Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

11 July 2020
14:22 uur

Deadline nadert: papieren belastingaangifte moet vandaag binnen

Het Nieuwsblad

30/06/2020 - 07:55

Ten laatste vandaag, op 30 juni, moet de papieren belastingaangifte binnen zijn. Voor middernacht moet die in de brievenbus van het belastingkantoor zitten.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nog geen belastingaangifte ontvangen? Tijd om in actie te schieten! (03/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  De FOD Financiën heeft alle papieren belastingaangiften en de papieren voorstellen van vereenvoudigde belastingaangifte vorige maand verstuurd. Wie zijn belastingaangifte op papier wil indienen maar nog geen formulier ontving, moet dus zelf naar het contactcenter van de FOD Financiën bellen om er nog een te krijgen. De tijd dringt namelijk: de deadline voor papieren aangiften is 28 juni.
  [naar artikel]
 2. Denk op tijd aan uw belastingaangifte: de deadline nadert (26/06/2017 - De Redactie)
  Het is voor velen een jaarlijkse traditie: nog snel die belastingaangifte van vorig jaar invullen voor de zomervakantie begint. Wie dat elektronisch doet via Tax-on-Web krijgt ook dit jaar twee weken respijt, voor papieren aangiftes dringt de tijd.
  [naar artikel]
 3. Laatste dag om uw belastingaangifte digitaal in te dienen: 6 tips (15/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De deadline voor de belastingaangifte via Tax-on-web verloopt vanavond om middernacht. Geen paniek als u uw belastingaangifte nog moet invullen, we...
  [naar artikel]
 4. Laatste dag om uw belastingaangifte digitaal in te dienen: 6 tips op een rijtje (15/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De deadline voor de belastingaangifte via Tax-on-web verloopt vanavond om middernacht. Geen paniek als u uw belastingaangifte nog moet invullen, we...
  [naar artikel]
 5. Fout in belastingaangifte gemaakt, net voor de deadline morgen? Dit is de oplossing (11/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Als u uw belastingaangifte nog niet heeft ingediend, moet u zich haasten. De deadline is morgen, 12 juli, om middernacht. Maar wat als je plots...
  [naar artikel]
 6. Nog geen papieren belastingaangifte gekregen? Daar kan je nog iets aan doen, maar de tijd dringt (03/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De FOD Financiën heeft alle papieren belastingaangiften en de papieren voorstellen van vereenvoudigde belastingaangifte verstuurd naar de...
  [naar artikel]
 7. Morgen laatste dag om je papieren belastingaangifte in te dienen (28/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Belastingaangifte nog niet ingediend? Morgen is de uiterste termijn om dat te doen. Als u nog papieren belastingaangifte invult tenminste. Wie zijn...
  [naar artikel]
 8. Deadline belastingaangifte via Tax-on-web uitgesteld (09/07/2019 - Metro)
  De deadline van de belastingaangifte via Tax-on-web wordt uitgesteld naar maandag 15 juli middernacht. Aan de oorsprong liggen problemen met het inloggen op de website. Dat heeft de federale overheidsdienst Financiën bevestigd. “Er waren problemen met het inloggen op de website van Tax-on-web. Daarom hebben we beslist om het zekere voor het onzekere te nemen en de deadline uit te stellen”, zegt Francis Adyns, woordvoerder van FOD Financiën. Normaal moest de belastingaangifte ten laatste op donderdag 11 juli zijn ingediend. bron: Belga Het bericht Deadline belastingaangifte via Tax-on-web uitgesteld verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Belastingbrief nog niet ingevuld? U bent niet alleen (29/06/2018 - De Morgen)
  Uiterlijk morgen moet uw papieren belastingaangifte binnen zijn. Op 12 juli vervalt ook de termijn via Tax-on-web. En hoewel we daar twee maanden de tijd voor hadden, flirten velen van ons keer op keer met die onverbiddelijke deadline. Waarom toch?
