Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 July 2020
07:55 uur

Arno en Kelly moesten hun trouwdag al uitstellen door corona, nu moeten ze rekenen op de politiek voor groen licht voor nieuwe datum

Het Nieuwsblad

30/06/2020 - 06:16

In mei zouden Arno Janssens en Kelly Bosman in het huwelijksbootje stappen, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Het koppel verzette de trouwdatum dan maar naar midden augustus. Maar nu dreigt het feestje opnieuw niet te kunnen doorgaan, want de gemeente trouwt in principe geen koppels op een feestdag. “Ik wil niet te veel uitzonderingen maken, dit kan andere inwoners de ogen uitsteken”, reageert de burgemeester.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nieuwe tegenslag: zangeres Xandee (41) moet huwelijk uitstellen door corona (30/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zangeres Sandy Boets (41), alias Xandee, gaat haar huwelijk uitstellen. De voormalige Songfestivalkandidate die tegenwoordig in Sint-Truiden woont, zou komende maand trouwen met Eric. “Maar gezien de huidige coronacrisis wordt zowel de trouw op het stadhuis als het feest verplaatst naar een latere datum, in het najaar”, meldt ze.
  [naar artikel]
 2. Arno kijken op eigen risico (11/04/2019 - De Morgen)
  De bezoekers droegen sportschoenen en sierlijke hakken. Arno zong over een Oostensche mokke. Een man genaamd Apache zei: 'Een museum, dat is voor als Arno dood is. En dan nog.' Verslag vanuit de buik van CinemArno, de expo over Arno Hintjens, die straks 65 jaar wordt.
  [naar artikel]
 3. OPEN DEUR. Zo wonen Arno en Ellen in fiftiessfeer (21/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In ruimte en licht denken Ellen en Arno modernistisch: functioneel en comfortabel. Voor de inrichting brengen ze al hun favoriete stijlen samen in een bonte maar evenwichtige mix. “Het beste van twee werelden, zoals ook de ligging van deze woning in Wilrijk”, zegt Arno. “Kijken we naar de ene kant, dan zien we het groen van Fort V. Aan de andere kant staan we op een kwartiertje fietsen van het stadscentrum. Deze wijk is in de jaren vijftig in één keer gebouwd, zodat de meeste huizen min of meer hetzelfde uitzicht hebben. Maar het is hier rustig wonen en er komen steeds meer jonge gezinnen.”
  [naar artikel]
 4. Algemene Raad van DéFI geeft unaniem groen licht voor regeringsdeelname in Brussel (17/07/2019 - Metro)
  De Algemene Raad van DéFI heeft in de vooravond groen licht gegeven om toe te treden tot de nieuwe Brussels regering. Zo heeft de partij van voorzitter Olivier Maingain bekend gemaakt. In de loop van vanavond moeten de zes partijen – DéFI, PS, Ecolo, Groen, Open Vld en one.bruyssels-sp.a – die afgelopen nacht een regeerakkoord sloten, zich in toetredingscongressen uitspreken. Morgen volgt de eedaflegging van de nieuwe ploeg en de regeerverklaring in het Brussels Parlement. De vertrouwensstemming is voor zaterdag. bron: Belga Het bericht Algemene Raad van DéFI geeft unaniem groen licht voor regeringsdeelname in Brussel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Groen licht voor projecten om gebouwen hoger onderwijs energiezuinig te maken (16/12/2016 - De Redactie)
  De Vlaamse regering heeft vanmorgen groen licht gegeven aan 86 investeringsprojecten. Die moeten leiden tot een daling van de CO2-uitstoot met 15.000 ton per jaar.
  [naar artikel]
 6. Trouwen in tijden van corona: wat als jouw huwelijk de komende maanden niet kan doorgaan? (18/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Trouwen in tijden van corona? Beter niet, en dus moeten heel wat koppels hun bijzondere dag afgelasten of uitstellen. Ging jij je jawoord geven in...
