Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 July 2020
13:02 uur

Samson & Marie treden op tijdens pop-upconcerten in Puurs

Het Laatste Nieuws

30/06/2020 - 07:20

Als het coronavirus geen roet in het eten had gegooid, zou Gert Verhulst in april de fakkel hebben overgedragen naar Marie om het nieuwe baasje van...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Studio 100 houdt ‘Samson’ in de familie (22/12/2019 - Express)
  Marie Verhulst volgt haar vader Gert Verhulst op als baasje van het Studio 100-hondje Samson. Dat is zaterdag onthuld op de eerste afscheidsshow van Samson & Gert in Puurs. In de gekende Studio 100-stijl bouwt het bedrijf daar meteen een marketingstrategie rond. Marie bracht tijdens de show meteen een eerste single, ‘Marie en Samson’. Marie […] The post Studio 100 houdt ‘Samson’ in de familie appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Samson & Marie laten in hun kaarten kijken: Samson trekt in bij Marie én de bel doet het wel (06/01/2020 - VRT NWS)
  Samson en Marie hebben in "De madammen" op Radio 2 meer details gegeven over de toekomst van het duo. Dat Marie Verhulst de fakkel overneemt van haar vader Gert als trouwe sidekick van televisiehond Samson wisten we al. Nu blijkt dat Marie niet gaat intrekken in het iconische huis van Gert, maar dat Samson verhuist naar het stekje van Marie. Bovendien blijkt dat bij haar de bel wél nog werkt.
  [naar artikel]
 3. Marie Verhulst is het nieuwe baasje van Samson (21/12/2019 - VRT NWS)
  Marie Verhulst, de dochter van Gert Verhulst, is het nieuwe baasje van tv-hond Samson. Dat nieuws is zopas bekendgemaakt na de première van de "Afscheidsshow Samson & Gert" in het Studio 100 pop-uptheater in Puurs. Gert Verhulst stopt er na 30 jaar mee.
  [naar artikel]
 4. Marie Verhulst is het nieuwe baasje van Samson (21/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zeg niet langer ‘Samson & Gert’, maar ‘Samson & Marie’. Marie Verhulst (24) volgt haar vader Gert op als het nieuwe baasje van ’s lands bekendste hond. Dat is bekendgemaakt tijdens de eerste afscheidsshow van het iconische duo, dat nu na dertig jaar afscheid van elkaar neemt.
  [naar artikel]
 5. Samson trekt in bij nieuw baasje Marie en daar doet de bel het wél (06/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een nieuw baasje, een nieuw leven voor Samson. Twee weken nadat ze de fakkel overnam van haar vader Gert heeft Marie Verhulst (24) de eerste details over haar toekomst met Samson onthuld op Radio 2. Zo weten we nu dat Samson al bij Marie is ingetrokken, én dat de bel daar gewoon werkt.
  [naar artikel]
 6. Het is beslist: Marie Verhulst wordt het nieuwe baasje van Samson (21/12/2019 - De Morgen)
  De kogel is eindelijk door de kerk: Marie Verhulst (24) wordt het nieuwe baasje van Samson. Gert Verhulst (51) maakte vandaag zijn opvolger bekend tijdens de eerste voorstelling van de ‘Samson & Gert’-afscheidstournee.
  [naar artikel]
 7. In de wieg gelegd als Samson-baasje (23/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na dertig jaar spreken we niet langer over ‘Samson & Gert’ maar over ‘Samson & Marie’. Want Marie Verhulst (24) treedt in de voetsporen van vader Gert (51) als nieuw baasje van de pratende hond.
  [naar artikel]
 8. Nog maar net baasje van Samson, maar zo druk is de agenda van Marie Verhulst al (22/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na de aankondiging dat ze voortaan door het leven gaat als ‘extra’ baasje van Samson, heeft Marie Verhulst meteen een drukke agenda. Zaterdagavond kroop ze na drie afscheidsshows nog de studio in om de eerste single ‘Marie en Samson’ in te zingen. Vandaag staat een fotoshoot op het programma.
  [naar artikel]
 9. Marie Verhulst wordt het nieuwe baasje van Samson: ‘Ik ga geen kopie maken, maar mijn eigen ding doen’ (21/12/2019 - De Morgen)
  De kogel is eindelijk door de kerk: Marie Verhulst (24) wordt het nieuwe baasje van Samson. Gert Verhulst (51) maakte vandaag zijn opvolger bekend tijdens de eerste voorstelling van de ‘Samson & Gert’-afscheidstournee.
