Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 August 2020
02:27 uur

Echte kalverliefde: geadtopeerde koe wacht elke ochtend op een knuffel van haar baasje

Het Belang van Limburg

01/08/2020 - 06:06

Maak kennis met Jenna de melkkoe. Jenna is echter een speciaal geval: ze is onvruchtbaar én ze kan geen melk produceren. De boer was van plan om Jenna te laten inslapen. Toen Jenna drie dagen oud was, werd ze geadopteerd door Ryan. Sinds de dag van adoptie gaat er geen ochtend voorbij of Jenan staat enthousiast aan het raam te wachten om haar baasje te knuffelen. En dat gaat er soms heftig aan toe...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. VIDEO. Hond wacht baasje elke dag op voor knuffel (12/06/2018 - Metro)
  De vriendschap tussen mens en dier kan ver gaan. Dat bewijst een onafscheidelijke duo bestaande uit een man en een hond. De schattige viervoeter is zo dol op zijn baasje dat hij hem elke dag staat op te wachten. Wanneer hij eindelijk thuiskomt, verwelkomt het beestje hem met een poot en een dikke knuffel. Lees ook : Hond wacht 28 uur bij verdwaald meisje Het bericht VIDEO. Hond wacht baasje elke dag op voor knuffel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Na massale zoektocht via Facebook: baasje van knuffel is gevonden (05/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Toen ze eind februari onderweg was naar een skioord in Oostenrijk, vond de Vlaamse Sandy Bauwens een knuffel op een parking langs de snelweg in Duitsland. Die had ze zien liggen nadat een wagen met Belgische nummerplaat vertrokken was. Via Facebook ging ze op zoek naar het baasje van de knuffel. Met resultaat.
  [naar artikel]
 3. Na massale zoektocht via Facebook: baasje van knuffel is gevonden (05/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Toen ze eind februari onderweg was naar een skioord in Oostenrijk, vond de Vlaamse Sandy Bauwens een knuffel op een parking langs de snelweg in Duitsland. Die had ze zien liggen nadat een wagen met Belgische nummerplaat vertrokken was. Via Facebook ging ze op zoek naar het baasje van de knuffel. Met resultaat.
  [naar artikel]
 4. Na massale zoektocht via Facebook: baasje van knuffel is gevonden (05/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Toen ze eind februari onderweg was naar een skioord in Oostenrijk, vond de Vlaamse Sandy Bauwens een knuffel op een parking langs de snelweg in Duitsland. Die had ze zien liggen nadat een wagen met Belgische nummerplaat vertrokken was. Via Facebook ging ze op zoek naar het baasje van de knuffel. Met resultaat.
  [naar artikel]
 5. 9-jarige Sebastien verloor knuffel op weg naar de sneeuw, Facebook bezorgt hem terug (05/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het baasje van de knuffel die de Vlaamse Sandy Bauwens eind februari gevonden had op een parking langs de snelweg in Duitsland, is terecht. De
  [naar artikel]
 6. VIDEO. Hond zoekt verkoeling in ijsmachine (15/06/2018 - Metro)
  Op warme dagen gaat iedereen op zoek naar verkoeling. Ook deze schattige hond uit North Carolina. Na een wandeling in de hitte waren de baasjes hun witte husky kwijt. Na even zoeken, zagen ze de staart van de viervoeter uit de ijsmachine bengelen.  De slimme hond zocht een koel plekje, en waar is het kouder dan in de ijsmachine van zijn baasje? Die plaatste een video van zijn huisdier op Facebook. Het filmpje werd ondertussen meer dan 11 miljoen keer bekeken. Lees ook : VIDEO. Hond wacht baasje elke dag op voor knuffel Het bericht VIDEO. Hond zoekt verkoeling in ijsmachine verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Vertederend: trouwe hond wacht elke dag twaalf uur aan station, tot zijn baasje terugkomt van zijn werk (03/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Elke dag zit de trouwe hond al kwispelend te wachten op zijn baasje, een slechtziende man uit Chongqing in China. Het is een vertederend beeld dat...
