Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 August 2020
02:17 uur

De Wever: 'Niemand wil MR nog in de regering'

Knack

31/07/2020 - 20:05

Preformateur Bart De Wever is er 99,9 procent van overtuigd dat de 'bubbel van 5 partijen' - PS, SP.A, CD&V, cdH en N-VA - binnen twee tot drie weken een regering kan vormen, maar die bubbel heeft maar 70 zetels en heeft er voor een meerderheid nog 5 nodig. Daarvoor wordt niet naar de MR gekeken, want 'niemand is nog voorstander van de MR in de regering'.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Niemand wil het in de Kamer over De Wever hebben, maar iedereen doet het (17/05/2018 - Knack)
  Het energiebeleid van de Vlaamse en federale regering is 'gebakken lucht', aldus N-VA-voorzitter Bart De Wever. Niemand voelde zich tijdens het vragenuurtje in de Kamer geroepen om dat beeld bij te stellen, maar overal ging zijn naam over de tongen.
  [naar artikel]
 2. Bart De Wever: “Regering met Francken, anders zonder N-VA” (07/01/2018 - Metro)
  Als de meerderheidspartijen aansturen op het ontslag van Theo Francken als staatssecretaris, dan zal de N-VA zich terugtrekken uit de regering. Dat heeft partijvoorzitter Bart De Wever gezegd aan VTM NIEUWS. “Ik sta achter Theo en ga hem in geen geval laten vallen”, zegt De Wever, die vindt dat het genoeg geweest is met de kritiek op zijn partijgenoot. De Wever verdedigde het beleid van Francken. “Als ze morgen zeggen dat we niemand meer mogen terugsturen naar een land waar het slechter is dan hier, en waar je potentieel wel eens slecht behandeld zou kunnen worden, dan kan je niemand meer terugsturen en dan heb je de facto open grenzen. En dan zullen wij het enige land in Europa zijn in die situatie. Alle andere landen sturen Soedanezen ook terug.” bron: Belga
  [naar artikel]
 3. “Ik chanteer niemand” (08/01/2018 - Metro)
  “Ik chanteer niemand. Ik betreur dat men dat zegt. Ik geef de mening van mijn partij”, zo heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever vandaag voor aanvang van het partijbestuur gezegd. De Wever is ook categoriek: “Er zal in deze zaak (de zaak-Soedan, red.) geen ontslag komen van Theo Francken”. “Ik ben blij met de steun van mijn partijvoorzitter”, reageerde staatssecretaris Francken zelf. Bart De Wever geeft dus geen krimp. Gisteren had de N-VA-voorzitter er mee gedreigd uit de regering te stappen als men zou aansturen op het ontslag van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken. Die uitspraken zijn niet goed gevallen bij premier Charles Michel. Die liet vanochtend verstaan dat hij niet van plan is zich te laten “chanteren”. “Chantage maakt op mij geen indruk, bedreigingen en provocaties evenmin”, zo zei hij op Bel-RTL. N-VA-voorzitter De Wever onkent dat hij premier Michel chanteert. “Ik chanteer niemand. Ik geef de mening van mijn partij. Dat is mijn job”, klonk het voor aanvang van het N-VA-partijbureau. De Wever is ook formeel: “Er zal geen ontslag komen van Theo Francken”. Maar wat dan als het lopende onderzoek de folterverhalen van teruggestuurde Soedanezen zou bevestigen? “We zullen dat onderzoek afwachten en de verantwoordelijkheden afwegen. Maar in deze zaak zal Theo Francken geen ontslag nemen”, aldus De Wever. De Wever ontkent ook dat hij premier Michel chanteert door te dreigen met de val van de regering. “Ik chanteer niemand”, zegt de N-VA-voorzitter. “Ik laat geen enkele regering vallen.” bron: Belga
  [naar artikel]
 4. De Wever probeerde noodregering zonder PS te vormen (19/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Toen de onderhandelingen over een noodregering afgelopen zondag spaak liepen, heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever nog voorgesteld de huidige regering aan te vullen met de Vlaamse partijen en CDH. Dat zegt De Wever in een interview met Gazet van Antwerpen. Dat was nadat Magnette zondag de deur had dichtgedaan voor een regering met N-VA. “Ik heb dan voorgesteld een regering te maken zonder PS, goed wetende dat de kans op slagen klein was”, aldus De Wever.
