Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

11 July 2020
12:50 uur

Hond vindt vals gebit van baasje en steekt het in zijn mond: “Grappigste wat ik ooit gezien heb” (video)

Metro

29/06/2020 - 19:01

Honden kunnen deugnieten zijn, maar Milo deed wel érg zijn best onlangs. Hij snuffelde in de kamer van zijn baasje en vond een vals gebit. Tja, uitproberen dan maar? Stacie Owen woont in Llandudno (Wales) en heeft een geestige hond, een Jack A Poo (mix van Jack Russell Terrier en Miniature Poodle; red.) De guitige […] Het bericht Hond vindt vals gebit van baasje en steekt het in zijn mond: “Grappigste wat ik ooit gezien heb” (video) verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Lach eens voor de foto! Hond gaat ervandoor met vals gebit (06/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De vader van jonge vrouw uit New York zal voortaan twee keer nadenken waar hij zijn vals gebit legt vooraleer hij een middagdutje doet. Maggie, de...
  [naar artikel]
 2. Beringenaar vindt plots "vals gebit zonder verdere persoon" in tuin (31/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Chris Van Geel uit Beverlo keek onlangs raar op toen hij aan het werk was in zijn tuin. Op een hoge stapel paletten lag plots een vals gebit. "Mijn vriendin zei tegen mij: 'wat is dat nu'. Ik draaide mij om en daar lag een vals gebit zonder verdere persoon mij aan te staren. Dat was echt wel verschieten", vertelt Chris.
  [naar artikel]
 3. Wat je altijd al dacht over je hond is ook waar (19/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben allemaal wel eens een hond gezien die op zijn baasje lijkt, of omgekeerd. Maar de verwantschap tussen hond en baasje gaat verder dan
  [naar artikel]
 4. "Wie vindt mijn vals gebit in Gentbrugse Meersen? De beloning is 200 euro" (07/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Half Gentbrugge is in de Oost-Vlaamse Gentbrugse Meersen op zoek naar een vals gebit. Ene Herman De Cleene (56) verloor er het onderste deel van
  [naar artikel]
 5. Het ontroerende moment waarop hond in ziekenhuis afscheid neemt van stervend baasje (09/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een emotionele video van een hond en zijn baasje gaat viraal. Dat baasje is Ryan Jessen, een 33-jarige man die vorige maand dacht dat hij een
  [naar artikel]
 6. VIDEO. Hond wacht baasje elke dag op voor knuffel (12/06/2018 - Metro)
  De vriendschap tussen mens en dier kan ver gaan. Dat bewijst een onafscheidelijke duo bestaande uit een man en een hond. De schattige viervoeter is zo dol op zijn baasje dat hij hem elke dag staat op te wachten. Wanneer hij eindelijk thuiskomt, verwelkomt het beestje hem met een poot en een dikke knuffel. Lees ook : Hond wacht 28 uur bij verdwaald meisje Het bericht VIDEO. Hond wacht baasje elke dag op voor knuffel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. VIDEO. Hond zoekt verkoeling in ijsmachine (15/06/2018 - Metro)
  Op warme dagen gaat iedereen op zoek naar verkoeling. Ook deze schattige hond uit North Carolina. Na een wandeling in de hitte waren de baasjes hun witte husky kwijt. Na even zoeken, zagen ze de staart van de viervoeter uit de ijsmachine bengelen.  De slimme hond zocht een koel plekje, en waar is het kouder dan in de ijsmachine van zijn baasje? Die plaatste een video van zijn huisdier op Facebook. Het filmpje werd ondertussen meer dan 11 miljoen keer bekeken. Lees ook : VIDEO. Hond wacht baasje elke dag op voor knuffel Het bericht VIDEO. Hond zoekt verkoeling in ijsmachine verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Baasje en hond aangevallen door andere hond (30/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een hond en zijn baasje zijn maandag rond 14 uur aangevallen door een andere hond toen ze in de Krokussenstraat aan het wandelen waren. Het baasje had een lichte bijtwonde aan de hand en bij de hond vielen de verwondingen mee.
  [naar artikel]
 9. Hartbrekend: doodziek baasje neemt op zijn sterfbed afscheid van zijn geliefde hond (30/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een emotionele video van een hond en zijn baasje gaan viraal. Peter Robson uit de Schotse stad Dundee heeft een ongeneeslijke ziekte. De Schot...
