Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 July 2020
15:29 uur

Goesting om bij een start-up te werken? Deze kwaliteiten moeten op je cv staan

Het Laatste Nieuws

30/06/2020 - 08:02

Het aantal hippe start-ups in ons land is niet meer te tellen. Hun dynamische manier van werken, het gebrek aan een strakke rangorde en het...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Motiveren is maatwerk (08/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  De goesting van de Belg om te werken neemt jaar na jaar af. Bedrijven staan dan ook voor een enorme uitdaging: hoe hou ik mijn mensen gemotiveerd? “Werkgevers moeten meer op maat gaan werken”, zeggen specialisten. Geef een 25-jarige bijvoorbeeld een goedkoop fitnessabonnement en een 35-jarige kinderopvang.
  [naar artikel]
 2. Hallo stopt, Goesting komt (15/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Goesting in het weekend? Het Belang van Limburg start met een gloednieuw magazine Goesting, boordevol tips voor genieters. Vanaf zaterdag 22 februari bij uw weekendkrant, vanaf donderdag al online.
  [naar artikel]
 3. Het team achter Goesting (20/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf vandaag, donderdag online en vanaf zaterdag 22 februari bij uw krant: Goesting, het gloednieuwe magazine van Het Belang van Limburg vol tips voor genieters. De Goesting­redactie heeft er al … goesting in.
  [naar artikel]
 4. Meer mensen werken omdat ze moeten,niet omdat ze willen (07/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Belgen werken steeds vaker alleen voor het geld, niet uit goesting. “Het aantal mensen dat werkt omdat ze hun job graag doen, is in enkele jaren tijd met 7 procent gedaald”, zegt sociaal secretariaat Securex. “Nu we allemaal langer aan de slag moeten blijven, gaan we mensen compleet anders moeten stimuleren”, zegt professor motivatiepsychologie Anja Van den Broeck.
  [naar artikel]
 5. Lees hier alles over ons gloednieuwe magazine Goesting: het team achter Goesting (20/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf donderdag online en vanaf zaterdag 22 februari bij uw krant: Goesting, het gloednieuwe magazine van Het Belang van Limburg vol tips voor genieters. De Goestingredactie heeft er al … goesting in.
  [naar artikel]
 6. Rode Duivels komen terug van vakantie: hebben ze nog wel goesting? (05/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels zullen de kalendermakers ook weleens vervloeken. Sommigen liggen al drie weken stil en gingen al luilekkeren op het strand, maar nu moeten ze zich nog klaarstomen voor twee onaantrekkelijke duels. Hebben ze nog wel voldoende jus en goesting? “Ach, deze groep is matuur genoeg.”
  [naar artikel]
 7. Deze 90-plussers blijven werken, ondanks de hitte: “Als je om 5u opstaat, is het nog lekker koel” (30/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  ‘t Zijn zotten die werken, zong Juul Kabas in 1979 al. Zeker nu er voorlopig geen einde lijkt te komen aan de hitte, klagen werknemers steen en been. Dikke voeten, okselvijvers, hoofdpijn: zonder airco lijkt de Belg momenteel verloren. Wij bezochten maandag drie Kempense 90-plussers die ondanks de hoge temperaturen nog elke dag vol grote goesting gaan werken. Hun advies? De mensen zouden wat vroeger moeten opstaan.“Om vijf uur ’s ochtends is het nog koel en aangenaam”, zeggen Jeanne (92), Angèle (95) en Wiske (90).
  [naar artikel]
 8. Veertig jaar "20 km door Brussel": deze twee Eddy's misten nog geen enkele editie   (19/05/2019 - VRT NWS)
  Op 8 juni 1980 werd het allereerste startschot van de "20 km door Brussel" gegeven. Die dag staan er op de Heizel Esplanade 4.179 deelnemers klaar,  onder hen Eddy Van Coppenolle en Eddy Feliers. Veertig jaar later staan ze nog altijd met evenveel goesting aan de start. Twee recordhouders, elk met hun verhaal. 
  [naar artikel]
 9. Werk jij in de zorgsector? Dan heb jij zeker deze vijf kwaliteiten (24/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ben jij geduldig en empathisch? Dan is een job in de zorgsector zeker iets voor jou! Deze vijf kwaliteiten zijn cruciaal om in deze sector aan de...
  [naar artikel]
 10. From Goesting with love (06/04/2019 - De Morgen)
  Vertel ons op [email protected] wat jou goesting geeft in de feestdagen en welk cadeautje je verkiest (geef ook je adres mee), en wie weet komt onze persoonlijke kerstman jouw kant uit. Bonuspunten voor wie Goesting Magazine volgt op Facebook!
