Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 July 2020
14:22 uur

Rock Herk in 2021 met dezelfde headliners en ticketprijs, Brutus en Beak erbij

Het Belang van Limburg

30/06/2020 - 08:04

Geen Rock Herk in 2020, maar de affiches kunnen volgend jaar alvast gerecycleerd worden. Rock Herk 2021 strikt namelijk dezelfde headliners en behoudt ondanks de moeilijke tijden dezelfde ticketprijs.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Heisa en Waltz op podium Rock Herk (05/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De band Heisa uit Hoeselt is de laureaat van Fresh Blood III, het rockconcours van het muziekfestival Rock Herk. Omdat ook de publieksprijs naar Heisa ging, mag de nummer twee in die rangschikking – The Waltz uit Kuurne – zijn debuut op Rock Herk maken.
  [naar artikel]
 2. RECENSIE. Machtig Millionaire op Rock Herk (15/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  HERK-de-stadVoor het 35ste verjaardagsfeestje nodigt Rock Herk dit weekend een pak Belgen en oudere rockrukkers uit. Die formule werkt, want alweer is het festival - dat enkele jaren geleden op een haar na dood was - tot de nok uitverkocht.
  [naar artikel]
 3. Start early birdtickets Rock Herk (18/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het muziekfestival Rock Herk in Herk-de-Stad is gestart met de Early Birdactie. Snelle beslissers genieten van interessante voordelen.
  [naar artikel]
 4. VIDEO. Rock Herk is klaar voor uitverkochte editie (13/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Herk-de-Stad is weer helemaal klaar voor Rock Herk. Het festival is al toe aan zijn 35ste editie. En voor het eerst in z'n geschiedenis is Rock Herk helemaal uitverkocht. Enerzijds door zijn trouwe publiek, maar anderzijds kan de organisatie ook beroep doen op een ijzersterke affiche.
  [naar artikel]
 5. Uitverkocht Rock Herk verwacht 20.000 festivalgangers (12/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag en zaterdag is de buurt rond het Olmenhof in Herk-de-Stad opnieuw ‘the place to be’ voor de 37ste editie van Rock Herk. Het middelgrote festival is volledig uitverkocht: 20.000 muziekliefhebbers worden dit weekend in Herk-de-Stad verwacht.
  [naar artikel]
 6. VIDEO: The Sore Losers op Rock Herk: "Er is niemand die meer op Rock Herk heeft gespeeld dan ik!" (14/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Dit weekend staat muziekfestival Rock Herk op het programma. Ook daar zullen The Sore Losers op het podium staan. Voor de band is Rock Herk zoals thuiskomen. Groepsleden Jan Straetemans en Cedric Maes dragen het festival dan ook een warm hart toe. Maes heeft van alle artiesten zelfs al het vaakst het Herkse podium beklommen. De trotse recordhouder krijgt dan ook een prijs. "Er is niemand die meer op Herk heeft gespeeld dan ik!"
  [naar artikel]
 7. Mark Lanegan signeert op Rock Herk (21/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Derde zweterig en broeierig festivalweekend op rij met nu Rock Herk dat met Limburgers Statue en The Prospects aftrapt. Eerste persoon die we tegenkwamen op de parking: Mark Lanegan. Onnatuurlijk rood haar en een bek vol gouden tanden. Om 21 uur moet hij aan de bak en – zo vertelt de organisatie ons – hij zal ook gaan signeren aan de merch-stand in ‘de straat’ op Rock Herk. Kan u zijn tandjes eens van dichtbij zien.
  [naar artikel]
 8. IN BEELD. Rock Herk sterk uit de startblokken (16/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Rock Herk 2016 is vrijdag sterk gestart met een stevige line-up vol alternatieve rock. Niet minder dan 6.500 festivalgangers zakten gisteren af naar de wei om kleppers als Fun Lovin’ Criminals, Pro-Pain en The Sore Losers aan het werk te zien.
  [naar artikel]
 9. Rock Herk zaterdag uitverkocht (16/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het muziekfestival Rock Herk in Herk-de-Stad is vandaag, zaterdag 16 juli, volledig uitverkocht. In de namiddag gingen de laatste tickets de deur uit.
