Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 July 2020
09:08 uur

Eén geeft binnenkort unieke blik achter schermen van Brussels Airport in ‘Luchthaven 24/7'

Het Laatste Nieuws

30/06/2020 - 08:33

Binnenkort start Eén met de opnames van het nieuwe programma ‘Luchthaven 24/7'. De reeks wordt vanaf deze zomer gefilmd in Brussels Airport. Er...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Achter de schermen op Brussels Airport: 20 seconden om te zien of een koffer gevaarlijk is (23/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een blik achter de schermen van het beveiligingsapparaat van Brussels Airport wordt zelden gegeven. Iedereen kent de securitycheck van handbagage – het is altijd uw rugzak of handtas die open moet – maar ook ieder stuk ruimbagage wordt gecontroleerd. Een race op de smalle grens tussen snelheid en veiligheid.
  [naar artikel]
 2. ‘Politie 24/7’ geeft unieke blik achter de schermen van Antwerps korps: “Mix van humor en emoties: dat is politiewerk” (24/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Veertien afleveringen lang krijgt Vlaanderen een unieke blik achter de schermen bij de Antwerpse politie. Met tientallen camera’s werd in kantoren, auto’s, op fietsen en vanuit de lucht gevolgd hoe het grootste politiekorps van het land te werk gaat. “We bieden een realistisch tegengewicht tegen de soms negatieve perceptie”, zegt Antwerps korpschef Serge Muyters.
  [naar artikel]
 3. Koning Filip bezoekt Brussels Airport (12/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip heeft een bezoek gebracht aan Brussels Airport. Hij kreeg er een blik achter de schermen van de bagagebehandeling, de voormalige...
  [naar artikel]
 4. FilmWard vlogt vanuit Cannes: "Tijd voor unieke blik achter de schermen" (15/05/2018 - VRT NWS)
  Ward Verrijcken is op het filmfestival van Cannes en geeft ons een unieke blik achter de schermen. Hij ging naar de voorstelling van "The house that Jack built", de nieuwe film van Lars Von Trier. In de grote persconferentieruimte haalde Spike Lee uit naar de Amerikaanse president Trump. Lee stelt in Cannes zijn prent BlacKkKlansman voor, volgens velen de grote kanshebber op de gouden palm.
  [naar artikel]
 5. 'Wij zijn de kaboutertjes van de luchthaven' (06/04/2019 - De Morgen)
  In de kelder van Brussels Airport zit een sorteerfabriek: 300 handen loodsen er uw koffers naar hun bestemming. Het kloppende hart van Brussels Airport zit meters diep onder de grond, verdoken achter gepantserde deuren en security checks. Een uitzonderlijke blik in de catacomben van Zaventem. Ann De Boeck
  [naar artikel]
 6. “Opfretten die handen, hé!”: Club gunt fans straffe blik achter de schermen bij klinkende zege tegen AA Gent (01/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge heeft zijn fans een unieke blik achter de schermen gegund. Blauw-zwart filmde onder meer hoe trainer Ivan Leko zijn spelers motiveerde...
  [naar artikel]
 7. “Opfretten die handel, hé!”: Club gunt fans straffe blik achter de schermen bij klinkende zege tegen AA Gent (01/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge heeft zijn fans een unieke blik achter de schermen gegund. Blauw-zwart filmde onder meer hoe trainer Ivan Leko zijn spelers motiveerde...
  [naar artikel]
 8. Op het scherp van de snede: achter de schermen bij Het Nieuwsblad op verkiezingsdag (27/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Verkiezingsdagen zijn hoogdagen. Niet alleen voor politici, maar ook voor journalisten. Op Het Nieuwsblad was het alle hens aan dek, om te volgen, te analayseren, te concluderen. Een blik achter de schermen toont hoe zo’n unieke werkdag én de race achter de schermen op de redactie van ons nieuwsmerk in zijn werk gaat.
  [naar artikel]
 9. Brussels Airport kan binnenkort Airbus A380 ontvangen (11/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Luchthavenuitbater Brussels Airport investeert 52 miljoen euro in nieuwe instapbruggen. Daarmee kan de luchthaven ook het grootste...