  [naar artikel]
 10. Video. Deze hond verstijft elke keer van angst bij de dierenarts (08/05/2018 - Metro)
  De meeste honden vinden het geen pretje om naar de dierenarts te gaan. Maar deze hond moet wel echt doodsbang zijn. Elke keer dat het nog maar in de buurt van een dierenarts komt, verstijft het arme beestje van angst.  De Amerikaanse Joshua Snelling, het baasje van de hond, kijkt er ondertussen niet meer van op. Iedere keer dat hij zijn schattige Shih Tzu naar de dierenarts brengt, doet het dier alsof het een standbeeld is. Hilarisch Snelling filmde de situatie en postte het op Youtube. De video toont hoe het hondje stokstijf op de onderzoekstafel blijft staan. “Ik snap het niet, dit doet hij elke keer”, hoor je het baasje zeggen. “Mijn hond is zo raar, hilarisch”. Lees ook: – Deze hondjes zijn op zoek naar een nieuw baasje – Video. Hond wacht elke dag 12 uur aan metrostation op baasje Het bericht Video. Deze hond verstijft elke keer van angst bij de dierenarts verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. “Ondraaglijk gebit” (22/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  KAULILLEEen goed verzorgd gebit kan uw populariteit verhogen. Vele mensen spenderen dan ook grote bedragen aan tandarts of orthodontist. Soms met een pijnlijk gebit tot gevolg. Is dat dan de schuld van uw mond, of van uw tandarts?
  [naar artikel]
 12. VIDEO. Hilarisch! Ongeduldige hond in auto toetert omdat baasje te lang wegblijft (28/09/2019 - Metro)
  Op videobeelden is te zien hoe een mopshond geen zin meer heeft om te wachten in de auto aan een tankstation in Nonthaburi (Thailand). Zijn baasje is binnen aan het betalen, maar dat heeft lang genoeg geduurd voor de hond. Ook zijn maatje die hem in de auto vergezelt, eveneens een mopshond, springt ongeduldig heen en weer. Hij zet zijn poot meermaals op de claxon en toetert de hele buurt bij elkaar, tot grote hilariteit van de filmer. Lees ook : VIDEO. Slapende hond laat scheetje. De reactie van de kat is geweldig! Het bericht VIDEO. Hilarisch! Ongeduldige hond in auto toetert omdat baasje te lang wegblijft verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Vrouw stomverbaasd wanneer ze ontdekt wat in het oor van haar hond zit (18/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw uit het Amerikaanse Oklahoma stond met haar mond vol tanden toen ze zag wat haar hond in haar oor had zitten. Het leek erop dat de viervoeter er een tweede mond had. De vrouw kon tandjes zien en er kwam zelfs een beetje kwijl uit. Volgens het baasje heeft de hond er geen last van, maar ze liet het dier toch opereren.
  [naar artikel]
 14. VIDEO. Is deze “eenzame” hond officieel de coolste hond ooit? (29/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  De jonge Tyler Wilson (19) had al enkele keren dezelfde labrador zien rondwandelen bij een tankstation in zijn buurt in Louisville in de Amerikaanse staat Kentucky. Er was geen baasje te zien en het dier was altijd alleen. Na een tijdje wilde de tiener, ongerust over de hond, even checken of hij in orde was. Wat Tyler op het plakkaatje aan de halsband van de viervoeter las, had hij niet verwacht.
