Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 July 2020
16:10 uur

Antwerpse additievenspecialist Innovad te koop

De Tijd

30/06/2020 - 01:11

01:07 De familie achter de Antwerpse specialist in voedingsadditieven Innovad zoekt een nieuwe partner voor het bedrijf. Dat vernam De Tijd van meerdere bronnen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Unieke Antwerpse auto te koop op veilingsite (05/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Zeg aan een Minerva-verzamelaar dat er een exemplaar van de Antwerpse auto’s te koop is, dan weet die in geen tijd welk type, bouwjaar en kleur het ding heeft. De wereld van Minerva-fanaten is klein, maar de auto die ooit werd gemaakt in de Karel Oomsstraat blijft gegeerd. Vrijdag wordt er eentje geveild.
  [naar artikel]
 2. Blijf in uw kot en koop lokaal: vier toffe Antwerpse merken om jezelf mee te verwennen in tijden van corona (29/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Voor vele bedrijven, zeker ook in de modesector, is het niet eenvoudig om nu het hoofd boven het water te houden. De Markt zocht enkele Antwerpse labels op en showt hun bestsellers. Tegelijkertijd vroegen we hen hoe ze omgaan met deze crisis. De boodschap: koop lokaal (en blijf natuurlijk in uw kot).
  [naar artikel]
 3. Kasteel in Antwerpse zuidrand te koop: 2,4 miljoen euro (11/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Wie er altijd van heeft gedroomd om in een kasteel te wonen, krijgt nu zijn kans in de Antwerpse zuidrand. Het landgoed Mussenburg met het gelijknamige kasteel, langs de Mechelsesteenweg in Edegem, staat te koop. Voor 2,4 miljoen euro kan u eigenaar worden van het domein.
  [naar artikel]
 4. Servies van Pascale Naessens te koop (13/04/2017 - De Tijd)
  01:06 Het Antwerpse designplatform Serax, bekend als verkoper van ontwerpen van BV’s als Pascale Naessens of Sergio Herman, staat te koop.
  [naar artikel]
 5. Geheim Antwerps kantoor Staatsveiligheid te koop (01/06/2019 - De Tijd)
  17:14 Het geheime kantoor dat de Staatsveiligheid jaren heeft gebruikt voor operaties in de provincie Antwerpen staat te koop. Het was gevestigd aan de Antwerpse Leien.
  [naar artikel]
 6. Investeren in vastgoed? Koop eens een station (03/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  De NMBS zette onlangs het station in Zedelgem te koop, omdat de gemeente van de koop afziet, kunnen particulieren nu ook bieden. “We verwachten niet dat het lang te koop zal staan”, klinkt het.
  [naar artikel]
 7. Koop online eens een vliegtuig: toestellen failliet VLM gaan onder de hamer (24/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Voor zover daar nog twijfel over bestond: een doorstart van de failliete Antwerpse vliegtuig-maatschappij VLM is nu definitief van de baan. Vliegtuigen, onderdelen en slots worden vanaf vandaag te koop aangeboden.
  [naar artikel]
 8. AG Vespa stelt eerste Antwerpse meegroeiwoning te koop (28/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De meegroeiwoning in de Lange Kongostraat 13 werd in enkele dagen gebouwd en staat nu te koop. Een basiswoning met uitbreidingsopties biedt een oplossing voor jonge koppels die klein willen starten en later willen uitbouwen.
  [naar artikel]
 9. Dit Antwerpse monument staat te koop: “We dromen hier van een drive-in voor fietsers” (07/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het poortgebouw in het Groen Kwartier staat te koop. Het is het laatste van de vijf geklasseerde monumenten op de site dat nog op zoek is naar een invulling. “De bedoeling is dat de nieuwe eigenaar het gebouw (gedeeltelijk) van een publieke functie voorziet.”
  [naar artikel]
 10. Antieke trams te koop (26/05/2017 - De Standaard)
  In de stelplaats van De Lijn in het Antwerpse Hoboken worden de komende weken twee oude PCC-trams te koop aangeboden. Het is de eerste keer dat De Lijn uitgerangeerde PCC-tramstellen op die manier een kans op een nieuw leven wil bieden in plaats van ze aan een schroothandelaar toe te vertrouwen.
