Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 August 2020
18:46 uur

Terugkeren van vakantie na corona: dit formulier moet u invullen

Express

01/08/2020 - 07:45

Welk formulier voor corona moet u nu juist invullen als u terugkeert van vakantie? Eigenlijk is het allemaal best eenvoudig.... The post Terugkeren van vakantie na corona: dit formulier moet u invullen appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Noord-Ierse bedrijven vrezen bureaucratische mallemolen na brexit: 31 invulvelden op “simpel” formulier om goederen te mogen uitvoeren (24/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het volgens de Britse regering “eenvoudige” formulier dat Noord-Ierse bedrijven na de brexit zullen moeten invullen wanneer ze goederen willen...
  [naar artikel]
 2. Drukste dag in geschiedenis van Brussels Airport (30/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maandag is de drukste dag in de geschiedenis van Brussels Airport. De luchthaven verwelkomt 96.000 passagiers, zo heeft een woordvoerder laten weten. De drukte wordt verklaard door het komen en gaan van mensen die uit vakantie terugkeren, en zij die nog met vakantie vertrekken. Er zijn ook de 5.000 festivalgangers die terugkeren van Tomorrowland.
  [naar artikel]
 3. Drukste dag in geschiedenis van Brussels Airport (30/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Maandag is de drukste dag in de geschiedenis van Brussels Airport. De luchthaven verwelkomt 96.000 passagiers, zo heeft een woordvoerder laten weten. De drukte wordt verklaard door het komen en gaan van mensen die uit vakantie terugkeren, en zij die nog met vakantie vertrekken. Er zijn ook de 5.000 festivalgangers die terugkeren van Tomorrowland.
  [naar artikel]
 4. 'Kannibaal van Kapellen' Van der Poel nu ook in Hulst ongenaakbaar, Van der Haar snoept Van Aert plek twee af (12/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een pronostiek voor het veldrijden invullen, is tegenwoordig poepsimpel: je zet gewoon Mathieu van der Poel op jouw formulier en het is altijd
  [naar artikel]
 5. Eerste hulp bij de belastingbrief: stel hier uw vragen en wij zorgen voor een antwoord (06/06/2019 - VRT NWS)
  Hebt u al aan uw belastingaangifte gedacht? Het is er weer de tijd van het jaar voor. Wie dat via de klassieke, papieren, weg doet heeft dit jaar tot 28 juni de tijd, wie het via Tax-on-web doet kan dat tot 11 juli. Kopzorgen bij het invullen van die aangifte? Bezorg ze ons, en wij leggen ze voor aan Francis Adyns van de Overheidsdienst Financiën. Hij geeft een antwoord op al uw vragen, tijdens een VRT NWS Live op woensdag 12 juni omstreeks 12 uur op deze site. Vragen kan u tot maandagmiddag invullen in onderstaand formulier.
  [naar artikel]
 6. BEANTWOORD. Reizen in tijden van corona: waar is het veilig, moet je nog wel gaan en krijg je je geld terug? (13/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  De paasvakantie komt eraan: een periode waarin veel personen en gezinnen reisplannen hebben gemaakt. Maar is het in tijden van de corona-uitbraak wel verstandig om op vakantie te gaan? Krijg je je geld terug als je wil annuleren? En wat als je ter plaatse in quarantaine moet?
  [naar artikel]
 7. FOD Financiën helpt burgers telefonisch met het invullen van belastingaangifte (09/04/2020 - De Standaard)
  Door corona zal het dit jaar niet mogelijk zijn om naar een kantoor van FOD Financiën te gaan om hulp te vragen bij het invullen van je belastingaangifte. De overheidsdienst laat nu weten dat ze telefonisch bereikbaar zullen zijn om hulp te bieden.