  [naar artikel]
 10. Papieren aangiften en voorstellen tot vereenvoudigde aangifte allemaal de deur uit (03/06/2019 - Metro)
  De FOD Financiën heeft vorige maand alle papieren belastingaangiften en de papieren voorstellen van vereenvoudigde belastingaangifte verstuurd naar de bestemmelingen, meldt de overheidsdienst vandaag. Burgers die verleden jaar hun aangifte online indienden via MyMinfin, de portaalsite van de FOD Financiën, krijgen dit jaar geen papieren aangifte meer. Mensen die de komende aangifte toch weer op papier willen indienen, kunnen naar het Contact Center (02/572.57.57) bellen om er een te krijgen. Voor de papieren voorstellen van vereenvoudigde belastingaangifte geldt dat mensen die hun voorstel raadpleegden via MyMinFin er nu geen meer ontvangen. Mensen die hun aangifte op papier doen hebben nog tot 28 juni de tijd om die in te dienen. Ook wie zijn voorstel van vereenvoudigde aangifte via het papieren antwoordformulier wil wijzigen moet dat ten laatste tegen die dag doen. Voor de online aangiften is de deadline 11 juli. bron: Belga Het bericht Papieren aangiften en voorstellen tot vereenvoudigde aangifte allemaal de deur uit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Deadline belastingaangifte via Tax-on-web uitgesteld (09/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  De deadline van de belastingaangifte via Tax-on-web wordt uitgesteld naar maandag 15 juli middernacht. Aan de oorsprong liggen problemen met het inloggen op de website. Dat heeft de federale overheidsdienst Financiën bevestigd.
  [naar artikel]
 12. Je hebt nog enkele uren om je belastingaangifte in te dienen. Dit zijn onze tips en tricks (13/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is de allerlaatste dag waarop je je online belastingaangifte via Tax-on-web kan indienen. Om middernacht verloopt de deadline, waarna je
  [naar artikel]
 13. Deadline aangifte Tax-on-web nadert (11/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Wie zijn belastingaangifte nog wil invullen via Tax-on-web kan zich maar beter haasten. Want u hebt nog maar twee dagen de tijd om ze in te
  [naar artikel]
 14. Deadline aangifte Tax-on-web nadert (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Wie zijn belastingaangifte nog wil invullen via Tax-on-web kan zich maar beter haasten. Want u hebt nog maar twee dagen de tijd om ze in te
  [naar artikel]
 15. QUIZ: Help, daar is die belastingaangifte weer! Test hier uw kennis van "de bruine envelop" (11/06/2018 - VRT NWS)
  Het is weer die tijd van het jaar: de deadline voor het indienen van uw belastingaangifte nadert met rasse schreden. En uiteraard wil u alle mogelijkheden benutten om het bedrag dat u moet bijbetalen te drukken, of omgekeerd: om het bedrag dat u terugbetaald krijgt, zo veel mogelijk op te drijven. Maar kent u wel alle mogelijkheden? Test het in deze quiz! En geen nood als u de bal al eens misslaat: vanaf morgen tot en met vrijdag geven we u alle info en tips die u nodig heeft om uw belastingaangifte voor u zo voordelig mogelijk in te vullen, in onze reeks "Eerste hulp bij belastingen".
  [naar artikel]
 16. Opgelet: deadline aangifte Tax-on-web nadert (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Wie zijn belastingaangifte nog wil invullen via Tax-on-web kan zich maar beter haasten. Want u hebt nog maar twee dagen de tijd om ze in te
  [naar artikel]
 17. Deadline belastingaangifte via Tax-on-web uitgesteld tot maandag 15 juli (09/07/2019 - De Morgen)
  De deadline voor de belastingaangifte via Tax-on-web wordt uitgesteld naar maandag 15 juli middernacht door inlogproblemen. Dat meldt de FOD Financiën.
  [naar artikel]
 18. Deadline belastingaangifte uitgesteld naar 15 juli (09/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De deadline van de belastingaangifte via Tax-on-web wordt uitgesteld naar maandag 15 juli middernacht door inlogproblemen. Dat heeft de FOD Financiën bevestigd.
  [naar artikel]
 19. Deadline belastingaangifte via Tax-on-web uitgesteld door inlogproblemen (09/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De deadline voor de belastingaangifte via Tax-on-web wordt uitgesteld naar maandag 15 juli middernacht door inlogproblemen. Dat heeft de FOD...
