Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 July 2020
14:34 uur

Antwerpse politie vindt zeven kilo goud in verdachte auto

VRT NWS

29/06/2020 - 23:26

In Antwerpen heeft de lokale politie zowat zeven kilo goud aangetroffen in een verdacht voertuig, een Franse luxe-auto, die schijnbaar doelloos rondreed in de Diamantwijk. Twee vrouwen die in de auto zaten, werden opgepakt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vluchtende bestuurder gooit meer dan kilo cannabis uit auto (23/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De mobiele eenheid van de Antwerpse politie heeft maandagavond samen met verschillende interventiepatrouilles een vermoedelijke dealer kunnen vatten na een achtervolging. Langsheen zijn vluchtroute gooide de verdachte meer dan een kilo cannabis uit het raam.
  [naar artikel]
 2. Politie vindt gestolen juwelen en elektronica terug in verdachte auto (29/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft dinsdagnacht drie mannen opgepakt die een wapen in hun auto hadden liggen en die verdacht worden van inbraken. Juwelen, kledingstukken, gps-toestellen en een laptop konden worden gerecupereerd.
  [naar artikel]
 3. Antwerpse politie rolt Albanese drugsbende op: halve kilo cocaïne, 600 gram marihuana, 33.600 euro én drie auto's in beslag genomen (10/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse politie heeft een Albanese drugsbende opgerold. Bij acht huiszoekingen werd een halve kilo cocaïne en 600 gram marihuana aangetroffen....
  [naar artikel]
 4. Politie verspreidt beelden van dieven die man van zes kilo goud beroofden op Koningin Astridplein (19/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De federale politie heeft beelden verspreid van drie dieven die eind juni een man hebben beroofd op het Koningin Astridplein in Antwerpen. Ze gingen aan de haal met ongeveer zes kilo goud.
  [naar artikel]
 5. Man vindt 100 kilo goud in geërfd huis in Normandië (23/11/2016 - De Redactie)
  Een Fransman uit Evreux in Normandië heeft 100 kilo goud gevonden in een huis dat hij geërfd had. De schat zou zo'n 3,5 miljoen euro waard zijn, een bedrag dat de vinder voor bijna de helft moet delen met de Franse belastingdienst.
  [naar artikel]
 6. 50 auto-inbraken in één nacht tijd in centrum Antwerpen, politie pakt verdachte op (01/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft woensdagochtend een man gearresteerd die ervan wordt verdacht een 50-tal inbraken in auto’s te hebben gepleegd.
  [naar artikel]
 7. Drugsdealer tegengehouden op Antwerpse ring met bijna 8 kilo cannabis (30/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens een controleactie donderdag heeft de Antwerpse politie een dealer kunnen vatten die 7,6 kilo marihuana bij zich had. Hij is voorgeleid bij de onderzoeksrechter.
  [naar artikel]
 8. Politie vindt 16 kilo cannabis na klopjacht op vermeende dief (19/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In zakken in en rond een chalet in Wechelderzande (Lille) heeft de politie 16,3 kilo cannabisknoppen gevonden.
  [naar artikel]
 9. Zeven kilo goud gestolen uit bankkluis in Ninove (10/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 10. Politie Suriname vindt vliegtuig met 488 kilo cocaïne (16/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In het vliegtuigje dat de Surinaamse politie dinsdag heeft gevonden, zat 488 kilo cocaïnepoeder, verpakt in 420 pakketten. In verband met de vondst...
  [naar artikel]
 11. Politie haalt acht kilo cannabis uit Franse auto na telefoontje van alerte burger (19/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft donderdagmiddag acht kilogram cannabis gevonden in een auto met Franse nummerplaten in de Floris Primsstraat op het Kiel. Een alerte burger had de politie gebeld.
  [naar artikel]
 12. Verdachte auto (06/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft donderdagmorgen rond 4 uur een verdachte auto naar de kant gehaald op de Zutendaalweg in Bilzen. In de auto zaten vier Roemenen met handschoenen en hoofdlampen. Dat wees er allemaal op dat ze op dievenpad waren, maar er was geen echt bewijs. De Roemenen zijn verhoord. Er is een pv opgesteld voor verdachte gedragingen
  [naar artikel]
 13. 2.000 kilo cocaïne onderschept in Antwerpse haven, Nederlandse verdachte gevat door container toch verder te sturen (09/12/2019 - VRT NWS)
  In de Antwerpse haven is een lading van 2.000 kilogram cocaïne onderschept. Door de container verder te sturen richting de eindbestemming in Nederland kon de Nederlandse politie ook een verdachte oppakken.
