Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 August 2020
15:31 uur

Westerlo overweegt juridische stappen, Pro League gaat in bemiddeling

Gazet van Antwerpen

31/07/2020 - 22:12

Als enige club stemde Westerlo tegen de beslissingen die vrijdag genomen werden op de algemene vergadering van de Pro League. De Kemphanen menen als leider in de eindstand van 1B aanspraak te kunnen maken op een plek in 1A en beraden zich over juridische stappen. De Pro League stelt een bemiddelaar aan. "We willen dat het juridisch spel nu stopt", zegt CEO Pierre François.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Lukaku countert voodoobeschuldiging en overweegt juridische stappen (10/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Romelu Lukaku overweegt juridische stappen tegen Evertoneigenaar Ferhad Moshiri. Die beweerde gisteren op een aandeelhoudersvergadering dat de Rode...
  [naar artikel]
 2. Brussel overweegt juridische stappen tegen taxidienst Heetch (12/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het kabinet van Brussels Mobiliteitsminister Pascal Smet (sp.a) overweegt juridische stappen tegen de taxidienst Heetch. Dat bevestigt
  [naar artikel]
 3. Ryanair schrapt honderden vluchten: Peeters overweegt juridische stappen (18/09/2017 - Knack)
  De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair schrapt de komende zes weken 294 vluchten op Charleroi en op Brussels Airport. Minister van Consumentenzaken Kris Peeters (CD&V) laat een onderzoek openen en overweegt juridische stappen.
  [naar artikel]
 4. Buurt overweegt juridische stappen na afsluiting straat: “Bestuur is zoals Trump. Die sluit ook grenzen af zonder overleg” (18/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bewoners in de Neerkamstraat in Merchtem en Schermershoek in Asse vragen om Mollem-Dorp niet af te sluiten, maar de gemeenteraad van Asse besliste daar anders over. De bewoners gaan juridische stappen nemen.
  [naar artikel]
 5. Courtois overweegt juridische stappen tegen Spaanse krant (26/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Thibaut Courtois kondigt juridische stappen aan tegen de krant El País. Die had geschreven dat hij “bleek uit trok” toen hij hoorde dat hij opnieuw zou samenwerken met Antonio Conte of José Mourinho bij Real Madrid. “Leugens die me beschadigen als professional”, zegt Courtois.
  [naar artikel]
 6. Advocaat Vangheluwe overweegt juridische stappen na nieuwe klacht: “Dit is de grootste zever die er is” (12/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  De advocaat van Roger Vangheluwe beraadt zich over juridische stappen nadat een 36-jarige man in ‘Dag Allemaal’ beweert dat hij als kind door de voormalige bisschop van Brugge misbruikt werd. “Het houdt echt niet op”, zegt advocaat Joris Van Cauter. “Dit is de grootste zever die er is. Ik ga mijn cliënt adviseren om stappen te ondernemen omtrent deze niet-aflatende stroom van fantasten.”
  [naar artikel]
 7. ‘Te weinig inspanningen voor (sociale) huurders’: de Woonzaak overweegt juridische stappen na startnota (19/08/2019 - De Morgen)
  De Woonzaak, een initiatief van huurdersbonden en armoedeorganisaties maar ook van vakbonden en Beweging.net, denkt na over juridische stappen na de startnota van informateur Bart De Wever. Ze ontwaren een stempel van Vlaams Belang en zien te weinig inspanningen voor huurders.
  [naar artikel]
 8. Thomas Vanderveken overweegt ook rechtszaak: "Asbest heeft 25 jaar van m'n vader zijn leven afgepakt" (29/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nu asbestbedrijf Eternit is veroordeeld voor de dood van een vrouw overweegt ook tv-presentator Thomas Vanderveken juridische stappen te
  [naar artikel]
 9. Thomas Vanderveken overweegt ook rechtszaak: "Asbest heeft ook 25 jaar van m'n vader zijn leven afgepakt" (29/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nu asbestbedrijf Eternit is veroordeeld voor de dood van een vrouw overweegt ook tv-presentator Thomas Vanderveken juridische stappen te
  [naar artikel]
 10. Roberto Carlos overweegt gerechtelijke stappen na dopingbeschuldigingen (11/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ex-voetballer Roberto Carlos heeft aangegeven juridische stappen te overwegen nadat zijn naam genoemd werd in een reportage van de Duitse
  [naar artikel]
 11. Belgisch model onderneemt juridische stappen nadat hij vergeleken wordt met Jos Brech (13/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een fotomodel gaat juridische stappen nemen tegen media die hem hebben vergeleken met Jos Brech, de verdachte van de betrokkenheid bij de dood van...
