Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 July 2020
15:46 uur

Wegpiraat gaat vol op de rem op E17, maar dat had hij beter niet gedaan… (video)

Metro

29/06/2020 - 18:31

Op dashcambeelden is te zien hoe een autobestuurder invoegt op de autosnelweg, maar vervolgens bruusk remt om zijn achterligger een lesje te leren. Dat was niet zo’n slim plan. Het opvallende tafereel speelde zich een maand geleden af op de E17 richting Antwerpen ter hoogte van Sint-Niklaas. Een chauffeur wil invoegen, maar moet wachten tot […] Het bericht Wegpiraat gaat vol op de rem op E17, maar dat had hij beter niet gedaan… (video) verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. VIDEO. Kat jaagt op rat, maar dat had ze beter niet gedaan (17/11/2018 - Metro)
  Geestig tafereeltje in Luxemburg, waar een kat een rat op de hielen zit, maar al snel inziet dat dat geen goed idee is. In normale omstandigheden is het de kat die het leven van een muis zuur maakt, behalve bij Tom en Jerry én nu ook in de Luxemburgse gemeente Esch-sur-Alzette. Toegegeven, het gaat hier niet om een muis, maar een rat komt toch ook aardig in de buurt. In ieder geval denkt deze kat dat ze snel een stevig hapje gaat scoren, maar dat is buiten de bravoure van de rat gerekend… Lees ook : VIDEO. Starende kat jaagt filmer stuipen op het lijf Het bericht VIDEO. Kat jaagt op rat, maar dat had ze beter niet gedaan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. VIDEO. Wegpiraat gaat opzettelijk spookrijden in Bilzen (19/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een chauffeur kon gisteren met zijn dashcam beelden maken van een wegpiraat in Bilzen. De wagen rijdt op de Hasseltsestraat richting Diepenbeek en haalt gevaarlijke manoeuvres uit bij een wegversmalling.
  [naar artikel]
 3. Wegpiraat scheurt over pechstrook en mist op het nippertje wagen met panne (16/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Op Facebook dook vandaag een video op van een wegpiraat die het wel erg bont maakte op de E403 ter hoogte van Torhout. Er was vlot verkeer, maar
  [naar artikel]
 4. Wegpiraat scheurt over pechstrook E403 en mist op het nippertje wagen met panne (16/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Op Facebook dook vandaag een video op van een wegpiraat die het wel erg bont maakte op de E403 ter hoogte van Torhout. Er was vlot verkeer, maar
  [naar artikel]
 5. Video van wegpiraat gaat viraal maar om een heel andere reden dan verwacht (31/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een wegpiraat probeerde al een tijdje een andere weggebruiker in te halen en besloot plotseling om de wagen vlak voor een gevaarlijke bocht achter zich te laten. De man raakte tijdens zijn manoeuvre bijna een bus, maar vlak na de bocht ging het helemaal fout: hij verloor de controle over het stuur, slingerde op twee wielen over het wegdek en kwam uiteindelijk tot stilstand aan de andere kant van de weg.
  [naar artikel]
 6. VIDEO. Waanzin: wegpiraat scheurt met 120 kilometer per uur door woonwijk Deurne-Noord (08/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn beelden opgedoken van een spectaculaire achtervolging in Deurne-Noord. Een wegpiraat reed ei zo na een voetganger aan en vlamde met 120...
  [naar artikel]
 7. Wegpiraat gespot op Antwerpse ring (17/04/2017 - De Standaard)
  Zware spits of niet: dit moet je niét doen op de Ring rond Antwerpen. Iemand heeft daar met zijn dashcam deze wegpiraat gefilmd. Eerst haalt hij rechts in over de pechstrook, dan gaat hij zigzaggen. Als de politie hem vindt, riskeer hij een forse boete.
