Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

15 August 2020
20:57 uur

Waasland-Beveren blijft dan toch in 1A, OH Leuven en Beerschot promoveren

Metro

31/07/2020 - 17:02

De kogel is door de kerk. De komende twee seizoenen spelen er 18 ploegen in 1A, mét Waasland-Beveren, OHL en Beerschot. Daarna bestaat de hoogste afdeling weer uit 16 ploegen. Na een maandenlange discussie heeft de Pro League eindelijk een akkoord bereikt. Hoewel het aanvankelijk de bedoeling was om het seizoen 2020-2021 met 16 ploegen […] Het bericht Waasland-Beveren blijft dan toch in 1A, OH Leuven en Beerschot promoveren verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. "Als werkgroep beslist dat OHL - Beerschot niet doorgaat, redt Waasland Beveren zich” (02/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor Waasland-Beveren, Beerschot en OH Leuven blijven het spannende weken. Hun lot ligt in handen van een door de Pro League gevormde werkgroep,...
  [naar artikel]
 2. OH Leuven en zegeloos Waasland-Beveren scoren niet in zeer zwakke partij (28/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Voor de fans van OH Leuven en Waasland-Beveren was de confrontatie tussen beide clubs op speeldag 6 van Playoff 2A er één om snel te vergeten. Er werd niet gescoord aan Den Dreef, waardoor beide teams de punten delen. OH Leuven blijft zo op derde stek, terwijl Waasland-Beveren nog steeds niet kon winnen in Playoff 2 en met één schamel punt achterblijft.
  [naar artikel]
 3. Waasland-Beveren moet toch 25.000 euro betalen van BAS (16/05/2018 - Sporza)
  De boete van 25.000 euro voor Waasland-Beveren na ongeregeldheden in de derby tegen Lokeren blijft behouden: de club verloor zijn beroep bij het BAS. Waasland-Beveren ontsnapt niet aan zijn boete van 25.00
  [naar artikel]
 4. Beerschot klopt Waasland-Beveren achter gesloten deuren, Prince Ibara scoort (01/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een oefenduel tussen Waasland-Beveren en Beerschot eindigde achter de gesloten deuren van het Freethielstadion op 1-2. Vooral bankzitters en reservespelers kregen speeltijd.
  [naar artikel]
 5. Beerschot en OH Leuven plots bondgenoten, om samen te promoveren? “Terugmatch spelen is geen goed idee” (03/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sportieve rivalen worden bondgenoten. In een ­gezamenlijk statement laten 1B-finalisten Beerschot en OH Leuven blijken dat ze er op rekenen dat de...
  [naar artikel]
 6. LIVE. Doorbreekt Waasland-Beveren de negatieve spiraal tegen Club Brugge? (07/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Waasland-Beveren blijft ondanks de trainerswissel in de hoek waar de klappen vallen. Custovic en co verloren vorig weekend het belangrijk duel tegen Eupen en blijven (gedeeld) laatste. Net nu komt Club Brugge op bezoek, dat na een 1 op 9 toch Standard versloeg met 3-0. Kan Waasland-Beveren de negatieve spiraal doorbreken? Of blijft het achter met 0 op 15? Volg het hier LIVE vanaf 20u30!
  [naar artikel]
 7. LIVE. Waasland-Beveren wil matige vorm wegvegen met klinkende thuiszege (14/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Waasland-Beveren bengelt na twee nederlagen onderaan het klassement in hun Play-off 2A-groep. Tegen OH Leuven moet zaterdag de kentering worden ingezet voor Sven Vermant en zijn troepen. Lukt het de Waaslanders om thuis de nul weg te vegen? Vanaf 20 uur kan u op de voet volgen of Waasland-Beveren in zijn opzet slaagt.
  [naar artikel]
 8. Waasland-Beveren blijft in het sukkelstraatje en gaat ook tegen Eupen onderuit (02/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Adnan Custovic heeft het tij nog niet kunnen keren bij Waasland-Beveren. Na de nederlaag tegen Moeskroen vorige week moesten de Waaslanders nu hun meerdere erkennen in Eupen. Een doelpunt van Yuta Toyokawa volstond voor de Panda’s om de drie punten thuis te houden. Waasland-Beveren blijft laatste, Eupen hijst zich naast Oostende op de 11e plaats.
  [naar artikel]
 9. Waasland-Beveren met de billen bloot: OHL maatje te groot voor eersteklasser (14/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een voetballesje. OH Leuven, club uit 1B, speelde Waasland-Beveren, 1A, helemaal tureluurs. Gorius met een loepzuivere vrijschop en Storm na een al...