  [naar artikel]
 14. Huiszoekingen in drugsonderzoek: zeven kilo coke gevonden, zes mensen opgepakt (18/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bij de inval van de lokale recherche van Antwerpen, gisterenavond op twaalf plaatsen, is in totaal zeven kilo cocaïne in beslag genomen. Zes mensen werden opgepakt, zij worden vandaag voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Vier cafés zijn verzegeld. Dat zegt het Antwerpse parket.
  [naar artikel]
 15. Antwerpse politie vat veroordeelde drugsdealer na korte achtervolging (16/05/2018 - Metro)
  De lokale politie van Antwerpen heeft dinsdag een voortvluchtige drugscrimineel gevat die nog een celstraf van zeven jaar moet uitzitten. Een politieman die niet in dienst was, herkende de 28-jarige man in een broodjeszaak in Merksem en trommelde het snelleresponsteam (SRT) op omdat de verdachte bekend stond als bekwaam kickbokser. De drugscrimineel was eerder bij verstek veroordeeld omdat hij door het gerecht gezien werd als een spilfiguur in een organisatie die instond voor de verkoop van cocaïne in Antwerpen. Hij was ook betrokken bij de invoer van 124 kilo cocaïne via de haven van Rotterdam – een lading die door de politie werd onderschept. De voortvluchtige liep dinsdag te voet weg toen hij de politie zag arriveren. Na een korte achtervolging te voet werd hij ingerekend. bron: Belga Het bericht Antwerpse politie vat veroordeelde drugsdealer na korte achtervolging verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Douane vindt 1.000 kilo cocaïne tussen bananen in Antwerpse haven (17/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  De Belgische douane heeft in de Antwerpse haven ruim 1.000 kilo cocaïne gevonden in een zeecontainer die Nederland als bestemming had. Er zijn vier mannen aangehouden.
  [naar artikel]
 17. Politie vindt 400 kilo vuurwerk in kelder van twintiger (20/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie Carma heeft bij een huiszoeking donderdagavond op de Onderwijslaan in Genk maar liefst 400 kilo vuurwerk in beslag genomen.
  [naar artikel]
 18. Franse politie vindt auto met gasflessen bij Notre Dame in Parijs (07/09/2016 - De Redactie)
  De Franse politie heeft zaterdagnacht een verdachte auto gevonden in de buurt van de Notre Dame kathedraal in Parijs. Er lagen verschillende gasflessen in. De auto is eigendom van een persoon die gevolgd wordt door de veiligheidsdiensten.
  [naar artikel]
 19. Politie vindt zeven diepgevroren tijgerwelpjes in kofferbak van Vietnamese smokkelaar (29/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de Vietnamese hoofdstad Hanoi heeft de politie in de kofferbak van een geparkeerde auto zeven diepgevroren tijgertjes aangetroffen. Volgens de...
  [naar artikel]
 20. Verdachte opgepakt na vechtpartij in Sportpaleis (03/08/2018 - VRT NWS)
  De politie van Rotterdam heeft een verdachte gevat van een vechtpartij in het Antwerpse Sportpaleis, op 15 december vorig jaar. Dat meldt de Antwerpse politie. Eén slachtoffer raakte daarbij zwaargewond. 
  [naar artikel]
 21. Cocaïnesmokkel via fruitbedrijven: 1.500 kilo coke in Antwerpse haven leidt tot 14 arrestaties in Nederland (20/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De politie in Nederlandse regio's die aan ons land grenzen, is een offensief begonnen tegen de uitdijende cocaïnehandel. Ruim dertig 'verdachte'...
  [naar artikel]
 22. Politie vindt drugs en goudstaven in auto tijdens controle (13/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft afgelopen weekend een bestuurder uit het verkeer gehaald die een aanzienlijke hoeveelheid drugs én twee goudstaven in zijn auto had liggen.
  [naar artikel]
 23. Stuntende motards op Antwerpse ring: politie schrijft 44 boetes uit en trekt zeven rijbewijzen in (21/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Antwerpse lokale politie heeft zaterdag 44 deelnemers van ‘ROC Antwerpen’, oftewel ‘Ride of the Century’, op de bon geslingerd. “Van zeven deelnemers werd het rijbewijs fysiek ingetrokken”, bevestigt Wouter Bruyns van de lokale politie.
  [naar artikel]
 24. Stuntende motards op Antwerpse ring: politie schrijft 44 boetes uit en trekt zeven rijbewijzen in (21/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse lokale politie heeft zaterdag 44 deelnemers van ‘ROC Antwerpen’, oftewel ‘Ride of the Century’, op de bon geslingerd. “Van zeven deelnemers werd het rijbewijs fysiek ingetrokken”, bevestigt Wouter Bruyns van de lokale politie.
  [naar artikel]
 25. IJslandse politie vindt kilo cocaïne in buik van gehandicapte Belg (19/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie van IJsland stelde zopas haar drugsvangst-rapport van 2017 voor. De belangrijkste vangst is gedaan uit de maag van den Belgische smokkelaar: 1 kilo heroïne zat verstopt in zijn buik.
