Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 July 2020
06:43 uur

Gangsters gijzelen chauffeur sigarettentransport en roven lading

Gazet van Antwerpen

30/06/2020 - 05:07

Vermoedelijk drie gangsters hebben een sigarettentransport overvallen in Bornem. De feiten begonnen in Temse, waar de chauffeur met een vuurwapen werd bedreigd en het stuur moest afgeven aan een van de boeven. De bestuurder werd tijdens de rit onder schot gehouden en samen reden ze naar een verlaten bedrijfsterrein vlak bij de N16 in Bornem. Daar werden de sigaretten overgeladen. De bestuurder bleef gekneveld achter. De boeven zijn voorlopig spoorloos.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Brutale overval op koerier met lading iPhones: drie jaar cel gevraagd (19/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Vier familieleden stonden maandag terecht voor een brutale en gedurfde overval op een lichte vrachtwagen die een lading iPhones en andere spullen van Apple vervoerde. De chauffeur werd onder schot gehouden en de lading overgeladen in de bestelwagen van de gangsters. Het Openbaar Ministerie eiste 36 maanden cel tegen de vier.
  [naar artikel]
 2. Mannen doen vrachtwagen crashen en roven lading Apple-toestellen leeg (19/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Voor de correctionele rechtbank van Mechelen zijn maandag vier mannen verschenen die zich moesten verantwoorden voor een overval op een vrachtwagen vol computermateriaal. Ze worden beschuldigd van diefstal met geweld, met wapenvertoon en gijzeling. Begin januari lieten ze de vrachtwagen opzettelijke crashen, sloten de chauffeur op en roofden zijn lading leeg. Het ging om Apple-toestellen ter waarde van zo’n 60.000 euro. Het parket vraagt 36 maanden effectief voor de vier.
  [naar artikel]
 3. Dieven roven 70 kg goud op snelweg (12/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een overval op een geldtransportwagen in de omgeving van de Oost-Franse stad Lyon hebben vier gewapende gangsters vandaag 70 kilogram goud
  [naar artikel]
 4. Vrachtwagen met Apple-producten aangereden en leeggeroofd: chauffeur op klaarlichte dag onder schot gehouden (04/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Drie gangsters hebben donderdagnamiddag een bijzonder brutale overval gepleegd op een vrachtwagenchauffeur aan de Heisbroekweg. De boeven hadden de vrachtwagen aangereden, maar toen ze uitstapten bedreigden ze de trucker met een pistool en stalen de hele lading Apple-producten die getransporteerd werd.
  [naar artikel]
 5. Truck met Apple-producten aangereden en leeggeroofd: chauffeur werd op klaarlichte dag onder schot gehouden (04/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Drie gangsters hebben donderdagnamiddag een bijzonder brutale overval gepleegd op een vrachtwagenchauffeur aan de Heisbroekweg. De boeven hadden de vrachtwagen aangereden, maar toen ze uitstapten bedreigden ze de trucker met een pistool en stalen de hele lading Apple-producten die getransporteerd werd.
  [naar artikel]
 6. Busje met lading wiet stinkt uur in de wind: chauffeur loopt tegen de lamp (28/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 23-jarige bestuurder van een bestelbus is vandaag in de Nederlandse provincie Noord-Brabant op opmerkelijke wijze betrapt met een lading
  [naar artikel]
 7. Daar gaat het feestje: bestelwagen verliest lading bier op rotonde in Bree (30/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de rotonde van de Rode Kruislaan en de Opitterkiezel is zaterdagmiddag rond 14u een een kleine vrachtwagen een lading bier verloren. Vermoedelijk was de bestelwagen te zwaar geladen en nam de chauffeur de bocht iets te snel waardoor een hele lading bierflesjes op het wegdek terecht kwam.
  [naar artikel]
 8. Nederlandse chauffeur hardhandig beroofd van truck en lading van 5 miljoen euro (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een 42-jarige vrachtwagenchauffeur is dinsdag op Schiphol in Nederland beroofd van zijn vrachtwagen en de lading elektronische apparatuur met een...
