussen een waterachtige en een sappige zoetige aardbei.” [naar artikel]
Een beetje peper op zijn pizza lustte een klant van New York Pizza in Houthalen-Helchteren wel. Maar hij kreeg zoveel peper dat de pizza oneetbaar werd. [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
De edele kunst van pizza’s maken zoals dat in Napels gebeurt, is toegevoegd aan de Unesco-lijst van Immaterieel Cultureel Erfgoed. Dat heeft de Italiaanse minister van Landbouw Maurizio Martina donderdag via Twitter laten weten. Pizza is wereldwijd populair, maar algemeen wordt aangenomen dat de Zuid-Italiaanse stad Napels de bakermat is van de originele versie. [naar artikel]
Bij Pink Pizza in Genk kan je terecht voor een pizza ‘Wa Make’, ‘Nie geflipt doen’, ‘Anders da gaat nie’, of een pizza ‘Die beweegt niet meer’. Dat zijn junkpizza’s oftewel pizza’s met junkfood erop. “Mensen zijn er gek op.” [naar artikel]
In Australië is een vrouw van 50 jaar nu ook officieel in staat van beschuldiging gesteld, voor geknoei met aardbeien. Sinds de maand september werden in verschillende bakjes aardbeien naalden gevonden. Meteen was duidelijk dat er sprake was van sabotage. Na wekenlang intensief speurwerk werd een vrouw opgepakt. De verkoop van aardbeien in Australië nam door het incident een flinke duik. [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Om lekkere aardbeien te krijgen gebruiken fruittelers vandaag potgrond. De aanvoer zorgt helaas voor veel CO2-uitstoot. Maar Limburgse universitairen hebben daar nu een oplossing voor. Aardbeien eten wordt binnenkort zelfs goed voor het klimaat. [naar artikel]
Aardbeien vallen bij iedereen in de smaak. Ze zijn de ideale gezonde snack voor tussendoor. Coöperatie Hoogstraten deelt zes interessante weetjes en feiten over het rode goud. 1. Er bestaan verschillende aardbeienrassen Aardbeien liggen van zomer tot winter in de winkel te lonken omdat er verschillende aardbeienrassen geteeld worden. De hoofdvariëteit is Elsanta. Andere rassen […] Het bericht 6 weetjes en feiten over aardbeien verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Octinion heeft in samenwerking met het Proefcentrum Hoogstraten een robot ontwikkeld die autonoom aardbeien plukt. Het geautomatiseerde oogsten van aardbeien is complex: het bewegen door de serre, rijpe aardbeien selecteren en plukken zonder die te beschadigen en tot slot in de eindverpakking sorteren. De oogstrobot van Octinion is daartoe in staat. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.