Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

11 July 2020
12:45 uur

Seksuologe Kaat Bollen in beroep tegen “te sexy foto’s” op sociale media

Metro

29/06/2020 - 16:01

Seksuologe Kaat Bollen gaat niet akkoord met de waarschuwing van de psychologencommissie dat ze te sexy gekleed is op sociale media. Ze gaat dan ook in beroep tegen die verwittiging, maar daarmee kan Bollen wel een zwaardere straf krijgen. In september volgt een definitieve uitspraak. Na een klacht van een collega-psycholoog moest Kaat Bollen in […] Het bericht Seksuologe Kaat Bollen in beroep tegen “te sexy foto’s” op sociale media verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Seksuologe Kaat Bollen door beroepsvereniging op de vingers getikt (15/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Ekselse seksuologe Kaat Bollen beleeft momenteel een donkere periode na een veroordeling door haar beroepsvereniging. Een collega had het moeilijk met haar sexy imago en een jury volgde zijn redenering.
  [naar artikel]
 2. Seksuologe Kaat Bollen is mama geworden van Cas en Sam (08/07/2017 - De Redactie)
  Seksuologe Kaat Bollen (31) is mama geworden van een tweeling. Cas en Sam, een jongen en een meisje, kwamen eerder deze week ter wereld, zo heeft Bollen laten weten via Instagram.
  [naar artikel]
 3. Seksuologe Kaat Bollen mama van een tweeling (08/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Limburgse seksuologe Kaat Bollen is bevallen van een twee-eiige tweeling. Dat laat de kersverse mama zelf weten via Instagram. Kaat, en haar
  [naar artikel]
 4. Kaat Bollen presenteert burlesqueshow in sexy outfit (19/11/2018 - Metro)
  De bekende seksuologe en psychologe Kaat Bollen mocht afgelopen zaterdag een uitverkochte show van KAMA Burlesque presenteren. “Puur genieten”, zo blikt ze zelf terug. Afgelopen zaterdag zat Transit M in Mechelen afgeladen vol voor de burlesqueshow ‘When glamour takes over’ van KAMA. Presentatrice van dienst was Kaat Bollen, de 32-jarige Limburgse seksuologe die bekend is van haar opvallende literatuur, zoals ‘Het Schaamhaarboek’ en ‘Het Borstenboek’ en die momenteel het tv-programma ‘Met 3 in Bed’ presenteert. Striptease en humor Burlesque is een showstijl waarin de kunst van het verleiden centraal staat. Vaak wordt er gebruikgemaakt van dans, striptease en humor. Kenmerkend voor burlesque is het dragen van korsets, waaiers, handschoenen en pasties. Kaat Bollen was in de wolken over haar aanstelling als presentatrice. “Ik geniet nog na van de show. Presentatieopdrachten als deze zijn de beste!!”, klinkt het op Instagram, waar ze ook enkele sfeerbeelden postte. View this post on Instagram Met de meisjes van @kamaburlesque ! Ik geniet nog na van de show. Presentatieopdrachten als deze zijn de beste!! • • • • • #girls #burlesque #circus #mygirls #lovethemall #womenempowerment #womenwhosupportwomen #seksuologe #kaatbollen A post shared by Kaat Bollen (@kaatbollen) on Nov 18, 2018 at 10:58pm PST View this post on Instagram About yesterday… Betere foto’s volgen nog, maar de sfeer is alvast duidelijk! • • • • • #kamashowgirls #lovethem #womenempowerment #burlesque #presentatrice #lovemyjob #kaatbollen #seksuologe A post shared by Kaat Bollen (@kaatbollen) on Nov 18, 2018 at 12:37am PST View this post on Instagram Ik presenteer morgen dé burlesqueshow van @kamaburlesque !! Zo een zin in! Vandaag nog oefenen in een loods, morgen op het podium! • • • • • #kamashowgirls #lovethemall #womenempowerment #womensupportwomen #presentatrice #lovemyjob #seksuologe #burlesque #pinup #kaatbollen A post shared by Kaat Bollen (@kaatbollen) on Nov 16, 2018 at 2:07pm PST Lees ook : Seksuologe maakt eerste Vlaamse ‘pornafilm’ Het bericht Kaat Bollen presenteert burlesqueshow in sexy outfit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. “Kan onze relatie ontrouw overleven?” Seksuologe Kaat Bollen beantwoordt de meest gestelde seksvragen (14/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ter ere van de dag van de liefde vroegen wij aan seksuologe Kaat Bollen de 5 meest gestelde vragen aan de seksuoloog. Elke dag overlopen we er...
