Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 July 2020
11:17 uur

Brand verwoest huis in Schulen

Het Belang van Limburg

30/06/2020 - 07:27

In de Kiezelweg in Schulen is dinsdagmorgen rond 3.15 uur brand uitgebroken in een huis. Bij aankomst van de brandweer stond het gebouw al in lichterlaaie. Het huis was opgetrokken uit strobalen en hout. Later meer.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Leegstaand huis verwoest door brand (04/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Aan de Budingenweg in Zoutleeuw is afgelopen nacht een huis verwoest door een brand. De brandweer van Sint-Truiden en Landen kreeg rond 3 uur
  [naar artikel]
 2. Uitslaande brand verwoest huis in Melveren (11/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Senselberg in Melveren is zondagochtend rond 1.30 uur een huis volledig verwoest door een brand. Ook een bijgebouw ging in de vlammen op.
  [naar artikel]
 3. Rijhuis totaal verwoest door brand: twee honden omgekomen (07/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een zware uitslaande brand in het Oud Begijnhof in Niel is zaterdagmorgen een woning totaal verwoest. De bewoonster van het huis was niet thuis toen de brand uitbrak. Haar twee hondjes zijn in de brand gebleven.
  [naar artikel]
 4. Woning in Munkzwalm volledig verwoest na uitslaande brand (03/03/2020 - VRT NWS)
  Een woning in Munkzwalm bij Zwalm is volledig vernield na een hevige brand. Bij de brand vielen geen gewonden maar het huis is verwoest.
  [naar artikel]
 5. Leegstaand huis brandt volledig uit: “Ik hoorde het knallen, maar toen was het dak al verwoest” (20/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een brand heeft woensdagnacht rond 2 uur een huis in Gerhees (Ham), op de hoek van de Kolverdijck, volledig verwoest. Het huis staat momenteel leeg, maar volgens de brandweer is kwaad opzet uitgesloten.
  [naar artikel]
 6. Zware brand verwoest woning in Brecht (12/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware brand heeft deze nacht even voor 6 uur een huis aan de Oostmalsebaan in Sint-Lenaarts (Brecht) grotendeels verwoest. Het gaat om een
  [naar artikel]
 7. Brand verwoest houten constructie in Borgloon (11/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Kleestraat in Borgloon heeft afgelopen nacht een brand een houten constructie verwoest. Het vuur brak uit omstreeks 1.15 uur. De brandweer kon voorkomen dat een aanpalend huis beschadigd raakte. Kwaad opzet wordt niet uitgesloten.
  [naar artikel]
 8. Bovenverdieping van rijtjeshuis zwaar beschadigd na brand (31/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer is dinsdag rond 18.30 uur verwittigd van een brand in de Tichelstraat in Schulen. Hoe het vuur ontstond is onduidelijk. In het getroffen huis is er vooral veel schade op de bovenverdieping.
  [naar artikel]
 9. Zware brand verwoest huis van gezin met vijf kinderen (13/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Lembergestraat in Oosterzele heeft een zware brand een huis vernield.
  [naar artikel]
 10. Hevige brand verwoest huis en apotheek in Westende (27/02/2018 - VRT NWS)
  In Westende heeft een zware brand een huis volledig in de as gelegd. De bewoonster werd naar het ziekenhuis gebracht met rookintoxicatie nadat ze het vuur probeerde te blussen.
  [naar artikel]
 11. Aangestoken brand verwoest café: "Alles wat we opgebouwd hebben in ons leven, is verwoest” (27/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagmorgen rond 3.30 uur heeft een zware brand café Circolo Italiano aan het kruispunt van de Oude Baan en de Bloemenlaan in Eisden verwoest. Er loopt daarbij een onderzoek naar brandstichting, want de voordeur van de zaak werd kapotgegooid. De eigenaars en een flatbewoner sliepen toen de brand uitbrak, maar raakten gelukkig niet gewond. “Alles wat we opgebouwd hebben in ons leven, is verwoest”, zegt een aangeslagen Concetta Ventrone. 
  [naar artikel]
 12. Uitslaande brand verwoest huis in Wezemaal (09/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Door een hevige uitslaande brand in een huis aan de Steenweg op Nieuwrode in Wezemaal vannacht volledig in vlammen opgegaan. De bewoonster raakte...
