Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 November 2020
17:00 uur

Wie nauw contact had met coronapatiënt, moet voortaan slechts 10 dagen in quarantaine

Het Laatste Nieuws

29/06/2020 - 16:13

De quarantaine van iemand die nauw contact had met een coronapatiënt, kan voortaan al na tien dagen beëindigd worden, als het resultaat van een...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. EU-voorzitter Charles Michel in quarantaine na nauw contact met een coronapatiënt, EU-top uitgesteld (22/09/2020 - VRT NWS)
  EU-topman Charles Michel gaat in quarantaine omdat hij nauw contact had met een coronapatiënt. Dat zegt zijn woordvoerder op Twitter. Door die quarantaine wordt de Europese top met een week uitgesteld. Gisteren heeft Michel zich nog laten testen, dat resultaat was negatief.
  [naar artikel]
 2. Geen quarantaine als u bij contact met coronapatiënt mondmasker droeg (02/10/2020 - Express)
  Wie in contact is gekomen met een coronapatiënt terwijl hij en de patiënt een mondmasker droegen, moet niet langer in... The post Geen quarantaine als u bij contact met coronapatiënt mondmasker droeg appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. Nauw contact gehad met coronapatiënt én jullie droegen mondmasker? Geen quarantaine meer verplicht (02/10/2020 - VRT NWS)
  Wie in nauw contact is gekomen met iemand die besmet is met het coronavirus, maar een mondmasker droeg, moet niet meer in quarantaine. Tenminste als ook de besmette persoon zelf een mondmasker aanhad. Dat is bekendgemaakt op de persconferentie van het Nationaal Crisiscentrum. En vanaf volgende week mogelijk code rood voor heel Frankrijk als situatie blijft verslechteren.
  [naar artikel]
 4. Verplichte quarantaine wordt vier dagen korter (29/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Wie in nauw contact kwam met een besmette persoon, hoeft geen volle 14 dagen meer in quarantaine. Voortaan kan u 9 dagen nadien opnieuw een test vragen. Is de uitslag negatief, “mag de isolatie worden beëindigd”, aldus Sciensano.
  [naar artikel]
 5. Charles Michel in quarantaine na contact met coronapatiënt, Europese top een week uitgesteld (22/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Europese Raadsvoorzitter Charles Michel gaat in quarantaine na nauw contact met een coronapatiënt. De Europese top wordt met een week uitgesteld.
  [naar artikel]
 6. Help de contact tracers: “Hou voortaan bij wie u ontmoet” (04/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Viroloog Emmanuel André – grote baas van de contact tracers – vraagt dat iedereen goed bijhoudt met wie hij de voorbije dagen nauw contact had, “inclusief hun gsm-nummer”. Want wie voortaan positief test op Covid-19 moet de overheid kunnen zeggen wie hij allemaal ontmoette. “En mensen zijn nu eenmaal vergeetachtig.”
  [naar artikel]
 7. Deze Qmusic-dj zit in quarantaine (16/03/2020 - Metro)
  Qmusic-dj Sam De Bruyn zit thuis preventief in quarantaine, omdat hij in rechtstreeks contact is geweest met iemand die besmet blijkt met het coronavirus. Toch is hij te horen op de radio: hij presenteert van thuis mee de Qmusic-ochtendshow. De Bruyn verkeert in goede gezondheid, hij heeft alleen een kleine verkoudheid. Toch was het volgens hem schrikken, toen hij hoorde dat hij in direct contact was gekomen met een coronapatiënt. «Maar dan is het meteen duidelijk dat je het zekere voor het onzekere neemt», zegt hij. Dus: «Ik blijf ik in mijn kot. Omdat het moet. En ook omdat het zo hoort. Dezer dagen moet iedereen zijn verantwoordelijkheid nemen. Enkel door contact zoveel mogelijk te vermijden, kan het coronavirus gestopt worden.» Aparte studio De twee andere presentatoren van de ochtendshow, Wim Oosterlinck en Inge De Vogelaere, zitten elk in een aparte studio in Vilvoorde.   