  [naar artikel]
 5. Bart De Wever: 'Ik chanteer niemand' (08/01/2018 - Knack)
  'Chantage maakt op mij geen indruk, bedreigingen en provocaties evenmin.' Dat heeft premier Charles Michel maandag verklaard op de Franstalige omroep Bel-RTL. 'Ik chanteer niemand', klinkt het bij N-VA-voorzitter Bart De Wever.
  [naar artikel]
 6. De Wever: “Ik chanteer niemand, geef enkel standpunt van N-VA weer” (08/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik chanteer niemand. Ik betreur dat men dat zegt. Ik geef de mening van mijn partij", zo heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever vandaag voor aanvang...
  [naar artikel]
 7. De Wever kan “parkeren als de beste”, maar geldt dat ook voor het vormen van een regering? (13/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Bij zijn aankomst in Brussel voor onderhandelingen werd Bart De Wever dinsdagochtend opgewacht door een horde journalisten. De Wever zat zelf achter het stuur, zijn chauffeur is namelijk op vakantie. Wellicht omdat de journalisten nogal in de weg stonden, liet De Wever het parkeren over aan iemand anders. “Is dit zo interessant? Mensenlief”, klonk het bij De Wever, die op de vraag of een regering vormen vlotter gaat dan parkeren meteen riposteerde: “Ik kan parkeren als de beste.” En of dat dan ook geldt voor het vormen van een regering? “Dat zal nog moeten blijken.”
  [naar artikel]
 8. Bart De Wever lijkt te onderhandelen zoals in Antwerpen voor Vlaamse regering (29/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever is dinsdag begonnen aan de onderhandelingen voor een nieuwe Vlaamse regering. Hij nodigde eerst de kleinste partijen uit. Dat klinkt bekend in de oren. Volgt voorzitter De Wever dezelfde werkmethode als burgemeester De Wever vorig jaar in Antwerpen?
  [naar artikel]
 9. Een hele zomer stilstand: Bart De Wever verhoogt druk door vooral niets meer te doen (02/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Wat de echte start van de Vlaamse onderhandelingen had moeten worden, is uitgedraaid op een pauze tot eind juli. Daarmee houdt formateur Bart De Wever de druk op CD&V en Open Vld om niet zonder N-VA in een federale regering te stappen. Een wending die niemand had zien aankomen.
  [naar artikel]
 10. De Wever: 'PS wil liever regering waar zij de baas is' (27/01/2020 - De Tijd)
  12:59 'Ik heb de indruk dat de PS geen regering wil met een meerderheid in Vlaanderen. Ze willen liever een regering waarin zij de baas kan zijn.' Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever maandag gezegd voor...
  [naar artikel]
 11. Regering komt vanmiddag “finaal” bijeen. De Wever: “We vragen soepelheid van onze partners” (08/12/2018 - De Morgen)
  De regering komt deze namiddag bijeen voor een extra ministerraad. Dat meldt N-VA-voorzitter Bart De Wever aan VRT NWS. “We vragen soepelheid van onze partners”, zegt De Wever nog. Het Marrakech-pact blijft de regering verdelen.
  [naar artikel]
 12. Bart De Wever: “PS wil liever regering zonder Vlaamse meerderheid” (27/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Ik heb de indruk dat de PS geen regering wil met een meerderheid in Vlaanderen. Ze willen liever een regering waarin zij de baas kunnen zijn”. Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever maandag gezegd voor aanvang van het N-VA-partijbestuur. De Wever blijft zelf bereid “zijn verantwoordelijkheid te nemen”. “Maar het informateurschap is niet iets waar je voor solliciteert.”