  [naar artikel]
 8. Singles kunnen nu blind daten op vakantie (27/03/2018 - Metro)
  Singles die het beu zijn om op de klassieke manier een partner te zoeken, kunnen zich nu opgeven voor een blind date in het zonnige Frankrijk. Het enige wat je moet doen is een vragenlijst invullen en je koffers inpakken. Reisorganisator Belvilla steekt singles een hart onder de riem en organiseert dit jaar een ‘verliefd op reis’-vakantie. Het concept is eenvoudig: een groep vrijgezellen wordt in een authentiek kasteel in het zonnige Zuid-Frankrijk bij elkaar gebracht. Daarnaast gaan ze allerlei activiteiten uitvoeren in de streek, hopelijk met een positief resultaat als gevolg. Tortelduifjes  Het luxueuze kasteel heeft alles in huis om romantiek te creëren. Naast de allerbeste voorzieningen, is er ook een verwarmd zwembad met schitterend uitzicht, open haard en zithoek, een sauna en een jacuzzi boven binnen de kantelen van de toren! Deelnemers bij wij die vonk overslaat, kunnen zelfs een ritje met de helikopter maken. Opgeven is eenvoudig en kan via een formulier van Belvilla via belvil.la/belvillas-liefdesvilla vanaf maandag 26 tot en met 31 maart 2018. Lees ook : Bedrijf biedt singles een levenslange voorraad alcohol Het bericht Singles kunnen nu blind daten op vakantie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. U had véél vragen over corona: dit zijn de antwoorden (13/03/2020 - De Tijd)
  20:23 Moet ik terugkeren uit Spanje? Mag mijn werkgever mij onbetaald thuis zetten? Komt de overheid tussen als ik een toeleverancier van de horeca ben?
  [naar artikel]
 10. Kankerpatiënte vult per ongeluk in dat ze 'terrorist' is en mag VS niet meer in: "Oprechte vergissing" (29/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Schotse kankerpatiënte Mandie Stevenson moest een tripje naar New York uitstellen omdat ze bij het invullen van het ESTA-formulier per ongeluk...
  [naar artikel]
 11. Bourgeois moet al sussen (11/04/2019 - De Morgen)
  De bezorgdheid over de uitgelekte besparingsplannen van de Vlaamse regering is te groot geworden. Minister-president Geert Bourgeois (N-VA) moet terugkeren uit vakantie om de brand te blussen. Vooral CD&V hoopt dat hij daarin slaagt.
  [naar artikel]
 12. Trouwen in Zele? Eerst doorgeven of het met of zonder trouwstoet is (27/06/2018 - VRT NWS)
  Wie trouwt in Zele, zal nu vooraf een formulier moeten invullen waarop men aangeeft of men van plan is een trouwstoet te organiseren of niet. De gemeente wil zo actie ondernemen nadat er in het verleden al problemen waren geweest met trouwstoeten. 
  [naar artikel]
 13. Waar moet u zeker aan denken bij het invullen van uw belastingaangifte? (04/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nog even en het is weer zover: het invullen van de belastingaangifte. Een klus waar de meeste onder ons tegenop zien, getuige de meer dan...
  [naar artikel]
 14. John (70) bombardeert zichzelf per ongeluk tot terrorist op ESTA-formulier en mag nu VS niet meer in: “Mijn vrouw is er ziek van” (30/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Bent u een terrorist?” “Ja”, vinkte een Schotse man per ongeluk aan toen hij zijn ESTA-visum aan het invullen was, ter voorbereiding van een trip...
  [naar artikel]
 15. John (70) bombardeert zichzelf per ongeluk tot terrorist op ESTA-formulier en mag nu Amerika niet meer in: “Mijn vrouw is er ziek van” (30/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Bent u een terrorist?” “Ja”, vinkte een Schotse man per ongeluk aan toen hij zijn ESTA-visum aan het invullen was, ter voorbereiding van een trip...
  [naar artikel]
 16. Fipronilcrisis: formulier voor getroffen bedrijven staat online (27/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op de website van de federale overheidsdienst Financiën is een formulier online gezet waarmee ondernemingen die getroffen zijn door de
  [naar artikel]
 17. Van Aert: "Niet van plan om mijn formulier online te gooien" (27/01/2017 - Sporza)
  Wout van Aert is twee dagen voor het WK teruggekomen op de actie van enkele collega's die het formulier van hun dopingcontrole deelden met de wereld.
