Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 August 2020
17:38 uur

Gina G wordt 50: "Hoe ik die periode van succes overleefd heb? Ik heb geen flauw idee!"

VRT NWS

01/08/2020 - 07:20

"Aanstekelijk", "Vrolijk en levendig", "Een lied dat je misschien niet openlijk maar zeker stiekem leuk vindt", "Niet om op je stoel te blijven zitten of in een hoekje te blijven staan tijdens een feestje", "Een meezinger pur sang", "Bruisend van energie", "Sensueel en tegelijkertijd ietwat ondeugend". De muziekrecensenten lieten er geen twijfel over bestaan dat "Ooh Aah… Just a Little Bit" van de Australische zangeres Gina G in 1996 alles had om een internationale hit te worden. En het lukte haar ook, tot een top 15-notering in de Amerikaanse Billboard-hitparade toe. Des te opmerkelijker was het succes omdat de dansplaat de jury’s van het jaarlijkse Eurovisiesongfestival veel minder wist te overtuigen. Maar Gina G, die maandag 50 wordt, bewees hun ongelijk en keek daarna met gemengde gevoelens terug op de Europese liedjeskermis.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. "Nog drie cadeautjes te gaan, en ik heb geen idee wat"   (24/12/2017 - VRT NWS)
  Het is zondag en kerstavond, maar toch was het nog druk in de winkelstraten met mensen die op de valreep een kerstcadeautje wilden kopen. Behoorlijk stresserend, zeker voor wie nog geen flauw idee had wat het ideale cadeautje zou worden.
  [naar artikel]
 2. Geen flauw idee hoe die toestellen in de fitnessclub werken? Word een pro met deze tips (08/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan de helft van de Britten heeft geen flauw idee wat ze moeten doen in een fitnessclub, zo blijkt uit een recente enquête. Vervelend als je...
  [naar artikel]
 3. Mehdi Bayat is verrast: "Geen flauw idee wat er nu met Mogi gebeurt" (10/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Mogi Bayat wordt in een grootschalig onderzoek rond verdachte financiële verrichten beschouwd als de centrale figuur. Mehdi Bayat, zijn broer en...
  [naar artikel]
 4. "Ik vind het zelf heel lastig om naar detectives te kijken" (10/09/2018 - De Morgen)
  In de nieuwe VTM-reeks 13 Geboden maken Dirk Van Dijck en Marie Vinck als nieuw samengesteld politiekoppel jacht op een losgeslagen godsdienstfanaticus. Nochtans lopen ze allebei niet zo hoog op met het politiegenre. "Wanneer ze aan het eind van het verhaal de dader pakken, heb ik er meestal geen flauw idee van hoe dat precies in zijn werk is gegaan." 
  [naar artikel]
 5. "Flauw mopje over Bieberfans niet voor herhaling vatbaar" (06/10/2016 - De Redactie)
  In de ondertiteling voor doven en slechthorenden bij het journaalstuk over het concert van de Canadese superster in Antwerpen werd een groepje fans omschreven als "trezebezen". "Een flauw, intern mopje dat niet op antenne had mogen komen", klinkt het vandaag.
  [naar artikel]
 6. Gina Rodriguez in topvorm voor nieuwe film: "Mijn geheim? Elke dag boksen" (10/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Gina Rodriguez kruipt in 'Deepwater Horizon' in de huid van Andrea Fleytas, één van de overlevenden die als één van de laatsten van het
  [naar artikel]
 7. 'People of Tomorrow' verkennen Antwerpen: "Ik heb geen flauw idee waar ik ben" (18/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De "people of tomorrow" waren vandaag op citytrip in Antwerpen. De internationale bezoekers aan dancefestival Tomorrowland kunnen zich ook inschrijven voor een bezoek aan vier Belgische steden. Het bonte gezelschap ontdekt zo Brussel, Gent, Brugge en natuurlijk ook Antwerpen. En waar kan je de stad beter leren kennen dan op het dak van het MAS.
  [naar artikel]
 8. Bart Swings: "Ik zit even in een mindere periode" (11/12/2016 - Sporza)
  De WB-manche schaatsen in Heerenveen is geen succes voor Bart Swings. "Een langere trainingsperiode zal deugd doen", zegt de Belgische schaatser.
