Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 August 2020
16:49 uur

Onze man ging bij de concurrenten van Evenepoel langs: “Hadden hem liever niet aan de start gehad”

Het Laatste Nieuws

01/08/2020 - 07:18

Wie denkt dat Remco Evenepoel nog uit de leiderstrui te fietsen is in Burgos? Onze wielerman Bart Audoore ging langs bij de renners uit de top-tien...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Supertalent Remco Evenepoel degradeert tegenstand ook op EK: voorsprong van meer dan 10 (!) minuten (15/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel blijft verbazen. Eerder deze week kroonde hij zich al tot Europees kampioen tijdrijden bij de junioren, vandaag heeft hij met een ongeziene overmacht ook de Europese titel op de weg gepakt. Evenepoel reed al in de eerste ronde weg van de tegenstand en degradeerde zijn concurrenten tot meelopers. Evenepoel won met meer dan 10 minuten voorsprong.
  [naar artikel]
 2. Supertalent Remco Evenepoel degradeert tegenstand ook op EK en wint met 10 (!) minuten voorsprong (15/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Remco Evenepoel blijft verbazen. Eerder deze week kroonde hij zich al tot Europees kampioen tijdrijden bij de junioren, vandaag heeft hij met een ongeziene overmacht ook de Europese titel op de weg gepakt. Evenepoel reed in het Tsjechische Zlin al na de eerste ronde weg van de tegenstand en degradeerde zijn concurrenten tot meelopers. Evenepoel won na een solo van over de 100 kilometer met circa 10 minuten voorsprong.
  [naar artikel]
 3. De jeugdidolen van Remco Evenepoel: “Niet alle helden dragen capes, ze hebben allemaal een impact gehad op mijn leven” (09/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Niet alle helden dragen capes. Met die woorden begon Remco Evenepoel een zelf geschreven artikel voor Cyclingnews. De wielerwebsite vroeg onze...
  [naar artikel]
 4. Exhibitionisme, het taboe doorbroken: 'Ik zit liever ontspannen thuis, in plaats van op een parking langs de E17' (27/02/2017 - Knack)
  Tim* is exhibitionist. Hij geeft zichzelf graag letterlijk en figuurlijk bloot, maar zijn echte naam houdt hij liever voor zich. Onze vrouw stelde zich als gelijke op, ging zelf uit de kleren en kreeg zo een intieme kijk in het leven van iemand met een bijzondere seksuele voorkeur.
  [naar artikel]
 5. Dit waren de 10 meest teleurstellende optredens van Rock Werchter 2018 (09/07/2018 - De Morgen)
  Onze muziekredactie proefde de voorbij vier dagen in Werchter van het al dan niet alcoholvrije bier, de slappe frieten met mayonaise, de zweetdruppels die langs hun voorhoofd naar beneden liepen én alle optredens. Maar voor deze bands hadden we ons toch liever wat langer in onze slaapmatten genesteld.
  [naar artikel]
 6. Evenepoel laat zich niet gek maken: "Ik start volgend jaar zeker nog niet in Tour” (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dromen zijn bedrog, zegt Remco Evenepoel. Maar wat hij aanraakt, lijkt zomaar in goud te veranderen. Evenepoel en zijn baas Patrick Lefevere dromen...
  [naar artikel]
 7. “We zijn nog maar net begonnen”: ‘lockdown light’ duurt wellicht tot 3 mei (27/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Experten hadden geadviseerd om de coronamaatregelen meteen met 4 weken te verlengen, maar langs Vlaamse kant ging men liever stap per stap. En dus...
  [naar artikel]
 8. Belgische dames zakken twee plaatsen op WK turnen (05/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op het WK turnen in Stuttgart proberen de Belgische turndames een selectie voor de Olympische Spelen af te dwingen. Daarvoor moeten zij bij de beste 12 landen eindigen. De eerste wedstrijddag hadden ze op een vijfde plaats afgesloten. Dat ze concurrenten als Oekraïne, Australië, de Korea’s en Roemenië hadden geklopt bood al perspectieven, maar de toplanden én hun onmiddellijke concurrenten moesten zaterdag nog de mat op. Groot-Brittannië en Italië staken onze landgenotes al voorbij.
