Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 July 2020
11:31 uur

Uw papieren belastingaangifte moet vandaag binnen: "Amper 6 procent doet het nog op die manier"

VRT NWS

30/06/2020 - 05:15

Het is vandaag de laatste dag om uw papieren belastingaangifte in te dienen. Voor middernacht moet die aankomen bij het belastingkantoor. Maar er zijn steeds minder Belgen die de papieren aangifte nog gebruiken. Financiën verwacht dit jaar nog geen 6 procent van alle aangiftes op papier.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nog geen belastingaangifte ontvangen? Tijd om in actie te schieten! (03/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  De FOD Financiën heeft alle papieren belastingaangiften en de papieren voorstellen van vereenvoudigde belastingaangifte vorige maand verstuurd. Wie zijn belastingaangifte op papier wil indienen maar nog geen formulier ontving, moet dus zelf naar het contactcenter van de FOD Financiën bellen om er nog een te krijgen. De tijd dringt namelijk: de deadline voor papieren aangiften is 28 juni.
  [naar artikel]
 2. Nog geen papieren belastingaangifte gekregen? Daar kan je nog iets aan doen, maar de tijd dringt (03/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De FOD Financiën heeft alle papieren belastingaangiften en de papieren voorstellen van vereenvoudigde belastingaangifte verstuurd naar de...
  [naar artikel]
 3. Morgen laatste dag om je papieren belastingaangifte in te dienen (28/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Belastingaangifte nog niet ingediend? Morgen is de uiterste termijn om dat te doen. Als u nog papieren belastingaangifte invult tenminste. Wie zijn...
  [naar artikel]
 4. Herlees: alles wat u moet weten over uw belastingaangifte (16/06/2018 - VRT NWS)
  Wat is er nieuw in de belastingaangifte van dit jaar? Welke aftrekposten kunnen in uw voordeel zijn? En bent u nu beter getrouwd of samenwonend? In onze reeks "Eerste hulp bij belastingen" probeerden we u deze week wegwijs te maken in de wondere wereld van de belastingaangifte. Herlees en/of herbekijk alle afleveringen hier.
  [naar artikel]
 5. "Minder dan 5 minuten om belastingaangifte in te vullen via Tax-on-web" (25/04/2017 - De Redactie)
  Wie de belastingaangifte indient via Tax-on-web, zou dit jaar minder werk voor de boeg hebben. Voor 70 procent van de gebruikers, of 2,58 miljoen mensen, volstaan enkele klikken.
  [naar artikel]
 6. Duivelse campagne moet 770 beveiligingsagenten aantrekken (16/07/2018 - De Morgen)
  'En nu is het aan ons.' Met dat motto trapt de federale politie vandaag een op onze Rode Duivels geïnspireerde rekruteringscampagne voor beveiligingsagenten op gang. Broodnodig, want momenteel slaagt amper 6 procent van de kandidaten in alle toegangsproeven. "Binnen twee jaar willen we er 950 beveiligingsagenten bij hebben."
  [naar artikel]
 7. "Binti": Vlaamse jeugdfilm over meisje zonder papieren (29/08/2018 - VRT NWS)
  "Binti" is de titel van een nieuwe Vlaamse jeugdfilm die dezer dagen opgenomen wordt. Binti is een meisje dat ervan droomt YouTube-ster te worden. Maar ze moet het land verlaten omdat ze geen papieren heeft. De film komt volgend jaar in de zalen en is daarna te zien op op onze jongerenzender Ketnet. "Het journaal" ging vandaag naar de opnames in een bos in Rumst. 
  [naar artikel]
 8. "Vlaamse uitstoot broeikasgassen in 10 jaar amper 0,4 procent gedaald" (30/07/2018 - De Morgen)
  In het klimaatbeleidsplan voor 2021-2030 van de Vlaamse regering staat ook een stand van zaken van de inspanningen die tot nu toe zijn geleverd. "Daaruit blijkt dat de uitstoot van broeikasgassen in Vlaanderen tussen 2005 en 2016 met amper 0,4 procent is gedaald, terwijl dat tegen 2020 min 15,7 procent moet zijn", zegt Vlaams parlementslid Johan Danen (Groen) maandag in Het Belang van Limburg. 