  [naar artikel]
 9. "Door het succes van "Mandy" werd ik iemand die ik niet wilde zijn" (17/06/2018 - VRT NWS)
  "Suikerzoet", dat is wellicht een van de eerste gedachten die opkomt bij het horen van de sentimentele ballade "Mandy", die midden jaren 70 van Barry Manilow een wereldster maakte. Ook nu nog wordt op menig trouwfeest "You came and you gave without taking, but I sent you away, oh Mandy" luidkeels meegezongen. Het plotse succes overviel Manilow en betekende het begin van internationaal succesvolle carrière, en dat door een "sullig liefdeslied", zoals hij "Mandy" ooit omschreef. Manilow wordt vandaag 75.
  [naar artikel]
 10. Vettel geeft zijn nieuwe liefde de naam "Gina" (21/03/2017 - Sporza)
  Elk jaar geeft Formule 1-rijder Sebastian Vettel zijn nieuwe raceauto een meisjesnaam. Dit jaar viel de keuze op "Gina".
  [naar artikel]
 11. Louis Tobback over vrijlating van moordenaar agente: "Als ik vader van Kitty was, zou ik dingen doen waarvoor ik 20 jaar zou zitten" (25/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ook in Leuven komt het elektronisch toezicht voor één van de moordenaars van Kitty Van Nieuwenhuysen hard aan. "Ik heb zo'n flauw idee wat ik zou...
  [naar artikel]
 12. Wie is Gina Haspel? Wellicht eerste vrouw aan hoofd van geheime dienst CIA (13/03/2018 - VRT NWS)
  Als ze de goedkeuring krijgt van de Senaat zal Gina Haspel een erg dik glazen plafond doorbreken in Washington: dat van het directeurschap van de Central Intelligence Agency. Haspel geldt als bijzonder kundig, maar is controversieel wegens "harde ondervragingstechnieken".
  [naar artikel]
 13. Paasvakantiehuiswerk? "Slecht idee" (05/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Huiswerk in de paasvakantie is geen goed idee. Dat zegt Céline Ibe, de voorzitter van de Vlaamse Scholierenkoepel (VSK). "Laat vakantie toch
  [naar artikel]
 14. "Ik draag altijd een rokje, al heb ik geen benen meer" (15/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik viel flauw op het perron. En dat was de dag waarop ik geen benen meer had." Hannelore Vens (26) is het meisje met de twee beenprotheses in de
  [naar artikel]
 15. Trumps idee van gewapende leraren weggehoond: "Wat als interventieteams op de leerkracht schieten?" (23/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Een kolossale stupiditeit", "een idioot voorstel". Amerikaanse onderwijzers, schoolbeveiligers en wapenexperts vegen de vloer aan met het idee van...
  [naar artikel]
 16. Van Puyvelde geeft toe dat geld rol gespeeld heeft in keuze voor China: "Daar moet ik niet flauw over doen" (08/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Chris Van Puyvelde, de man die als technisch directeur van de voetbalbond een belangrijke rol speelde in het succes van de Rode Duivels, was...
  [naar artikel]
 17. May heeft vertrouwensstemming overleefd, wat nu? "Pokerspel op hoog niveau met een 'zeer koppig mens' in de hoofdrol" (17/01/2019 - VRT NWS)
  Wat staat de Britse premier Theresa May te doen nu ze de vertrouwensstemming in het parlement heeft overleefd? Ze is meteen begonnen met gesprekken met de oppositie. Een déél van de oppositie, want Labour, verreweg de belangrijkste oppositiepartij, blijft weg. "De klok tikt, maar de partijen blijven een politiek spel spelen", zegt collega Veerle De Vos in "De ochtend". 
  [naar artikel]
 18. Kittel: "Echt, ik had er totaal geen idee van dat ik gewonnen had" (07/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Echt, ik had er totaal geen idee van dat ik gewonnen had", sprak Marcel Kittel na zijn twaalfde zege in de Tour de France. "Ik voelde dat het
  [naar artikel]
 19. "Pesters afschrikken met hulp van motards is geen goed idee. Dit kan als een boemerang terugkeren" (19/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Met ronkende motoren en lederen jekker aan de schoolpoort gaan staan om pesters af te schrikken? Geen goed idee, vinden experts. "Ondanks de goeie...
  [naar artikel]
 20. "Pesters afschrikken met hulp van motards is geen goed idee. Dit kan als een boomerang terugkeren" (19/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Met ronkende motoren en lederen jekker aan de schoolpoort gaan staan om pesters af te schrikken? Geen goed idee, vinden experts. "Ondanks de goeie...
