Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 August 2020
18:01 uur

Politie moet ingrijpen in lokale Basic-Fit door toestroom Antwerpenaars

De Standaard

31/07/2020 - 15:48

Basic-Fit-vestigingen buiten Antwerpen krijgen plots veel Antwerpenaars over de vloer. In Sint-Niklaas moest de politie zelfs even tussenbeide komen, toen er zich te veel sportievelingen tegelijk aanboden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. "Politie overbelast door toestroom transmigranten" (03/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie in West-Vlaanderen kreunt onder de werklast door de toestroom van transmigranten. De West-Vlaamse procureur Frank ­Demeester vraagt de...
  [naar artikel]
 2. Frank Demeester: 'Politie overbelast door toestroom transmigranten' (03/04/2018 - Knack)
  De politie in West-Vlaanderen kreunt onder de werklast door de toestroom van transmigranten. De West-Vlaamse procureur Frank ­Demeester vraagt de overheid dringend om een centraal punt op te richten waar alle dossiers kunnen worden afgehandeld. Dat berichten Het Nieuwsblad, de Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en De Standaard dinsdag.
  [naar artikel]
 3. Trouwstoet van 25 wagens brengt andere weggebruikers in gevaar: politie moet ingrijpen (05/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een trouwstoet met 25 voertuigen heeft zaternamiddag op de Rijksweg in Roeselare andere weggebruikers in gevaar gebracht en meerdere verkeersinbreuken gepleegd. De politie moest ingrijpen.
  [naar artikel]
 4. Politie beboet acht Antwerpenaars die in Ham aan kanaal komen vissen (22/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op het jaagpad in Ham heeft de politie Beringen/Ham/Tessenderlo zaterdag zo’n acht vissers beboet. De Antwerpenaars waren naar Ham gereden om gezellig samen te komen hengelen in het Albertkanaal.
  [naar artikel]
 5. Basic-Fit: ‘Steun ons door geen compensatie te vragen voor verloren abonneegeld’ (27/03/2020 - Express)
  Fitnessketen Basic-Fit beseft dat het einde van de quarantaine-rit nog niet in zicht is, en biedt klanten enkele mogelijkheden om... The post Basic-Fit: ‘Steun ons door geen compensatie te vragen voor verloren abonneegeld’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Stad Halle wil geen carnavalisten op straat: "Politie zal ingrijpen als er toch gevierd wordt" (12/03/2020 - VRT NWS)
  In Halle gaat de politie ingrijpen als mensen in groep carnaval willen vieren op straat. Door het coronavirus is het carnaval van volgend weekend afgelast. De bedoeling is voorlopig om het evenement uit te stellen tot september.
  [naar artikel]
 7. Frituur Basic Frit opent naast fitnessketen Basic-Fit: “We halen zelfs de Nederlandse media” (19/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Bart De Preter – deel van de bekende Lierse familie van frituristen – en zijn Thaise echtgenote Tammy openden op de Liersesteenweg 170 in Emblem (Ranst) frituur Basic Frit. De opmerkelijke naamkeuze bezorgde het koppel al wat gratis reclame.
  [naar artikel]
 8. Basic-Fit denkt aan compensatie voor abonnees (18/03/2020 - Express)
  De fitnessketen Basic-Fit zal wellicht haar leden compenseren die nu gedwongen thuis of in de buitenlucht hun conditie moeten onderhouden.... The post Basic-Fit denkt aan compensatie voor abonnees appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 9. Politie moet ingrijpen bij inbeslagname van auto door deurwaarder (17/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie is maandagmiddag massaal ter plaatse moeten komen bij een incident in de Heer van Bergenstraat op Linkeroever. Toen een deurwaarder een personenwagen, waarop bewarend beslag was gelegd, wilde laten wegtakelen, ging de eigenaar van de wagen volledig door het lint.
  [naar artikel]
 10. De niet zo basic boekhouding van Basic-Fit (02/09/2016 - De Tijd)
  14:18 Neen, we gaan nooit fan worden van de lettersoepwinst ebitda.