  [naar artikel]
 6. Kaat Bollen als experte in pikant seksprogramma waarin stel alles live uitvoert (15/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond trapt de Vlaamse seksuologe Kaat Bollen in Nederland het nieuwe programma 'Sex College' af. Dat moet dé school worden om van jongens en
  [naar artikel]
 7. Kaat Bollen mama van tweeling (08/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Limburgse seksuologe Kaat Bollen (31) is mama geworden van een tweeling. Cas en Sam kwamen eerder deze week ter wereld, zo laat de Ekselse zelf weten via Instagram. Het zijn de eerste kindjes voor Kaat en haar Nederlandse man Ian Thorne (34), die twee jaar geleden in het huwelijksbootje stapten.
  [naar artikel]
 8. Kaat Bollen mama van tweeling (08/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse seksuologe Kaat Bollen (31) is mama geworden van een tweeling. Cas en Sam kwamen eerder deze week ter wereld, zo laat de Ekselse zelf weten via Instagram. Het is zijn de eerste kindjes voor Kaat en haar Nederlandse man Ian Thorne (34), die twee jaar geleden in het huwelijksbootje stapten.
  [naar artikel]
 9. Seksuologe Kaat Bollen post zeer emotionele boodschap na bevalling tweeling: “Je bent wel een goede mama” (03/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een kind opvoeden is niet gemakkelijk, bij een tweeling al helemaal niet. Dat beseft Kaat bollen maar al te best. De seksuologe uit Hechtel-Eksel postte een zeer emotionele boodschap om andere ouders een hart onder de riem te steken.
  [naar artikel]
 10. Kaat Bollen filmt tweede pornafilm in Peers restaurant: “Een beetje romantischer dan porno” (10/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  PeerZe is er getrouwd en haar tweeling werd er gedoopt. Maar nu is restaurant L’Uno Coll Altro in Peer ook het decor van de tweede pornafilm van de Limburgse seksuologe Kaat Bollen. “Ik heb niets van de opnames gezien, ik mocht niet van Kaat”, lacht zaakvoerder Franco Candreva. Kaat speelt dit keer zelf ook een klein rolletje in de film.
  [naar artikel]
 11. Porna in Peer: Kaat Bollen schittert mee in nieuwe erotische film (05/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het is zover. De tweede vrouwvriendelijke erotische langspeelfilm ‘Onverwachte Onthullingen’ van seksuologe Kaat Bollen is klaar en zal half april onder andere op Telenet te zien zijn.
  [naar artikel]
 12. Seksuologe Kaat Bollen "dubbel gelukkig" met verwachte tweeling (24/01/2017 - De Redactie)
  De seksuologe Kaat Bollen heeft te horen gekregen dat ze zwanger is van een tweeling. "Het moest indalen, maar nu zijn we dubbel gelukkig", zegt ze in "Generation M" op MNM.
  [naar artikel]
 13. Kaat Bollen veroordeeld na klacht collega: “Omdat ik mijn sensualiteit omarm” (16/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Seksuologe Kaat Bollen (34) heeft een paar vervelende maanden achter de rug. Na een klacht van een collega moest ze voor de psychologencommissie...
  [naar artikel]
 14. Kaat Bollen zwanger van tweeling (23/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Kaat Bollen (30), de seksuologe die bekend werd door haar boek over schaamhaar, is 15 weken zwanger van een tweeling. Ze zal vermoedelijk einde juni, begin juli bevallen.
  [naar artikel]
 15. Kaat Bollen verwacht tweeling (23/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Kaat Bollen (30) wordt mama. Vanaf juli zal de seksuologe uit Hechtel-Eksel haar handen meer dan vol hebben, want ze is 15 weken zwanger van een tweeling. “Het was de eerste keer prijs en meteen een tweeling: ik denk dat we goed geoefend hebben”, lacht Kaat, die in de zomer van 2015 trouwde met haar Nederlandse man Ian Thorne (33).