  [naar artikel]
 21. SP.A in Antwerpen niet op de hoogte van plannen De Wever: "Blij dat er keuze komt tussen Antwerpen en Brussel" (14/01/2019 - VRT NWS)
  SP.A in Antwerpen was niet op de hoogte dat burgemeester Bart De Wever (N-VA) zich kandidaat zou stellen om Vlaams minister-president te worden na de verkiezingen in mei. "Ik had geen flauw idee, en dat zijn mijn zaken niet", zegt Antwerps SP.A-kopvrouw Jinnih Beels. "Waar wij afspraken over hebben gemaakt is of hij gaat kiezen voor Antwerpen of Brussel. We zijn heel blij dat we na mei '19 daar ook het antwoord op zullen kennen." Lokaal Groen-kopman Wouter Van Besien vindt dat De Wever beter meteen ontslag neemt als burgemeester. 
  [naar artikel]
 22. Kranten over Michel I en II: "Geen winnaars en geen verliezers, regering gaat ten onder zoals ze geleefd heeft" (10/12/2018 - VRT NWS)
  "Een wankel avontuur", "een onbekend experiment", "terra incognita"... Met Michel II betreden we een periode van onzekerheid, schrijven de krantencommentatoren. De uitdagingen blijven groot, maar er is geen enkele garantie op goed bestuur. In plaats van beleid zullen we een bikkelharde campagne krijgen. Winnaars en verliezers zijn er niet, en het "circus" zal nog wel even doorgaan.
  [naar artikel]
 23. N-VA herlanceert idee van gevangenis in buitenland, Bart Verhulst: "N-VA kan moeilijk nog grote verandering claimen" (12/02/2019 - VRT NWS)
  De N-VA speelt met het idee om een gevangenis in het buitenland - pakweg Marokko - te bouwen. Dat bleek op de voorstelling van het luik "veiligheid" van het N-VA-verkiezingsprogramma. De Vlaams-nationalisten lanceerden eerder al het idee. "N-VA kan nu moeilijker zomaar de grote verandering nog claimen", zegt VRT-Wetstraatjournalist Bart Verhulst in "De wereld vandaag" op Radio 1.
  [naar artikel]
 24. Chef van The Jane wordt dj, en negen andere leuke weekendtips (03/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Hebt u voorlopig nog geen weekendplannen of hebt u nog geen flauw idee wat er allemaal te beleven is? Misschien kunnen deze tips u wel een handje helpen.
  [naar artikel]
 25. Ex-keeper Liverpool: "Hoeveel mensen ik heb gedood? Geen idee" (03/10/2018 - De Morgen)
  Bruce Grobbelaar was in de jaren '80 en '90 de befaamde doelman van Liverpool, maar draagt ook een zwaar verleden met zich mee. De geboren Zuid-Afrikaan vertelt aan 'The Guardian' over de trauma's die hij met zich meedraagt, sinds de onafhankelijkheidsoorlog van Zimbabwe. "Hoeveel mensen ik heb gedood? Ik heb oprecht geen idee." 
  [naar artikel]
 26. Leterme: "Sluiting kerncentrales in 2025 is geen goed idee" (23/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "De sluiting van de kerncentrales in 2025 is geen goed idee." Dat zegt voormalig premier Yves Leterme (CD&V) in een interview met De Tijd. "Het...
  [naar artikel]
 27. Hoe ontstond de clip van "Thriller"? "Michael Jackson wilde gewoon een monster spelen" (05/09/2017 - VRT NWS)
  Op het Filmfestival van Venetië is bijna 35 jaar na de oorspronkelijke muziekclip van "Thriller" de 3D-versie voorgesteld.  Voor die gelegenheid haalde regisseur John Landis met de pers herinneringen op aan wijlen popicoon Michael Jackson. Wie dacht dat de clip "Thriller" het product was van een briljant idee, heeft het mis. "Het was eigenlijk niemands idee", klinkt het.
  [naar artikel]
 28. Familie van neergestoken buschauffeur reageert: “Geen idee wie, geen idee waarom” (11/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Buschaffeur J.P. (58) uit Liezele is buiten levensgevaar. De man kreeg eergisteren in Tisselt tien messteken van een onbekende toen hij tijdens een pauze voor zijn bus een sigaret aan het roken was. Zijn familie reageert, bij monde van de schoonzoon: “We hebben geen idee wie dit kan gedaan hebben, en waarom. Gelukkig heeft hij het overleefd”.
  [naar artikel]
 29. "Het F1-raceweekend aanpassen is geen goed idee" (09/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Volgens Christian Horner, de teambaas van Red Bull Racing, is het geen goed idee om het format van een raceweekend in de Formule 1 aan te passen.