  [naar artikel]
 10. OHL duwt flauw Waasland-Beveren nog dieper in de put (14/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  OH Leuven heeft zijn eerste overwinning in Play-off 2 beet tegen een flauw Waasland-Beveren. Een prinsheerlijke vrije trap van Gorius en een counter uit het boekje bezegelden het lot van de Oost-Vlamingen. Van Damme werd vier minuten na zijn invalbeurt uitgesloten nadat hij doorgleed. Waasland-Beveren is op de dool, want de nederlaag tegen OHL was al hun zesde op rij.
  [naar artikel]
 11. Chaos in 1B dreigt: Beerschot-Wilrijk en Union vragen antwoord van bond in onderzoek naar matchfixing KVM - Waasland-Beveren (14/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Meerdere clubs uit 1B vragen zich af of de voetbalbond al onderzoeksdaden gesteld heeft over KV Mechelen - Waasland-Beveren van 11 maart, waarvan...
  [naar artikel]
 12. Waasland-Beveren duikt top 6 in na winst tegen Moeskroen (04/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Waasland-Beveren blijft uitzicht houden op play-off I. De Waaslanders speelden in eigen huis een knappe wedstrijd tegen rechtstreekse concurrent Moeskroen en kwamen zelden in de problemen: Morioka en Opoku zorgden voor de 2-0 eindstand. Waasland-Beveren katapulteert zichzelf zo opnieuw de top zes binnen.
  [naar artikel]
 13. Clement twijfelt tussen Genk en Waasland-Beveren: “Moeilijke keuze tussen twee mooie verhalen” (17/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Philippe Clement heeft nog niet beslist of hij trainer van Waasland-Beveren blijft of naar Racing Genk vertrekt. Dat liet hij zaterdagavond na afloop van Lokeren - Waasland-Beveren (1-1) weten voor de camera’s.
  [naar artikel]
 14. VIDEO: Waasland-Beveren pakt een punt dankzij Clasie (11/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren en Club Brugge hebben 1-1 gelijkgespeeld na een boeiend duel. Waasland-Beveren begon het best aan de wedstrijd en dreigde via...
  [naar artikel]
 15. Essevee blijft op kop na makkelijke zege tegen jeugdig Waasland-Beveren (06/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren is nog niet van de nul af. Het jeugdige team was offensief onmondig en verloor op de Freethiel met 0-2 van Zulte Waregem.
  [naar artikel]
 16. Ook Beerschot Wilrijk bestudeert tussenkomst in procedure Mechelen/Waasland-Beveren (23/04/2019 - Metro)
  Beerschot Wilrijk zal eerstdaags een standpunt innemen over de manier waarop de club zich zal melden in de disciplinaire procedure tegen KV Mechelen en Waasland-Beveren, die samen met dertien betrokken personen vervolgd worden voor mogelijke competitievervalsing vorig seizoen. “Als we tussenkomen, zullen we dat meteen op de zitting van 30 april doen”, zegt advocaat en bestuurder Walter Damen aan het persagentschap Belga. “We proberen nu alle mogelijke info te verzamelen. We volgen het dossier in elk geval op de voet op. Als de vordering ons bereikt, zullen we die eerst bestuderen. Op basis daarvan beslissen we welke stappen we zelf zullen ondernemen”, reageert Damen, die weet dat Beerschot Wilrijk zich op verschillende manieren kan melden in de procedure. “Je kan je louter aanmelden en de procedure volgen, maar je kan ook actief betrokken willen zijn bij de besluitvorming en de conclusies.” De belangen voor Beerschot Wilrijk zijn enorm groot, stelt Damen. De straf die door het Bondsparket gevorderd wordt, is dat KV Mechelen niet mag promoveren naar 1A. Als die straf bevestigd wordt, zou het vrije plekje ingenomen worden door de Ratten, die de 1B-finale van Malinwa verloren. “De artikels die al in de media zijn verschenen en de interviews die zijn gegeven, wijzen erop dat er sprake was van matchfixing. De woordvoerder van Waasland-Beveren geeft toe dat KV Mechelen hen benaderd heeft. Dat is toch een bewijs dat Mechelen zich bezondigd heeft aan potentiële matchfixing”, aldus Damen. De oproeping voor de clubs KV Mechelen, Waasland-Beveren en dertien andere betrokken personen geldt voor 30 april. De Geschillencommissie Hoger Beroep legt dan een kalender vast voor de verhoren. “We hebben nog een paar dagen de tijd om alles rustig te bekijken. Als we tussenkomen, zullen we dat meteen op de zitting van 30 april doen”, sluit Damen af. bron: Belga Het bericht Ook Beerschot Wilrijk bestudeert tussenkomst in procedure Mechelen/Waasland-Beveren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Ook Beerschot Wilrijk bestudeert tussenkomst in procedure Mechelen/Waasland-Beveren (23/04/2019 - Metro)
