Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 August 2020
02:33 uur

Hitte doet tuinhuis in vlammen opgaan

Gazet van Antwerpen

31/07/2020 - 22:23

In de Nijlense Molenvaartstraat is vrijdagavond om iets na 20u een houten tuinberging volledig uitgebrand. De hitte ligt naar alle waarschijnlijkheid aan de oorzaak.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Tuinhuis vol oldtimers gaat in vlammen op (25/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het tuinhuis van Patrick Impens, met daarin een collectie van oude motorfietsen ter waarde van zeker 50.000 euro, is woensdag in vlammen opgegaan. “Mijn levenswerk is verwoest.”
  [naar artikel]
 2. Tuinhuis gaat in de vlammen op (28/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Sint-Hubertusstraat in Sint-Huibrechts-Hern (Hoeselt) heeft een brand een tuinhuis dinsdag volledig verwoest. Hoe de brand is ontstaan, is niet geweten. Bij aankomst van de brandweer hadden de vlammen al heel wat schade aangericht.
  [naar artikel]
 3. Lommels koppel ziet wietplantage in de vlammen opgaan (01/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  15 maanden cel hangt boven het hoofd van een 50-jarige Lommelaar voor het opzetten van een cannabisplantage. De man zag begin augustus vorig jaar zijn noeste werk aan de Gestelsedijk in de vlammen opgaan. Naar eigen zeggen had hij er twee jaar aan gewerkt.
  [naar artikel]
 4. Tuinhuis, volledige tuin en omheining gaan in vlammen op door gesleutel van 14-jarigen aan brommer (16/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  In een tuin in het West-Vlaamse Kortemark heeft maandagmiddag een grote brand gewoed, waarbij een tuinhuis, een omheining en de tuin zelf in vlammen op gingen. De vuurzee ontstond door een ongeluk tijdens het gesleutel van drie 14-jarigen aan een brommer.
  [naar artikel]
 5. Tuinhuis volledig vernield door uitslaande brand (09/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In een tuinhuis in de Tulpenlaan in Malle ontstond maandagnacht een brand. Er was hevige rookontwikkeling, en de vlammen schoten hoog boven het dak van het huisje. Er vielen geen gewonden.
  [naar artikel]
 6. Man met platte band wordt overvallen en ziet zijn wagen in vlammen opgaan (13/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een geval van bijzonder bruut geweld in Tervuren afgelopen weekend. Een 56-jarige man die zijn auto aan de kant zette nadat die een platte band had gekregen, werd overvallen en geslagen en zag vervolgens zijn wagen in vlammen opgaan. De twee daders zijn spoorloos.
  [naar artikel]
 7. VIDEO. Tuinhuis en duiventil verteerd door vlammen in Runkelen (26/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een uit de hand gelopen afvalbrand heeft een tuinhuis en een duiventil in Runkelen-dorp gedeeltelijk in lichterlaaie gezet. Bij het verbranden van afval sloeg het vuur over op de houten gebouwen.
  [naar artikel]
 8. Inwoners bedanken voor 200.000 liter gas in achtertuin: “Willen onze wijk niet in vlammen zien opgaan” (01/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  De bewoners van de Akkerstraat, op de grens van Wachtebeke met Zelzate, protesteren tegen de komst van een opslagplaats voor 200.000 liter gas. Zij startten een petitie tegen de plannen. “We willen onze wijk niet in vlammen zien opgaan”, klinkt het bij de buurt.
  [naar artikel]
 9. Explosie tijdens blussen van mobilhome: “Brokstukken weggeslingerd” (28/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In de Vinkstraat in Willebroek is afgelopen nacht een mobilhome compleet uitgebrand. Toen de brand werd opgemerkt, stond het voertuig al compleet in lichterlaaie. De brandweer kon vermijden dat een aanpalende garage en tuinhuis mee in vlammen opging. Beide gebouwen hebben wel wat schade door de hitte opgelopen.
  [naar artikel]
 10. Het is niet de droogte maar de bliksem die de bossen in Alaska en Canada in vlammen doet opgaan (27/06/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/a7CpKSBfVLEO-Se459OVjZVfcJo/diocontent/65982667/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 11. Hevige ontploffing tijdens blussen van brandende mobilhome: “Brokstukken tientallen meters weggeslingerd” (28/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  In de Vinkstraat in Willebroek is afgelopen nacht een mobilhome compleet uitgebrand. Toen de brand werd opgemerkt, stond het voertuig al compleet in lichterlaaie. De brandweer kon vermijden dat een aanpalende garage en tuinhuis mee in vlammen opging. Beide gebouwen hebben wel wat schade door de hitte opgelopen.