  [naar artikel]
 13. De Wever: ‘PS wil liever regering waar zij de baas zijn’ (27/01/2020 - De Morgen)
  ‘Ik heb de indruk dat de PS geen regering wil met een meerderheid in Vlaanderen. Ze willen liever een regering waarin zij de baas kunnen zijn.’ Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever gezegd voor aanvang van het N-VA-partijbestuur. De Wever blijft zelf bereid ‘zijn verantwoordelijkheid te nemen’. ‘Maar het informateurschap is niet iets waar je voor solliciteert.’
  [naar artikel]
 14. Bart De Wever: ‘Bij ontslag Francken stapt N-VA uit regering’ (08/01/2018 - De Standaard)
  Als de meerderheidspartijen aansturen op het ontslag van Theo Francken als staatssecretaris, dan zal de N-VA zich terugtrekken uit de regering. Dat heeft voorzitter Bart De Wever gezegd aan VTM NIEUWS. Francken bedankte De Wever ondertussen: 'Echte partijvoorzitters zijn zeldzaam.'
  [naar artikel]
 15. De Wever hint op confederalisme (27/05/2019 - De Tijd)
  09:22 N-VA-voorzitter Bart De Wever sluit in Vlaanderen niemand uit als coalitiepartner, ook het Vlaams Belang niet.
  [naar artikel]
 16. Bart De Wever (N-VA): ‘PS wil liever regering waar zij de baas is’ (27/01/2020 - De Morgen)
  ‘Ik heb de indruk dat de PS geen regering wil met een meerderheid in Vlaanderen. Ze willen liever een regering waarin zij de baas kunnen zijn.’ Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever gezegd voor aanvang van het N-VA-partijbestuur. De Wever blijft zelf bereid ‘zijn verantwoordelijkheid te nemen’. ‘Maar het informateurschap is niet iets waar je voor solliciteert.’
  [naar artikel]
 17. De Wever zet Vlaamse regering niet op spel, "maar het wordt niet evident” (15/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Indien er federaal een paars-groene regering tot stand komt, dan wil N-VA-voorzitter Bart De Wever de Vlaamse regering “bij uitstek” niet laten...
  [naar artikel]
 18. N-VA wil noodregering met De Wever als premier (14/03/2020 - De Morgen)
  N-VA verhoogt de druk op de Franstalige partijen om nu snel een regering te vormen. Als het van de Vlaams-nationalisten afhangt is dat een regering voor één jaar, die geleid wordt door voorzitter Bart De Wever zelf.
  [naar artikel]
 19. De Wever: “Als regeringspartners ontslag van Francken vragen, stapt N-VA uit regering” (07/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  De positie van Theo Francken is voor N-VA een regeringscrisis waard. Dat heeft partijvoorzitter Bart De Wever gezegd in VTM Nieuws. “Als de regeringspartners zijn ontslag eisen, stapt N-VA uit de regering”, aldus De Wever.
  [naar artikel]
 20. Bart De Wever: ‘Regering met Francken, anders zonder N-VA’ (07/01/2018 - De Standaard)
  Als de meerderheidspartijen aansturen op het ontslag van Theo Francken als staatssecretaris, dan zal de N-VA zich terugtrekken uit de regering. Dat heeft partijvoorzitter Bart De Wever gezegd aan VTM NIEUWS. ‘Ik sta achter Theo en ga hem in geen geval laten vallen’, zegt De Wever, die vindt dat het genoeg geweest is met de kritiek op zijn partijgenoot.
  [naar artikel]
 21. Bart De Wever (N-VA): ‘PS wil liever regering waar zij de baas zijn’ (27/01/2020 - De Morgen)
  ‘Ik heb de indruk dat de PS geen regering wil met een meerderheid in Vlaanderen. Ze willen liever een regering waarin zij de baas kunnen zijn.’ Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever gezegd voor aanvang van het N-VA-partijbestuur. De Wever blijft zelf bereid ‘zijn verantwoordelijkheid te nemen’. ‘Maar het informateurschap is niet iets waar je voor solliciteert.’
