Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 July 2020
09:31 uur

Deze kwaliteiten heb jij nodig als je bij een start-up wil werken

Het Laatste Nieuws

30/06/2020 - 08:40

Het aantal hippe start-ups in ons land is niet meer te tellen. Hun dynamische manier van werken, het gebrek aan een strakke rangorde en het...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Aan deze negen kwaliteiten herken je de beste IT'ers (10/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Misschien kan je goed met computers werken, maar elke zichzelf respecterende IT'er zal aanvullen dat er meer nodig is om aan de slag te kunnen in...
  [naar artikel]
 2. Werk jij in de zorgsector? Dan heb jij zeker deze vijf kwaliteiten (24/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ben jij geduldig en empathisch? Dan is een job in de zorgsector zeker iets voor jou! Deze vijf kwaliteiten zijn cruciaal om in deze sector aan de...
  [naar artikel]
 3. Deze vijf kwaliteiten heb je nodig om in de zorg aan de slag te gaan (24/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ben jij geduldig en empathisch? Dan is een job in de zorgsector zeker iets voor jou! Deze vijf cruciaal om in deze sector aan de slag te gaan.
  [naar artikel]
 4. Werken als technieker? Check eerst even of je wel deze kwaliteiten hebt (20/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De vraag naar technische profielen is groot. Wie wil, kan dus - al dan niet na een bijkomende opleiding - vrij snel een job als technieker...
  [naar artikel]
 5. Nog drukker op Leopoldlaan in Pelt door wegenwerken (24/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf maandag 28 oktober start Fluvius (vroeger Infrax) met graafwerken in de Sellekaertsstraat in Pelt. Deze werken zijn nodig voor de elektrificatie van de spoorlijn Mol-Hamont. Door gelijktijdige werken in de omgeving zal er in de komende weken een grote verkeersdrukte zijn in de Leopoldlaan en omgeving. Doorgaand verkeer kan best omrijden via de Noord-Zuidverbinding.
  [naar artikel]
 6. Werken in Neerglabeek (05/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf maandag 9 januari start de aannemer met de aanleg van de nutsleidingen langs de Weg naar Opitter, vanaf de Weg naar Opoeteren tot aan de Verbindingsstraat. Deze werken kaderen in de heraanleg van de gewestweg, Weg naar Opoeteren, en de Weg naar Opitter. Gedurende deze werken zal er eenrichtingsverkeer mogelijk zijn. De omleiding wordt voorzien via de Verbindingsstraat. De hinder zal tijdens de werken tot een absoluut minimum beperkt worden.
  [naar artikel]
 7. Werken in IT? Check eerst even of je deze vaardigheden hebt (10/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Misschien kan je goed met computers werken, maar elke zichzelf respecterende IT'er zal aanvullen dat er meer nodig is om aan de slag te kunnen in...
  [naar artikel]
 8. Werken aan E314 in Wilsele van start, veel verkeershinder verwacht komende maanden (06/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op 9 april start een aannemer met grootschalige werken op het viaduct van Wilsele. Het viaduct krijgt een grondige onderhoudsbeurt. Deze eerste fase van de werken, waarbij de weghelft in de rijrichting van Brussel aangepakt wordt, zal duren tot september 2018. In 2019 zal rond dezelfde periode (april-september) de andere weghelft (rijrichting Lummen) een groot onderhoud krijgen.
  [naar artikel]
 9. Ook deelsteps hebben een station nodig: “Om orde te scheppen in de chaos” (17/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Deelsteps zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De elektronische steps werken zoals de Velo-deelfietsen bij ons, alleen hebben ze geen station nodig. Maar hun succes zorgt voor rommelige en onveilige situaties op trottoirs. De start-up Swiftmile grijpt in.