  [naar artikel]
 15. VIDEO. Hartverwarmend: baasje wordt herenigd met vermiste hond (21/12/2019 - Metro)
  Een video waarin te zien is hoe een Amerikaanse jongen onverwacht wordt herenigd met zijn tot dan vermiste hond heeft de harten van vele Twitteraars verwarmd. De video werd door de moeder van de jongen eerst op Facebook geplaatst, waar het al snel een half miljoen kijkers vergaarde. Toen het filmpje door de Twitter-account ‘Humor and Animals’ werd opgepikt, was het hek helemaal van de dam. Op de ontroerende beelden is te zien hoe pug Piper – voor de gelegenheid versierd – enthousiast begint te kwispelen bij het zien van zijn jonge baasje, die van niks weet en in tranen uitbarst. De kleine hond was bijna drie weken lang vermist, maar werd uiteindelijk door iemand teruggevonden en naar een lokaal asiel gebracht. Zo kwam Piper weer bij haar blije familie terecht. Bekijk de video hieronder. Lees ook : VIDEO. Deze schattige hond vraagt zoveel aandacht dat het grappig wordt. Het bericht VIDEO. Hartverwarmend: baasje wordt herenigd met vermiste hond verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. VIDEO. Dit is de mooiste hond van Nederland (12/05/2019 - Metro)
  Balou, een sint-bernard uit Twente, is verkozen tot de mooiste hond van Nederland. Het dier kaapte de eerste prijs weg op de Animal Fair. De jury koos voor Balou omdat hij goed verzorgd werd, een uitstekende band heeft met zijn baasje en zich vakkundig presenteerde. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste hond van Nederland? Het is Balou uit Twente. De sint-bernard ging met de eerste prijs lopen op de Animal Fair. Niet onlogisch, aldus zijn baasje tegen RTL Nieuws, “want hij is dol op de aandacht”. Balou won de titel niet zomaar. Voor de wedstrijd ging hij speciaal tweeënhalf uur naar de trimmer, maar dat loonde dus. De jury was vooral vol lof voor de hond omdat zo goed verzorgd werd, fantastisch overeenkwam met zijn baasje en een sterke show gaf. Lees ook : VIDEO. Deze hond heeft z’n eigen blindengeleidehond Het bericht VIDEO. Dit is de mooiste hond van Nederland verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Gestolen hond na bijna twee jaar terug thuis bij baasje (10/07/2017 - De Redactie)
  Eind 2015 werd Duc, een vijfjarige Berner Sennen, gestolen bij zijn baasje in Ukkel. Nu, anderhalf jaar later, kon de hond herenigd worden met zijn baasje.
  [naar artikel]
 18. VIDEO. Hilarisch! Hond loopt net als mens op twee poten over straat (09/04/2020 - Metro)
  Honden hebben van Moeder Natuur vier poten gekregen om op te lopen, maar dat wil niet zeggen dat ze die alle vier nodig hebben om te gaan. Dat bewijst deze poedel maar al te goed. Brandon Ryan Rudowski zat onlangs in zijn auto in Cornwall, een stad in de Canadese provincie Ontario. Plots zag hij aan de overkant van de straat een vrouw lopen met haar poedel aan de leiband. Niets speciaals aan, ware het niet dat de hond op zijn twee achterpoten liep, net als zijn baasje. “Ik had nog nooit zoiets gezien”, vertelde hij aan The Dodo. Niet op getraind De acrobatische viervoeter heet Eli, en volgens een vriendin van zijn baasje doet hij dat wel vaker als hij overenthousiast is. “Eli loopt vaak op twee poten, en vooral als hij enthousiast is. Zijn baasje heeft hem er nooit op getraind, of zo. Maar hij kan even goed op vier poten lopen. Hij is een schattigaard”, aldus Colleen Susko. Lees ook: BIZAR. Vrouw maakt foto van haar hond tijdens wandeling, maar kan jij hem vinden? Het bericht VIDEO. Hilarisch! Hond loopt net als mens op twee poten over straat verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Vals gebit zoekt eigenaar (28/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politiezone Hageland (Geetbets, Glabbeek, Kortenaken, Bekkevoort, Tielt-Winge) plaatste woensdagnamiddag een wel heel opmerkelijk bericht op haar Facebookpagina. ‘Vals gebit zoekt eigenaar’ staat er te lezen met bijhorende foto’s. Het kunstgebit werd gevonden op de Kasseiweg in Glabbeek. De eigenaar kan zijn ‘eetkamer’ afhalen in het wijkkantoor in Glabbeek. Het politiebericht werd al druk gedeeld maar de eigenaar is nog niet komen opdagen.