  [naar artikel]
 11. Man opent frituur Basic Frit net naast Basic Fit (16/05/2019 - Metro)
  Op de Lierssesteenweg in Emblem in de provincie Antwerpen heeft frituur De Nieuwe Ring een nieuwe uitbater gevonden. De man noemde zijn nieuwe zaak Basic Frit, omdat die zich net naast een fitness van Basic Fit bevindt. De frietzaak stond al enige tijd leeg, maar heeft nu toch een nieuwe eigenaar gevonden. Inspiratie voor de naam van het nieuwe frietkot haalde de uitbater bij zijn buren. Daar bevindt zich namelijk een fitnessfiliaal van Basic Fit. Dit inspireerde de nieuwe uitbater om zijn frituur Basic Frit te noemen. Na een workout kunnen de fitness-gangers er voldaan een frietje gaan eten, of nog wat extra calorieën verzamelen om ze nadien te verbranden. Lees ook : Prins Laurent gaat frietjes eten in Waterloo voor 60-jarig bestaan van frietkot Het bericht Man opent frituur Basic Frit net naast Basic Fit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Basic-Fit charmeert met Frans aanvalsplan (10/11/2017 - De Tijd)
  15:13 De analisten van ING en Degroof Petercam hebben lovende woorden voor Basic-Fit na de investeerdersdag van de fitnessketen gisteren.
  [naar artikel]
 13. Roma kraken opnieuw pand in Gent, politie “kan niets doen” (30/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  In Gent hebben Roma opnieuw een pand gekraakt, ditmaal aan de Coupure Rechts. Ondanks een gesprek met de lokale politie en de eigenares weigeren de krakers het huis te verlaten. In afwachting van een wetswijziging kan de politie niet ingrijpen.
  [naar artikel]
 14. Grimmige sfeer in Rotterdam na derby: politie moet ingrijpen (07/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Mobiele Eenheid heeft zondagmiddag na afloop van de door Feyenoord verloren wedstrijd bij Excelsior ingegrepen in het centrum van Rotterdam. Politie te paard veegde de Lijnbaan schoon, ter hoogte van het Stadhuisplein. Intussen is er al sprake van minstens één aanhouding.
  [naar artikel]
 15. Grimmige sfeer in Rotterdam na derby: politie moet ingrijpen (07/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Mobiele Eenheid heeft zondagmiddag na afloop van de door Feyenoord verloren wedstrijd bij Excelsior ingegrepen in het centrum van Rotterdam. Politie te paard veegde de Lijnbaan schoon, ter hoogte van het Stadhuisplein. Intussen is er al sprake van minstens één aanhouding.
  [naar artikel]
 16. Geen enkele bus of tram rijdt vandaag uit in provincie Antwerpen door staking, ‘minister moet ingrijpen’ (03/01/2020 - De Morgen)
  Door een staking bij de dispatching van De Lijn rijden er vandaag in de provincie Antwerpen geen bussen of trams uit. Dat heeft de openbare vervoersmaatschappij op Twitter laten weten. Minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) moet ingrijpen bij De Lijn. Dat zegt reizigersvereniging TreinTramBus. “We verwachten dat ze zowel het vervoerbedrijf als de vakbonden duidelijk maakt dat het roer moet worden omgegooid.”
  [naar artikel]
 17. Politie moet ingrijpen bij massale vechtpartij in Sint-Niklaas (15/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een groep jongeren kreeg het maandagochtend aan de stok met de politie. Beelden van de massale vechtpartij doken op op YouTube. De politie moest
  [naar artikel]
 18. Basic-Fit profiteert van expansiedrang (02/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Basic-Fit heeft zijn omzet in de eerste helft van het jaar stevig opgekrikt. De keten van sportclubs opende 44 nieuwe vestigingen en verwacht er in...
  [naar artikel]
 19. TreinTramBus kwaad na zoveelste staking De Lijn: “Minister moet ingrijpen” (03/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) moet ingrijpen bij De Lijn. Dat zegt reizigersvereniging TreinTramBus. “We verwachten dat ze zowel het vervoerbedrijf als de vakbonden duidelijk maakt dat het roer moet worden omgegooid.”