  [naar artikel]
 10. "Veel blingbling maar te weinig investeringen in werking achter de schermen", zegt ACV over Brussels Airport (07/08/2019 - VRT NWS)
  Het bagagesysteem op Brussels Airport lag het voorbije jaar al verschillende keren urenlang stil. Volgens de christelijke vakbond ACV is de kans groot dat het nog zal voorvallen. "Achter de schermen wordt weinig geïnvesteerd, er is vooral veel uiterlijk vertoon", zegt vakbondsvertegenwoordiger Kurt Callaerts.
  [naar artikel]
 11. Luchthaven Brussels Airport tijdlang ontruimd na valse bommelding (29/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Afgelopen nacht was er een bomalarm op de luchthaven Brussels Airport. De bommelding kwam iets na middernacht binnen, maar bleek later vals te zijn. Dat is vernomen van Anke Fransen van Brussels Airport Company.
  [naar artikel]
 12. Brussels Airport breekt passagiersrecord (24/12/2019 - Express)
  Op de luchthaven van Brussel zijn nooit meer mensen gepasseerd. Er zijn op Brussels Airport al meer dan 26 miljoen passagiers geland of vertrokken. Dat meldt de luchthaven zelf. Het is een absoluut record voor Brussels Airport, dat ook vorig jaar al met recordcijfers kwam aanzetten. Vorig jaar dook de luchthaven nog ruim onder de […] The post Brussels Airport breekt passagiersrecord appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. Een dag in het spoor van de douane op de luchthaven: “Dit is de definitie van risicovlucht” (01/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een Dominicaanse kapster die in Nederland woont maar geen woord Nederlands praat. Een stoer uitziende Nederlander die van de vlucht uit Punta Cana stapt met enkel handbagage. Dit is een exclusieve blik achter de schermen van het GAD-team, dat op Brussels Airport gericht zoekt naar drugssmokkelaars. “In blikken hondenvoer, in rolstoelen, in schoenen met valse zolen: werkelijk alles halen ze uit de kast om ons te misleiden.”
  [naar artikel]
 14. Passagiersrecord voor Brussels Airport (12/04/2017 - De Tijd)
  16:03 De luchthaven van Zaventem heeft het beste kwartaal ooit achter de rug. In maart haalde Brussels Airport zelfs een piek van 1,9 miljoen passagiers.
  [naar artikel]
 15. Deze nonnen zijn mee met hun tijd: YouTube-kanaal geeft blik achter de schermen (06/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Wie zegt er nu nog dat kloosterzusters niet mee zijn met hun tijd? De zusters Benedictinessen in het West-Vlaamse Loppem gunnen iedereen een blik achter de schermen via hun YouTube-kanaal.
  [naar artikel]
 16. De werkdag van Sofie, bewakingsagente bij G4S Aviation Security (06/11/2017 - Metro)
  Brussels Airport is een dynamische werkomgeving met bijzondere veiligheidsvereisten. Bewakingsagente Sofie DeWitte geeft ons een blik achter de schermen als bewakingsagente op de luchthaven, Brussels Airport. Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner G4S. 15:00 Start van Sofie’s shift. Eerst een korte briefing met het hele team. 15:15 Starten op de positie “kruier”. Sofie stelt passagiers gerust aan de start van het screeningproces met de juiste instructies. Zo verloopt alles vlot. 16:10 Sofie bemant de metaalpoort en mag wettelijk enkel vrouwelijke passagiers fouilleren. Zo controleert ze of passagiers geen verboden voorwerpen meedragen. 16:40 Met de X-Ray apparatuur screent ze de handbagage. Sofie zit hiervoor in een afgezonderde ruimte waar ze zich probleemloos kan concentreren. 17:35 Breaktime: even tijd om op adem te komen. Een collega neemt het even over. 18:35 Haar dag eindigt als “uitpakker”. Indien de screener een verdacht item opmerkt, vraagt ze de passagier om de handbagage open te maken en desnoods uit te pakken.