Dit bericht bekijken op Instagram   Ik blijf in mijn kot. Omdat ik moet. En ook omdat het zo hoort. Ik ben in quarantaine geplaatst. Omdat ik blijkbaar in direct contact kwam met een coronapatiënt. En omdat ik daarbij ook nog een verkoudheidje heb. Dat woord “quarantaine” was effe schrikken. Maar deze dagen moet iedereen zijn verantwoordelijkheid nemen & het zekere voor het onzekere. Er is niks stoers aan nu gaan werken met wat slechts een verkoudheid lijkt Enkel door contact zoveel mogelijk te vermijden, kan het coronavirus gestopt worden. Maar lang leve de technische mogelijkheden van radio, waardoor ik wél gewoon mee de Q-ochtendshow kan blijven presenteren, live vanuit mijn living met Shiva naast me Een bericht gedeeld door Sam De Bruyn (@sam_debruyn) op 15 Mrt 2020 om 10:11 (PDT) Lees ook : Zo strijdt Cristiano Ronaldo tegen het coronavirus Het bericht Deze Qmusic-dj zit in quarantaine verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Nieuwe test moet quarantaine met enkele dagen inkorten (17/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wie in nauw contact kwam met een besmette persoon, riskeert straks niet langer 14 dagen isolement. Een nieuwe teststrategie, waarover mogelijk woensdag al wordt beslist, zal die periode met “enkele dagen” inkorten.
  [naar artikel]
 9. Is 14 dagen quarantaine weldra verleden tijd? Nieuwe coronatest moet periode van isolement korter maken (16/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Wie in nauw contact kwam met een besmette persoon, riskeert straks niet langer 14 dagen isolement. Een nieuwe teststrategie, waarover mogelijk woensdag al wordt beslist, zal die periode met “enkele dagen” inkorten.
  [naar artikel]
 10. Hervatten testen zonder covid-symptomen maakt quarantaine weer korter (17/11/2020 - De Tijd)
  18:22 Mensen die zich niet ziek voelen maar wel in nauw contact zijn geweest met een corona-patiënt, zullen vanaf maandag na zeven dagen uit quarantaine mogen. Voorwaarde is uiteraard eerst een negatieve te...
  [naar artikel]
 11. Correct gebruik van mondmasker kan quarantaineplicht verlichten (02/10/2020 - Metro)
  Bij het dragen van een mondmasker gedurende een dicht contact – een contact van minstens vijftien minuten op minder dan anderhalve meter van elkaar – kan beslist worden om dit contact voortaan als een laagrisico te beschouwen en niet langer als een hoogrisico. Dat bevestigde woordvoerder Steven Van Gucht tijdens de persconferentie van het Nationaal Crisiscentrum. “In dat geval moet men niet in quarantaine gaan, maar wel gedurende twee weken extra voorzichtig zijn”, zei hij. “Bij het minste symptoom van COVID-19 moet men zich laten testen.” Beide personen moeten dan wel een mondmasker dragen, gedurende het hele contact en op een correcte manier, dus het bedekken van neus en mond, tot over de kin, waarschuwde hij. Kortere quarantaine Sinds 1 oktober werd de duurtijd voor quarantaine al wat ingekort. Indien men dicht contact heeft gehad met een persoon die besmet is met COVID-19, moet men niet langer veertien dagen maar slechts zeven dagen in quarantaine. Van Gucht wijst wel op een belangrijke voorwaarde hierbij: men moet dan steeds een test laten afnemen op dag vijf, die ook negatief is. “Als men geen test laat afnemen, moet men veertien dagen in quarantaine blijven. Als de test positief blijkt, moet men minstens zeven dagen in zelfisolatie.” Het inkorten van de quarantaine vermindert de last voor de economie en de samenleving, maar het betekent ook een extra risico, aldus Van Gucht. Hij wijst erop dat voor een klein deel van de mensen de besmetting pas tot uiting zal komen in de week na de quarantaine. Dus wordt advies gegeven om in die tweede week steeds afstand te houden van andere mensen en zo veel mogelijk een masker te dragen. “Ga die week ook niet op bezoek bij kwetsbare of oudere mensen.” Lees ook : Mondmaskers blijven verplicht in Brusselse Nieuwstraat, voetgangerszone en Unesco-zone Het bericht Correct gebruik van mondmasker kan quarantaineplicht verlichten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Qmusic-dj Sam De Bruyn preventief in quarantaine, maar toch ochtendshow (16/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Qmusic-dj Sam De Bruyn is momenteel preventief in quarantaine, omdat hij in direct contact is geweest met een coronapatiënt. Sam is thuis en heeft op dit moment enkel een kleine verkoudheid.