  [naar artikel]
 16. Kaat Bollen dolblij met haar tweeling, "maar borstvoeding geven gaat niet" (18/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Gezinsuitbreiding ten huize Kaat Bollen. De bekende seksuologe en haar Nederlandse man Ian zijn op 28 juni de trotse ouders geworden van de
  [naar artikel]
 17. Kaat Bollen reageert emotioneel op keizersnede: "Ik vind dit nog steeds een teleurstelling" (16/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Kaat Bollen post een foto van de geboorte van haar tweeling op Instagram. Wegens complicaties werd het een keizersnede en geen natuurlijke bevalling en dit vindt de seksuologe nog steeds jammer. Met haar post reageert ze op een nieuw advies van de Wereldgezondheidsorganisatie.
  [naar artikel]
 18. Kaat Bollen zwanger van een tweeling (23/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Kaat Bollen (30) wordt mama. Vanaf juli zal de seksuologe uit Hechtel-Eksel haar handen meer dan vol hebben, want ze is 15 weken zwanger van een tweeling. “Het was de eerste keer prijs en meteen een tweeling: ik denk dat we goed geoefend hebben”, lacht Kaat, die in de zomer van 2015 trouwde met haar Nederlandse man Ian Thorne (33).
  [naar artikel]
 19. Kaat Bollen maakt tweede erotische prent en speelt deze keer zelf ook een klein rolletje (10/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  Ze is er getrouwd en haar tweeling werd er gedoopt. Maar nu is restaurant L’Uno Coll Altro in Peer ook het decor van de tweede pornafilm van de Limburgse seksuologe Kaat Bollen. “Ik heb niets van de opnames gezien, ik mocht niet van Kaat”, lacht zaakvoerder Franco Candreva. Kaat speelt dit keer zelf ook een klein rolletje in de film.
  [naar artikel]
 20. Kaat Bollen reageert emotioneel op haar keizersnede: "Ik vind dit nog steeds een teleurstelling" (16/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Kaat Bollen post een foto van de geboorte van haar tweeling op Instagram. Wegens complicaties werd het een keizersnede en geen natuurlijke bevalling en dit vindt de seksuologe nog steeds jammer. Met haar post reageert ze op een nieuw advies van de Wereldgezondheidsorganisatie.
  [naar artikel]
 21. OPROEP. Kaat Bollen herwerkt trouwjurk voor verjaardag (03/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  De tweeling van Kaat Bollen is een jaar geworden en dat heeft mama Bollen gevierd… in haar trouwjurk. Een herwerkte versie althans: de jurk is nu felroze. “Ik heb m’n trouwjurk geverfd, anders had ik hem niet meer gedragen en dat was zonde geweest”, laat de Limburgse seksuologe weten op Instagram. De veelbesproken decolleté heeft ze een tikje zediger laten maken.
  [naar artikel]
 22. Kaat Bollen post emotionele boodschap: "Ja, je bent wél een goede mama" (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een tweeling opvoeden is zwaar werk. Dat weer seksuologe Kaat Bollen als geen ander. Op Instagram postte ze een emotionele boodschap over het...
  [naar artikel]
 23. Pornafilm van Kaat Bollen nu ook verkrijgbaar op dvd (02/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Drie maanden nadat de pornafilm van Kaat Bollen in première ging is de prent nu ook verkrijgbaar op dvd. “Yes! Mijn porna is uit op dvd”, laat de Limburgse seksuologe weten op Instagram. “Te koop in alle Pabo filialen. Via Pabo.be zijn gesigneerde exemplaren te krijgen.”
  [naar artikel]
 24. Kaat Bollen: “Mijn man mag vreemdgaan, maar ik niet” (06/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Seksuologe Kaat Bollen uit Eksel laat zich weer opmerken. Nadat ze huwde in een gewaagde bruidsjurk met duizelingwekkende decolleté doet ze nu een opvallende onthulling uit haar huwelijksleven. “Ian mag vreemdgaan, maar ik niet”, zegt ze heel beslist in Dagblad De Limburg.