  [naar artikel]
 9. “Trots op onze nieuwbouw, tot er water langs de muren liep” (20/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee jaar ging het goed met het appartement dat Andy Albrecht en Nancy Vanderyt voor 190.000 euro hadden gekocht bij sociale bouwmaatschappij ‘Vooruitzicht’. “Tot er op een dag water langs de muur naar beneden liep.”
  [naar artikel]
 10. Evenepoel na erg straffe zege: “Dit hadden we écht niet verwacht” (03/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Claude Criquielion in 1983, Philippe Gilbert in 2011 en Remco Evenepoel in 2019. Het 19-jarige supertalent van Deceuninck-Quick.Step won zonet als...
  [naar artikel]
 11. Lefevere over het eerste profjaar van Evenepoel: “Wat flitsen tonen, dachten we, maar dit...” (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Remco Evenepoel vandaag over een week wereldkampioen tijdrijden wordt in Yorkshire, ook dat zal Patrick Levere niet verbazen. “We hadden...
  [naar artikel]
 12. Remco Evenepoel krijgt meteen na straffe solo de wind van voren van ploegmaat (14/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wielrennend België mag dan gekraaid hebben van de pret toen Remco Evenepoel donderdag zijn duivels ontbond in de Ronde van België, niet iedereen was even gediend met de krachttoer van de jongeling van Deceuninck-Quick Step. Uit beelden van Sporza blijkt dat Evenepoel meteen na de finish er duchtig van langs kreeg van ploegmaat Fabio Jakobsen, die tweede werd.
  [naar artikel]
 13. Giro moet hopen op Evenepoel: alle vedetten kiezen voor Tour (03/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Giro zit dit jaar niet dik in de grote namen. Alle wereldsterren trekken naar de Tour. Alleen Vincenzo Nibali en Simon Yates kiezen resoluut voor de Ronde van Italië. Op den duur zal organisator RCS nog blij zijn dat onze Remco Evenepoel in Boedapest start.
  [naar artikel]
 14. Lief ziet Remco Evenepoel (19) wielergeschiedenis schrijven: “Hij denkt al aan de naam van onze kinderen” (17/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Amper negentien en al de Ronde van België gewonnen. De wielerster van Remco Evenepoel flonkert stilaan oogverblindend. Aan zijn zijde bij die immer groeiende Evenepoel-hype: Remco’s vriendin Oumaïma Rayane (19). “Ik bewonder hoe toekomstgericht hij is”, zegt ze. “Hij droomt van de Tour de France en hij spreekt al over de namen van onze kinderen.”
  [naar artikel]
 15. Lief ziet Remco Evenepoel (19) wielergeschiedenis schrijven: “Hij denkt al aan de naam van onze kinderen” (17/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Amper negentien en al de Ronde van België gewonnen. De wielerster van Remco Evenepoel flonkert stilaan oogverblindend. Aan zijn zijde bij die immer groeiende Evenepoel-hype: Remco’s vriendin Oumaïma Rayane (19). “Ik bewonder hoe toekomstgericht hij is”, zegt ze. “Hij droomt van de Tour de France en hij spreekt al over de namen van onze kinderen.”
  [naar artikel]
 16. IN BEELD. Kasteel Boterlaerhof langs E313 krijgt nieuwe functie (03/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het kasteel Boterlaerhof in Deurne, langs de E313, wordt omgevormd tot een jeugdverblijfcentrum. Volgende week start de aannemer met de werken. Onze fotograaf ging ook kijken hoe het kasteel er nu - van binnen en buiten uitziet - en maakte onderstaande beelden.
  [naar artikel]
 17. Evenepoel vroeg niet zelf om WK-selectie, maar: “Zo’n kans laat ik niet liggen” (11/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Remco Evenepoel rijdt het WK wielrennen op de weg en neen, dat heeft hij niet zelf aan bondscoach Rik Verbrugghe gevraagd. Dat zei Evenepoel kort...