  [naar artikel]
 20. Nog geen belastingaangifte gekregen? Dit moet u doen (03/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De papieren aangiften en de papieren voorstellen van vereenvoudigde aangifte zijn allemaal de deur uit. Wie geen papieren aangifte kreeg, kan zijn aangifte online indienen of het Contact Center telefoneren om er één te krijgen.
  [naar artikel]
 21. Deadline voor Syrische rebellen in Idlib nadert, "humanitaire ramp" loert om het hoekje (15/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Idlib, de Noord-Syrische provincie en het laatste rebellenbolwerk, nadert een deadline voor de rebellen. Zij zouden vandaag moeten vertrekken om...
  [naar artikel]
 22. Tax-on-web – Laatste dag voor belastingaangiften via Tax-on-web (15/07/2018 - Metro)
  Zondag/vandaag komt een einde aan de verlenging van de termijn voor het indienen van de online belastingaangiftes, waartoe werd beslist nadat Tax-On-web donderdag urenlang stillag. Om 23u59 moeten alle aangiftes binnen zijn. Normaal gezien liep de deadline afgelopen donderdagavond af. Maar donderdag was Tax-on-web, net als andere onlinediensten van de federale overheid, lange tijd niet beschikbaar. De oorzaak lag bij een kabelbreuk binnen de gebouwen van de FOD Financiën. Pas rond 17.30 uur waren de problemen van de baan. Door de technische problemen besliste minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) om de termijn voor het indienen van de online belastingaangifte met drie dagen te verlengen. De deadline voor het indienen van de online aangifte via een boekhouder blijft behouden. Dat kan nog tot en met 25 oktober. De papieren aangiftes moesten ten laatste op 29 juni ingediend worden. bron: Belga Het bericht Tax-on-web – Laatste dag voor belastingaangiften via Tax-on-web verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Deadline belastingaangifte via tax-on-web uitgesteld na technisch defect (12/07/2018 - Knack)
  De termijn om via Tax-on-web een belastingaangifte in te dienen wordt verlengd tot en met zondag 15 juli. Dat meldt minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) op Twitter.
  [naar artikel]
 24. Een dag voor deadline: Tax-on-web ligt even plat (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Wie zijn belastingaangifte nog wil invullen via Tax-on-web kan zich maar beter haasten, want morgenavond 13 juli verstrijkt de deadline. Wie niet
  [naar artikel]
 25. Laatste dag om uw papieren belastingaangifte in te dienen (29/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Wie zijn belastingbrief nog op papier invult, moet zich haasten. De laatste dag van het schooljaar is meteen ook de uiterste datum om uw papieren aangifte in te dienen. Via Tax-on-web hebt u nog twee weken de tijd.
  [naar artikel]
 26. Belastingaangifte op papier moet ten laatste vandaag worden opgestuurd (29/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vult u uw belastingaangifte nog altijd op papier in, dan moet u zich haasten als ze nog niet opgestuurd is. Vandaag is de uiterste dag om ze op de post te doen. Via Tax-on-Web hebt u nog tot 13 juli de tijd.
  [naar artikel]
 27. Allerlaatste week van de belastingaangifte: zo haal je de deadline nog (07/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bent u al zo lang in de vakantiestemming dat u niet kon of wou denken aan uw belastingaangifte? Er is nog geen man overboord: met deze tips kunt u nog voor donderdagavond 11 juli alles doorsturen aan de fiscus, zonder daarbij iets belangrijks over het hoofd te zien.
  [naar artikel]
 28. Allerlaatste week van de belastingaangifte: zo haal je de deadline nog (07/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bent u al zo lang in de vakantiestemming dat u niet kon of wou denken aan uw belastingaangifte? Er is nog geen man overboord: met deze tips kunt u nog voor donderdagavond 11 juli alles doorsturen aan de fiscus, zonder daarbij iets belangrijks over het hoofd te zien.
  [naar artikel]
 29. Deadline voor Rohingya in Bangladesh nadert: sommige vluchtelingen plegen zelfmoord om niet naar Myanmar te moeten terugkeren (14/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De deadline voor de Rohingya-vluchtelingen in Bangladesh nadert. Over 24 uur worden de vluchtelingenkampen –waar momenteel nog meer dan 700.000...