  [naar artikel]
 8. Extreem geval van verkeersagressie: man spreekt wegpiraat aan, maar die gaat door het lint (23/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een 58-jarige man uit Gent is vrijdag het slachtoffer geworden van een extreem geval van verkeersagressie. Het slachtoffer sprak een wegpiraat aan, maar die reageerde uiterst agressief en sloeg de man in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 9. VIDEO. Met deze kat wil je geen ruzie (27/11/2018 - Metro)
  Iedereen heeft wel eens een slecht humeur. En dat ook katten niet altijd even goed gezind zijn, blijkt uit deze video.  De kat in het filmpje is duidelijk geen doetje. Het beestje geniet absoluut niet van alle camera-aandacht en blijft haar baasje met een boze blik aanstaren. Aaien op eigen risico! Lees ook : VIDEO. Kat jaagt op rat, maar dat had ze beter niet gedaan Het bericht VIDEO. Met deze kat wil je geen ruzie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. VIDEO. Autobestuurder wil inhalende vrachtwagen lesje leren, maar dat had hij beter niet gedaan… (03/10/2019 - Metro)
  Een Volvo-bestuurder heeft behoorlijk wat schade aangericht aan zijn eigen auto door op de rem te gaan staan om een vrachtwagen tegen te werken. Het levensgevaarlijke tafereel speelde zich vorig week vrijdag af op de Poolse snelwegen. Op dashcambeelden is te zien hoe een trucker zich naar de linkerrijstrook verplaatst om plaats te maken voor de van rechts invoegende voertuigen. Botsing onvermijdelijk Een Volvo-bestuurder is het daar niet mee eens en duwt het rempedaal in vlak voor de vrachtwagen. Die laatste kan een aanrijding daardoor niet meer vermijden. Het gevolg voor de Volvo is een gebroken achterruit en heel wat blikschade aan de achterkant van de auto.   Lees ook : VIDEO. Nederlander laat chauffeur niet invoegen, maar diens reactie tart elke verbeelding Het bericht VIDEO. Autobestuurder wil inhalende vrachtwagen lesje leren, maar dat had hij beter niet gedaan… verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Wegpiraat in Corvette rijdt jonge vrouw (20) van de baan en pleegt vluchtmisdrijf (10/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Veel herinnert ze zich niet meer van haar horrorcrash, maar Nele Baetens (20) uit Aalter is blij dat ze nog leeft. Een wegpiraat sneed haar met
  [naar artikel]
 12. VIDEO. Asociale chauffeur voegt nog snel in aan afrit, maar dat had hij beter niet gedaan… (18/06/2019 - Metro)
  Een Canadese bestuurder heeft een lesje karma gekregen toen hij nog snel even invoegde bij een afrit. Het tafereel speelde zich eind mei af in Montreal (Canada). Op de dashcambeelden is te zien hoe een vrachtwagenchauffeur netjes aanschuift om een afrit te nemen die leidt naar de Louis-Hippolyte Lafontaine-brugtunnel. Hij houdt daarbij een veilige afstand met zijn voorganger. Attente politie Plots maakt een andere bestuurder handig gebruik van die veilige afstand, maar daarbij moest hij wel een volle lijn overschrijden. Helaas voor de opportunist staat de politie klaar om hem aan de kant te zetten, en dat gebeurt ook. De filmende vrachtwagenchauffeur heeft zijn portie leedvermaak in ieder geval gehad. Lees ook : VIDEO. Nederlander laat chauffeur niet invoegen, maar diens reactie tart elke verbeelding Het bericht VIDEO. Asociale chauffeur voegt nog snel in aan afrit, maar dat had hij beter niet gedaan… verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Wegpiraat nog niet geïdentificeerd (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft de wegpiraat die met zijn Audi 250 kilometer per uur reed op de Brusselse ring nog altijd niet officieel geïdentificeerd. Hij
  [naar artikel]
 14. Wegpiraat gespot op Antwerpse ring (17/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zware spits of niet: dit moet je niét doen op de Ring rond Antwerpen. Iemand heeft daar met zijn dashcam deze wegpiraat gefilmd. Eerst haalt hij
  [naar artikel]
 15. VIDEO. Slaag jij in de beruchte ‘Eye Tracking Challenge’? Deze man alvast niet. (17/01/2019 - Metro)
  Er is een nieuwe trend in internetland: de ‘Eye Tracking Challenge’. Bedoeling is dat je enkel naar de ogen van de mensen in beeld kijkt. Al blijkt dat dat makkelijker gezegd dan gedaan… Er bestaan verschillende versies van de ‘Eye Tracking Challenge’, maar één van de meest beruchte uitvoeringen is die met de razend populaire Twitch-streamster Alinity Divine in de hoofdrol. Die video noemt niet voor niets ‘Eye Tracking Challenge (The One That You Can’t Win)’. De bekende Twitch-streamer Greekgodx ging de uitdaging met volle moed aan, maar brak al na één milliseconde. TIP: zet je geluid niet te hard bij onderstaande video:   Ook de wereldberoemde YouTuber PewDiePie deed een poging. Hij deed het alvast een stuk beter dan zijn collega Greekgodx:   Mocht je zin hebben om zelf een poging te wagen, hier is de bewuste video: Lees ook : VIDEO. Man gaat door het lint tijdens livesessie Fortnite Het bericht VIDEO. Slaag jij in de beruchte ‘Eye Tracking Challenge’? Deze man alvast niet. verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Krijg je het beter gedaan dan je gemeentebestuur? Daag de overheid uit (05/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse overheid gaat na of het “recht om uit te dagen” ook bij ons kan worden ingevoerd. Het systeem houdt in dat je als inwoner of buurtvereniging de kans en het budget krijgt bepaalde taken uit te voeren, indien je kan aantonen dat je het beter gedaan krijgt dan het gemeentebestuur.