  [naar artikel]
 25. Relatietips nodig? Tim uit ‘Temptation Island’ en Kaat Bollen geven interactieve workshop flirten (24/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Al wie niet kan wachten op relatieadvies: Tim uit ‘Temptation Island’ laat dinsdagavond zien hoe je moet flirten. Dat doet hij samen met seksuologe Kaat Bollen tijdens een evenement van VTK, de Leuvense studentenkring van Burgerlijk Ingenieurs. Onder de noemer: ‘Timtation Flirtation’.
  [naar artikel]
 26. Relatietips nodig? Tim uit ‘Temptation Island’ en Kaat Bollen geven interactieve workshop flirten (24/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Al wie niet kan wachten op relatieadvies: Tim uit ‘Temptation Island’ laat dinsdagavond zien hoe je moet flirten. Dat doet hij samen met seksuologe Kaat Bollen tijdens een evenement van VTK, de Leuvense studentenkring van Burgerlijk Ingenieurs. Onder de noemer: ‘Timtation Flirtation’.
  [naar artikel]
 27. “Moet het zo?” Kaat Bollen maakt programma waarbij koppeltje het live in studio doet (15/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Vlaamse seksuologe Kaat Bollen (30) presenteert vanaf morgen in Nederland een nu al spraakmakend programma dat menig kijker rode oortjes zal bezorgen. “Je kan best iets uitleggen door het te tonen”, zegt de Limburgse die met haar educatieve sekslessen helemaal hoopt door te breken.
  [naar artikel]
 28. Limburgse Kaat Bollen post zeer emotionele boodschap na bevalling tweeling: “Je bent wel een goede mama” (03/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een kind opvoeden is niet gemakkelijk, bij een tweeling al helemaal niet. Dat beseft Kaat bollen maar al te best. De seksuologe uit Hechtel-Eksel, postte een zeer emotionele boodschap om andere ouders een hart onder de riem te steken.
  [naar artikel]
 29. Kaat Bollen: “Een roze wolk? Ik ben niet aan het trippen op hormonen” (14/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  “Die roze wolk is mij vreemd. Ik ben absolúut verliefd op Cas en Sam. Ik kan wegsmelten als ik naar hen kijk. Maar het is pittig en ik zit niet constant te trippen op hormonen.” Aan het woord: kersverse mama Kaat Bollen (31). De seksuologe uit Hechtel-Eksel werd op 28 juni voor het eerst mama en meteen van een tweeling. Een jongen en een meisje.
  [naar artikel]
 30. Kaat Bollen duikt met koppel ‘in bed’ voor nieuw tv-programma : “Geen porno, wel seks voor de camera” (22/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Op school krijgen jongeren droge seksuele voorlichting. Het andere uiterste is porno. ‘Met 3 in Bed’ is de tussenweg.” De Limburgse seksuologe Kaat Bollen geeft in haar nieuwste tv-programma praktijkles over seks, terwijl een koppel meteen de daad bij het woord voegt. Vanaf volgende week te bekijken op de Nederlandse tv én online.
  [naar artikel]
 31. Sjiek praat met Kaat Bollen: “Ik ben gelukkig, maar minder dan vóór de baby’s” (01/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Seksuologe - op TV en in haar praktijk - schrijfster, pornaregisseur en sinds een klein jaar mama van twee. Na oktober misschien ook gemeenteraadslid of wie weet zelfs schepen in Hechtel-Eksel. Maar vanaf zondag al zeker onderneemster. Kaat Bollen lanceert dan de webshop Kaatskeuze.be met seksspeeltjes, zoals haar eigen vibrator. “DailyKaat is een speeltje voor koppels. Zelf getest én goedgekeurd.”
  [naar artikel]
 32. Kaat Bollen brengt erotische gezelschapsspelen op de markt: “Kaartspel doet communiceren en dat is de sleutel tot goede seks” (15/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  ‘Let’s Talk About Sex’: iedereen kent de hit van Salt-N-Pepa, maar daarom praten we nog niet voldoende over seks. Of toch niet met onze partner. En daar wil Kaat Bollen iets aan veranderen met haar eerste erotische gezelschapsspelen. “Communicatie is de sleutel tot goede seks”, zegt de seksuologe uit Hechtel-Eksel.