  [naar artikel]
 11. Deze twee uitzonderlijke stadspaleizen in Antwerpen staan te koop (20/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  In hartje Antwerpen staan op dit moment een uniek vijftiende-eeuws pand en de zestiende-eeuwse koopmanswoning De koning van Spanje te koop. Wie de budgetten heeft (2,5 en 1,87 miljoen euro), kan dus een stuk Antwerpse geschiedenis kopen.
  [naar artikel]
 12. Deze twee uitzonderlijke stadspaleizen in Antwerpen staan te koop (19/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Hartje Antwerpen staan op dit moment een uniek vijftiende-eeuws pand en de zestiende-eeuwse koopmanswoning De koning van Spanje te koop. Wie de budgetten heeft (2,5 en 1,87 miljoen euro), kan dus een stuk Antwerpse geschiedenis kopen.
  [naar artikel]
 13. Deze twee uitzonderlijke stadspaleizen in Antwerpen staan te koop (20/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  In hartje Antwerpen staan op dit moment een uniek vijftiende-eeuws pand en de zestiende-eeuwse koopmanswoning De koning van Spanje te koop. Wie de budgetten heeft (2,5 en 1,87 miljoen euro), kan dus een stuk Antwerpse geschiedenis kopen.
  [naar artikel]
 14. Antieke Antwerpse trams te koop: startprijs is amper 250 euro (26/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de stelplaats van De Lijn in Hoboken worden de komende weken twee oude PCC-trams te koop aangeboden. Het is de eerste keer dat De Lijn uitgerangeerde PCC-tramstellen op die manier een kans op een nieuw leven wil bieden, in plaats van ze aan een schroothandelaar toe te vertrouwen.
  [naar artikel]
 15. Monumentaal stuk Antwerpse geschiedenis te koop: “Best bewaarde paleis op de Leien” (21/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de hoek van de Maria-Henriëttalei en de Frankrijklei staat het huis Dhanis te koop. Volgens het Agentschap Onroerend Erfgoed is dat beschermde monument het best bewaarde stadspaleis op de Leien. De prijs voor al die monumentale grandeur: 3,15 miljoen euro.
  [naar artikel]
 16. Een rijsimulator nodig? Inboedel failliete autorijschool Cum Laude te koop (09/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse autorijschool Cum Laude blijft ondanks een faillissement het nieuws halen. Eerst bood de bedrijfsleider van de rijschool autorijlessen aan op Groupon, hoewel hij op de fles was gegaan. Nu staat de volledige inboedel van zijn bedrijf online te koop bij Moyersoen in Aartselaar.
  [naar artikel]
 17. Binnenkijken in prachtig Antwerps stadspaleis: te koop voor 2 miljoen euro (20/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Twee luxueuze stadspaleizen in het Antwerpse stadscentrum worden momenteel te koop aangeboden. Het gaat om een monumentaal vijftiende-eeuws pand met een Bourgondische huiskapel en een zestiende-eeuwse koopmanswoning met de intrigerende naam ‘De koning van Spanje’. In de oude koopmanswoning is er vandaag een bed & breakfast. De eigenaars willen van hun pensioen gaan genieten en stellen het huis nu te koop. Bijna 2 miljoen euro moet u er wel voor op tafel kunnen leggen, maar voor dat bedrag krijgt u een pand met een heel bijzondere geschiedenis.
  [naar artikel]
 18. Twee keer beschoten woning nu te koop: “Huis is tiptop in orde” (04/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een van de Antwerpse huizen die de laatste jaren het vaakst in het nieuws waren, staat te koop. Het pand in de Rupelstraat werd twee keer beschoten en er werden granaten voor gelegd. “Het is tiptop in orde”, zegt de makelaar.
  [naar artikel]
 19. Brandweer Antwerpen krijgt unieke Legodoos voor 200ste verjaardag (12/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  322 steentjes en een portie geduld, meer hebt u niet nodig om een Antwerpse brandweerwagen in uw woonkamer te zetten. De replica in Legoblokjes komt er ter ere van het jubileum van de Antwerpse brandweer en is vanaf dinsdag te koop.