  [naar artikel]
 10. Marie Verhulst wilt meer pit in ‘Samson & Marie’: “We gaan de oude liedjes pimpen” (20/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Marie Verhulst (24) neemt vanaf april het stokje over van haar vader, en wordt het ‘extra’ baasje van televisiehond Samson. “Ik wil het programma...
  [naar artikel]
 11. LIVE. Wie wordt het nieuwe baasje van Samson? (21/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Om 14 uur weten we eindelijk wie het nieuwe baasje van Samson wordt. Na dertig jaar wil Gert Verhulst die scepter overdragen aan een opvolger. Dat gebeurt tijdens de afscheidsshow van Samson & Gert, vandaag in Puurs.
  [naar artikel]
 12. Marie Verhulst wordt het nieuwe baasje van Samson (21/12/2019 - Metro)
  Marie Verhulst volgt haar vader Gert Verhulst op als baasje van het Studio 100-hondje Samson. Dat is vandaag onthuld op de eerste afscheidsshow van Samson & Gert. De 24-jarige Verhulst studeerde aan het Lemmensinstituut in Leuven en zong als kind in het Studio 100 Kinderkoor. Ze was te zien in de Studio 100-serie Ghost Rockers. bron: Belga Het bericht Marie Verhulst wordt het nieuwe baasje van Samson verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Marie Verhulst (24), in de wieg gelegd als opvolger van ‘Gertje’: “Als kind dacht ze dat haar vader en Samson in een tankstation woonden” (23/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Na dertig jaar spreken we niet langer over “Samson & Gert” maar over “Samson & Marie”. Want Marie Verhulst (24) treedt in de voetsporen van vader Gert (51) als nieuw baasje van de pratende hond. Al sinds ze een baby was, vergezelde ze haar vader naar de opnames en het podium. “Je kan daar iemand onbekend zetten, maar die zal dat het nooit zo van binnenuit voelen als Marie”, zegt Studio 100-baas Hans Bourlon.
  [naar artikel]
 14. Dit is het eerste liedje van Samson & Marie (24/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een paar dagen nadat Marie Verhulst (24) bekendgemaakt werd als het kersverse baasje van Samson is de eerste single van het nieuwbakken duo al...
  [naar artikel]
 15. Viktor Verhulst onderwerpt Marie aan ultiem Samson-examen (01/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wordt Marie Verhulst een goed nieuw baasje voor Samson? Viktor onderwerpt haar in zijn dagelijkse vlog aan het ultieme Samson-examen met...
  [naar artikel]
 16. Eerste details bekend: Samson gaat inwonen bij Marie (en daar werkt de bel wel) (06/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Marie Verhulst (24) is helemaal klaar voor haar nieuwe rol als baasje van Samson. Dat bleek in het Radio 2-programma ‘De madammen’ waar het...
  [naar artikel]
 17. Waarom er geen kerstshows of tv-opnamen gepland staan met Samson en Marie: ‘Studio 100 speelt op veilig’ (26/02/2020 - De Morgen)
  Een verrassende switch bij Studio 100. De populaire Samson & Gert-kerstshows worden aan het einde van dit jaar níet vervangen door Samson & Marie-kerstshows. Wél zal er een eindejaarsspektakel van Nachtwacht te zien zijn in de Stadsschouwburg van Antwerpen en het Plopsa Theater De Panne. Dat bevestigt Studio 100 in weekblad TV Familie.
  [naar artikel]
 18. Samson & Marie brengen eerste videoclip uit (10/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zo’n drie weken geleden werd Marie Verhulst officieel tot het nieuwe baasje van Samson gekroond. Bij die nieuwe rol hoort uiteraard ook een eerste...
  [naar artikel]
 19. Marie Verhulst, in de wieg gelegd als opvolgster van ‘Gertje’ (23/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Na dertig jaar spreken we niet langer over “Samson & Gert” maar over “Samson & Marie”. Want Marie Verhulst (24) treedt in de voetsporen van vader Gert (51) als nieuw baasje van de pratende hond. Al sinds ze een baby was, vergezelde ze haar vader naar de opnames en het podium. “Je kan daar iemand onbekend zetten, maar die zal dat het nooit zo van binnenuit voelen als Marie”, zegt Studio 100-baas Hans Bourlon.
  [naar artikel]
 20. Marie Verhulst en Samson ontmoeten fans in shoppingcenter (30/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Samson en Marie Verhulst komen op zaterdag 8 februari naar het shoppingcenter van Wijnegem. Het wordt meteen het eerste publieke optreden van dit nieuw samengesteld duo kindervrienden.