  [naar artikel]
 12. Garage, tuinhuis en mobilhome branden volledig uit in Ranst, maar brandweer kan nog erger voorkomen (14/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In de Van den Nestlaan in Ranst is zondagavond een hevige brand uitgebroken, waarbij een garage en een tuinhuis volledig in de vlammen opgingen. De bewoners waren op het moment van de feiten afwezig en er vielen dan ook geen gewonden.
  [naar artikel]
 13. Mercedes brandt volledig uit op de pechstrook van E403 (14/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een bestuurder van een Mercedes zag zijn voertuig vrijdagochtend in vlammen opgaan op de E403 richting Brugge, ter hoogte van Torhout. De man had de vlammen opgemerkt en was er nog in geslaagd de pechstrook te bereiken. Daar probeerde hij de brand tevergeefs zelf te blussen.
  [naar artikel]
 14. Gezin ziet hoe inboedel en huis worden verteerd door vlammen: “Dit is niet te vatten” (21/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een zware brand legde een hoeve in Noordeneind in Essen-Hoek in een mum van tijd plat. De bewoners, een gezin met twee volwassen kinderen, konden op tijd ontsnappen maar zagen hun woning volledig in de vlammen opgaan.
  [naar artikel]
 15. Uitslaande brand doet voorraad stro in vlammen opgaan (23/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware uitslaande brand in de Goteringenstraat in Gooik (Vlaams-Brabant) heeft donderdagnacht zo goed als de volledige voorraad stro van een
  [naar artikel]
 16. Tuinhuis in brand (23/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de R. Resciusstraat in Dilsen is vrijdagavond rond 22 uur brand uitgebroken in een tuinhuis. Het vuur ontstond door kortsluiting. Het tuinhuis is gedeeltelijk afgebrand.
  [naar artikel]
 17. Inbraak in tuinhuis (05/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Ridderpadstraat in Neeroeteren is woensdag om 17.00 uur. een inbraak in een tuinhuis vastgesteld. Uit het tuinhuis werd tuinmateriaal gestolen.
  [naar artikel]
 18. Limburgse kunstenaar ziet tweede kunstwerk in enkele maanden tijd in vlammen opgaan: “Wie dit doet, vergeet de boodschap” (12/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Cosmogolem, het houten kunstwerk van kunstenaar Koen Vanmechelen, is eind maart in brand gestoken. Het acht meter hoge beeld stond sinds 2011 aan de boeienweide op Linkeroever en keek uit op de stad. Eind januari ging een ander kunstwerk van Vanmechelen, de Golem in Brasschaat, ook al in vlammen op. “De daders zijn de boodschap van mijn kunstwerk vergeten”, verzucht de kunstenaar. De stad heeft geen plannen voor een nieuwe Cosmogolem.
  [naar artikel]
 19. Tuinhuis, hottub, haag en auto gaan in vlammen op (19/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een brand heeft woensdag rond 14 uur veel schade aangericht in de Acaciastraat in Lummen. Vermoedelijk ontstond het vuur door kortsluiting in een plastic tuinhuisje. De vlammen sloegen over naar een hottub, de beukenhaag, de auto en het huis van de buurvrouw. Haar Chevrolet brandde helemaal uit. Twee huizen raakten beschadigd.
  [naar artikel]
 20. Werkmateriaal uit tuinhuis gestolen (21/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Bronstraat is ingebroken in een tuinhuis. Er zijn allerlei werkmaterialen gestolen. De diefstal is donderdagnamiddag vastgesteld. Mogelijk gaat het om dezelfde daders die toesloegen in een tuinhuis in buurgemeente Linter.
  [naar artikel]
 21. Inbraak in tuinhuis in Wintershoven (22/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben donderdag even na middernacht proberen in te breken in een tuinhuis in de Bronstraat in Wintershoven. De bewoners hoorden rond 0.30 uur verdachte geluiden. De deur van het tuinhuis bleek te zijn geforceerd. De dieven sloegen zonder buit op de vlucht. (mm)
  [naar artikel]
 22. Diefstallen uit tuinhuisjes (09/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Uit een tuinhuis in de Volmolenweg in Sint-Truiden is vorig weekend een grasmaaier gestolen. Ook op de Zepperenweg werd ingebroken in een tuinhuis. Daar zijn vogels gestolen. In Bautershoven zijn dieven weg met een schaap. De buit van een inbraak in een tuinhuis in de Herestraat is nog niet bekend.
