Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 August 2020
01:30 uur

Het Zwembadboek: Jan Peumans

De Tijd

01/08/2020 - 01:04

01:00 Oud0-politicus Jan Peumans kiest voor het vuistdukke '25 jaar Vlaamse Beweging, 1914-1939' van Hendrik Elias.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 'Peumans is Peumans': kritiek op eigen partij zindert nog na (02/07/2018 - Knack)
  N-VA'er Wilfried Vandaele ziet net als Peumans dat de hardere thema's de bovenhand halen.
  [naar artikel]
 2. Het zwembadboek | Dirk De Wachter, psychiater (09/07/2019 - De Tijd)
  14:24 ‘Er lag een censuur van 300 jaar op dit boek'
  [naar artikel]
 3. Op de foto met Jan Peumans (31/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Halenaren die een selfie willen met Jan Peumans, moeten zondag 7 januari naar de nieuwjaarsreceptie van de N-VA van Halen. Op de nieuwjaarsreceptie is Jan Peumans te gast.
  [naar artikel]
 4. Huldiging Jan Peumans voor 10 jaar voorzitterschap (07/02/2019 - De Morgen)
  Jan Peumans, voorzitter van het Vlaams Parlement, wordt op woensdag 27 maart in de bloemen gezet in ‘zijn’ halfrond. Peumans krijgt een huldeviering omdat hij 10 jaar voorzitter zal zijn geweest van het Vlaams Parlement. Enkel Norbert De Batselier deed hem dat voor. Binnenkort verschijnt er ook een biografie over Peumans, geschreven door zijn jongste zoon Wim Peumans. 
  [naar artikel]
 5. Gouverneur verwerpt klacht van Peumans (22/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Gouverneur Herman Reynders heeft een klacht van raadslid Jan Peumans (N-VA) naar de vuilnisbak verwezen. Peumans vond het niet kunnen dat de gemeenteraad beslist had om noodverlichting te helpen plaatsen in een private mergelgrot in Zichen-Zussen-Bolder. “Geen maatregel van algemeen belang”, aldus Peumans. Maar de gouverneur oordeelt daar anders over.   
  [naar artikel]
 6. Peumans over rel met Spanje: ‘Ik pik dit niet’ (17/10/2018 - De Standaard)
  ‘Volledig van de pot gerukt.’ Dat vindt Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans van de Spaanse beslissing om de diplomatieke status van de Vlaamse vertegenwoordiger daar af te nemen. Peumans ontkende in ‘De Ochtend’ op Radio 1, dat hij Spanje vergeleek met Bosnië. ‘Dit is stemmingmakerij.’
  [naar artikel]
 7. Peumans over rel met Spanje: ‘Ik pik dit niet’ (17/10/2018 - De Standaard)
  ‘Volledig van de pot gerukt.’ Dat vindt Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans van de Spaanse beslissing om de diplomatieke status van de Vlaamse vertegenwoordiger daar af te nemen. Peumans ontkende in ‘De Ochtend’ op Radio 1, dat hij Spanje vergeleek met Bosnië. ‘Dit is stemmingmakerij.’
  [naar artikel]
 8. Peumans: "N-VA schuift te veel op naar rechts" (05/10/2018 - De Morgen)
  De meest recente peilingen tonen dat de N-VA kiezers verliest. Volgens N-VA-kopstuk Jan Peumans zou dat wel eens kunnen liggen aan de rechtse koers die zijn partij tegenwoordig vaart. Dat zei Peumans in de tv-studio's van TV Limburg.
  [naar artikel]
 9. Tien jaar Peumans als parlementsvoorzitter in zes opmerkelijke momenten (24/04/2019 - De Standaard)
  Na tien jaar komt er vandaag een einde aan het voorzitterschap van Jan Peumans (N-VA) in het Vlaams Parlement. Op 26 mei neemt Peumans afscheid van de politiek, maar vandaag is het de laatste plenaire vergadering van dit parlement. Wij doken in het archief op zoek naar enkele opmerkelijke fragmenten uit Peumans’ carrière als parlementsvoorzitter.
  [naar artikel]
 10. Jan Peumans in badjas op busreis (09/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 23 april vertrekt de Columbus van Wim Lybaert weer op Eén. Eerder raakte al bekend dat Riemstenaar en Vlaams kamervoorzitter Jan Peumans (N-VA) dit seizoen een van de gasten is op de reisbus. Lybaert en Peumans hebben het in ieder geval ferm naar hun zin gehad tijdens hun roadtrip.