  [naar artikel]
 20. Zo baasje, zo hond? Hoe je viervoeter jouw gedrag kopieert (17/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een hond lijkt op zijn baasje, het is een cliché waar nu ook waarheid in blijkt te zitten: honden spiegelen zich aan de persoonlijkheid van hun
  [naar artikel]
 21. Verwaarloosde hond met duizenden bijensteken vindt nieuwe thuis (18/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ondervoed, doof en gestoken door duizenden bijen. Zo bracht het baasje van Stinger zijn hond in september vorig jaar binnen bij een dierenarts. Hij redde zijn huisdier, maar kwam hem nadien nooit meer ophalen. Nu heeft Stinger eindelijk een nieuw baasje én een goeie thuis gevonden.
  [naar artikel]
 22. Verwaarloosde hond met duizenden bijensteken vindt nieuwe thuis (18/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Ondervoed, doof en gestoken door duizenden bijen. Zo bracht het baasje van Stinger zijn hond in september vorig jaar binnen bij een dierenarts. Hij redde zijn huisdier, maar kwam hem nadien nooit meer ophalen. Nu heeft Stinger eindelijk een nieuw baasje én een goeie thuis gevonden.
  [naar artikel]
 23. Hartverscheurend: hond klampt zich vast aan doodskist van overleden baasje (21/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Hartverscheurende beelden zijn het uit de Peruaanse hoofdstad Lima. Een hond had er zichtbaar alle moeite van de wereld om afscheid te nemen van zijn overleden baasje. Amateurbeelden laten zien hoe de viervoeter zich met zijn poten vastklampt aan de doodskist van zijn baasje en het vertikt om los te laten. Zelfs wanneer iemand aanstalten maakt om de hond naar achteren te trekken.
  [naar artikel]
 24. Hartverscheurend: hond klampt zich vast aan doodskist van overleden baasje (21/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Hartverscheurende beelden zijn het uit de Peruaanse hoofdstad Lima. Een hond had er zichtbaar alle moeite van de wereld om afscheid te nemen van zijn overleden baasje. Amateurbeelden laten zien hoe de viervoeter zich met zijn poten vastklampt aan de doodskist van zijn baasje en het vertikt om los te laten. Zelfs wanneer iemand aanstalten maakt om de hond naar achteren te trekken.
  [naar artikel]
 25. Agenten geven hond stroomstoot om zijn baasje te kunnen arresteren (12/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zijn baasje liep al telefonerend over straat wanneer twee agenten zijn kant op komen en hem proberen te arresteren. De angstige hond probeert zijn baasje te verdedigen, maar krijgt al na enkele seconden een schot van een taser te verwerken.
  [naar artikel]
 26. Hond legt 80 kilometer af op zoek naar baasje (30/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Border collie Casey heeft een onwaarschijnlijke trektocht ondernomen nadat hij gescheiden raakte van zijn baasje. De hond zwierf twee maanden
  [naar artikel]
 27. VIDEO. Deze arme hond at een joint en het resultaat is verre van vrolijk (31/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens zijn dagelijkse wandeling had Gunnar, een Weimaraner uit Glasgow, een joint opgegeten. Die beviel hem duidelijk niet, en zijn baasje nam hem meteen mee naar de dierenkliniek waar ze haar hond filmde in de wachtkamer. Die video is even tragisch als grappig.
  [naar artikel]
 28. VIDEO. Deze arme hond at een joint en het resultaat is verre van vrolijk (31/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens zijn dagelijkse wandeling had Gunnar, een Weimaraner uit Glasgow, een joint opgegeten. Die beviel hem duidelijk niet, en zijn baasje nam hem meteen mee naar de dierenkliniek waar ze haar hond filmde in de wachtkamer. Die video is even tragisch als grappig.
  [naar artikel]
 29. VIDEO. Beschermende hond wijkt niet van de zijde van gewond baasje (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Deze Braziliaanse man viel en moest met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden maar dat was buiten zijn hond gerekend.
  [naar artikel]
 30. Hond schiet per ongeluk baasje neer tijdens stoeipartijtje (11/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een hond heeft per ongeluk zijn baasje neergeschoten terwijl ze samen op de bank aan het stoeien waren.
  [naar artikel]
 31. Viral3 Feel Good Friday: Hond die baasje imiteert tovert gegarandeerd lach op je gezicht (08/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ouders hebben de ideale wekker ontdekt voor hun kindje, een puppy draagt de schattigste pyjama ooit en een golden retriever aapt zijn baasje zalig...