  [naar artikel]
 22. De Wever over begroting: 'Het gaat niet snel genoeg' (02/09/2016 - De Tijd)
  08:34 N-VA-voorzitter Bart De Wever geeft toe dat de federale regering de begrotingssanering heeft onderschat. Dat zegt De Wever vrijdag in een interview met Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 23. Bart De Wever: “PS wil liever regering waar zij de baas zijn” (27/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  “Ik heb de indruk dat de PS geen regering wil met een meerderheid in Vlaanderen. Ze willen liever een regering waarin zij de baas kunnen zijn”. Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever maandag gezegd voor aanvang van het N-VA-partijbestuur. De Wever blijft zelf bereid “zijn verantwoordelijkheid te nemen”. “Maar het informateurschap is niet iets waar je voor solliciteert.”
  [naar artikel]
 24. De Wever waarschuwt voor 'regering in lopende zaken' (30/12/2016 - De Tijd)
  06:20 N-VA-voorzitter Bart De Wever waarschuwt zijn coalitiepartners dat de regering in 2017 moet blijven hervormen en besparen.
  [naar artikel]
 25. De Wever: 'PS wil liever regering waar zij de baas zijn' (27/01/2020 - Knack)
  'Ik heb de indruk dat de PS geen regering wil met een meerderheid in Vlaanderen. Ze willen liever een regering waarin zij de baas kunnen zijn'. Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever maandag gezegd voor aanvang van het N-VA-partijbestuur.
  [naar artikel]
 26. “Bart De Wever laat zien wie de baas is in deze regering” (25/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  “Uitgesloten.” N-VA-voorzitter Bart De Wever geeft de Franse Rafale-straaljagers geen schijn van kans om de ­F-16’s te vervangen. De Wever gaat daarmee in tegen premier Michel, die alle opties wil openhouden. En ook CD&V krijgt een koude douche. Volgens de N-VA’er rekenen de Arco-spaarders het best niet meer op een oplossing. “De Wever laat zien wie de baas is in deze regering”, zegt politicoloog Nicolas Bouteca (UGent).
  [naar artikel]
 27. Voorzitter De Wever: "De N-VA wil haar verantwoordelijkheid opnemen in een federale regering" (11/01/2020 - VRT NWS)
  De N-VA wil deel uitmaken van de federale regering om het centrum-rechtse beleid van de regering-Michel voort te zetten. Dat heeft voorzitter Bart De Wever gezegd tijdens de nieuwjaarsrecptie van de partij in Mechelen.
  [naar artikel]
 28. Bart De Wever: "Ik chanteer niemand, ik vertolk enkel standpunt van mijn partij" (08/01/2018 - VRT NWS)
  "Ik chanteer niemand, ik vertolk enkel het standpunt van mijn partij." Dat zegt N-VA-voorzitter Bart De Wever na de uitspraak van premier Charles Michel (MR), die vanochtend zei niet onder de indruk te zijn van "de chantage" van De Wever. 
  [naar artikel]
 29. ‘Niemand heeft nog vat op Francken’: Verliest Bart De Wever de controle over N-VA? (29/11/2019 - De Morgen)
  Het valt zelfs buitenstaanders op. De almacht van Bart De Wever is voltooid verleden tijd. En er is één man die de vrijgekomen ruimte met veel bravoure bezet: de voor­malige staatssecretaris van Asiel en Migratie. Een insider: ‘Niemand heeft nog vat op Theo Francken, hij doet vierkant zijn eigen zin. Maar als hij voorzitter wordt, scheurt de partij in twee.’
  [naar artikel]
 30. Het gesprek tussen De Wever en Van Grieken wordt niks. Maar niemand durft het zeggen (29/05/2019 - De Morgen)
  Staat N-VA op een historisch keerpunt in haar omgang met extreemrechts? Bart De Wever en Tom Van Grieken praten woensdagmiddag over de vorming van een Vlaamse meerderheid. Maar de uitkomst ligt eigenlijk al vast. Het wordt niks. Al zal niemand dat voorlopig luidop zeggen.
  [naar artikel]
 31. Herman Van Rompuy: “De Wever ademt machteloosheid uit” (15/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Bart De Wever stuurt aan op paars-groen, zodat hij vanuit de Vlaamse regering een guerilla kan voeren tegen de federale regering.” Dat zegt Herman...