  [naar artikel]
 30. Nog één week de tijd voor belastingaangifte via Tax-on-web (04/07/2019 - Metro)
  Tot en met donderdag 11 juli kan je nog je belastingaangifte via Tax-on-web indienen. Diegenen die de belastingaangifte reeds hebben ingediend, kunnen die ook nog één keer verbeteren tot en met 11 juli. Dat meldt de federale overheidsdienst Financiën. De FOD Financiën benadrukt dat de belastingaangifte steeds eenvoudiger kan dankzij de vooraf ingevulde gegevens, de hulp online en de automatische verwittiging voor fouten. De fiscus heeft vanaf dit jaar geen papieren aangifte meer rondgestuurd als het jaar daarvoor de aangifte gebeurde via de elektronische weg op Tax-on-web. Sinds de lancering van de elektronische belastingaangifte in 2003, neemt het gebruik ervan jaarlijks toe. In 2018 vulden 1,56 miljoen Belgen hun aangifte elektronisch in. bron: Belga Het bericht Nog één week de tijd voor belastingaangifte via Tax-on-web verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. Technische problemen dwingen fiscus tot derde uitstel voor belastingaangifte (07/11/2019 - Metro)
  De fiscus heeft de deadline voor het indienen van de belastingaangifte voor een derde keer verlengd. Er waren opnieuw technische problemen met Tax-on-web. Mandatarissen zoals boekhouders krijgen nu tot en met 12 november de tijd om de aangiftes van hun klanten in te dienen, zo meldt de FOD Financiën. De deadline voor particulieren om hun aangifte voor de personenbelasting in te vullen verliep al in juli. Wie een zogenaamde mandataris inschakelt, krijgt echter meer tijd. Aanvankelijk lag die deadline op 24 oktober, maar door technische problemen met het platform werd dat eerst 5 november, dan 7 november en nu dus 12 november. De boekhouders hebben er genoeg van. “Bij elke deadline moeten wij aan de alarmbel trekken. Het falende IT-systeem achter Tax-on-Web vraagt om structurele investeringen. Op deze manier kan het niet verder”, zei voorzitter Ludo Van den Bossche van de Koninklijke Vereniging van Accountants en Boekhouders (KVABB). De vereniging had om uitstel gevraagd tot 17 november. bron: Belga Het bericht Technische problemen dwingen fiscus tot derde uitstel voor belastingaangifte verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Laatste uren voor belastingaangifte via boekhouder (05/11/2018 - VRT NWS)
  Wie z'n belastingaangifte indient via een boekhouder of een fiscalist, heeft daarvoor nog de tijd tot middernacht. De deadline lag eerst op 25 oktober, maar werd al twee keer verlengd door technische problemen bij Tax-on-Web. Vorig jaar werden er via boekhouders en fiscalisten bijna 1,14 miljoen aangiftes ingediend. 
  [naar artikel]
 33. Ruim 300.000 minder aangiftes via Tax-on-web (16/07/2018 - Metro)
  Er zijn dit jaar ruim 300.000 belastingaangiftes minder ingediend via Tax-on-web dan vorig jaar. Om 2 uur zondagnacht stond de teller op de website op exact 2.313.564 aangiftes. De deadline voor de elektronische aangiftes verstreek om middernacht. Het was langer duidelijk dat het aantal online aangiftes lager ging uitvallen dan vorig jaar, toen er meer dan 2,6 miljoen aangiftes waren vlak na het verlopen van de deadline. Dat komt omdat er meer voorstellen van vereenvoudigde aangiftes werden verstuurd. Normaal gezien liep de deadline afgelopen donderdagavond af. Maar donderdag was Tax-on-web, net als andere onlinediensten van de federale overheid, lange tijd niet beschikbaar. De oorzaak lag bij een kabelbreuk binnen de gebouwen van de FOD Financiën. Door de technische problemen besliste minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) om de termijn voor het indienen van de online belastingaangifte met drie dagen te verlengen. Via een boekhouder kan de online aangifte nog ingediend worden tot en met 25 oktober. De papieren aangiftes moesten ten laatste op 29 juni ingediend worden. bron: Belga Het bericht Ruim 300.000 minder aangiftes via Tax-on-web verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Tax-on-web kampt met problemen, en dat net op dag deadline (12/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De website van de Belgische belastingdienst lijkt momenteel met ernstige problemen te kampen. Tax-on-web is voor veel mensen onbereikbaar, terwijl het vandaag de allerlaatste dag is om de belastingaangifte in te dienen.