  [naar artikel]
 10. Renovatiewerken Reyerstunnels na twee maanden vertraging in oktober van start (25/08/2017 - Metro)
  De renovatiewerken aan vier van de zes Reyerstunnels richting Meiser en Montgomery gaan in oktober van start en zullen eind 2018 afgelopen zijn. De start van de werken was oorspronkelijk gepland in augustus, maar een late bouwvergunning gooide roet in het eten. Intussen worden de werken aan de brug op de Wetstraat verlengd tot de derde week van september. In de bouwvergunning die Brussel Mobiliteit had aangevraagd voor de renovatiewerken aan de tunnels van het Reyerscomplex werd een vermindering naar één rijstrook voor drie van de vier tunnels voorzien. De overlegcommissie drong evenwel aan op een vermindering naar één rijstrook in de vier tunnels. Die vraag is ook opgenomen in de bouwvergunning. Doordat die bouwvergunning pas midden juli afgeleverd werd, moest de gekozen aannemer een nieuw bestek opmaken met daarin een vermindering naar één rijstrook in vier tunnels, en niet naar drie zoals gepland. De voorbereiding van de werken start in oktober en het einde van de renovatie is voorzien voor eind 2018. Er volgt nog een communicatiecampagne die de gebruikers van de zone tijdig zal informeren. Intussen worden de werken aan de brug op de Wetstraat over de Maalbeekvallei verlengd tot de derde week van september. Een paar onderdelen van de brug bleken in slechtere staat dan gedacht, waardoor er bijkomende interventies nodig zijn om deze te vervangen. Tijdens de werken blijft één rijstrook afgesloten. bron: Belga
  [naar artikel]
 11. Werken aan op- en afrittencomplex E40 in Ternat begin juni van start (06/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op 6 juni gaan de werken van start die het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) laat uitvoeren aan de Assesteenweg ter hoogte van het op- en...
  [naar artikel]
 12. Nieuwe Philipsbrug in cijfers: 9.000 m³ beton en 8.700 ton asfalt (20/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Anderhalf jaar of 538 kalenderdagen na de start van de werken, gaat de nieuwe Philipsbrug in Hasselt morgen open voor het verkeer. Deze voormiddag hebben tien volle vrachtwagens de stabiliteit van de brug getest. Oorspronkelijk was gepland om de werken af te ronden voor Pukkelpop 2017, maar de werken liepen twee maanden vertraging op toen er asbest in de brug werd gevonden. De kostprijs van de werken ligt op 13.141.532,7 euro.
  [naar artikel]
 13. Van deze 5 vragen liggen (ver)bouwers wakker (13/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Heb ik een vergunning nodig voor deze werken? Moet ik al dan niet een voorschot betalen? Elke (ver)bouwer breekt zich hier wel eens het hoofd over....
  [naar artikel]
 14. Droevig afscheid, op film en in het echt (04/04/2019 - De Morgen)
  Het overlijden van acteur Anton Yelchin dreigt de kwaliteiten van het kwetsbare kleinood Porto te overschaduwen. Maar in zekere zin versterkt die tragiek ook de dramatische kwaliteiten van Gabe Klingers debuutfilm.
  [naar artikel]
 15. AWV start met voorbereidende werken voor aanleg spitsstrook E314 Herent-Aarschot (17/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op 18 april met de voorbereidende werken voor de aanleg van een spitsstrook op de E314 tussen de afritten Herent en Aarschot. In eerste instantie zal op deze snelweg het viaduct van Wilsele worden verstevigd. Volgens de huidige planning zal de nieuwe spitsstrook klaar zijn in 2022.
  [naar artikel]
 16. Grote werken aan stadspark in Tongeren van start (20/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het stadspark De Motte in Tongeren wordt opgewaardeerd. Dinsdag gingen de werken van start, het project moet tegen 2019 afgerond worden.
  [naar artikel]
 17. Werken aan Antwerpse Ring schuiven een week op: pas vanaf volgende week 10 nachten hinder (31/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De nachtwerken aan de voegen van de Antwerpse Ring schuiven een week op. Dat meldt het Agentschap voor Wegen en Verkeer op vrijdag. Normaal zouden de werken op de kant richting Nederland van start gaan op zondag 2 september, nu gaan de werken pas van start op 9 september. De werken zullen wel tien nachten hinder met zich brengen.
  [naar artikel]
 18. Vier dagen werken, vijf dagen loon: socialistisch partijprogramma wordt in deze gemeente in praktijk omgezet (29/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het gemeentepersoneel van Sint-Joost dat 55-plus is, kan met behoud van loon vier vijfde gaan werken. Wallonië start een vergelijkbaar project.
  [naar artikel]
 19. Ontbijtinspiratie nodig? Deze smoothiebowl overtreft die saaie boterham met kaas (06/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Met dit ontbijt garanderen we je een fantastische start van de dag. Deze smoothiebowl zit boordevol fruit zodat je je dagelijkse portie meteen al
  [naar artikel]
 20. Start werken aan belangrijkste verkeersader in Oost-Limburg al meteen uitgesteld (02/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag zouden de werken aan de Rijksweg in Lanaken beginnen, maar door het regenweer is de start daarvan uitgesteld naar ten vroegste donderdag. De werken moeten vier gevaarlijke kruispunten veiliger maken. Omdat er telkens in beide richtingen twee rijstroken (versmald) open blijven, wordt niet al te veel verkeershinder verwacht. In het najaar van 2017 moet alles klaar zijn.