  [naar artikel]
 13. Wanneer en hoelang moet ik in quarantaine als iemand met wie ik contact had besmet blijkt? Minister Vandenbroucke legt de nieuwe teststrategie uit (20/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Mensen die recent in aanraking kwamen met een besmet persoon worden niet meer getest, zolang ze geen symptomen vertonen. Ze moeten wel langer in quarantaine, want zeven dagen quarantaine zonder test is te kort. Dat is de nieuwe teststrategie in ons land, die het werk van overbelaste huisartsen en labo’s moet verlichten. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) legt aan HLN LIVE uit hoe het nu juist in elkaar zit: wanneer moet je in quarantaine en wanneer moet je je laten testen? En hoelang moet je in quarantaine?
  [naar artikel]
 14. Coronapatiënt uit Merelbeke mag naar huis: “Elke dag in het ziekenhuis, leek wel een week” (24/03/2020 - VRT NWS)
  “Ik moet nog altijd heel voorzichtig zijn en thuis in een strikte quarantaine blijven”, vertelt een coronapatiënt uit Merelbeke die pas het UZ Gent heeft mogen verlaten. “Maar, ik ben aan de beterhand, eindelijk!”
  [naar artikel]
 15. Vier huisartsen, vier verschillende adviezen (08/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Niet elke huisarts geeft hetzelfde advies aan wie in contact kwam met een coronapatiënt. Dat stelde TVL vast nadat een regiemedewerker besmet raakte. Niet alle artsen raadden de collega’s een test aan, ook het aantal dagen quarantaine varieerde.
  [naar artikel]
 16. EU-top uitgesteld omdat Charles Michel in quarantaine moet (22/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Omdat hij vorige week nauw contact had met een veiligheidsagent die nu een positieve coronatest heeft afgelegd, gaat Europese Raadsvoorzitter...
  [naar artikel]
 17. China in nauw contact met VS over handelsdeal (26/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Peking staat in nauw contact met de Verenigde Staten over het ondertekenen van de recent overeengekomen handelsovereenkomst. Dat zegt een...
  [naar artikel]
 18. ‘Hou vanaf nu bij met wie u nauw contact had’ (04/05/2020 - De Standaard)
  Microbioloog Emmanuel André, een van de experts die mee vorm geeft aan de exitstrategie, roept op om vanaf vandaag een soort logboek bij te houden ‘van mensen met wie u nauw contact heeft, inclusief hun telefoonnummers’. Dat moet het werk van contactonderzoekers, die in de tweede helft van de week aan de slag zouden gaan, eenvoudiger maken.
  [naar artikel]
 19. Charles Michel moet in quarantaine: Europese top een week uitgesteld (22/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Omdat hij vorige week nauw contact had met een veiligheidsagent die nu een positieve coronatest heeft afgelegd, gaat Europese Raadsvoorzitter...
  [naar artikel]
 20. Qmusic-dj Sam De Bruyn presenteert in quarantaine (16/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Qmusic-dj Sam De Bruyn is momenteel preventief in quarantaine, omdat hij in direct contact is geweest met een coronapatiënt. Sam is thuis en heeft op dit moment enkel een kleine verkoudheid. Hij is vanmorgen ook te horen in de Qmusic-ochtendshow: hij presenteert van thuis uit mee met Wim Oosterlinck en Inge De Vogelaere, die elk vanuit een aparte studio in Vilvoorde presenteren.
  [naar artikel]
 21. Coronapatiënt in quarantaine met hoogwerker uit brandende woning gehaald (13/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een coronapatiënt in quarantaine is vrijdagmiddag in Venlo met een hoogwerker door de brandweer uit zijn brandende woning gehaald.