  [naar artikel]
 17. Krijg je het beter gedaan dan je gemeentebestuur? Daag de overheid uit (05/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Vlaamse overheid gaat na of het “recht om uit te dagen” ook bij ons kan worden ingevoerd. Het systeem houdt in dat je als inwoner of buurtvereniging de kans en het budget krijgt bepaalde taken uit te voeren, indien je kan aantonen dat je het beter gedaan krijgt dan het gemeentebestuur.
  [naar artikel]
 18. Gestoord: wegpiraat vlamt door het rood op gevaarlijk kruispunt A12 (17/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het kruispunt op de A12 ter hoogte van Breendonk (aan brouwerij Duvel) staat bekend als erg gevaarlijk. Maar als je er zoals deze wegpiraat
  [naar artikel]
 19. Wegpiraat Brusselse ring nog niet gevat (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De wegpiraat de deze week met zijn Audi met een snelheid van 250 kilometer per uur over de Brusselse ring raasde is nog altijd niet
  [naar artikel]
 20. Wegpiraat haalt in over pechstrook op Antwerpse ring (17/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zware spits of niet: dit moet je niét doen op de Ring rond Antwerpen. Iemand heeft daar met zijn dashcam deze wegpiraat gefilmd. Eerst haalt hij
  [naar artikel]
 21. “Asociale wegpiraat” op E19 haalt rechts via pechstrook in en gaat dan vol in de remmen (05/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een bestuurder van een Volkswagen maakte het woensdagmorgen wel erg bont op de E19 richting Antwerpen. Net voor de afrit Merksem haalde die een andere wagen over de pechstrook in en gaat vervolgens tot drie maal toe hard in de remmen. “Asociale wegpiraat, ze moesten uw rijbewijs afnemen”, klinkt het bij de bestuurder van de andere wagen, die de beelden op Facebook plaatste.
  [naar artikel]
 22. VIDEO. Vrouw denk dat ze alleen is op kantoor en doet dan dit… (18/11/2019 - Metro)
  Op maandag mag het allemaal wat ‘luchtiger’. En dat mag je letterlijk nemen! Een dame op kantoor filmt zichzelf en op de achtergrond zien we enkele collega’s de deur uitgaan. Ze denkt dus helemaal alleen te zijn en laat een stevige scheet. Het zal haar ongetwijfeld deugd gedaan hebben, aan het geluid te horen. Maar… ze heeft één detail (of beter: collega) over het hoofd gezien. Kijk (en luister) maar! Bron: zita.be   Lees ook : VIDEO. Deze vrouw gaat letterlijk met de billen bloot voor gender reveal Het bericht VIDEO. Vrouw denk dat ze alleen is op kantoor en doet dan dit… verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Wegpiraat die monsterstraf kreeg, geeft zich aan bij politie (13/02/2018 - VRT NWS)
  De wegpiraat uit Berlare, Oost-Vlaanderen, die vorige maand zeven jaar cel kreeg en een rijverbod van 50 jaar, heeft zich aangegeven bij de politie. Dat zegt het parket. Bij zijn veroordeling in januari vroeg de politierechter zijn onmiddelijke aanhouding, maar de man was niet aanwezig in de rechtbank. Hij zit nu in de cel.  