  [naar artikel]
 13. Zware brand verwoest Rotterdamse kerk (07/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een leegstaande kerk in Rotterdam is zondagavond door een grote brand verwoest. De brandweer rukte met groot materieel uit. Er vielen geen slachtoffers. Mogelijk is de brand ontstaan bij het orgel, maar nader onderzoek moet uitsluitsel geven.
  [naar artikel]
 14. Zware brand verwoest Rotterdamse kerk (07/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een leegstaande kerk in Rotterdam is zondagavond door een grote brand verwoest. De brandweer rukte met groot materieel uit. Er vielen geen slachtoffers. Mogelijk is de brand ontstaan bij het orgel, maar nader onderzoek moet uitsluitsel geven.
  [naar artikel]
 15. Uitslaande brand verwoest winkel in Gent (25/11/2019 - Metro)
  In de Dampoortstraat in Gent is een winkel zondagavond verwoest door een uitslaande brand. Dat berichten Het Laatste Nieuws en de VRT. Kort voor middernacht brak de brand uit op het gelijkvloers van een Afrikaanse winkel. De brand sloeg uit naar de andere verdiepingen en het pand is volgens de brandweer van Gent bijna volledig uitgebrand. Daardoor is er instortingsgevaar. Zowel het gebouw waar de brand ontstond als twee huizen ernaast zijn onbewoonbaar. Bewoners van de aangrenzende huizen zijn geëvacueerd. Er zijn geen gewonden. bron: Belga Het bericht Uitslaande brand verwoest winkel in Gent verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Uitslaande brand verwoest carnavalsloods in Melle (27/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware brand heeft vannacht een carnavalsloods van het carnaval van Merelbeke grotendeels verwoest. Rond 3 uur kreeg de brandweer te horen dat...
  [naar artikel]
 17. Brand verwoest Rotterdamse kerk (07/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een leegstaande kerk in Rotterdam is gisterenavond door een grote brand verwoest. De brandweer rukte met groot materieel uit. Er vielen geen
  [naar artikel]
 18. Brandweer kan drie honden redden nadat brand rijhuis volledig verwoest (07/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Koninksemstraat in Tongeren heeft een brand een rijhuis verwoest.
  [naar artikel]
 19. Boerderij in Balen verwoest na uitslaande brand (05/04/2020 - VRT NWS)
  In Balen is een boerderij verwoest na een uitslaande brand. De bewoners, een ouder echtpaar, waren thuis, maar raakten niet gewond. Vermoedelijk is de brand begonnen aan de schouwmantel op zolder.
  [naar artikel]
 20. Olympisch velodroom van Rio verwoest door brand (31/07/2017 - Sporza)
  Een verdwaalde wensballon heeft de olympische velodroom van Rio de Janeiro voor een deel verwoest. De brandweer was zondag uren bezig om de brand te blussen.
  [naar artikel]
 21. Gezin verliest huis en bezittingen bij zware brand in Meeuwen: “Letterlijk alles kwijt” (10/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft zondagochtend een huis in de Kortestraat in Meeuwen volledig verwoest. De bewoners werden wakker van de rook, brachten zichzelf in veiligheid en belden de hulpdiensten. De familie is alles kwijt en hun huis is onbewoonbaar. Het OCMW en de gemeente voorzien een vervangwoning en zorgen voor materiële ondersteuning.
  [naar artikel]
 22. Zware brand verwoest huis in Oosterzele (13/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Lembergestraat in Oosterzele heeft een zware brand een huis vernield.
  [naar artikel]
 23. Huis volledig verwoest na uitslaande brand in Ursel (06/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Oost-Vlaamse Ursel heeft vanochtend een zware brand gewoed. De brandweer arriveerde even na 5 uur aan de woning op de Middelweg en toen
  [naar artikel]
 24. Groen vraagt maatregelen voor station Schulen (14/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De afdeling van Groen Herk-de-Stad heeft vanochtend haar Valentreinactie gehouden aan het station van Schulen. Alle reizigiers die in Schulen op- of afstapten ontvingen een attentie.
  [naar artikel]
 25. Gezin ontsnapt op het nippertje aan grote brand die hun huis verwoest (17/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een gezin uit het Nederlandse Stein, net over de grens met Maasmechelen, is in de nacht van maandag op dinsdag op het nippertje ontsnapt aan een grote brand die hun huis volledig in as legde.