  [naar artikel]
 9. "Trump vergist zich: zijn belastingaangifte interesseert Amerikanen wel degelijk" (11/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Donald Trump reageerde vandaag tijdens zijn persconferentie in New York gepikeerd op de vraag of hij alsnog zijn belastingaangifte zou openbaar
  [naar artikel]
 10. Nog geen belastingaangifte gekregen? Dit moet u doen (03/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De papieren aangiften en de papieren voorstellen van vereenvoudigde aangifte zijn allemaal de deur uit. Wie geen papieren aangifte kreeg, kan zijn aangifte online indienen of het Contact Center telefoneren om er één te krijgen.
  [naar artikel]
 11. Papieren aangiften en voorstellen tot vereenvoudigde aangifte allemaal de deur uit (03/06/2019 - Metro)
  De FOD Financiën heeft vorige maand alle papieren belastingaangiften en de papieren voorstellen van vereenvoudigde belastingaangifte verstuurd naar de bestemmelingen, meldt de overheidsdienst vandaag. Burgers die verleden jaar hun aangifte online indienden via MyMinfin, de portaalsite van de FOD Financiën, krijgen dit jaar geen papieren aangifte meer. Mensen die de komende aangifte toch weer op papier willen indienen, kunnen naar het Contact Center (02/572.57.57) bellen om er een te krijgen. Voor de papieren voorstellen van vereenvoudigde belastingaangifte geldt dat mensen die hun voorstel raadpleegden via MyMinFin er nu geen meer ontvangen. Mensen die hun aangifte op papier doen hebben nog tot 28 juni de tijd om die in te dienen. Ook wie zijn voorstel van vereenvoudigde aangifte via het papieren antwoordformulier wil wijzigen moet dat ten laatste tegen die dag doen. Voor de online aangiften is de deadline 11 juli. bron: Belga Het bericht Papieren aangiften en voorstellen tot vereenvoudigde aangifte allemaal de deur uit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Denk op tijd aan uw belastingaangifte: de deadline nadert (26/06/2017 - De Redactie)
  Het is voor velen een jaarlijkse traditie: nog snel die belastingaangifte van vorig jaar invullen voor de zomervakantie begint. Wie dat elektronisch doet via Tax-on-Web krijgt ook dit jaar twee weken respijt, voor papieren aangiftes dringt de tijd.
  [naar artikel]
 13. Ongeziene drukte bij boekhouders voor belastingaangifte: "Maar we nemen er geen nieuwe klanten bij" (13/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Boekhouders worden overstelpt met mensen die last minute hun belastingaangifte willen doorgeven. Als je dat via een boekhouder doet, krijg je uitstel tot 26 oktober. Maar veel boekhouders kunnen de toeloop niet volgen en zien zich genoodzaakt om klanten te weigeren.
  [naar artikel]
 14. Opgelet: belastingaangifte via Tax-on-web moet donderdag binnen zijn of u riskeert meer dan boete (11/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tot nu toe hebben 10 tot 12 procent meer mensen hun belastingaangifte via Tax-on-web ingediend in vergelijking met vorig jaar. Wie dat nog niet deed, heeft nog uiterlijk tot 13 juli om middernacht de tijd. Bent u te laat, dan riskeert u een boete of zelfs meer.
  [naar artikel]
 15. Opgelet: belastingaangifte via Tax-on-web moet donderdag binnen zijn of u riskeert meer dan boete (11/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tot nu toe hebben 10 tot 12 procent meer mensen hun belastingaangifte via Tax-on-web ingediend in vergelijking met vorig jaar. Wie dat nog niet deed, heeft nog uiterlijk tot 13 juli om middernacht de tijd. Bent u te laat, dan riskeert u een boete of zelfs meer.