  [naar artikel]
 8. Knuffel zoekt baasje: "Misschien heeft de knuffel wel grote betekenis" (14/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Wuestenberg uit Assebroek is op zoek naar de eigenaar van een knuffelbeest dat ze gisterenochtend vond op de hoek van de Burg en de Blinde
  [naar artikel]
 9. "Het was een knuffel zoals een echte knuffel moet zijn!" (19/10/2018 - VRT NWS)
  "Ik sta hier al sinds 4 uur deze ochtend en ik ben al een fan van u sinds ik 8 jaar ben." Met een handgeschreven bord in de handen hoopte India Brown afgelopen dinsdag prins Harry te lokken tijdens zijn bezoek aan Melbourne. En het lukte, wat bij het 19-jarige meisje de emoties hoog deed oplaaien. Toen de prins haar ook nog eens omhelsde, kreeg de ontmoeting zelfs popster-allures. De foto’s gingen daarna alvast snel viraal.
  [naar artikel]
 10. Vrouw krijgt knuffel van onbekende na paniekaanval (02/07/2018 - Metro)
  Toen de 21-jarige Jade van den Akker na een slecht sollicitatiegesprek een paniekaanval kreeg, dacht ze dat niks haar dag beter ging maken. De knuffel van een onbekend meisje maakte een wereld van verschil.  De 21-jarige Jade van den Akker is een aantal maanden geleden gediagnosticeerd met een angststoornis. “Afgelopen woensdag had ik een sollicitatiegesprek wat niet lekker liep en een vervelende aanvaring met iemand uit mijn verleden”, schrijft ze op Facebook. Jade schrijft dat ze op het Amstel station in Amsterdam in tranen is uitgebarsten en vervolgens werd aangestaard door allemaal vreemden. “Ik stond in mijn eentje te huilen. Ik werd aangestaard door alle vreemden om me heen omdat de make-up tot mijn onderkin zat en dat maakte mijn angst alleen maar groter”, vervolgt ze haar bericht. Een knuffel Gelukkig kwam er een vreemd meisje naar Jade toegelopen. “Ze gaf me een knuffel en zei ‘Gaat het wel? Ik ken je helemaal niet maar ik zie dat het helemaal niet goed met je gaat”. Gevonden “Op dat moment voelde het echt alsof ik tussen alle vreemden een vriendin had gevonden. Tijd om haar te bedanken had ik niet want de intercity die ze moest hebben kwam het spoor binnen rijden.” Jade had het bericht op sociale media gedeeld, in de hoop het meisje te vinden. Ze wilde het meisje namelijk bedanken voor haar lieve woorden. En dat is gelukt! Lees ook : VIDEO. Hond wacht baasje elke dag op voor knuffel Het bericht Vrouw krijgt knuffel van onbekende na paniekaanval verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Knuffel gevonden op skivakantie. Oproep naar (Belgisch) baasje wordt massaal gedeeld (05/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse Sandy Bauwens is via Facebook op zoek naar de (Belgische) eigenaar van een knuffel die ze gevonden heeft in Duitsland, toen ze op weg
  [naar artikel]
 12. Video. Deze hond verstijft elke keer van angst bij de dierenarts (08/05/2018 - Metro)
  De meeste honden vinden het geen pretje om naar de dierenarts te gaan. Maar deze hond moet wel echt doodsbang zijn. Elke keer dat het nog maar in de buurt van een dierenarts komt, verstijft het arme beestje van angst.  De Amerikaanse Joshua Snelling, het baasje van de hond, kijkt er ondertussen niet meer van op. Iedere keer dat hij zijn schattige Shih Tzu naar de dierenarts brengt, doet het dier alsof het een standbeeld is. Hilarisch Snelling filmde de situatie en postte het op Youtube. De video toont hoe het hondje stokstijf op de onderzoekstafel blijft staan. “Ik snap het niet, dit doet hij elke keer”, hoor je het baasje zeggen. “Mijn hond is zo raar, hilarisch”. Lees ook: – Deze hondjes zijn op zoek naar een nieuw baasje – Video. Hond wacht elke dag 12 uur aan metrostation op baasje Het bericht Video. Deze hond verstijft elke keer van angst bij de dierenarts verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Fantastisch: Amber opnieuw herenigd met knuffel dankzij opsporingsbericht politie (14/08/2016 - De Morgen)
  De politiezone Westkust kon vandaag goed nieuws delen op zijn Facebookpagina. Dankzij een oproep op Facebook werd Amber uit Buizingen opnieuw herenigd met haar favoriete knuffel. Het meisje verloor het konijn vorige week in Nieuwpoort en haar mama riep op de sociaalnetwerksite op om de knuffel van haar dochter te zoeken. Met resultaat!