  [naar artikel]
 26. Huisdieren overleven brand niet (02/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een smeulende brand heeft woensdag omstreeks 11.30 uur het hele interieur van een huis in de Kleine Romestraat in Binderveld bij Nieuwerkerken verwoest. Twee huisdieren, een hond en een kat, kwamen om.
  [naar artikel]
 27. VIDEO. Zware brand verwoest oude vierkantshoeve in Guigoven (28/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Brandstraat in Guigoven is zaterdagavond rond 23.30 uur brand uitgebroken in een oude vierkantshoeve. Toen de brandweer toekwam, stond het gebouw in lichterlaaie. De korpsen van Tongeren, Hasselt en Borgloon blusten de brand. De oorzaak is niet bekend. De oude hoeve is volledig verwoest.
  [naar artikel]
 28. Uitslaande brand verwoest woning in Galmaarden (15/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een woning in de Winterkeer is deze nacht compleet verwoest door een uitslaande brand. Het vuur werd kort na 1.30 uur opgemerkt waarna ploegen
  [naar artikel]
 29. Uitslaande brand verwoest carnavalsloods en Ecostore in Melle (27/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware brand heeft vannacht een carnavalsloods van het carnaval van Merelbeke en de Ecostore grotendeels verwoest. Rond 3 uur kreeg de brandweer...
  [naar artikel]
 30. Rotterdamse kerk verwoest door brand (07/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een leegstaande kerk in Rotterdam is gisterenavond door een grote brand verwoest. De brandweer rukte met groot materieel uit. Er vielen geen
  [naar artikel]
 31. Brand verwoest flatgebouw in Tongeren (20/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een hevige brand heeft zondagochtend om 6 uur een flatgebouw verwoest op de Romeinse Kassei in Tongeren. Het vuur brak uit in het appartement op de bovenste verdieping. De vlammen sloegen door het dak.
  [naar artikel]
 32. Brand verwoest keuken sikhtempel (26/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft zaterdag de keuken verwoest van het Gurdwara Ram Dass Sikh Study & Cultural Centre in de Smisstraat in Hoepertingen. Singh Shan, die enkele huizen verder woont, merkte de brand als een van de eersten op en rende naar de tempel. “Ik heb samen met nog enkele anderen geprobeerd de brand te blussen, maar wij moesten de strijd al snel staken, de hitte was ondraaglijk”, zegt Singh Shan.
  [naar artikel]
 33. Bewoner aangeslagen na verwoestende brand: “Zijn huis, waar hij al bijna veertig jaar woont, is onbewoonbaar” (26/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een woning in de Jozef De Tillouxlaan raakte dinsdagavond bijna volledig verwoest na een uitslaande brand. Er raakte niemand gewond, want de bewoner was op het moment van de feiten niet thuis. “Het huis is wel onbewoonbaar.”
  [naar artikel]
 34. Grote brand verwoest leegstaand pand in Nederland waar moskee gepland stond (28/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In een leegstaand zwembad in het Nederlandse Culemborg heeft vanavond een zware uitslaande brand gewoed. Het hele pand is verwoest. Rond 23.00
  [naar artikel]
 35. Brand verwoest woning van 82-jarige (13/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Burgemeester Portmanslaan in Dendermonde is vannacht een woning van een 82-jarige man volledig verwoest door een zware brand. Het vuur zou
  [naar artikel]
 36. Brandweer moet twee keer in een paar uur uitrukken naar zelfde adres: dak volledig verwoest (29/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  De brandweer rukte afgelopen nacht tot twee keer toe uit naar een woning in het Vlaams-Brabantse Vaalbeek. Door een brand op de zolderverdieping werd het dak het huis verwoest.
  [naar artikel]
 37. Huis van PS’er Moureaux (79) uitgebrand, mogelijk kwaad opzet (30/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het huis van oud-minister Philippe Moureaux (PS) in Profondeville (provincie Namen) is woensdagavond bijna geheel verwoest door een brand....
  [naar artikel]
 38. Breng oude, nog bruikbare spullen vandaag naar tafeltennisclub Schulen (11/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De tafeltennisclub van Schulen (TTC Schulen) en De Kringwinkel West-Limburg slaan vandaag de handen in elkaar voor een lokale inzamelactie van herbruikbare spullen.
