Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 August 2020
15:05 uur

KV Mechelen mag niet trainen in Vlaams-Brabant

Gazet van Antwerpen

01/08/2020 - 05:16

KV Mechelen trainde gisteren in Metz, waar het vandaag een oefenmatch speelt tegen de Franse club. De bedoeling was om te trainen in Kampenhout, net over de provinciegrens met Vlaams-Brabant. Maar de Kakkers kregen nul op het rekest vanwege de covid-situatie in de provincie Antwerpen. Antwerp mocht wel trainen in het Koning Boudewijnstadion in Brussel, waar het vandaag de bekerfinale speelt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vier regio's ter vervanging van vijftien decanaten in vicariaat Vlaams-Brabant-Mechelen (15/02/2019 - VRT NWS)
  Het vicariaat Vlaams-Brabant en Mechelen richt vier regio's op die de bestaande vijftien decanaten moeten vervangen. Dat heeft Koen Vanhoutte, hulpbisschop van Mechelen-Brussel, donderdag aan alle priesters en diakens en aan alle benoemden en aangestelden in het vicariaat Vlaams-Brabant en Mechelen laten weten.
  [naar artikel]
 2. Noodcentrales onbereikbaar in Vlaams-Brabant (26/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  De noodcentrales zijn momenteel buiten werking in heel de provincie Vlaams-Brabant. Dat meldt de brandweerzone Vlaams-Brabant West en wordt bevestigd door de federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken.
  [naar artikel]
 3. Problemen met noodcentrale Vlaams-Brabant opgelost (26/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De noodcentrale 112 is sinds 20.30 uur weer operationeel in de provincie Vlaams-Brabant. Dat meldt de brandweerzone Vlaams-Brabant West...
  [naar artikel]
 4. “Vlaams-Brabant is de vuilste provincie” (27/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams-Brabant is de vuilste provincie van Vlaanderen. Dat besluit althans N-VA-parlementslid Bart Nevens uit de zwerfvuilcijfers die hij opvroeg bij partijgenoot en bevoegd Vlaams minister Ben Weyts. Liefst veertig procent van alle opgeruimde zwerfvuil langs de snel- en gewestwegen lag immers in Vlaams-Brabant.
  [naar artikel]
 5. ‘Vlaams-Brabant is vuilste provincie’ (27/07/2016 - De Standaard)
  Vlaams-Brabant is de vuilste provincie van Vlaanderen. Dat besluit althans N-VA-parlementslid Bart Nevens uit de zwerfvuilcijfers die hij opvroeg bij partijgenoot en bevoegd Vlaams minister Ben Weyts. Liefst veertig procent van alle opgeruimde zwerfvuil langs de snel- en gewestwegen lag immers in Vlaams-Brabant.
  [naar artikel]
 6. Staking in Vlaams-Brabant blijft duren: 1 op 5 bussen is niet uitgereden (10/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het busverkeer in Vlaams-Brabant blijft ook zondag nog verstoord door een vakbondsactie. Momenteel rijdt ruim 80 procent van de bussen in Vlaams-Brabant normaal uit, zo laat De Lijn weten. De openbaarvervoermaatschappij verwacht dat de hinder nog de hele dag zal duren.
  [naar artikel]
 7. Zweedse coalitie zal provincie Vlaams-Brabant besturen (25/10/2018 - VRT NWS)
  Er is een coalitie voor de provincie Vlaams Brabant. N-VA, Open VLD, CD&V zullen samen besturen. Dat betekent dat de SP.A uit het bestuur valt in Vlaams-Brabant. En ook Groen zal niet mee besturen. Bij de verkiezingen twee weken geleden haalde N-VA als grootste partij een kwart van de stemmen. 
  [naar artikel]
 8. Directie en bonden De Lijn onderhandelen dinsdag 8 uur over staking Vlaams-Brabant (11/11/2019 - De Morgen)
  Directie en vakbonden van De Lijn onderhandelen morgen vanaf 8 uur op de hoofdzetel in Mechelen onder leiding van een sociaal bemiddelaar over het sociaal conflict bij de chauffeurs in Vlaams-Brabant dat al een week aansleept. Dat is vernomen in vakbondskringen.