  [naar artikel]
 11. Peumans vraagt parlementsleden hun werk verder te zetten ondanks verkiezingen (24/09/2018 - Knack)
  Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans roept de Vlaamse volksvertegenwoordigers op om tot de laatste dag van hun mandaat door te werken. De twee verkiezingen van het nieuwe werkjaar mogen het parlement volgens Peumans niet doen stilvallen.
  [naar artikel]
 12. Bart De Wever wuift Jan Peumans met gemengde gevoelens uit : “Hij had beter binnenskamers meer kritiek gegeven” (28/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  ‘Een zachte anarchist’ is de titel van het boek dat Wim Peumans over zijn vader Jan heeft geschreven. Een verwijzing naar de openlijke kritiek die Jan Peumans (68) de voorbije jaren op zijn partij N-VA gaf. Bij de boekvoorstelling gisteren diende voorzitter Bart De Wever hem van antwoord. “Als partij heb je één Jan Peumans nodig, maar zeker geen twee.”
  [naar artikel]
 13. Zoon schrijft biografie van Jan Peumans, enfant terrible bij N-VA: “Er zitten te veel jaknikkers in de partij” (27/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “Ik heb een bloedhekel aan arrogantie”, zegt Jan Peumans. En aan overlopers, opportunisten en Jean-Marie Dedecker, zo blijkt uit het boek van Wim Peumans, die zijn vader uitzwaait als Vlaams Parlementsvoorzitter en notoir enfant terrible van de N-VA.
  [naar artikel]
 14. De Wever na kritiek Peumans: "Zoals Jan heb je er misschien één nodig in de partij, maar geen twee” (27/02/2019 - De Morgen)
  “De kritiek van Jan was nooit vilein”, zei N-VA-voorzitter Bart De Wever bij de voorstelling van de biografie van Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans. De Wever gaf wel toe dat hij heeft moeten leren omgaan met de soms scherpe kritiek van Peumans op de eigen partij en haar voorzitter. De Wever had ook graag gehad dat Peumans die kritiek eerst intern had geformuleerd in plaats van in de pers.
  [naar artikel]
 15. De Wever en Peumans houden verzoeningsgesprek: “Jan is een vriend en hij blijft een vriend” (02/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  In een verzoeningsgesprek maandagavond in Antwerpen hebben Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) en partijvoorzitter Bart De Wever de plooien glad gestreken. Peumans had in ons weekendinterview de marsrichting van N-VA openlijk bekritiseerd. Vooral het harde woordgebruik stuit de parlementsvoorzitter tegen de borst. Met het verzoeningsgesprek sluit de partij naar buiten toe opnieuw de rangen, maar intern lijkt de kritiek van Peumans niet helemaal in dovemansoren te vallen.
  [naar artikel]
 16. Bart De Wever: 'Kritiek van Peumans was nooit vilein' (27/02/2019 - Knack)
  In een toespraak, vol kleine en grotere steken onder water, naar aanleiding van de biografie van Jan Peumans heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever de dubbele verhouding geschetst die hij altijd met Peumans heeft gehad.
  [naar artikel]
 17. Waarom Jan Peumans gelijk heeft en andere politici blijven zwijgen (17/10/2018 - VRT NWS)
  Pieter Bauwens van de Vlaamsgezinde opiniesite Doorbraak is even verontwaardigd als de voorzitter van het Vlaams parlement Jan Peumans (N-VA) over de verbreking door Spanje van de relatie met Vlaanderen: "Peumans’ verontwaardiging over Catalonië is terecht. Het zwijgen van anderen is onbegrijpelijk."
  [naar artikel]
 18. Peumans op 11 juli: "Moeten banden aanhalen met Nederland" (11/07/2016 - Knack)
  In zijn 11 julitoespraak heeft Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans gepleit voor sterkere banden tussen Vlaanderen en Nederland. Algemeen vindt Peumans dat het Vlaamse buitenlandse beleid 'zwaar belaagd wordt door de federale diplomatie.'
  [naar artikel]
 19. Jan Peumans in biografie: “Ik voel me niet meer zo thuis bij hardvochtiger geworden N-VA” (27/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  “Ik begrijp niet waarom de N-VA uit de (federale, nvdr.) regering is gestapt.” Dat zegt Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) in de biografie ‘Jan Peumans. Een zachte anarchist’ die vandaag verschijnt. Het is lang niet de enige opmerkelijke passage in de biografie. Zo zegt Peumans dat zijn partij “hardvochtiger” is geworden en dat hij zich bij N-VA “niet meer zo thuis voelt als vroeger”.
