Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

15 August 2020
21:25 uur

Rijsel haalt Burak Yilmaz na vertrek van Osimhen

Het Belang van Limburg

01/08/2020 - 14:11

Rijsel heeft zich versterkt met de ervaren Turkse aanvaller Burak Yilmaz. De 35-jarige spits moet bij LOSC mee het vertrek van de Nigeriaan Victor Osimhen opvangen. De voormalige Charleroispits verhuisde voor zo’n 60 mijoen euro naar Napoli.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Jupiler Pro League – Victor Osimhen ruilt Charleroi voor Rijsel (01/08/2019 - Metro)
  Aanvaller Victor Osimhen heeft een contract voor vijf seizoenen ondertekend bij het Franse Lille. De 20-jarige Nigeriaan verlaat Charleroi. Osimhen werd vorig seizoen door de Karolo’s gehuurd van Wolfsburg. Met 20 doelpunten in 36 wedstrijden (alle competities) toonde hij zich heel doeltreffend. Charlerloi lichtte daarop de aankoopoptie en realiseert nu een mooie meerwaarde. “LOSC is een heel goede club met een kwaliteitsvol project. Hier zijn goede spelers voortgebracht en er hebben ook grote Nigerianen gespeeld. Ik ben heel blij hier te zijn”, zegt Osimhen. “Ik ben nog jong, zit nog in een leerpoces en dit project is ideaal om mij verder te doen groeien.” Osimhen telt vijf caps achter zijn naam en werd onlangs derde met zijn land op de Afrika Cup. bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Victor Osimhen ruilt Charleroi voor Rijsel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Jupiler Pro League – Victor Osimhen ruilt Charleroi voor Rijsel (01/08/2019 - Metro)
  Aanvaller Victor Osimhen heeft een contract voor vijf seizoenen ondertekend bij het Franse Lille. De 20-jarige Nigeriaan verlaat Charleroi. Osimhen werd vorig seizoen door de Karolo’s gehuurd van Wolfsburg. Met 20 doelpunten in 36 wedstrijden (alle competities) toonde hij zich heel doeltreffend. Charlerloi lichtte daarop de aankoopoptie en realiseert nu een mooie meerwaarde. “LOSC is een heel goede club met een kwaliteitsvol project. Hier zijn goede spelers voortgebracht en er hebben ook grote Nigerianen gespeeld. Ik ben heel blij hier te zijn”, zegt Osimhen. “Ik ben nog jong, zit nog in een leerpoces en dit project is ideaal om mij verder te doen groeien.” Osimhen telt vijf caps achter zijn naam en werd onlangs derde met zijn land op de Afrika Cup. Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – Victor Osimhen ruilt Charleroi voor Rijsel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Marieke en Burak in Hasselt (30/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Burak Erdem (27) uit Beringen, industrieel ingenieur.
  [naar artikel]
 4. Berna en Burak in Leopoldsburg (14/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Burak Irmak (22) uit Heppen, arbeider.
  [naar artikel]
 5. Kassa rinkelt ook in Charleroi: Victor Osimhen trekt naar Rijsel (01/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Aanvaller Victor Osimhen heeft een contract voor vijf seizoenen ondertekend bij het Franse Lille. De 20-jarige Nigeriaan verlaat Charleroi. Met de transfer is een bedrag van twaalf miljoen euro gemoeid. Via bonussen kan die prijs nog oplopen tot 14 miljoen euro, plus 15% op de meerwaarde van de doorverkoop.