  [naar artikel]
 11. Deze 4 toprestaurants winnen de Gouden Goesting 2017 (08/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ieder jaar gaat Goesting Magazine op zoek naar de beste nieuwe restaurants in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel. Uit...
  [naar artikel]
 12. Aan deze negen kwaliteiten herken je de beste IT'ers (10/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Misschien kan je goed met computers werken, maar elke zichzelf respecterende IT'er zal aanvullen dat er meer nodig is om aan de slag te kunnen in...
  [naar artikel]
 13. Rutten over uitspraak De Wever: "Bij ons is de goesting om te werken altijd even groot" (05/05/2018 - VRT NWS)
  Open VLD-voorzitter Gwendolyn Rutten "voelt zich niet aangesproken" door de uitspraken die N-VA-voorzitter Bart De Wever gisteravond deed in "Terzake", waarin hij verklaarde dat "de "dash" een beetje uit de regeringsploeg is verdwenen". "Bij Open VLD is de goesting om te werken altijd even groot."
  [naar artikel]
 14. Eerste sekspoppenbordeel van Vlaanderen sluit de deuren en houdt uitverkoop: “De goesting was over” (06/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  “De goesting was over”, zegt Fabrice Jacobs. Twee jaar nadat hij het eerste sekspoppenbordeel in ons land heeft geopend in het Vlaams-Brabantse Meise, stopt hij er mee. De rondborstige Camila, de zwarte Kyara en de andere bijna levensechte poppen staan nu te koop.
  [naar artikel]
 15. Grijs maar nog goesting? Seksualiteit minder taboe in rusthuizen (02/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een 140-tal zorgprofessionals hebben gisteren in Deurne de studiedag ‘Grijs en goesting’ bijgewoond, over intimiteit en seksualiteit bij senioren. “Het is niet zo dat ouderen seks móéten hebben. Maar áls ze het willen, dan moeten we dat niet als een probleem zien, zoals vandaag nog te vaak gebeurt. Dan zijn er wel degelijk manieren en middelen om hen te helpen.”
  [naar artikel]
 16. Werken als technieker? Check eerst even of je wel deze kwaliteiten hebt (20/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De vraag naar technische profielen is groot. Wie wil, kan dus - al dan niet na een bijkomende opleiding - vrij snel een job als technieker...
  [naar artikel]
 17. Start werken aan belangrijkste verkeersader in Oost-Limburg al meteen uitgesteld (02/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag zouden de werken aan de Rijksweg in Lanaken beginnen, maar door het regenweer is de start daarvan uitgesteld naar ten vroegste donderdag. De werken moeten vier gevaarlijke kruispunten veiliger maken. Omdat er telkens in beide richtingen twee rijstroken (versmald) open blijven, wordt niet al te veel verkeershinder verwacht. In het najaar van 2017 moet alles klaar zijn.
  [naar artikel]
 18. Deze spookachtige foto's tonen wat er gebeurt met olympische gebouwen NA de Spelen (05/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag gaan in Rio de Olympische Spelen officieel van start, dus alle accomodaties staan of punt - of zouden tenminste op punt moeten staan. Dat
  [naar artikel]
 19. Deze spookachtige foto's tonen wat er gebeurt met olympische gebouwen NA de Spelen (05/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag gaan in Rio de Olympische Spelen officieel van start, dus alle accomodaties staan of punt - of zouden tenminste op punt moeten staan. Dat
  [naar artikel]
 20. Eerste fase van werken nieuwe fly-over aan Antwerpsesteenweg en R6 gaat maandag van start (20/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De werken voor de bouw van de nieuwe fly-over op het kruispunt van de R6 met de Antwerpsesteenweg (N1) in Mechelen gaan volgende week van start. Vanaf 25 maart wordt er een viaduct gebouwd die het verkeer op de R6 vlot over de Antwerpsesteenweg moet leiden. Tot begin mei zal er geen verkeershinder te merken zijn, verzekert het Agentschap Wegen & Verkeer. De werken moeten afgerond zijn tegen de zomer van 2020.
  [naar artikel]
 21. Di Rupo: 'We zullen moeten werken, werken en nog eens werken' (13/09/2019 - Knack)
  Wallonië en de Franse Gemeenschap hebben een paars-groene regering. De partijcongressen van PS, MR en Ecolo hebben donderdagavond de regeerakkoorden die begin deze week gesloten werden, goedgekeurd. Volg in deze live alles over de verschillende formaties.