  [naar artikel]
 16. QUIZ: Help, daar is die belastingaangifte weer! Test hier uw kennis van "de bruine envelop" (11/06/2018 - VRT NWS)
  Het is weer die tijd van het jaar: de deadline voor het indienen van uw belastingaangifte nadert met rasse schreden. En uiteraard wil u alle mogelijkheden benutten om het bedrag dat u moet bijbetalen te drukken, of omgekeerd: om het bedrag dat u terugbetaald krijgt, zo veel mogelijk op te drijven. Maar kent u wel alle mogelijkheden? Test het in deze quiz! En geen nood als u de bal al eens misslaat: vanaf morgen tot en met vrijdag geven we u alle info en tips die u nodig heeft om uw belastingaangifte voor u zo voordelig mogelijk in te vullen, in onze reeks "Eerste hulp bij belastingen".
  [naar artikel]
 17. "Het zal enorm druk worden op Tax-on-web" (12/07/2016 - De Redactie)
  Morgen om middernacht verstrijkt de deadline om de belastingaangifte in te dienen via Tax-on-web. Vandaag en morgen is het een "zwarte" dag, af en toe waren er vanochtend problemen om op de website te geraken.
  [naar artikel]
 18. Laatste dag om uw papieren belastingaangifte in te dienen (29/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Wie zijn belastingbrief nog op papier invult, moet zich haasten. De laatste dag van het schooljaar is meteen ook de uiterste datum om uw papieren aangifte in te dienen. Via Tax-on-web hebt u nog twee weken de tijd.
  [naar artikel]
 19. Populaire rapper Boef: "Waardering maakt me geluk, maar ik loop niet naast mijn schoenen" (24/05/2017 - De Redactie)
  Een jaar geleden stond hij nog bekend als "boefje" met een bovengemiddeld lang strafblad, vandaag is de Nederlander enorm populair met "Habiba". "Je moet doen wat je graag doet."
  [naar artikel]
 20. Belastingaangifte op papier moet ten laatste vandaag worden opgestuurd (29/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vult u uw belastingaangifte nog altijd op papier in, dan moet u zich haasten als ze nog niet opgestuurd is. Vandaag is de uiterste dag om ze op de post te doen. Via Tax-on-Web hebt u nog tot 13 juli de tijd.
  [naar artikel]
 21. Laatste dag om uw belastingaangifte digitaal in te dienen: 6 tips (15/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De deadline voor de belastingaangifte via Tax-on-web verloopt vanavond om middernacht. Geen paniek als u uw belastingaangifte nog moet invullen, we...
  [naar artikel]
 22. Laatste dag om uw belastingaangifte digitaal in te dienen: 6 tips op een rijtje (15/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De deadline voor de belastingaangifte via Tax-on-web verloopt vanavond om middernacht. Geen paniek als u uw belastingaangifte nog moet invullen, we...
  [naar artikel]
 23. Tienduizenden Belgen "vergeten" belastingaangifte en krijgen boete (13/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  De fiscus heeft vorig jaar 71.961 boetes opgelegd voor het te laat indienen van de belastingaangifte. Dat zijn er ruim 15.000 minder dan vorig jaar.
  [naar artikel]
 24. WikiLeaks: "Lek Trumps belastingaangifte aan ons" (23/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  WikiLeaks roept via zijn Twitteraccount op om de belastingaangifte van president Trump aan de klokkenluidersite te lekken: "Dat Trump zijn
  [naar artikel]
 25. Ziehier de "Schnäppcam", het geheime wapen van een Duitse winkelier in de strijd tegen e-commerce (12/04/2018 - VRT NWS)
  Een Duitse verkoper van wasmachines en ander witgoed heeft een originele manier gevonden om klanten toch in de winkel te krijgen. Een manier die wel wat doet denken aan het één-programma "De stoel". 
  [naar artikel]
 26. OPROEP. Hebt u uw belastingbrief al ingevuld? (25/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Sinds vandaag kan u uw belastingaangifte invullen via Tax-on-web. Die aangifte zou dit jaar vlotter dan ooit moeten verlopen. “Voor 70 procent van de gebruikers volstaan enkele klikken”, klonk het dinsdag bij de voorstelling van de belastingaangifte 2017. Duizenden Belgen deden vandaag al de test en vulden hun aangifte in via het systeem.