  [naar artikel]
 10. Kiss-& ridezone voor Rock Herk (15/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bezoekers van het muziekfestival Rock Herk in Herk-de-Stad die met de auto worden gebracht, kunnen gebruik maken van de kiss-& ridezone.
  [naar artikel]
 11. Rock Herk houdt finale Fresh Blood III (14/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dit jaar organiseert het muziekfestival Rock Herk opnieuw een rockconcours: Fresh Blood III. De finale vindt morgen, zaterdag 15 april, plaats in Café Café in Hasselt. De winnaars van de wedstrijd en van de publieksprijs krijgen een plaats op één van de podia van Rock Herk.
  [naar artikel]
 12. "Sterkte van Rock Werchter is tegelijk de achilleshiel: de mix van genres en een relatief klein clubje headliners” (27/06/2019 - VRT NWS)
  Rock Werchter begint aan zijn 45e editie. Headliners zijn onder meer P!nk, The Cure, Florence + the Machine en Muse. In de loop der jaren is niet enkel het uitzicht van het festivalterrein in het kleine Werchter veranderd, maar vooral de affiche. Want met vier podia en vier festivaldagen beperkt Rock Werchter zich al lang niet meer tot de grote namen uit de rockmuziek. “Rock Werchter is geen rockfestival maar een breed muziekfestival”, zegt Werchterkenner Jan Delvaux.
  [naar artikel]
 13. Food-/drinktickets en overnachtingstickets Rock Herk nog te koop (07/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het muziekfestival Rock Herk van 14 en 15 juli is uitverkocht. Wel zijn er nog eten- en dranktickets beschikbaar en ook tickets voor het kampeerterrein.
  [naar artikel]
 14. Rock Werchter dag 4: lome zomerdag met een vleugje hiphop en langverwachte headliners (08/07/2018 - VRT NWS)
  Rock Werchter 2018 is aan zijn vierde en laatste festivaldag toe. Een dag die zich eerder traag en lui op gang trekt. Vier dagen zomerse warmte eisen bij veel mensen hun tol. Meer dan ooit sparen festivalgangers hun krachten voor headliners Nick Cave and the Bad Seeds en Arctic Monkeys. Hoewel Rock Werchter 2018 er nog niet volledig op zit, blikt organisator Herman Schueremans al tevreden terug. Én hij kijkt al vooruit naar editie 2019.
  [naar artikel]
 15. Rock Herk vs. Belgium Rhythm 'n' Blues Festival (14/04/2019 - De Morgen)
  Het wordt alweer kiezen dit weekend. Want net als Dour heeft ook het kleinschaligere Rock Herk een eclectisch aanbod. Of verkiest u toch een van Europa's grootste bluesfestivals?
  [naar artikel]
 16. “Dank u wel, Rock Herk-De-Stad” (21/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ze doen dat goed bij Rock Herk. Anders verkoop je niet vier jaar na mekaar uit, en dat nadat even de afgrond lonkte. Die combinatie van bands voor een ouder – zeer trouw - publiek en jonge beloftevolle acts. Veel Belgen, maar ook ronkende internationale namen. En een prijs-kwaliteit balans – 47 euro voor zo’n affiche – waar heel wat festivals een puntje aan kunnen zuigen. “Dank u wel, Rock Herk-de-Stad.”
  [naar artikel]
 17. Rock Herk trekt 15.000 bezoekers (17/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het muziekfestival Rock Herk in Herk-de-Stad heeft in totaal 15.000 bezoekers gekregen. Zaterdag was de beste dag met in totaal 8.000 bezoekers.
  [naar artikel]
 18. Rock Herk geeft gratis ontbijt aan kampeerders die opruimen (18/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag en zaterdag vindt in Herk-de-Stad de 34ste editie van Rock Herk plaats. Het festival is uitverkocht. Er zijn wel nog tickets beschikbaar voor de camping, maar die kan je alleen krijgen als je al een ticket voor het festival hebt. Omdat ze bij Rock Herk willen dat ze niet met een puinhoop blijven zitten na het festival, beloven ze aan kampeerders die opruimen een gratis ontbijt. Elke kampeerder die zondagochtend tussen 8 en 12 uur een volle vuilniszak inlevert mag in de cateringtent zijn croissantjes gaan eten.