  [naar artikel]
 9. Dertig schoten maar geen buit bij eerste hold-up op waardetransport in vijf jaar (07/04/2019 - De Morgen)
  Voor het eerst in vijf jaar hebben gangsters in ons land een waardetransport aangevallen. Drie gemaskerde gangsters schoten gisteren op de E19 in Wilrijk hun kalasjnikovs leeg op een diamanttransport van Brink’s. De chauffeur maakte een U-turn en ontsnapte aan erger door te spookrijden op de pechstrook.
  [naar artikel]
 10. Miljoenenbuit bij bizarre ontvoering: chauffeur hoort dat dochter gekidnapt is en moet zijn vol geldtransport afstaan aan gangsters (09/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De chauffeur van een geldtransport heeft zijn gepantserde bestelwagen met aan boord een bedrag tussen de 15 en 30 miljoen Zwitserse frank (tussen...
  [naar artikel]
 11. Vrachtwagen verliest lading in Hasselt (17/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Herkenrodesingel in Hasselt heeft een vrachtwagen woensdagochtend omstreeks 10.00 uur zijn lading Coca-Cola verloren. Het goedje kwam op het wegdek terecht. “Ik kwam van de Kuringersteenweg en draaide links in naar de Herkenrodesingel. Met het het indraaien ben ik mijn lading verloren”, zegt de chauffeur die liever anoniem blijft.
  [naar artikel]
 12. Gangsters roven kassa bakkerij Kristof leeg (31/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Twee gemaskerde en gewapende kerels hebben vrijdag, vlak voor sluitingstijd, bakkerij Kristof in Muizen overvallen. Pikant detail: omdat ze het geld niet konden wegsteken vroegen de boeven ook een plastic zakje.
  [naar artikel]
 13. Vrachtwagenchauffeur begaat dure vergissing wanneer hij wiek van windturbine vervoert (06/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een trucker reed heel voorzichtig over een autosnelweg in het Turkse district Kandira met een peperdure lading: een wiek voor een gloednieuwe windturbine. Toen de chauffeur met een slakkengangetje een bocht wilde nemen, liep het echter helemaal fout. Hij verloor de controle over het voertuig, waarna vrachtwagen en lading omkantelden. Volgens lokale media raakte de chauffeur niet gewond, maar duurde het enkele uren voor de snelweg weer vrijgemaakt was.
  [naar artikel]
 14. Chauffeur raakt bedolven onder lading gasflessen (29/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrachtwagenchauffeur is zwaargewond geraakt toen hij bedolven raakte onder een lading gasflessen in Oud-Turnhout. Hij werd overgebracht naar
  [naar artikel]
 15. Vrachtwagen verliest lading frisdrank op Verbindingslaan (14/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een vrachtwagen maandagnamiddag op de Verbindingslaan in Diepenbeek zijn lading frisdrank verloren. Dat gebeurde toen de chauffeur wilden draaien ter hoogte van de carpoolparking. De brandweer is ter plaatse om de flessen op te ruimen.
  [naar artikel]
 16. Chauffeur raakt bedolven onder lading gasflessen (29/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een vrachtwagenchauffeur is maandag zwaargewond geraakt, toen hij bedolven raakte onder een lading gasflessen in Oud-Turnhout. Hij werd overgebracht naar het Sint-Elisabethziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar.
  [naar artikel]
 17. Chauffeur raakt bedolven onder lading gasflessen in Oud-Turnhout (29/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een vrachtwagenchauffeur is maandag zwaargewond geraakt, toen hij bedolven raakte onder een lading gasflessen in Oud-Turnhout. Hij werd overgebracht naar het Sint-Elisabethziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar.
  [naar artikel]
 18. Hoe de ‘koekjesvracht’ van een 23-jarige chauffeur 39 personen de dood injoeg (28/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Onder het mom dat het om een lading koekjes ging, is de dodencontainer met 39 Aziaten aan boord vorige week dinsdag afgezet in Zeebrugge. Dat meldt het federaal parket. De 23-jarige chauffeur Eamon H. (foto), een Noord-Ier, kon dankzij het speurwerk van ­Belgische speurders geïdentificeerd worden. Hij werd zaterdag gearresteerd.