  [naar artikel]
 7. Madrid zet licht op groen voor nieuwe Catalaanse regering (01/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Spaanse regering heeft het licht op groen gezet voor een nieuwe regionale regering in Catalonië. De nieuwe regering telt geen ministers die in...
  [naar artikel]
 8. Krijgt brugpensioen bij Carrefour op 56 groen licht? (13/06/2018 - De Tijd)
  07:28 De supermarktketen Carrefour wil werknemers op 56 via brugpensioen laten afvloeien. Maar dat moet groen licht krijgen van de politiek. CD&V-vicepremier Kris Peeters legt de bal in het kamp van de deel...
  [naar artikel]
 9. Behandeling Aquino-moord opnieuw uitgesteld (03/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De raadkamer in Tongeren heeft dinsdag de zitting waarop het dossier rond moord op Silvio Aquino zou worden behandeld, moeten uitstellen naar een latere datum. Aanleiding van het uitstel is het verzoek tot bijkomend onderzoek van Bert Vanmechelen, de advocaat van Sandro Hamidovic. Hij is één van de vijf verdachten die het parket-generaal voor het Tongerse assisenhof wil brengen voor de moord op de jongste telg van de Aquino’s. Op 27 augustus 2015 kwam hij om het leven tijdens een vuurgevecht in de nabijheid van de industriezone in Opglabbeek. De zaak is uitgesteld zonder een nieuwe datum vast te stellen.
  [naar artikel]
 10. Europa keurt corona-investering van 37 miljard goed; alleen België onthoudt zich (op vraag van Vlaanderen) (30/03/2020 - VRT NWS)
  Na het Europees Parlement vorige week, hebben nu ook de lidstaten van de Europese Unie het licht op groen gezet voor het "corona-investeringsinitiatief": 37 miljard euro uit de EU-begroting krijgt een nieuwe bestemming en kan door de lidstaten onmiddellijk gebruikt worden voor dringende noden als gevolg van de coronacrisis. Vlaanderen is het niet eens met de verdeelsleutel (die Wallonië bevoordeelt). Daardoor onthield België zich bij de stemming, als enige EU-lidstaat.
  [naar artikel]
 11. Ontsluitingsweg krijgt groen licht, maar bewoners niet tevreden: “Gelukkig hebben we een goede advocaat” (16/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Vlaamse Regering zette vrijdag het licht op groen voor de heraanleg van de Nieuwe Dreef in Beerse als ontsluitingsweg voor het zwaar verkeer. Dat zou de leefbaarheid in de dorpskernen van Beerse en Den Hout moeten verhogen. Het gemeentebestuur van Beerse hoopt dat het definitieve traject in de zomer van 2020 kan worden vastgelegd.
  [naar artikel]
 12. Europees groen licht voor overname Monsanto door Bayer (21/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Europese Commissie heeft woensdag het licht op groen gezet voor de overname van de Amerikaanse zadenproducent Monsanto door de Duitse chemieureus Bayer. Om aan de concurrentiebezwaren van de Commissie tegemoet te komen, moet de nieuwe groep wel voor meer dan zes miljard euro onderdelen afstoten.
  [naar artikel]
 13. 'Jij bent gefascineerd door seks, politiek kan jou niet schelen' - scherp tv-duel tussen Megyn Kelly en Newt Gingrich (27/10/2016 - Knack)
  Newt Gingrich, een prominente aanhanger van Donald Trump, ging tijdens een interview met Fox News in de aanval tegen journalist Megyn Kelly. "Jij bent gefascineerd door seks", verweet hij haar, "inhoudelijke politiek kan jou niet schelen". Kelly beet terug: "Je kunt misschien aan je agressie werken, meneer speaker".
  [naar artikel]
 14. Ook huurders en verhuurders zitten met vragen over corona: wat met herstellingen? En kan ik de huur uitstellen? (30/03/2020 - VRT NWS)
  Mag ik een herstelling laten uitvoeren in mijn huurwoning? En mag ik een deel van de huur uitstellen, omdat ik economisch werkloos ben door het coronavirus? De Huurdersbond krijgt dezer dagen heel wat vragen binnen en roept op aan de Vlaamse regering om meer te doen voor huurders die in de problemen komen.
