Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 July 2020
12:40 uur

Loodsen halen hard uit naar management na coronabesmettingen op schip: “Waarom lag er geen draaiboek klaar?”

Het Nieuwsblad

30/06/2020 - 05:54

De Beroepsvereniging van Loodsen (BvL) haalt in een open brief hard uit naar Nathalie Balcaen, de topvrouw van het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK). Dat is het Vlaams agentschap waar het Loodswezen onder valt. “Er is te laat gereageerd”, vinden ze. Ook de vakbond VSOA is scherp. MDK onderzoekt de zaak intern.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Havenkoepel: “Loodsen zijn de toekomst van Antwerpen op het spel aan het zetten” (29/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Alfaport, de koepel van bedrijven in de Antwerpse haven, is niet te spreken over de vertraging die schepen oplopen door loodsenacties van VSOA en ACOD, ook kort na een actie van de Beroepsvereniging van Loodsen. Men vraagt zich of er geen sprake is van misbruik van de machtspositie. Minstens één schip zou al zijn afgeleid naar Rotterdam.
  [naar artikel]
 2. "Kwestie van tijd voor moeders en kinderen terugkeren uit IS-gebied en er is geen draaiboek" (16/02/2017 - De Redactie)
  In Vilvoorde krijgt men duidelijke signalen dat er moeders zijn die met hun kinderen willen terugkeren uit IS-gebied. Dat heeft radicaliseringsambtenaar Jessica Soors in "Terzake" gezegd. "Het is naar ons aanvoelen slechts een kwestie van tijd voor het zover is." En op dit moment ligt daar geen draaiboek voor klaar, aldus Soors.
  [naar artikel]
 3. Nog 1.000 koffers af te halen: “Swissport heeft duidelijk geen draaiboek voor stakingen” (28/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Van de 17.000 bagagestukken die sinds afgelopen dinsdag op Brussels Airport geblokkeerd zaten door de staking, zijn er nog duizend niet afgehaald. Het voorbije weekend kwamen 9.000 koffers weer bij hun eigenaar terecht, maar dat verliep allesbehalve van een leien dakje. “Swissport heeft duidelijk geen draaiboek voor stakingen”, zegt Kuringenaar Luc De Grave, die een hele zaterdagvoormiddag op de luchthaven doorbracht voor twee koffers.
  [naar artikel]
 4. Loodswezen test vervoer per boot om Antwerpse verkeersknoop te omzeilen (15/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De drukte op de Antwerpse wegen weegt ook op het vervoer van loodsen van en naar de scheepvaart. Sinds augustus loopt een proef om een deel van hen vanuit Lillo (Antwerpen) per boot naar een schip te vervoeren. De loodsen worden nu ook buiten Antwerpen opgehaald. De aanpak moet ook de stiptheid van de scheepvaart mee ten goede komen.
  [naar artikel]
 5. Achter de ploegentijdrit schuilt een vuistdik draaiboek vol kleine afspraken (07/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zondag ploegentijdrit. Je denkt het te kunnen samenvatten in één ­enkele zin. Met zijn allen zo hard mogelijk rijden. In werkelijkheid is er een dik draaiboek nodig om alle kleine en grote afspraken vast te leggen. Handgebaren, korte ­kreten en weten dat het al eens kan kraken in je oortjes: alles wordt vooraf minutieus ingecalculeerd. Een blik in het boek van ­Deceuninck-Quick Step, Soudal-Lotto en Ineos.
  [naar artikel]
 6. Coronavirus slaat veel harder toe in Limburg dan elders, maar waarom is dat zo? (31/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geen enkele provincie telt meer coronabesmettingen dan Limburg. De Limburgers proberen te begrijpen hoe dat komt en zoeken koortsachtig naar...
  [naar artikel]
 7. Corona slaat veel harder toe in Limburg dan elders, maar waarom is dat zo? (31/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geen enkele provincie telt meer coronabesmettingen dan Limburg. De Limburgers proberen te begrijpen hoe dat komt, zoeken koortsachtig naar...