  [naar artikel]
 20. Peumans veroorzaakt diplomatieke rel met Spanje met brief naar opgesloten Catalaanse politica (25/09/2018 - De Morgen)
  Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) heeft zich de toorn van Spanje op de hals gehaald. Peumans schreef een brief aan Carme Forcadell, de opgesloten voormalige voorzitter van het Catalaans Parlement, waarin hij uithaalt naar Spanje. Dat meldt De Tijd.
  [naar artikel]
 21. “Bracke zou beter voorbeeld nemen aan Peumans” (15/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  “Kamervoorzitter Siegfried Bracke zou beter in de leer gaan bij zijn collega-parlementsvoorzitter Jan Peumans. Peumans is iemand die altijd aanspreekbaar is als voorzitter en die boven het strijdgewoel staat. Hij heeft ook niet de behoefte om als parlementsvoorzitter bij te klussen in de privé”, zo zegt Vlaams sp.a-fractieleider Joris Vandenbroucke.
  [naar artikel]
 22. Peumans kwaad op Spanje: ‘Kan u zich voorstellen dat ik hier opgesloten wordt?’ (10/11/2017 - De Standaard)
  Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans is de volgende in het rijtje N-VA’ers die zich uitspreekt tegen de houding van Spanje in de Catalaanse kwestie. Peumans pikt het niet dat zijn Catalaanse ambtgenote Carme Forcadell gisteren werd opgesloten.
  [naar artikel]
 23. Peumans: 'Ik begrijp niet waarom N-VA uit de regering is gestapt' (27/02/2019 - Knack)
  'Je kan niet 4,5 jaar mee bewind voeren en het dan afbollen. Je moet achter je beleid van de voorbije jaren staan en die resultaten presenteren aan de kiezer', zo zegt Peumans in een biografie die woensdag verschijnt. Peumans zegt ook dat zijn partij 'hardvochtiger' is geworden en dat hij zich bij N-VA 'niet meer zo thuis voelt als vroeger'.
  [naar artikel]
 24. Jan Peumans is nieuwe voorzitter Vlaams Vredesinstituut (10/03/2020 - VRT NWS)
  De Raad van Bestuur van het Vlaams Vredesinstituut heeft Jan Peumans vandaag unaniem verkozen tot voorzitter. Peumans volgt Mieke Van Hecke op. "Ik kan waken over de relatie met het Vlaams Parlement."
  [naar artikel]
 25. Parlementsvoorzitter Peumans stuurt vlammende brief naar partijgenoot Weyts (N-VA) (22/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans heeft zijn partijgenoot en minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) een vlammende brief gestuurd. In die brief, die Belga kon inkijken, noemt Peumans het “volstrekt onaanvaardbaar en een minister onwaardig” dat Weyts het antwoord op een schriftelijke vraag van CD&V-parlementslid Orry Van de Wauwer op voorhand zou hebben doorgespeeld aan partijgenoot Luc Bungeneers. Minister Weyts betwist echter die weergave van de feiten. Hij zegt dat De Lijn in de fout is gegaan en reageert “verbaasd” op de forse reprimande van Peumans.
  [naar artikel]
 26. Parlementsvoorzitter Peumans stuurt vlammende brief naar partijgenoot Weyts (N-VA) (22/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans heeft zijn partijgenoot en minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) een vlammende brief gestuurd. In die brief, die Belga kon inkijken, noemt Peumans het “volstrekt onaanvaardbaar en een minister onwaardig” dat Weyts het antwoord op een schriftelijke vraag van CD&V-parlementslid Orry Van de Wauwer op voorhand zou hebben doorgespeeld aan partijgenoot Luc Bungeneers. Minister Weyts betwist echter die weergave van de feiten. Hij zegt dat De Lijn in de fout is gegaan en reageert “verbaasd” op de forse reprimande van Peumans.
  [naar artikel]
 27. VLAAMS: Peumans uitgewuifd met 23.069 voorkeurstemmen (27/05/2019 - Metro)
  Aftredend Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans haalde als lijstduwer voor N-VA in Limburg gisteren 23.069 voorkeurstemmen. N-VA-lijsttrekker Steven Vandeput, ex-Defensieminister en burgemeester van Hasselt, realiseerde met 41.426 voorkeurstemmen de hoogste individuele score voor het Vlaams parlement in de provincie. Peumans tekent met 23.069 voorkeurstemmen voor de zesde beste persoonlijke score in Limburg. Als lijstduwer haalde hij op plaats 16 voor N-VA de vierde Vlaamse zetel binnen. In theorie kan hij vijf jaar zetelen. Als Peumans (68) zoals aangekondigd dat mandaat niet opneemt, komt Katja Verheyen, de eerste opvolger en schepen van Welzijn en Wonen in Bree, met 8.200 voorkeurstemmen in Brussel zetelen. In 2014 was Peumans met 63.780 voorkeurstemmen provinciaal stemmenkampioen. bron: Belga Het bericht VLAAMS: Peumans uitgewuifd met 23.069 voorkeurstemmen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Afscheidnemende Peumans stelt verharding in politiek aan de kaak: 'Mensen luisteren niet meer elkaar' (24/02/2019 - Knack)
  Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) betreurt de verharding in de Wetstraat. 'Die verharding is geen goede ontwikkeling in de politiek. De verharde stijl van een aantal mensen is niet goed', vindt Peumans.