  [naar artikel]
 21. Eerste fase van werken nieuwe fly-over aan Antwerpsesteenweg en R6 gaat maandag van start (20/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De werken voor de bouw van de nieuwe fly-over op het kruispunt van de R6 met de Antwerpsesteenweg (N1) in Mechelen gaan volgende week van start. Vanaf 25 maart wordt er een viaduct gebouwd die het verkeer op de R6 vlot over de Antwerpsesteenweg moet leiden. Tot begin mei zal er geen verkeershinder te merken zijn, verzekert het Agentschap Wegen & Verkeer. De werken moeten afgerond zijn tegen de zomer van 2020.
  [naar artikel]
 22. Werken nieuwe fietshelling aan Parkbrug gaan van start (22/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De werken aan de fietshelling van de Parkbrug gaan vandaag (dinsdag) van start. De 140 meter lange helling komt in het gebied tussen de Italiëlei, de Londenstraat en de Entrepotkaai.
  [naar artikel]
 23. Meteen zware hinder bij start van werken op E19 richting Nederland (05/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De werken die vrijdagavond om 21.00 uur van start zijn gegaan op de E19 richting Nederland, tussen Sint-Job-in-'t-Goor en Brecht, hebben meteen
  [naar artikel]
 24. Start werken Oostelijke ontsluitingsweg (02/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De infovergadering in verband met de start van de werken aan de Oostelijke ontsluitingsweg kon rekenen op veel belangstelling.
  [naar artikel]
 25. Vanaf morgen werken op E40 in Aalter: extra drukte mogelijk (27/11/2018 - VRT NWS)
  Vanaf woensdag start het Agentschap Wegen en Verkeer met werken op de E40 in Aalter. De werken verlopen in 2 fases, om zo de hinder beperkt te houden. 
  [naar artikel]
 26. Heb je in deze kustgemeente dokter nodig, dan heb je geduld nodig (25/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het Vlaams tekort aan huisartsen treft ook Blankenberge. Van de vijftien actieve huisartsen werken er amper drie zonder patiëntenstop. Meerderheidspartij N-VA vraagt aandacht voor het probleem en wil samen met de sector op zoek naar een oplossing. Dokter Peter Vandendriessche beaamt dat het water aan de lippen staat. “Meer kunnen we niet aan”, zegt de arts.
  [naar artikel]
 27. Renovatie van onderbouw van bruggen op Brusselse Ring start op 30 juli (20/07/2018 - Metro)
  Op de ring rond Brussel (R0) in Wezembeek-Oppem start op 30 juli de renovatie van de onderbouw van drie bruggen. De werken duren tot begin oktober. Dat meldt het agentschap Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant. De werkzaamheden vanop de binnen- en buitenring van de R0 worden tussen 20 en 6 uur uitgevoerd. Het verkeer kan altijd doorrijden via een of twee rijstroken. Ter hoogte van de werfzone geldt een snelheidsbeperking van 90 kilometer per uur. Als het nodig blijkt, worden ook betonherstellingen uitgevoerd en krijgen alle bruggen in Wezembeek-Oppem een nieuwe waterafstotende beschermlaag. Vooral tijdens de eerste twee weken kan er geluidshinder zijn door het kogel- en zandstralen van de bestaande betonstructuur van de bruggen. Tegelijkertijd start de aannemer vanaf maandag 6 augustus met het renoveren van de bovenbouw van de brug over de R0 in de Gergelstraat in Wezembeek-Oppem. Die werken duren tot eind september. De oprit Wezembeek-Oppem van de R0 in de rijrichting van Namen/Waterloo wordt vooral in augustus ’s nachts afgesloten. De werken aan de bovenbouw van de twee andere bruggen over de R0 in de Wijngaardlaan en Oppemlaan in Wezembeek-Oppem werden al afgerond. bron: Belga Het bericht Renovatie van onderbouw van bruggen op Brusselse Ring start op 30 juli verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Werken Oosterweel starten op 1 maart (06/02/2019 - De Tijd)
  18:04 De werken aan de Antwerpse Oosterweelverbinding gaan volgende maand van start, een pak later dan gepland.
  [naar artikel]
 29. Di Rupo: 'We zullen moeten werken, werken en nog eens werken' (13/09/2019 - Knack)
  Wallonië en de Franse Gemeenschap hebben een paars-groene regering. De partijcongressen van PS, MR en Ecolo hebben donderdagavond de regeerakkoorden die begin deze week gesloten werden, goedgekeurd. Volg in deze live alles over de verschillende formaties.