  [naar artikel]
 39. Uitslaande brand verwoest woning (07/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft dinsdag rond 21.30 uur een woning in de Kerkhofstraat in ’s-Gravenvoeren verwoest. In een mum van tijd stonden het dak en ook de gelijkvloerse verdieping in lichterlaaie. De bewoners, een gezin met kinderen, konden via een ladder veilig van de bovenverdieping naar buiten.
  [naar artikel]
 40. Zware brand verwoest migrantenkamp bij Duinkerke (11/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In het migrantenkamp van Grande-Synthe, in de buurt van het Noord-Franse Duinkerke, is maandagavond een zware brand uitgebroken. Dat melden de Franse media. Volgens Michel Lalande, de prefect van het Noorderdepartement, is het grootste deel van het kamp verwoest door de brand, aldus de krant Le Monde op haar website. Een tiental mensen raakte gewond.
  [naar artikel]
 41. Zware brand verwoest migrantenkamp bij Duinkerke (11/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het migrantenkamp van Grande-Synthe, in de buurt van het Noord-Franse Duinkerke, is maandagavond een zware brand uitgebroken. Dat melden de Franse media. Volgens Michel Lalande, de prefect van het Noorderdepartement, is het grootste deel van het kamp verwoest door de brand, aldus de krant Le Monde op haar website. Een tiental mensen raakte gewond.
  [naar artikel]
 42. Valentijnattentie Groen aan treinreizigers Schulen (13/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Groen Herk-de-Stad biedt de ochtend van dinsdag 14 februari, de feestdag van Valentijn, een speciale attentie aan aan de personen die in het station van Schulen op de trein stappen. Dat gebeurt als dankbetuiging aan de treinreizigers en om een betere dienstverlening in het station van Schulen te vragen.
  [naar artikel]
 43. Gigantische brand verwoest duizenden woningen in sloppenwijk Bangladesh: “50.000 mensen dakloos” (17/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In een achterstandswijk in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh, zijn gisteren 15.000 woningen door brand verwoest. Volgens de BBC zijn ongeveer...
  [naar artikel]
 44. Zware brand verwoest migrantenkamp bij Duinkerke (11/04/2017 - Knack)
  Het migrantenkamp van Grande-Synthe, in de buurt van het Noord-Franse Duinkerke, is maandagavond grotendeels verwoest door een zware brand. Een tiental mensen raakte gewond.
  [naar artikel]
 45. Woning verwoest door brand, hondje blijft in vlammen (04/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In de Sint-Jan-Berchmansstraat in Mechelen is een rijwoning verwoest door een hevige brand. De bewoner kon ontkomen, zijn hondje bleef in de vlammen.
  [naar artikel]
 46. Woning volledig verwoest na zware brand in Ieper (22/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  In de Zonnebeekseweg in Ieper is in de nacht van zondag op maandag bij een zware brand een woning verwoest. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen naar buiten. Getuigen melden ook verschillende ontploffingen.
  [naar artikel]
 47. Grote brand verwoest honderden caravans in Nederland (22/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Honderden caravans, oldtimers en andere voertuigen zijn vrijdag verwoest bij een grote brand in een loods in de Nederlandse gemeente Oeffelt, in de provincie Noord-Brabant. Een politiewoordvoerder spreekt van een drama voor de eigenaars.
  [naar artikel]
 48. Grote brand verwoest Nederlands tankstation (04/09/2016 - De Morgen)
  http://dmphotoprovider2.demorgen-cdn.be/photo/grote-brand-verwoest-nederlands-tankstation/mruw6lzxgazdeobzgiys6rsxf43dimq/b2e1906dce0f6dcbc12da44ff1d9e623c290adfff8a6d834493f3b351e5269b2/fitwidth_642x0_70228921.jpg?v=pVMLOm3
  [naar artikel]
 49. Huis van topgangster Danny Vanhamel in lichterlaaie (02/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  In Lummen is in de nacht van zondag op maandag een hevige brand uitgebroken in het huis van Danny Vanhamel. De woning is volledig verwoest.
  [naar artikel]
 50. IN BEELD. Brand verwoest iconisch hotel in Myanmar (19/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een grote brand heeft een iconisch hotel in de Myanmarese stad Yangon helemaal verwoest. Een persoon is omgekomen, twee anderen raakten gewond. Het hotel, gebouwd in de traditionele Birmese stijl, was een plaatselijke bezienswaardigheid en populair bij toeristen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.