  [naar artikel]
 23. Drankenhandelaar Jules Loots ziet levenswerk in vlammen opgaan: “Maar ik begin morgen gewoon opnieuw” (04/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De felle brand in de Gelmelenstraat in Schoten, deze morgen, heeft het magazijn van drankenhandelaar Jules Loots compleet vernield. Drie wagens die in de loods stonden, gingen eveneens in de vlammen op. “Ik moet nu helemaal opnieuw beginnen”, reageert Loots.
  [naar artikel]
 24. Gezin ziet tweede auto in vijf dagen tijd in vlammen opgaan (15/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  In de Roterijstraat is tijdens de nacht van zaterdag op zondag voor de tweede keer in vijf dagen een wagen van hetzelfde gezin in vlammen opgegaan. Het was opnieuw de eigenaar zelf die zondagmorgen het vuur opmerkte en de brandweer verwittigde. Ondanks de snelle tussenkomst van de brandweer brandde de Peugeot 308 van nog geen jaar oud volledig uit.
  [naar artikel]
 25. Inbraak in tuinhuis (19/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Uit een tuinhuis in de Kolderstraat in Dilsen zijn een klopboormachine en een grasmaaier gestolen.
  [naar artikel]
 26. Wat de hitte met ons lichaam doet (24/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De huidige hittegolf is volgens meteorologen nog lang niet achter de rug. Toch kreunen we al onder de hitte en wordt het steeds moeilijker om ons...
  [naar artikel]
 27. Diefstal uit tuinhuis (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dieven stalen uit een tuinhuis op Lichtveld een heggenschaar en koersfiets. Dit werd donderdag om 17.30 uur vastgesteld. (ppn)
  [naar artikel]
 28. Dit doet de hitte met je lijf (24/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is de eerste tropische dag met temperaturen boven de dertig graden, en de komende dagen houdt de hitte in heel West- en Centraal-Europa...
  [naar artikel]
 29. Werkmateriaal uit tuinhuis gestolen (19/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Inbrekers maakten uit een tuinhuis op de Kempenlaan in Houthalen heel wat werkmaterialen buit. Dat werd donderdag vastgesteld.
  [naar artikel]
 30. Tuinhuis in brand in Peer (22/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Brandweerpost Helchteren is zaterdagvoormiddag uitgerukt voor een interventie in de Valkstraat. Een tuinhuisje op enkele meters van een woning stond in volle vuur. Door de hitte liep ook het huis lichte schade op.
  [naar artikel]
 31. Inbraak in tuinhuis in Hasselt (11/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nadat ze een deur hadden opengebroken, zijn dieven in een tuinhuis in de Boekstraat binnengedrongen. Op het eerste is er niets verdwenen. (mm)
  [naar artikel]
 32. Hevige brand doet parketbedrijf in Oudenburg in vlammen opgaan (03/03/2018 - Metro)
  Een hevige brand heeft zaterdagochtend een parketbedrijf in het West-Vlaamse Oudenburg in de as gelegd. Dat bevestigen de brandweer en het West-Vlaamse parket, afdeling Brugge. Er zal nog een tijdlang moeten nageblust worden. Omstreeks drie uur zaterdagochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand op een industrieterrein in Oudenburg. Het ging om een houtverwerkend bedrijf. De vlammen sloegen ook over naar een aanpalende woning. Een gezin kon goed en wel de woonst verlaten. Door de omvang van de brand moesten korpsen uit nabijgelegen gemeentes aanrukken om de situatie onder controle te krijgen. Er zal een deskundige aangesteld worden door het parket om de oorzaak na te gaan, maar rond 9 uur smeulde de brand nog te hard om de site al te kunnen betreden voor de eerste vaststellingen. bron: Belga
  [naar artikel]
 33. Inbraak in tuinhuis in Zoutleeuw (14/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden hebben zich afgelopen weekend toegang verschaft tot een tuinhuis op de Zoutleeuwsesteenweg . Er is nog geen zicht op een eventuele buit. (tb)
  [naar artikel]
 34. Splinternieuwe auto brandt uit op A12 (21/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De bestuurder van een splinternieuwe KIA zag zijn wagen dinsdagmorgen in vlammen opgaan op de A12. Rond 7 uur vatte de wagen met Nederlands kentekenplaat vuur op de Boomsesteenweg.