  [naar artikel]
 18. Prinses Elisabeth mag niet in hetzelfde vliegtuig terugkeren van vakantie als koning Filip (26/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Koning Filip was de voorbije 10 dagen met zijn gezin op vakantie in Armenië. Dit weekend keerden ze weer naar België, maar dat deden ze in aparte vliegtuigen.
  [naar artikel]
 19. Schotse man (70) bombardeert zichzelf per ongeluk tot terrorist op ESTA-formulier en mag nu Amerika niet meer in: “Mijn vrouw is er ziek van” (30/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Bent u een terrorist?” “Ja”, vinkte een Schotse man per ongeluk aan toen hij zijn ESTA-visum aan het invullen was, ter voorbereiding van een trip...
  [naar artikel]
 20. Al 115 vluchtelingen betrapt op 'vakantie' in thuisland (31/07/2018 - De Morgen)
  Hier erkend worden als vluchteling omdat je leven in gevaar is in je thuisland, maar wel terugkeren voor vakantie of een familiebezoek: het is tegen de regels. Toch liepen 115 vluchtelingen dit jaar al tegen de lamp.
  [naar artikel]
 21. “Dit moet stoppen, de rust in Beringen moet terugkeren ” (19/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Wie via sociale media oproept om Gülen-aanhangers lastig te vallen, zal individueel opgevolgd worden door de politie. Dat zegt gouverneur Herman Reynders na overleg met Maurice Webers (sp.a), burgemeester van Beringen. Ook het stenen gooien aan de gebouwen van de Gülen-beweging, zijn de ordediensten beu. “Dit moet stoppen, de rust moet terugkeren.”
  [naar artikel]
 22. De ene zit vast in het buitenland, de andere kan niet op reis vertrekken: “Vakantie ingetrokken en weer gaan werken” (24/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airlines wil geen vluchten meer organiseren voor Thomas Cook wegens onbetaalde facturen. Daardoor kunnen vakantiegangers dinsdag niet op vakantie vertrekken, maar ook niet terugkeren. Hotels presenteren hun gasten gepeperde rekeningen en als ze weigeren, moeten ze weg: “Thomas Cook zegt dat we niet mogen betalen, maar wat moet je anders doen?”
  [naar artikel]
 23. Child Focus lanceert formulier tegen kinderontvoering door ouders (26/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een ouder die met zijn of haar kinderen op reis vertrekt zonder de andere ouder, bijvoorbeeld na een echtscheiding, kan voortaan een toestemmingsformulier invullen waarin duidelijke afspraken worden gemaakt over de duur en bestemming van de reis. Child Focus en de FOD Justitie willen internationale kinderontvoering daarmee voorkomen.
  [naar artikel]
 24. Op vakantie? De politie houdt een oogje in het zeil (09/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wil je zorgeloos op vakantie vertrekken? Vraag dan zeker vakantietoezicht aan bij de politie. Je kunt alvast je woning beveiligen door alles goed af te sluiten, voor een bewoonde indruk te zorgen, een kennis of buur de brievenbus te laten leegmaken, het gras eens te laten afrijden, géén briefjes achter te laten, en door geen berichten op je antwoordapparaat te zetten. Als je op vakantie gaat, kan de politie gratis toezicht houden op je woning. Je moet alleen een aanvraagformulier voor vakantietoezicht invullen, en afgeven aan je wijkagent of in het commissariaat. Gelieve het volgende te melden: je naam en adres, de periode van afwezigheid, het telefoonnummer waar je bereikbaar bent, de persoon die kan verwittigd worden bij een noodgeval. Je vindt het aanvraagformulier op www.politiekempenland.be of in het commissariaat (Hechtelsesteenweg 1).