  [naar artikel]
 35. Opgelet: belastingaangifte via Tax-on-web moet donderdag binnen zijn of u riskeert meer dan boete (11/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tot nu toe hebben 10 tot 12 procent meer mensen hun belastingaangifte via Tax-on-web ingediend in vergelijking met vorig jaar. Wie dat nog niet deed, heeft nog uiterlijk tot 13 juli om middernacht de tijd. Bent u te laat, dan riskeert u een boete of zelfs meer.
  [naar artikel]
 36. Opgelet: belastingaangifte via Tax-on-web moet donderdag binnen zijn of u riskeert meer dan boete (11/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tot nu toe hebben 10 tot 12 procent meer mensen hun belastingaangifte via Tax-on-web ingediend in vergelijking met vorig jaar. Wie dat nog niet deed, heeft nog uiterlijk tot 13 juli om middernacht de tijd. Bent u te laat, dan riskeert u een boete of zelfs meer.
  [naar artikel]
 37. Nog één week de tijd om belastingaangifte via tax-on-web in te dienen of te verbeteren (04/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tot en met donderdag 11 juli kan je nog je belastingaangifte via tax-on-web indienen. Diegenen die de belastingaangifte reeds hebben ingediend,...
  [naar artikel]
 38. Let op: vandaag is de allerlaatste dag om uw belastingaangifte in te dienen via Tax-on-web (13/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het is donderdag 13 juli, dat betekent dat het vandaag de laatste dag is om uw belastingaangifte via Tax-on-web in te dienen. Meer dan 2,5 miljoen personen hebben dat al gedaan.
  [naar artikel]
 39. Morgen deadline om uw elektronische aangifte in te dienen: dit riskeert u als u te laat bent (11/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bent u de deadline voor uw elektronische belastingaangifte uit het oog verloren? Weet dan dat u nog tijd hebt tot donderdagavond 12 juli, 23.59 uur. “Daarna blijft Tax-on-web nog steeds open, maar riskeert u wel een boete of een belastingverhoging”, zegt Florence Angelici, woordvoerder van FOD Financiën.
  [naar artikel]
 40. Morgen deadline om uw elektronische aangifte in te dienen: dit riskeert u als u te laat bent (11/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bent u de deadline voor uw elektronische belastingaangifte uit het oog verloren? Weet dan dat u nog tijd hebt tot donderdagavond 12 juli, 23.59 uur. “Daarna blijft Tax-on-web nog steeds open, maar riskeert u wel een boete of een belastingverhoging”, zegt Florence Angelici, woordvoerder van FOD Financiën.
  [naar artikel]
 41. Morgen deadline om uw elektronische aangifte in te dienen: dit riskeert u als u te laat bent (11/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bent u de deadline voor uw elektronische belastingaangifte uit het oog verloren? Weet dan dat u nog tijd hebt tot donderdagavond 12 juli, 23.59 uur. “Daarna blijft Tax-on-web nog steeds open, maar riskeert u wel een boete of een belastingverhoging”, zegt Florence Angelici, woordvoerder van FOD Financiën.
  [naar artikel]
 42. Fiscus verleent opnieuw uitstel voor belastingaangifte via boekhouder (29/10/2018 - Metro)
  Burgers die hun belastingen aangeven via een mandataris kunnen dat nog tot en met 5 november. Dat meldt de federale overheidsdienst Financiën vandaag. De verlenging komt er omwille van “technische problemen”. Het is al de tweede keer dat de deadline voor de aangifte van de personenbelasting via een boekhouder – aanvankelijk vastgesteld op 25 oktober – dit jaar wordt uitgesteld. bron: Belga   Het bericht Fiscus verleent opnieuw uitstel voor belastingaangifte via boekhouder verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Fiscus verleent opnieuw uitstel voor belastingaangifte via boekhouder (29/10/2018 - Metro)
  Burgers die hun belastingen aangeven via een mandataris kunnen dat nog tot en met 5 november. Dat meldt de federale overheidsdienst Financiën vandaag. De verlenging komt er omwille van “technische problemen”. Het is al de tweede keer dat de deadline voor de aangifte van de personenbelasting via een boekhouder – aanvankelijk vastgesteld op 25 oktober – dit jaar wordt uitgesteld. bron: Belga Het bericht Fiscus verleent opnieuw uitstel voor belastingaangifte via boekhouder verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Technische problemen dwingen fiscus tot derde uitstel voor belastingaangifte (07/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De fiscus heeft de deadline voor het indienen van de belastingaangifte voor een derde keer verlengd. Er waren opnieuw technische problemen met...