  [naar artikel]
 18. Remco Evenepoel: “Giro-start op 29 mei? Dan wijzig ik mijn planning niet” (18/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een plan om de Ronde van Italië te laten starten op 29 mei. In dat geval wijzigt Remco Evenepoel zijn planning niet en combineert hij de Giro...
  [naar artikel]
 19. Evenepoel sneert naar Bettiol: “Niet proper dat hij onze ploeg heeft uitgedaad, we zullen hem niet meer laten rijden” (19/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Grote namen gisteren op het wielerjaaroverzicht van Sporza. Remco Evenepoel en Wout van Aert schoven voor een speciale editie van Vive Le Vélo aan ...
  [naar artikel]
 20. Evenepoel sneert naar Bettiol: “Niet proper dat hij onze ploeg heeft uitgedaagd, we zullen hem niet meer laten rijden” (19/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Grote namen gisteren op het wielerjaaroverzicht van Sporza. Remco Evenepoel en Wout van Aert schoven voor een speciale editie van Vive Le Vélo aan ...
  [naar artikel]
 21. VIDEO. Evenepoel vroeg niet zelf om WK-selectie, maar: “Zo’n kans laat ik niet liggen” (11/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Remco Evenepoel rijdt het WK wielrennen op de weg en neen, dat heeft hij niet zelf aan bondscoach Rik Verbrugghe gevraagd. Dat zei Evenepoel kort...
  [naar artikel]
 22. Ook Sagan onder de indruk van “ongelooflijk sterke” Evenepoel, al ziet Slovaak onze landgenoot niet als zijn ‘opvolger’ (29/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Remco Evenepoel rijdt in de Ronde van San Juan aan de zijde van Peter Sagan. De 30-jarige Slovaak is naar eigen zeggen onder de indruk van onze...
  [naar artikel]
 23. "Dit is erger dan bij Boonen”: in het spoor van Remco Evenepoel bij zijn Belgisch profdebuut (21/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Tour de France in Nokere Koerse: daar leek het een beetje op. Neen, het Belgische profdebuut van Remco Evenepoel (19) ging niet zonder aandacht...
  [naar artikel]
 24. Indrukwekkende Evenepoel verovert ook goud in wegrit bij de junioren (27/09/2018 - Metro)
  Remco Evenepoel heeft zich vandaag in Innsbrück tot wereldkampioen op de weg bij de junioren gekroond. Na 126,5 kilometer op het golvende parcours in Oostenrijk reed onze 18-jarige landgenoot solo naar de zege. Evenepoel, die onderweg met pech te maken kreeg, werd op het podium geflankeerd door de Duitser Marius Mayrhofer en de Italiaan Alessandro Fancellu. Op zo’n zeventig kilometer van de aankomst ging het mis voor Evenepoel. De topfavoriet was betrokken bij een massale valpartij en verloor veel tijd door mechanische pech. Met een achterstand van dik anderhalve minuut wachtte onze landgenoot een wilde achtervolgingsrace. Evenepoel toonde zich echter ijzersterk en op 54 kilometer van de meet kwam hij opnieuw aansluiten bij het eerste peloton. De Vlaams-Brabander had nog lang niet al zijn krachten verspeeld en plaatste snel enkele demarrages. Concurrent na concurrent moest lossen tot enkel nog de Tsjech Vacek en de Duitser Mayrhofer overbleven. Vacek moest snel afhaken met krampen en Evenepoel reed met de Duitser – voortdurend in zijn wiel – kilometers voort. Op twintig kilometer van de aankomst werd het Mayrhofer toch te veel en ging Evenepoel solo. Hij bouwde snel zijn voorsprong uit en finishte uiteindelijk met een kleine anderhalve minuut voorsprong. Evenepoel volgt op de erelijst van het WK voor junioren de Deen Julius Johansen op. Jasper Stuyven was de laatste Belg die hem voorafging op het palmares. Stuyven triomfeerde in 2009 in Moskou. Bron: Belga   Het bericht Indrukwekkende Evenepoel verovert ook goud in wegrit bij de junioren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Lief Oumaïma Rayane ziet Remco Evenepoel wielergeschiedenis schrijven: “Hij denkt al aan de Tour en aan de naam van onze kinderen” (17/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Amper negentien en al de Ronde van België gewonnen. De wielerster van Remco Evenepoel flonkert stilaan oogverblindend. Aan zijn zijde bij die immer groeiende Evenepoel-hype: Remco’s vriendin Oumaïma Rayane (19). “Ik bewonder hoe toekomstgericht hij is”, zegt ze. “Hij droomt van de Tour de France en hij spreekt al over de namen van onze kinderen.”