  [naar artikel]
 27. Hoe maak je het ultieme papieren vliegtuigje? Recordhouder Dries deelt zijn geheim (02/05/2019 - VRT NWS)
  In Brussel wordt vandaag het Belgisch Kampioenschap papieren vliegtuigjes gooien gehouden. De winnaar kan doorstoten naar het WK in Oostenrijk op 18 mei. De grote favoriet is Dries Feremans, een speerwerper uit Wilsele. Die weet hoe hij het perfecte vliegtuigje moet vouwen én hij kan erg ver gooien. Hij werd enkele jaren geleden al wereldkampioen gsm-werpen en tijdens de voorrondes papieren vliegers gooien brak hij ook meteen het Belgisch record. Ons jeugdjournaal "Karrewiet" stuurde kindreporter Ferre op pad om  te achterhalen hoe hij dat allemaal klaarspeelt.
  [naar artikel]
 28. Nog één week de tijd voor belastingaangifte via Tax-on-web (04/07/2019 - Metro)
  Tot en met donderdag 11 juli kan je nog je belastingaangifte via Tax-on-web indienen. Diegenen die de belastingaangifte reeds hebben ingediend, kunnen die ook nog één keer verbeteren tot en met 11 juli. Dat meldt de federale overheidsdienst Financiën. De FOD Financiën benadrukt dat de belastingaangifte steeds eenvoudiger kan dankzij de vooraf ingevulde gegevens, de hulp online en de automatische verwittiging voor fouten. De fiscus heeft vanaf dit jaar geen papieren aangifte meer rondgestuurd als het jaar daarvoor de aangifte gebeurde via de elektronische weg op Tax-on-web. Sinds de lancering van de elektronische belastingaangifte in 2003, neemt het gebruik ervan jaarlijks toe. In 2018 vulden 1,56 miljoen Belgen hun aangifte elektronisch in. bron: Belga Het bericht Nog één week de tijd voor belastingaangifte via Tax-on-web verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Aangifte via Tax-on-web "wordt nog eenvoudiger" (25/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wie de belastingaangifte indient via Tax-on-web, zou dit jaar minder werk voor de boeg hebben. Voor 70 procent van de gebruikers of 2,58 miljoen
  [naar artikel]
 30. Als uw belastingaangifte donderdag om middernacht niet binnen is via Tax-on-web riskeert u meer te moeten betalen (11/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Tot nu toe hebben 10 tot 12 procent meer mensen hun belastingaangifte via Tax-on-web ingediend in vergelijking met vorig jaar. Wie dat nog niet deed, heeft nog uiterlijk tot 13 juli om middernacht de tijd.
  [naar artikel]
 31. Londen - May: "deal is voor 95 procent rond" (22/10/2018 - VRT NWS)
  De Britse premier Theresa May gaat vandaag het parlement toespreken over de brexit. Een deal met Europa is voor 95 procent rond, zal het klinken. Maar ondanks haar sussende woorden neemt volgens Britse media het ongenoegen binnen haar partij toe over de manier waarop de onderhandelingen verlopen. Sommige kranten verwachten deze week zelfs een machtsgreep bij de Tories.
  [naar artikel]
 32. Belastingbrief nog niet ingevuld? U bent niet alleen (29/06/2018 - De Morgen)
  Uiterlijk morgen moet uw papieren belastingaangifte binnen zijn. Op 12 juli vervalt ook de termijn via Tax-on-web. En hoewel we daar twee maanden de tijd voor hadden, flirten velen van ons keer op keer met die onverbiddelijke deadline. Waarom toch?
  [naar artikel]
 33. Meer dan 1.500 betogers tegen migratiebeleid regering (12/11/2017 - VRT NWS)
  Minstens 1.500 mensen hebben in Brussel betoogd tegen  de migratiepolitiek van de federale regering en staatssecretaris Theo Francken. "Deze regering doet niets anders dan de rechten van mensen zonder papieren en migranten aanvallen en beknotten", zeggen de betogers. "Bovendien doet ze alsof er geen alternatieven zijn. Wij zeggen "niet in onze naam."