  [naar artikel]
 14. Ook honden rouwen bij overlijden van hun baasje: “Snuffelen aan de dode helpt om afscheid te nemen” (03/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Viervoeter Sully houdt zelfs na de dood van zijn baasje George H.W. Bush trouw de wacht bij diens doodskist. Alsof de blonde labrador nog even tijd...
  [naar artikel]
 15. Video. Hond wacht elke dag 12 uur aan metrostation op baasje (04/05/2018 - Metro)
  Van een trouwe viervoeter gesproken! In het Chinese Chongqing neemt een slechtziende man elke dag de metro naar zijn werk. Omdat hij niet alleen over straat kan lopen, begeleidt zijn hond hem naar het metrostation, maar daar stopt de liefde voor zijn baasje niet. Twaalf uur lang blijft het vrolijke dier aan de ingang wachten. En dat vinden de gebruikers van de sociale netwerksite Weibo zo hartverwarmend dat de beelden van de hond al honderdduizenden keren zijn gedeeld. Deze kwispelende hond is niet alleen superschattig, maar ook hondstrouw. Het goudbruine beest blijft flink zitten, zonder ketting of leiband. “Hij is altijd al zo loyaal geweest”, vertelt de eigenaar van het dier aan Pear Video. Ook de buurtbewoners zijn fan: “Hij doet geen vlieg kwaad en hij kan er echt van genieten als iemand hem even komt aaien tijdens het wachten.” Instafamous Ondertussen is de hond een ster in China. Tienduizenden mensen posten foto’s van hem op Weibo onder de hashtag #CelebrityDogEverydayWaitsForOwnerToFinishWork. De positieve reacties zijn eindeloos: “Van de moraal uit het dierenrijk kunnen we nog iets leren!” Lees ook: Hondenliefhebbers doen nu massaal aan ‘dog yoga’ Het bericht Video. Hond wacht elke dag 12 uur aan metrostation op baasje verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Ook honden rouwen bij overlijden van hun baasje: “Laten snuffelen aan de dode helpt om afscheid te nemen” (03/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Viervoeter Sully houdt zelfs na de dood van zijn baasje George H.W. Bush trouw de wacht bij diens doodskist. Alsof de blonde labrador nog even tijd...
  [naar artikel]
 17. Jongen laat smeekbede achter bij knuffel die te duur was voor zijn mama: “koop hem alsjeblieft niet.” En dan moet het mooiste nog komen (27/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De tienjarige Leon was in de winkel helemaal gek geworden van een knuffel van een panda. Zijn moeder kon die echter niet betalen tot haar loon gestort werd, dus moest Leon nog enkele dagen wachten. Om er zeker van de te zijn dat de knuffel niet verkocht werd, liet Leon een heuse smeekbede achter op de doos van de knuffel.
  [naar artikel]
 18. Verloren knuffelkonijn herenigd met 'baasje' via Twitter van Gentse politie (18/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het meisje dat haar knuffelkonijn tijdens de Winterfeesten kwijtraakte, werd woensdagnamiddag herenigd met haar favoriete knuffel. De Gentse politie plaatste vorige week een ‘opsporingsbericht’ op twitter, waar de familie meteen op reageerde.