  [naar artikel]
 9. Dit is het beste café van Vlaams-Brabant (30/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het beste café van Vlaams-Brabant ligt dit jaar in Langdorp, een deelgemeente van Aarschot. Het beste café van Vlaams-Brabant is ook niet zomaar een café, het is een mix tussen een Vlaamse volkskroeg en een Irish pub, en je kan er zelfs een locker huren waarin je je persoonlijke fles whisky kan bewaren, veilig voor andere dorstige stamgasten.
  [naar artikel]
 10. Noodcentrales buiten werking in Vlaams-Brabant (26/09/2019 - Metro)
  De noodcentrales zijn momenteel buiten werking in heel de provincie Vlaams-Brabant. Dat meldt de brandweerzone Vlaams-Brabant West en wordt bevestigd door de federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken. Bij de brandweer Vlaams-Brabant West in Vilvoorde liepen even voor 18 uur drie sms’jes binnen over uitgevallen communicatie met het noodnummer 112. Bij onmiddellijk nazicht bleek dat inderdaad het geval te zijn. De brandweer en ziekenwagens in de provincie Vlaams-Brabant kunnen niet meer opgeroepen worden via het vertrouwde nummer. De oorzaak van het technisch probleem is nog niet bekend. Volgens de federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken is ook het noodnummer 100 tijdelijk moeilijk bereikbaar in de provincie Vlaams-Brabant. Inwoners van Vlaams-Brabant die noodhulp nodig hebben, kunnen voor dringende medische hulp en interventies door de brandweer bellen naar 101 of naar drie gsm-nummers: 0471512804, 0471512865 en 0471512877. Het probleem situeert zich alleen in Vlaams-Brabant. In de andere provincies zijn de noodcentrales gewoon in werking. bron: Belga Het bericht Noodcentrales buiten werking in Vlaams-Brabant verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Vlaams-Brabant: wie zijn de stemmenkanonnen en wie is er (niet) verkozen? (27/05/2019 - VRT NWS)
  Ook in Vlaams-Brabant is Vlaams Belang de grote winnaar, al blijft de partij steken op de derde plaats. N-VA houdt stand in de Kamer maar moet in Vlaanderen terrein prijsgeven. Bij Open VLD is de achteruitgang nog een stuk groter, daar kan Maggie De Block niet meer overtuigen.
  [naar artikel]
 12. Stakingsactie treft busverkeer De Lijn in Vlaams-Brabant (30/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een stakingsactie verstoort donderdag het busverkeer in delen van Vlaams-Brabant. De vakbonden uiten daarmee hun ongenoegen over de rij- en rusttijden. Dat meldt De Lijn Vlaams-Brabant.
  [naar artikel]
 13. Vakbondsacties De Lijn – Busverkeer Vlaams-Brabant blijft verstoord (11/11/2019 - Metro)
  Het busverkeer in Vlaams-Brabant blijft ook zondag nog verstoord door een vakbondsactie. Momenteel rijdt ruim 80 procent van de bussen in Vlaams-Brabant normaal uit, zo laat De Lijn weten. De openbaarvervoermaatschappij verwacht dat de hinder nog de hele dag zal duren. “Zowel in de Vlaamse Rand als in de regio rond Leuven zijn er nog heel wat ritten die niet gereden worden. Busgebruikers moeten er in die regio’s dan ook nog altijd rekening mee houden dat hun bus niet passeert aan de haltes”, klinkt het. Bron: Belga   Het bericht Vakbondsacties De Lijn – Busverkeer Vlaams-Brabant blijft verstoord verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Vakbondsacties De Lijn – Busverkeer Vlaams-Brabant blijft verstoord (10/11/2019 - Metro)
  Het busverkeer in Vlaams-Brabant blijft ook zondag nog verstoord door een vakbondsactie. Momenteel rijdt ruim 80 procent van de bussen in Vlaams-Brabant normaal uit, zo laat De Lijn weten. De openbaarvervoermaatschappij verwacht dat de hinder nog de hele dag zal duren. “Zowel in de Vlaamse Rand als in de regio rond Leuven zijn er nog heel wat ritten die niet gereden worden. Busgebruikers moeten er in die regio’s dan ook nog altijd rekening mee houden dat hun bus niet passeert aan de haltes”, klinkt het. bron: Belga   Het bericht Vakbondsacties De Lijn – Busverkeer Vlaams-Brabant blijft verstoord verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Een derde van de bussen in Vlaams-Brabant rijdt niet uit door staking (09/11/2019 - De Standaard)
  De stakingsactie bij De Lijn in Vlaams-Brabant, die dinsdag spontaan begon in de Vlaamse Rand en nadien uitbreidde tot de hele provincie, blijft voortduren.