  [naar artikel]
 17. VIDEO. Exclusieve blik achter de schermen van vermaard gezondheidscentrum van Park Igls (28/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Park Igls is een Oostenrijks gezondheidscentrum waar gasten van over de hele wereld naartoe komen voor een gezondheidskuur. Dankzij een intensieve samenwerking met de universiteit van Innsbruck gebeurt alles er op medisch-wetenschappelijke basis. Een unieke locatie dus langs het parcours van het WK. Onze man in Innsbruck kreeg een exclusieve blik achter de schermen van het vermaarde centrum.
  [naar artikel]
 18. 16 vluchten vertraagd door staking op luchthaven van Charleroi, verkeer op Brussels Airport hervat (13/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Als gevolg van acties van de luchtverkeersleiders van Skeyes zijn woensdagochtend zestien vertrekkende vluchten op de luchthaven van Charleroi vertraagd. Dat is vernomen van Vincent Grassa, woordvoerder van Brussels South Charleroi Airport (BSCA). Sinds 6 uur is het luchtverkeer op Brussels Airport hervat, zo leert de website van de nationale luchthaven.
  [naar artikel]
 19. Zomervakantie bracht recordaantal reizigers op Brussels Airport (08/09/2017 - VRT NWS)
  Brussels Airport heeft een recordzomervakantie achter de rug. Voor het eerst verwelkomde de luchthaven in Zaventem meer dan 5 miljoen passagiers in de maanden juli en augustus. Het lowcostsegment lijkt wel te stabiliseren.
  [naar artikel]
 20. "Spoed 24/7" geeft een unieke blik achter de schermen bij de spoedgevallendienst (23/08/2016 - De Redactie)
  De nieuwe documentaire reeks, die vanaf volgende week maandag op Eén start, is gefilmd met 60 vaste camera's die opgehangen werden in spoedafdeling van het UZ Gasthuisberg in Leuven.
  [naar artikel]
 21. Brussels Airport krijgt derde cargoafhandelaar (21/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airport lanceert binnenkort een nieuwe aanbesteding voor afhandelaars en catering op de luchthaven. Opvallend is dat er een derde cargoafhandelaar zal komen. Voor de passagiersvluchten blijven er twee afhandelaars. Dat heeft Arnaud Feist, de topman van Brussels Airport Company, gezegd. De nieuwe afhandelingscontracten zullen gelden van eind 2018 tot eind 2025.
  [naar artikel]
 22. Brussels Airport nieuwe hoofdsponsor van marathon in Brussel (27/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Brussels Airport is de komende drie jaar de nieuwe naamsponsor van de Brusselse marathon. Dat maakte organisator Golazo dinsdag bekend. “Als luchthaven in het hart van Europa verbindt Brussels Airport de hoofdstad van het land met de rest van de wereld en zal de luchthaven de marathon en halve marathon internationaal verder op de kaart zetten”, klonk het in een persbericht.
  [naar artikel]
 23. "Over eten" achter de schermen van het staatsbanket: "Het is koningin Mathilde die het eten kiest" (19/12/2018 - VRT NWS)
  Van het millimeterwerk bij het dekken van de tafels, tot de menukeuze door Hare Majesteit zelf en de strakke bediening: in de laatste aflevering biedt "Over eten" een unieke blik achter de schermen van een staatsbanket. Een maand geleden hield het Paleis een staatsbanket in het kasteel van Laken voor de Franse president Emmanuel Macron. Kobe Ilsen registreerde met nieuwsgierige blik het verloop van een strikt georkestreerde avond.
  [naar artikel]
 24. Een exclusieve blik achter de schermen van 'Familie' (29/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Feestdagen? Dat staat gelijk aan cadeautjes! En dus geeft VTM jullie deze week een exclusieve kijk achter de schermen van 'Familie'. In de eerste
  [naar artikel]
 25. Luchthaven Brussels Airport even ontruimd na valse bommelding (29/05/2019 - Metro)
  Afgelopen nacht was er een bomalarm op de luchthaven Brussels Airport. De bommelding kwam iets na middernacht binnen, maar bleek later vals te zijn. Dat is vernomen van Anke Fransen van Brussels Airport Company. De vertrek- en de aankomsthal, waar op dat moment maar weinig mensen aanwezig waren, werden ontruimd en de politie doorzocht het gebouw. Van een aankomende vlucht werden de passagiers via een andere weg naar buiten gebracht. Na een klein uurtje werd de zone vrijgegeven, aldus nog de woordvoerster. bron: Belga Het bericht Luchthaven Brussels Airport even ontruimd na valse bommelding verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Geen grote problemen tijdens ochtendspits op ‘drukste dag ooit’ Brussels Airport (29/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De voorspelde drukte op Brussels Airport heeft vrijdagmorgen niet voor grote problemen gezorgd, zo laat de luchthaven weten. Op Brussels Airport worden vrijdag in totaal 90.000 passagiers verwacht: 44.000 vertrekkende en 46.000 aankomende reizigers. Daarmee wordt het de ‘drukste dag ooit’ op de luchthaven.