  [naar artikel]
 6. Charleroi neemt Osimhen zoals verwacht over van Wolfsburg (31/05/2019 - Metro)
  Victor Osimhen maakt definitief de overstap naar Charleroi. De Carolo’s maakten gebruik van de optie om de 20-jarige Nigeriaan, die afgelopen jaargang op huurbasis in Charleroi speelde, binnen te halen. Osimhen komt over van het Duitse Wolfsburg, dat de transfer vrijdag bevestigde. Osimhen speelde zich dit seizoen in de kijker bij Charleroi met in totaal twintig treffers en vier assists. Charleroi won play-off 2, maar verloor nadien de testmatch om een Europees ticket tegen Antwerp. Het is evenwel niet zeker dat Osimhen tijdens het nieuwe seizoen effectief het shirt van Charleroi zal dragen. De aanvaller kan rekenen op heel wat interesse van Europese subtoppers en verlaat België mogelijk deze zomer nog voor een veelvoud van de 3,5 miljoen euro die Charleroi nu bij Wolfsburg zou neertellen. Naar verluidt, hebben vooral Rijsel en AC Milan hun oog laten vallen op de beloftevolle spits. bron: Belga Het bericht Charleroi neemt Osimhen zoals verwacht over van Wolfsburg verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. TUI biedt vanaf volgend zomerseizoen vakanties aan met vertrek vanuit Rijsel (20/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Touroperator TUI biedt vanaf mei 2019 reizen aan met vertrek vanuit de Franse luchthaven Lille-Lesquin (Rijsel). Na Brussel, Oostende, Antwerpen,...
  [naar artikel]
 8. Buschauffeur is job kwijt nadat hij zich verweert tegen voetballer die hem bedreigt (21/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een Turkse buschauffeur is zijn job kwijt na een akkefietje met de Turkse international Burak Yilmaz (31). Die laatste had zijn zware Mercedes
  [naar artikel]
 9. Ex-moskee-voorzitter Yilmaz mogelijk op lijst van CD&V: “Als mijn achterban mij vraagt, kom ik op” (14/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Ik ben geschokt door de uitspraak van de rechter”, zegt Erhan Yilmaz, ex-voorzitter van de moskee van Sledderlo en sinds enkele jaren lid van CD&V. “Ali verdient dit niet.”
  [naar artikel]
 10. Sevilla haalt rechtsachter Corchia weg bij Rijsel (13/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Franse rechterflankverdediger Sébastien Corchia (26) zet zijn carrière verder bij Sevilla. Hij plaatste donderdag zijn krabbel onder een contract voor vier jaar en komt over van Rijsel.
  [naar artikel]
 11. Zelden te zien, maar deze vrouw geldt als “een van de sterkste vrouwen op het paleis” (15/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagnacht, aan de vooravond van Koningsdag, is Rafike Yilmaz (38) gekroond tot ‘beste woordvoerder achter de schermen’. Discreet, bescheiden, maar niet te onderschatten: wie is Yilmaz, of ‘de oren van de koning in Vlaanderen’?
  [naar artikel]
 12. Hasselt loopt storm voor Turkse filmsterren, maar wie zijn Burak Özçivit en Kerem Bürsin? (13/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  hasseltGillende meisjes en oververhitte smartphones in overvloed, woensdagavond aan Kinepolis Hasselt. En nee, Matthias Schoenaerts had er dit keer niets mee te maken. De Turkse steracteurs Burak Özçivit en Kerem Bürsin kwamen hun nieuwste film ‘Can Feda’ voorstellen in Hasselt.
  [naar artikel]
 13. Entourage koning krijgt kleur (12/04/2019 - De Morgen)
  Het hof krijgt eindelijk een beetje kleur. Vanaf september gaat met Rafike Yilmaz (32) de eerste Belgische van vreemde afkomst aan de slag in Laken. Yilmaz, een medewerkster van minister Monica De Coninck (sp.a), wordt adjunct-directeur media en communicatie.