  [naar artikel]
 26. Evenepoel eindigt meteen als negende en pakt jongerentrui, Ierse spurter Bennett wint slotrit in San Juan (04/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Remco Evenepoel ging van bij het startschot van de zevende en laatste rit, het traditionele slotcriterium over 141,3 kilometer op het Circuito...
  [naar artikel]
 27. Patrick Lefevere waarschuwt de tegenstand over Remco Evenepoel: “Er kan nog gemakkelijk twee kilo af” (21/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Teambaas Patrick Lefevere is donderdagavond gearriveerd in Portugal en was vrijdag ook aanwezig bij de start in Faro voor de derde rit van de Ronde van de Algarve. Hij liet zijn licht schijnen over zijn poulain Remco Evenepoel. “Die is nog niet eens top”, grijnsde Lefevere. Evenepoel won donderdag knap de tweede etappe in de Ronde van de Algarve (2.Pro) en werd ook de nieuwe leider.
  [naar artikel]
 28. Buitenlandse pers pikt nieuwste stoot en versnelling van Evenepoel gretig op: “Als een kanonskogel naar triomf” (21/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuwste visitekaartje van Remco Evenepoel is ook de buitenwereld niet ontgaan. Onze 20-jarige landgenoot kreeg in de internationale pers lof...
  [naar artikel]
 29. Indrukwekkende Evenepoel verovert ook goud in wegrit bij de junioren (27/09/2018 - De Morgen)
  Remco Evenepoel heeft zich in Innsbrück tot wereldkampioen op de weg bij de junioren gekroond. Na 126,5 kilometer op het golvende parcours in Oostenrijk reed onze 18-jarige landgenoot solo naar de zege. Evenepoel, die onderweg met pech te maken kreeg, werd op het podium geflankeerd door de Duitser Marius Mayrhofer en de Italiaan Alessandro Fancellu.
  [naar artikel]
 30. Remco Evenepoel viert zondag zijn debuut maar de comeback van Petr Vakoc is minstens even speciaal, een jaar na ongeval met vrachtwagen (22/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Deceuninck - Quick-Step zakt met onze landgenoten Remco Evenepoel en Iljo Keisse, de Fransman Julian Alaphilippe, de Colombiaan Alvaro Hodeg, de Argentijn Maximiliano Richeze en de Tsjech Petr Vakoc in de gelederen af naar de Vuelta San Juan (Arg/2.1), die zondag van start gaat.
  [naar artikel]
 31. LIVE. Küng strandt na snelle start op 9 seconden van Dennis, Evenepoel begint aan tijdrit om 17u (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wint Remco Evenepoel z’n tweede rittenkoers van het seizoen? Vandaag valt het doek over de Ronde van Algarve met een slottijdrit van iets meer dan...
  [naar artikel]
 32. Radiozender verrast vader Evenepoel met remix na zege op WK (28/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx belde vrijdag met Patrick Evenepoel, de vader van groot talent Remco Evenepoel. Remco won zowel het wereldkampioenschap tijdrijden als op de weg bij de junioren. Speciaal voor de gelegenheid hadden Sven en Anke een kleine verrassing voor vader Patrick...
  [naar artikel]
 33. Radiozender verrast vader Evenepoel met remix na zege op WK (28/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx belde vrijdag met Patrick Evenepoel, de vader van groot talent Remco Evenepoel. Remco won zowel het wereldkampioenschap tijdrijden als op de weg bij de junioren. Speciaal voor de gelegenheid hadden Sven en Anke een kleine verrassing voor vader Patrick...