  [naar artikel]
 8. ‘Meeste scholen hebben draaiboek crisiscommunicatie’ (14/04/2019 - De Morgen)
  Dader en slachtoffer in de moordzaak in Loksbergen hadden een band met dezelfde school. Die school wist deze week, qua opvang en communicatie, uiterst professioneel om te gaan met de hele toestand. Dat is geen toeval: steeds meer onderwijsinstellingen hebben een draaiboek klaarliggen dat zegt wat te doen bij een ramp.
  [naar artikel]
 9. "Voor brexit ligt geen draaiboek klaar" (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Theresa May staat voor een zware taak. Dat zegt Europakenner Hendrik Vos aan VTM NIEUWS via de telefoon. Maar ze heeft wel genoeg politieke
  [naar artikel]
 10. "Voor brexit ligt geen draaiboek klaar" (11/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Theresa May staat voor een zware taak. Dat zegt Europakenner Hendrik Vos aan VTM NIEUWS via de telefoon. Maar ze heeft wel genoeg politieke
  [naar artikel]
 11. Honderden nieuwe coronabesmettingen gemeld in Rusland (02/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal vastgestelde coronabesmettingen in Rusland is gestegen naar 3548. Er kwamen volgens de autoriteiten 771 nieuwe gevallen aan het licht....
  [naar artikel]
 12. Audit snoeihard voor loodsen (30/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse loodsen houden in hun planning totaal geen rekening met het aantal schepen dat wekelijks de Vlaamse havens wil aanlopen of verlaten. Dat blijkt uit een rapport van Audit Vlaanderen over de werking van de ‘nautische keten’, waarin de loodsen naast de sleepdiensten en de sluiswachters een belangrijke schakel zijn, schrijft De Tijd donderdag.
  [naar artikel]
 13. Audit snoeihard voor loodsen (30/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Vlaamse loodsen houden in hun planning totaal geen rekening met het aantal schepen dat wekelijks de Vlaamse havens wil aanlopen of verlaten. Dat blijkt uit een rapport van Audit Vlaanderen over de werking van de ‘nautische keten’, waarin de loodsen naast de sleepdiensten en de sluiswachters een belangrijke schakel zijn, schrijft De Tijd donderdag.
  [naar artikel]
 14. Loodsen in haven Antwerpen zien af van acties (21/03/2017 - De Redactie)
  Minister Weyts en de Beroepsvereniging van Loodsen hebben een akkoord over het verminderen van wachttijden, waardoor een omstreden voorstel over de inzet van loodsen op langere trajecten van tafel is verdwenen.
  [naar artikel]
 15. Weer schip vastgelopen in Bocht van Bath (20/09/2017 - VRT NWS)
  Op de Westerschelde is opnieuw een schip vastgelopen, in het Nauw van Bath. Volgens Omroep Zeeland gaat het om een lege olietanker, die in aanvaring is gekomen met een vrachtschip. Er zou geen gevaar zijn voor de omgeving en geen hinder voor het scheepvaartverkeer. Om 10.30 uur wordt geprobeerd  het schip weer vlot te trekken. Een maand geleden liep er nog een schip vast op deze plek.
  [naar artikel]
 16. VS tellen meeste coronabesmettingen: staten zijn op strooptocht en Trump lijkt in paniek (28/03/2020 - De Morgen)
  Ook bij president Trump is de ernst van de situatie doorgedrongen, nu de VS het hoogste aantal coronabesmettingen ter wereld hebben. Omdat coördinatie nog ontbreekt, beconcurreren de staten elkaar in hun zoektocht naar materieel voor intensieve zorg.
  [naar artikel]
 17. Loodsen en minister op totale ramkoers (17/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Met blufpoker tot de finish bestookten de Beroepsvereniging van Loodsen – zeg maar de Scheldeloodsen – en Vlaams minister Ben Weyts elkaar gisteren. Op de valreep nodigde Weyts donderdagnamiddag de loodsen dan toch uit voor een gesprek op dinsdag 21 maart. De inzet is een dreigende totale verstoring van de scheepvaart naar Antwerpen.