  [naar artikel]
 14. Charleroi huurt Nigeriaans international Victor Osimhen tot einde seizoen van Wolfsburg (22/08/2018 - Metro)
  Charleroi heeft de Nigeriaanse international Victor Osimhen aangetrokken. De aanvaller komt op huurbasis over van het Duitse VFL Wolfsburg en blijft tot het einde van het seizoen bij de Carolo’s. Dat maakte Wolfsburg vandaag bekend op zijn website. De 19-jarige Osimhen begon in 2017 bij Wolfsburg, dat hem al in 2016 kocht van het Nigeriaanse Ultimate Strikers Academy. De spits speelde in totaal veertien duels voor de Wolven. Osimhen debuteerde in juni 2017 voor het Nigeriaanse nationale elftal. Als jeugdinternational won hij in 2015 in Chili met Nigeria het WK voor de U17. Daar kreeg hij de Gouden Schoen en de Zilveren Bal voor zijn prestaties. In datzelfde jaar werd hij door de Afrikaanse voetbalbond (CAF) uitgeroepen tot Jeugdspeler van het jaar. Osimhen staat nog tot juni 2020 onder contract bij Wolfsburg. bron: Belga Het bericht Charleroi huurt Nigeriaans international Victor Osimhen tot einde seizoen van Wolfsburg verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. VIDEO: pareltjes van Neymar en Lo Celso tegen Rijsel (03/02/2018 - Sporza)
  In de Ligue 1 heeft Rijsel een makkelijke 0-3-overwinning behaald op het veld van Rijsel. Bekijk hier de heerlijke doelpunten van onder meer Neymar en Lo Celso.
  [naar artikel]
 16. Transfer Talk. Waar ligt de toekomst van Osimhen? Depoitre genoemd als opvolger bij Charleroi - Inter bevestigt komst Conte (31/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zoals verwacht heeft Sporting Charleroi bij Wolfsburg de optie gelicht op Victor Osimhen. Kostprijs: 3,5 miljoen euro. Een tussenstap, want langer...
  [naar artikel]
 17. VIDEO. De eerste goal van Osimhen is een pareltje: Charleroi-spits zet Roef te kijk met pienter hakje (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste goal van Victor Osimhen in een Charleroi-tenue is er meteen eentje om te onthouden. Op de Freethiel kreeg de huurling van Wolfsburg het...
  [naar artikel]
 18. Transfer Talk. Charleroi licht optie Osimhen, maar waar ligt zijn toekomst? - Inter bevestigt komst Conte (31/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zoals verwacht heeft Sporting Charleroi bij Wolfsburg de optie gelicht op Victor Osimhen. Kostprijs: 3,5 miljoen euro. Een tussenstap, want langer...
  [naar artikel]
 19. Deze vrouw wordt ‘de oren van de koning in Vlaanderen’ genoemd: “Op staatsbezoek kan ze als een pitbull optreden” (15/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Donderdagnacht, aan de vooravond van Koningsdag, is Rafike Yilmaz (38) gekroond tot ‘beste woordvoerder achter de schermen’. Het belichaamt haar rol van ‘adjunct-directeur Media en Communicatie van het Koninklijk Paleis’ met glans: discreet, bescheiden, maar niet te onderschatten. Wie is Yilmaz, oftewel ‘de oren van de koning in Vlaanderen’?
  [naar artikel]
 20. Marcelo Bielsa coacht vanaf 1 juli Rijsel (19/02/2017 - Sporza)
  De flamboyante Argentijnse coach Marcelo Bielsa heeft een contract van twee jaar getekend bij Rijsel. Zijn mandaat gaat in op 1 juli. Rijsel stelde dinsdag nog Franck Passi aan als interimaris.
  [naar artikel]
 21. Anderlecht haalt financiële redenen aan voor vertrek Zetterberg: “Coronavirus heeft enorme weerslag” (21/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht heeft het ontslag van Pär Zetterberg nu ook officieel bevestigd. Paars-wit haalt financiële redenen aan voor het vertrek van de...
  [naar artikel]
 22. Transfer Talk. Osimhen voor recordbedrag naar Lille - Nakamba vijf jaar naar Aston Villa - Dussenne maandag van Standard (01/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Jupiler Pro League is een smaakmaker kwijt. Victor Osimhen verruilt Charleroi voor Lille. De 20-jarige Nigeriaan ondertekende in Noord-Frankrijk...
  [naar artikel]
 23. Transfer Talk. Osimhen voor recordbedrag naar Lille - Nakamba vijf jaar naar Aston Villa - Standard heeft interesse in Dussenne (01/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Jupiler Pro League is een smaakmaker kwijt. Victor Osimhen verruilt Charleroi voor Lille. De 20-jarige Nigeriaan ondertekende in Noord-Frankrijk...