  [naar artikel]
 19. Vrachtwagen kantelt en verliest zijn lading bakstenen... op de auto ernaast (10/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vier wagens stonden in China voor een rood licht, toen er een vrachtwagen met een lading bakstenen probeerde aan te sluiten in de rij. De chauffeur bedacht zich echter en probeerde om een zilveren Mercedes voorbij te steken langs de rechterkant, maar dat brak hem zuur op. De vrachtwagen kon niet passeren waardoor de volledige lading kantelde en alle bakstenen terechtkwamen op de Mercedes. De auto was helemaal bedolven en kon nergens meer naartoe. Het is niet geweten of er gewonden waren bij het ongeval.
  [naar artikel]
 20. Gangsters rammen met drie auto's ingang elektronicazaak (27/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Rond 4.45 uur vanmorgen zijn gangsters met ongezien geweld binnengedrongen in de elektronicazaak Bang & Olufsen op de Essenhoutstraat in Kapellen
  [naar artikel]
 21. Vier gangsters plegen homejacking in Sint-Niklaas (07/12/2019 - Metro)
  In Sint-Niklaas hebben vier gewapende gangsters vrijdagavond een homejacking gepleegd. Ze overmeesterden de ouders en sloten twee kinderen op in een wc-ruimte. Daarna hebben ze het huis doorzocht, bevestigt de politie van Sint-Niklaas. De gangsters gingen gewelddadig te werk. Na de feiten kon de vader zich bevrijden en de politie verwittigen. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht. De buit zou erg beperkt zijn, wat geld en enkele weinig waardevolle spullen. bron: Belga Het bericht Vier gangsters plegen homejacking in Sint-Niklaas verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Hoe de ‘koekjesvracht’ van een 23-jarige chauffeur 39 personen de dood injoeg (28/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Onder het mom dat het om een lading koekjes ging, is de dodencontainer met 39 Aziaten aan boord vorige week dinsdag afgezet in Zeebrugge. Dat meldt het federaal parket. De 23-jarige chauffeur Eamon H., een Noord-Ier, kon dankzij het speurwerk van Belgische speurders geïdentificeerd worden. De speurders maakten die informatie over aan de Britse en Ierse collega’s. Die laatsten arresteerden de man zaterdag.
  [naar artikel]
 23. Football Talk. Gangsters overvallen gezin van Morata - Enkelblessure Neymar valt mee, Braziliaan één maand out (09/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Gangsters zijn vrijdagavond binnengedrongen in de woning van de Spaanse international Alvaro Morata terwijl die met La Roja een...
  [naar artikel]
 24. Dieven proberen geldautomaat in Maasmechelen leeg te roven (11/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben woensdag in de vroege ochtend geprobeerd om een geldautomaat in de Belfiusbank op de Rijksweg in Maasmechelen leeg te roven. Volgens de eerste berichten moesten ze met lege handen weer vertrekken.
  [naar artikel]
 25. Gangsters maken 30 miljoen dollar buit bij "overval van de eeuw" in Paraguay (25/04/2017 - De Redactie)
  De zwaarbewapende gangsters overvielen het depot van de geldtransportonderneming. Een politieagent kwam om het leven en het gebouw werd nagenoeg met de grond gelijkgemaakt.
  [naar artikel]
 26. Vrachtwagen verliest lading in Tessenderlo: weg afgesloten (12/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Vlugt in Tessenderlo is een verdwaalde vrachtwagenchauffeur een lading grind verloren. Hij raakte van de weg bij het nemen van een bocht. De lading kwam terecht in een weide.
  [naar artikel]
 27. Gangsters knevelen echtpaar (74) en gaan aan de haal met Mercedes (21/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Enkele gangsters hebben maandagavond een koppel overvallen in hun woning in Edegem. Het echtpaar werd bedreigd, gekneveld en opgesloten in de garage. De daders konden de wagen van de bewoners stelen.
  [naar artikel]
 28. Gangsters kunnen ondanks autopech ontkomen bij gewapende homejacking en gijzeling in Kluisbergen (18/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Maandagavond omstreeks 17.30 uur zijn twee gewapende gangsters een huis in de Ronde van Vlaanderenstraat in Kluisbergen binnengedrongen.
  [naar artikel]
 29. Gangsters slaan en beroven koppel in bijzijn van hun baby (01/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een zakenman is donderdagavond brutaal overvallen in zijn woning in de Koekoekstraat in Schelle. Twee gangsters sloegen met de kolf van een pistool tot bloedens toe op het hoofd van de man. De boeven roofden geld en juwelen en sloten het gezin op in het toilet.