  [naar artikel]
 20. Trainer raakt slaags met Sittardse jeugdvoetballers, politie moet ingrijpen (06/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  De ouders van drie jeugdspelers van de Nederlands Limburgse Sittardse voetbalclub DVO hebben bij de politie aangifte gedaan van mishandeling van hun kinderen door een trainer van VV Zwentibold in Limbricht, ook in Nederlands Limburg.
  [naar artikel]
 21. Gezocht door de politie: 1.122 hoofdinspecteurs (03/08/2017 - De Morgen)
  Wie aan de politieschool begint met een hogeschooldiploma, zal meteen een opleiding tot hoofdinspecteur kunnen starten. Je moet dus niet langer eerst 'gewoon' inspecteur worden. Zo moet het tekort bij de lokale politie versneld verdwijnen.
  [naar artikel]
 22. Gezocht door de politie: 1.122 hoofdinspecteurs (13/04/2019 - De Morgen)
  Wie aan de politieschool begint met een hogeschooldiploma, zal meteen een opleiding tot hoofdinspecteur kunnen starten. Je moet dus niet langer eerst 'gewoon' inspecteur worden. Zo moet het tekort bij de lokale politie versneld verdwijnen.
  [naar artikel]
 23. Tekort bij lokale politie door terreur (24/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het personeelstekort bij de lokale politie wordt steeds groter. De lokale politiezones werven wel nieuwe mensen aan, maar die mensen worden vaak
  [naar artikel]
 24. Twee mensen onwel op fuif in jeugdhuis (09/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie Zwijndrecht moest afgelopen nacht ter plaatse komen op een fuif in een zaal van jeugdhuis De Trechter. Even later, niet ver van het jeugdhuis, moest de politie opnieuw ingrijpen.
  [naar artikel]
 25. Basic-Fit afgestraft ondanks recordaantal klanten (23/07/2019 - De Tijd)
  13:26 De fitnessketen Basic-Fit had nooit eerder zo veel sportende abonnees. Het telt nu 2 miljoen leden. Toch zint een en ander beleggers niet.
  [naar artikel]
 26. Janssens ontevreden over Antwerpenaars (12/04/2019 - De Morgen)
  Burgemeester Patrick Janssens (sp.a) hoopt dat minstens 47 procent van de Antwerpenaars de stad verlaat en vervangen wordt door bewoners die wel aangepast zijn aan zijn beleid.
  [naar artikel]
 27. Politie moet ingrijpen in Rotterdamse binnenstad na verlies Feyenoord (07/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Mobiele Eenheid heeft vandaag na afloop van de door Feyenoord verloren wedstrijd bij Excelsior ingegrepen in het centrum van Rotterdam.
  [naar artikel]
 28. Nog altijd even sexy als in 'Basic Instinct'? Sharon Stone in badpak! (07/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de jaren '90 werd ze een wereldster dankzij erotische thrillers als 'Basic Instinct' en 'Sliver'. 
  [naar artikel]
 29. Politie kan niet ingrijpen tegen deze rolstoelgebruiker die over het asfalt scheurt (19/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zo’n vier dagen geleden verschenen er enkele bizarre beelden op Youtube van een rolstoelgebruiker die tussen het verkeer door de straten van Barcelona scheurt. De bizarre onderneming van de man, die tot op heden onbekend is, ging vrijwel meteen viraal. Het filmpje bereikte ook de Catalaanse politie, maar deze kan naar eigen zeggen niet ingrijpen omdat de identiteit van de man niet bekend is. De onderzoekers sluiten ook niet uit dat de virale video mogelijk een stunt is van een reclamebureau. “Soms draait de wereld door”, klinkt het.
  [naar artikel]
 30. "Moet ik nu ingrijpen of gewoon blijven toekijken?" (07/05/2018 - VRT NWS)
  Toen grootvader Bill uit Columbus, in de Amerikaanse staat Ohio, samen met zijn kleindochter een bezoekje bracht aan de plaatselijke bibliotheek, merkte hij op, door het geroep, dat de politie een jongeman achterna zat. Toen die in zijn richting liep, besloot hij de politie een handje te helpen. Zowel de politie als sociale media juichten deze daad nadien uitbundig toe.
  [naar artikel]
 31. Franse sporters doen Basic Fit met een kwart groeien (13/03/2018 - De Tijd)
  10:07 Basic Fit opent dit jaar gemiddeld twee fitnesscentra per week, waardoor niet langer België maar Frankrijk de grootste thuismarkt wordt.