  [naar artikel]
 24. Gefilmde wegpiraat zwengelt privacydiscussie aan (05/04/2019 - De Morgen)
  Een filmpje van een wegpiraat op de E314 werd gisteren druk gedeeld op Facebook. Het 'slachtoffer' kreeg evenwel meteen kritiek te werken van juristen. Zo was de nummerplaat van de 'dader' goed zichtbaar.
  [naar artikel]
 25. Discussie over schadevergoedingen nadat wegpiraat dodelijk ongeval veroorzaakt: “Geen enkel bedrag zal uw leed verzachten” (03/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Mocht wegpiraat Wim B. met de bestelwagen waar hij twee mensen mee doodreed rijden van de eigenaar of niet? Op die vraag zal de Brugse politierechter een antwoord moeten geven. Dat is belangrijk om te weten wie de schadevergoedingen zal betalen.
  [naar artikel]
 26. Hoe het kan dat “onverbeterlijke wegpiraat” plots van zwaarste straf ooit naar enkelband gaat (11/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Zeven jaar gevangenis, 60.400 euro en een halve eeuw rijverbod. Peter D’Hondt sprak begin dit jaar zijn zwaarste straf ooit uit voor verkeerszondaar Benjamin Dupont (41) uit Sint-Niklaas. Voor de bekende politierechter was de maat na 39 veroordelingen vol. Maar de wegpiraat ging in hoger beroep, en komt er nu waarschijnlijk met een enkelband van af. De rechter in beroep gelooft immers wel in beterschap.
  [naar artikel]
 27. Wegpiraat beslist op laatste nippertje om afslag te nemen: “Zat net niet in de vangrail” (20/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een dashcam heeft zaterdagnacht gefilmd hoe een wegpiraat op het laatste nippertje een afslag neemt op de E403. “De gek kwam ons voorbij gevlogen”, klonk het. Op de beelden is te zien hoe de bestuurder door de hoge snelheid net niet in de vangrail belandt in de bocht.
  [naar artikel]
 28. VIDEO. Bezoek José Mourinho aan Russische ijshockeyploeg gaat viraal na onbeholpen smak tegen het ijs (04/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  José Mourinho gaat best niet over één nacht ijs om aan een nieuwe voetbaluitdaging te beginnen. En dat neemt hij maar beter letterlijk. De...
  [naar artikel]
 29. Politiezone Brussel Noord neemt voor het eerst wagen wegpiraat in beslag (02/12/2019 - De Standaard)
  De lokale politie van de zone Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node) heeft afgelopen vrijdag voor het eerst een wagen van een wegpiraat bestuurlijk in beslag genomen. Dat meldt de politiezone maandag. Het gaat om een autobestuurder die het leven van verschillende schoolkinderen in gevaar had gebracht.
  [naar artikel]
 30. Fan lacht met voorhoofd van Rihanna, maar had dat beter niet gedaan (22/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Via sociale media kritiek geven op iemands uiterlijk? Dat pikt Rihanna niet, zeker niet als het over het hare gaat. Toen iemand van haar volgers met haar voorhoofd lachte op Instagram diende ze die dan ook meteen van antwoord.
  [naar artikel]
 31. Politierechter D'Hondt legt monsterstraf op: 7 jaar cel en 60.000 euro boete voor hardleerse wegpiraat (20/01/2018 - VRT NWS)
  Een celstraf van zeven jaar, 60.400 euro boete en 50 jaar rijverbod. Het is één van de zwaarste straffen die politierechter Peter D'Hondt in z'n carrière al heeft uitgesproken. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad, de informatie is bevestigd aan onze redactie. Het gaat dan ook om een zeer hardleerse wegpiraat die al 39 veroordelingen achter z'n naam heeft staan.
  [naar artikel]
 32. Video van Molenbeekse gaat het internet rond: "Bravo gasten, je hebt je best gedaan voor extreemrechts!" (03/01/2019 - VRT NWS)
  "Een kleine bende ettertjes heeft hier zijn best gedaan voor extreemrechts. Bravo gasten!" Met onverholen sarcasme fileert de Molenbeekse Sara Lou op Facebook de relschoppers die tijdens nieuwjaarsnacht in Molenbeek vernielingen aanbrachten. Haar video is intussen al bijna 70.000 keer bekeken.