  [naar artikel]
 33. Kaat Bollen duikt met drie in bed (21/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kaat Bollen is vanaf vrijdag 31 augustus opnieuw te zien op de Nederlandse televisie. Na haar job als presentatrice en experte in 'Sex College',...
  [naar artikel]
 34. Limburgse seksuologe presenteert nieuw programma waarbij koppeltje het live in de studio doet (15/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse seksuologe Kaat Bollen (30) presenteert vanaf morgen in Nederland een nu al spraakmakend programma dat menig kijker rode oortjes zal bezorgen. “Je kan best iets uitleggen door het te tonen”, zegt de Limburgse die met haar educatieve sekslessen helemaal hoopt door te breken.
  [naar artikel]
 35. Kaat Bollen: "Ik voel mij zó onsexy nu" (19/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Momenteel komt Kaat Bollen vooral in het nieuws met haar nieuwe, erg pikante programma in Nederland, maar in haar echte leven gaat het er stukken
  [naar artikel]
 36. Exclusieve kijk achter de schermen van porna-film Kaat Bollen (09/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  In november is het zover: dan komt de eerste pornafilm - lees: vrouwvriendelijke porno - van Kaat Bollen uit. De seksuloge uit Hechtel-Eksel is momenteel bezig met de opnames van de film, op een geheime locatie in de buurt van het Engelse Manchester.
  [naar artikel]
 37. “Een schepenambt? Sta ik voor open” (03/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Seksuologe en psychologe Kaat Bollen (31) gaat samen met Open Vld-Kamerlid Nele Lijnen de HE Lijst Burgemeester duwen bij de gemeenteraadsverkiezingen in Hechtel-Eksel. Bollen zal als onafhankelijke de lijst van burgemeester Jan Dalemans steunen. Op weg naar een schepenambt? “Afwachten of de kiezers mij wel lusten. Maar ik sta er zeker voor open”, zegt ze.
  [naar artikel]
 38. Kaat Bollen’s pornafilm gaat op Valentijnsdag in première (08/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de meest romantische dag van het jaar gaat de langverwachte pornafilm “A Girls’ Getaway” van de Limburgse seksuoloog Kaat Bollen in première bij Dusk.
  [naar artikel]
 39. Scheiden bij 60-plussers in de lift:”Sociale druk om samen te blijven is weggevallen” (24/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Opvallende tendens: scheiden op latere leeftijd. In 2015 zijn 59 procent meer Vlaamse 60-plussers gescheiden dan tien jaar eerder. De klik wordt gemaakt eenmaal de kinderen uit huis zijn en het pensioen lonkt. “Vroeger was je op zestig oud en versleten, nu ben je nog vitaal en fit”, zegt relatiebemiddelaar Rika Ponnet. “De sociale druk om samen te blijven is weggevallen”, verklaart seksuologe Kaat Bollen.
  [naar artikel]
 40. Als dat maar goed komt: ‘Temptation’ Tim gaat flirtcursussen geven (07/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op aanraden van zijn manager heeft Tim Wauters intussen het dj’en opgenomen, zo vertelt hij aan Story. Maar in duo met seksuologe Kaat Bollen is hij ook te boeken voor interactieve flirtworkshops.
  [naar artikel]
 41. Is niemand 100 procent hetero? “Seks met een vrouw betekent niet dat je lesbisch bent” (11/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Toen bekend werd dat de Belgische zangeres Adèle (24) samen is met een meisje, sprong seksuologe Kaat Bollen meteen voor haar in de bres: “Niemand...
  [naar artikel]
 42. “Met Kaat praten we nooit over seks” (28/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een hoofdinspecteur bij de politie als vader en een godsdienstlerares als moeder. Het lijkt niet meteen de combinatie die naar een carrière als seksuologe en schrijfster van borsten- of schaamhaarboeken moet leiden. En toch deed Kaat Bollen het met twee vingers in de neus. “Ik vond het goed dat ze seksuologie ging studeren. Seks is toch een belangrijke behoefte bij de mens”, zegt Magda Habraken, die trots is op de carrière van haar oudste dochter. “Alleen die diepe decolleté moet voor mij niet.” “Nochtans is Kaat een heel braaf meisje. Soms zelfs te braaf. Ze kan niemand pijn doen”, vult papa Frank thuis in de Ekselse bossen aan.