  [naar artikel]
 30. Zwaarbewapende gangsters overvallen Moose Bar (18/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Zwaarbewapende gangsters hebben gisterenochtend een overval gepleegd op de Moose Bar aan het Noordkasteel. Het personeel werd vastgebonden en de daders gingen aan de haal met een som geld. De federale recherche onderzoekt de zaak.
  [naar artikel]
 31. Zwaarbewapende gangsters overvallen Moose Bar van Versuz (18/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zwaarbewapende gangsters hebben gisterenochtend een overval gepleegd op de Moose Bar in Antwerpen. Het personeel werd vastgebonden en de daders gingen aan de haal met een som geld. De federale recherche onderzoekt de zaak.
  [naar artikel]
 32. Geen poging tot moord, wel weerspannigheid: flinke strafvermindering voor gangsters die met kalasjnikov op politie schoten (15/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vier Nederlandse gangsters die tijdens een wilde achtervolging met een kalasjnikov op de politie hadden geschoten, zijn door het Antwerpse hof van...
  [naar artikel]
 33. Slipgevaar door gladheid op de weg: vrachtwagen in gracht, auto tegen boom (10/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  In Veurne is een vrachtwagen met een lading vlees geslipt en in een grachtje beland, de chauffeur bleef ongedeerd. De baan tussen Pervijze en Veurne is al uren afgesloten zodat de takeldiensten hun werk kunnen doen. In Ieper is een auto tegen een boom beland door een glad baanoppervlak, de chauffeur moest bevrijd worden.
  [naar artikel]
 34. Homejacking op koppel in Wetteren: gangsters met geld uit kluis weg (02/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Gewapende gangsters hebben maandagavond een koppel thuis in Wetteren overvallen. De slachtoffers moesten onder bedreiging van een wapen een kluis
  [naar artikel]
 35. Gangsters overvallen gezin van Spaanse international tijdens EK-kwalificatiematch (09/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Gangsters zijn vrijdagavond binnengedrongen in de woning van de Spaanse international Alvaro Morata terwijl die met La Roja een EK-kwalificatiematch afwerkte in de Faeröer (1-4).
  [naar artikel]
 36. Gangsters houden vrouw met baby onder schot en sluiten hen op in toilet (01/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een zakenman is donderdagavond brutaal overvallen in zijn huis in de Koekoekstraat in Schelle. Twee gangsters sloegen hem tot bloedens toe met de kolf van een pistool op het hoofd. Daarop sloten ze het gezin op in het toilet en gingen ze ervandoor met geld en juwelen.
  [naar artikel]
 37. Topman luchtverkeersleider skeyes: 'Het zijn enkelingen die ons gijzelen' (24/03/2019 - Knack)
  De topman van skeyes, gedelegeerd bestuurder Johan Decuyper, reageert zondag in een interview met Het Nieuwsblad voor het eerst op aanhoudende problemen bij luchtverkeersleiders. 'De stilzwijgende meerderheid zijn plichtbewuste mensen. Het zijn enkelingen die ons gijzelen', zegt hij.
  [naar artikel]
 38. Topman luchtverkeersleider skeyes: 'Het zijn enkelingen die ons gijzelen' (25/03/2019 - Knack)
  De topman van skeyes, gedelegeerd bestuurder Johan Decuyper, reageert zondag in een interview met Het Nieuwsblad voor het eerst op aanhoudende problemen bij luchtverkeersleiders. 'De stilzwijgende meerderheid zijn plichtbewuste mensen. Het zijn enkelingen die ons gijzelen', zegt hij.
  [naar artikel]
 39. Nieuwjaarsreceptie DéFI: "CD&V moet ermee stoppen iedereen te gijzelen” (26/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  "CD&V moet ermee stoppen iedereen te gijzelen. Er zijn verschillende coalities mogelijk zonder de N-VA of de CD&V. Als dinsdag blijkt dat CD&V zich...