  [naar artikel]
 29. DISCUSSIE. Geeft u Jan Peumans gelijk wanneer hij zegt dat de communicatie bij N-VA te hard is geworden? (03/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Jan Peumans heeft gesproken en dat durft al wel eens voor deining te zorgen. In een weekendinterview in Het Belang van Limburg neemt de Kamervoorzitter geen blad voor de mond. Peumans is het niet eens met de richting die de N-VA uit gaat en laat dat ook onomfloerst blijken, tot ergernis van kopstukken als Bart De Wever en Jan Jambon.
  [naar artikel]
 30. Peumans ziet N-VA liever in progressievere coalitie (17/05/2019 - Knack)
  Afscheidnemend Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans ziet N-VA na de verkiezingen liever in zee gaan met christendemocraten en socialisten, in plaats van dat er een nieuwe Zweedse coalitie zou komen. Hij laat zelfs de deur op een kier voor samenwerking met Groen, al zal er daarvoor veel water bij de wijn moeten. Dat heeft Peumans vrijdag verklaard op Radio 1.
  [naar artikel]
 31. Spanje verbreekt diplomatieke banden met Vlaanderen na brief Jan Peumans (16/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De uitlatingen van Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) aan het adres van de Spaanse regering over het gevangenzetten van Catalaanse...
  [naar artikel]
 32. Peumans kritisch voor uitspraak Bart De Wever over Mawda (30/05/2018 - Knack)
  Jan Peumans wijst erop dat het om ieders kind of kleinkind had kunnen gaan.
  [naar artikel]
 33. Peumans werkt aan front tegen burgemeester Vos (14/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Riemst zijn er gesprekken om met een verenigde oppositie de meerderheid van de CD&V van Mark Vos te breken. Oppositie-boegbeeld Jan Peumans (N-VA) weigert commentaar. Maar Steven Coenegrachts (Open Vld) bevestigt dat hij door Peumans eind februari, begin maart werd uitgenodigd op diens Brusselse kabinet. Onderwerp van de meeting: de meerderheid van Vos breken.
  [naar artikel]
 34. Peumans slaat mea culpa voor rumoerige vergadering (09/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans is de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement woensdag begonnen met een kleine mea culpa omwille van het rumoer tijdens de voorgaande plenaire zitting. Peumans beloofde plechtig om in de toekomst altijd het laatste woord te geven aan het parlement.
  [naar artikel]
 35. Jan Peumans stelt zijn biografie voor: 'Er is maar één verstandige filosoof voor mij en dat is Karl Marx' (27/02/2019 - Knack)
  Het is een misvatting dat Jan Peumans een bescheiden Limburger zou zijn. Die presenteert bij zijn afscheid geen biografie van driehonderd pagina's. Een zachte anarchist versterkt het beeld van Peumans als een eigenzinnig politicus, een links-idealistische flamingant die verloren lijkt gelopen in een steeds rechtsere partij.
  [naar artikel]
 36. Peumans: 'Theo Francken is niet geknipte N-VA-leider' (30/06/2018 - De Tijd)
  09:03 Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans maakt zich grote zorgen over de marsrichting en de verruwing van zijn partij N-VA.
  [naar artikel]
 37. Spanje ontneemt Vlaamse vertegenwoordiger diplomatieke status na brandbrief Jan Peumans (16/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De uitlatingen van Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) aan het adres van de Spaanse regering over het gevangenzetten van Catalaanse...
  [naar artikel]
 38. Peumans omarmt Nederland (11/07/2016 - De Standaard)
  Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) pleit in zijn 11-juli-toespraak voor een versterkte samenwerking met Nederland. Peumans kijkt hoopvol naar het noorden om meer samen te werken, terwijl Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) in zijn toespraak focuste op de verschillen met het zuiden van het land waarmee hij de band verder wil doorknippen.