  [naar artikel]
 24. Galtier, ex-coach van Saint-Etienne, neemt Rijsel onder zijn hoede (23/12/2017 - Sporza)
  Rijsel heeft een opvolger voor Marcelo Bielso te pakken. Christophe Galtier, ex-speler van Rijsel en van 2009 tot 2017 coach van Saint-Etienne, tekent volgende week een contract.
  [naar artikel]
 25. Man voorkomt brand in Brussel vanuit Rijsel (17/07/2019 - De Standaard)
  Een man in Rijsel heeft dinsdagavond een appartementsbrand voorkomen toen hij met een man in Brussel een videogesprek hield. De Brusselse man viel door de rookontwikkeling flauw, en de man uit Rijsel kon via het nummer 112 in Frankrijk snel de Brusselse brandweer verwittigen. De brand was snel onder controle.
  [naar artikel]
 26. Man voorkomt brand in Brussel… vanuit Rijsel (17/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een man in Rijsel heeft dinsdagavond een appartementsbrand voorkomen toen hij met een man in Brussel een videogesprek hield. De Brusselse man viel door de rookontwikkeling flauw, en de man uit Rijsel kon via het nummer 112 in Frankrijk snel de Brusselse brandweer verwittigen. De brand was snel onder controle.
  [naar artikel]
 27. Je ziet haar zelden maar deze vrouw wordt ‘de oren van de koning in Vlaanderen’ genoemd: “Op staatsbezoek kan ze als een pitbull optreden” (15/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Donderdagnacht, aan de vooravond van Koningsdag, is Rafike Yilmaz (38) gekroond tot ‘beste woordvoerder achter de schermen’. Het belichaamt haar rol van ‘adjunct-directeur Media en Communicatie van het Koninklijk Paleis’ met glans: discreet, bescheiden, maar niet te onderschatten. Wie is Yilmaz, oftewel ‘de oren van de koning in Vlaanderen’?
  [naar artikel]
 28. Enkele Thalys en Eurostar treinen afgeschaft (04/04/2018 - Metro)
  Zoals aangekondigd en voorzien in het aangepaste transportplan zijn zowel bij Eurostar als bij Thalys enkele treinen afgeschaft. Extra annulaties zijn er voorlopig niet als gevolg van de staking bij het Franse spoor. Thalys had op voorhand al de annulatie aangekondigd van twee treinen op de lijn Brussel-Parijs. Het gaat een trein met vertrek in Brussel-Zuid om 08.13 uur en een om 17.43 uur. In de andere richting werden de Thalys-treinen met vertrek in Parijs-Noord van 07.16 uur en 17.49 uur afgeschaft. Daarnaast is er een beperkte dienst van de treinen tussen Amsterdam-Centraal en Rijsel: zij rijden niet tussen Brussel-Zuid en Rijsel. Eurostar schafte vandaag vier treinen af: op de verbinding Brussel-Londen gaat het om de treinen met vertrek om 08.52 uur en 17.56 uur en in de andere richting om 08.54 uur en 18.04 uur. De Franse spoorwegmaatschappij SNCF liet op haar beurt weten dat slechts een op de zeven TGV’s rijdt in Frankrijk. Reizigers krijgen de raad om zich via de website van de SNCF te informeren. De NMBS meldde tot slot dat het treinverkeer sterk verstoord zal zijn tussen Doornik en Rijsel, met minder dan de helft van de treinen die rijden. Tussen Moeskroen en Rijsel verloopt het verkeer nagenoeg normaal, met slechts een geplande annulatie. De Franse spoorvakbonden zijn gisteren begonnen aan een krachtmeting met de regering. Ze willen tot einde juni twee dagen op vijf staken tegen de hervormingen die de regering wil doorvoeren, waarbij onder meer de statutaire benoeming voor nieuwe aanwervingen in vraag wordt gesteld. De volgende stakingsdagen zijn voorzien op 8 en 9 april. Bron: Belga   Het bericht Enkele Thalys en Eurostar treinen afgeschaft verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Transfer Talk. Charleroi haalt Jamaicaanse opvolger voor Osimhen - Bayern bevestigt komst Perisic (13/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wat gisteren een quasi zekerheid was, werd deze namiddag bevestigd: de Jamaicaan Shamar Nicholson (22) is de nieuwe spits van Sporting Charleroi....