  Beerschot Wilrijk zal eerstdaags een standpunt innemen over de manier waarop de club zich zal melden in de disciplinaire procedure tegen KV Mechelen en Waasland-Beveren, die samen met dertien betrokken personen vervolgd worden voor mogelijke competitievervalsing vorig seizoen. “Als we tussenkomen, zullen we dat meteen op de zitting van 30 april doen”, zegt advocaat en bestuurder Walter Damen aan het persagentschap Belga. “We proberen nu alle mogelijke info te verzamelen. We volgen het dossier in elk geval op de voet op. Als de vordering ons bereikt, zullen we die eerst bestuderen. Op basis daarvan beslissen we welke stappen we zelf zullen ondernemen”, reageert Damen, die weet dat Beerschot Wilrijk zich op verschillende manieren kan melden in de procedure. “Je kan je louter aanmelden en de procedure volgen, maar je kan ook actief betrokken willen zijn bij de besluitvorming en de conclusies.” De belangen voor Beerschot Wilrijk zijn enorm groot, stelt Damen. De straf die door het Bondsparket gevorderd wordt, is dat KV Mechelen niet mag promoveren naar 1A. Als die straf bevestigd wordt, zou het vrije plekje ingenomen worden door de Ratten, die de 1B-finale van Malinwa verloren. “De artikels die al in de media zijn verschenen en de interviews die zijn gegeven, wijzen erop dat er sprake was van matchfixing. De woordvoerder van Waasland-Beveren geeft toe dat KV Mechelen hen benaderd heeft. Dat is toch een bewijs dat Mechelen zich bezondigd heeft aan potentiële matchfixing”, aldus Damen. De oproeping voor de clubs KV Mechelen, Waasland-Beveren en dertien andere betrokken personen geldt voor 30 april. De Geschillencommissie Hoger Beroep legt dan een kalender vast voor de verhoren. “We hebben nog een paar dagen de tijd om alles rustig te bekijken. Als we tussenkomen, zullen we dat meteen op de zitting van 30 april doen”, sluit Damen af. Bron: Belga   Het bericht Ook Beerschot Wilrijk bestudeert tussenkomst in procedure Mechelen/Waasland-Beveren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Blijft Waasland-Beveren in de race voor Play-off I? (18/02/2018 - Sporza)
  Waasland-Beveren heeft in 2018 nog geen competitiematch verloren. Maakt Moeskroen een einde aan die reeks? Volg het live vanaf 20u.
  [naar artikel]
 19. Waasland-Beveren blijft puntenloos achter na nederlaag tegen KVM (15/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren blijft ook na de derde speeldag in PO2 achter met nul punten. Deze keer gingen de Oost-Vlamingen onderuit tegen KV Mechelen:
  [naar artikel]
 20. Waasland-Beveren vernedert Eupen en blijft stevig in de middenmoot (09/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Waasland-Beveren heeft zaterdagavond een vervolg gebreid aan haar degelijke seizoensstart. De Wase club won thuis vrijwel moeiteloos en oververdiend met 5-1 van Eupen. Waasland-Beveren handhaaft zich zo in de middenmoot en komt op gelijke hoogte met Anderlecht, terwijl donkere wolken zich opnieuw samenpakken boven Eupen.
  [naar artikel]
 21. Waasland-Beveren vernedert Eupen en blijft stevig in de middenmoot (09/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Waasland-Beveren heeft zaterdagavond een vervolg gebreid aan haar degelijke seizoensstart. De Wase club won thuis vrijwel moeiteloos en oververdiend met 5-1 van Eupen. Waasland-Beveren handhaaft zich zo in de middenmoot en komt op gelijke hoogte met Anderlecht, terwijl donkere wolken zich opnieuw samenpakken boven Eupen.
  [naar artikel]
 22. Waasland-Beveren lijdt nederlaag tegen KV Kortrijk, verschil met rode lantaarn Cercle blijft 6 punten (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De kloof tussen degradatiekandidaten Cercle Brugge en Waasland-Beveren blijft zes punten. De Waaslanders gingen met 1-2 onderuit op het veld van KV...
