Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

11 July 2020
13:07 uur

Cirque du Soleil vraagt bescherming tegen schuldeisers

Express

30/06/2020 - 00:47

Wat amper een jaar geleden ondenkbaar was is vandaag werkelijkheid. Het wereldberoemde entertainmentbedrijf  Cirque du Soleil vraagt onder de Canadese... The post Cirque du Soleil vraagt bescherming tegen schuldeisers appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Acrobaat van het Cirque du Soleil maakt dodelijke val tijdens voorstelling (19/03/2018 - VRT NWS)
  Een acrobaat van het vermaarde Cirque du Soleil is zaterdagavond overleden nadat hij bij een voorstelling van het spektakel "Volta" in Tampa (Florida) gevallen was. Dat maakte Cirque du Soleil zondag bekend.
  [naar artikel]
 2. Nylonproducent Nyobe vraagt bescherming tegen schuldeisers (25/09/2018 - De Tijd)
  12:05 Het Belgische Nyobe moet de fiscus wegens belastingontduiking 103 miljoen euro betalen en vraagt daarom bescherming tegen zijn schuldeisers.
  [naar artikel]
 3. Braziliaans miljardenconglomeraat vraagt bescherming tegen schuldeisers aan (20/06/2019 - Metro)
  Het Braziliaanse conglomeraat Odebrecht – actief in onder meer de bouw, olie en gas – heeft voor een rechtbank in Sao Paulo bescherming tegen schuldeisers aangevraagd. Odebrecht wil de bescherming om een schuld van 51 miljard Braziliaanse real of omgerekend 11,7 miljard euro te herstructureren. Het conglomeraat staat onder druk, nadat onder meer ethanol-dochter Atvos bescherming aanvroeg tegen schuldeisers en gesprekken over de verkoop van petrochemie-dochter Braskem afsprongen. Odebrecht worstelt ook al jaren om te herstellen van de gevolgen van een groot corruptieschandaal in Brazilië. Bron: Belga   Het bericht Braziliaans miljardenconglomeraat vraagt bescherming tegen schuldeisers aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Braziliaans miljardenconglomeraat vraagt bescherming tegen schuldeisers aan (18/06/2019 - Metro)
  Het Braziliaanse conglomeraat Odebrecht – actief in onder meer de bouw, olie en gas – heeft voor een rechtbank in Sao Paulo bescherming tegen schuldeisers aangevraagd. Odebrecht wil de bescherming om een schuld van 51 miljard Braziliaanse real of omgerekend 11,7 miljard euro te herstructureren. Het conglomeraat staat onder druk, nadat onder meer ethanol-dochter Atvos bescherming aanvroeg tegen schuldeisers en gesprekken over de verkoop van petrochemie-dochter Braskem afsprongen. Odebrecht worstelt ook al jaren om te herstellen van de gevolgen van een groot corruptieschandaal in Brazilië. bron: Belga   Het bericht Braziliaans miljardenconglomeraat vraagt bescherming tegen schuldeisers aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Sheraton vraagt bescherming tegen schuldeisers (30/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het bekende Sheraton Hotel in Brussel, aan het Rogierplein, vraagt bescherming tegen zijn schuldeisers. Dat is bevestigd aan VTM NIEUWS. De
  [naar artikel]
 6. E5 Mode vraagt bescherming tegen schuldeisers als gevolg van coronacrisis (01/04/2020 - De Morgen)
  E5 Mode vraagt bescherming tegen schuldeisers aan. De modeketen verwijst naar de coronamaatregelen, “die enorm zwaar inhakken op de inkomsten”. Dat meldt E5 Mode in een persbericht. Het bedrijf telt 500 medewerkers.
  [naar artikel]
 7. VIDEO. Cirque du Soleil is in het land (14/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het befaamde internationale gezelschap Cirque du Soleil strijkt van vandaag tot 17 maart neer in het Antwerpse Sportpaleis. De show is het...