  [naar artikel]
 30. Anniek Nagels (CD&V) wordt eerste schepen in Genk (03/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Anniek Nagels (43) wordt eerste schepen in Genk. Dat kwam toch wel wat als een verrassing over na de beslissing van het CD&V-bestuur van Genk maandagavond laat. Nieuwe schepenen zijn Erhan Yilmaz (42) en Toon Vandeurzen (26). Zij flankeren Ria Grondelaers (57), Kathleen Parthoens (47) en Michaël Dhoore (57). Bij Pro Genk volgt Kurtal Yilmaz Angelo Bruno op als schepen.
  [naar artikel]
 31. Le Pen spreekt massa toe in Rijsel (26/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse extreemrechtse presidentskandidate Marine Le Pen heeft vanmiddag een grote meeting gehouden in Rijsel, vlakbij de Belgische grens. Ook
  [naar artikel]
 32. Meunier begint bij PSG in de basis in Rijsel (28/10/2016 - Sporza)
  PSG verloor tot verrassing van vele al twee keer in tien matchen in de Ligue 1. Kan Rijsel de fiere Parijzenaars opnieuw een hak zetten?
  [naar artikel]
 33. Netwerk van autohackers opgerold in Rijsel (29/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Rijsel, in het noorden van Frankrijk, zijn vijftien mensen in verdenking gesteld die minstens 65 auto's gestolen hebben door het elektronische...
  [naar artikel]
 34. Charleroi haalt Nigeriaanse aanvaller van Wolfsburg om Rezaei te vervangen (24/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Charleroi heeft een opvolger voor de naar Club Brugge vertrokken Kaveh Rezaei. De 19-jarige Nigeriaan Victor Osimhen moet de Carolo’s dit seizoen doelpunten bezorgen.
  [naar artikel]
 35. Koning Filip heeft “beste woordvoerder achter de schermen”: wie is de discrete Rafike Yilmaz? (15/11/2019 - VRT NWS)
  Rafike Yilmaz, woordvoerder van het Koninklijk Paleis, is tot “beste woordvoerder achter de schermen” gekroond. De prijs werd gisteravond voor het eerst uitgereikt, tijdens de jaarlijkse “Nacht van de woordvoerder”. “Het is fijn om erkenning te krijgen voor het werk dat we de afgelopen zes jaar hebben geleverd”, reageert de discrete woordvoerder, uitgerekend op deze Dag van de Dynastie.
  [naar artikel]
 36. Rijsel hoort even bij België (09/04/2019 - De Morgen)
  Duizenden Duivels-fans maken zich op om vrijdag de grens met Frankrijk over te steken. Bestemming: Rijsel, 'Capitale des Flandres'. Het doel: in en rond het stadion één groot volksfeest ontketenen.
  [naar artikel]
 37. Vrouw uit Rijsel beschuldigd van "terroristische bendevorming" (30/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Eén van de twee vrouwen die woensdag in Rijsel in het kader van antiterreuronderzoek werden opgepakt, is in staat van beschuldiging gesteld. Dit
  [naar artikel]
 38. Verschillende gewonden bij schietincident in Rijsel (24/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Verschillende schoten werden vanavond afgevuurd in de Franse stad Rijsel, het incident gebeurde vlak aan het metrostation Porte d'Arras. Er
  [naar artikel]
 39. TransferTalk. Vertrek Fellaini bij Manchester United niet uitgesloten - STVV haalt nieuwe linksachter (16/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Als er de komende 14 dagen een aantrekkelijke aanbieding binnenrolt, wil Manchester United nadenken over een vertrek van Marouane Fellaini (31)....