  [naar artikel]
 32. VIDEO. Hond laat scheet. De reactie van de kat is misselijkmakend grappig! (11/01/2019 - Metro)
  Honden en katten, het blijven toch topwezens. Net als mensen moet er ook bij hen af en toe eens druk van de ketel… In de video zien we hoe een hond op zijn dooie gemak een langdurige scheet laat. In dezelfde ruimte wordt een kat vanop een hoog schap het windfestijn gewaar en moet er hem toch iets van het hart. Of van de maag… Haar baasje roept nog “Monty, nooo!”, maar het voortvloeisel was onvermijdelijk. Lees ook : VIDEO. Slapende hond laat scheetje. De reactie van de kat is geweldig! Het bericht VIDEO. Hond laat scheet. De reactie van de kat is misselijkmakend grappig! verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Video. Hond wacht elke dag 12 uur aan metrostation op baasje (04/05/2018 - Metro)
  Van een trouwe viervoeter gesproken! In het Chinese Chongqing neemt een slechtziende man elke dag de metro naar zijn werk. Omdat hij niet alleen over straat kan lopen, begeleidt zijn hond hem naar het metrostation, maar daar stopt de liefde voor zijn baasje niet. Twaalf uur lang blijft het vrolijke dier aan de ingang wachten. En dat vinden de gebruikers van de sociale netwerksite Weibo zo hartverwarmend dat de beelden van de hond al honderdduizenden keren zijn gedeeld. Deze kwispelende hond is niet alleen superschattig, maar ook hondstrouw. Het goudbruine beest blijft flink zitten, zonder ketting of leiband. “Hij is altijd al zo loyaal geweest”, vertelt de eigenaar van het dier aan Pear Video. Ook de buurtbewoners zijn fan: “Hij doet geen vlieg kwaad en hij kan er echt van genieten als iemand hem even komt aaien tijdens het wachten.” Instafamous Ondertussen is de hond een ster in China. Tienduizenden mensen posten foto’s van hem op Weibo onder de hashtag #CelebrityDogEverydayWaitsForOwnerToFinishWork. De positieve reacties zijn eindeloos: “Van de moraal uit het dierenrijk kunnen we nog iets leren!” Lees ook: Hondenliefhebbers doen nu massaal aan ‘dog yoga’ Het bericht Video. Hond wacht elke dag 12 uur aan metrostation op baasje verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Baasje laat aangereden hond gewoon achter (27/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In het Nederlandse Vlaardingen is gisteren op de tweede kerstdag een loslopende jonge hond aangereden door een auto toen zijn baasje hem uitliet.
  [naar artikel]
 35. Britse dierenbescherming redt uitgemergelde viervoeter: “De dunste hond die ik ooit heb gezien” (21/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De inspecteurs van de Britse dierenbescherming RSPCA zijn wel wat gewoon. Maar toch viel hun mond open van afschuw toen ze onlangs reageerden op...
  [naar artikel]
 36. Eerste biathlon voor burgerbaasjes en hun hond (03/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Morgen wordt voor de eerste keer een hondenbiathlon voor burgers georganiseerd. De honden leggen dan samen met hun baasje een pittig hindernissenparcours af. “Dit bestaat al voor politiehonden, maar het is de eerste keer dat een burger baasje met zijn hond kan deelnemen aan dit hindernisparcours. Een gek idee en ook speciaal, maar zeker de moeite om het eens uit te komen proberen”, vindt Miranda Vermeiren van HWD Oudsbergen.
  [naar artikel]
 37. Hond die levend werd begraven door zijn baasje, klautert uit graf (20/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het baasje van de 18-jarige hond Dik schrok behoorlijk toen hij te horen kreeg dat zijn zopas begraven viervoeter springlevend was. De verbaasde...
  [naar artikel]
 38. Hond Joep na overlijden baasje op het laatste moment gered van spuitje (24/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het zag er heel slecht uit voor hond Joep uit het Nederlandse Veenendaal: zijn baasje overleed begin deze week en de nabestaanden hadden besloten...
  [naar artikel]
 39. Hond laat baasje uit in Rusland (11/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Deze Russische autobestuurder wist niet wat hij zag. Hij moet vol in de remmen voor een overstekende hond die zijn baasje meesleurt. Want zoals het gezegde luidt: "In Russia, dog walks you!"