  [naar artikel]
 22. Werken in Neerglabeek (05/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf maandag 9 januari start de aannemer met de aanleg van de nutsleidingen langs de Weg naar Opitter, vanaf de Weg naar Opoeteren tot aan de Verbindingsstraat. Deze werken kaderen in de heraanleg van de gewestweg, Weg naar Opoeteren, en de Weg naar Opitter. Gedurende deze werken zal er eenrichtingsverkeer mogelijk zijn. De omleiding wordt voorzien via de Verbindingsstraat. De hinder zal tijdens de werken tot een absoluut minimum beperkt worden.
  [naar artikel]
 23. Deze 7 Belgen staan voor het seizoen van de waarheid in Engeland (11/08/2017 - Sporza)
  De Premier League gaat dit weekend van start met 22 Belgen. Lukaku, De Bruyne en Hazard zullen wel weer in de schijnwerpers staan, maar welke Belgen zullen moeten knokken voor hun plaatsje?
  [naar artikel]
 24. Start werken op E17/R1 aan Kennedytunnel uitgesteld (28/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De nachtelijke werken die gedurende zes weekends voorzien zijn aan het wegdek van de E17/R1 ter hoogte van de Kennedytunnel in Antwerpen, moeten
  [naar artikel]
 25. Werken aan E314 in Wilsele van start, veel verkeershinder verwacht komende maanden (06/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op 9 april start een aannemer met grootschalige werken op het viaduct van Wilsele. Het viaduct krijgt een grondige onderhoudsbeurt. Deze eerste fase van de werken, waarbij de weghelft in de rijrichting van Brussel aangepakt wordt, zal duren tot september 2018. In 2019 zal rond dezelfde periode (april-september) de andere weghelft (rijrichting Lummen) een groot onderhoud krijgen.
  [naar artikel]
 26. De rebelse kracht van goesting (27/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Ook in set twee bleef Achel scherp. Het speelde met véél grinta en goesting”Het Belang van Limburg24/02/2020
  [naar artikel]
 27. Groen start petitie tegen bomenkap Tramplein (15/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Nu de werken aan de spoorwegbrug op de Draakplaats en het Tramplein voor de deur staan, trekt Groen Berchem aan de alarmbel. “De aannemer gaat de bomen op het Tramplein kappen, terwijl die aan de Draakplaats mogen blijven staan.” Groen start nu een petitie tegen de bomenkap.
  [naar artikel]
 28. Deze Limburgers staan vandaag aan de start van cross in Zolder (26/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Met vijf zijn ze, de Limburgers die vandaag aan de start staan: Quinten Hermans, Laura Verdonschot, Timo Kielich, Pieter-Jan Vliegen en Ryan Cortjens gaan voor eigen volk op zoek naar een eerste uitschieter in de drukke eindejaarsperiode.
  [naar artikel]
 29. Start werken aan Kennedytunnel tijdelijk uitgesteld (28/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De nachtelijke werken die gedurende zes weekends voorzien zijn aan het wegdek van de E17/R1 ter hoogte van de Kennedytunnel in Antwerpen, moeten in laatste instantie tijdelijk uitgesteld worden. De aannemer zou vrijdagavond om 21 uur de werken aanvatten, maar door een vergunningsprobleem is dit niet mogelijk. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer vrijdagnamiddag in een persbericht.
  [naar artikel]
 30. Werken aan spitsstroken Lummen-Beringen van E313 van start (04/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 9 april met de aanpassingen van een aantal in- en uitvoerstroken op het Klaverblad in Lummen. De werkzaamheden kaderen in de aanleg van de spitsstroken tussen de verkeerswisselaar en het op- en afrittencomplex 26 “Beringen” en het verbeteren van de doorstroming op en rond de wisselaar. Om de verkeershinder te beperken, zullen de werken in drie grote fases verlopen. Eind augustus zouden de werkzaamheden klaar moeten zijn.
  [naar artikel]
 31. Batshuayi gaat surfen tijdens vakantie, maar dat verloopt niet geheel volgens plan... (09/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De kwaliteiten van Michy Batsuayi als spits staan buiten kijf, maar een toekomst als surfer lijkt de spits van Chelsea toch niet meteen te moeten
  [naar artikel]
 32. U vraagt, wij maken (11/04/2019 - De Morgen)
  Meubels en interieurs op maat: tegenwoordig staan we er weer voor in de rij. Terecht, want maatwerk is origineel, duurzaam en vaak goedkoper dan verwacht. Bij deze ontwerpers kunt u terecht voor unieke stukken die helemaal uw goesting zijn.