  [naar artikel]
 19. Jarenlang bracht ze haar overleden baasje bezoekjes, tot ze zelf de strijd verloor (21/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Wanneer ze haar baasje op het kerkhof mocht bezoeken, was koningspoedel Daisy door het dolle heen. De trouwe viervoeter uit het Oost-Vlaamse Burst wist blindelings de weg naar het graf van haar baasje Johan Clippeleer, die in 2015 overleed aan ALS. Weduwe Rita Noerens heeft de hond nu met spijt in het hart moeten laten inslapen.
  [naar artikel]
 20. Antwerpse wegpolitie maakt kind dat knuffel verloor weer blij (11/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse wegpolitie heeft een meisje dat haar favoriete Zikki-knuffel was kwijtgeraakt een vervanger voor haar pluchen vriend bezorgd. De
  [naar artikel]
 21. Hartverscheurend beeld van hond Nala die wacht op zijn baasje, de verdwenen voetballer Sala (05/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  De hoop om de Argentijnse voetballer Emiliano Sala nog levend terug te vinden is al een tijdje opgegeven. Een Vlaams bedrijf identificeerde gisteren het wrak van zijn vliegtuigje in Het kanaal en via onderwaterrobots werd ook al de aanwezigheid van minstens één lichaam ontdekt. Op Facebook zette de zus van Sala een hartverscheurend beeld van de hond van Sala die wacht op zijn baasje...
  [naar artikel]
 22. Hartverscheurend beeld van hond Nala die wacht op zijn baasje, de verdwenen voetballer Sala (05/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De hoop om de Argentijnse voetballer Emiliano Sala nog levend terug te vinden is al een tijdje opgegeven. Een Vlaams bedrijf identificeerde gisteren het wrak van zijn vliegtuigje in Het kanaal en via onderwaterrobots werd ook al de aanwezigheid van minstens één lichaam ontdekt. Op Facebook zette de zus van Sala een hartverscheurend beeld van de hond van Sala die wacht op zijn baasje...
  [naar artikel]
 23. Man verzorgt elke ochtend het haar van zijn vrouw, de reden erachter is zo lief (20/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse haarstylist van de sterren Matt Fugate neemt elke ochtend tijd om het haar van zijn vrouw Laura Gammel in model te brengen. De reden erachter is heel simpel: het is hun manier om quality time met elkaar door te brengen.
  [naar artikel]
 24. Hond wacht maand lang op baasje aan afgebrande woning (09/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een hond die de vreselijke natuurbranden in Noord-Californië overleefde, heeft bijna een maand op zijn baasje gewacht aan de ruïnes van hun woning.
  [naar artikel]
 25. Schattig: kat die oren verloor, lijkt op favoriete knuffel (05/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Mensen zeiden me dat onze kat Otitis op een zeehond leek en daarom bracht ik een knuffel mee naar huis die heel erg op haar leek. Het werd
  [naar artikel]
 26. Trouwe hond wacht al een week bij ingang van ziekenhuis op zijn overleden baasje (15/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het baasje van hond Toto stierf een week geleden in het Pablo Sorio Hospital in San Salvador de Jujuy, Argentinië. Sindsdien leeft de trouwe...
  [naar artikel]
 27. Televisiekijkende kat laat ongenoegen duidelijk blijken wanneer zijn baasje zich durft te moeien (25/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Net als een mens, kijkt Bizon elke week steevast zijn favoriete tv-show samen met zijn baasje. Hij zit dan ook echt rechtop net als een mens en wil absoluut niet gestoord worden. En wanneer zijn baasje dat wel durft te doen...
  [naar artikel]
 28. Televisiekijkende kat laat ongenoegen duidelijk blijken wanneer zijn baasje zich durft te moeien (25/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Net als een mens, kijkt Bizon elke week steevast zijn favoriete tv-show samen met zijn baasje. Hij zit dan ook echt rechtop net als een mens en wil absoluut niet gestoord worden. En wanneer zijn baasje dat wel durft te doen...