  [naar artikel]
 21. VIDEO. Het allereerste liedje van Samson en zijn nieuwe baasje Marie Verhulst (23/12/2019 - Metro)
  Afgelopen weekend raakte bekend dat Marie Verhulst het nieuwe baasje wordt van Samson. Nu hebben ze ook hun eerste liedje samen uitgebracht. Dertig jaar lang speelde Gert Verhulst (51) het baasje van de populairste hond van het land, Samson. Zaterdag gaf hij de fakkel door aan zijn dochter Marie (24). Zij hebben intussen niet stilgezeten en hun eerste single al ingezongen. Het nummer heet ‘Samson & Marie’ en klinkt erg vrolijk. Dat belooft alvast voor hun eerste afleveringen samen! View this post on Instagram De start van een nieuw avontuur. Samson, ik beloof goed voor je te zorgen, we gaan er samen iets moois van maken. Bedankt iedereen voor alle reacties, jullie zijn fantastisch! A post shared by MarieVerhulst (@verhulstmarie) on Dec 21, 2019 at 1:19pm PST Lees ook : Onthuld! Op deze vrouw is Marlèneke uit ‘Samson en Gert’ gebaseerd Het bericht VIDEO. Het allereerste liedje van Samson en zijn nieuwe baasje Marie Verhulst verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Dit zijn de eerste beelden van Marc-Marie Huijbregts in Samson (23/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Met de start van de Paasvakantie begint ook de nieuwe reeks van Samson en Gert. In ‘Zomerpret’ verblijven Samson en Gert met hun vrienden (de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto) op een camping. De uitbater van die camping is Jaap Mengelmoes, gespeeld door Marc-Marie Huijbregts. Zie hier de eerste beelden.
  [naar artikel]
 23. Dit zijn de eerste beelden van Marc-Marie Huijbregts in Samson (23/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Met de start van de Paasvakantie begint ook de nieuwe reeks van Samson en Gert. In ‘Zomerpret’ verblijven Samson en Gert met hun vrienden (de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto) op een camping. De uitbater van die camping is Jaap Mengelmoes, gespeeld door Marc-Marie Huijbregts. Zie hier de eerste beelden.
  [naar artikel]
 24. Walter De Donder: "Ik weet niet of ik met Samson en Marie nog de burgemeester mag blijven spelen" (23/12/2019 - VRT NWS)
  Walter De Donder, die al 30 jaar de rol speelt van de burgemeester in Samson en Gert, weet nog niet wat er met zijn personage zal gebeuren na de afscheidsvoorstellingen. Zaterdag werd bekendgemaakt dat Samson een nieuw baasje krijgt: dat wordt Marie Verhulst, de dochter van Gert.
  [naar artikel]
 25. Viktor Verhulst onderwerpt zus Marie aan ultiem Samson-examen (01/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wordt Marie Verhulst (24) een goed nieuw baasje voor Samson? Broer Viktor (25) onderwerpt haar in zijn dagelijkse vlog aan het ultieme...
  [naar artikel]
 26. Ann-Marie Morel, zus van, kiest in Puurs-Sint-Amands voor CD&V (02/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De CD&V-lijst van de nieuwe fusiegemeente Puurs-Sint-Amands komt vandaag met een opvallende naam. Ann-Marie Morel, zus van de betreurde Marie-Rose (overleden in 2011) en Chris Jr (overleden in 2013), schaart zich achter lijsttrekker, Vlaams parlementslid en burgemeester Koen Van den Heuvel.
  [naar artikel]
 27. Eerste kennismaking met fans in Wijnegem: “Wat is Marie lief! Samson ook natuurlijk” (08/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Honden mogen niet binnen in het Wijnegem shoppingcenter, toch niet op eigen pootjes. Al een geluk dat Samson in zijn vertrouwde mand zat om zijn baasje Marie Verhulst voor te stellen. Zij is nieuw, maar werd door honderden fans meteen in de armen gesloten tijdens het eerste publieke optreden van het nieuw samengestelde duo kindervrienden.
  [naar artikel]
 28. Kiest Studio 100 Marie Verhulst als nieuwe baasje van Samson? (20/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Morgen weten we eindelijk wie het nieuwe baasje wordt van Samson. Studio 100 maakt het grote nieuws dan bekend tijdens de première van de...
  [naar artikel]
 29. Waarom er geen kerstshows of tv-opnamen gepland staan met Samson en Marie: “Studio 100 speelt op veilig” (26/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een verrassende switch bij Studio 100. De populaire ‘Samson & Gert’-­kerstshows worden aan het einde van dit jaar níet vervangen door ‘Samson &...