  [naar artikel]
 15. Vlaams Parlement zet licht op groen voor nieuw ondersteunigsmodel M-decreet (07/06/2017 - Knack)
  Het Vlaams Parlement heeft woensdag het licht op groen gezet voor het nieuwe ondersteuningsmodel voor leerlingen met specifieke noden in het gewone onderwijs. Dat nieuwe model moet ingaan vanaf 1 september 2017.
  [naar artikel]
 16. Europa zet licht op groen voor nieuwe Hongaarse kernreactoren (06/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Commissie heeft onder voorwaarden het licht op groen gezet voor Hongaarse staatssteun voor de bouw van twee nieuwe kernreactoren in
  [naar artikel]
 17. Arno stelt tournee uit wegens kanker (08/02/2020 - De Tijd)
  08:03 Arno Hintjens, beter bekend als rockzanger 'Arno', lijdt aan pancreaskanker. Hij annuleert een deel van zijn lentetournee.
  [naar artikel]
 18. Wout van Aert krijgt groen licht van wielerbond UCI om volgend seizoen voor nieuwe ploeg uit te komen (15/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De UCI geeft Wout van Aert groen licht om vrij te onderhandelen met nieuwe werkgever met oog op wegcampagne van 2019. Dat laat zijn advocaat weten aan persagentschap Belga.
  [naar artikel]
 19. Vlaams Parlement zet licht op groen voor nieuw ondersteuningsmodel M-decreet (07/06/2017 - Knack)
  Het Vlaams Parlement heeft woensdag het licht op groen gezet voor het nieuwe ondersteuningsmodel voor leerlingen met specifieke noden in het gewone onderwijs. Dat nieuwe model moet ingaan vanaf 1 september 2017.
  [naar artikel]
 20. Nieuwe gezichten moeten Gentse sp.a klaarstomen voor toekomst (25/10/2018 - De Morgen)
  De Gentse sp.a maakt vervroegd werk van een vernieuwingsoperatie. Daarvoor hebben de leden woensdagavond groen licht gegeven. Het kartel met Groen wordt niet in vraag gesteld.
  [naar artikel]
 21. Arno krijgt iedereen stil met intieme versie van ‘Les yeux de ma mère’ (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Les yeux de ma mère’ heeft voor fans Mia en Arno een speciale betekenis. In de tekst horen zij een hommage aan hun eigen moeder. Arno verrast hen...
  [naar artikel]
 22. Frans parlement keurt wetgeving tegen belangenconflicten goed (09/08/2017 - De Redactie)
  Groen licht voor één van de grote prioriteiten van president Emmanuel Macron. De Franse regering wil met de nieuwe regelgeving het vertrouwen in de politiek herstellen.
  [naar artikel]
 23. Licht op groen voor nieuw stadion Club Brugge, maar verstoort Paul Gheysens nog het Brugse feestje? (15/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering heeft het licht op groen gezet voor de ruimtelijke plannen voor de regio Brugge. Daarmee is een nieuwe en belangrijke horde
  [naar artikel]
 24. Brandweerman Arno (31) denkt nog elke dag aan inferno waarbij hij zwaargewond raakte: “Ik kan rekenen op 60 psychologen” (12/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op 11 augustus lieten twee brandweermannen het leven bij een brand in het Limburgse Beringen. Arno Barzan, vrijwilliger bij de brandweer van Heusden-Zolder, raakte zwaargewond bij de brand. Hij lag zeven weken op intensieve zorgen, maar is sinds kort terug aan de slag. Barzan heeft het nog steeds moeilijk als hij de kazerne betreedt. Gelukkig kan hij rekenen op “zestig psychologen”, vertelt hij aan TV Limburg. “Mijn brandweermakkers hebben mij heel hard gesteund.”
  [naar artikel]
 25. Alle Leuvense scholen geven groen licht voor nieuwe klimaatbetoging met ook boegbeeld Anuna De Wever (03/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Leuven organiseren leerlingen van alle scholen donderdag een nieuwe klimaatbetoging. De directies hebben het licht daarvoor op groen gezet. Dat...