  [naar artikel]
 18. Nieuw: de cannabisplantages op wielen (14/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  De gerechtelijke politie heeft een grote cannabisbende ­opgerold die drugs teelde in koelwagens, verstopt in loodsen. Die zijn goed geïsoleerd en dus moeilijker opspoorbaar met een warmtecamera. De politie vraagt aan mensen die loodsen verhuren om goed uit te kijken aan wie je verhuurt. “Bendes zijn op zoek naar loodsen”
  [naar artikel]
 19. Verstekelingen in ferry – Geen andere verstekelingen op schip (19/11/2019 - Metro)
  Op het schip in het Nederlandse Vlaardingen waar dinsdagavond 25 verstekelingen van zijn afgehaald, zijn geen andere verstekelingen gevonden. Dat laat de veiligheidsregio Rijnmondveilig weten. Op het schip werd nog enige tijd met speurhonden gezocht. Twee van de verstekelingen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De andere 23 zijn met een bus naar een onbekende politielocatie gebracht. Waar de verstekelingen vandaan komen, is nog niet bekend. Ze zaten in een koelcontainer op een vrachtwagen aan boord van het schip de Britannia Seaways van rederij DFDS Seaways. De vrachtwagen is in beslag genomen en de chauffeur is aangehouden. Het is nog onduidelijk of hij wist van de verstekelingen. De veerboot was onderweg van de Vulcaanhaven in Vlaardingen naar het Engelse Felixstowe. Vorige maand werden in Groot-Brittannië 39 doden aangetroffen in een truck op een industrieterrein in de buurt van Londen. Bron: Belga   Het bericht Verstekelingen in ferry – Geen andere verstekelingen op schip verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Audit snoeihard voor loodsen (30/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse loodsen houden in hun planning totaal geen rekening met het aantal schepen dat wekelijks de Vlaamse havens wil aanlopen of verlaten.
  [naar artikel]
 21. Zoektocht naar legendarisch gezonken schip eindigt in mineur: ook zoekrobot zinkt (14/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De zoektocht naar het legendarische schip van Ernest Shackleton wordt - amper drie dagen na het startsein - afgeblazen. Het schip ‘Endurance’ liep...
  [naar artikel]
 22. Waarom er amper of geen besmettingen zijn in ‘Bachten de Kupe’ of in Herstappe (02/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Gemeenten met amper of geen coronabesmettingen. Ze bestaan wel degelijk in Vlaanderen. Niet toevallig zijn het dorpen met weinig inwoners, waar mensen ver van elkaar wonen en het dorpsleven al een tijdje volledig stilgevallen is. En… waar weinig of geen mensen gaan skiën zijn in Oostenrijk of Noord-Italië.
  [naar artikel]
 23. 10 jaar na Cristiano Ronaldo: zelfde tactiek, zelfde draaiboek (06/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hala Hazard! Tien jaar na Cristiano Ronaldo hanteerde Real hetzelfde draaiboek. Destijds, op 11 december 2008, tekende de Portugees een geheime...
  [naar artikel]
 24. “De loodsen zijn hier duur én onbetrouwbaar” (08/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Jacques Vandermeiren, de topman van de Antwerpse haven, haalt zwaar uit naar de loodsen in een exclusief interview dat vandaag in uw krant verschijnt.
  [naar artikel]
 25. Grieks schip maakt rechtsomkeer naar haven van Piraeus wegens brand (29/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Aan boord van het Griekse schip Eleftherios Venizelos is vannacht brand uitgebroken op het dek. Het schip, met 875 passagiers en 141...