  [naar artikel]
 40. Het verhaal van Bielsa bij Rijsel is definitief voorbij (15/12/2017 - Sporza)
  Rijsel heeft een einde gemaakt aan de samenwerking met Marcelo Bielsa. De Argentijnse trainer werd op 22 november al geschorst door de Noord-Franse club.
  [naar artikel]
 41. Geen braderie in Rijsel wegens terreurdreiging (05/08/2016 - De Tijd)
  13:49 De grootste jaarmarkt van Europa, de braderie in het Noord-Franse Rijsel, wordt afgelast. De lokale overheid vindt dat de veiligheid onvoldoende kan gegarandeerd worden.
  [naar artikel]
 42. Bio met bewaarpotentieel (13/04/2019 - De Morgen)
  Mijn liefde voor Rijsel zwelt in hoog tempo aan. Vorige maand nog deed ik er een overdosis cultuur op. Toen ontdekte ik er een zaak die mij zo intrigeerde dat ik vandaag zonder specifieke reden in de wagen stap en ga lunchen in Rijsel.
  [naar artikel]
 43. Hartchirurg van Jessa Ziekenhuis opereert 90-plussers zonder borstkas te openen (27/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  De aan het Hasseltse Jessa Ziekenhuis verbonden hartchirurg Alaaddin Yilmaz heeft deze maand twee negentigplussers aan hun hart geopereerd. Op zo’n hoge leeftijd mensen aan hun hart opereren, is uitzonderlijk. In Hasselt lukt dat omdat Yilmaz een kijkoperatietechniek heeft ontwikkeld waarbij de borstkas van patiënten niet moet worden opengelegd. De twee patiënten, een 91-jarige vrouw uit Zonhoven en een 90-jarige man uit Ransart bij Charleroi, stellen het intussen goed.
  [naar artikel]
 44. Le Pen spreekt massa toe in Rijsel: "Alleen Fransen beslissen wie Frankrijk binnenkomt" (26/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse extreemrechtse presidentskandidate Marine Le Pen heeft vanmiddag een grote meeting gehouden in Rijsel, vlakbij de Belgische grens. Ook
  [naar artikel]
 45. Osimhen zorgt voor snelste doelpunt ooit in de Jupiler Pro League: amper 9 seconden (26/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Victor Osimhen heeft geschiedenis geschreven. De jonge spits van Charleroi scoorde in het duel met Antwerp amper 9 seconden na de aftrap, een nieuw record in de Jupiler Pro League. Het vorige record stond op naam van Imoh Ezekiel. Die scoorde op 11 augustus 2013 na 10 seconden voor Standard tegen Racing Genk.
  [naar artikel]
 46. RAFIKE YILMAZ EN SAM DELTOUR (10/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 47. Timelapse: zo bouw je voetbalstadion Rijsel om tot tennisarena (21/11/2017 - Sporza)
  Het voetbalstadion van Rijsel is het decor voor de Daviscupfinale. Maar hoe tover je een grasmat om in hardcourt? Een indrukwekkende timelapse toont de transformatie.
  [naar artikel]
 48. 100 jaar geleden: Oostende en Rijsel bevrijd (17/10/2018 - VRT NWS)
  Op 17 oktober 1918 worden Oostende, Rijsel en Douai bevrijd en de Oostenrijkse keizer kondigt aan dat hij zijn rijk wil omvormen tot een bondsstaat.
  [naar artikel]
 49. Van kwaad naar erger voor Rijsel: nu ook een transferverbod (13/12/2017 - Sporza)
  De Franse eersteklasser Rijsel heeft van de Franse voetbalbond (LFP) een transferverbod gekregen. De 18e in de stand mag in januari geen spelers aantrekken.
  [naar artikel]
 50. Drie gewonden bij schietpartij in Rijsel (24/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Noord-France stad Rijsel zijn vrijdagavond drie personen gewond geraakt bij een schietpartij. Dat melden de Franse media. Er werden schoten
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.