  [naar artikel]
 30. "Helemaal kappen met nucleaire energie is echt geen goed idee" (05/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Dat de kerncentrales in België tegen 2025 allemaal de deuren moeten sluiten, is helemaal geen goed idee. Dat zegt Pierre Lorquet, vicevoorzitter
  [naar artikel]
 31. Nog geen valentijnscadeau? Deze roze wodka is gegarandeerd een succes (14/02/2018 - Metro)
  Vorig jaar hadden we al de pink gin en de roze tequila, nu pakt het Californische wodkamerk Hangar1 uit met rosé wodka. Heb je nog totaal geen idee wat je wil geven op Valentijn? Dan komt deze roze wodka als geroepen.  Het is bijna 14 februari. Sommige mensen hebben nog geen flauw idee wat ze hun vrouw, man, vriendin of vriend als cadeau kunnen geven. Is het wel origineel en rood genoeg, is het niet overdreven of net te flauw? Ben jij zo’n persoon? Dan helpt ‘Hangar1′ je uit de nood. Het Californische merk heeft met een nieuwe soort wodka op de markt gebracht: een combinatie van rosé en wodka. De roze drank smaakt naar roséwijn, maar ziet er net iets klassevoller uit. Qua timing komt deze drank alleszins op het perfecte moment voor geliefden die graag een glaasje lusten. Wie graag zo’n fles bemachtigt, moet wel in de buidel tasten. De rosé wodka kost 32 euro per fles. Gelukkig is het maar eens per jaar 14 februari.
  [naar artikel]
 32. Scala goes metal: zo kregen 13 engelenstemmen duizenden Graspoppers aan het zingen (17/06/2017 - De Redactie)
  Met een gek idee kan het twee richtingen uit: ofwel wordt het een flop, ofwel een klinkend succes. De Scalabroers Kolacny die met hun meisjeskoor op Graspop een eerbetoon brengen aan het metalgenre horen in de tweede categorie thuis. Zo zagen de "Brides of Lucifer" eruit en klonken ze.
  [naar artikel]
 33. Een tatoeage van "De Nachtwacht" van Rembrandt versus het origineel in het museum: "Best bijzonder" (20/05/2019 - VRT NWS)
  Een tatoeage van een van 's werelds beroemdste schilderijen? Voor de Nederlander Marko Bak is het geen vergezocht idee. Hij laat "De Nachtwacht" van de Nederlandse schilder Rembrandt van Rijn op zijn rug tatoeëren. In het Rijksmuseum in Amsterdam konden Bak en tattoo-artiest Richard van Meerkerk "De Nachtwacht" in het echt bewonderen. Voor allebei de eerste keer. "Ik ben geen museum-man, dit was best bijzonder", vertelde Bak.
  [naar artikel]
 34. Darina valt flauw in Lidl, wanneer ze bijkomt is ze 245 euro kwijt: "Ik heb gehuild, ja" (31/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een jonge Waalse vrouw die in de Lidl in Courcelles, nabij Charleroi, aan het winkelen was, is er op bizarre wijze bestolen. Darina (22) viel er flauw, maar toen ze in het ziekenhuis weer bijkwam zag ze dat er 245 euro verdwenen was uit haar portefeuille.
  [naar artikel]
 35. Britse hoogleraar Gina Rippon: 'Genderverschillen in de wereld produceren genderverschillen in onze hersenen' (08/03/2020 - Knack)
  De verschillen tussen mannen- en vrouwenhersenen zijn niet zozeer aangeboren, maar vooral het gevolg van hoe de wereld vrouwen en mannen anders behandelt. Dat is de stelling van de Britse Gina Rippon. "Negatieve stereotypes veranderen je gedrag, maar ze veranderen ook je brein."
  [naar artikel]
 36. "Kerstman is een foute tuinkabouter" (07/12/2016 - De Redactie)
  In een opiniestuk in het christelijk weekblad Kerk & Leven omschrijft de hoofdredacteur de Kerstman als "een flauw en commercieel afkooksel van Sinterklaas."
  [naar artikel]
 37. Rupert 'Ron Wemel' Grint heeft geen flauw idee van eigen vermogen: "Ik kan het niet eens schatten” (10/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Rupert Grint (30) heeft goud geld verdiend met de Harry Potter-films. Hoeveel de dertigjarige acteur precies op zijn bankrekening heeft staan, weet...
  [naar artikel]
 38. Jeroen Meus na pikzwarte periode terug met 'Twee tot de zesde macht’: "De eerste reeks is opgenomen in de moeilijkste periode van mijn leven" (15/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  "Laten we er geen miseriegesprek van maken, oké? Ik sta er nog. En ik voel me goed. Voor het eerst sinds lang voel ik me goed." Jeroen Meus (42)...