  [naar artikel]
 20. Bij deze Antwerpse autoverkoper koop én betaal je een auto online (20/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse autoverkoper Beerens experimenteert vanaf vandaag met de verkoop van auto’s via het internet. Daarmee bespaart Beerens kosten, en krijgt de klant duizend euro korting.
  [naar artikel]
 21. Te koop: laatste lapje grond op Antwerpse Zuid (11/02/2019 - Apache)
  Het allerlaatste stukje onbebouwde grond op het Antwerpse Zuid wordt volgende week verkocht. Het lapje tegenover het MUHKA kwam op een bedenkelijke manier in handen van Himmos. Bovendien werd een bouwaanvraag tot vijf keer toe geweigerd.
  [naar artikel]
 22. Portret van Antwerpse prostitué van Van Gogh te koop (11/01/2019 - VRT NWS)
  Eind februari veilt Christie's Londen een erg boeiend vrouwenportret van Vincent van Gogh, de grote Nederlandse schilder van het einde van de 19e eeuw. Van Gogh schilderde het portret tijdens zijn korte Antwerpse periode. In de winter van 1885-86 studeerde Van Gogh aan de Antwerpse academie, maar dat liep op een fiasco uit. Daarna zette hij zijn odyssee verder. In Antwerpen leerde hij verschillende vrouwen uit het uitgaansleven kennen. En hij schilderde hen. 
  [naar artikel]
 23. E-mail is niet langer voldoende om (ver)koop van huis te bewijzen (08/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Immokantoren, kopers en verkopers kunnen niet langer een beroep doen op e-mails om te bewijzen dat ze een akkoord hadden over de koop of verkoop van een huis of appartement. Dat heeft het Antwerpse hof van beroep geoordeeld in een arrest, zo schrijft Het Laatste Nieuws woensdag. Volgens advocaat Rob De Koninck “draait dat arrest de klok vijftien jaar terug in de tijd”.
  [naar artikel]
 24. Laura Tesoro opent pop-upwinkel in Antwerpse koffiebar (03/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Zangeres Laura Tesoro gaat zaterdag een pop-up openen in de Antwerpse koffiebar Black&Yellow. Daar zal ze haar eigen kledinglijn te koop aanbieden. Die heet Limits, naar haar gelijknamige debuutplaat.
  [naar artikel]
 25. E-mail volstaat niet langer om akkoord over koop of verkoop van huis te bewijzen (08/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Immokantoren, kopers en verkopers kunnen niet langer een beroep doen op e-mails om te bewijzen dat ze een akkoord hadden over de koop of verkoop van een huis of appartement. Dat heeft het Antwerpse hof van beroep geoordeeld in een arrest, zo schrijft Het Laatste Nieuws woensdag. Volgens advocaat Rob De Koninck “draait dat arrest de klok vijftien jaar terug in de tijd”.
  [naar artikel]
 26. E-mail volstaat niet langer om akkoord over koop of verkoop van huis te bewijzen (08/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Immokantoren, kopers en verkopers kunnen niet langer een beroep doen op e-mails om te bewijzen dat ze een akkoord hadden over de koop of verkoop van een huis of appartement. Dat heeft het Antwerpse hof van beroep geoordeeld in een arrest, zo schrijft Het Laatste Nieuws woensdag. Volgens advocaat Rob De Koninck “draait dat arrest de klok vijftien jaar terug in de tijd”.
  [naar artikel]
 27. Antwerpse vastgoedbedrijf Luxestate failliet: villa van de baas is er te veel aan (27/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Vastgoedbedrijf Luxestate, een grote speler in het Antwerpse, is failliet. “Vooral door één pand is het bedrijf in de problemen gekomen”, zegt de curator. Het gaat om een villa in Boechout van het bedrijf, waar de CEO zelf zijn intrek in zou genomen hebben. Ze staat nu te koop voor 2,3 miljoen.
  [naar artikel]
 28. Gentse wrattenmiddels en insectensprays staan te koop (15/02/2017 - De Tijd)
  01:07 De ontwikkelaar van voorschriftvrije geneesmiddelen Oystershell staat te koop. Dat vernam De Tijd.