  [naar artikel]
 33. Renovatie van Antwerps stadhuis gaat van start: opnieuw in gebruik in 2020 (09/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In Antwerpen is maandag de restauratie en renovatie van het stadhuis van start gegaan. Nadat alle kabinetten er vorig jaar al tijdelijk wegtrokken waren, en het gebouw werd leeggemaakt en voorbereid op de werken, plaatst de aannemer vanaf deze week werfomheining en steigers. Tegen het najaar van 2020 zou alles afgerond moeten zijn, de kostprijs wordt geraamd op 29 miljoen euro.
  [naar artikel]
 34. Werken aan op- en afrittencomplex E40 in Ternat begin juni van start (06/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op 6 juni gaan de werken van start die het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) laat uitvoeren aan de Assesteenweg ter hoogte van het op- en...
  [naar artikel]
 35. Vrouwen starten later door werken aan parcours op EK (10/08/2019 - Metro)
  De hevige wind in en rond Alkmaar zorgt er voor dat ook het EK wielrennen hinder ondervindt. Deze ochtend waren heel wat hekken omgewaaid en die moesten terug rechtgezet worden. Momenteel wordt de wedstrijd bij de beloften afgewerkt. Na die koers volgt een nieuwe inspectie van het parcours. Daarom start de wedstrijd van de dames een half uur later. De wind blies vannacht hevig en ook overdag nog stevig stevig in Alkmaar. Vanmorgen waren dan ook heel wat nadarhekkens omgewaaid langs het parcours en moesten die opnieuw rechtgezet worden voor de wedstrijd van de beloften. Intussen regent het wel niet meer, maar is er wel nog sprake van felle rukwinden. “Door de extreme weeromstandigheden moeten er enkele werken uitgevoerd worden aan het parcours om de veiligheid van de renners en de vele vrijwilligers van de organisatie te waarborgen. Daarom start de wedstrijd van de vrouwen om 13u30 in plaats van om 13u.” Wat die werken precies omvatten is niet helemaal duidelijk. “We voeren gewoon een inspectie uit om na te gaan of alle nadars nog goed vast staan en andere kleine zaken”, klinkt het bij de UEC na navraag. “Niets om ons ernstige zorgen over te maken.” bron: Belga Het bericht Vrouwen starten later door werken aan parcours op EK verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Werken aan school en kerk Termolen gestart (23/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De werkzaamheden aan de school- en kerkomgeving in Termolen zijn deze week van start gegaan. Momenteel wordt de verharding van de dreef naar de kerk vernieuwd. En zoals beloofd, blijven de Amerikaanse eiken langs die dreef staan.
  [naar artikel]
 37. Nieuwe Philipsbrug in cijfers: 9.000 m³ beton en 8.700 ton asfalt (20/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Anderhalf jaar of 538 kalenderdagen na de start van de werken, gaat de nieuwe Philipsbrug in Hasselt morgen open voor het verkeer. Deze voormiddag hebben tien volle vrachtwagens de stabiliteit van de brug getest. Oorspronkelijk was gepland om de werken af te ronden voor Pukkelpop 2017, maar de werken liepen twee maanden vertraging op toen er asbest in de brug werd gevonden. De kostprijs van de werken ligt op 13.141.532,7 euro.
  [naar artikel]
 38. Handelaars met ernstige hinder door werken krijgen automatisch premie van 2.000 euro (19/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Handelaars die lijden onder openbare werken zullen door de Vlaamse overheid sneller en eenvoudiger vergoed worden. Vanaf 1 juli krijgen ze voor de start van de werken automatisch een premie van 2.000 euro, zonder dat ze hun zaak moeten sluiten.
  [naar artikel]
 39. Alle schepsels, voor groot en klein (21/06/2017 - De Morgen)
  Moeten er nog informatieve boeken zijn, nu de jeugd van tegenwoordig zowat alles kan googelen? Deze vijf publicaties laten daar - elk door hun bijzondere kwaliteiten - geen misverstand over bestaan. Laat het vakantiebeest in u maar los.
  [naar artikel]
 40. Alle schepsels, voor groot en klein (10/04/2019 - De Morgen)
  Moeten er nog informatieve boeken zijn, nu de jeugd van tegenwoordig zowat alles kan googelen? Deze vijf publicaties laten daar - elk door hun bijzondere kwaliteiten - geen misverstand over bestaan. Laat het vakantiebeest in u maar los.
  [naar artikel]
 41. Droevig afscheid, op film en in het echt (04/04/2019 - De Morgen)
  Het overlijden van acteur Anton Yelchin dreigt de kwaliteiten van het kwetsbare kleinood Porto te overschaduwen. Maar in zekere zin versterkt die tragiek ook de dramatische kwaliteiten van Gabe Klingers debuutfilm.