  [naar artikel]
 12. Regering overweegt gerechtelijke stappen in zaak-Caterpillar (08/09/2016 - De Redactie)
  In de Kamercommissie Bedrijfsleven en Sociale Zaken heeft premier Charles Michel (MR) laten verstaan dat de regering aan juridische stappen denkt in het dossier van Caterpillar dat zijn vestiging in Gosselies wil sluiten.
  [naar artikel]
 13. Westerlo gaat mee aan de leiding na zege bij OHL (01/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Westerlo heeft zijn tweede zege van het seizoen beet. De Kemphanen wonnen op het veld van OHL met duidelijke 1-3 cijfers. Zo gaat Westerlo samen met Lommel aan de leiding in de Proximus League, al heeft die laatste wel nog een wedstrijd achter de hand. Voor Westerlo scoorden Abrahams, nieuwkomer Ghandri en Naessens. Een opsteker voor Westerlo, na de pijnlijke bekerexit eerder deze week.
  [naar artikel]
 14. Westerlo gaat mee aan de leiding na zege bij OHL (01/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Westerlo heeft zijn tweede zege van het seizoen beet. De Kemphanen wonnen op het veld van OHL met duidelijke 1-3 cijfers. Zo gaat Westerlo samen met Lommel aan de leiding in de Proximus League, al heeft die laatste wel nog een wedstrijd achter de hand. Voor Westerlo scoorden Abrahams, nieuwkomer Ghandri en Naessens. Een opsteker voor Westerlo, na de pijnlijke bekerexit eerder deze week.
  [naar artikel]
 15. Proximus League – Virton gaat met overwinning aan de haal in Westerlo (05/10/2019 - Metro)
  Virton is zaterdag met 0-1 gaan winnen in Westerlo op de negende speeldag van de Proximus League. Een doelpunt vanuit strafschop van Samir Hadji volstond voor de uitploeg (72.). Virton telt nu 18 punten en volgt op een punt van leider OH Leuven, dat later op de avond Lokeren (6 punten) ontvangt. Zondag maakt Beerschot nog de verplaatsing naar Union. Westerlo zakt naar de vierde plaats in het klassement, met 16 punten. bron: Belga Het bericht Proximus League – Virton gaat met overwinning aan de haal in Westerlo verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Regering overweegt gerechtelijke stappen tegen Caterpillar (08/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De regering bekijkt of er juridische stappen mogelijk zijn tegen het Amerikaanse Caterpillar, dat zijn vestiging in Gosselies wil sluiten. Dat
  [naar artikel]
 17. Team Sagan overweegt nieuwe juridische stappen tegen uitsluiting uit Tour (07/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bora-Hansgrohe, het team van Peter Sagan, gaat nog steeds niet akkoord met de uitsluiting van zijn kopman uit de Tour de France. "Zodra we het
  [naar artikel]
 18. Gatz onderneemt geen juridische stappen tegen Netflix-reeks ‘13 Reasons Why’ (18/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams minister van Media Sven Gatz onderneemt geen juridische stappen tegen de Amerikaanse streamingdienst Netflix voor de reeks ‘13 Reasons Why’. Er bestaat wel een juridische hefboom om forser op te treden, maar die wil de minister niet gebruiken omdat het gaat om een “zwaarwichtige procedure” die neigt naar censuur en “niet in verhouding staat tot de gestelde problematiek”. Groen-parlementslid Elke Van den Brandt reageert ontgoocheld. Zij roept de minister op te onderzoeken welke juridisch stappen wél mogelijk zijn.
