Het verdwijnen van de beroemde snoepwoordvoerders van M&M's blijkt een mediastunt, in het kader van de Super Bowl. Dat maakte het bedrijf vandaag zelf bekend. [naar artikel]
Elke dag wordt er wel iets gevierd. Of het nu Dag van de Klant, het Pluimvee of het Palindroom is. De Morgen beantwoordt daarover deze zomervakantie elke dag een goede vraag. Vandaag: International Hamburger Day. [naar artikel]
Vijftig jaar nadat de eerste Big Mac van McDonald's over de toonbank ging, vieren we zijn jubileum. Het hoofdkantoor van McDonalds geloofde eerst niet in de hamburger. Maar later was het net die hamburger die de fastfoodketen groot maakte. [naar artikel]
Naar goede gewoonte had de Brusselse Dalila (17) op 18 oktober haar favoriete menu - de King Fish - besteld in een Quick in Anderlecht. Alleen smaakte de hamburger nu iets anders dan normaal. Toen ze de hamburger opendeed, zag ze meteen waarom. Haar menu zat vol mieren, dode en levende. [naar artikel]
Een hamburger zonder vlees: wat tien jaar geleden bijna ondenkbaar was, klinkt ook nu nog vreemd. Maar ook de grote ketens zetten vegetarische of zelfs veganistische varianten op de kaart die de smaak, structuur en visuele kenmerken van een hamburger benaderen. “Een symboolproduct dat een kantelmoment inluidt”, zegt marketingspecialist Gino Van Ossel. [naar artikel]
Zeg niet te snel hamburger of snelle snack. Dat doet dit gerecht oneer aan. Een hamburger, dat is zoveel meer. Of wat dacht je van de varianten met... [naar artikel]
Sinds de hamburger van 200.000 euro vijf jaar geleden is de ontwikkeling van kweekvlees in een stroomversnelling geraakt. Een Amerikaans bedrijf... [naar artikel]
Winnen. Wachten. Honger. Kopecky die wint en dan kan Mathieu van der Poel (27) eindelijk op het podium. Waarna hij nog meer honger heeft. Waarop hij aan een kraam gewoon een hamburger bestelt, alles erop en eraan. Zondag is het weer koers. Maar als je net voor de tweede keer de Ronde van Vlaanderen hebt gewonnen, wordt een hamburger je gauw vergeven. [naar artikel]
Heel wat klanten van McDonald’s blijven triest achter nadat de lancering van de McPickle een grap bleek te zijn. De fastfoodketen maakte in Australië heel wat reclame op sociale media voor de nieuwe hamburger die zou bestaan uit een dubbele burger met augurken in plaats van vlees. Maar die hamburger zal er dus nooit komen aangezien het om een 1 aprilgrap gaat. [naar artikel]
Klikbare eettafeltjes waar die hamburger en frietjes perfect in passen. Een speciaal systeem om je drankje koel te houden. En natuurlijk die... [naar artikel]
Een hamburger met tarantula? Moet kunnen in een hamburgertent in het Amerikaanse Durham. Daar heeft een chef besloten om gebakken tarantula en... [naar artikel]
De lancering van de allereerste hamburger van kweekvlees heeft zijn effect niet gemist. Uitvinder professor Mark Post kan meteen rekenen op meer geld voor onderzoek dat in-vitrovlees lekker en goedkoop moet maken. [naar artikel]
Hamburger SV heeft zich versterkt met de jonge Kroaat Alen Halilovic. De 20-jarige spelmaker komt over van FC Barcelona en tekende een contract tot 2020 bij de Duitse traditieclub. [naar artikel]
De Amerikaanse basketbalspeler Joël Embiid gaat de wereld rond. Niet voor zijn prestaties op het veld, wel naast het veld. [naar artikel]
Een Franse jongen van tien die verlamd raakte nadat hij een met de E-colibacterie besmette hamburger uit warenhuisketen Lidl had gegeten, is... [naar artikel]
De hamburger is geen simpele snack meer. Hard Rock Café lanceert vandaag een hamburger met een laagje bladgoud: de 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™. Deze unieke blingbling burger is een steakburger van 227 gram met een eetbaar laagje bladgoud van 24 karaat met cheddarkaas, sla, trostomaten en rode ui. De hamburger ziet er niet alleen mooi […] Het bericht Hard Rock Café zet gouden hamburgers op het menu verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Wat gebeurt er als je een hamburger van McDonald’s meer dan twintig jaar in een zakje laat zitten? Dat is het uitgangspunt van een filmpje dat vijf... [naar artikel]
De Ronde van Frankrijk zit er zo goed als op. Voor heel wat renners is dat het signaal om eindelijk wat te genieten. Een hamburger en een flesje bier, moet kunnen. [naar artikel]
Deze schnitzelburger moet zeker niet onderdoen voor de hamburger. Met zijn goudbruin krokant korstje is de schnitzel ideaal voor tussen een [naar artikel]
Flashback naar juni 2011: de tweejarige Nolan eet een stukje hamburger dat zijn moeder voor hem klaargemaakt heeft. Een alledaagse daad die hun [naar artikel]
In Linde (Peer) zorgt het programma De Mol door de deelname van bewoner Joeri Loos voor opmerkelijke bijverschijnselen. Frituur Den Capitol wijdde zelfs een hamburger aan hun lokale held met een De Mol-burger. [naar artikel]
Het begon als een wetenschappelijk experimentje voor deze dame uit Fort Worth, Texas. Ze wilde wel eens zien wat er in de loop van de tijd met een hamburger en een frietje van McDonald’s zou gebeuren. De eerste drie of vier jaar lang leefden de hamburger en frietjes, in hun originele verpakking, in de kofferbak van haar auto om daarna in een schoenendoos in de kast te belanden. Nu, meer dan 24 jaar later, en tot ieders verbazing, zien ze er nog steeds uit zoals op de dag dat ze werden gekocht. Geen schimmel, geen rot, geen verval, maar wel ongelooflijk muf. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.