  [naar artikel]
 26. Alle Leuvense scholen geven groen licht voor nieuwe klimaatbetoging met ook boegbeeld Aruna De Wever (03/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Leuven organiseren leerlingen van alle scholen donderdag een nieuwe klimaatbetoging. De directies hebben het licht daarvoor op groen gezet. Dat...
  [naar artikel]
 27. IOC richt taskforce op om nieuwe datum voor Spelen te vinden, Bach: “Alle partijen zullen opofferingen moeten doen” (25/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) gaat met alle internationale sportfederaties overleg plegen om een nieuwe datum vast te leggen voor de...
  [naar artikel]
 28. Groen licht voor Mediahuis, ondanks ernstige twijfels (05/04/2019 - De Morgen)
  Tegen het advies van de concurrentiewaakhond in, krijgt de nieuwe mediagroep Mediahuis vandaag groen licht van de Mededingingsautoriteit. De fusie kan minstens 10 procent ontslagen bij de vier kranten betekenen.
  [naar artikel]
 29. Kamer maakt 1 miljard euro vrij voor Corona-maatregelen (16/03/2020 - De Morgen)
  De federale overheid zal de komende drie maanden 1 miljard euro extra vrijmaken voor de bestrijding van de Corona-crisis. Het budget zal besteed worden over de verschillende departementen. Dat zijn de Kamerfractieleiders deze ochtend overeengekomen. Deze middag geeft de commissie Financiën en Begroting groen licht.
  [naar artikel]
 30. Groen licht voor sociaal woonproject ondanks protest buurt (22/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  De plannen voor een sociaal nieuwbouwproject aan het Biezenparkje gaan door. Buurtbewoners protesteerden maar de Stad gaf groen licht.
  [naar artikel]
 31. Groen licht voor 1,1 miljard nieuwe pantservoertuigen (22/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De ministerraad geeft groen licht voor de aankoop van 477 pantservoertuigen van het type Scorpion. Dat is een Frans wapenprogramma van het consortium Renault Trucks/Défense, Nexter en Thales. Budget: 1,1 miljard euro. De nieuwe pantservoertuigen zullen vanaf 2025 de huidige Belgische pantservoertuigen Piranha en Dingo vervangen.
  [naar artikel]
 32. Groen licht voor 1,1 miljard nieuwe pantservoertuigen (22/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De ministerraad geeft groen licht voor de aankoop van 477 pantservoertuigen van het type Scorpion. Dat is een Frans wapenprogramma van het consortium Renault Trucks/Défense, Nexter en Thales. Budget: 1,1 miljard euro. De nieuwe pantservoertuigen zullen vanaf 2025 de huidige Belgische pantservoertuigen Piranha en Dingo vervangen.
  [naar artikel]
 33. Professor internationale politiek: "Aankoop straaljagers uitstellen is aantonen dat defensie verlamd is" (21/03/2018 - VRT NWS)
  Ons land kan best doorgaan met de aankoop van nieuwe straaljagers, dat zegt Alexander Mattelaer, professor internationale politiek aan de Vrije Universiteit Brussel. "Ons land heeft al een bedenkelijke reputatie over het defensiebeleid. Deze aankoop nu uitstellen zou het signaal geven dat ons land volledig verlamd is en er geen beslissingen genomen kunnen worden."
  [naar artikel]
 34. Groen licht voor acht nieuwe lokale radiozenders (26/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) zet het licht op groen voor acht lokale radio-omroepen om uit te zenden op de FM-band. Dat kondigt...
  [naar artikel]
 35. Vlaams Parlement zet licht op groen voor nieuw ondersteunigsmodel M-decreet (07/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Vlaams Parlement heeft vandaag het licht op groen gezet voor het nieuwe ondersteuningsmodel voor leerlingen met specifieke noden in het
  [naar artikel]
 36. Vlaams minister-president Jan Jambon moet huwelijk misschien uitstellen door corona (07/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Jan Jambon moet z'n huwelijk met z’n vriendin An Gilops misschien uitstellen door de coronacrisis. Dat vertelde de Vlaamse minister-president in...