  [naar artikel]
 34. Medische hulp voor mensen zonder papieren wordt strenger: "Dit zal leiden tot menselijke drama's" (15/03/2018 - VRT NWS)
  Een honderdtal dokters protesteert tegen de hervorming van de dringende medische hulp bij mensen zonder papieren. Volgens een nieuwe wet - die wellicht vandaag wordt gestemd - zullen dokters die hun diensten "ongeoorloofd" aanbieden hun ereloon moeten terugbetalen. "Dat zal leiden tot dramatische menselijke situaties", zeggen verschillende dokters in een open brief in De Morgen. 
  [naar artikel]
 35. "CD&V speelt politieke spelletjes, Francken laat blijkbaar zonder overleg illegalen vrij. Kan het nog gekker?" (17/09/2018 - VRT NWS)
  CD&V-burgemeesters die snelwegparkings sluiten, een N-VA-staatssecretaris die criminelen zonder papieren vrijlaat: Open VLD-voorzitter Gwendolyn Rutten kijkt met open mond naar de situatie rond de transmigranten, zo zegt ze in "De ochtend" op Radio 1. "Dan zeg ik: 'Alsjeblieft, gebruik je verstand. Ga op een ordentelijke manier bij elkaar zitten en los dit op'."
  [naar artikel]
 36. Brussel wil mensen zonder papieren een opleiding en job geven (24/06/2019 - De Morgen)
  Actiris wil mensen zonder papieren aan werk helpen. Op die manier wil het Brusselse werkgelegenheidsagentschap de 20.700 openstaande vacatures, voornamelijk in knelpuntberoepen, wegwerken, dat schrijft Het Laatste Nieuws. Het plan stuit op grote weerstand. "Dit komt neer op een collectieve regularisatie. Daar kan geen sprake van zijn", aldus asielminister Maggie De Block (Open Vld).
  [naar artikel]
 37. Brussel wil mensen zonder papieren opleiding en job geven (24/06/2019 - De Morgen)
  Actiris wil mensen zonder papieren aan werk helpen. Op die manier wil het Brusselse werkgelegenheidsagentschap de 20.700 openstaande vacatures, voornamelijk in knelpuntberoepen, wegwerken, dat schrijft Het Laatste Nieuws. Het plan stuit op grote weerstand. "Dit komt neer op een collectieve regularisatie. Daar kan geen sprake van zijn", aldus asielminister Maggie De Block (Open Vld).
  [naar artikel]
 38. SMAK-diensthoofden vandaag suppoost op "Dag van de erfgoedbewaker" (19/10/2016 - De Redactie)
  Ze willen op die manier hun waardering tonen voor hun medewerkers. Ook artistiek directeur Philippe Van Cauteren doet mee.
  [naar artikel]
 39. Frank Deboosere over supermaan: "Much ado about nothing" (14/11/2016 - De Redactie)
  "Tussen de grootst en de kleinst mogelijke maan is er een verschil van amper 16 procent, wat niet zichtbaar is met het blote oog", zegt de weerman
  [naar artikel]
 40. Turkse krant Zaman stopt ermee in België: "Onze redactie kreeg tientallen doodsbedreigingen" (31/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Na de aankondiging via "Zaman Vandaag Nederland" gisteren bevestigt de raad van bestuur van Zaman België vandaag dat de papieren en digitale
  [naar artikel]
 41. "Niemand wil zijn leven riskeren" (18/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "De buit is nog niet binnen", zegt Tim Wellens (25). Maar toch. Het moet vandaag in de afsluitende tijdrit al heel erg misgaan om Wellens van de
  [naar artikel]
 42. Erdogan op bezoek bij Macron: "Turkije zoekt een nieuwe bondgenoot" (05/01/2018 - VRT NWS)
  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan bezoekt vandaag zijn Franse collega Emmanuel Macron. Wat voor een gesprek zal dat zijn? En wil Turkije op die manier de Europese Unie binnen te raken? "Het is een kwestie van noodzaak", legde VRT-journalist en Midden-Oostenexpert Inge Vrancken uit in "De ochtend". "Turkije zoekt immers nieuwe bondgenoten." 