  [naar artikel]
 16. In Vlaams-Brabant heb je het meest kans om geflitst te worden (18/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  De Vlaamse flitspalen zijn het actiefst in Vlaams-Brabant, zo blijkt uit cijfers die Vlaams Parlementslid Orry Van de Wauwer (CD&V) opvroeg. In die provincie is het aantal niet-werkende flitspalen het laagst, met als gevolg dat 87 procent van alle flitspalen er operationeel is.
  [naar artikel]
 17. Staking treft 1 op 3 lijnbussen in Vlaams-Brabant (09/11/2019 - De Tijd)
  14:45 Door de aanhoudende staking bij de buschauffeurs van De Lijn rijdt zaterdag 1 op 3 bussen in Vlaams-Brabant niet uit.
  [naar artikel]
 18. Een op de tien bussen De Lijn niet uitgereden in Vlaams-Brabant (08/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het busverkeer van De Lijn in Vlaams-Brabant is vanochtend in beperkte mate gehinderd door de vakbondsactie in verband met de technische
  [naar artikel]
 19. Derde van de bussen in Vlaams-Brabant rijdt niet uit door staking De Lijn (09/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De stakingsactie bij De Lijn in Vlaams-Brabant, die dinsdag spontaan begon in de Vlaamse Rand en nadien uitbreidde tot de hele provincie, blijft...
  [naar artikel]
 20. Opnieuw stakingsdreiging bij De Lijn Vlaams-Brabant (30/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  De vakbonden bij De Lijn Vlaams-Brabant hebben een nieuwe stakingsaanzegging ingediend. Ze eisen dat er meer controleurs komen op de bussen in Brussel en de regio’s Grimbergen en Dilbeek. Op 10 juli was er nochtans een akkoord bereikt, maar de vakbonden werden nadien teruggefloten door hun achterban. Vakbonden en directie overlegden dinsdag opnieuw in Mechelen, maar zonder resultaat. Op 20 augustus is nieuw overleg gepland.
  [naar artikel]
 21. Opnieuw stakingsdreiging bij De Lijn Vlaams-Brabant (30/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  De vakbonden bij De Lijn Vlaams-Brabant hebben een nieuwe stakingsaanzegging ingediend. Ze eisen dat er meer controleurs komen op de bussen in Brussel en de regio’s Grimbergen en Dilbeek. Op 10 juli was er nochtans een akkoord bereikt, maar de vakbonden werden nadien teruggefloten door hun achterban. Vakbonden en directie overlegden dinsdag opnieuw in Mechelen, maar zonder resultaat. Op 20 augustus is nieuw overleg gepland.
  [naar artikel]
 22. Provincie Vlaams-Brabant: Eerste officiële resultaten zijn er (14/10/2018 - De Standaard)
  In de provincie Vlaams-Brabant zijn de eerste heel gedeeltelijke officiële resultaten bekend. Met 20 van de 796 stembureaus geteld (goed voor 18.142 stemmen), is Vlaams Belang in de provincie Vlaams-Brabant voorlopig de grootste met 19,3 procent, gevolgd door Groen met 18,2 procent.
  [naar artikel]
 23. Ruim derde van ritten De Lijn niet uitgevoerd in Vlaams-Brabant door staking (15/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het busverkeer van De Lijn in Vlaams-Brabant verloopt ook deze ochtend met veel problemen. "Iets meer dan 60 procent van de vroege ochtendritten is...
  [naar artikel]
 24. Vlaams-Brabant is verkavelingskampioen (07/03/2018 - Apache)
  In Vlaams-Brabant werd de afgelopen twee jaar nog het meest gebruik gemaakt van een controversiële uitzonderingsregel om gronden te verkavelen.
  [naar artikel]
 25. Zo heeft Vlaams-Brabant gestemd: Groen en Vlaams Belang sterkste stijgers (26/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Volg hier live hoe er gestemd werd in jouw provincie. In Vlaams-Brabant dingen kopstukken Theo Francken (N-VA), Maggie De Block (Open VLD) en Dries...