  [naar artikel]
 32. Groepslessen in Basic-Fit Maaseik met live pianomuziek (19/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend, op 16 en 17 maart, vond er een groepslessenfestival plaats in Basic-Fit Maaseik, dit ten voordele van het goede doel Kom op Tegen Kanker.
  [naar artikel]
 33. Antwerps viertal maakt het te bont en moet nacht in Leuvense cel doorbrengen (20/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Enkele leden van een studentenclub in Leuven die het maandagavond te bont maakten, brachten de nacht door in de politiecel. Dat meldt de Leuvense politie. Het gaat om vier Antwerpenaars.
  [naar artikel]
 34. Grimmige sfeer na verlies Feyenoord: politie moet ingrijpen in Rotterdamse binnenstad (07/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Mobiele Eenheid heeft vandaag na afloop van de door Feyenoord verloren wedstrijd bij Excelsior ingegrepen in het centrum van Rotterdam.
  [naar artikel]
 35. “Breng dit billboard naar Basic-Fit en sport een jaar gratis met je vrienden”: niet als het van stad afhangt (12/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  In Brugge is een reclamestunt van een fitnessketen op een sisser uitgedraaid. Basic-Fit bleek geen vergunning te hebben voor een opmerkelijke actie.
  [naar artikel]
 36. Open Vld wil Antwerpse inruilpremie voor vervuilende bromfietsen (13/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De stad Antwerpen moet ingaan op de recente projectoproep van Vlaams minister van Leefmilieu Joke Schauvliege (CD&V) voor lokale projecten die bijdragen aan de klimaatdoelstellingen, door een plan in te dienen om Antwerpenaars te steunen bij het vervangen van hun (vervuilende) bromfiets door een elektrische scooter. Dat vindt althans de Antwerpse Open Vld. De “inruilpremie” kan volgens de liberalen een grote positieve bijdrage leveren aan de luchtkwaliteit.
  [naar artikel]
 37. “Politie overbelast door toestroom transmigranten” (03/04/2018 - Metro)
  De politie in West-Vlaanderen kreunt onder de werklast door de toestroom van transmigranten. De West-Vlaamse procureur Frank ­Demeester vraagt de overheid dringend om een centraal punt op te richten waar alle dossiers kunnen worden afgehandeld. Dat berichten Het Nieuwsblad, de Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en De Standaard. Dit jaar werden al 1.233 mensen zonder papieren opgepakt in de haven en op snelwegparkings. Het gaat om vluchtelingen die via ons land Groot-Brittannië proberen te bereiken. Nadat ze zijn opgepakt, volgt nog een lange, tijdrovende administratieve procedure. “Er moeten vingerafdrukken worden afgenomen, onze diensten moeten nagaan of die mensen geseind staan, enzovoort. Daarna is het vaak nog wachten op de Dienst Vreemdelingenzaken. Al die tijd kunnen de agenten niet ingezet worden voor andere ­taken”, zegt ­Demeester. Binnenlandse Zaken zegt niet gekant te zijn tegen een centraal punt. “Maar op dit ­moment kiezen we voor mobiele teams, die vanuit Brussel komen helpen met de dossiers”, klinkt het. bron: Belga Het bericht “Politie overbelast door toestroom transmigranten” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Politie moet ingrijpen bij ruzie tussen voetbalclubs: “Een stadion is geen oorlogsgebied" (11/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het zit er weer bovenarms op tussen RWDM, gesteund door de gemeente Molenbeek, en White Star. Aanleiding is de afgelasting van een beloftenmatch van RWDM omdat de jeugd van White Star niet van het veld wilde. De politie werd er zelfs bij gehaald.
  [naar artikel]
 39. Miljoenen gegevens van Antwerpenaars onvoldoende afgeschermd (12/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De gegevens die Antwerpenaars ingeven om een afspraak te maken bij een stadsloket waren de afgelopen maanden (en mogelijk jaren) niet afgeschermd. Iedereen kon de gegevens van andere mensen opvragen door een simpele handeling.