  [naar artikel]
 19. Brussel overweegt juridische stappen tegen taxidienst Heetch (12/07/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/ObtCnEFTSp3BENnh7UXVBQAT3h4/diocontent/108621432/_crop/0/0/1619/915/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 20. Kalmthout neemt juridische stappen tegen komst nieuw asielcentrum (11/02/2020 - VRT NWS)
  De gemeente Kalmthout gaat juridische stappen zetten tegen de komst van een tijdelijk asielcentrum. Volgens de gemeente is de locatie, een oud schoolgebouw aan de Putsesteenweg, niet geschikt om asielzoekers op te vangen.
  [naar artikel]
 21. Moeskroen overweegt nog steeds juridische stappen tegen KV Mechelen (09/05/2018 - Metro)
  Moeskroen is de aanvallen van andere clubs op zijn proflicentie grondig beu. Ook al gaf het Belgische Arbitragehof voor de Sport (BAS) vandaag goed nieuws aan de Henegouwse club, Moeskroen is dit jaar niet van plan KV Mechelen er zomaar mee te laten wegkomen. “We zijn nog steeds aan het bekijken of we KVM niet kunnen vervolgen”, zei Moeskroen-voorzitter Patrick Declerck. “Moeskroen is het beu om afgeschilderd te worden als een club vol bandieten en huurlingen”, verklaarde de voorzitter. Na het beroep van KV Mechelen tegen de licentietoekenning moesten “les Hurlus” voor het vierde jaar op rij voor het BAS verschijnen. “Het wordt een gewoonte dat de degradant toch maar een poging doet om te mogen blijven in eerste klasse. En dat telkens op de kap van Moeskroen.” Voorzitter Declerck schreef eerder al een brief naar de Pro League, met de vraag om sancties te treffen tegen Malinwa – conform de statuten van de Pro League. “Johan Timmermans (voorzitter KV Mechelen) en Joseph Allijns (voorzitter KV Kortrijk) hebben samengezeten met Pierre François (CEO Pro League). Een aantal clubs hebben ons daarover geïnformeerd, maar Moeskroen was niet uitgenodigd op die vergadering. Wat daar precies gezegd geweest is, weet ik niet. En het interesseert me ook niet”, stelde Declerck. “Ik ben wel heel tevreden dat Pierre François met een nieuw reglement deze problemen in de toekomst wil vermijden. Als de degradant een juridische procedure aanspant tegen een andere club en gelijk krijgt, degraderen beide clubs. De sportieve degradatie kan zo niet meer ontlopen worden via de groene tafel. Ik vind het heel goed dat de Pro League zo’n voorstel op tafel legt. Al komt het er misschien nooit, over het idee moet namelijk nog gestemd worden.” bron: Belga Het bericht Moeskroen overweegt nog steeds juridische stappen tegen KV Mechelen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Tweedeklassers overwegen naar rechtbank te stappen na nieuws over Moeskroen: “KBVB keek de andere kant uit” (09/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een spelersmakelaar mag een club niet in de handen hebben maar niemand bij de KBVB achtte het ooit bewezen dat de Israëlische spelersmakelaar Pini Zahavi daadwerkelijk de eigenaar was van Moeskroen. Behalve dan Pierre François, zo blijkt uit documenten van Football Leaks die De Standaard kon inkijken. In mailverkeer met AS Monaco, twee jaar geleden kandidaat-overnemer, liet de CEO van de Pro League weten dat kopers zich tot Zahavi moesten wenden. Dat de Pro League een jaar eerder de andere kant opkeek toen de licenties werden uitgereikt, komt hard aan bij clubs die ten voordele van Moeskroen degradeerden naar 1B. Onder meer OHL en Westerlo overwegen (opnieuw) juridische stappen.
  [naar artikel]
 23. Tweedeklassers overwegen naar rechtbank te stappen na nieuws over Moeskroen: “KBVB keek de andere kant uit” (09/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een spelersmakelaar mag een club niet in de handen hebben maar niemand bij de KBVB achtte het ooit bewezen dat de Israëlische spelersmakelaar Pini Zahavi daadwerkelijk de eigenaar was van Moeskroen. Behalve dan Pierre François, zo blijkt uit documenten van Football Leaks die De Standaard kon inkijken. In mailverkeer met AS Monaco, twee jaar geleden kandidaat-overnemer, liet de CEO van de Pro League weten dat kopers zich tot Zahavi moesten wenden. Dat de Pro League een jaar eerder de andere kant opkeek toen de licenties werden uitgereikt, komt hard aan bij clubs die ten voordele van Moeskroen degradeerden naar 1B. Onder meer OHL en Westerlo overwegen (opnieuw) juridische stappen.