  [naar artikel]
 33. Waarom onze kinderen beter wild eten en rosé drinken (29/01/2019 - De Standaard)
  De lunch van de Vlaamse jeugd moet gezonder. Zo raadt het Vlaams Instituut Gezond Leven aan. Gedaan met 'het smoske' of met broodjes met salami. Maar wat moeten we hen dan wel voorschotelen? Cartoonist Kamagurka vertelt het u in bovenstaande video.
  [naar artikel]
 34. Waarom onze kinderen beter wild eten en rosé drinken (29/01/2019 - De Standaard)
  De lunch van de Vlaamse jeugd moet gezonder. Zo raadt het Vlaams Instituut Gezond Leven aan. Gedaan met 'het smoske' of met broodjes met salami. Maar wat moeten we hen dan wel voorschotelen? Cartoonist Kamagurka vertelt het u in bovenstaande video.
  [naar artikel]
 35. 15-jarige (!) wegpiraat opgepakt na achtervolging (30/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De lokale politie van de zone Landen (Landen/Linter/Zoutleeuw) heeft afgelopen nacht een amper 15-jarige wegpiraat opgepakt na een wilde
  [naar artikel]
 36. Vijftienjarige wegpiraat opgepakt na achtervolging (30/08/2016 - De Standaard)
  De lokale politie van de zone Landen (Landen/Linter/Zoutleeuw) heeft afgelopen nacht een 15-jarige wegpiraat opgepakt na een wilde achtervolging.
  [naar artikel]
 37. VIDEO. Wegpiraat kan tegenligger maar nipt ontwijken in Oetingen (03/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hallucinante dashcambeelden uit het Vlaams-Brabantse Oetingen: daar kon een voorbijstekende wagen zijn tegenligger maar nipt ontwijken. Op de...
  [naar artikel]
 38. Veel geblaat maar weinig wol (14/09/2016 - Apache)
  Ruim een kwart eeuw staat het veiligheidsprobleem bovenaan op de politieke agenda. Er is niets wat nog niet werd gedaan: parlementaire onderzoeken, allerlei voorstellen, hervormingsplannen en zelfs daadwerkelijke wijzigingen in de werking van justitie en politie. Je kan moeilijk voorhouden dat het daardoor beter gaat.
  [naar artikel]
 39. Wegpiraat maakt automobilist op allerlei manieren het leven zuur op E429: “Hij bleef zeker tien minuten bumperkleven” (14/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op de E429 richting Halle heeft een roekeloze bestuurder een tijdlang voor opschudding gezorgd. Op dashcambeelden valt te zien hoe de automobilist eerst voor een andere wagen invoegt op de linkerrijstrook. De eigenaar van de dashcam reageert even door te claxonneren, maar daar was hij niet mee gediend. Zo ging de wegpiraat plots in de remmen, gelukkig zonder erg. Ook iets gefilmd op de weg? Mail de beelden naar [email protected]
  [naar artikel]
 40. Provocerende wegpiraat schokt kijkers met dolle rit in stadscentrum: “Waar is mijn boete alstublieft?” (16/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Aan durf geen gebrek bij deze bestuurder in Rusland. Op een video die eerder week werd gedeeld via Instagram, valt te zien hoe een automobilist alle verkeersregels aan zijn laars lapt in het centrum van Sint-Petersburg. Dat de makers van de video bovendien het lef hebben om de politie uit te dagen, maakt de tekst die bij de video staat meer dan duidelijk: “Waar is mijn boete, alstublieft?”
  [naar artikel]
 41. Lauda: "Rosberg zou het niet beter gedaan hebben dan Bottas" (27/03/2017 - Sporza)
  Drievoudig wereldkampioen F1 Niki Lauda looft Bottas bij zijn debuut bij Mercedes. Volgens Lauda zou zelfs de gestopte wereldkampioen Nico Rosberg het niet beter hebben gedaan.