  [naar artikel]
 37. Parlement zet licht op groen voor mensenrechteninstituut (12/04/2019 - De Standaard)
  Een wetsvoorstel om een (federale) instelling voor de rechten van de mens op te richten, heeft vandaag groen licht gekregen in de Kamercommissie Buitenlandse Betrekkingen. Het instituut wordt bevoegd voor alle mensenrechtendossiers die niet behandeld worden door andere organisaties.
  [naar artikel]
 38. “Overdag valt hij in slaap, ‘s nachts ziet hij schimmen. Maar Arno is een topper” (13/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Caroline Jacobs uit Pousset (Luik) is mama van Arno. Arno is vijftien en lijdt sinds zijn twaalfde aan narcolepsie-cataplexie, de ongeneeslijke...
  [naar artikel]
 39. Operahuis de Munt krijgt toch groen licht voor werken aan tunnel (15/03/2018 - Metro)
  Operahuis De Munt heeft deze namiddag groen licht gekregen van het Brusselse stadsbestuur voor de laatste werken aan de tunnel tussen de ateliers en de Muntschouwburg. Intendant Peter De Caluwe liet vandaag tijdens de voorstelling van het nieuwe seizoen in de Munt nog weten dat een Brusselse schepen zich verzette tegen de werken. De werken aan de tunnel zitten in een laatste fase. Er moet nog enkel ondergronds de Léopoldstraat overgestoken worden om zo de verbinding met de Muntschouwburg te maken. De tunnel moet per productie zo’n drie dagen tijdswinst opleveren. Nu er groen licht is gegeven door de stad Brussel is het eerst aan Sibelga om de bekabeling te verleggen. Nadien kan de tunnel afgewerkt worden. Die laatste werken zullen 4 à 5 maand duren. Normaal zouden de werken aan de tunnel in het voorjaar van 2017 beginnen, maar die datum is nu alweer een jaar verschoven doordat de werken werden uitgesteld wegens de soldenperiode en Winterpret. Tijdens de werken wordt een deel van het Muntplein afgesloten en dat wilde een Brusselse schepen in eerste instantie niet in aanloop naar de verkiezingen. Het is de bedoeling om de tunnel af te hebben voor het eind van het jaar, anders verliest de Munt de financiering van het Belirisfonds, dat de werken betaalt. bron: Belga Het bericht Operahuis de Munt krijgt toch groen licht voor werken aan tunnel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Operahuis de Munt krijgt toch groen licht voor werken aan tunnel (15/03/2018 - Metro)
  Operahuis De Munt heeft deze namiddag groen licht gekregen van het Brusselse stadsbestuur voor de laatste werken aan de tunnel tussen de ateliers en de Muntschouwburg. Intendant Peter De Caluwe liet vandaag tijdens de voorstelling van het nieuwe seizoen in de Munt nog weten dat een Brusselse schepen zich verzette tegen de werken. De werken aan de tunnel zitten in een laatste fase. Er moet nog enkel ondergronds de Léopoldstraat overgestoken worden om zo de verbinding met de Muntschouwburg te maken. De tunnel moet per productie zo’n drie dagen tijdswinst opleveren. Nu er groen licht is gegeven door de stad Brussel is het eerst aan Sibelga om de bekabeling te verleggen. Nadien kan de tunnel afgewerkt worden. Die laatste werken zullen 4 à 5 maand duren. Normaal zouden de werken aan de tunnel in het voorjaar van 2017 beginnen, maar die datum is nu alweer een jaar verschoven doordat de werken werden uitgesteld wegens de soldenperiode en Winterpret. Tijdens de werken wordt een deel van het Muntplein afgesloten en dat wilde een Brusselse schepen in eerste instantie niet in aanloop naar de verkiezingen. Het is de bedoeling om de tunnel af te hebben voor het eind van het jaar, anders verliest de Munt de financiering van het Belirisfonds, dat de werken betaalt. bron: Belga Het bericht Operahuis de Munt krijgt toch groen licht voor werken aan tunnel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Regering maakt 1 miljard euro vrij voor Corona-maatregelen (16/03/2020 - De Morgen)
  De federale overheid zal de komende drie maanden 1 miljard euro extra vrijmaken voor de bestrijding van de Corona-crisis. Het budget zal besteed worden over de verschillende departementen. Dat zijn de Kamerfractieleiders deze ochtend overeengekomen in overleg met de regering. Deze middag geeft de commissie Financiën en Begroting groen licht.