  [naar artikel]
 22. Charles Michel in quarantaine, Europese top wordt uitgesteld (22/09/2020 - De Standaard)
  EU-voorzitter Charles Michel gaat in quarantaine omdat hij nauw contact had met een veiligheidsagent die nu een positieve coronatest heeft afgelegd. Dat zegt zijn woordvoerder op Twitter. Door die quarantaine wordt de Europese top met een week uitgesteld. Gisteren heeft Michel zich nog laten testen, dat resultaat was negatief.
  [naar artikel]
 23. Binnenkort ook coronatest voor wie contact had met patiënt, maar geen symptomen heeft (02/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wie nauw contact had met een coronapatiënt maar geen symptomen van het virus vertoont, kan binnenkort ook getest worden. Dat antwoordde minister Philippe De Backer (Open Vld) dinsdag op vragen in de commissie Gezondheid van de Kamer. De ruime testcapaciteit zal zo beter benut kunnen worden, maakt De Backer zich sterk.
  [naar artikel]
 24. Marc Van Ranst over nieuwe teststrategie: “We hadden nóóit in deze situatie mogen belanden” (21/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Zonder symptomen word je vanaf donderdag niet meer getest op corona. Ook al had je een nauw contact met een besmette persoon of kom je uit een rode zone in het buitenland, al moet je in dat geval wel tien dagen in quarantaine. Die nieuwe teststrategie kwam dinsdag al zwaar onder vuur te liggen, en ook viroloog Marc Van Ranst (KU Leuven) heeft zijn twijfels.
  [naar artikel]
 25. Marc Van Ranst over nieuwe teststrategie: “We hadden nóóit in deze situatie mogen belanden” (21/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zonder symptomen word je vanaf donderdag niet meer getest op corona. Ook al had je een nauw contact met een besmette persoon of kom je uit een rode zone in het buitenland, al moet je in dat geval wel tien dagen in quarantaine. Die nieuwe teststrategie kwam dinsdag al zwaar onder vuur te liggen, en ook viroloog Marc Van Ranst (KU Leuven) heeft zijn twijfels.
  [naar artikel]
 26. Slechts één coronapatiënt op vijf belde al met contact tracer (26/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Lang niet iedereen die een besmetting met het coronavirus opliep, kreeg al telefoon van een contactopspoorder. Dat blijkt uit antwoorden op de Grote Coronastudie van de UAntwerpen. “Van de 99 deelnemers die bevestigd werden met COVID-19 en die bij het invullen van de enquête nog steeds ziek waren, is een op vijf gecontacteerd geweest door een contact tracer.”
  [naar artikel]
 27. 25 medewerkers Sint-Trudoziekenhuis thuis na contact met coronapatiënt: activiteiten worden afgebouwd (10/03/2020 - VRT NWS)
  Het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden heeft gisteren 25 verplegers en artsen naar huis gestuurd. Ze hebben contact gehad met een coronapatiënt. Door zoveel afwezigen worden de activiteiten in het ziekenhuis afgebouwd.
  [naar artikel]
 28. 25 medewerkers Sint-Trudo Ziekenhuis thuis na contact met coronapatiënt (09/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zo’n 25 medewerkers van het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden moeten thuisblijven omdat ze contact hebben gehad met een coronapatiënt die in het ziekenhuis verzorgd werd.
  [naar artikel]
 29. De quarantaine-jackpot: 14 dagen geïsoleerd in een vijfsterrenhotel (18/09/2020 - Express)
  Wie Singapore binnenkomt moet 14 dagen in quarantaine en wordt door de lokale autoriteiten naar een hotel gebracht. Wie geluk... The post De quarantaine-jackpot: 14 dagen geïsoleerd in een vijfsterrenhotel appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 30. Zeven dagen geen sociaal contact om het familiefeest met Kerstmis te redden: is ‘pre-quarantaine’ een goed idee? (08/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Wilt u oma en opa mee aan tafel tijdens de feestdagen? Dat kan misschien, als we in “pre-quarantaine” gaan, oppert de Duitse viroloog Christian Drosten. Dat wil zeggen: zeven dagen geen sociaal contact voor een familiefeest. Een goed idee om Kerstmis te redden?