  [naar artikel]
 42. “Asociale wegpiraat” op E19 haalt rechts via pechstrook in en gaat dan vol in de remmen (05/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een bestuurder van een Volkswagen maakte het woensdagmorgen wel erg bont op de E19 richting Antwerpen. Net voor de afrit Merksem haalde die een andere wagen over de pechstrook in en ging vervolgens tot drie maal toe hard in de remmen. “Asociale wegpiraat, ze moesten uw rijbewijs afnemen”, klinkt het bij de bestuurder van de andere wagen, die de beelden op Facebook plaatste. Heeft u ook een gevaarlijke situatie gefilmd met een dashcam? Stuur de beelden naar [email protected]
  [naar artikel]
 43. Na zijn 62ste veroordeling vliegt wegpiraat dan toch de cel in (terwijl hij eigenlijk in zijn recht was) (20/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een onverbeterlijke wegpiraat uit De Panne heeft in de politierechtbank van Veurne 4 jaar effectieve celstraf gekregen en is definitief zijn rijbewijs kwijt. De 58-jarige Marc C. kreeg ook een boete van 1.600 euro. Omdat hij niet opdaagde voor zijn proces beval de politierechter de onmiddellijke aanhouding. Hij zal opgespoord worden en moet naar de gevangenis.
  [naar artikel]
 44. VIDEO. Wegpiraat scheurt rakelings langs fietsster in Brussel: "Ik heb er genoeg van. F*cking hell" (12/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Fietsen in Brussel, het blijft nog te vaak een heksenwerk. Dat ondervond ook een vrouw uit Schaarbeek. Nadat ze gisteren net niet werd aangereden...
  [naar artikel]
 45. VIDEO. Zorgen carnavalstoeten voor plastic in je mosselen? (21/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Deze video uit Maasmechelen valt niet bij iedereen in goede aarde, maar toont wel de onwaarschijnlijke realitieit: twee dagen na de zwerfvuilacties in de straten van het centrum trekt carnaval een spoor van nieuw zinloos zwerfvuil door de stad. Hallucinant hoe het vrijwilligerswerk van de kinderen in een paar uur wordt teniet gedaan. De video is op één dag al 17000x bekeken, en lokt heel wat tegenstrijdige reacties uit.
  [naar artikel]
 46. VIDEO. Man op strand vindt zijn telefoon niet, maar die ligt op de meest onverwachte plek… (03/08/2019 - Metro)
  Nooit fijn om je smartphone kwijt te spelen, maar bij deze man leverde dat wel een héél grappig zicht op. Op de beelden is te zien hoe een oudere man net een stevig dutje heeft gedaan op het strand van Koboeleti in Georgië. Tot zijn verbazing is zijn telefoon verdwenen, hoewel hij er zeker van was dat die bij hem in de buurt lag. Lachende omstaanders Enkele omstaanders weten wel beter en filmen al lachend het geestige tafereel. De man zal blij geweest zijn dat de zoektocht eindelijk achter de rug was… Lees ook : Deze strandstoel is de droom van elke boekenwurm Het bericht VIDEO. Man op strand vindt zijn telefoon niet, maar die ligt op de meest onverwachte plek… verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. VIDEO: Pieters mikt er niet naast: bierflessen moeten eraan geloven (22/10/2016 - Sporza)
  In de Portugal Masters lukt het niet zo goed voor Thomas Pieters, maar flessen bier kapotslaan met een golfballetje gaat des te beter. Hij verslaat zijn concurrenten in de Bottle Smash Challenge.
  [naar artikel]
 48. Zwaardere straf voor wegpiraat Curd V. in beroep (14/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het Antwerpse Hof van Beroep heeft woensdag de straf van de 52-jarige wegpiraat Curd V. uit Sint-Genesius-Rode opgetrokken van 12 maanden met uitstel naar 12 maanden effectief. De veelpleger kreeg deze straf omdat hij op 5 april 2013 tot zeven keer hard op de rem van zijn BMW M3 op de E314 in Halen ging staan. Een achterligger kon hem maar met moeite ontwijken.
  [naar artikel]
 49. Zwaardere straf voor wegpiraat Curd V. in beroep (14/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Het Antwerpse Hof van Beroep heeft woensdag de straf van de 52-jarige wegpiraat Curd V. uit Sint-Genesius-Rode opgetrokken van 12 maanden met uitstel naar 12 maanden effectief. De veelpleger kreeg deze straf omdat hij op 5 april 2013 tot zeven keer hard op de rem van zijn BMW M3 op de E314 in Halen ging staan. Een achterligger kon hem maar met moeite ontwijken.
  [naar artikel]
 50. Of je nu minister bent of niet, deze racelegende haal je beter niet uit zijn concentratie (09/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Je past toch maar beter op je tellen als je topsporters gaat benaderen vlak voor die een grote wedstrijd moeten afwerken. Vraag dat maar een
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.