  [naar artikel]
 42. Gilbert start ambitieus aan eerste EK: "We moeten er in geloven en koersen" (16/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Gilbert is één van de vier wereldkampioenen die aan de start staan van het EK op zondag in Plumelec. Samen met Rui Costa, Michal
  [naar artikel]
 43. Werken van start om Truiense stationsbuurt op te waarderen (03/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag is de symbolische eerste spadesteek gegeven van de werken die de stationsbuurt in Sint-Truiden moeten opwaarderen. Tegen 1 september 2018 moet er aan de Gazometersite een multifunctioneel complex, met onder andere een lagere school, kantoren, appartementen en een jongeren- en welzijnscampus, verrijzen.
  [naar artikel]
 44. Werken aan vijf zwarte kruispunten op Boomsesteenweg moeten veiligheid verbeteren (14/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer start vannacht met werkzaamheden aan vijf zwarte kruispunten op de Boomsesteenweg. De verkeerslichten worden er aangesloten op de zogenaamde ‘supercomputer’ die sinds de zomer wordt uitgerold. De vijf kruispunten, waarvan er vier in Aartselaar liggen en één in Wilrijk, moeten zo een stuk veiliger worden. De werken beloven wel hinder met zich mee te brengen.
  [naar artikel]
 45. Werken asielcentrum vandaag weer van start (06/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf vandaag beginnen de werken aan het toekomstige asielcentrum weer. In de loop van mei zouden de 120 asielzoekers er hun intrek in moeten kunnen nemen, zeggen Fedasil en G4S, dat instaat voor het in orde brengen van het opvangcentrum.
  [naar artikel]
 46. Meer dan 1 op de 5 Belgen doet aan telewerken: wat zijn de voor- en nadelen van een dagje thuis werken? (19/09/2019 - VRT NWS)
  Telewerken wordt alsmaar populairder: 22 procent van de Belgische werknemers werkt één of meerdere dagen per week van thuis. Zo blijkt uit cijfers die verkeersinstituut Vias bekend maakt op deze Nationale Telewerkdag. Rustig thuis werken levert telewerkers in de eerste plaats aardig wat tijdwinst op, omdat ze niet meer in de file moeten staan. Maar telewerk kan ook een bron van extra stress zijn, zo blijkt.
  [naar artikel]
 47. AWV start met voorbereidende werken voor aanleg spitsstrook E314 Herent-Aarschot (17/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op 18 april met de voorbereidende werken voor de aanleg van een spitsstrook op de E314 tussen de afritten Herent en Aarschot. In eerste instantie zal op deze snelweg het viaduct van Wilsele worden verstevigd. Volgens de huidige planning zal de nieuwe spitsstrook klaar zijn in 2022.
  [naar artikel]
 48. “Het kost veel tijd en je eet altijd havermout als ontbijt”: clichés over gezond eten onder de loep (16/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Je kan je duizend keer voornemen om gezonder te gaan eten, of je kan het gewoon doen. En nee, dat betekent niet dat je uren in de keuken moet staan en geen aardappelen meer mag eten. Gezonde foodie Steffi Vertriest, die volgende week haar nieuwe kookboek ‘Méér Gezonde Goesting’ uitbrengt en een nieuw seizoen van het programma ‘De Gezonde Goesting op njam! presenteert, fileert voor ons enkele clichés over gezond eten.
  [naar artikel]
 49. “Het kost veel tijd en je eet altijd havermout als ontbijt”: clichés over gezond eten onder de loep (16/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Je kan je duizend keer voornemen om gezonder te gaan eten, of je kan het gewoon doen. En nee, dat betekent niet dat je uren in de keuken moet staan en geen aardappelen meer mag eten. Gezonde foodie Steffi Vertriest, die volgende week haar nieuwe kookboek ‘Méér Gezonde Goesting’ uitbrengt en een nieuw seizoen van het programma ‘De Gezonde Goesting op njam! presenteert, fileert voor ons enkele clichés over gezond eten.
  [naar artikel]
 50. Met deze vijf ingrepen wordt het op de Krijgsbaan (R11) veiliger én vlotter rijden (09/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de R11, ook wel de Krijgsbaan genoemd, staan tussen de komende jaren verschillende werken op de planning. Die moeten de verkeersveiligheid en doorstroming verbeteren. Een fietspad naar de Turnhoutsebaan, een gewijzigde uitrit aan de P&R-zone en een heraanleg op het grondgebied Mortsel zijn de blikvangers.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.