  [naar artikel]
 29. De erg pakkende reactie van dit meisje wanneer haar knuffel verandert in echte puppy (18/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Kinderen houden van hun knuffels. Maar dromen ze niet allemaal van een echt diertje? De droom van dit meisje is alvast uitgekomen op de meest
  [naar artikel]
 30. Billie (4) heeft haar knuffel terug mede dankzij onze krant: “Mijn dochter slaapt weer als een roos” (13/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  In Het Nieuwsblad verscheen dinsdag een oproep om de knuffel van Billie (4) te helpen zoeken. Het meisje was haar aapje verloren op de Markt van Ronse. “Dankzij jullie online artikel kon de vinder ons contacteren”, zegt mama Julie.
  [naar artikel]
 31. Wie vindt AAP, de knuffel van Billie (4)? “Ze zijn al vier jaar onafscheidelijk” (11/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het is een klein drama voor de kleine vierjarige Billie. Enkele dagen geleden verloor ze haar vertrouwde knuffel en belangrijke houvast AAP. “Billie loopt al vier jaar rond met AAP”, zegt haar mama Julie D’hooge uit Wachtebeke.
  [naar artikel]
 32. Het ontroerende verhaal van Capitan, de hond die nooit het graf van zijn baasje verliet (21/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Elf jaar lang hield Capitan, een wel erg trouwe hond uit Argentinië, de wacht bij het graf van zijn baasje Miguel Guzman. De Duitse herder liep in...
  [naar artikel]
 33. Blindengeleidehond redt leven van baasje door haar uit brandend huis te halen (14/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Blindengeleidehond Yolanda is erg begaafd en begaan met haar blinde baasje. De hond belde deze maand via een speciale telefoon de hulpdiensten
  [naar artikel]
 34. Hond ruikt gas in kelder en breekt uit om baasje en haar dochtertje te redden (08/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sadie was een stoute meid, dachten de buren én de politie, die haar baasje aanvankelijk zelfs een boete gaf. De hond was losgebroken, maar toen ze...
  [naar artikel]
 35. Slimme kat redt het leven van baasje (19/06/2018 - Metro)
  De Britse kat Theo heeft het leven van zijn baasje gered door haar de hele nacht wakker te houden. De 39-jarige vrouw had een mogelijk fatale bloedklonter in haar knie. Charlotte Dixon voelde zich de hele dag niet lekker en besloot vroeg onder de wol te kruipen. Dat was buiten haar kat Theo gerekend. Het beestje sprong de hele nacht lang op haar bed en probeerde zijn baasje uit alle macht wakker te houden. Hij raakte haar gezicht aan met zijn pootje en ging meermaals op haar hoofd zitten. Volgens Dixon heeft haar huisdier een goede intuïtie. “Hij voelt altijd aan wanneer ik me niet goed voel”, aldus de vrouw. Bloedklonter De volgende ochtend voelde Dixon zich nog steeds niet beter. Daarom belde ze een ambulance die haar naar het ziekenhuis bracht. Daar bleek dat ze een levensgevaarlijke bloedklonter in haar knie had. De Britse dacht dat ze enkel vermoeid was omdat haar huisdier haar de hele nacht had wakker gehouden. Dat was een geluk, vonden de dokters. Wanneer ze ’s nachts ingedommeld zou zijn, was ze waarschijnlijk niet meer wakker geworden. Zo zie je dat een poes in huis hebben goed kan zijn voor je gezondheid. Lees ook : Kat overleeft rit van 360 kilometer in autoradiator Het bericht Slimme kat redt het leven van baasje verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Uiterst schattige kitten geeft baasje een kusje terug (09/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Fadwa Abbas, een psychologiestudent uit Beiroet, ziet haar kitten Handsome dolgraag en kust het diertje dan ook geregeld. Kleine Handsome is dat intussen zo gewoon dat ze prompt haar baasje een kusje op haar wang teruggeeft.