  [naar artikel]
 29. Bekend huis van markant echtpaar in Sint-Amands staat te koop (11/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een glanzende pompoen, een portie verse noten of wat plukvers fruit. Heel wat inwoners van Sint-Amands wisten dat ze daarvoor in de Kapellelaan moesten zijn bij Marcel Stassijns (92) en Maria Joos (82), die nog een kruidenierszaak op het Antwerpse Zuid hebben uitgebaat. Marcel overleed vorig jaar in oktober, tien jaar na zijn echtgenote. Nu komt de woning van het markante echtpaar, gelegen op een grote grond met vijver tegenover het kerkhof, te koop te staan.
  [naar artikel]
 30. Wereldberoemd en uniek huis in Antwerpen staat te koop ... maar de prijs is navenant (09/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Wie van art nouveau houdt, krijgt een buitenkans. Hét ultieme huis in de Antwerpse Cogels-Osylei staat te koop. Die straat staat bekend om zijn prachtige art nouveau-woningen, en het huis in kwestie is al helemaal wereldberoemd: het ademt helemaal de sierlijke bouwstijl van de eeuwwisseling uit, is een beschermd monument en pronkt in verschillende catalogi. Uiteraard hangt er ook een stevig prijskaartje aan: voor minder dan 1,26 miljoen euro kan u er alleen maar van blijven dromen.
  [naar artikel]
 31. Iconische stoelen uit ‘Callboys’ zijn te koop (26/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De vier stoelen die gebruikt werden tijdens de opnames van de populaire Vier-serie ‘Callboys’, zijn online te koop. Het gaat om bijzondere stukken: in alle vier staat de vorm van een achterwerk. De vijfde is niet te koop.
  [naar artikel]
 32. Antwerpse slager verkoopt mondmaskers aan 50 euro per stuk (06/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Antwerpse politie heeft zondag bij een slager in de Sint-Gummarusstraat een doos mondmaskers in beslag genomen. Hij bood ze te koop aan voor 50 euro per stuk. Ook bij een winkel in de Diepestraat werden dertig maskers in beslag genomen. Daar schommelden de prijzen tussen de 20 en de 60 euro.
  [naar artikel]
 33. Neerpeltse villa van vermoorde Marcel Van Hout te koop (11/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  NEERPELTDe pompeuze villa van de vermoorde Marcel Van Hout (51) aan de Ganzenpas in Neerpelt staat te koop. De Nederlandse zakenman werd op 22 november vorig jaar geliquideerd in de wijk Grote Heide. Het is niet de riante villa waar hij het leven liet die te koop staat, maar wel zijn nog groter optrekje even verderop in Neerpelt. Zijn 45-jarige ex, die nog altijd een moordverdachte in het onderzoek is, zet de riante woonst, inclusief wellness, bioscoopzaal, vier slaapkamers en autolift, te koop voor 4.750.000 euro.
  [naar artikel]
 34. Drie stripclubs in één klap te koop (06/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zin in een carrièreswitch? Een stukje in neonlichten gehuld Aarschots erfgoed staat momenteel te koop. Zowel Club Poco Loco, nachtclub American
  [naar artikel]
 35. Twee keer beschoten en granaten voor de deur, maar beruchtste huis van Antwerpen staat “tiptop in orde” te koop (04/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het beruchtste huis in de Antwerpse drugsoorlog staat te koop. Het pand werd dit jaar al twee keer beschoten, er werden granaten voor de deur gelegd en de auto van een van de bewoonsters werd in brand gestoken. “Dit huis een doelwit? Het is tiptop in orde”, zegt de makelaar.
  [naar artikel]
 36. Roma verlaten gekraakte woning die te koop staat in Gent (13/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Aan Palinghuizen in Gent is een woning die te koop staat, een tijdje ingenomen door krakers. De woning is volgens de eigenaars bemeubeld, maar niet meer bewoond. Ze staat sinds augustus te koop. De krakers hebben intussen het pand vrijwillig verlaten.
  [naar artikel]
 37. Een goede koop op de koop toe (12/04/2019 - De Morgen)
  Weinig dingen houden ons zo bezig als geld, al zeker in crisistijd. De Turkse choreografe Begüm Erciyas nodigt u in A Speculation uit om bij het bankbiljet zelf stil te staan.