  [naar artikel]
 8. Vlaams duo schittert in Cirque Du Soleil (15/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het wereldberoemde Cirque Du Soleil is neergestreken in Knokke, met hun show Amaluna. BEELD IN Heel wat BV's waren gisteravond present voor de
  [naar artikel]
 9. E5 Mode vraagt bescherming tegen schuldeisers aan: 500 jobs in gevaar door coronacrisis (01/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  E5 Mode vraagt bescherming tegen schuldeisers aan. De modeketen verwijst naar de coronamaatregelen, "die enorm zwaar inhakken op de inkomsten". Dat...
  [naar artikel]
 10. Thomas Cook België vraagt bescherming tegen schuldeisers, 75 jobs in gevaar (24/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Thomas Cook België vraagt bescherming tegen de schuldeisers, zo bevestigen de bonden na de ondernemingsraad. De activiteiten van twee...
  [naar artikel]
 11. E5 Mode vraagt bescherming tegen schuldeisers aan: 500 jobs in gevaar (01/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  E5 Mode vraagt bescherming tegen schuldeisers aan. De modeketen verwijst naar de coronamaatregelen, "die enorm zwaar inhakken op de inkomsten". Dat...
  [naar artikel]
 12. Amerikaanse scoutsreus met 2,2 miljoen leden vraagt bescherming tegen schuldeisers na misbruikschandaal (18/02/2020 - Express)
  De scoutsvereniging Boy Scouts of America (BSA) heeft bescherming tegen schuldeisers aangevraagd. Dat moet toelaten een fonds op te richten voor de wellicht duizenden slachtoffers van seksueel misbruik binnen de organisatie. De padvindersorganisatie, een echt instituut van de Amerikaanse samenleving, is opgericht in 1910 en telt 2,2 miljoen leden tussen 5 en 21 jaar. De […] The post Amerikaanse scoutsreus met 2,2 miljoen leden vraagt bescherming tegen schuldeisers na misbruikschandaal appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. Win een duoticket voor de nieuwe show van Cirque du Soleil! (04/03/2019 - Metro)
  Het wereldberoemde Cirque du Soleil is terug in ons land met een nieuwe show: ‘TORUK’   Het bericht Win een duoticket voor de nieuwe show van Cirque du Soleil! verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. E5 Mode vraagt bescherming tegen schuldeisers als gevolg van coronamaatregelen (01/04/2020 - De Morgen)
  E5 Mode vraagt bescherming tegen schuldeisers aan. De modeketen verwijst naar de coronamaatregelen, “die enorm zwaar inhakken op de inkomsten”. Dat meldt E5 Mode in een persbericht. Het bedrijf telt 500 medewerkers.
  [naar artikel]
 15. Cirque du Soleil ontslaat bijna al zijn personeel (20/03/2020 - Express)
  Het wereldberoemde entertainmentbedrijf Cirque du Soleil moet door de coronacrisis, waardoor al zijn shows momenteel zijn afgelast, bijna al zijn... The post Cirque du Soleil ontslaat bijna al zijn personeel appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 16. Thomas Cook België vraagt bescherming tegen schuldeisers: 75 jobs in gevaar, Belgische klanten kunnen nog niet op reis vertrekken (24/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Thomas Cook België vraagt bescherming tegen de schuldeisers, zo bevestigen de bonden na de ondernemingsraad. Zo zouden 501 banen gered kunnen...
  [naar artikel]
 17. Thomas Cook België vraagt bescherming tegen schuldeisers: 75 jobs in gevaar, Belgische toeristen kunnen morgen nog niet op reis vertrekken (24/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Thomas Cook België vraagt bescherming tegen de schuldeisers, zo bevestigen de bonden na de ondernemingsraad. Zo zouden 501 banen gered kunnen...
  [naar artikel]
 18. Thomas Cook België vraagt bescherming tegen schuldeisers: 75 jobs in gevaar, Belgische klanten kunnen morgen nog niet op reis vertrekken (24/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Thomas Cook België vraagt bescherming tegen de schuldeisers, zo bevestigen de bonden na de ondernemingsraad. Zo zouden 501 banen gered kunnen...