  [naar artikel]
 26. Wateroverlast Vlaams-Brabant door regen (30/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de gemeente Alsemberg, in Vlaams-Brabant, stond het water deze avond even heel hoog. Op beelden is te zien hoe de Brusselsesteenweg deels was
  [naar artikel]
 27. Vakbondsactie verstoort ook vrijdag busverkeer in Vlaams-Brabant (31/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  De vakbondsactie bij De Lijn zal ook vrijdag het busverkeer in het noorden en oosten van Vlaams-Brabant verstoren. Dat heeft De Lijn Vlaams-Brabant gemeld.
  [naar artikel]
 28. Herlees al het verkiezingsnieuws uit Vlaams-Brabant (26/05/2019 - Knack)
  In Vlaams-Brabant houdt N-VA onder impuls van Theo Francken goed stand. Grote winnaar is Vlaams Belang van Dries Van Langenhove. Ook Groen en PVDA winnen enkele procentpunten. Open VLD van Maggie De Block is de grote verliezer.
  [naar artikel]
 29. Vlaams-Brabant: eerste resultaten voorspellen flinke winst Vlaams Belang (26/05/2019 - Knack)
  Volg hier live alle ontwikkelingen over de verkiezingsdag in de provincie Vlaams Brabant, waar een federale clash plaatsvindt tussen Theo Francken (N-VA), Maggie De Block (Open VLD), Koen Geens (CD&V) en Dries Van Langenhove.
  [naar artikel]
 30. Vlaams-Brabant stimuleert anderstaligen om kinderen in de thuistaal voor te lezen (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De provincie Vlaams-Brabant lanceert in samenwerking met de vzw Linc in de bibliotheken van Machelen, Ternat, Liedekerke en Beersel het project...
  [naar artikel]
 31. Verlaagde permanentie in brandweerkazernes Vlaams-Brabant: vakbond niet te spreken (30/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het gemeenschappelijk vakbondsfront is niet te spreken over het feit dat de hulpverleningszone Vlaams-Brabant West in haar nieuw personeelsplan opteert voor de vermindering van de permanenties in de kazernes. Dat verhoogt volgens de vakbonden het veiligheidsrisico voor de burgers.
  [naar artikel]
 32. Wateroverlast in Vlaams-Brabant en Limburg (23/07/2016 - De Tijd)
  22:58 Het zware onweer dat zaterdagnamiddag en -avond over het oosten van Vlaams-Brabant trok, zorgde voor grote problemen. De gemeentes Kortenaken en Linter kondigden het rampenplan af.
  [naar artikel]
 33. 18 maanden cel voor afpersing van callgirl én haar klanten waaronder een Vlaams Parlementslid (27/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een koppel uit Vlaams-Brabant is net door de rechters in Mechelen schuldig bevonden aan afpersing van een callgirl (36) uit Duffel en veroordeeld...
  [naar artikel]
 34. Technische diensten en beperkt deel chauffeurs De Lijn Vlaams-Brabant staken (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij De Lijn Vlaams-Brabant zijn vandaag zo goed als alle werknemers van de technische diensten niet aan het werk. Ook één op tien bussen is niet
  [naar artikel]
 35. KAMER: N-VA houdt stand in Vlaams-Brabant, Open Vld grootste verliezer (27/05/2019 - Metro)
  De N-VA houdt stand in Vlaams-Brabant, met een verlies van 0,3 procentpunt. De partij van voormalige staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken blijft nu alle stemmen geteld zijn met 28,08 procent uitgesproken de grootste in de Kamer. Open Vld, met zijn opvolger op Asiel en Migratie Maggie De Block, blijft op de tweede plaats staan, maar verliest wel sterk: ze verliest 9,66 procentpunt en strandt op 15,39 procent. Vlaams Belang met lijsttrekker Dries Van Langenhove, die als onafhankelijke opkwam, is ook in Vlaams-Brabant de grootste winnaar. De partij haalde in 2014 de kiesdrempel niet en wint nu 9,21 procentpunt, om te stranden op 13,46 procent. De extreemrechtse partij wordt zo de vierde partij in Vlaams-Brabant, net na CD&V van Koen Geens (13,73, -2,8 procentpunt). Sp.a verliest 2,49 procentpunt en duikt onder de 10 procent (9,49 procent). De partij wordt zo de kleinste voor Vlaams-Brabant in de Kamer. Groen wint 3,13 procent en eindigt op 11,83 procent. PVDA krijgt er 2,92 procentpunt bij, maar haalt de kiesdrempel niet (4,78 procent). bron: Belga Het bericht KAMER: N-VA houdt stand in Vlaams-Brabant, Open Vld grootste verliezer verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. 18 maanden cel voor koppel dat callgirl én haar klanten, waaronder Vlaams parlementslid, afperste (27/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een koppel uit Vlaams-Brabant is net door de rechters in Mechelen schuldig bevonden aan afpersing van een callgirl (36) uit Duffel en veroordeeld...