  [naar artikel]
 34. Wonderboy Evenepoel slaat dubbelslag op WK (27/09/2018 - Metro)
  Remco Evenepoel heeft zich tot wereldkampioen op de weg bij de junioren gekroond. Op een golvend parcours in Innsbrück reed onze 18-jarige landgenoot solo naar de zege. Evenepoel, die onderweg met pech te maken kreeg, werd op het podium geflankeerd door de Duitser Marius Mayrhofer en de Italiaan Alessandro Fancellu. Op zo’n zeventig kilometer van de aankomst ging het mis voor Evenepoel. De topfavoriet was betrokken bij een massale valpartij en verloor veel tijd door mechanische pech. Met een achterstand van dik anderhalve minuut wachtte onze landgenoot een wilde achtervolgingsrace. Iedereen moet afhaken Evenepoel toonde zich echter ijzersterk en op 54 kilometer van de meet kwam hij opnieuw aansluiten bij het eerste peloton. De Vlaams-Brabander had nog lang niet al zijn krachten verspeeld en plaatste snel enkele demarrages. Concurrent na concurrent moest lossen tot enkel nog de Tsjech Vacek en de Duitser Mayrhofer overschoten. Vacek moest snel afhaken met krampen en Evenepoel reed met de Duitser – voortdurend in zijn wiel – kilometers voort. Op twintig kilometer van de aankomst werd het Mayrhofer toch te veel en ging Evenepoel solo. Hij bouwde snel zijn voorsprong uit en finishte uiteindelijk met een kleine anderhalve minuut voorsprong. “Fantastisch seizoen” “Ik ben heel blij”, reageerde Evenepoel achteraf. “Het was mijn doel op dit WK de dubbelslag te slaan en dat is gelukt. Ik heb een fantastisch seizoen achter de rug.” Evenepoel volgt op de erelijst van het WK voor junioren de Deen Julius Johansen op. Jasper Stuyven was de laatste Belg die hem voorafging op het palmares. Stuyven triomfeerde in 2009 in Moskou. Bron: Belga Het bericht Wonderboy Evenepoel slaat dubbelslag op WK verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. WK TIJDRIT JUNIOREN LIVE. Zijn we op weg naar 1 én 2? Van Wilder zet besttijd neer, Evenepoel start zo meteen (25/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dag drie op het WK wielrennen in Innsbruck. Vandaag staan de junioren voor hun dag van de waarheid. Landgenoot Remco Evenepoel is de te kloppen man...
  [naar artikel]
 36. Straffe beelden: Evenepoel is volledig kapot en hapt naar adem op het asfalt (22/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  En of hij diep ging. Remco Evenepoel tastte flink in zijn krachtenarsenaal om zijn leiderstrui in de Ronde van de Algarve te verdedigen. “Ik ben...
  [naar artikel]
 37. Onze chef wielrennen over Evenepoel: “Het is niet voor zijn zeges dat hij de Kristallen Fiets won, wel voor zijn fenomenale talent” (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Onze chef wielrennen Marc Ghyselinck zag Remco Evenepoel (19) als jongste ooit de Kristallen Fiets winnen. “Dat was een verrassing. Maar het...
  [naar artikel]
 38. Remco Evenepoel maakt net voor debuut kennis met het Argentijnse klimaat: “Constant veertig graden” (23/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zondag start de Vuelta a San Juan in Argentinië. Met Remco Evenepoel in het peloton. De 18-jarige wereldkampioen bij de junioren debuteert in...
  [naar artikel]
 39. LIVE. Küng strandt na snelle start op 9 seconden van Dennis, trekt Evenepoel straks eindzege over de streep? (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wint Remco Evenepoel z’n tweede rittenkoers van het seizoen? Vandaag valt het doek over de Ronde van Algarve met een slottijdrit van iets meer dan...
  [naar artikel]
 40. Officials moeten koers zelfs inkorten omdat supertalent Evenepoel zo ver voor de tegenstand uit reed (25/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Remco Evenepoel (18) blijft met orkaankracht door de juniorencategorie razen. Zaterdag ging het supertalent uit Schepdaal in het naburige Roosdaal...