  [naar artikel]
 43. Deze vrouw bewijst dat het niet makkelijk is om sexy te zijn (17/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Op sociale media vind je sexy (celebrity)foto's alom. Slecht voor ons zelfbeeld, want voor gewone stervelingen (lees: zonder personal trainer en
  [naar artikel]
 44. Miley Cyrus is panseksueel, Marlène Schiappa is sapioseksueel. "Kentering in geaardheden", legt seksuologe Bollen uit (14/08/2019 - VRT NWS)
  Het is als een donderslag bij heldere hemel gekomen, maar afgelopen weekend raakte bekend dat zangeres en actrice Miley Cyrus en acteur Liam Hemtsworth na tien jaar niet langer een koppel zijn. Cyrus werd vorige week op vakantie gefotografeerd toen ze met een vrouw tongzoende. De celebrity maakte er zelf nooit een geheim van dat ze "panseksueel" is. In Frankrijk werden dan weer even de wenkbrauwen gefronst toen politica Marlène Schiappa zei dat ze "sapioseksueel" is. Nieuwe geaardheden als het ware. Of toch niet? "We maken tegenwoordig een kentering mee", legt seksuologe Kaat Bollen ons uit.
  [naar artikel]
 45. Deze Vlaamse pornofilm is speciaal gemaakt voor vrouwen en de beelden liegen er niet om (08/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Kaat Bollen (30), de seksuologe die bekend werd door haar boek over schaamhaar, heeft haar eigen pornafilm, het vrouwelijke equivalent van porno, uitgebracht. Onder de titel ‘A Girls Getaway’ zal de Limburgse de erotische film in première laten gaan bij Dusk op Valentijn.
  [naar artikel]
 46. Deze Vlaamse pornofilm is speciaal gemaakt voor vrouwen en de beelden liegen er niet om (08/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Kaat Bollen (30), de seksuologe die bekend werd door haar boek over schaamhaar, heeft haar eigen pornafilm, het vrouwelijke equivalent van porno, uitgebracht. Onder de titel ‘A Girls Getaway’ zal de Limburgse de erotische film in première laten gaan bij Dusk op Valentijn.
  [naar artikel]
 47. De meest intieme ontboezemingen op de 'seksparty' van Kaat Bollen: "De Mile High Club? Daar hoor ik sinds deze zomer bij!" (16/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  What happens at ladies night, stays at ladies night, behalve deze éne keer. Want tijdens de allereerste 'Ladies Night Home Party' van seksuologe...
  [naar artikel]
 48. VIDEO. De meest intieme ontboezemingen op de 'seksparty' van Kaat Bollen: "De Mile High Club? Daar hoor ik sinds deze zomer bij!" (16/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  What happens at ladies night, stays at ladies night, behalve deze éne keer. Want tijdens de allereerste 'Ladies Night Home Party' van seksuologe...
  [naar artikel]
 49. Trend (14/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  HECHTEL-EKSELEen kleed van 1.000 euro of meer, om amper een dag te dragen. Dat is het lot van de meeste trouwjurken. Al geven steeds meer vrouwen hun droomjurk een tweede leven. Zoals Kaat Bollen, die van haar trouwkleed een felroze feestjurk maakte. “Ik had mijn jurk één keer gedragen en door het gedoe rond de decolleté had ik er een trauma aan overgehouden”, lacht de Limburgse seksuologe. “De jurk is nu veel mooier dan ze ooit was.”
  [naar artikel]
 50. Week van de Lentekriebels: praten met je kind over seks, hoe doe je dat? (09/03/2020 - VRT NWS)
  Hoe praat je met je kind over seks? Naar aanleiding van de Week van de Lentekriebels wil Sensoa, het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid, dit jaar de aandacht vestigen op seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s). Ook ouders spelen een belangrijke rol in de seksuele vorming van hun kinderen, maar hoe pak je zoiets het best aan? En wanneer begin je ermee? Seksuologe Kaat Bollen geeft tips.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.