  [naar artikel]
 19. Rock Herk ontwaakt met campingconcerten: “Kan pijnlijk zijn in geval van kater” (13/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Rock Herk pakt dit jaar uit met een nieuwtje: campingconcerten. Een stevige dosis muziek om de festivaldag vanuit je tentje te starten.
  [naar artikel]
 20. dEUS crasht fraai de eerste nacht van Rock Herk in (13/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Met dEUS en Sleaford Mods had Rock Herk op vrijdagavond zowel een binnenlandse als een alternatieve buitenlandse klepper beet om de 10.000 bezoekers van muzikaal lekkers te bedienen. Hoe brachten zij het ervan af?
  [naar artikel]
 21. Dansen op Rock Herk doe je zo (13/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Festivals, dat betekent frisse pinten en dansen. Hoe doe je dat op het alternatieve Rock Herk?
  [naar artikel]
 22. Organisatie tevreden over Rock Herk 2016 (17/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De organisatie van het muziekfestival Rock Herk kijkt tevreden terug op de jongste editie. Die noteerde een groot aantal bezoekers en kende ook een vlekkeloos verloop.
  [naar artikel]
 23. FOTO. Piepjonge fan crowdsurft op Rock Herk + OPROEP (16/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een opmerkelijk beeld tijdens het optreden van de Californische hardcore cultband Ignite op Rock Herk: een wel erg jonge fan was zo in de ban van de muziek, dat hij crowdsurfte tijdens het optreden.
  [naar artikel]
 24. Eerste editie van Rock Kerk (15/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de festivalweide aan het Olmenhof afgelopen weekend de 37ste editie van Rock Herk, in de Sint-Martinuskerk van Herk-centrum zaterdag de eerste editie van Rock Kerk. Headliner in de kerk was rockband Vanished Youth en aan het altaar kapelaan Wim Simons. “Om deze mis op te luisteren, hebben we onze nummers wel aangepast”, lachen de jongens van de band.
  [naar artikel]
 25. Recordeditie voor Rock Herk (16/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dit weekend vond in Herk-de-Stad een recordeditie van Rock Herk plaats. Maar liefst 18.000 bezoekers lieten zich deze vijfendertigste editie volledig gaan op de muziek van onder andere Millionaire, Blackbox Revelation en Meuris. Enkele jaren geleden was het festival nog op sterven na dood door financiële problemen, maar nu is het festival sterker dan ooit.
  [naar artikel]
 26. Rock Herk is klaar voor nieuwe uitverkochte editie (11/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Herk-de-Stad is klaar voor een nieuwe uitverkochte editie van Rock Herk. Met Deus, Novastar, The Sore Losers en Whispering Sons is de affiche veelbelovend en grotendeels Limburgs. Toch zijn het vooral de puike organisatie en de kleinschaligheid die het festival in Herk-de-Stad een trouw schare fans oplevert. Enkel het weer zou wel eens roet in het eten kunnen gooien, al is de organisatie ook daar op voorbereid.
  [naar artikel]
 27. Wijze lessen vanop de weide van Rock Herk: “Een vlaai a day keeps the doctor away” (21/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Frisse Limburgse lucht kan niet anders dan inspirerend werken. Wij trokken naar de weide van Rock Herk, op zoek naar enkele inspirerende quotes.
  [naar artikel]
 28. Te koop: Rock Herk (04/04/2019 - De Morgen)
  Rock Herk is op zoek naar een overnemer of financiële steun. Het Limburgse festival kampt met financiële problemen en zet zichzelf in de etalage. 'Als jongeren tegenwoordig een ticket voor Tomorrowland kopen, is hun festival-budget meteen op.'
