“Mijn roots zal ik nooit verloochen.” En dus is Le Pristine, nummer 9 in het lekkere imperium van Sergio Herman, géén Italiaans restaurant. “De keuken van Zeeland met een Italiaanse touch”, zegt hij zelf. “Ze passen heerlijk samen.” [naar artikel]
Topkok Sergio Herman (49) opent in april 2020 ‘Le Pristine’, zijn derde restaurant in Antwerpen. Hij doet dat samen met Fashion Club 70, het bedrijf van Miguel Dheedene, de ex-man van Tanja Dexters. Opmerkelijk voor een Sergio-restaurant: vooraf reserveren is niet verplicht. [naar artikel]
Een goed jaar na de opening van Le Pristine heeft Sergio Herman (51) opnieuw plannen voor een restaurant in de Lange Gasthuisstraat in Antwerpen. De sterrenchef opent er een nieuwe versie van Blueness, zijn foodbar in Cadzand, al zal het concept iets anders zijn dan in Nederland. De zaak komt vlak naast Le Pristine, waar tot op heden Verso Café was. [naar artikel]
Le Pristine, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Antwerpen, is bijna klaar om zijn eerste gasten te ontvangen. [naar artikel]
Sergio Herman maakt woensdag zijn debuut in Azië met de opening van ‘Le Pristine Tokyo’. In het nieuw ontwikkelde stadsgebied, in het hart van de Japanse hoofdstad, bestaat Le Pristine zoals zijn evenknie in Antwerpen uit een restaurant en een cafégedeelte. Dat meldt de Sergio Herman Group in een persbericht. [naar artikel]
Sinds deze week kan je de gerechten van Le Pristine, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman, in Antwerpen aan huis laten leveren. Sergio Herman start namelijk een exclusieve samenwerking met Deliveroo. “We willen geluk in een bakje bij de mensen thuis krijgen”, aldus Sergio Herman. [naar artikel]
00:48 Met Le Pristine in Antwerpen opent topchef Sergio Herman dinsdag het achtste restaurant dat zijn stempel draagt. Met een uitgekiende businessstrategie slaagt de Zeeuw er als geen ander in een hefboom ... [naar artikel]
In Antwerpen heeft sterrenchef Sergio Herman zijn nieuwe restaurant Blueness Antwerp voorgesteld. Net als Blueness in het Nederlandse Cadzand is het een mix tussen de moderne Franse keuken en een Japanse touch. Blueness Antwerp ligt pal naast Le Pristine, eveneens van Herman, en beide restaurants bevinden zich onder het dak van de mode- en ondernemersfamilie Dheedene. [naar artikel]
Het lijkt erop dat Sergio Herman (52) met zijn sterrenrestaurant Le Pristine naar Singapore trekt. “Samen met Grand Hyatt Singapore open ik er mijn eerste restaurant in Azië’, laat de Nederlandse chef-kok weten op zijn Instagramaccount. De opening is voorzien voor de zomer van 2023. [naar artikel]
Sinds deze week kan je de exclusieve gerechten van Le Pristine, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman, in Antwerpen aan huis laten leveren. Sergio Herman start namelijk een exclusieve samenwerking met Deliveroo. “We willen geluk in een bakje bij de mensen thuis krijgen”, aldus Sergio Herman. [naar artikel]
Topchef Sergio Herman gaat samenwerken met het Grand Hyatt Hotel in Singapore. Het restaurant in het iconische hotel opent in het tweede kwartaal van 2023 en wordt het Aziatische debuut van de chef-ondernemer. Dat maakten Hyatt en de Sergio Herman Group gisteren bekend. [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman opent samen met Gert Verhulst een tijdelijk restaurant in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De Churchill Club opent de deuren op 7 oktober 2018. [naar artikel]
Het Hasseltse restaurant BAR tre laat u zaterdag proeven van Sergio Herman. Wie tijdig bestelt, kan er foodboxen afhalen samengesteld door de Nederlandse topkok. De menu’s zijn bereid in de keukens van Le Pristine in Antwerpen en AIRrepublic in Cadzand waar Herman mee in de potten roert. [naar artikel]
Sergio Herman opent vanaf 1 juli een pop-up mosselrestaurant in Zeebrugge. Zo verklapte zijn collega-kok Syrco Bakker tijdens de officiële start van het mosselseizoen in Zeeuws-Vlaanderen. [naar artikel]
Pure C, het Zeeuws restaurant van Sergio Herman, verliest twee sterren. Dat werd vandaag duidelijk op de uitreiking van de Michelinsterren in Nederland. Samen met de sterren ziet Herman eind deze maand ook zijn chef Syrco Bakker vertrekken. Het nieuws werd aan onze redactie bevestigd door Michelin. [naar artikel]
De Zeeuwse topchef Sergio Herman en de Antwerpse modefamilie Dheedene openen binnen twee weken alweer een nieuw restaurant. Ver hoef je er niet voor te gaan: het bevindt zich naast Le Pristine. [naar artikel]
Speciaal voor de spektakelmusical '40-45' creëert topchef Sergio Herman een nieuwe gastronomische ervaring. Samen met Gert Verhulst opent hij vanaf... [naar artikel]
Topkok Sergio Herman zakte zaterdag naar restaurant BAR tre in Hasselt af. Hij kwam er persoonlijk ruim 120 foodboxen afleveren. Elk box bevatte een drie- tot viergangenmenu die de Nederlander bereid had in zijn restaurants Le Pristine in Antwerpen of in AIRrepublic in Cadzand. [naar artikel]
Pure C, het Zeeuws restaurant van Sergio Herman, verliest twee sterren. Dat werd vandaag duidelijk in het persbericht dat volgde na de uitreiking van de Michelinsterren in Nederland. Samen met die twee sterren ziet Herman eind deze maand ook zijn chef Syrco Bakker vertrekken. Het nieuws werd aan onze redactie bevestigd door Michelin. [naar artikel]
Blueness, het gekende fine-casual restaurant uit Cadzand, heeft er vanaf nu een Antwerps broertje bij. Bezieler Sergio Herman opende Blueness Antwerp gisteren officieel in de Lange Gasthuisstraat, vlak naast zijn andere restaurant Le Pristine (*). Wat kan je verwachten van de keuken? En hoe reserveer je er best je plekje? HLN Eten was bij de opening en serveert je alle antwoorden die je wilt weten via een exclusieve binnenkijker en babbel met de chef. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.