  [naar artikel]
 25. Antwerps bioresponsteam voor ‘corona-incidenten’ moet dagelijks uitrukken (30/03/2020 - De Standaard)
  De Antwerpse lokale politie richtte een bioresponsteam (BRT) op, dat politiewerk moet uitvoeren ‘waar een hoge kans op besmetting met corona is’.
  [naar artikel]
 26. OPROEP. Bent u vervroegd uit vakantie moeten terugkeren wegens ziekte? (15/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Reisorganisatie VAB kreeg in de eerste helft van juli al 15 procent meer oproepen van Vlamingen die medische bijstand nodig hadden op reis, dan in dezelfde periode vorig jaar. De organisatie raadt aan om een goede reisapotheek mee te nemen en op tijd een dokter te raadplegen, ook op vakantie.
  [naar artikel]
 27. Fipronilcrisis: formulier voor getroffen bedrijven online (27/08/2017 - Knack)
  Op de website van de federale overheidsdienst Financiën is een formulier online gezet waarmee ondernemingen die getroffen zijn door de fipronilcrisis in de eiersector een aanvraag kunnen indienen om betalingsfaciliteiten te verkrijgen op het vlak van bedrijfsvoorheffing en btw.
  [naar artikel]
 28. Wat als je tijdens vakantie in quarantaine moet? Geldexpert over gevolgen van corona voor jouw portemonnee (08/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De voorbije weken stonden in het teken van het coronavirus. Ook ons land ontsnapt niet aan de epidemie. Hoe dat virus zich de komende weken verder...
  [naar artikel]
 29. Vertonghen en Dembele samen op vakantie in Ibiza (12/07/2016 - Sporza)
  Voor ze terugkeren naar hun club Tottenham Hotspur genieten Vertonghen en Dembélé samen van hun laatste dagen vakantie. Ook hun Argentijnse ploegmaat Lamela is van de partij op Ibiza.
  [naar artikel]
 30. De vrouw die Corona heet: “Mijn man zegt soms: Ik geraak niet meer van mijn corona af” (04/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Moet jij niet in quarantaine zitten? Sophie Corona – ja, dat is haar echte naam – heeft het grapje al tientallen keren gehoord. “Ook mijn man lacht ermee en zegt dan: Ik geraak niet meer van mijn corona af.”
  [naar artikel]
 31. We gaan op reis en nemen mee… de nanny (13/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Vakantie betekent family time. En toch nemen meer en meer gezinnen een reisnanny mee om voor de kinderen te zorgen. Zodat ze volledig uitgerust kunnen terugkeren uit vakantie. Bij het bureau Nanny in Nood zien ze zelfs een verdubbeling van het aantal aanvragen.
  [naar artikel]
 32. België moet tien kinderen van Syriëstrijders helpen terugkeren (11/12/2019 - De Standaard)
  De Belgische Staat moet tien kinderen van Syriëstrijders helpen terugkeren naar ons land. Als dat niet gebeurt, moet België een dwangsom van 5.000 euro betalen, per dag én per kind. Dat heeft de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg in Brussel beslist.
  [naar artikel]
 33. Toerist vult per ongeluk op ESTA-formulier in dat ze terrorist is (01/10/2018 - Metro)
  De Schotse Mandie Stevenson heeft haar tripje naar New York onverwachts in het water zien vallen. De reden? Ze had op haar ESTA-formulier per ongeluk aangevinkt dat ze een terrorist is. Ze ontdekte die vergissing pas toen haar visumaanvraag geweigerd werd. Om haar fout recht te zetten, moest ze naar de Amerikaanse ambassade in Londen. Daar werd ze aan een stevig kruisverhoor onderworpen, om vervolgens te horen te krijgen dat ze een nieuwe aanvraag moest indienen. Het gevolg? De toeriste moest haar tripje een tiental dagen uitstellen. Niet evident voor Stevenson, die terminale borstkanker heeft en haar reizen dus nauwgezet moet plannen Het bericht Toerist vult per ongeluk op ESTA-formulier in dat ze terrorist is verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Vlaamse scholen in Sint-Lambrechts-Woluwe niet op de hoogte extra maatregelen Corona-vrius (01/03/2020 - VRT NWS)
  Burgemeester Olivier Maingain (Défi) van Sint-Lambrechts-Woluwe vraagt aan de mensen die terugkeren uit Corona risicogebieden om twee weken niet buiten te komen. Bij de Vlaamse basisschool Voorzienigheid zijn ze niet extra gebrieft en gaan ze kinderen niets vragen.