  [naar artikel]
 23. Waasland-Beveren kopje onder in Gent (06/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Gent heeft Waasland-Beveren met lege handen terug naar het Waasland gestuurd na een 2-0 overwinning. In een wedstrijd om snel te vergeten was het doelpunt van Brecht Dejaegere, zijn eerste sinds zijn blessure in maart, zowat het enige lichtpunt. Door deze zege springt Gent naar een gedeelde vierde plaats, naast Club Brugge en Charleroi. Waasland-Beveren blijft onderin hangen. Bekijk om 23u de videosamenvatting op Sportwereld.be!
  [naar artikel]
 24. Waasland-Beveren kopje onder in Gent (06/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Gent heeft Waasland-Beveren met lege handen terug naar het Waasland gestuurd na een 2-0 overwinning. In een wedstrijd om snel te vergeten was het doelpunt van Brecht Dejaegere, zijn eerste sinds zijn blessure in maart, zowat het enige lichtpunt. Door deze zege springt Gent naar een gedeelde vierde plaats, naast Club Brugge en Charleroi. Waasland-Beveren blijft onderin hangen. Bekijk om 23u de videosamenvatting op Sportwereld.be!
  [naar artikel]
 25. Bekijk hier de volledige kalender van de Proximus League (01/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Maandagmiddag is de kalender van de Proximus League officieel voorgesteld. Mét Beerschot en Lokeren, in afwachting van het definitieve verdict van het BAS in de matchfixingzaak. Mochten KV Mechelen en Waasland-Beveren tot degradatie veroordeeld worden, zouden die clubs immers wisselen van afdeling. In dat geval zou KV Mechelen de plaats van Beerschot innemen en Waasland-Beveren de plaats van Lokeren innemen op onderstaande kalender.
  [naar artikel]
 26. Anderlecht behoudt sprankeltje hoop na zege bij Waasland-Beveren in volle degradatiecrisis (29/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht heeft nog altijd een héél klein beetje uitzicht op Play-off 1. Het won met 0-3 bij Waasland-Beveren en nadert voorlopig tot op drie punten van nummer zes KV Mechelen. Twee paars-witte doelpunten kwamen van de voet van Michel Vlap, het derde vanop de stip van Francis Amuzu. Voor Waasland-Beveren, dat laatste blijft, ziet het er steeds benarder uit.
  [naar artikel]
 27. Anderlecht behoudt sprankeltje hoop na zege bij Waasland-Beveren in volle degradatiecrisis (29/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Anderlecht heeft nog altijd een héél klein beetje uitzicht op Play-off 1. Het won met 0-3 bij Waasland-Beveren en nadert voorlopig tot op drie punten van nummer zes KV Mechelen. Twee paars-witte doelpunten kwamen van de voet van Michel Vlap, het derde vanop de stip van Francis Amuzu. Voor Waasland-Beveren, dat laatste blijft, ziet het er steeds benarder uit.
  [naar artikel]
 28. Japans international op weg naar Waasland-Beveren (06/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een beetje later dan gehoopt, lijkt Waasland-Beveren dan toch haar toptransfer beet te hebben. Yuki Kobayashi (27, Jap) moet de nieuwe draaischijf...
  [naar artikel]
 29. VIDEO: Waasland-Beveren doet uitstekende zaak in strijd om play-off I (02/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren blijft op het goede pad. Ook zonder sterkhouders Seck en Morioka wist het vanavond te winnen op het veld van Antwerp. Die andere...
  [naar artikel]
 30. Entourage voetballer Myny benaderd in aanloop naar degradatiewedstrijd  (17/10/2018 - VRT NWS)
  Ex-Waasland-Beveren speler Olivier Myny zou aan de speurders verklaard hebben dat iemand uit zijn omgeving benaderd werd om de wedstrijd van Waasland-Beveren tegen KV-Mechelen, eind vorig seizoen, te vervalsen. Myny zegt dat hij daar niet op ingegaan is. Zijn huidige club OH Leuven blijft achter de speler staan.  