  [naar artikel]
 39. Zuhal Demir: “Peumans is een wijze man, maar hij heeft niet noodzakelijk gelijk” (11/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Twee weken geleden sprak Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) klare taal in een weekendinterview met onze krant. “Theo Francken is niet de geknipte man om de partij te leiden”, klonk het toen. Maar ook over de opkomst van Zuhal Demir in Genk had Peumans enkele straffe dingen te zeggen.
  [naar artikel]
 40. Francken en Peumans voeren 'goed gesprek' na openlijke kritiek (04/07/2018 - Knack)
  De afgelopen dagen kwam onenigheid binnen N-VA bloot te liggen in de media, na een kritisch interview van Jan Peumans.
  [naar artikel]
 41. De Wever wil 'goed gesprek' met Peumans: 'Volgens mij wat te ver gegaan' (02/07/2018 - Knack)
  Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans haalde in een interview erg scherp uit naar Theo Francken, Zuhal Demir, en de partijcommunicatie.
  [naar artikel]
 42. Peumans vrijt Nederland op in 11 julitoespraak (11/07/2016 - De Tijd)
  12:31 Vlaanderen moet vaker de krachten bundelen met zijn noorderbuur, bepleit Jan Peumans (N-VA), voorzitter van het Vlaams Parlement, op de 11 juliviering in het Brusselse stadhuis.
  [naar artikel]
 43. Uitzendfamilie Peumans slaat vleugels uit (24/10/2017 - De Tijd)
  01:05 De uitzendgroep ASAP van de familie Peumans zoekt een partner om internationaal door te groeien. Dat vernam De Tijd van meerdere bronnen. De zoektocht zit nog in een beginfase.
  [naar artikel]
 44. Peumans ontgoocheld over Veerle Wouters: "Heb geen mensen naar politiek gehaald om daarna de tong uit te steken naar me" (02/05/2018 - VRT NWS)
  Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) voelt zich ondankbaar behandeld door zijn ex-partijgenoot Veerle Wouters die samen met Hendrik Vuye een nieuwe partij wil oprichten. Dat zegt Peumans in "Villa politica". 
  [naar artikel]
 45. Peumans tikt minister Weyts zwaar op de vingers, maar die reageert verbolgen: “Ik speelde geen info door aan Luc Bungeneers” (22/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans heeft zijn partijgenoot en minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) een vlammende brief gestuurd. In die brief, die Belga kon inkijken, noemt Peumans het “volstrekt onaanvaardbaar en een minister onwaardig” dat Weyts het antwoord op een schriftelijke vraag van het Antwerpse parlementslid Orry Van de Wauwer (CD&V) op voorhand zou hebben doorgespeeld aan partijgenoot Luc Bungeneers, districtsburgemeester van Merksem. Minister Weyts betwist echter die weergave van de feiten. Hij zegt dat De Lijn in de fout is gegaan en reageert “verbaasd” op de forse reprimande van Peumans.
  [naar artikel]
 46. Peumans over uittredingsvergoedingen: ‘Het kan best met minder’ (21/11/2018 - De Standaard)
  Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) is bereid de discussie over de uittredingsvergoedingen voor parlementsleden te heropenen. Dat zei hij aan Villa Politica.
  [naar artikel]
 47. Peumans over uittredingsvergoedingen: ‘Het kan best met minder’ (21/11/2018 - De Standaard)
  Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) is bereid de discussie over de uittredingsvergoedingen voor parlementsleden te heropenen. Dat zei hij aan Villa Politica.
  [naar artikel]
 48. Jan Peumans: ‘Wie doet mij wat?' (27/02/2019 - De Tijd)
  07:45 ‘Steve Stevaert heeft me ooit gezegd dat hij niet begreep dat een brombeer als ik 64.000 voorkeurstemmen haalt. Ik ook niet’, lacht Jan Peumans.
  [naar artikel]
 49. Peumans: "Verharding is geen goede ontwikkeling in de politiek” (24/02/2019 - De Morgen)
   Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) betreurt de verharding in de Wetstraat. “Die verharding is geen goede ontwikkeling in de politiek. De verharde stijl van een aantal mensen is niet goed”, zo zei Peumans zondag in De Zevende Dag. 
  [naar artikel]
 50. Peumans wil discussie over uittredingsvergoedingen heropenen: “Met minder kan het ook” (21/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans is bereid de discussie over de uittredingsvergoedingen voor parlementsleden te heropenen. Dat zegt hij woensdag aan Villa Politica. Persoonlijk vindt Peumans dat het best “met minder zou kunnen”. Maar de N-VA-politicus vindt niet dat de spelregels ‘en cours de route’ kunnen aangepast worden. Hij wijst er ook op dat een goed parlementslid geen ‘9 to 5’-job heeft.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.