  [naar artikel]
 35. Formulier voor door fipronilcrisis getroffen bedrijven online (27/08/2017 - VRT NWS)
  Op de website van de federale overheidsdienst Financiën is een formulier online gezet waarmee ondernemingen die getroffen zijn door de fipronilcrisis in de eiersector een aanvraag kunnen indienen om betalingsfaciliteiten te verkrijgen op het vlak van bedrijfsvoorheffing en btw.  
  [naar artikel]
 36. Cathérine Moerkerke toont VTM-studio ten tijde van corona (14/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ook in het corona-tijdperk - of zéker in het corona-tijdperk - moet men het nieuws blijven maken. VTM-anker Cathérine Moerkerke toont hoe het er...
  [naar artikel]
 37. Dertiger die naar politie wil spuwen blijft in de cel: “Corona, corona” (07/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De raadkamer in Mechelen heeft de aanhouding van een dertigjarige man uit Lier met een maand verlengd. De man wilde afgelopen vrijdag naar een politiepatrouille spuwen en riep ‘corona, corona’.
  [naar artikel]
 38. Dertiger die naar politie wil spuwen blijft in de cel: “Corona, corona” (07/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De raadkamer in Mechelen heeft de aanhouding van een dertigjarige man uit Lier met een maand verlengd. De man wilde afgelopen vrijdag naar een politiepatrouille spuwen en riep ‘corona, corona’.
  [naar artikel]
 39. Verhoogde paraatheid bij scholen nu gezinnen uit krokusvakantie terugkeren: “Komende dagen of weken is corona in het land” (28/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  “We verwachten de komende dagen of weken een positief geval van corona, want de terugkeer van reizigers is altijd een risico om het virus ons land binnen te brengen.” Dat zeggen virologen nu het einde van de krokusvakantie in zicht is en daarom zijn ze extra alert. Hoe groot is het risico op besmetting in de klas en zouden de scholen beter sluiten?
  [naar artikel]
 40. Zitdagen invullen belastingsbrief (20/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Ook dit jaar organiseert de gemeente twee zitdagen om inwoners te helpen met het invullen van hun belastingsaangifte.
  [naar artikel]
 41. Zitdagen invullen belastingaangifte (19/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ook dit jaar worden er in samenwerking met de FOD Financiën twee zitdagen georganiseerd om inwoners te helpen met het invullen van hun aangifte in de personenbelasting.
  [naar artikel]
 42. Vliegtuig moet terugkeren omdat passagier haar... baby vergeten was in luchthaven (12/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een piloot die vanuit Saudi-Arabië op weg was naar Maleisië is kort na het vertrek moeten terugkeren. De reden was wel zeer opmerkelijk: een van de...