  [naar artikel]
 19. K3 laat acrobatenkunstjes aan Cirque Du Soleil over (07/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Heel wat bekende Vlamingen zakten vanavond naar Paleis 12 af voor de bv-première van Totem, het spektakel van Cirque Du Soleil. Onder hen onder
  [naar artikel]
 20. Beerschot vraagt bescherming tegen schuldeisers (07/04/2019 - De Morgen)
  Niet alleen sportief beleeft Beerschot barre tijden, ook financieel gaat de Antwerpse eersteklasser gebukt onder grote zorgen. Grote baas Patrick Vanoppen diende gisteren bij de rechtbank een verzoekschrift in om gebruik te maken van de Wet Continuïteit Ondernemingen (WCO). In mensentaal: hij vraagt minstens zes maanden bescherming tegen schuldeisers.
  [naar artikel]
 21. Cirque du Soleil onderhandelt met Samsung over VR-show (22/07/2016 - De Tijd)
  15:04 Na enkele moeilijke jaren gaat het Cirque du Soleil weer voor de wind. '2016 wordt misschien ons beste jaar ooit', bevestigt ceo Daniel Lamarre in een interview met de Tijd.
  [naar artikel]
 22. Turner van Rio naar Cirque du Soleil (09/04/2019 - De Morgen)
  De Nederlandse turner Jeffrey Wammes maakt deel uit van de cast van Mystère, een show van Cirque du Soleil. Hij wordt de 22ste olympiër die meedoet aan zo'n voorstelling.
  [naar artikel]
 23. Cirque du Soleil komt volgend jaar naar Antwerps Sportpaleis (17/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het befaamde internationale gezelschap Cirque du Soleil strijkt van 14 tot 17 maart 2019 in het Antwerpse Sportpaleis neer. Het spektakel 'Toruk',...
  [naar artikel]
 24. Dominique Persoone maakt jurk van chocolade voor Cirque Du Soleil (28/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De nieuwe show van Cirque Du Soleil heet 'Amaluna' en is volgens de creator een ode aan de vrouw. Een eerbetoon dat vanaf nu ook eetbaar is, want chocolatier Dominique Persoone creëerde een jurk uit 36 kilo Belgische chocolade, geïnspireerd op de kostuums van de Valkyries die in de voorstelling in een razend tempo over het publiek vliegen. Drie personen werkten drie dagen aan de jurk en hij is nog tot en met 19 augustus te bewonderen in de ontvangsttent van Cirque Du Soleil in Knokke-Heist.
  [naar artikel]
 25. Dominique Persoone maakt jurk van chocolade voor Cirque Du Soleil (28/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De nieuwe show van Cirque Du Soleil heet 'Amaluna' en is volgens de creator een ode aan de vrouw. Een eerbetoon dat vanaf nu ook eetbaar is, want chocolatier Dominique Persoone creëerde een jurk uit 36 kilo Belgische chocolade, geïnspireerd op de kostuums van de Valkyries die in de voorstelling in een razend tempo over het publiek vliegen. Drie personen werkten drie dagen aan de jurk en hij is nog tot en met 19 augustus te bewonderen in de ontvangsttent van Cirque Du Soleil in Knokke-Heist.
  [naar artikel]
 26. Acrobate Cirque du Soleil maakt zware val (28/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een acrobate van Cirque du Soleil heeft tijdens een show in Australië vijf meter naar beneden gevallen. Het leek eerst erger dan gedacht, maar
  [naar artikel]
 27. Boy Scouts of America vraagt bescherming aan tegen schuldeisers na honderden rechtszaken van seksueel misbruik (18/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse scoutsvereniging Boy Scouts of America (BSA) heeft bescherming tegen schuldeisers aangevraagd. De vereniging kampt met financiële...