  [naar artikel]
 27. Geen grote problemen tijdens ochtendspits op ‘drukste dag ooit’ Brussels Airport (29/07/2016 - De Standaard)
  De voorspelde drukte op Brussels Airport heeft vrijdagmorgen niet voor grote problemen gezorgd, zo laat de luchthaven weten. Op Brussels Airport worden vrijdag in totaal 90.000 passagiers verwacht: 44.000 vertrekkende en 46.000 aankomende reizigers. Daarmee wordt het de ‘drukste dag ooit’ op de luchthaven.
  [naar artikel]
 28. Nathalie Meskens geeft een blik achter de schermen van ‘Blind Date’ (05/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe ziet de dag van Nathalie Meskens eruit tijdens de opnames van ‘Blind Date’? Ze geeft ons een blikje achter de schermen en toont al een glimp...
  [naar artikel]
 29. Overlast Brussels Airport: "Luchthaven komt verplichtingen inzake geluidsnormen na" (06/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airport Company (BAC), de uitbater van de luchthaven van Zaventem, respecteert de geluidsnormen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
  [naar artikel]
 30. Brussels Airport rondt kaap van 25 miljoen passagiers (18/12/2018 - Metro)
  Brussels Airport zal vrijdag de kaap van 25 miljoen passagiers ronden, en zo het record van 24,7 miljoen passagiers uit 2017 breken. Dat heeft de luchthaven vandaag bekendgemaakt. Vrijdag worden 79.000 passagiers verwacht. Het wordt meteen de drukste dag van december op de luchthaven. Brussels Airport dankt de recordcijfers onder meer aan de recente uitbreiding van het netwerk, in het bijzonder in Azië. bron: Belga Het bericht Brussels Airport rondt kaap van 25 miljoen passagiers verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. Achter de schermen van Ecotron (16/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bent u ook benieuwd naar wat er zich afspeelt onder de 14 futuristische koepels van Ecotron waar UHasselt onderzoek doet naar de invloed van de klimaatwijziging op de natuur, in het Nationaal Park Hoge Kempen? Zondag krijgt u de unieke gelegenheid om er samen met een ranger een blik achter de schermen te werpen en krijgt u meer uitleg.
  [naar artikel]
 32. Luchthaven Brussels Airport vannacht even ontruimd na valse bommelding (29/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen nacht was er een bomalarm op de luchthaven Brussels Airport. De bommelding kwam iets na middernacht binnen, maar bleek later vals te...