  [naar artikel]
 31. Jupiler Pro League – Waasland-Beveren stelt vrijdagochtend opvolger van Custovic voor (29/08/2019 - Metro)
  Waasland-Beveren zal vrijdagochtend (om 8u30) de opvolger van de ontslagen Adnan Custovic voorstellen. Dat heeft de club laten weten. Een naam is niet bekend. Na vijf speeldagen was het eerste trainersontslag in de Jupiler Pro League een feit. Waasland-Beveren meldde afgelopen maandag dat het de samenwerking met Custovic beëindigde. De 41-jarige Bosniër moet boeten voor de slechte seizoensstart. Na een 1 op 15 heeft de Oost-Vlaamse club de rode lantaarn in handen. Een 1-0 nederlaag op het veld van Cercle Brugge deed Custovic zaterdag de das om. Custovic, ex-speler van Moeskroen, AA Gent en Germinal-Beerschot, kwam in november aan het roer te staan bij Waasland-Beveren. Het seizoen voordien had hij zijn trainersdebuut gemaakt bij KV Oostende. Hij wist Waasland-Beveren in 1A te houden, maar nu dreigen nieuwe degradatiezorgen. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Waasland-Beveren stelt vrijdagochtend opvolger van Custovic voor verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Blijft Waasland-Beveren ongeslagen onder Vermant? (27/01/2018 - Sporza)
  Zowel Zulte Waregem als Waasland-Beveren zijn uitstekend begonnen aan 2018. Wie trekt vanavond die goede lijn door? Volg de wedstrijd hier.
  [naar artikel]
 33. Waasland-Beveren neemt rode lantaarn over van Cercle Brugge na pijnlijke nederlaag tegen KV Mechelen (22/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  KV Mechelen pakte tegen een ontstellend zwak Waasland-Beveren zijn makkelijkste zege van het seizoen en blijft zo Racing Genk opjagen in de strijd om Play-Off 1. Waasland-Beveren tuimelt door de zege van Cercle Brugge naar de laatste plaats.
  [naar artikel]
 34. Zakelijke zege brengt Waasland-Beveren in 8e finales (21/09/2016 - Sporza)
  Waasland-Beveren heeft zich in de beker niet laten verrassen door Oosterzonen. De amateurploeg liet Waasland-Beveren wel enkele keren schrikken, maar had te weinig in huis voor een stunt.
  [naar artikel]
 35. Waasland-Beveren blijft in eerste klasse (10/04/2019 - De Morgen)
  Zaterdag tegen Lokeren volstond een punt (0-0) voor Waasland-Beveren om zeker te zijn van de redding. 'Ik had één missie toen ik tekende: het behoud', straalde De Boeck. Opdracht volbracht.
  [naar artikel]
 36. Doelman Roef blijft nog een seizoen bij Waasland-Beveren (30/04/2018 - Sporza)
  Anderlecht leent Davy Roef nog een jaar uit. Het bestuur van Waasland-Beveren aasde op een verlengd verblijf.
  [naar artikel]
 37. Knoopt Waasland-Beveren eindelijk weer aan met de zege? (21/04/2018 - Sporza)
  Met Waasland-Beveren en Lierse treffen de kneusjes van Play-off IIA elkaar. Waasland-Beveren kan al ruim 2 maanden niet meer winnen. Lukt het vanavond tegen Lierse?
  [naar artikel]
 38. Fans van Waasland-Beveren mogen nog een keer vieren op Freethiel (13/05/2017 - Sporza)
  Waasland-Beveren spreekt nog een woordje mee in Play-off II. Het won thuis van Lierse met 3-2. Voor het eerst sinds december 2016 houdt Waasland-Beveren de 3 punten thuis.
  [naar artikel]
 39. Twijfelgevallen Beerschot en Lokeren spelen openingsmatch seizoen 2019-2020 (01/07/2019 - Metro)
  De Pro League heeft vandaag in Belgian Football Center in Tubeke de kalender van de Proximus League voor komend seizoen voorgesteld. Uitgerekend Beerschot en Lokeren, de clubs die nog verwikkeld zijn in de procedure rond mogelijke matchfixing van KV Mechelen bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS), spelen op vrijdag 2 augustus (om 20u30) de openingswedstrijd. Kalendermaker Nils Van Branteghem legde bij de voorstelling vandaag uit dat de Pro League bij het tot stand komen van de kalender enkel rekening hield met sportieve criteria. De procedure bij het BAS werkt opschortend en dus komen KV Mechelen en Waasland-Beveren voorlopig uit in 1A en Beerschot en Lokeren in 1B. Ook op de eerste speeldag spelen OH Leuven en Lommel op zaterdag 3 augustus gastheer voor respectievelijk Virton en Westerlo. Union en Roeselare sluiten op zondag 4 augustus de eerste speeldag af. Later op de middag (om 13u30) wordt ook de kalender van de Jupiler Pro League 2019-2020 bekendgemaakt. In die kalender is er dus een plaats voor zowel KV Mechelen als Waasland-Beveren. Hun plaats kan wel nog relatief eenvoudig ingenomen worden door Beerschot en Lokeren. De politie van Antwerpen gaf namelijk zijn fiat voor een thuiswedstrijd van Beerschot op alle data waarop KV Mechelen een thuismatch heeft. In Lokeren gebeurde hetzelfde voor de thuismatchen van Waasland-Beveren. bron: Belga Het bericht Twijfelgevallen Beerschot en Lokeren spelen openingsmatch seizoen 2019-2020 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. OHL versterkt zich met Olivier Myny van Waasland-Beveren (31/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Olivier Myny verdedigt de komende drie seizoenen de kleuren van Oud-Heverlee Leuven. Dat heeft de club uit de Proximus League donderdag bekendgemaakt. De 23-jarige aanvaller komt over van Waasland-Beveren.