  [naar artikel]
 26. IJslandse politie vindt kilo cocaïne in buik van gehandicapte Belg (19/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De politie van IJsland stelde zopas haar drugsvangst-rapport van 2017 voor. De belangrijkste vangst is gedaan uit de maag van een Belgische smokkelaar: één kilo coke zat verstopt in zijn buik.
  [naar artikel]
 27. Douane vindt 1.000 kilo cocaïne tussen bananen in Antwerpse haven (17/01/2018 - VRT NWS)
  De Belgische douane heeft in de Antwerpse haven ruim 1.000 kilo cocaïne gevonden in een zeecontainer die Nederland als bestemming had.  De cocaïne zat verstopt in een container met bananen. Er zijn vier mannen aangehouden.
  [naar artikel]
 28. Antwerpse politie laat verdachte vrachtwagen takelen (07/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie liet deze week een verdachte vrachtwagen takelen. De vrachtwagen stond al een maand lang geparkeerd op de Zurenborgbrug.
  [naar artikel]
 29. Vier twintigers betrapt in Hasselt met 32 kilo lachgas in auto (20/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Politie LRH merkte in de nacht van dinsdag op woensdag vier twintigers op die zich verdacht gedroegen in een geparkeerde auto in Hasselt. De agenten gingen over tot controle van de inzittenden en het voertuig. Daarbij stelden ze vast dat de twintigers lachgas aan het inhaleren waren en er nog 32 kilo van het gas in de auto lag.
  [naar artikel]
 30. Huiszoekingen in drugsonderzoek: zeven kilo coke gevonden, zes mensen opgepakt, vier cafés verzegeld (18/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bij de inval van de lokale recherche van Antwerpen, gisterenavond op twaalf plaatsen, is in totaal zeven kilo cocaïne in beslag genomen. Zes mensen werden opgepakt, zij worden vandaag voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Vier cafés zijn verzegeld. Dat zegt het Antwerpse parket.
  [naar artikel]
 31. Fransman ontdekt 100 kilo goud in geërfd huis: goed voor 3,5 miljoen euro (22/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een man die een huis erfde in Évreux, Normandië, heeft daar 100 kilo goud gevonden. De waarde van de vondst ligt rond de 3,5 miljoen euro, zo
  [naar artikel]
 32. Fransman ontdekt 100 kilo goud in geërfd huis: goed voor 3,5 miljoen euro (22/11/2016 - De Morgen)
  Een man die een huis erfde in Évreux, Normandië, heeft daar 100 kilo goud gevonden. De waarde van de vondst ligt rond de 3,5 miljoen euro, zo meldt persbureau AFP.
  [naar artikel]
 33. 2,5 miljoen euro aan goud gestolen bij Franse snelweg (12/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een snelweg in de buurt van Lyon is een overval gepleegd op een busje dat goud vervoerde. Bij de roof is 70 kilo goud buitgemaakt, met een
  [naar artikel]
 34. 300 kilo coke en kalasjnikovs onderschept in Breda, verdachte passeerde grens met België (20/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft in Breda, in het zuiden van Nederland, een transport van 300 kilo cocaïne en vijf vuurwapens en bijbehorende munitie onderschept....
  [naar artikel]
 35. Als goud smokkelen in de familie zit: na vader en zoon is nu ook moeder van Belgisch juweliersgezin opgepakt (18/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Voor het gerecht zijn het hardleerse goudsmokkelaars, juwelier Musa Ö. en zijn gezin. Nadat hij en zoon Fevzi vorig jaar al tegen de lamp liepen, werd onlangs ook de moeder van het gezin betrapt met 11 kilo goud waar ze geen uitleg voor had. In totaal werd zo’n 150 kilo goud in beslag genomen.
  [naar artikel]
 36. Ook derde verdachte ‘kopschopper’ geplaatst, politie pakt nog vierde jongere op (09/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De derde minderjarige verdachte in het dossier rond een gewelddadige diefstal in de Antwerpse premetro zaterdag is door de jeugdrechter in een gesloten gemeenschapsinstelling in Everberg geplaatst. Dinsdag pakte de politie ook nog een derde verdachte op. Het gaat om een 15-jarige jongen.
  [naar artikel]
 37. Bestelwagen met 300 kilo coke en kalasjnikovs onderschept in Breda, verdachte passeerde grens met België (20/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft in Breda, in het zuiden van Nederland, een transport van 300 kilo cocaïne en vijf vuurwapens en bijbehorende munitie onderschept....