  [naar artikel]
 33. Drukste dag in geschiedenis van Brussels Airport (30/07/2018 - Metro)
  Vandaag is de drukste dag in de geschiedenis van Brussels Airport. De luchthaven verwelkomt 96.000 passagiers, zo heeft een woordvoerder laten weten. De drukte wordt verklaard door het komen en gaan van mensen die uit vakantie terugkeren, en zij die nog met vakantie vertrekken. Er zijn ook de 5.000 festivalgangers die terugkeren van Tomorrowland. Ondanks de historische dag verloopt alles vlot op de luchthaven. Honderden personeelsleden van de luchthaven zijn opgetrommeld om de reizigers bij te staan. Die krijgen wel de raad om vroeg genoeg te vertrekken naar de luchthaven, zekers als hun vlucht gepland is tijdens de piek tussen 16 en 18 uur. De reizigers wordt ook aangeraden hun parkeerplaats online te boeken, via de website van Brussels Airport. Bron: Belga   Het bericht Drukste dag in geschiedenis van Brussels Airport verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Drukste dag in geschiedenis van Brussels Airport (30/07/2018 - Metro)
  Vandaag is de drukste dag in de geschiedenis van Brussels Airport. De luchthaven verwelkomt 96.000 passagiers, zo heeft een woordvoerder laten weten. De drukte wordt verklaard door het komen en gaan van mensen die uit vakantie terugkeren, en zij die nog met vakantie vertrekken. Er zijn ook de 5.000 festivalgangers die terugkeren van Tomorrowland. Ondanks de historische dag verloopt alles vlot op de luchthaven. Honderden personeelsleden van de luchthaven zijn opgetrommeld om de reizigers bij te staan. Die krijgen wel de raad om vroeg genoeg te vertrekken naar de luchthaven, zekers als hun vlucht gepland is tijdens de piek tussen 16 en 18 uur. De reizigers wordt ook aangeraden hun parkeerplaats online te boeken, via de website van Brussels Airport. bron: Belga   Het bericht Drukste dag in geschiedenis van Brussels Airport verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Van de woonkamer in Bilzen, door gangen van Bernabéu tot het 'heilige gras': Courtois geeft unieke blik achter de schermen bij zijn droomtransfer (23/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wekenlang was de transfer van Thibaut Courtois naar Real Madrid het onderwerp van speculaties. Begin deze maand raakte de overgang van de Rode...
  [naar artikel]
 36. Brussels Airport kende in juli absoluut passagiersrecord (04/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Brussels Airport heeft een absoluut passagiersrecord te pakken. Dat meldt de luchthaven in een persbericht. De luchthaven overschreed in juli voor het eerst de kaap van 2,5 miljoen passagiers. Ook het dagrecord ligt aan diggelen: Brussels Airport overschreed vorige maand op vijf dagen de nooit eerder bereikte grens van 90.000 passagiers.
  [naar artikel]
 37. Dit wil je zien: exclusieve blik achter de schermen bij ‘Callboys’ (17/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het zijn spannende tijden voor de Callboys, want maandag kunnen ze een Internationale Emmy Award in de wacht slepen. Ter ere van deze gelegenheid geeft VIER enkele exclusieve beelden van achter de schermen vrij.
  [naar artikel]
 38. Voorstel van Vanhengel is niet dat van Brussels Airport (18/02/2017 - De Redactie)
  Brussels minister van Begroting Guy Vanhengel (Open VLD) zegt dat hij een voorstel van Brussels Airport zelf overneemt als hij het heeft over de luchthaven met 1.800 meter opschuiven. Uit het toekomstplan 2040 van Brussels Airport blijkt dat dit niet klopt.
  [naar artikel]
 39. Brussels Airport belooft compensatie voor omwonenden bij eventuele uitbreiding (23/02/2018 - De Standaard)
  Mocht het tot een uitbreiding van Brussels Airport komen, zoals de luchthaven voorstelt in zijn strategisch plan 2040, dan zal er een compensatie komen voor omwonenden van wie de huizen minder waard worden. Dat is een van de beloftes die Brussels Airport doet na afloop van het discussieforum over de uitbreidingsplannen. De luchthaven zal ook extra studies laten uitvoeren.
  [naar artikel]
 40. Sunderland Till I Die: blik achter de schermen bij ex-club van Mignolet (26/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tweede kerstdag staat zowel bij ons als in Engeland bol van live voetbal. Voor wie een ongeëvenaarde blik achter de schermen wil, is er ‘Sunderland Till I Die’.
  [naar artikel]
 41. Wolken boven Charleroi Airport (29/03/2019 - De Morgen)
  Brussels South Charleroi Airport heeft kopzorgen. De luchthaven moet op zoek naar 15,5 miljoen euro om haar begroting van volgend jaar in evenwicht te brengen. Bijzonder slecht nieuws, nu de luchthaven zo'n 85 miljoen investeert in haar uitbreiding en ook nog eens passagiers verliest aan Brussels Airport.