  [naar artikel]
 40. Hello Hollywoodsmile: 8 natuurlijke middeltjes om je mond gezond te houden (03/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Je gebit reinigen en zo weinig mogelijk suikers eten, zijn de eerste stappen naar een gezonde mond. Maar naast voeding, bevat je keukenkastje...
  [naar artikel]
 41. Hond wacht maand lang op baasje aan afgebrande woning (09/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een hond die de vreselijke natuurbranden in Noord-Californië overleefde, heeft bijna een maand op zijn baasje gewacht aan de ruïnes van hun woning.
  [naar artikel]
 42. Hond weigert zijde van zwaargewond baasje te verlaten (16/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Nederlandse gemeente Bladel (Brabant) is afgelopen nacht een zwaargewonde vrouw aangetroffen. Omdat de hond van de vrouw haar baasje wilde...
  [naar artikel]
 43. Moedige hond sterft wanneer hij baasje van elektrocutie probeert te redden (11/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In het Indische Tamil Nadu is de hond Ramu een ware volkshond. De viervoeter kwam om het leven wanneer hij zijn baasje probeerde te redden van...
  [naar artikel]
 44. VIDEO. Deze schattige hond vraagt zoveel aandacht dat het grappig wordt (19/12/2019 - Metro)
  Honden kunnen erg liefdevolle dieren zijn, maar dan moet je ze wel de nodige aandacht geven. Krijgen ze die niet, dan tonen ze dat maar al te graag. Al overdrijft deze lieve hond wel een heel klein beetje… Maak kennis met Misha de hond. Ze woont samen met haar baasje in Morrow County, in de Amerikaanse staat Ohio. Misha houdt erg veel van hem, maar waag het niet om haar te negeren, want dan wordt ze chagrijnig. Schreeuw om liefde Haar baasje weet dat maar al te goed en dus liet hij zijn vriendin filmen terwijl hij Misha bewust even geen aandacht geeft. Al snel laat Misha zich horen en smeekt ze om aandacht door hem op zijn been te tikken. En wanneer haar baasje zijn vriendin laat weten hoe graag hij haar ziet, wordt Misha al helemaal jaloers, tot grote hilariteit van haar baasje. “Misha probeert altijd alle aandacht op te eisen. Als ze helemaal wanhopig is, schreeuwt ze echt om liefde”, aldus de man. Lees ook : VIDEO. Vrouw neemt lift mét leiband, maar vergeet hondje. Voorbijganger voorkomt drama. Het bericht VIDEO. Deze schattige hond vraagt zoveel aandacht dat het grappig wordt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Trouwe hond wacht al een week bij ingang van ziekenhuis op zijn overleden baasje (15/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het baasje van hond Toto stierf een week geleden in het Pablo Sorio Hospital in San Salvador de Jujuy, Argentinië. Sindsdien leeft de trouwe...
  [naar artikel]
 46. Hond redt leven van baasje maar blijft zelf achter in brand (12/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een hond heeft zaterdagnacht het leven van zijn baasje gered door ‘s nachts luid te beginnen blaffen om hem te wekken tijdens een brand. De...
  [naar artikel]
 47. Baasje ontvangt ijskoud briefje: “Ik heb uw hond gedood” (24/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een anoniem briefje heeft de zoektocht naar een vermiste hond in de Amerikaanse staat Mississippi abrupt doen eindigen. Baasje Chad Stricker zocht...
  [naar artikel]
 48. Baasje plakt muil hond dicht met tape (08/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Hondenliefhebbers reageren vol verontwaardiging op een foto die Lesley op facebook zetten. Ze fotografeerde hoe een baasje de muil van zijn hond dichtplakte met tape “omdat zijn muilkorf kapot was”.
  [naar artikel]
 49. Het ontroerende verhaal van Capitan, de hond die nooit het graf van zijn baasje verliet (21/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Elf jaar lang hield Capitan, een wel erg trouwe hond uit Argentinië, de wacht bij het graf van zijn baasje Miguel Guzman. De Duitse herder liep in...
  [naar artikel]
 50. Hond ruikt gas in kelder en breekt uit om baasje en haar dochtertje te redden (08/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sadie was een stoute meid, dachten de buren én de politie, die haar baasje aanvankelijk zelfs een boete gaf. De hond was losgebroken, maar toen ze...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.