  [naar artikel]
 38. Steekpartij Antwerpen – Politie pakt verdachte op (13/10/2019 - Metro)
  In Antwerpen heeft de politie zondagavond een verdachte opgepakt voor de dodelijke steekpartij eerder op de avond in de buurt van de Stadswaag. Dat meldt het Antwerpse parket, dat voorlopig niet meer details prijsgeeft. Bij het incident werd een 88-jarige vrouw op straat neergestoken. Ze overleed later in het ziekenhuis. De politie zette de Stadswaag af en ging op zoek naar de dader. Dat heeft dus geresulteerd in de arrestatie van een verdachte. bron: Belga Het bericht Steekpartij Antwerpen – Politie pakt verdachte op verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Italiaanse politie ontdekt 5,5 kilo cocaïne in auto met Belgische nummerplaat (03/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft in de Italiaanse stad Firenze 5,5 kilo cocaïne ontdekt in een wagen met Belgische nummerplaten. De vier pakketten met drugs waren...
  [naar artikel]
 40. Controle van fietser leidt Antwerpse politie naar 8 kilo drugs (18/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  De arrestatie van een vermoedelijke drugsdealer op straat in Antwerpen heeft zondag bij een daaropvolgende huiszoeking geleid tot de vondst van acht kilogram hasj. Dat zegt de Antwerpse lokale politie.
  [naar artikel]
 41. Politie onderschept verdachte auto: cannabis en geld gevonden (25/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens een controle-actie van de politiezone Bodukap heeft de politie een verdachte auto kunnen onderscheppen in Putte. In het voertuig trof ze een hoeveelheid cannabis aan, die gelet op de hoeveelheid niet bestemd kon zijn voor persoonlijk gebruik. Ook lag er een grote som geld in de wagen.
  [naar artikel]
 42. Antwerpse politie vat veroordeelde drugsdealer na korte achtervolging (17/05/2018 - VRT NWS)
  De lokale politie van Antwerpen heeft dinsdag een voortvluchtige drugscrimineel gevat die nog een celstraf van zeven jaar moet uitzitten. Een politieman die niet in dienst was, herkende de 28-jarige man in een broodjeszaak in Merksem en trommelde het snelleresponsteam (SRT) op omdat de verdachte bekend stond als bekwaam kickbokser.
  [naar artikel]
 43. Verdachte cd-roms met wit poeder in Antwerpse brievenbussen (26/11/2016 - De Redactie)
  In Antwerpen hebben meerdere mensen een verdacht pakket in de brievenbus gekregen. Wie zo'n pakketje vindt, dient contact op te nemen met de politie.
  [naar artikel]
 44. Zeven lichamen ontdekt in woningen Tennessee, verdachte neergeschoten en opgepakt (29/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse politie heeft een verdachte neergeschoten na de vondst van zeven lichamen. Die waren dit weekend aangetroffen in twee woningen in de...
  [naar artikel]
 45. Antwerpse politie vindt inbreker in school door bloedspoor te volgen (01/09/2018 - De Standaard)
  In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de lokale politie in Merksem een man opgepakt die had ingebroken in een school. Dat meldt de politie zaterdag in een persbericht. De man kon gemakkelijk opgespoord worden omdat er een bloedspoor liep vanaf de school tot het appartement van de verdachte.
  [naar artikel]
 46. Antwerpse politie vindt inbreker in school door bloedspoor te volgen (01/09/2018 - De Standaard)
  In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de lokale politie in Merksem een man opgepakt die had ingebroken in een school. Dat meldt de politie zaterdag in een persbericht. De man kon gemakkelijk opgespoord worden omdat er een bloedspoor liep vanaf de school tot het appartement van de verdachte.
  [naar artikel]
 47. Antwerpse CD&V-kandidaat met 3 kilo heroïne betrapt in Frankrijk (10/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Rediart Cankja, CD&V-kandidaat voor de gemeenteraad Antwerpen en het district Ekeren, is in Frankrijk opgepakt voor drugshandel. In de auto van een Kosovaarse vrouw die hij vergezelde werd, goed verstopt, drie kilo heroïne ontdekt. Pikant detail: Cankja tolkte onder meer voor de Antwerpse politiediensten.
  [naar artikel]
 48. Reuzenkreeft 'Flupke' van zeven kilo mag op pensioen (23/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Zeven kilo: zoveel weegt de 70-jarige kreeft 'Flupke' die gisteren arriveerde bij Horeca Totaal in Brugge. De kanjer, met klauwen van een halve
  [naar artikel]
 49. 432 kilo cocaïne gevonden in container met tonijn in Antwerpse haven (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In het Antwerpse havengebied hebben de opsporingsdiensten van de douane een lading van 432,6 kilo cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Dat...
  [naar artikel]
 50. Britse politie vindt 398 kilo heroïne tussen container vol handdoeken en badjassen onderweg naar Antwerpen (06/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In een container vol handdoeken en badjassen heeft de Britse politie onlangs 398 kilo heroïne gevonden, zo is vandaag bekendgemaakt. Het...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.