  [naar artikel]
 37. 15 Brabantse gemeentes mogen gazon niet meer besproeien (20/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  De provinciegouverneur van Vlaams-Brabant vaardigt een politiebesluit uit dat onnodig waterverbruik verbiedt in vijftien gemeenten in de provincie. Verspilling van leidingwater wordt daar verboden vanaf maandag 23 juli. Dat meldt de provincie Vlaams-Brabant vrijdag.
  [naar artikel]
 38. SP.A verliest nu ook Vlaams-Brabant (25/10/2018 - De Standaard)
  Vlaams-Brabant heeft een nieuw provinciebestuur, N-VA, Open VLD en CD&V zijn het eens geraakt over de inhoudelijke lijnen. Er is geen plaats voor SP.A en Groen. Eerder kreeg SP.A ook al de bons in Limburg en Antwerpen.
  [naar artikel]
 39. SP.A verliest nu ook Vlaams-Brabant (25/10/2018 - De Standaard)
  Vlaams-Brabant heeft een nieuw provinciebestuur, N-VA, Open VLD en CD&V zijn het eens geraakt over de inhoudelijke lijnen. Er is geen plaats voor SP.A en Groen. Eerder kreeg SP.A ook al de bons in Limburg en Antwerpen.
  [naar artikel]
 40. Personeel De Lijn blijft staken in Vlaams-Brabant (13/11/2019 - Metro)
  De verzoeningsvergadering tussen de directie van De Lijn en de vakbonden over het sociaal conflict in Vlaams-Brabant is mislukt. Dat is vernomen bij onderhandelaars van de christelijke en de liberale vakbond. Een deel van de buschauffeurs staakt al acht dagen. Met de stakingsactie protesteren de vakbonden tegen tal van problemen bij De Lijn in Vlaams-Brabant, waaronder het personeelstekort, de onregelmatige werkroosters in de chauffeursplanning, het niet toekennen van verloven, de slecht werkende personeelsadministratie, de manklopende organisatie in de technische diensten en de slechte planning voor de controleurs. Vakbondssecretaris Erik Quisthoudt (ACLVB) zegt dat de staking in Vlaams-Brabant voortgezet wordt. Wat betreft de stakingsactie voor heel Vlaanderen, die het ACOD vooraf in geval van een mislukking van de verzoeningsvergadering voor morgen had aangekondigd, gaat de liberale vakbond deze namiddag zijn standpunt bepalen. Bron: Belga   Het bericht Personeel De Lijn blijft staken in Vlaams-Brabant verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Personeel De Lijn blijft staken in Vlaams-Brabant (12/11/2019 - Metro)
  De verzoeningsvergadering tussen de directie van De Lijn en de vakbonden over het sociaal conflict in Vlaams-Brabant is mislukt. Dat is vernomen bij onderhandelaars van de christelijke en de liberale vakbond. Een deel van de buschauffeurs staakt al acht dagen. Met de stakingsactie protesteren de vakbonden tegen tal van problemen bij De Lijn in Vlaams-Brabant, waaronder het personeelstekort, de onregelmatige werkroosters in de chauffeursplanning, het niet toekennen van verloven, de slecht werkende personeelsadministratie, de manklopende organisatie in de technische diensten en de slechte planning voor de controleurs. Vakbondssecretaris Erik Quisthoudt (ACLVB) zegt dat de staking in Vlaams-Brabant voortgezet wordt. Wat betreft de stakingsactie voor heel Vlaanderen, die het ACOD vooraf in geval van een mislukking van de verzoeningsvergadering voor morgen had aangekondigd, gaat de liberale vakbond deze namiddag zijn standpunt bepalen. bron: Belga   Het bericht Personeel De Lijn blijft staken in Vlaams-Brabant verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Personeel De Lijn blijft staken in Vlaams-Brabant (13/11/2019 - Metro)