  [naar artikel]
 30. Zoveel kost het om Samson & Marie te boeken (30/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op 21 december vorig jaar werd de vraag eindelijk beantwoord: Marie Verhulst is het nieuwe baasje van Samson. Vanaf 6 juli, als de afscheidstournee met Gert er opzit, zijn de twee ook te boeken. Ofwel voor een optreden live on tape van een halfuurtje, ofwel voor een meet & greet van anderhalf uur.
  [naar artikel]
 31. Het is beslist: Marie Verhulst wordt het nieuwe baasje van Samson (21/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De kogel is eindelijk door de kerk: Marie Verhulst (24) wordt het nieuwe baasje van Samson. Gert Verhulst (51) maakte vandaag zijn opvolger bekend...
  [naar artikel]
 32. Zo reageert Viktor Verhulst op het nieuwe baasje van Samson, zijn zus Marie (21/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  “Als er iemand is die papa moet opvolgen, ben jij het.” Duidelijk kan de boodschap van Viktor Verhulst niet zijn, gericht aan zijn zus Marie. De 24-jarige dochter van Gert Verhulst zal voortaan het nieuwe baasje van Samson zijn.
  [naar artikel]
 33. Samson trekt in bij nieuw baasje Marie (en daar doet de bel het wél) (06/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  LEES OOK. Marie Verhulst: “Als ik maar geen kopie van mijn vader word”
  [naar artikel]
 34. Marie volgt Gertje op: hoe vertel je aan je kind dat Samson een nieuw baasje heeft? (26/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Jarenlang waren Samson en Gert zo onafscheidelijk als peper en zout, of Nicole en Hugo. Maar aan alle mooie liedjes komt een eind: binnenkort neemt...
  [naar artikel]
 35. Marc-Marie Huijbregts speelt hebberige Jaap in ‘Samson & Gert’ (23/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Het is weer dolle pret op de set van ‘Samson & Gert’, want bij Studio 100 in Schelle zijn Gert Verhulst, Koen Crucke, Walter De Donder en Walter Baele volop bezig de nieuwe miniserie Zomerpret in te blikken. Nieuwkomer is Marc-Marie Huijbregts, die de rol van de hebberige campingreceptionist Jaap Mengelmoes vertolkt.
  [naar artikel]
 36. Mwoa sig ey! Hier zijn de eerste beelden van Marc-Marie Huijbregts bij Samson & Gert (23/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op 1 april, de lolligste dag van het jaar, gaat de nieuwe reeks 'Samson en Gert Zomerpret' van start. Ketnet geeft ons vandaag al een voorsmaakje
  [naar artikel]
 37. Vertrek van “Gertje” slaat in als een bom: al meer dan 25.000 tickets verkocht (03/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Gisteren maakte Gert Verhulst zijn afscheid van Samson & Gert bekend. Hij hangt het rode hemd van “Gertje” aan de haak, maar sluit niet uit dat hond Samson verder zou kunnen gaan. Hij kondigde ook meteen aan dat ze vanaf 21 december een afscheidsshow spelen in Puurs.
  [naar artikel]
 38. Barbara De Jonge blikt terug op haar tijd bij ‘Samson & Gert’: “Ongelooflijk, maar ik word nog altijd herkend als Frieda Kroket” (31/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De kogel is door de kerk: Marie Verhulst is het nieuwe baasje van Samson. Nu vader Gert de fakkel doorgeeft, komt er een einde van een tijdperk...
  [naar artikel]
 39. Bekijk hier de clip van ‘Samson is a DJ’, opgenomen in het Sportpladijs (02/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Samson & Gert bestaan intussen 28 jaar, maar ze blijven immens populair bij kinderen én volwassenen. Tijdens de eerste editie van ‘Throwback Thursday’ hebben ze woensdag een videoclip opgenomen voor hun nieuwste single ‘Samson is a DJ’.
  [naar artikel]
 40. Storing tijdens de Samson-show: dat lost het publiek zo op (31/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Samson en Gert zijn aan hun laatste shows bezig samen, want het legendarische duo verdwijnt. Niemand minder dan Marie Verhulst, dochter van, zal de plaats innemen als baasje van Vlaanderens bekendste hond. Maar de show verliep zondag niet van een leien dakje. Door een technische storing werd alles even stilgelegd, maar dat loste de liveband samen met het publiek al snel op.
  [naar artikel]
 41. Kritiek heeft geen vat op Marie Verhulst, het nieuwe baasje van Samson: “Ik heb alle 1.400 reacties geliket, óók de negatieve” (31/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘‘Marie, je mag wel wat meer dansen’, zei de regisseur bij de première.’ Het is duidelijk nog wennen voor Marie Verhulst (24) om het baasje van...