  [naar artikel]
 37. Kat van Karl Lagerfeld 'gebroken' na dood van haar baasje (20/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Choupette, de wereldberoemde kat van Karl Lagerfeld, is erg verdrietig nu haar baasje is overleden. “Choupette probeert op haar manier om te gaan...
  [naar artikel]
 38. Hongerige straathond bezoekt elke dag restaurant en wacht geduldig op eten (17/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een hongerige straathond - die ‘Subway Sally’ wordt genoemd - is erg populair op sociale media nadat er beelden van het dier op TikTok verschenen. Volgens de maker van de beelden bezoekt de hond al “een jaar lang elke dag” de broodjeszaak waar hij werkt, en wacht ze geduldig tot iemand haar iets te eten geeft.
  [naar artikel]
 39. 'Al sinds onze kinderjaren namen wij ons voor een gezin te stichten. was nu de tijd eindelijk rijp?' (30/09/2017 - De Morgen)
  Een kalverliefde die bij elke vakantie opflakkerde. Een jongen en een meisje voorbestemd voor elkaar. Liesbeth (45) mijmert nog over hoe het leven zou zijn met die stoere jongen uit de duinen.
  [naar artikel]
 40. 'Al sinds onze kinderjaren namen wij ons voor een gezin te stichten. was nu de tijd eindelijk rijp?' (07/04/2019 - De Morgen)
  Een kalverliefde die bij elke vakantie opflakkerde. Een jongen en een meisje voorbestemd voor elkaar. Liesbeth (45) mijmert nog over hoe het leven zou zijn met die stoere jongen uit de duinen.
  [naar artikel]
 41. Oef! Schattige puppy’s veilig en wel teruggevonden nadat ze gestolen werden bij gewapende overal (29/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jessica en haar man hebben twee maanden geleden een nestje bulldogpups verwelkomd. Toen ze deze week op een ochtend een potentieel baasje voor een...
  [naar artikel]
 42. Oef! Schattige puppy’s veilig en wel teruggevonden nadat ze gestolen werden bij gewapende overval (29/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jessica en haar man hebben twee maanden geleden een nestje bulldogpups verwelkomd. Toen ze deze week op een ochtend een potentieel baasje voor een...
  [naar artikel]
 43. Hond loopt tot twee keer toe 30 kilometer terug naar huis als baasje haar van de hand doet. Maar nu is ze toch gelukkig bij nieuwe familie (22/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zes jaar lang had ze een warme thuis maar toen haar baasje verhuisde naar een plek waar hij haar niet kon meenemen, verkaste Cathleen naar een...
  [naar artikel]
 44. Puppy vangt giftige slangenbeet op voor baasje: “Hij is mijn held” (04/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Met een bolle rechterkaak gaat Todd, de puppy van Paula, de wereld rond. Dat hij er zo uitziet, is een gevolg van een giftige slangenbeet. De golden retriever heeft een echte heldendaad verricht want door zelf de beet op te vangen, behoedde hij zijn baasje van erger.
  [naar artikel]
 45. VIDEO. Deze kaketoe gaat uit zijn dak als hij zijn baasje ziet (14/11/2017 - Metro)
  Iedereen met huisdieren kan het beamen: we zijn teleurgesteld als ze niet razend enthousiast zijn als we thuiskomen. Onni de kaketoe heeft die boodschap begrepen en reageert immer en altijd onstuimig als hij zijn baasje ziet.  Onni de kaketoe spendeert graag zijn dagen met zonnebaden voor het venster en naar buiten staren. Toen hij een bekend gezicht zag passeren, was hij dan ook door het dolle heen. De schattige vogel heette zijn baasje welkom met een vreugdedansje. Lees ook : Hartverwarmend: hond overleeft bosbrand en wacht op baasjes
  [naar artikel]
 46. Broer slachtoffer geeft emotionele knuffel in rechtszaal aan agente die zich van verdieping vergiste en man doodschoot in zijn eigen appartement (03/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Brandt Jean veegde een traan weg op de getuigenbank. Zijn stem stokte meer en meer. “Mag ik haar een knuffel geven?” vroeg de 18-jarige aan de...