  De verzoeningsvergadering tussen de directie van De Lijn en de vakbonden over het sociaal conflict in Vlaams-Brabant is mislukt. Dat is vernomen bij onderhandelaars van de christelijke en de liberale vakbond. Een deel van de buschauffeurs staakt al acht dagen. Met de stakingsactie protesteren de vakbonden tegen tal van problemen bij De Lijn in Vlaams-Brabant, waaronder het personeelstekort, de onregelmatige werkroosters in de chauffeursplanning, het niet toekennen van verloven, de slecht werkende personeelsadministratie, de manklopende organisatie in de technische diensten en de slechte planning voor de controleurs. Vakbondssecretaris Erik Quisthoudt (ACLVB) zegt dat de staking in Vlaams-Brabant voortgezet wordt. Wat betreft de stakingsactie voor heel Vlaanderen, die het ACOD vooraf in geval van een mislukking van de verzoeningsvergadering voor morgen had aangekondigd, gaat de liberale vakbond deze namiddag zijn standpunt bepalen. Bron: Belga   Het bericht Personeel De Lijn blijft staken in Vlaams-Brabant verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Vlaams-Brabant: N-VA houdt stand, Vlaams Belang wint fors, Open VLD verliest (26/05/2019 - Knack)
  Volg hier live alle ontwikkelingen over de verkiezingsdag in de provincie Vlaams-Brabant, waar een federale clash plaatsvindt tussen Theo Francken (N-VA), Maggie De Block (Open VLD), Koen Geens (CD&V) en Dries Van Langenhove.
  [naar artikel]
 44. Dries Van Langenhove wordt federaal lijsttrekker voor Vlaams Belang in Vlaams-Brabant (09/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Dries Van Langenhove, oprichter van het extreemrechtse Schild en Vriend, is woensdag voorgesteld als lijsttrekker van Vlaams Belang voor de Kamer in Vlaams-Brabant. Eerder op de dag had Vlaams Belang-voorzitter Van Grieken al aangeven dat hij een “wit konijn” uit zijn hoed zal toveren.
  [naar artikel]
 45. Busverkeer in Limburg en Vlaams-Brabant blijft sterk verstoord (14/02/2019 - De Standaard)
  De buschauffeurs van De Lijn voeren ook donderdag nog actie in de provincies Limburg en Vlaams-Brabant.
  [naar artikel]
 46. Stroompanne in Brussel en Vlaams-Brabant van de baan (20/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In delen van Brussel en Vlaams-Brabant is maandag kort voor 11.00 uur de stroom weggevallen. Tegen 11.35 uur was het probleem opgelost, meldt de
  [naar artikel]
 47. De Stemming: Vlaams-Brabant en Brussel (09/10/2017 - VRT NWS)
  Eén jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen staat Marc Van de Looverbosch stil bij het politieke landschap in Vlaanderen. Vandaag: Vlaams-Brabant en Brussel.
  [naar artikel]
 48. Politie schiet na achtervolging man dood in Mechelen (12/02/2019 - Metro)
  De politie heeft vandaag in Mechelen een man neergeschoten na een achtervolging. De man is nadien aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt VTM NIEUWS en het nieuws wordt bevestigd door de politie Mechelen-Willebroek. De politie moest ter plaatse komen voor een zaak van intrafamiliaal geweld. Het incident zou gestart zijn op het grondgebied van Zemst, in Vlaams-Brabant. bron: Belga Het bericht Politie schiet na achtervolging man dood in Mechelen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. Buschauffeurs leggen onaangekondigd werk neer in Vlaams-Brabant (23/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In stelplaats Leerbeek bij De Lijn Vlaams-Brabant is vanochtend om 6 uur een onaangekondigde staking begonnen onder buschauffeurs. Daardoor is
  [naar artikel]
 50. De Lijn dreigt opnieuw met staking in Vlaams-Brabant (30/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De vakbonden bij De Lijn Vlaams-Brabant hebben een nieuwe stakingsaanzegging ingediend. Ze eisen dat er meer controleurs komen op de bussen in...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.