  [naar artikel]
 31. Zweedse premier gaat in quarantaine (05/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Zweedse premier Stefan Löfven heeft donderdag bekendgemaakt dat hij in quarantaine gaat. In een post op Facebook zei Lofven dat hij woensdag had vernomen dat een persoon in zijn omgeving nauw contact heeft gehad met een persoon die positief testte op het nieuwe coronavirus.
  [naar artikel]
 32. Twee weken quarantaine voor aankomende passagiers op Zaventem (25/03/2020 - De Tijd)
  16:37 Elke reiziger die aankomt op Brussels Airport wordt voortaan gevraagd 14 dagen thuis in quarantaine te blijven.
  [naar artikel]
 33. Britse premier Boris Johnson opnieuw in quarantaine en net voor "brexit deadline" komt dat ongelegen (16/11/2020 - VRT NWS)
  Nadat hij in april al enkele dagen op intensieve zorgen doorbracht met Covid-19, moet premier Johnson opnieuw in quarantaine. Dit weekend kwam hij in contact met een parlementslid dat later positief testte. De quarantaine komt ongelegen want Johnson staat voor een cruciale week.
  [naar artikel]
 34. In Kapellen moeten 90 kinderen van één turnclub in quarantaine (09/10/2020 - VRT NWS)
  Bij turnclub Artgym in Kapellen hebben vijf trainers positief getest op het coronavirus. Uit voorzorg wordt 90 leden aangeraden om in quarantaine te gaan. "Het gaat om kinderen die op training nauw contact hadden met de positieve trainers", zegt Vicky Baümer op Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 35. Regering wil vanaf 23 november opnieuw testen zonder symptomen (14/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie geen symptomen heeft, maar wel in nauw contact kwam met een coronapatiënt zal binnenkort weer getest worden. De regering mikt daarvoor op 23 november. Vandaag zou er beslist worden over de nieuwe teststrategie.
  [naar artikel]
 36. Regering wil vanaf 23 november opnieuw testen zonder symptomen (14/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie geen symptomen heeft, maar wel in nauw contact kwam met een coronapatiënt zal binnenkort weer getest worden. De regering mikt daarvoor op 23 november. Vandaag zou er beslist worden over de nieuwe teststrategie.
  [naar artikel]
 37. Charles Michel in quarantaine, Europese top wordt uitgesteld (22/09/2020 - Knack)
  Omdat hij vorige week nauw contact had met een veiligheidsagent die nu een positieve coronatest heeft afgelegd, gaat Europese Raadsvoorzitter Charles Michel in quarantaine. Daardoor wordt de Europese top van donderdag en vrijdag met een week uitgesteld.
  [naar artikel]
 38. Zeven dagen ’pre-quarantaine’ om kerst te redden, is dat een goed idee? (09/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wilt u oma en opa mee aan tafel tijdens de feestdagen? Dat kan misschien, als we in “pre-quarantaine” gaan, oppert de Duitse viroloog Christian Drosten. Dat wil zeggen: zeven dagen geen sociaal contact voor een familiefeest. Een goed idee om Kerstmis te redden?
  [naar artikel]
 39. Dan toch app op komst die waarschuwt als je in contact kwam met besmet persoon, maar is dat nog wel nuttig? En moét je hem installeren? (26/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Komt er dan toch een app die je waarschuwt als je in contact bent geweest met een coronapatiënt? De politiek hakt er deze week de knoop over door. Technisch is alles in orde, maar er zijn nog wat juridische en politieke bezwaren. Wat gaat die app precies doen? Moet ik hem installeren? En wat als ik geen smartphone heb?
  [naar artikel]
 40. Coronatests lopen vertraging op omdat labo's overbevraagd zijn (21/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De resultaten van coronatests lopen vertraging op, omdat de Limburgse laboratoria op dit moment overbevraagd zijn. Gemiddeld moet men nu twee tot drie dagen wachten op het resultaat. Om de druk te verminderen op de labo's, worden enkel nog mensen getest die symptomen vertonen van het coronavirus. Wanneer u een hoog risico contact heeft gehad en u geen symptomen vertoond, moet u tien dagen in quarantaine. Huisartsen vrezen dat patiënten de quarantaine sneller gaan opgeven, nu ze niet meer getest worden.