  [naar artikel]
 38. Fans zijn boos om beleid, dus zet eigenaar voetbalclub te koop (26/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Serie A-club Fiorentina wordt te koop aangeboden door de huidige eigenaars. Hun beslissing vloeit voort uit de ontevredenheid van de
  [naar artikel]
 39. Koop eens een brandweerwagen (16/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Altijd al uw eigen brandweerwagen willen hebben? Dan is dit uw kans. De Antwerpse brandweer verkoopt afgeschreven materiaal: van bijlen, hamers en touwen tot zelfs een volwaardige ladderwagen.
  [naar artikel]
 40. [VIDEO] - Gent biedt vuilniswagen te koop aan (28/07/2017 - De Redactie)
  Ivago biedt de verouderde vuilniswagens te koop aan. Het afvalbedrijf schakelt over op huisvuilwagens en veegmachines op gas.
  [naar artikel]
 41. Laatste dag bieding materiaal te koop (30/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag, donderdag 30 november, is de laatste dat je een bod kan uitbrengen op een of meerdere van de goederen die de stad te koop aanbiedt.
  [naar artikel]
 42. “Dieven bieden juwelen van schattenmuseum Dresden te koop aan in Israël” (10/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Twee van de sieraden die recent werden gestolen bij een overval in een museum in Duitsland worden momenteel te koop aangeboden in Israël. Dat...
  [naar artikel]
 43. Binnenkijken in statige Antwerpse pastorie die te koop staat (26/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De pastorie van Sint-Laurentius in de Markgravelei staat te koop. Het beschermde gebouw zal worden verkocht onder het stelsel van erfpacht en zal door de nieuwe eigenaar grondig moeten worden gerenoveerd. Het pand is bijna 200 jaar oud, en werd gebouwd naar een ontwerp van Pierre Bruno Bourla. Wie het koopt zal stevig in de buidel moeten tasten. De startprijs van “slechts” 432.000 euro zal waarschijnlijk nog flink de hoogte ingaan, aldus Filip Van Bellinghen van Era Stadsgoed. “We hebben al heel veel respons gekregen. Het is dan ook een uniek pand met een tuin waarvan de grootte in Antwerpen bijzonder zeldzaam is.”
  [naar artikel]
 44. Franse B&B van 1,5 miljoen voor 13 euro te koop (08/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In de Franse Périgord, niet ver van Sarlat, staat ‘chambre d’hôtes’ La Guérinière al een tijdje te koop. Tevergeefs.
  [naar artikel]
 45. Te koop: kasteel van Rubens (03/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het Steen, beter bekend als het Rubenskasteel, staat te koop, met een vraagprijs van 4 miljoen euro. Het kasteel dateert uit de 14de eeuw en werd
  [naar artikel]
 46. 18.000 flessen drank te koop na faillissement drankenhandel, ook topstukken (23/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Nog tot donderdag kunnen liefhebbers bieden op wel 18.000 flessen whisky, rum of andere dranken, afkomstig uit het faillissement van de Antwerpse...
  [naar artikel]
 47. VIDEO. Bloemenwinkel spreekt duidelijke taal: "Nee, onze winkel is niet te koop" (13/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Onze winkel is niet te koop. Met die opvallende boodschap wil bloemzaak 4 Everything Flowers in Kessel-lo bij Leuven duidelijk maken dat de winkel gewoon blijft waar hij is. Het appartement boven de bloemenwinkel staat dan weer wel te koop. Een groot bord maakt dat duidelijk.
  [naar artikel]
 48. Te koop: een jungle, midden tussen de rijhuizen (21/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het Nederlandse Roosendaal, net over de grens met Antwerpen, staat een erg bijzonder huis te koop. Freddy Schoonen (49) verkoopt er zijn 'junglehuis', dat een ondertussen een hit werd op sociale media.
  [naar artikel]
 49. NINA's nieuwe collectie by Bel&Bo is nu te koop! (13/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtige stoffen, zachte tinten en stijvolle snits voor een onklopbare prijs. Dat is NINA's zomercollectie bij Bel&Bo die vanaf vandaag te koop
  [naar artikel]
 50. TE KOOP: Porsche van de rijkswacht. En je mag er nog mee rondrijden ook (03/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Deze prachtige sportwagen van de vroegere rijkswacht staat online te koop. In de kofferbak: originele rijkswachtkleren en kepies. "Niet
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.