  [naar artikel]
 43. Drukste dag in geschiedenis van Brussels Airport (30/07/2018 - Metro)
  Vandaag is de drukste dag in de geschiedenis van Brussels Airport. De luchthaven verwelkomt 96.000 passagiers, zo heeft een woordvoerder laten weten. De drukte wordt verklaard door het komen en gaan van mensen die uit vakantie terugkeren, en zij die nog met vakantie vertrekken. Er zijn ook de 5.000 festivalgangers die terugkeren van Tomorrowland. Ondanks de historische dag verloopt alles vlot op de luchthaven. Honderden personeelsleden van de luchthaven zijn opgetrommeld om de reizigers bij te staan. Die krijgen wel de raad om vroeg genoeg te vertrekken naar de luchthaven, zekers als hun vlucht gepland is tijdens de piek tussen 16 en 18 uur. De reizigers wordt ook aangeraden hun parkeerplaats online te boeken, via de website van Brussels Airport. bron: Belga   Het bericht Drukste dag in geschiedenis van Brussels Airport verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Drukste dag in geschiedenis van Brussels Airport (30/07/2018 - Metro)
  Vandaag is de drukste dag in de geschiedenis van Brussels Airport. De luchthaven verwelkomt 96.000 passagiers, zo heeft een woordvoerder laten weten. De drukte wordt verklaard door het komen en gaan van mensen die uit vakantie terugkeren, en zij die nog met vakantie vertrekken. Er zijn ook de 5.000 festivalgangers die terugkeren van Tomorrowland. Ondanks de historische dag verloopt alles vlot op de luchthaven. Honderden personeelsleden van de luchthaven zijn opgetrommeld om de reizigers bij te staan. Die krijgen wel de raad om vroeg genoeg te vertrekken naar de luchthaven, zekers als hun vlucht gepland is tijdens de piek tussen 16 en 18 uur. De reizigers wordt ook aangeraden hun parkeerplaats online te boeken, via de website van Brussels Airport. Bron: Belga   Het bericht Drukste dag in geschiedenis van Brussels Airport verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. FOD Financiën helpt burgers telefonisch met het invullen van belastingaangifte (09/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De FOD Financiën biedt hulp via de telefoon aan bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte. Dat meldt de overheidsdienst in een persbericht.
  [naar artikel]
 46. België moet tien kinderen van Syriëstrijders helpen terugkeren, op straffe van dwangsom van 5.000 euro (11/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische Staat moet tien kinderen van Syriëstrijders helpen terugkeren naar ons land. Als dat niet gebeurt, moet België een dwangsom van 5.000 euro betalen, per dag én per kind. Dat heeft de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg in Brussel beslist.
  [naar artikel]
 47. ‘Helden van Hier: Corona’ geeft unieke inkijk op de zorgsector ten tijde van corona (23/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie zijn de Helden die het land draaiende houden terwijl het getroffen wordt door de corona-pandemie? Met ‘Helden van Hier: Corona’ wil VTM NIEUWS...
  [naar artikel]
 48. Heeft corona effect op onze slaap? (01/04/2020 - De Standaard)
  Om de impact van het nieuwe coronavirus op onze slaap te meten, stelden de wetenschappers van het slaaplaboratorium van het UVC Brugmann ziekenhuis een studie op. ‘De bedoeling is dat zo veel mogelijk mensen de vragenlijst invullen’, zegt dokter Johan Newell.
  [naar artikel]
 49. Formulier voor bedrijven getroffen door fipronilcrisis online (27/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de website van de federale overheidsdienst Financiën is een formulier online gezet waarmee ondernemingen die getroffen zijn door de fipronilcrisis in de eiersector een aanvraag kunnen indienen om betalingsfaciliteiten te verkrijgen op het vlak van bedrijfsvoorheffing en btw. Dat meldt minister van Financiën Johan Van Overtveldt zaterdagavond.
  [naar artikel]
 50. OPROEP: Op reis met Thomas Cook en problemen? Vertel ons uw ervaring (24/09/2019 - VRT NWS)
  Het nieuws rond het faillissement van Thomas Cook Groot-Brittannië begint meer en meer gevolgen te hebben voor Belgische reizigers. Zo heeft Brussels Airlines vandaag vier vluchten geschrapt die uitgevoerd worden in opdracht van Thomas Cook. Bent u op vakantie met Thomas Cook of moet u nog vertrekken en ervaart u hinder? Laat ons uw ervaring weten via onderstaand formulier. Buitenlandse Zaken heeft intussen een noodnummer geopend voor wie in het buitenland getroffen is: +32 2 501 40 00.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.