  [naar artikel]
 32. Herman Van Rompuy (CD&V): “De Wever ademt machteloosheid uit” (15/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Bart De Wever stuurt aan op paars-groen, zodat hij vanuit de Vlaamse regering een guerilla kan voeren tegen de federale regering.” Dat zegt Herman...
  [naar artikel]
 33. “Dash uit de federale regering? Misschien had De Wever een minder sterk momentje” (05/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ook de N-VA-ministers moeten in het belang van de economie tot eind 2019 doorgaan. Dat zegt CD&V-vicepremier Kris Peeters op Radio 1 in een reactie op N-VA-voorzitter Bart De Wever, die stelde dat de “dash” wat uit de federale regering is. De verhuis naar Antwerpen was geen zet tegen De Wever, zo reageert Peeters nog op een andere uitspraak van de Antwerpse burgemeester.
  [naar artikel]
 34. De Wever: 'Houd veroordeelde terroristen vast zolang IS nog bestaat' (01/06/2018 - Knack)
  'Laat je in een oorlogssituatie een krijgsgevangene vrij voor de oorlog gedaan is? Niemand zou dat doen', aldus Bart De Wever.
  [naar artikel]
 35. De Wever waarschuwt voor "regering in lopende zaken" (30/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de start van 2017 formuleert Bart De Wever een waarschuwing aan het adres van de regering-Michel. "Een vriendenclub zal ze niet meer worden,
  [naar artikel]
 36. Bart De Wever waarschuwt nieuwe regering: “Vertrouwensstemming, anders is dit een zachte staatsgreep” (10/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever vindt het logisch dat de nieuwe regering van premier Michel het vertrouwen vraagt aan het parlement. “Men beklemtoont dat dit een nieuwe regering is. Dan lijkt het mij logisch dat je het vertrouwen vraagt, anders is dat een soort van hele zachte, verborgen staatsgreep”, aldus De Wever in Terzake op Canvas.
  [naar artikel]
 37. De Wever wilde met groenen regeren in ruil voor ministerposten (09/04/2020 - Apache)
  Wie met een beetje afstand naar die finale onderhandelingsronde kijkt, ziet vooral dat Bart De Wever er alles aan doet om zijn partij aan boord te hijsen van de regering-Wilmès II. In een ultieme poging om zijn partij toch in de regering te krijgen en ministerposten te kunnen invullen, vraagt Bart De Wever uiteindelijk zelfs
  [naar artikel]
 38. De Wever grapt: 'Tot over twee weken voor ons congres over de federale regering' (02/10/2019 - De Standaard)
  Dinsdagavond keurden de partijcongressen van CD&V, Open VLD en N-VA hun deelname aan de regering-Jambon goed. Bij N-VA was de sfeer zeer opgetogen. Zo had N-VA-voorzitter Bart De Wever zelfs even tijd voor een grapje.
  [naar artikel]
 39. Peeters: 'Misschien had De Wever een minder sterk momentje?’ (05/05/2018 - De Standaard)
  Ook de N-VA-ministers in de federale regering moeten in het belang van de economie tot eind 2019 doorgaan. Dat zegt CD&V-vicepremier Kris Peeters op Radio 1 in een reactie op N-VA-voorzitter Bart De Wever, die stelde dat de ‘dash’ wat uit de regering is.
  [naar artikel]
 40. ‘N-VA en De Wever zijn de mol in deze regering’ (09/05/2018 - De Standaard)
  Sleept de federale regering zich naar het einde van de legislatuur zoals Bart De Wever deed uitschijnen? Een bondige premier Charles Michel (MR) liet in het parlement vooral Open VLD-fractieleider Patrick Dewael de kastanjes uit het vuur halen.
  [naar artikel]
 41. ‘N-VA en De Wever zijn de mol in deze regering’ (09/05/2018 - De Standaard)
  Sleept de federale regering zich naar het einde van de legislatuur zoals Bart De Wever deed uitschijnen? Een bondige premier Charles Michel (MR) liet in het parlement vooral Open VLD-fractieleider Patrick Dewael de kastanjes uit het vuur halen.