  [naar artikel]
 40. Feestjes, kusttoeristen en spuwen: politie moet opvallend veel ingrijpen (12/04/2020 - De Standaard)
  Op de eerste dag van het verlengde paasweekend heeft de politie tientallen mensen op de bon geslingerd wegens het niet naleven van de coronamaatregelen. 'De aandacht verslapt', zegt gouverneur van West-Vlaanderen Carl Decaluwé.
  [naar artikel]
 41. Basic-Fit supertip op VFB-Dag van de Tips (28/09/2019 - De Tijd)
  18:51 Circa 1.250 beleggers zakten zaterdag af naar ICC Gent voor de jaarlijkse VFB-Dag van de Tips. Basic-Fit kwam drie keer voor op de favorietenlijstjes.
  [naar artikel]
 42. Basic-Fit past voor overname fitnessketen Jims (11/08/2017 - De Tijd)
  12:39 Basic-Fit opent liever eigen winkels in België dan de fitnessketen Jims te kopen.
  [naar artikel]
 43. Warm paasweekend lokt ondanks maatregelen veel volk naar buiten: politie moet ingrijpen (13/04/2020 - De Morgen)
  Volgens minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) moet de politie vaker optreden omdat niet iedereen zich aan de regels houdt. Dat heeft hij zondag gezegd in VTM Nieuws. “Heel veel mensen passen de maatregelen wel degelijk toe, maar sommigen niet: daarom treedt de politie op waar nodig. En dat is vaker dan tot nu toe het geval was.”
  [naar artikel]
 44. Buren willen geen Basic-Fit op Bredabaan: “Dan wordt het hier voor ons onleefbaar” (30/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Basic-Fit plant op de Bredabaan net buiten het centrum van Brasschaat een nieuwe vestiging. De bewoners van de appartementen boven de handelszaak vrezen parkeer- en andere problemen.
  [naar artikel]
 45. Politie moet ook ingrijpen bij Turkse demonstratie Amsterdam (12/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De politie in Amsterdam heeft vanavond in Amsterdam alsnog opgetreden tegen een groep van ongeveer 250 Turkse Nederlanders die demonstreerden in
  [naar artikel]
 46. Tweetal ontsnapt via Dijle aan Leuvense politie (29/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Leuvense lokale politie heeft vrijdagavond twee mannen achtervolgd die zich wilden onttrekken aan een controle. Het tweetal kon uiteindelijk ontkomen door langs of door de Dijle te vluchten. Dat meldt de Leuvense lokale politie zaterdag.
  [naar artikel]
 47. Politie moet ingrijpen: blaffende hond houdt buurt wakker, baasjes al weken op vakantie (11/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De politie in Eindhoven heeft vannacht een hond mee uit een huis genomen. Het dier zou al geruime tijd zorgen voor overlast. De baasjes van de
  [naar artikel]
 48. Nog hele dag amper trams en bussen in Antwerpen, ‘minister moet ingrijpen’ (03/01/2020 - De Morgen)
  De Lijn heeft geen oplossing gevonden voor de staking van de dispatching in Antwerpen. De hinder zal nog de hele dag duren, zegt de vervoersmaatschappij. Minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) moet ingrijpen bij De Lijn. Dat zegt reizigersvereniging TreinTramBus. “We verwachten dat ze zowel het vervoerbedrijf als de vakbonden duidelijk maakt dat het roer moet worden omgegooid.”
  [naar artikel]
 49. Molotovcocktail en voetzoeker voor lokale politie Brussel Zuid (04/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst) is dinsdag het doelwit geworden van vandalen. Dat melden verschillende media en het nieuws wordt bevestigd door de politie.
  [naar artikel]
 50. Fietsbrigade Brusselse lokale politie focust op onaangepaste snelheid (28/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  De fietsbrigade van de Brusselse lokale politie controleert sinds begin augustus niet enkel meer op overdreven snelheid maar ook op onaangepaste snelheid. Dat meldt Bruzz en het nieuws wordt bevestigd door de Brusselse lokale politie. De controleacties zijn in het centrum van Brussel en in Laken begonnen en daarbij heeft de politie al 144 bestuurders beboet. Binnenkort wordt er ook gecontroleerd in Elsene en in de zone rond de Louizalaan.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.