  [naar artikel]
 43. Expert alternatieve energie brandweer: "Je mag je elektrische auto gerust binnen opladen" (06/09/2019 - VRT NWS)
  Kurt Vollmacher, expert alternatieve energie bij de brandweer van Gent vindt dat we onze auto gerust binnen mogen opladen. "Als je zegt dat je je auto niet binnen mag opladen, dan moet je ook jouw droogkast, wasmachine en elektrische toestellen buiten zetten", zegt Vollmacher in "De wereld vandaag" op Radio 1. Hiermee reageert hij op een opiniestuk van Bart Massin dat vandaag op onze website verscheen.
  [naar artikel]
 44. Wat met CD&V na historische dieptepunt? "We moeten weer die echte volkspartij van weleer worden" (28/05/2019 - VRT NWS)
  Twee dagen na de verkiezingen likt CD&V nog altijd de wonden. De trotse volkspartij van weleer spreekt vandaag amper 15 procent van de kiezers aan. Waar is het fout gelopen en hoe moet het nu verder met de partij? We vroegen het aan enkele burgemeesters, parlementsleden en de jongerenvoorzitter.
  [naar artikel]
 45. "Black Friday" doet ook bij ons verkooprecords sneuvelen (24/11/2017 - VRT NWS)
  "Black Friday", de in de Verenigde Staten populaire shoppingdag daags na Thanksgiving, lijkt ook bij ons aan te slaan. Betalingsverwerker Worldline had om 17.30 uur 5,6 miljoen elektronische betaaltransacties verwerkt, 10 procent meer dan vorige vrijdag en 19 procent meer dan op "Black Friday" vorig jaar. Uit een rondvraag van handelsfederatie Comeos blijkt dat alle verkooprecords "verpulverd zijn". 
  [naar artikel]
 46. Rekenhof: "Wie grote sier maakt, ontsnapt te vaak aan aandacht van fiscus" (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De fiscus benut lang niet alle mogelijkheden tot controle naar wie veel rijker lijkt dan zijn belastingaangifte doet vermoeden. Dat besluit het
  [naar artikel]
 47. Miet Smet: "Mijn papieren voor euthanasie zijn getekend, ik wil waardig sterven" (04/03/2018 - VRT NWS)
  "Mijn papieren voor euthanasie liggen klaar, ze zijn getekend." Dat zegt minister van Staat Miet Smet vandaag in een interview met De Zondag. Smet voelt zich nog steeds goed, maar wil naar eigen zeggen niet lichamelijk of mentaal aftakelen. 
  [naar artikel]
 48. "Met een elektrische auto in één keer naar Zuid-Frankrijk? Binnen een paar jaar moet dat lukken" (19/04/2018 - VRT NWS)
  De nieuwe "superbatterij" waar het Leuvense onderzoekscentrum IMEC aan werkt, moet het binnen enkele jaren mogelijk maken om in één keer met een elektrische auto naar het zuiden van Frankrijk te rijden. Dat zegt CEO Luc Van den Hove in "De afspraak" op Canvas. "De doorbraak van de elektrische auto zal zéér snel een feit zijn."
  [naar artikel]
 49. De Wever: "begroting in evenwicht ligt binnen handbereik" (25/12/2017 - VRT NWS)
  Volgens N-VA-partijvoorzitter Bart De Wever is het "theoretisch mogelijk" dat de federale regering volgend jaar een begroting in evenwicht heeft. Dat zegt hij in "De ochtend" op Radio 1. "Maar binnen deze coalitie moet je de nodige spankracht vinden. De verkiezingen werpen hun schaduw vooruit en dit is stijl bergop fietsen."
  [naar artikel]
 50. Herman De Croo: "Binnen 13 jaar is 70 procent Antwerpse kiezers geen Belg meer. Bye bye meneer De Wever!" (14/06/2018 - VRT NWS)
  Volgens Herman De Croo, Vlaams Parlementslid en nestor van Open VLD, is er veel kans dat de burgemeester van Antwerpen binnen twee generaties van Turkse, Marokkaanse of Afrikaanse origine zal zijn. In een interview met het tijdschrift "Wilfried" dat "La Libre" kon inkijken, laat hij zich erg kritisch uit over de N-VA.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.