  [naar artikel]
 41. Zwevegem huldigt Evenepoel in wereldkampioenentrui: 'Hopelijk fiets hij even groot palmares bijeen als Kint en Sagan" (06/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het kleine dorpje Heestert bij Zwevegem in West-Vlaanderen kreeg de eer: hier stond Remco Evenepoel vandaag aan de start van een...
  [naar artikel]
 42. Vrijwilligers halen bijna vierduizend afval op langs hele kustlijn: “We moeten onze verantwoordelijkheid nemen” (23/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Duizenden vrijwilligers trokken afgelopen zaterdag over heel het land de straat op om zwerfvuil te rapen. Ook op onze stranden ging World Cleanup Day niet onopgemerkt voorbij. Langs de hele kustlijn verzamelden zo’n 180 vrijwilligers in totaal 3.765 liter afval. “Het milieu is ieders verantwoordelijkheid.”
  [naar artikel]
 43. Topfavoriet Remco Evenepoel verovert WK-goud in de wegrit bij de junioren (27/09/2018 - Knack)
  Remco Evenepoel heeft zich donderdag in Innsbrück tot wereldkampioen op de weg bij de junioren gekroond. Na 126,5 kilometer op het golvende parcours in Oostenrijk reed onze 18-jarige landgenoot solo naar de zege. Evenepoel, die onderweg met pech te maken kreeg, werd op het podium geflankeerd door de Duitser Marius Mayrhofer en de Italiaan Alessandro Fancellu.
  [naar artikel]
 44. Supertalent Remco Evenepoel wint EK met 10 (!) minuten voorsprong (15/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Remco Evenepoel heeft bij de junioren de Europese titel op de weg veroverd. En hoe. Onze landgenoot pakte uit met een lange solo en reed de...
  [naar artikel]
 45. Evenepoel kan starten in tweede rit Noorwegen en herhaalt oproep om helm te dragen (29/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na zijn crash in de openingsetappe van de Ronde van Noorwegen (2.BC) kan Remco Evenepoel (Deceuninck - Quick.Step) toch van start gaan in de tweede...
  [naar artikel]
 46. LIVE EK TIJDRIJDEN. Remco Evenepoel bijna van start, wie volgt Victor Campenaerts op? (08/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag staat het EK tijdrijden op het programma. Het parcours is biljartvlak en slechts 22,4 kilometer lang. Remco Evenepoel en Yves Lampaert...
  [naar artikel]
 47. Ook buitenlandse pers kijkt vol bewondering naar Evenepoel: "Deze jonge Belg is het nieuwe wonderkind van de wielersport" (27/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Allen hadden ze hun tactiek, maar geen enkele kon Evenepoel verstoren." Het machtsvertoon van de Belgische wereldkampioen bij de junioren is ook...
  [naar artikel]
 48. Tom Boonen: “Of ik een terugslag van Remco Evenepoel vrees? Ik ben er zéker van” (05/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Remco Evenepoel debuteerde vorige week in de Ronde van San Juan bij de profs. Onze 19-jarige landgenoot won er meteen het jongerenklassement, mede...
  [naar artikel]
 49. ANALYSE. Remco Evenepoel of het verhaal van zilver dat veel meer waard is dan goud (25/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Remco Evenepoel is (nog) niet de eerste Belgische wereldkampioen tijdrijden. Daarvoor fietste de tien jaar oudere Australiër Rohan Dennis ruimschoots te snel. Maar wat niet is, gaat nog komen. En meer dan eens. De nauwelijks 19-jarige Evenepoel was met voorsprong ‘the best of the rest’ en leverde eens te meer een onwaarschijnlijke prestatie af. Al moet je jezelf afvragen wat bij Evenepoel nog het predicaat ‘onwaarschijnlijk’ verdient.
  [naar artikel]
 50. De leukste expo die Panamarenko liever niet had gehad (20/12/2019 - Apache)

  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.