  [naar artikel]
 30. Ingrijpende werken voor Spartacustram Hasselt - Maastricht nu echt van start (09/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Rector Luc De Schepper van de universiteit Hasselt roept de Limburgse politieke partijen op om zich achter het Spartacusplan te scharen. Momenteel heerst er nog wat onenigheid, maar intussen zijn de werken voor de Spartacustram Hasselt-Maastricht van start gegaan. Op dit moment worden er aan het kruispunt van de grote ring en de Universiteitslaan tijdelijke wegen aangelegd, die begin juli in gebruik worden genomen tijdens de grote werken.
  [naar artikel]
 31. Werken aan kolenspoor van start (14/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De aanleg van het kolenspoor als landschapspark met toeristisch fietspad gaat vanaf 14 september van start. Het project omvatten de aanleg van een fietspad met beveiligde oversteekplaatsen, parking, voetpad, uitzichtpunten en groenaanleg. In totaal zijn voor dit project 150 werkdagen voorzien. De werken worden gefaseerd uitgevoerd.
  [naar artikel]
 32. Werken E19 op schema (29/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De heraanleg van de E19 tussen Rumst en Kontich verlopen zoals gepland. De tweede fase van de werken gaat vandaag van start.
  [naar artikel]
 33. Alarm over Oosterweel: “Automobilisten niet klaar voor start werken” (02/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een groot deel van de automobilisten is zich onvoldoende bewust van de impact van de werkzaamheden voor de Oosterweelverbinding, de doortrekking van de Antwerpse Ring die dit jaar écht van start gaat. Chauffeurs onderschatten schromelijk de duur van de werken en de verkeershinder, zo blijkt uit een grootschalige bevraging van VAB. “Meer fietsinfrastructuur en betere park-and-rides zijn een must.”
  [naar artikel]
 34. Meeste Nedcar-werknemers komen verplicht overwerken op zaterdag (09/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het merendeel van de Nedcar-medewerkers dat gevraagd werd zaterdag vier uur over te werken is komen werken. Dat overwerk was volgens het bedrijf in het Nederlands Limburgse Born nodig om de achterstanden weg te werken die waren ontstaan door eerdere stakingen en vakanties.
  [naar artikel]
 35. Werken aan Brusselse Ring van start (17/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) heeft met een graafmachine de werken aan een fietspad langs de Albert I-laan in Vilvoorde...
  [naar artikel]
 36. Loop jij de Dodentocht mee? Dé ultieme tips om hem te overleven (11/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Allicht lig je languit in de zetel, voeten op de salontafel. Om ze nog even de rust te gunnen die ze nodig hebben om deze avond (start om 21 uur)
  [naar artikel]
 37. Fiets krijgt hoofdrol in Peers centrum (02/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Deze ochtend opende na een periode van intensieve werken de fietsstraat in het Peerse centrum. De werken die in augustus van start gingen raakte tijdig klaar. De nieuw weg vervangt de kasseien en dwingt de wagen voortaan in een bijrol. Voortaan mogen de fietsers de hele breedte van de weg gebruiken. Nadat de werfhekken waren verwijderd, kreeg het schepencollege de eer om het resultaat te verkennen.
  [naar artikel]
 38. Jonge technologiebedrijven maken van de coronanood een deugd  (05/04/2020 - VRT NWS)
  Voor start-upbedrijven is het vaak pompen of verzuipen in deze coronatijd. Start-ups zijn bedrijfjes waarin een ondernemer probeert een businessmodel te laten werken. Kwetsbare bedrijven dus. Deze tijd is voor de meeste ondernemingen lastig, maar voor wie net is begonnen en nog volop in de groeifase zit, geldt de wet van de sterkste nog veel harder. En de sterkste, dat wist de grote natuurkundige Charles Darwin al, dat is degene die zich het snelst en het best kan aanpassen aan nieuwe situaties. VRT NWS ging luisteren bij jonge ondernemers in de technologiesector.
  [naar artikel]
 39. Na de eerste schop: deze werken komen eraan voor Oosterweel (08/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Donderdagochtend ging de eerste symbolische schop voor Oosterweel in de grond. Het einde van de werken van de Oosterweelverbinding is voorzien voor 2025. De komende jaren gaan er dus heel wat werven van start. We geven een kort overzicht van wat er allemaal zit aan te komen.
  [naar artikel]
 40. Peerse stadsdiensten werken op afspraak (16/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Stad Peer probeert haar basisdienstverlening de komende weken zo goed mogelijk te organiseren. De medewerkers zorgen voor een permanentie en zullen waar nodig van thuis werken.