  [naar artikel]
 24. Team Sagan overweegt nieuwe juridische stappen tegen uitsluiting uit Tour (07/07/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/o96ZJD--himMBphKwo9rE2eGok4/diocontent/108282119/_crop/2/0/4477/2531/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 25. De Woonzaak denkt na over juridische stappen na startnota: te weinig inspanningen voor (sociale) huurders (19/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  'De Woonzaak', een initiatief van huurdersbonden en armoedeorganisaties, maar ook van vakbonden en Beweging.net, denkt na over juridische stappen...
  [naar artikel]
 26. EU dreigt met juridische stappen tegen Hongarije na machtsgreep Viktor Orban (12/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen heeft vandaag gedreigd met juridische stappen tegen Hongarije, omdat het land erg verregaande...
  [naar artikel]
 27. Apple dreigt met juridische stappen tegen personeelsleden die bedrijfsinfo lekken (13/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Apple waarschuwt zijn personeel om te stoppen met het lekken van bedrijfsinformatie naar de media, onder dreiging van mogelijke juridische stappen...
  [naar artikel]
 28. Westerlo, OHL en Lommel willen zich burgerlijke partij stellen als slachtoffers van Moeskroen (14/11/2018 - De Standaard)
  Drie clubs die de voorbije jaren degradeerden uit 1A of 1B zijn van plan zich burgerlijke partij te stellen in de zaak-Moeskroen. Westerlo is dit zeker van plan, OHL wacht op groen licht van zijn Thaise eigenaars en ook Lommel overweegt juridische actie. ‘Voor ons komt dit onderzoek te laat, maar misschien kunnen we rekenen op financiële compensaties’, klinkt het bij de benadeelde clubs.
  [naar artikel]
 29. Westerlo, OHL en Lommel willen zich burgerlijke partij stellen als slachtoffers van Moeskroen (14/11/2018 - De Standaard)
  Drie clubs die de voorbije jaren degradeerden uit 1A of 1B zijn van plan zich burgerlijke partij te stellen in de zaak-Moeskroen. Westerlo is dit zeker van plan, OHL wacht op groen licht van zijn Thaise eigenaars en ook Lommel overweegt juridische actie. ‘Voor ons komt dit onderzoek te laat, maar misschien kunnen we rekenen op financiële compensaties’, klinkt het bij de benadeelde clubs.
  [naar artikel]
 30. Westerlo gaat zwaar onderuit bij Lokeren (07/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Lokeren heeft Westerlo eenvoudig opzij gezet op de tweede speeldag in de Jupiler Pro League. De Oost-Vlamingen wonnen met 3-0 na twee goals voor en één na de rust. Westerlo speelde de volledige tweede helft met tien na een strenge rode kaart voor Kenneth Schuermans. Het is de eerste zege van het seizoen voor Lokeren, Westerlo blijft achter met 1 op 6.
  [naar artikel]
 31. Westerlo, OHL en Lommel willen zich burgerlijke partij stellen als slachtoffers Moeskroen (14/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  Drie clubs die de voorbije jaren degradeerden uit 1A of 1B, de twee profdivisies van ons voetbal, zijn van plan zich burgerlijke partij te stellen in de zaak-Moeskroen. Westerlo is dit zeker van plan, OHL wacht op groen licht van zijn Thaise eigenaars en ook Lommel overweegt juridische actie. “Voor ons komt dit onderzoek te laat, maar misschien kunnen we rekenen op financiële compensaties”, klinkt het bij de benadeelde clubs.
  [naar artikel]
 32. Westerlo, OHL en Lommel willen zich burgerlijke partij stellen als slachtoffers Moeskroen (14/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Drie clubs die de voorbije jaren degradeerden uit 1A of 1B, de twee profdivisies van ons voetbal, zijn van plan zich burgerlijke partij te stellen in de zaak-Moeskroen. Westerlo is dit zeker van plan, OHL wacht op groen licht van zijn Thaise eigenaars en ook Lommel overweegt juridische actie. “Voor ons komt dit onderzoek te laat, maar misschien kunnen we rekenen op financiële compensaties”, klinkt het bij de benadeelde clubs.