  [naar artikel]
 42. Hoe zou het nog zijn met de enige echte Samson, Danny Verbiest? “Ik droom er soms van dat ze me nog één keer vragen om op te treden” (19/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In 2005 verliet hij Studio 100 en zijn geliefde hond Samson voor een nieuw leven. Hoe zou het nu nog zijn met Danny Verbiest?
  [naar artikel]
 43. Marc-Marie Huijbregts in ‘Samson & Gert’ (23/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het is weer dolle pret op de set van ‘Samson & Gert’, want bij Studio 100 in Schelle zijn Gert Verhulst, Koen Crucke, Walter De Donder en Walter Baele volop bezig de nieuwe miniserie ‘Zomerpret’ in te blikken.
  [naar artikel]
 44. Storing tijdens de Samson-show: dat lost het publiek zo op (31/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Samson en Gert zijn aan hun laatste shows bezig samen, want het legendarische duo verdwijnt. Niemand minder dan Marie Verhulst, dochter van, zal de plaats innemen als baasje van Vlaanderens bekendste hond. Maar de show verliep zondag niet van een leien dakje. Door een technische storing aan de schermen werd alles een dik kwartier stilgelegd. Dat loste de liveband dan maar samen met het publiek op...
  [naar artikel]
 45. Marie Verhulst wil ‘Slimste Mens ter Wereld’ worden (06/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuwe baasje van Samson, in opvolging van haar beroemde papa, is Marie Verhulst al. Straks wil ze ook een gooi doen naar de titel van ‘De...
  [naar artikel]
 46. Marie Verhulst gaat koken met kinderen voor Studio 100 TV in ‘De Pottenlikkers’ (05/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Marie Verhulst stapt van de ene uitdaging in de andere. Het gloednieuwe baasje van Samson kreeg recent een programma bij radiozender NRJ, maar gaat...
  [naar artikel]
 47. Verkiezingen18 – Schepencollege van nieuwe fusiegemeente Puurs-Sint-Amands geïnstalleerd (02/01/2019 - Metro)
  In de nieuwe fusiegemeente Puurs-Sint-Amands is woensdagavond het college van burgemeester en schepenen geïnstalleerd tijdens een gemeenteraadszitting. Koen Van den Heuvel (CD&V-teamKoen) was in de voorbije legislatuur al burgemeester van Puurs en breit daar nu een verlengstuk aan in Puurs-Sint-Amands. Zijn lijst haalde bij de gemeenteraadsverkiezingen bovendien een absolute meerderheid en besloot om zonder coalitiepartner te besturen. Ook alle andere leden van het schepencollege zijn dus afkomstig van CD&V-teamKoen. Het gaat om Yvo Van Damme, Hilde Van der Poorten, Els de Smedt, Alex Goethals, Ronny Tourné, Ann-Marie Morel en Raf De Blaiser. De vorige burgemeester van Sint-Amands, Peter Van Hoeymissen, wordt voorzitter van het bijzonder sociaal comité. Ook hij is een christendemocraat en stond op de lijst CD&V-teamKoen. bron: Belga Het bericht Verkiezingen18 – Schepencollege van nieuwe fusiegemeente Puurs-Sint-Amands geïnstalleerd verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. 30 jaar Samson & Gert: fans en medewerkers nemen afscheid van bekendste hond en zijn baasje (15/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Samson & Gert zijn al dertig jaar veel meer dan alleen maar grote kindervrienden. Dat blijkt uit de reacties die de afscheidsshows, die volgende week van start gaan in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs, losweken. Precies een week voor we weten wie Gert zal opvolgen als baasje van de bekendste hond van het land, vertellen fans over de impact die Samson & Gert op hun leven heeft. En voor één keer klappen ook medewerkers uit de biecht en verklappen ze verhalen van achter de schermen. Mwoa seg eh!
  [naar artikel]
 49. Kris Peeters out, Ann-Marie Morel in (03/03/2018 - De Standaard)
  In de hoop in de nieuwe fusiegemeente Puurs-Sint-Amands haar absolute meerderheid te behouden, versterkt de lokale CD&V zich met de zus van de overleden Vlaams Belang-politica Marie-Rose Morel.
  [naar artikel]
 50. Kris Peeters out, Ann-Marie Morel in (02/03/2018 - De Standaard)
  In de hoop in de nieuwe fusiegemeente Puurs-Sint-Amands haar absolute meerderheid te behouden, versterkt de lokale CD&V zich met de zus van de overleden Vlaams Belang-politica Marie-Rose Morel.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.