  [naar artikel]
 29. Rock Herk lost eerste namen voor 35ste editie (21/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De oordopjes mogen stilaan afgestoft: Rock Herk heeft immers de eerste namen voor zijn 35ste editie gelost. Met Blackbox Revelation en Dinosaur Jr. wordt ingezet op het betere gitaarwerk. Ook Channel Zero en Booka Shade zullen op 14 en 15 juli naar Herk-de-Stad afzakken.
  [naar artikel]
 30. Scooby Snacks op Rock Herk (14/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Met hun debuutalbum ‘Come Find Yourself’ en de hit ‘Scooby Snacks’ zetten Fun Lovin’ Criminals zichzelf in 1996 meteen op de kaart. De twintigste verjaardag van die feestelijke ode aan New York vieren de drie olijkerds met een jubileumtournee. Die passeert op 15 juli op Rock Herk.
  [naar artikel]
 31. dEUS is headliner op Rock Herk, dit is de line-up tot nu toe (28/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Rock Herk heeft zijn eerste headliner beet: dEUS komt op vrijdag 12 juli hun album ‘The Ideal Crash’ integraal spelen aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Het Britse duo Sleaford Mods is die dag headliner in de Club. Verder kondigde het festival de komst van onder anderen Band Of Skulls, Whispering Sons, Amenra en Dead Man Ray aan. De ticketverkoop is begonnen en loopt als een trein.
  [naar artikel]
 32. Twintigduizend bezoekers voor Rock Herk: “Best mogelijke editie die we konden hebben” (22/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  De organisatoren van Rock Herk kijken tevreden terug naar een geslaagde editie van het tweedaagse muziekfestival. Maar liefst 20.000 bezoekers zakten vrijdag en zaterdag af naar Herk-de-Stad voor de zesendertigste editie, met op de affiche onder meer Triggerfinger en Arsenal. Het was het vierde jaar op rij dat het alternatieve festival helemaal uitverkocht was.
  [naar artikel]
 33. Rock Herk dag twee: Limburg United (14/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Hoe dEUS en Sleaford Mods in schoonheid eindigden en Goe Vur In den Otto voor een verschrikkelijke valse noot zorgde vrijdagavond op Rock Herk, kan u elders lezen op hbvl.be. Hier en nu focussen we op de fantastische concerten die de 20.000 bezoekers van het afgelopen weekend kregen van Whispering Sons en een herboren Novastar.
  [naar artikel]
 34. Rock’s not dead (13/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Ja, hiphop en RnB beleven hoogdagen, en daar is absoluut niks mis mee wegens terecht, weet u wel. Maar als Rock Herk op de openingsdag één ding duidelijk maakte, is het dat rock niet dood is. Verre van.
  [naar artikel]
 35. Rock Herk reanimeert muziekmagazine Rifraf (25/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf vandaag ligt er weer een Rifraf in de rekken. Met dank aan het team van Rock Herk. Voor de onlineversie van het muziekmagazine lanceren ze vandaag een crowdfundactie.
  [naar artikel]
 36. Rock Herk organiseert opnieuw rockconcours (12/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jonge bands kunnen zich tot 15 maart inschrijven voor Fresh Blood III, het rockconcours dat het muziekfestival Rock Herk dit jaar opnieuw organiseert.
  [naar artikel]
 37. Rock Herk strikt Mark Lanegan en Triggerfinger (01/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag kondigt Rock Herk een eerste lading namen aan. Onder andere Triggerfinger, Mark Lanegan Band, The Soft Moon en Sick Of It All staan op de affiche.
  [naar artikel]
 38. Rock Herk genomineerd voor Limburgse cultuurprijs (20/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het muziekfestival Rock Herk maakt kans op de Limburgse cultuurprijs. Het festival komt in aanmerking voor de prijs in de categorie ‘organisaties’.
  [naar artikel]
 39. Kylie Minogue komt naar Rock Werchter (16/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De organisatie van Rock Werchter heeft tien nieuwe namen prijsgegeven. De eerder aangekondigde headliners P!NK, Tool, The Cure, Mumford & Sons,...