  [naar artikel]
 41. Mechelen in spoor van Union na 1-2 winst bij kneusje Waasland-Beveren (15/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren blijft ook na de derde speeldag in PO2 achter met nul punten. Deze keer gingen de Oost-Vlamingen onderuit tegen KV Mechelen:
  [naar artikel]
 42. Voorzitter Waasland-Beveren bekent: ‘Er was poging tot omkoping’ (26/04/2019 - De Morgen)
  De voorzitter van Waasland­-Beveren, Dirk Huyck, heeft aan de onderzoeksrechter toegegeven dat hij benaderd is door spelersmakelaar Dejan Veljkovic om de wedstrijd KV Mechelen-Waasland-Beveren te beïnvloeden. Dat berichten de kranten van Mediahuis vrijdag.
  [naar artikel]
 43. Schrijvers bezorgt Waasland-Beveren in slot punt in derby tegen Lokeren (24/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Aan goede wil en kansen ontbrak het vandaag niet bij Waasland-Beveren, maar toch moesten de mannen van Stijn Vreven zich tevreden stellen met een
  [naar artikel]
 44. Zwak Waasland-Beveren verliest kelderkraker van Moeskroen: Custovic-effect blijft uit (24/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren verloor de match die het niet mocht verliezen. Moeskroen haalde het meer dan verdiend op de Freethiel en laat de thuisploeg met...
  [naar artikel]
 45. Gehavend Standard gaat na domme rode kaart onderuit, Waasland-Beveren springt weer weg van de laatste plaats (21/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Standard zit in de hoek waar de klappen vallen. Na oliedom rood voor Goreux kwamen de Rouches op het Freethiel nog op voorsprong, maar gingen ze tegen een pover Waasland-Beveren toch kopje-onder: 2-1. De thuisploeg blijft zo in de stand Cercle Brugge, dat eerder op de avond ook won, voor.
  [naar artikel]
 46. VIDEO: Waasland-Beveren overklast Standard en buigt achterstand om in verdiende zege (08/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een vormdip? Daar was vanavond bij Waasland-Beveren dan toch weinig van te merken. De Waaslanders keken wel tegen een 0-1-achterstand aan op het...
  [naar artikel]
 47. Waasland-Beveren wint derde thuismatch op rij na matige pot tegen Cercle (11/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een eindeseizoenswedstrijd. Voor de eer. Maak er wat leuk van, jongens. Toch? Helaas. Waasland-Beveren - Cercle Brugge had weinig om het lijf. De...
  [naar artikel]
 48. VIDEO. Zwak Waasland-Beveren verliest kelderkraker van Moeskroen: Custovic-effect blijft uit (24/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren verloor de match die het niet mocht verliezen. Moeskroen haalde het meer dan verdiend op de Freethiel en laat de thuisploeg met...
  [naar artikel]
 49. Waasland-Beveren wint voor het eerst in vier maanden, Moeskroen nu echt wel het kneusje van play-off 2 (21/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Net niet even miraculeus als de winst van Mathieu Van der Poel in de Amstel, maar toch. Waasland-Beveren won zowaar zijn eerste match in deze...
  [naar artikel]
 50. VIDEO: Doelpuntenfestival in KV Kortrijk - Waasland-Beveren (02/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kortrijk heeft vanavond verrassend met 4-1 gewonnen van Waasland-Beveren. Kortrijk pakt zo zes op negen onder De Boeck, voor Waasland-Beveren...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.