  [naar artikel]
 33. Westerlo gaat zwaar onderuit tegen Lokeren (07/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Lokeren heeft Westerlo eenvoudig opzij gezet op de tweede speeldag in de Jupiler Pro League. De Oost-Vlamingen wonnen met 3-0 na twee goals voor en één na de rust. Westerlo speelde de volledige tweede helft met tien na een strenge rode kaart voor Kenneth Schuermans. Het is de eerste zege van het seizoen voor Lokeren, Westerlo blijft achter met 1 op 6. Bekijk om 23u de videosamenvatting op Sportwereld.be!
  [naar artikel]
 34. Roberto Carlos: "Verwerp de beschuldigingen aan mijn adres" (11/06/2017 - Sporza)
  Ex-voetballer Roberto Carlos heeft gereageerd op de dopingbeschuldigingen. De Braziliaan ontkent alles en overweegt juridische stappen.
  [naar artikel]
 35. Voka over juridische stappen rond lawaaihinder Brussels Airport: "Nieuwe escalatie van vechtfederalisme" (14/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Werkgeversorganisatie Voka Vlaams-Brabant heeft begrip voor de juridische stappen die een tiental Vlaams-Brabantse gemeenten en de provincie...
  [naar artikel]
 36. Mourinho overweegt spelers te sparen voor Europa League-duel tegen Anderlecht (03/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  José Mourinho overweegt om in de laatste weken van het seizoen de Europa League voorkeur te geven boven de Premier League. Zijn ploeg Manchester
  [naar artikel]
 37. Eerste opleiding 'bemiddeling in moslimgezinnen' (06/04/2019 - De Morgen)
  In februari gaat in ons land de allereerste opleiding rond familiale bemiddeling in moslimgezinnen van start. Het gaat om een initiatief van KARAMAH EU, een mensenrechtenorganisatie die wordt geleid door moslimvrouwen.
  [naar artikel]
 38. Proximus League – Westerlo wint met kleinste verschil van Oud-Heverlee Leuven (09/08/2019 - Metro)
  Westerlo heeft vrijdagavond de tweede speeldag in 1B geopend met een 1-0 zege tegen Oud-Heverlee Leuven. Kurt Abrahams scoorde op het uur het enige doelpunt van de partij. Met het maximum van zes punten gaat Westerlo voorlopig alleen aan de leiding. Zaterdag kan het het gezelschap krijgen van Union Sint-Gillis, dat op verplaatsing bij Virton speelt en van Beerschot, dat naar Roeselare trekt. Lokeren en Lommel sluiten zondagnamiddag de speeldag af. bron: Belga Het bericht Proximus League – Westerlo wint met kleinste verschil van Oud-Heverlee Leuven verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Ticketverkoop Cultuurcentrum Mechelen uitgesteld door panne, stadsbestuur neemt juridische stappen (09/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Door een panne bij een provider is zondag de ticketverkoop van het Cultuurcentrum in Mechelen met een week uitgesteld. Het stadsbestuur gaat juridische stappen nemen.
  [naar artikel]
 40. Bart De Pauw overweegt gerechtelijke stappen tegen VRT (10/11/2017 - Knack)
  Televisiemaker Bart De Pauw heeft een advocaat onder de arm genomen en overweegt stappen tegen de VRT. Dat zei hij vrijdag in De Ochtend, waar hij reageerde op de beslissing van de openbare omroep om de samenwerking met hem stop te zetten na klachten van grensoverschrijdend gedrag. 'Ik ben opgepakt en opgehangen zonder verhoor', klonk het.
  [naar artikel]
 41. LIVE. Beerschot Wilrijk en Westerlo spelen om de leidersplaats in de Proximus League (10/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk en Westerlo openen vanavond de tweede speeldag in de Proximus League. Er staat meteen heel wat op het spel, want de winnaar van dit duel gaat het weekend in als leider van 1B. Westerlo won vorige week zijn openingsmatch met 2-1 van Roeselare, Beerschot Wilrijk liet zich de kaas van het brood eten op het veld van Tubeke. Het gaf een 1-3 voorsprong uit handen en speelde 3-3 gelijk. Wat wordt het vanavond? Volg het hier LIVE vanaf 20u30!