  [naar artikel]
 26. 7 coronabesmettingen in Woonzorgcentrum Salvator in Hasselt (04/04/2020 - VRT NWS)
  In Woonzorgcentrum Salvator in Hasselt zijn er zeven coronabesmettingen vastgesteld. Twee bewoners liggen in het ziekenhuis. “De vijf andere bewoners zijn positief getest, maar hebben geen symptomen”, vertelt voorzitter Rudy Mattheus. Ook twee personeelsleden zijn besmet met het coronavirus.
  [naar artikel]
 27. Democraten hebben geen draaiboek voor ‘ongrijpbare’ Trump (30/01/2017 - Express)
  De snelheid en de impact van Trumps ‘executive orders’ hebben vele van zijn critici verrast en geërgerd. Maar die orders hoeven niet noodzakelijk onpopulair te zijn in het land, schrijft columniste Peggy Noonan in de Wall Street Journal: ‘Voor het eerst lijkt het er op dat iemand iets doet. […] Buitenstaanders in Washington en New York maken een vergissing door zich op de dagelijkse faux pas van hun president te focussen. Ze dreigen daardoor de politieke gedachte  van wat hij doet niet te begrijpen. Hij wil het aanzien van de GOP (Republikeinse Partij) veranderen. […] In een interview met Bloomberg Businessweek vertelde Trump dat hij een ‘arbeiderspartij’ wil oprichten, ‘een partij voor mensen die de voorbije 18 jaar geen loonsverhoging hebben gekend.’ ‘‘Binnen 5 à 10 jaar – een andere partij,’ zei hij over de GOP. Hij probeert het nu al te veranderen. Vele Amerikanen, niet enkel Trump-supporters, zien dat wel zitten. De ongrijpbare Trump Maar hier komt een belangrijk politiek punt: de Democraten hebben geen draaiboek voor dit scenario. Ze hebben een draaiboek dat ze kunnen gebruiken tegen de normale Republikeinen: ‘Jullie zijn koude, hebberige, racistische en seksistische elitaristen die de kleine man haten.’ Maar ze hebben nog geen draaiboek om te vechten tegen een politiek figuur als Trump, omdat hij een bont allegaartje van de bestaande categorieën is. De Democraten wankelen en moeten nu iets vinden dat misschien kan werken. Tot dan zullen ze zeggen dat hij ‘angstaanjagend, onstabiel en rechts’ is. Het zal een tijd duren voor ze een draaiboek schrijven waarmee ze een onafhankelijke populist kunnen aanvallen, een man wiens adviseurs de Republikeinen nog meer haten dan zij zelf.’ The post Democraten hebben geen draaiboek voor ‘ongrijpbare’ Trump appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 28. Dochters van Beringse IS-strijdster mogen terugkeren: “Snel naar school gaan, maar eerst een feestje” (13/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De eerste twee kinderen van Syriëstrijders komen nog deze maand, met de goedkeuring van de regering, naar België terug. Is ons land daar klaar voor? “Er ligt een draaiboek op tafel”, zegt het Vlaams Agentschap Jongerenwelzijn. “Al die kinderen zullen nauwgezet opgevolgd worden, met warmte én de aangepaste zorgen.”
  [naar artikel]
 29. Maggie De Block verspreidt draaiboek voor winteropvang (05/04/2019 - De Morgen)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block (Open VLd) heeft een draaiboek opgesteld voor lokale besturen om de winteropvang van daklozen beter te organiseren.
  [naar artikel]
 30. 153 nieuwe Belgische coronabesmettingen (13/03/2020 - Express)
  Er zijn 153 nieuwe besmettingen met het coronavirus covid-19 vastgesteld in België. Dat zegt het crisiscentrum op een persconferentie. Het... The post 153 nieuwe Belgische coronabesmettingen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. 16 doden, 462 nieuwe coronabesmettingen (20/03/2020 - Express)
  Op de dagelijkse persconferentie van het crisiscentrum zijn de nieuwe cijfers van de impact van het coronavirus covid-19 bekendgemaakt. Zoals... The post 16 doden, 462 nieuwe coronabesmettingen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 32. Grootste schip ter wereld vaart zaterdag uit (02/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Pioneering Spirit, het grootste schip ter wereld dat in de Rotterdamse haven werd afgemonteerd, is eindelijk klaar. Zaterdag verlaat het
  [naar artikel]
 33. Iran neemt weer bezit van buitenlands schip (04/08/2019 - De Morgen)
  De Iraanse Revolutionaire Garde heeft in de Straat van Hormuz opnieuw een buitenlands schip opgebracht. Het gaat om een schip met zeven opvarenden van verschillende nationaliteiten. Volgens Iran heeft het schip “olie gesmokkeld naar Arabische landen”, meldt de Iraanse staatstelevisie.