  [naar artikel]
 45. Bereikt de Duitse politiek een principeakkoord voor de aanstormende deadline van morgenvroeg? (16/11/2017 - Knack)
  Na de verkiezingen van 24 september zijn de Duitse partijen volop bezig aan de snuffelronde om tot concrete coalitiegesprekken te komen. Maar de verkennende gesprekken verlopen moeizaam en de deadline nadert razendsnel.
  [naar artikel]
 46. Offshoreconstructie moet in 2014 op belastingaangifte staan (06/04/2019 - De Morgen)
  De federale regering gaat de strijd tegen de fiscale paradijzen opvoeren. Vanaf volgend jaar moet iedereen in zijn belastingaangifte verplicht vermelden of hij geld in buitenlandse juridische constructies heeft ondergebracht.
  [naar artikel]
 47. Herlees: alles wat u moet weten over uw belastingaangifte (16/06/2018 - VRT NWS)
  Wat is er nieuw in de belastingaangifte van dit jaar? Welke aftrekposten kunnen in uw voordeel zijn? En bent u nu beter getrouwd of samenwonend? In onze reeks "Eerste hulp bij belastingen" probeerden we u deze week wegwijs te maken in de wondere wereld van de belastingaangifte. Herlees en/of herbekijk alle afleveringen hier.
  [naar artikel]
 48. De belastingaangifte 2018: minder, duidelijker en sneller (02/05/2018 - VRT NWS)
  Minister van Financiën Johan Van Overtveldt heeft vandaag de belastingaangifte van 2018 voorgesteld. Die moet makkelijker in te vullen worden dan die van voorbije jaren. Er komen minder codes, woonleningen worden automatisch ingevuld en je kan online inloggen via de app 'itsme'.
  [naar artikel]
 49. Laatste uren om belastingaangifte in te dienen via mandataris (05/11/2018 - Metro)
  De laatste uren zijn ingegaan om de belastingaangifte in te dienen. Het kan enkel nog via een mandataris, zoals een boekhouder of een fiscalist. Zij hebben nog tijd tot middernacht. De deadline lag aanvankelijk op 25 oktober, maar de fiscus moest twee verlengingen toestaan wegens technische problemen. Om 2.00 uur afgelopen nacht hadden de mandatarissen al 1.115.426 aangiften ingediend via Tax-on-web. Op hetzelfde moment voor de deadline vorig jaar waren dat er iets meer: 1.137.801. Die laatste dag werden nog 48.734 aangiften ingediend. “We houden rekening met een lichte vermindering van het totale aantal aangiften via Tax-on-web door mandatarissen door de gevoelige uitbreiding met 825.000 eenheden van de voorstellen van vereenvoudigde aangifte dit jaar”, zegt woordvoerder Francis Adyns van de FOD Financiën. “Verwacht wordt dat er bij die uitbreiding 60.000 aangiften zitten die vorig jaar nog via Tax-on-web mandataris gebeurden.” bron: Belga Het bericht Laatste uren om belastingaangifte in te dienen via mandataris verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 50. Technische problemen dwingen fiscus tot derde uitstel voor belastingaangifte, boekhouders hebben er genoeg van (07/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  De fiscus heeft de deadline voor het indienen van de belastingaangifte voor een derde keer verlengd. Er waren opnieuw technische problemen met Tax-on-web. Mandatarissen zoals boekhouders krijgen nu tot en met 12 november de tijd om de aangiftes van hun klanten in te dienen, zo meldt de FOD Financiën.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.