  [naar artikel]
 41. Eerste coronapatiënt in ons land dan toch niet immuun. Hoe kan dat? "Ik kon overal veilig naartoe, dacht ik” (07/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Drie maanden geleden was Philip Soubry (54) nog de enige Belg die besmet was met het coronavirus. Na elf dagen quarantaine verliet hij het...
  [naar artikel]
 42. Eerste coronapatiënt in ons land blijkt niet immuun. Hoe kan dat? "Ik kon overal veilig naartoe, dacht ik” (07/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Drie maanden geleden was Philip Soubry (54) nog de enige Belg die besmet was met het coronavirus. Na elf dagen quarantaine verliet hij het...
  [naar artikel]
 43. Eerste coronapatiënt in ons land blijkt niet immuun. Hoe kan dat? "Ik kon overal veilig naartoe, dacht ik” (07/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Drie maanden geleden was Philip Soubry (54) nog de enige Belg die besmet was met het coronavirus. Na elf dagen quarantaine verliet hij het...
  [naar artikel]
 44. Charles Michel in quarantaine, Europese top wordt uitgesteld (22/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Omdat hij vorige week nauw contact had met een veiligheidsagent die nu een positieve coronatest heeft afgelegd, gaat Europese Raadsvoorzitter Charles Michel in quarantaine. Daardoor wordt de Europese top van donderdag en vrijdag met een week uitgesteld. Dat meldt de woordvoerder van Michel dinsdag op Twitter.
  [naar artikel]
 45. Contacttracers vragen voortaan naar tweede verblijf (03/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Contacttracers zullen voortaan vragen of een persoon zijn of haar quarantaine in een tweede verblijf uitzit. Dat meldt waarnemend gouverneur Anne Martens. Daarmee moet er meer duidelijkheid komen over waar tweedeverblijvers verblijven tijdens hun quarantaine. Martens klaagde eerder de onduidelijkheid daaromtrent aan op de Nationale Veiligheidsraad. Ook wie in een hotel of vakantiehuis verblijft, moet dat meegeven.
  [naar artikel]
 46. Contacttracers vragen voortaan naar tweede verblijf (03/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Contacttracers zullen voortaan vragen of een persoon zijn of haar quarantaine in een tweede verblijf uitzit. Dat meldt waarnemend gouverneur Anne Martens. Daarmee moet er meer duidelijkheid komen over waar tweedeverblijvers verblijven tijdens hun quarantaine. Martens klaagde eerder de onduidelijkheid daaromtrent aan op de Nationale Veiligheidsraad. Ook wie in een hotel of vakantiehuis verblijft, moet dat meegeven.
  [naar artikel]
 47. Epidemioloog Yves Van Laethem preventief in quarantaine: "Vervelende, maar moedige beslissing” (22/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een opvallende afwezige tijdens de persconferentie over de coronacijfers: de Franstalige Sciensano-epidemioloog Yves Van Laethem zit preventief in quarantaine nadat hij in nauw contact kwam met iemand die besmet bleek met het coronavirus. Dat heeft Boudewijn Catry, die tijdelijk Steven Van Gucht vervangt, gezegd tijdens de persconferentie over de coronacijfers.
  [naar artikel]
 48. Epidemioloog Yves Van Laethem preventief in quarantaine: "Vervelende, maar moedige beslissing” (22/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een opvallende afwezige tijdens de persconferentie over de coronacijfers: de Franstalige Sciensano-epidemioloog Yves Van Laethem zit preventief in quarantaine nadat hij in nauw contact kwam met iemand die besmet bleek met het coronavirus. Dat heeft Boudewijn Catry, die tijdelijk Steven Van Gucht vervangt, gezegd tijdens de persconferentie over de coronacijfers.
  [naar artikel]
 49. Boris Johnson in quarantaine na contact met parlementslid die Covid-19 heeft (16/11/2020 - Express)
  De Britse premier Boris Johnson heeft zichzelf in quarantaine geplaatst nadat hij in contact is gekomen met een parlementslid die... The post Boris Johnson in quarantaine na contact met parlementslid die Covid-19 heeft appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.