  [naar artikel]
 34. Actie loodsen: pas vandaag alle achterstand weggewerkt (20/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Heel woensdag en naar schatting tot vanochtend waren loodsen in de weer om de achterstand van schepen op Antwerpen weg te werken, net door de actie van loodsen en ander maritiem personeel. Bovendien lijken heel wat schepen uitgeweken te zijn. “Er hebben zich zo’n twintig schepen minder aangediend dan gemiddeld”, zegt Nathalie Van Impe van het Havenbedrijf.
  [naar artikel]
 35. Het strijdplan voor de euro (28/03/2019 - De Morgen)
  Regeringsleiders en centrale bankiers hebben hun draaiboek klaar voor het geval de Griekse verkiezingsuitslag de financiële markten in vuur en vlam zet. Maar de eurocrisis fundamenteel oplossen, wordt een werk van jaren.
  [naar artikel]
 36. Generaal staat klaar voor “ondenkbaar scenario” mocht coronavirus niet te stoppen zijn in VS (24/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het leest als het draaiboek voor een rampenfilm: de geheime plannen van het Amerikaanse leger die in gang zullen worden gezet als het helemaal de...
  [naar artikel]
 37. Weyts schrijft alle loodsen brief: “Dit is een oorlogsverklaring” (08/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vlaams minister Ben Weyts heeft alle loodsen persoonlijk een brief gestuurd. Volgens de Beroepsvereniging van Loodsen (BvL) een regelrechte ‘oorlogsverklaring’.
  [naar artikel]
 38. Dochters van Syriëstrijders mogen terug naar België komen: “Snel naar school gaan, maar eerst een feestje” (13/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  De eerste twee kinderen van Syriëstrijders komen nog deze maand, met de goedkeuring van de regering, naar België terug. Is ons land daar klaar voor? “Er ligt een draaiboek op tafel”, zegt het Vlaams Agentschap Jongerenwelzijn. “Al die kinderen zullen nauwgezet opgevolgd worden, met warmte én de aangepaste zorgen.”
  [naar artikel]
 39. Flinke daling nieuwe coronabesmettingen onder Nederlandse zorgverleners (08/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuw geregistreerde coronabesmettingen onder de Nederlandse zorgverleners daalt flink. Dat zegt hoofd infectieziekten van het...
  [naar artikel]
 40. Maak u klaar voor een hete herfst: "Wij gaan staken, en het zal hard tegen hard zijn" (27/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Wij gaan hard reageren. Héél hard. Want het resultaat van het zomerakkoord van de regering-Michel getuigt van zoveel misprijzen voor de openbare
  [naar artikel]
 41. VS hebben nu meeste coronabesmettingen in de wereld (27/03/2020 - Express)
  De Verenigde Staten zijn het nieuwe epicentrum van het coronavirus. Met 82.404 besmettingen staken ze donderdagavond zowel China als Italië... The post VS hebben nu meeste coronabesmettingen in de wereld appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 42. Loodsen dreigen met nieuwe staking (14/12/2016 - De Tijd)
  11:49 De loodsen die schepen van en naar de Antwerpse haven brengen willen eind dit jaar opnieuw actie voeren. Ze vinden dat de onderhandelingen met minister Ben Weyts over extra premies niet lopen zoals ze...