  [naar artikel]
 42. Poetin waarschuwt Russen voor uitbraak corona-epidemie (25/03/2020 - De Tijd)
  15:45 Rusland ontsnapt niet aan de corona-epidemie, waarschuwt president Vladimir Poetin. De crisis zet extra druk op het regime, dat mogelijk af te rekenen krijgt met nieuwe sociale protesten.
  [naar artikel]
 43. Belgische terreurslachtoffers krijgen vanaf nu op levenslange steun (24/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Slachtoffers van terreurdaden in België of in het buitenland kunnen rekenen op levenslange hulp. De ministerraad heeft vrijdag het licht op groen gezet voor het statuut voor nationale solidariteit. Het wetsontwerp voorziet dat de begunstigden kunnen rekenen op een vergoedingspensioen, maar ook op de terugbetaling van medische kosten en psychologische bijstand.
  [naar artikel]
 44. Venezolaans referendum tegen Maduro krijgt groen licht (02/08/2016 - De Redactie)
  De Venezolaanse oppositie heeft groen licht gekregen van de Nationale Kiesraad voor het organiseren van een referendum tegen president Nicolas Maduro. Voordat het zover is moeten er eerst nog 4 miljoen handtekeningen ingezameld worden.
  [naar artikel]
 45. Arno Hintjens is kwaad op nieuwe plaat: “We krijgen de klootzakken die we verdienen” (09/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De wereld is een santenboetiek geworden, vindt Arno Hintjens (70). Maar zijn gevoel voor humor is hij er niet onder verloren. Al spelen flashbacks...
  [naar artikel]
 46. Autodealers wachten met ongeduld op groen licht voor heropstart: 'Corona kan voor sommigen de druppel zijn' (06/04/2020 - Knack)
  De Belgische autosector deed eind vorige week een oproep om de coronamaatregelen geleidelijk aan te versoepelen waardoor klanten hun nieuwe wagen in ontvangst kunnen nemen en mecaniciens de switch van winter- naar zomerbanden kunnen maken.
  [naar artikel]
 47. Nieuwe energielabels moeten voor lagere energiefactuur zorgen (14/06/2017 - Knack)
  Het Europese parlement heeft het licht op groen gezet voor nieuwe Europese energielabels voor elektronische toestellen. Het nieuwe systeem treedt vanaf 2019 in werking.
  [naar artikel]
 48. Ook kabinetsmedewerkers en overheidsbestuurders moeten mandaten voortaan aangeven (06/02/2018 - VRT NWS)
  In de toekomst zullen kabinetsmedewerkers en politiek verkozenen in raden van bestuur een mandatenaangifte moeten indienen. Die maatregel heeft de Kamercommissie Grondwet unaniem goedgekeurd. De ingreep maakte deel uit van de conclusies van de werkgroep Politieke Vernieuwing en moet nog groen licht krijgen in de plenaire Kamer.
  [naar artikel]
 49. Ocad-diensthoofd Tarik Fraihi nieuwe politiek directeur Groen (05/02/2018 - De Standaard)
  Tarik Fraihi wordt vanaf 12 februari de nieuwe politiek directeur van Groen. Voorzitster Meyrem Almaci zegt ‘bijzonder verheugd’ te zijn.
  [naar artikel]
 50. Noorwegen zet licht op groen voor scheepstunnel (05/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Noorwegen heeft vandaag het licht op groen gezet voor de bouw van een tunnel voor schepen. De tunnel gaat door een bergketen, zodat de boten niet
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.