  [naar artikel]
 42. Brussels Airport niet tegen toenadering met Charleroi (27/12/2016 - De Standaard)
  Arnaud Feist, de CEO van Brussels Airport, is geen tegenstander van een instap in het kapitaal van de luchthaven van Charleroi. Dat zegt hij in een interview met L’Echo. Daarin kondigt hij ook aan dat de luchthaven fors gaat investeren in nieuwe bagagescanners.
  [naar artikel]
 43. Brussels Airport niet tegen toenadering met Charleroi (27/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Arnaud Feist, de CEO van Brussels Airport, is geen tegenstander van een instap in het kapitaal van de luchthaven van Charleroi. Dat zegt hij in een interview met L’Echo. Daarin kondigt hij ook aan dat de luchthaven fors gaat investeren in nieuwe bagagescanners.
  [naar artikel]
 44. Recordaantal passagiers voor Brussels Airport in eerste kwartaal (10/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airport heeft in de eerste drie maanden van 2018 weer een record neergezet. Nooit eerder namen in die periode zoveel mensen het vliegtuig op de nationale luchthaven. Meer dan 5,2 miljoen werden er geteld, meldt Brussels Airport dinsdag.
  [naar artikel]
 45. Brussels Airport installeert eigen 5G-netwerk (23/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Brussels Airport bouwt met het Finse Nokia en de Belgische operator Citymesh een privaat 5G-netwerk uit op de luchthaven. De luchthaven zal zo in staat zijn om digitale innovaties te versnellen en verdere technologische innovatie te ondersteunen, klinkt het maandag in een persbericht.
  [naar artikel]
 46. Brussels Airport installeert eigen 5G-netwerk (23/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airport bouwt met het Finse Nokia en de Belgische operator Citymesh een privaat 5G-netwerk uit op de luchthaven. De luchthaven zal zo in staat zijn om digitale innovaties te versnellen en verdere technologische innovatie te ondersteunen, klinkt het maandag in een persbericht.
  [naar artikel]
 47. Restaurant op Brussels Airport geeft klanten steakmessen ná de passagierscontroles (31/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airport heeft ingegrepen nadat bleek dat één van de restaurants op de luchthaven van Zaventem - ná de passagierscontroles - maaltijden serveerde met steakmessen. Een gevaarlijke situatie, klonk het bij critici, want de steakmessen “zouden voor aanslagen kunnen worden gebruikt”.
  [naar artikel]
 48. Brussels Airport zoekt passagiers om luchthaven te testen met speciale bril (12/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airport zoekt honderd mensen die de luchthaven willen testen. Op basis van hun bevindingen gaan ze dan later bepaalde signalisatie- of
  [naar artikel]
 49. Ongeveer 200 vluchten op Brussels Airport hebben vertraging (12/12/2017 - Metro)
  De vertragingen van vluchten vanuit Brussels Airport hebben zich opgestapeld. Dat is nog een gevolg van de verscheidene annuleringen gisteren wegens het barre winterweer. Dat heeft woordvoerster Florence Muls van Brussels Airport gezegd. Naast de vertragingen dienden opnieuw een zeventigtal vluchten afgelast te worden. De luchthaven raadt passagiers aan de gegevens over hun vlucht te checken op de website van Brussels Airport en/of de luchtvaartmaatschappij te contacteren alvorens naar Zaventem te trekken. In het geval van een annulatie worden reizigers verzocht zich niet naar de luchthaven te begeven en contact op te nemen met hun luchtvaartmaatschappij. bron: Belga
  [naar artikel]
 50. Passagiers veel te dicht bij elkaar op Brussels Airport: ‘Als dit niet verandert, moet luchthaven sluiten’ (19/03/2020 - De Morgen)
  Weinig opbeurende beelden op de luchthaven van Brussels Airport: toeristen staan er in coronatijden veel te dicht op elkaar geplakt bij het nemen van hun koffer aan de bagageband. “Dit is totaal onaanvaardbaar gedrag”, stelt viroloog Marc Van Ranst. “Indien deze toestanden niet vermeden kunnen worden, dan zie ik maar één oplossing: sluiting. Dit kan en mag niet.” Intussen heeft Brussels Airport extra maatregelen aangekondigd.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.