  [naar artikel]
 35. Jan Verheyen ziet chalet in vlammen opgaan (01/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een onverwacht probleem duikt op voor Jan Verheyen en de opnames van 'De Collega’s 2.0'. In de nacht van dinsdag op woensdag is een chalet aan de...
  [naar artikel]
 36. Brandje in weiland in Munsterbilzen door aanhoudende hitte (07/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  In Munsterbilzen begon zaterdag in de vooravond een weiland met gedroogd gras te smeulen. Toen de vlammen omhoog schoten en grote rookpluimen zichtbaar raakten, sloeg een buurman alarm. De brandweer van de zone Oost-Limburg ging de hooibrand te lijf. Het vuur ontstond door de aanhoudende hitte en extreme droogte.
  [naar artikel]
 37. Dieven halen tuinhuis leeg (21/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden gingen woensdag in de Kuringersteenweg in Kuringen aan de haal met een bromfiets, materiaalkoffer en boormachine die ze uit een tuinhuis haalden. Het feit kwam om 8.40 uur bij de politie binnen. (ppn)
  [naar artikel]
 38. Diefstal uit tuinhuis (13/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden gingen in de nacht van donderdag op vrijdag aan de haal met een bladblazer en een set dopsleutels die ze uit een tuinhuis in de Hoogstraat in Zutendaal konden stelen. Dat maakte de politie voorbije weekend bekend. (ppn)
  [naar artikel]
 39. 6 dode tieners gevonden in Duits tuinhuis (29/01/2017 - De Redactie)
  Het gaat om 3 jongens en meisjes van 18 en 19. Volgens de vader van twee van de slachtoffers hadden ze gisteren een feestje in het tuinhuis. Er is nog niets bekend over de doodsoorzaak van de jongeren.
  [naar artikel]
 40. Fiets uit tuinhuis gestolen (17/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Katteweidelaan hebben zaterdag rond 10 uur dieven toegeslagen. Ze stalen een fiets uit een tuinhuis. (siol)
  [naar artikel]
 41. Inbraak in tuinhuis (04/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Maandagvoormiddag is bij de politie een inbraak in een tuinhuis gemeld. Op het eerste gezicht lijkt er niets te zijn verdwenen.
  [naar artikel]
 42. Fietsen uit tuinhuis gestolen (12/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie kreeg donderdag een melding van een inbraak in een tuinhuis in de Berkenstraat in As. De daders stalen twee fietsen.
  [naar artikel]
 43. Inbraak in tuinhuis (02/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie van Heusden-Zolder kregen ze woensdag om 9 uur een melding van een inbraak in een tuinhuis op de Koolmijnlaan. De buit is nog niet bekend.
  [naar artikel]
 44. Gereedschap uit tuinhuis gestolen (15/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Uit een tuinhuis op de Kevieweg is allerlei werkmateriaal gestolen. De feiten werden woensdagavond vastgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 45. Werkmateriaal gestolen uit tuinhuis (24/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagochtend rond 10 uur is een diefstal vastgesteld op de Beverzakbroekweg. De dieven stalen werkmateriaal uit een tuinhuis.
  [naar artikel]
 46. Inbraak in tuinhuis in Lutlommel (24/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kuipersweg in Lutlommel is maandag in een tuinhuis ingebroken. De dieven namen drie fietsen mee. (mm)
  [naar artikel]
 47. Werkmateriaal uit tuinhuis gestolen (08/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden pleegden zondagochtend een inbraak in een tuinhuis in de Klapstraat en gingen er vandoor met werkmateriaal. (ppn)
  [naar artikel]
 48. Een hartverwarmende reünie, een nieuw huisje voor jongentje dat alles in vlammen zag opgaan én een bezoekje van Marco Borsato: kinderwensen op hun best in 'De Wensboom' (26/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Met de limousine of zelfs met een spectaculaire watertaxi naar school, goochelen met de enige echte Nicholas, een hartverwarmende reünie, of een...
  [naar artikel]
 49. Een hartverwarmende reünie, een nieuw huisje voor jongetje dat alles in vlammen zag opgaan én een bezoekje van Marco Borsato: kinderwensen op hun best in 'De Wensboom' (26/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Met de limousine of zelfs met een spectaculaire watertaxi naar school, goochelen met de enige echte Nicholas, een hartverwarmende reünie, of een...
  [naar artikel]
 50. Levi Leipheimer verliest z'n hele hebben en houden in bosbrand (11/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hallucinante beelden uit Californië. Daar heeft voormalig wielrenner Levi Leipheimer zijn huis in vlammen zien opgaan. De buurt waarin de...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.