  [naar artikel]
 40. VIDEO. Vluchtende gangsters naast heiligenbeelden in kerk van As (02/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de kerk van As zijn dit weekend enkele kunstwerken te zien die u niet meteen verwacht in een religieus gebouw. Of wat dacht u van een auto vol vluchtende gangsters die hun buit verliezen omdat ze moeten uitwijken voor een kruisbeeld, een ijzersculptuur van Bruno Plaghki?
  [naar artikel]
 41. Busje met lading wiet stinkt uur in de wind: chauffeur loopt tegen de lamp (28/03/2017 - De Morgen)
  https://images1.persgroep.net/rcs/lSXeeINWxe0Fz3XDaTlRhJjXpno/diocontent/74485903/_crop/0/0/1580/893/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 42. Groep gangsters pleegt overval op Carrefour vlak sluitingstijd (27/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het warenhuis Carrefour op het Hendrik Heymanplein in Sint-Niklaas is overvallen door een gewapende bende. De gangsters sloegen dinsdagavond toe vlak voor sluitingstijd. De omvang van hun buit is nog onduidelijk. Niemand werd gewond.
  [naar artikel]
 43. Opnieuw plofkraak: twee gangsters slaan toe in ING-kantoor in Seneffe (15/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Opnieuw hebben gangsters een bankautomaat tot ontploffing gebracht. Deze keer sloegen twee gemaskerde personen toe in een ING-kantoor in Seneffe in...
  [naar artikel]
 44. VIDEO. Gangsters gevat doordat de motorkap van hun vluchtauto plots open vliegt (18/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Drie gangsters die in Texas (VS) op de vlucht waren na een bankoverval, konden gevat worden doordat hun motorkap tijdens het rijden plots openging....
  [naar artikel]
 45. Uitbater nachtwinkel ontwapent jonge gangsters maar wordt in ziekenhuis geschopt (09/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Vier jonge gangsters hebben donderdagnacht nachtwinkel ’t Brugsken in Sint-Niklaas overvallen. Ze bedreigden de uitbater met een groot mes en schopten hem een neusbreuk. Dankzij camerabeelden konden ze kort daarna al opgepakt worden.
  [naar artikel]
 46. Opnieuw plofkraak: twee gangsters slaan toe in ING-kantoor in Seneffe (15/06/2018 - De Morgen)
  Opnieuw hebben gangsters een bankautomaat tot ontploffing gebracht. Deze keer sloegen twee gemaskerde personen toe in een ING-kantoor in Seneffe in de provincie Henegouwen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 47. “Limburg mag Hasselt niet gijzelen” (24/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Mobiliteit verdeelt andermaal de Limburgse politiek. Daar was het debat van TVL en uw krant het scherpst op de snee. “Vreemd dat Lijn 2 van Spartacus in Hasselt net hetzelfde tracé volgt als Lijn 1, en daar hoor ik niets over.” tegenover “Limburg mag Hasselt niet gijzelen”. Een rondje Vandeput tegen de rest.
  [naar artikel]
 48. 'Staatssecretaris Maggie De Block viseert liever gezinnen dan gangsters' (13/04/2019 - De Morgen)
  'Kinderen zonder papieren worden van de schoolbanken geplukt en op het vliegtuig gezet, maar illegale gangsters blijven vrij rondlopen.' Dat verwijt Gents burgemeester Daniël Termont staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block.
  [naar artikel]
 49. Topman Skeyes over acties luchtverkeersleiders: “Het zijn enkelingen die ons gijzelen” (24/03/2019 - De Morgen)
  De topman van skeyes, gedelegeerd bestuurder Johan Decuyper, reageert zondag in een interview met Het Nieuwsblad voor het eerst op aanhoudende problemen bij luchtverkeersleiders. "De stilzwijgende meerderheid zijn plichtbewuste mensen. Het zijn enkelingen die ons gijzelen", zegt hij.
  [naar artikel]
 50. “CD&V moet ermee stoppen iedereen te gijzelen” (26/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  “CD&V moet ermee stoppen iedereen te gijzelen. Er zijn verschillende coalities mogelijk zonder de N-VA of de CD&V. Als dinsdag blijkt dat CD&V zich niet wil engageren, dan moeten we niet langer kijken naar wat ideaal is, maar naar wat nodig is.” Dat heeft François De Smet zondag gezegd op de nieuwjaarsreceptie van DéFI in Nijvel.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.