  [naar artikel]
 42. De Wever: ‘Magnette heeft zijn woord ingetrokken. Een triest schouwspel’ (16/03/2020 - De Morgen)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever is kritisch voor het bereikte akkoord, waarbij de minderheidsregering van Sophie Wilmès extra bevoegdheden krijgt. N-VA wilde een volwaardige regering, zegt De Wever.
  [naar artikel]
 43. Bart De Wever (N-VA): 'De regering is sociaal rechtvaardig' (07/12/2017 - Knack)
  Geslaagd voor concurrentiekracht, besparingen en banencreatie, maar een deliberatie voor begroting. Zo evalueert Bart De Wever het herstelbeleid van de regering-Michel.
  [naar artikel]
 44. De Wever dreigt met val regering bij ontslag Francken (07/01/2018 - De Tijd)
  19:23 Als de meerderheidspartijen het ontslag van staatssecretaris Theo Francken (N-VA) vragen, stapt de N-VA uit de regering. Dat zegt partijvoorzitter Bart De Wever aan VTM Nieuws.
  [naar artikel]
 45. Bart De Wever: “N-VA wou volwaardige regering met PS vormen” (16/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  N-VA wilde zo snel mogelijk een volwaardige regering met PS vormen om het komende jaar de coronacrisis aan te pakken, maar PS heeft een princiepsakkoord daarover zondagmorgen opgeblazen. Dat zegt N-VA-voorzitter Bart De Wever. N-VA zal het voorstel van volmacht dat de “restregering” op tafel zal leggen voor de aanpak van de crisis de komende maanden “constructief bekijken”, zegt De Wever.
  [naar artikel]
 46. Bart De Wever: “N-VA wou volwaardige regering met PS vormen” (16/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  N-VA wilde zo snel mogelijk een volwaardige regering met PS vormen om het komende jaar de coronacrisis aan te pakken, maar PS heeft een princiepsakkoord daarover zondagmorgen opgeblazen. Dat zegt N-VA-voorzitter Bart De Wever. N-VA zal het voorstel van volmacht dat de “restregering” op tafel zal leggen voor de aanpak van de crisis de komende maanden “constructief bekijken”, zegt De Wever.
  [naar artikel]
 47. LIVE - Di Rupo wil monstercoalitie zonder N-VA, De Wever start gesprekken voor Vlaamse regering (28/05/2019 - De Morgen)
  PS-voorzitter wil op federaal vlak een regering zonder N-VA vormen, maar wel met CD&V, Open Vld, Groen en sp.a. N-VA-voorzitter Bart De Wever begint vandaag zijn consultatieronde voor de vorming van een Vlaamse regering. Volg hier alles op de voet.
  [naar artikel]
 48. Live - Di Rupo wil monstercoalitie zonder N-VA, De Wever start gesprekken voor Vlaamse regering (28/05/2019 - De Morgen)
  PS-voorzitter wil op federaal vlak een regering zonder N-VA vormen, maar wel met CD&V, Open Vld, Groen en sp.a. N-VA-voorzitter Bart De Wever begint vandaag zijn consultatieronde voor de vorming van een Vlaamse regering. Volg hier alles op de voet.
  [naar artikel]
 49. Niemand weet nog hoe het voort moet (28/01/2020 - De Tijd)
  07:04 Door een paars-gele regering (opnieuw) dood te verklaren nog voor Bart De Wever (N-VA) een rondje als informateur heeft gelopen, brengt PS-voorzitter Magnette ook de Vivaldi-coalitie niet dichterbij. ...
  [naar artikel]
 50. Bart De Wever over war on drugs: 'Ik hoop dat nieuwe regering soort DEA start' (24/12/2019 - Knack)
  Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) hoopt dat de nieuwe federale regering de strijd tegen de drugscriminaliteit opvoert. 'De capaciteit bij het gerecht moet verveelvoudigen.'
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.