  [naar artikel]
 43. Schip met 32 geredde migranten al zes dagen op zoek naar haven (27/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het onder Nederlandse vlag varende schip Sea Watch 3 heeft zes dagen na een reddingsactie op de Middellandse Zee nog altijd geen veilige haven...
  [naar artikel]
 44. Akkoord om 62 migranten voor Malta te ontschepen (13/04/2019 - Metro)
  De 62 migranten op het Duitse reddingsschip Alan Kurdi zullen ontschepen in Malta en naar Duitsland, Frankrijk, Portugal en Luxemburg woorden gestuurd. Dat maakte de Maltese regering bekend. Het schip lag al meer dan een week voor de kust van Malta. “Geen enkel van de migranten zal in Malta blijven”, aldus de overheid. De migranten zullen overstappen van het reddingsschip op een Maltees vaartuig dat hen aan land zal brengen. Het schip wordt beheerd door de Duitse ngo Sea-Eye. Op 3 april redde het vaartuig de migranten nabij de Libische kust. Sindsdien weigerden Malta en Italië om het schip te laten aanmeren. Beide landen nemen een hard standpunt in over de aankomst van migranten uit Noord-Afrika. Bron: Belga   Het bericht Akkoord om 62 migranten voor Malta te ontschepen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Loodsen stoppen met actievoeren: er komt ook geen grote stakingsactie op 21 september (18/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  De acties van de loodsen en het sluispersoneel zijn voorbij. Er komt ook geen grote stakingsactie op 21 september.
  [naar artikel]
 46. WK halen of opkrassen (13/04/2019 - De Morgen)
  De tandem Dick Advocaat-Ruud Gullit moet Nederland naar het WK in Rusland loodsen. 'De tijd zal leren of we de juiste keuze gemaakt hebben', zegt technisch directeur Hans van Breukelen, die en passant uithaalde naar Henk ten Cate, ook kandidaat-bondscoach.
  [naar artikel]
 47. Aantal Belgische coronabesmettingen verdubbeld tot 109 (06/03/2020 - Express)
  Er werden vandaag 59 nieuwe gevallen van covid-19 gevonden in ons land. Dat brengt het totaal op 109 en is dus meer dan een verdubbeling tegenover gisteren. Dat meldt de FOD Volksgezondheid in haar dagelijkse update. The post Aantal Belgische coronabesmettingen verdubbeld tot 109 appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 48. Deze man moet de koning door het mijnenveld van de regeringsvorming loodsen (31/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Hij is de voorbije dagen nooit in beeld gekomen toen koning Filip de ene partijvoorzitter na de andere de hand schudde aan het koninklijk paleis. Maar achter de schermen was hij wel dé man. Kabinetschef Vincent Houssiau (56) moet de koning ook de komende weken en maanden door het mijnenveld van de regeringsvorming loodsen. Vijf redenen waarom hij daarvoor de geknipte figuur is.
  [naar artikel]
 49. Deze man moet de koning door het mijnenveld van de regeringsvorming loodsen (31/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Hij is de voorbije dagen nooit in beeld gekomen toen koning Filip de ene partijvoorzitter na de andere de hand schudde aan het koninklijk paleis. Maar achter de schermen was hij wel dé man. Kabinetschef Vincent Houssiau (56) moet de koning ook de komende weken en maanden door het mijnenveld van de regeringsvorming loodsen. Vijf redenen waarom hij daarvoor de geknipte figuur is.
  [naar artikel]
 50. Britse tabloids en justitie zwaar onder vuur na plotse dood van bekende Britse presentatrice (40) (16/02/2020 - VRT NWS)
  De plotse dood van een bekende televisiepresentatrice heeft een schokgolf veroorzaakt in het Verenigd Koninkrijk. Caroline Flack (40), bekend van onder meer "Love island", bezweek volgens haar management "onder een immense druk". Terwijl haar management met de vinger naar justitie wijst, wordt op de sociale media hard uitgehaald naar de Britse roddelpers, de zogenoemde "tabloids".
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.