  [naar artikel]
 28. Boy Scouts of America vraagt bescherming aan tegen schuldeisers door rechtszaken seksueel misbruik (18/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse scoutsvereniging Boy Scouts of America (BSA) heeft bescherming tegen schuldeisers aangevraagd. De vereniging kampt met financiële...
  [naar artikel]
 29. Belgische kledingketen E5 Mode vraagt bescherming tegen schuldeisers aan (01/04/2020 - VRT NWS)
  De Belgische kledingketen E5 Mode vraagt bescherming tegen schuldeisers aan. De modeketen verwijst naar de coronamaatregelen, "die enorm zwaar inhakken op de inkomsten". Dat meldt E5 Mode woensdag in een persbericht. Het bedrijf telt 500 medewerkers.
  [naar artikel]
 30. Bouwbedrijf Willems zoekt overnemer: aannemer met 52 werknemers vraagt bescherming tegen schuldeisers (17/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het bouwbedrijf Frans Willems uit Weelde (Ravels) heeft bij de handelsrechtbank in Turnhout een WCO of bescherming tegen schuldeisers aangevraagd. Een overname moet de jobs van 52 mensen garanderen.
  [naar artikel]
 31. Burgemeester Close overhandigt sleutel stad Brussel aan artiesten Cirque du Soleil (09/09/2017 - VRT NWS)
  Brussels burgemeester Philippe Close heeft zaterdag symbolisch de sleutels van de stad Brussel overhandigd aan de artiesten van Cirque du Soleil. De burgemeester heette daarmee het internationale gezelschap welkom dat de voorbije 15 jaar al regelmatig te gast was in de Belgische hoofdstad. Cirque du Soleil heeft sinds kort zijn tenten weer opgeslagen op de Heizel voor de show "Totem".
  [naar artikel]
 32. Cirque du Soleil ontslaat bijna al zijn personeelsleden (20/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het wereldberoemde entertainmentbedrijf Cirque du Soleil moet door de coronacrisis het grootste deel van zijn personeelsleden ontslaan. Het gaat om...
  [naar artikel]
 33. VIDEO: zo gaat het eraan toe in TOTEM van Cirque du Soleil (31/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond gaat op de Brusselse heizel TOTEM in première, de show van Cirque du Soleil. En dat belooft een waar spektakel te worden.
  [naar artikel]
 34. Cirque du Soleil komt met nieuw spektakel naar België (14/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Cirque du Soleil brengt vanaf 7 september 2017 zijn indrukwekkende spektakel Totem voor de allereerste keer in België.
  [naar artikel]
 35. Cirque du Soleil cancelt shows in Las Vegas (03/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De groepen Cirque du Soleil en Blue Man Group hebben gisteren al hun voorstellingen in Las Vegas geschrapt. Ze hebben dat besloten na de grote...
  [naar artikel]
 36. Cirque du Soleil cancelt shows in Las Vegas (03/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De groepen Cirque du Soleil en Blue Man Group hebben gisteren al hun voorstellingen in Las Vegas geschrapt. Ze hebben dat besloten na de grote...
  [naar artikel]
 37. Cirque du Soleil komt met show over Messi (01/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe show van het Canadese circus- en showgezelschap Cirque du Soleil zal in het teken staan van de Argentijnse voetbalvedette Lionel Messi....
  [naar artikel]
 38. Cirque du Soleil-acrobate maakt dodelijke val (11/04/2019 - De Morgen)
  In Las Vegas is zaterdag een acrobate na een vijftien meter hoge val verongelukt tijdens een voorstelling van het Cirque du Soleil-spektakel Ka. Het is het eerste dodelijke ongeval uit de geschiedenis van het gezelschap.
  [naar artikel]
 39. Cirque du Soleil koopt Blue Man Group (06/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Entertainmentgroep Cirque du Soleil, bekend van de acrobaten en circusacts, neemt drum- en muziekgroep Blue Man Group over. Met de overname wil
  [naar artikel]
 40. Lionel Messi krijgt eigen Cirque Du Soleil-spektakel gebaseerd op zijn leven (09/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het fameuze circus Cirque du Soleil heeft een show gemaakt die helemaal is gewijd aan Lionel Messi (32), de Argentijnse voetbalvedette van FC...