  [naar artikel]
 47. Knuffel met assen van opa helpt Jef verdriet verwerken (12/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  TONGERENJef (4) en zijn knuffel zijn onafscheidelijk, net zoals hij en zijn pas overleden opa Yvon twee handen op één buik waren. Jefs knuffel draagt ook de assen van Yvon. “Op die manier is zijn opa altijd heel dicht bij hem”, zegt de Tongerse Nelleke Bas, de mama van Jef.
  [naar artikel]
 48. VIDEO. Kat valt haar baasje aan elke keer als ze zingt (12/06/2019 - Metro)
  “Met dat kattengejank”, moet de kat denken. Liz Kronyak houdt ervan om thuis te zingen. De 29-jarige vrouw uit Secaucus in de Amerikaanse staat New Jersey heeft alleen last van een vierpotige medebewoner die haar zangkwaliteiten niet weet te appreciëren. Eigen Instagrampagina Helen, zo heet de kat, laat het dan ook niet na om haar ongenoegen te uiten door haar baasje bij elke zangsessie vakkundig aan te vallen. Kronyak vindt dat zo geestig dat ze er een Instagrampagina aan gewijd heeft. Of Helen dát dan wél kan appreciëren, weet niemand. View this post on Instagram #CAPTIONTHIS !! We will be accepting entries until Sunday evening at 8pm EST! The best entry wins a really cool (TBD) prize hehehe. #goodluck #ohreallyhelen #catsofinstagram #iwillsurvive A post shared by Helen Girl (@ohreally_helen) on Jun 6, 2019 at 6:07pm PDT View this post on Instagram For those of you who didn’t have the chance to head to youtube last week, UUR WELCOME! #ohreallyhelen #catsofinstagram @cats_of_instagram A post shared by Helen Girl (@ohreally_helen) on May 21, 2019 at 3:54am PDT View this post on Instagram Singing its “alright” doesn’t actually make it alright….. #ohreallyhelen #catsofinstagram @cats_of_instagram A post shared by Helen Girl (@ohreally_helen) on Apr 28, 2019 at 7:32pm PDT Lees ook : VIDEO. Slapende hond laat scheetje. De reactie van de kat is geweldig! Het bericht VIDEO. Kat valt haar baasje aan elke keer als ze zingt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. Nadia verrast shoppers op vooravond Valentijn met ‘Ik hou van u’, het lievelingsliedje van haar overleden man, en een warme knuffel’ (14/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  De nietsvermoedende bezoekers van het Waasland Shopping Center werden woensdagavond verrast door een flashmob. Leden van koor deStemband uit Hamme brachten er samen met enkele figuranten Ik hou van u van Noordkaap. Ze vroegen voorbijgangers ten dans en wie wou, kreeg ook een deugddoende knuffel.
  [naar artikel]
 50. Over royale ontvangsten gesproken: Buckingham Palace verwent vermiste knuffel, Astrid toont haar hecht gezin  (22/09/2019 - VRT NWS)
  We brengen u elke zondag wat er leeft bij de gekroonde hoofden in binnen- en buitenland. Deze week staat in het teken van de "royale ontvangsten". Buckingham Palace in Londen ontfermde zich over een vermiste knuffel uit Australië, terwijl de Belgische prinses Astrid de deuren in Laken opende voor een stijlvolle fotoshoot en om honderduit te vertellen over haar grote gezin. In Spanje mocht de man van prinses Cristina de gevangenis voor het eerst verlaten voor vrijwilligerswerk. Hij werd ontvangen in een revalidatiecentrum. En de Glazen Koets had op Prinsjesdag twee bijzondere (frisse) "gasten".
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.