  [naar artikel]
 40. Millionaire maakt Limburgse comeback op Rock Herk (11/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vorige week werd de comeback van Millionaire aangekondigd, nu voegt de band rond Tim Vanhamel (39) er alvast een eerste Limburgs festivaloptreden aan toe. Samen met Dinosaur Jr. sluit Millionaire immers op vrijdag 14 juli het hoofdpodium van de 35ste Rock Herk af.
  [naar artikel]
 41. Pukkelpop: The National speelt twee keer (!), ticketprijs blijft dezelfde (15/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bloedmooi Pukkelpopnieuws om het weekend in te zetten: The National zal in augustus liefst twee keer in Kiewit spelen. De indierockband sluit zowel op vrijdag als zondag de Marquee af. Daarnaast kondigde Pukkelpop nog Prophets Of Rage aan. De ticketprijs blijft dit jaar trouwens ongewijzigd.
  [naar artikel]
 42. Rock Herk volledig uitverkocht (07/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De 35ste editie van Rock Herk is helemaal uitverkocht, zo laat de organisatie weten. “Als je geen ticket hebt kunnen bemachtigen heeft het helaas geen zin om op vrijdag 14 of zaterdag 15 juli naar het festivalterrein af te zakken. Er zullen geen tickets meer beschikbaar zijn”, klinkt het.
  [naar artikel]
 43. Leuvense band Brutus mag opwarmen voor Foo Fighters (15/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Nadat Whispering Sons mee op tournee mocht met Editors, speelt opnieuw een Belgische groep in het voorprogramma van een wereldband. Het Leuvense metaltrio Brutus mag in juni opwarmen voor Foo Fighters. De band van Dave Grohl (51) neemt Brutus mee naar het Festival de Nîmes in Zuid-Frankrijk.
  [naar artikel]
 44. Michel Bisceglia en Rock Herk winnen de Limburgse Cultuurprijs (13/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond werden twee Limburgse Cultuurprijzen uitgereikt. In de categorie ‘personen’ ging de prijs naar Michel Bisceglia, in de categorie ‘organisaties’ werd Rock Herk de winnaar.
  [naar artikel]
 45. Rock Herk maakt volledige line-up bekend (22/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Nadat Rock Herk eerder al namen als dEUS en Sleaford Mods had aangekondigd, maakt het festival vandaag de volledige affiche bekend. Concreet: 32 nieuwe namen, onder anderen die van Novastar, The Van Jets en Metz.
  [naar artikel]
 46. Rock Herk 2020: Noordkaap! Black Box! Goose! Raketkanon! (06/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Rock Herk maakt vandaag zijn eerste lading namen bekend voor editie 38. Op de affiche prijken Noordkaap, Black Box Revelation, een speciale show van Goose en een definitief afscheid van Raketkanon.
  [naar artikel]
 47. Ze vliegen de deur uit: early bird-tickets Rock Herk na uur al uitverkocht (28/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagochtend startte de ticketverkoop van Rock Herk. Na amper een uur tijd zijn alle ‘early bird’-tickets al de deur uit.
  [naar artikel]
 48. Rock Herk na stemming publiek op eerste plaats Limburgse cultuurprijs (07/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het muziekfestival Rock Herk staat op een voorlopige eerste plaats in de categorie ‘organisaties’ van de wedstrijd voor de Limburgse cultuurprijs.
  [naar artikel]
 49. Borstvoeding en baby’s op Rock Herk: “Zonder babyspot kon ik niet komen” (14/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Primeur op Rock Herk: het festival opent voor kersverse mama’s een ‘babyspot’. Een plaats waar ze in alle rust hun baby’tjes kunnen voeden of melk afkolven. “Hoognodig op festivals, anders kon ik niet komen.”
  [naar artikel]
 50. Dit waren de twaalf absolute hoogtepunten van Rock Werchter 2019 (01/07/2019 - De Morgen)
  Van Rock met een levensgrote R over een glitterbom tot hersenloos entertainment, verpakt met een zilveren strik: deze editie van Rock Werchter stond bol van de hoogtepunten. Hoewel de headliners van deze avond nog moeten aantreden en dus nog in deze lijst kunnen belanden (onder meer Muse, New Order en Underworld) is dit onze voorlopige top twaalf.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.