  [naar artikel]
 39. Jerry Seinfeld: "Ik heb geen flauw benul wie dat was" (08/06/2017 - De Redactie)
  Toen hitzangeres Kesha een knuffel wilde van de Amerikaanse komiek, weigerde die tot 3 keer toe. Het gênante moment kon op Twitter op weinig bijval rekenen.
  [naar artikel]
 40. Kris Hoflack: "Het afscheid bij VTM kon iets eleganter" (16/09/2018 - VRT NWS)
  Kris Hoflack heeft voor het eerst gereageerd op zijn vertrek als directeur Nieuws bij Medialaan. "Het afscheid kon iets eleganter", zegt hij in "De zevende dag" op Eén, "maar er zijn ergere dingen in het leven". En wat hij nu gaat doen? "Geen idee."
  [naar artikel]
 41. Sennek: "Ik hoop dat België nog steeds trots op mij is" (09/05/2018 - VRT NWS)
  "Ik heb gegeven wat ik kon, ik denk niet dat ik meer kon doen." Zo reageert Sennek na afloop van de 1e halve finale van het Eurovisiesongfestival die ze niet heeft overleefd. "Het was fijn, ik heb ervan genoten."
  [naar artikel]
 42. "Trump die de brexit onderhandelt? Dat zou een heel goed idee zijn" (10/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Boris Johnson, de Britse minister van Buitenlandse Zaken, zou het geen slecht idee vinden mocht de Amerikaanse president Donald Trump voor de...
  [naar artikel]
 43. Turtelboom na het ontslag: "Er is met geen woord over gerept aan de keukentafel" (06/02/2017 - De Redactie)
  De voormalige minister van Energie blikt negen maanden na haar ontslag in "Van Gils & Gasten" terug op de moeilijke periode. "Ik heb mijn leven terug en wil nu vooral vooruit kijken."
  [naar artikel]
 44. Galatasaray-spits valt flauw tijdens match: "Gebeurt wel vaker" (19/02/2018 - Sporza)
  Bafetimbi Gomis is zondagavond even het bewustzijn verloren. Bij een hoekschop stuikte de Franse spits in elkaar. "Door de stress."
  [naar artikel]
 45. Wim Opbrouck: "Ik heb soms gefaald, maar je kan niet van het ene naar het andere meesterwerk stappen"  (06/05/2018 - VRT NWS)
  "Achteraf bekeken lijkt mijn leven erg uitgestippeld, maar ik heb natuurlijk ook erg veel geluk gehad." Wim Opbrouck toont zich aan de tafel van "De rotonde" van Radio 2 als een gepassioneerde levensgenieter. "Maar ik doe daar ook niet flauw over, soms kan het verdomd tegenzitten."
  [naar artikel]
 46. Gezondheidseconoom: "Slecht idee om knieprotheses enkel nog terug te betalen onder strenge voorwaarden" (06/01/2018 - VRT NWS)
  Knieprotheses kosten de sociale zekerheid te veel geld. Dat vindt N-VA-Kamerlid Yoleen Van Camp, die strenge voorwaarden wil koppelen aan zo'n ingreep. Zo wil ze geen terugbetaling meer als de levenskwaliteit niet voldoende zou verbeteren. "Een slecht idee", reageert gezondheidseconoom Lieven Annemans. 
  [naar artikel]
 47. Man heeft "geniaal idee" en steelt Social Security number van Trump (12/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Een geniaal idee", dacht Jordan Hamlett (32) uit Louisiana toen hij met de persoonlijke gegevens van Trump probeerde in te breken in de...
  [naar artikel]
 48. Slachtoffer Trèbes getuigt: "Dit is niet ons geloof" (24/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Toen Samira Hajji gisteren naar de supermarkt vertrok, had ze nog geen flauw benul welke gruwel ze daar ging meemaken. Pas nadat ze verschillende...
  [naar artikel]
 49. Schakeljaar na aso "zinvol, maar geen mirakeloplossing" en "wie gaat dat organiseren?"  (11/11/2019 - VRT NWS)
  Het idee van het zevende jaar of "schakeljaar" dat minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) wil invoeren na het algemeen secundair onderwijs roept nog veel bedenkingen op. Dat jongeren nog beter voorbereid kunnen worden op het hoger onderwijs, daar is iedereen het over eens. Toch zal het schakeljaar zeker geen mirakeloplossing zijn.
  [naar artikel]
 50. Meesteroplichtster (63) vraagt mildere straf dan 4 jaar: "Ik krijg in gevangenis geen begeleiding om te genezen" (26/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het openbaar ministerie heeft minstens vier jaar cel gevraagd voor de Antwerpse meesteroplichtster Gina Heirman (63). De vrouw staat in de Brugse...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.