  [naar artikel]
 41. Zijn maatregelen over inburgering wel nodig? Zullen ze werken? En is het allemaal wettelijk? (04/10/2019 - VRT NWS)
  Het luik over inburgering en integratie was een van de meest bediscussieerde passages uit het regeerakkoord. De vraag is of het allemaal wel zo uitvoerbaar is, met maatregelen die misschien contraproductief werken. Er zijn veel vragen mogelijk. Zoals ook deze: is het allemaal wel wettelijk? En wil de bevoegde minister, Bart Somers, wel hetzelfde als de N-VA van minister-president Jan Jambon?
  [naar artikel]
 42. Meunier: "Meer evenwicht nodig tussen individuele kwaliteiten en het collectieve" (02/09/2016 - Sporza)
  De Rode Duivels waren gisteren niet op de afspraak voor hun vriendschappelijke interland tegen Spanje. Rechtsachter Thomas Meunier beseft dat het beter moet.
  [naar artikel]
 43. Heraanleg Sint-Jansvliet van start: “Waarom volgen al die werken elkaar zo snel op?” (27/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op 12 maart zullen de werken beginnen aan de Sint-Jansvliet in hartje Antwerpen. Het plein wordt volledig heraangelegd omdat de verlichting en bestrating in slechte staat zouden zijn. Eind oktober zijn de werken klaar. De vele werken verontrusten de handelaars. Enkele zaken zijn zelfs al op de fles gegaan of proberen het elders.
  [naar artikel]
 44. Werken kerkhof Ellikom van start (24/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf vandaag starten de werken aan het kerkhof in Ellikom. "Die kaderen in het beleid van de gemeente om pesticiden drastisch te beperken", zegt Marco Goossens", schepen van openbare werken.
  [naar artikel]
 45. Werken aan visvijvers stilgelegd wegens... agressieve karpers (30/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  De werken aan de gemeentelijke visvijver op het domein Steenberg in Erpe-Mere duren langer dan gepland en vallen ook duurder uit. Voor de oeverversterking is een bijkomend budget van 100.000 euro nodig.
  [naar artikel]
 46. Werken als technieker? Deze soft skills heb je zeker nodig (03/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De verwachtingen ten aanzien van techniekers en installateurs zijn veranderd. Technische vaardigheden zijn uiteraard nog altijd de eerste vereiste....
  [naar artikel]
 47. Ingrijpende herstellingen nodig op Antwerpse Ring: zware verkeershinder verwacht (23/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Op de Antwerpse Ring (R1) ter hoogte van Deurne zijn herstellingen nodig nadat een verzakking van het wegdek is vastgesteld. Deze werken zullen plaatsvinden in de tweede week van de paasvakantie. Het Agentschap Wegen en Verkeer en het Vlaams Verkeerscentrum verwachten zware verkeershinder en raden aan om de Antwerpse ring zoveel mogelijk te mijden tijdens de herstellingen.
  [naar artikel]
 48. Ingrijpende herstellingen nodig op Antwerpse Ring: zware verkeershinder verwacht (23/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse Ring (R1) ter hoogte van Deurne zijn herstellingen nodig nadat een verzakking van het wegdek is vastgesteld. Deze werken zullen plaatsvinden in de tweede week van de paasvakantie. Het Agentschap Wegen en Verkeer en het Vlaams Verkeerscentrum verwachten zware verkeershinder en raden aan om de Antwerpse ring zoveel mogelijk te mijden tijdens de herstellingen.
  [naar artikel]
 49. Komende weken hinder verwacht op A12 richting Antwerpen door werken (07/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 10 september met het plaatsen van nieuwe veiligheidsstootbanden langs de A12. De werken zullen in...
  [naar artikel]
 50. Bedrijfsdirecteur Stedelijk Onderwijs:“720 miljoen nodig voor onderwijs in Antwerpen” (08/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Om de 300 schoolgebouwen in Antwerpen in orde te krijgen en om bijkomende capaciteit te creëren, is er nog 720 miljoen euro nodig. Dat zegt Gonda Verhaert, bedrijfsdirecteur Stedelijk Onderwijs in Antwerpen. “Daarmee kunnen we de bevolkingsgroei opvangen en de historische investeringsachterstand wegwerken.” Het geld zou van de stad en van Vlaanderen moeten komen, gespreid over twaalf jaar. Verhaert ontvouwt ook plannen om de dalende kennis van leerlingen op te krikken via specifieke toetsen, die de leerwinst meten op lezen, schrijven en rekenen. In het najaar start een campagne om het nijpend lerarentekort weg te werken.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.