  [naar artikel]
 41. Cirque Du Soleil is terug in ons land! (31/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het wereldberoemde Cirque du Soleil is terug in ons land met een nieuwe show: 'TOTEM'. Het thema dit jaar is 'de evolutie van de mensheid'.
  [naar artikel]
 42. Stichter Cirque du Soleil stapt volledig uit bedrijf (17/02/2020 - Express)
  Guy Laliberté, de Canadese straatartiest die Cirque du Soleil bedacht, verkoopt zijn belang in de circusspektakelgroep. De 60-jarige Laliberté had vijf jaar geleden al 90 procent van het bedrijf verkocht, en verkoopt nu het pakket van 10 procent dat nog in zijn handen was aan het Canadese fonds Caisse de dépôt et placement du Québec. […] The post Stichter Cirque du Soleil stapt volledig uit bedrijf appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 43. Cirque du Soleil-acrobaat maakt dodelijke val tijdens voorstelling (18/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een acrobaat van het vermaarde Cirque du Soleil is zaterdagavond overleden nadat hij bij een voorstelling van het spektakel ‘Volta’ in Tampa (Florida) een zware val had gemaakt. Dat meldt het in Montreal gevestigde bedrijf zondag.
  [naar artikel]
 44. Cirque du Soleil-acrobaat maakt dodelijke val tijdens voorstelling (18/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een acrobaat van het vermaarde Cirque du Soleil is zaterdagavond overleden nadat hij bij een voorstelling van het spektakel ‘Volta’ in Tampa (Florida) een zware val had gemaakt. Dat meldt het in Montreal gevestigde bedrijf zondag.
  [naar artikel]
 45. Belgische kledingketen e5 mode vraagt bescherming tegen schuldeisers (01/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Nadat Hema dinsdag al liet weten bang te zijn dat ze de coronacrisis misschien niet zullen overleven, heeft de Belgische modeketen e5 mode nu bescherming gevraagd tegen schuldeisers. De kledingketen zich met andere woorden in slechte papieren.
  [naar artikel]
 46. Belgische kledingketen e5 mode vraagt bescherming tegen schuldeisers (01/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nadat Hema dinsdag al liet weten bang te zijn dat ze de coronacrisis misschien niet zullen overleven, heeft de Belgische modeketen e5 mode nu bescherming gevraagd tegen schuldeisers. De kledingketen zich met andere woorden in slechte papieren.
  [naar artikel]
 47. Veiling Haspengouw vraagt bescherming tegen schuldeisers (09/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op een bijzondere ondernemingsraad heeft de directie van Veiling Haspengouw aangekondigd dat ze bescherming tegen schuldeisers heeft aangevraagd. De zogenaamde WCO-procedure wordt opgestart om “in alle sereniteit “ de overstap naar veiling BelOrta te kunnen maken.
  [naar artikel]
 48. Travelbird vraagt bescherming tegen schuldeisers, maar reizigers krijgen kosten terugbetaald (02/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Nederlandse reisorganisatie Travelbird heeft bescherming aangevraagd tegen zijn schuldeisers. Belgen die bij Travelbird een reis hebben geboekt, krijgen hun geld terug van de Nederlandse Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).
  [naar artikel]
 49. Cirque du Soleil-artiesten stunten op 184 meter hoge Space Needle (06/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Seattle, in de Amerikaanse staat Washington, hebben artiesten van Cirque du Soleil de Space Needle opgeklauterd om er stunts op uit te voeren....
  [naar artikel]
 50. Cirque Du Soleil-artiest overlijdt na val tijdens optreden Volta-tournee (18/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Cirque du Soleil artiest is om het leven gekomen nadat hij gisteren ten val kwam tijdens een optreden in Florida.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.