  [naar artikel]
 42. Leider Westerlo gaat de boot in tegen Beerschot Wilrijk (29/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Westerlo heeft zaterdag op de achtste speeldag van de Proximus League een pijnlijke thuisnederlaag geleden tegen Beerschot Wilrijk. De Ratten kwam in ‘t Kuipje winnen met 1-2. In de stand behoudt Westerlo (13 ptn) voorlopig zijn leidersplaats, Beerschot Wilrijk nadert wel tot op één punt.
  [naar artikel]
 43. Westerlo overweegt stappen tegen licentie van Moeskroen (11/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het wordt stilaan traditie. Voor het derde jaar op rij heeft het Belgisch Arbitragehof voor de Sport Moeskroen verzekerd van zijn licentie voor
  [naar artikel]
 44. Prins Laurent zwijgt over juridische stappen op Gents Te Deum (21/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Prins Laurent geeft in Gent geen commentaar over de juridische stappen die hij vrijdag heeft aangekondigd tegen de vermindering van zijn dotatie. Hij is samen met prinses Claire in Oost-Vlaanderen ontvangen voor het Te Deum in de Sint-Baafskathedraal.
  [naar artikel]
 45. Busramp Sierre: 'Nederland eist inzicht en neemt juridische stappen' (10/03/2017 - Knack)
  Nederland neemt juridische stappen om duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van de busramp in 2012 in het Zwitserse Sierre, meldt de krant Algemeen Dagblad.
  [naar artikel]
 46. Proximus League – Play-off 3 begint vrijdag met Westerlo-Union (22/03/2018 - Metro)
  Vrijdag begint in Westerlo Play-off 3, met de vier zwakste ploegen van de Proximus League. De Kemphanen ontvangen om 20u30 Union. Play-off 3 moet de daler naar de Eerste Amateurdivisie aanduiden. De punten die de ploegen over 28 wedstrijden verzamelden in de Proximus League, worden eerst gehalveerd. Van daaruit gaat Play-off 3 van start. Roeselare begint zo met 18 punten, Union met 16, Westerlo met 14 en Tubeke met 12 stuks. Tubeke heeft zes wedstrijden om zijn achterstand weg te werken, anders volgt de degradatie. Roeselare ontvangt zondag Tubeke om 18 uur. Cercle Brugge promoveerde en ligt nu stil tot eind juli, Beerschot Wilrijk, OHL en Lierse spelen Play-off 2. bron: Belga Het bericht Proximus League – Play-off 3 begint vrijdag met Westerlo-Union verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Startnota De Wever: De Woonzaak denkt na over juridische stappen (19/08/2019 - Knack)
  'De Woonzaak', een initiatief van huurdersbonden en armoedeorganisaties, maar ook van vakbonden en Beweging.net, denkt na over juridische stappen na de startnota van informateur Bart De Wever. Ze ontwaren een stempel van Vlaams Belang en zien te weinig inspanningen voor huurders.
  [naar artikel]
 48. Westerlo en Roeselare komen niet tot scoren in slaapverwekkende partij (12/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Westerlo en Roeselare hebben vrijdag speeldag 22 in de Proximus League geopend met een 0-0 gelijkspel. Westerlo werkt zich steeds verder in de...
  [naar artikel]
 49. Vier overweegt juridische stappen tegen 'verrader' van 'Slimste Mens'-winnaar (24/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Kort voordat de finale van 'De Slimste Mens ter Wereld' begon, werd op Twitter al gelekt wie de winnaar zou zijn. Televisiezender Vier, die het
  [naar artikel]
 50. Britse regulator dreigt met juridische stappen tegen Ryanair (28/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Britse luchtvaartautoriteit (civil aviation authority) dreigt met juridische stappen tegen luchtvaartmaatschappij Ryanair omdat die passagiers systematisch zou misleid hebben over hun rechten bij het annuleren van hun vlucht. Dat schrijven Britse media donderdag.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.