Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 August 2020
16:12 uur

Ex-Club Brugge speler kan erger voorkomen bij brand: “Zonder veel na te denken, ben ik naar binnen gelopen”

Het Nieuwsblad

01/08/2020 - 16:16

In een woning langs de Moerkerkse Steenweg in Sint-Kruis, een deelgemeente van Brugge, brak zaterdagmorgen brand uit. Het was Günther Vanaudenaerde (34), voormalige rechtsback van Club Brugge, die het vuur te lijf ging. “Zonder nadenken ben ik met ons brandblusapparaat naar binnen gelopen”, zegt hij.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

  1. Club Brugge kent geen problemen met tien man van Oostende (22/11/2019 - Het Belang van Limburg)
    Club Brugge speelde de perfecte voorbereidingswedstrijd op de Champions League-kraker van dinsdag op Galatasaray. Het won zonder veel energieverlies met 2-0 van Oostende waar ex-speler Ronald Vargas een handje hielp met een domme rode kaart. Club morste met de kansen maar maakte wel een einde aan een reeks van twee nederlagen op rij.
    [naar artikel]
  2. Alerte kinderen voorkomen drama na nachtelijke woningbrand (21/09/2017 - Het Nieuwsblad)
    Een 40-jarige moeder en haar twee kinderen zijn in de nacht van woensdag op donderdag naar het ziekenhuis gebracht na een brand in Sint-Andries bij Brugge. Hun woning werd onbewoonbaar verklaard. Voor het gezin had het veel erger kunnen aflopen als de kinderen niet zo alert gereageerd hadden.
    [naar artikel]
  3. Club Brugge-speler bijna van Antwerp, opmerkelijke transfer naar Beerschot in de maak? (04/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
    Antwerp staat op het punt om Sander Coopman binnen te halen. Het staat dicht bij een akkoord met Club Brugge en de middenvelder zelf. Beerschot-Wilrijk toont concrete interesse in Antwerp-speler Joren Dom. De rechtsachter ligt nog een jaar onder contract op de Bosuil, maar zou één van de spelers zijn die mag vertrekken bij Antwerp.
    [naar artikel]
  4. Schoolmeisjes ontdekken brand in woonhuis en voorkomen erger (05/10/2016 - Het Nieuwsblad)
    Vijf schoolmeisjes van het Heilig-Grafinstituut hebben gisterenavond kunnen voorkomen dat een flatgebouw in de Schoolstraat helemaal uitbrandde. “Dankzij hen hebben we erger kunnen vermijden”, zegt majoor Gert Bax.
    [naar artikel]
  5. Club Brugge haalt ex-speler Leko binnen (13/04/2019 - De Morgen)
    Verrassing van formaat: de nieuwe trainer van Club Brugge wordt Ivan Leko (39).
    [naar artikel]
  6. Club Brugge haalt ex-speler Leko binnen (09/06/2017 - De Morgen)
    Verrassing van formaat: de nieuwe trainer van Club Brugge wordt Ivan Leko (39).
    [naar artikel]
  7. Dít was Clement bij Club Brugge, als speler en als assistent (24/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Terug naar het oude nest. Als speler (1999-2009) en als assistent-coach (2012-2017) was de passage van Philippe Clement bij Club Brugge een...
    [naar artikel]
  8. Club Brugge-speler Vanlerberghe koopt abonnement op KV Mechelen (11/08/2017 - Sporza)
    KV Mechelen heeft 9.500 abonnementen verkocht: een record in de geschiedenis van de club. Ex-speler Jordi Vanlerberghe, nu Club Brugge, kocht donderdag het 9.500e voor zijn vader.
    [naar artikel]
  9. Waarom de titel nog lang niet binnen is voor Club Brugge (25/01/2018 - Knack)
    Weinigen die er nog aan twijfelen dat Club Brugge straks zijn vijftiende landstitel viert. En toch: als de play-offs ons iets geleerd hebben, dan is het wel dat er nog veel mogelijk is. Héél veel zelfs. Een terugblik.
    [naar artikel]
  10. Simons blijft speler van Club Brugge, maar wel in een andere rol (22/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Het zat eraan te komen. Club Brugge gunt Timmy Simons nog een jaar als speler. Hij kwam deze middag tot een mondeling akoord om zijn aflopende
    [naar artikel]
  11. FT België: Ziekenboeg steeds voller bij Club Brugge - Van kwaad naar erger met ‘topaanwinst’ van AA Gent (12/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Het Bondsparket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) vraagt drie weken schorsing en een boete van 3.000 euro voor AA Gent-speler Birger...
    [naar artikel]
  12. Uitblinkende speler van Club met lof overladen: "Wanneer krijgt hij standbeeld op de Grote Markt van Brugge?" (24/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Een collectieve topprestatie die leidde tot een 2-1 overwinning tegen de aartsrivaal uit Brussel. Bij Club Brugge viel geen enkele speler
    [naar artikel]
  13. Uitblinkende speler van Club met lof overladen: "Wanneer krijgt hij een standbeeld op de Grote Markt van Brugge?" (24/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Een collectieve topprestatie die leidde tot een 2-1 overwinning tegen de aartsrivaal uit Brussel. Bij Club Brugge viel geen enkele speler
    [naar artikel]
  14. Het gaat van kwaad naar erger met Club Brugge, zo beseffen ze ook bij blauw-zwart zelf: “Het ziet er niet goed uit” (11/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Club Brugge zit met de handen in het haar. Alwéér puntenverlies gisteren, en dat aan het begin van een belangrijke week waarin het Europese...
    [naar artikel]
  15. Toptransfer van Club Brugge geregeld door stroman van Mogi Bayat? Eerste speler in de cel in ‘Operatie Propere Handen’ (25/10/2018 - Het Belang van Limburg)
    mechelen Sinds gisteren zit nu ook een voetballer opgesloten in de gevangenis in het ­onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal. Fabien Camus (33) wordt verdacht van het witwassen van geld. Zijn aanhouding zou te maken hebben met de transfer van ex-Club Brugge-speler Anthony Limbombe.
    [naar artikel]
  16. Binnenkijken bij Ruud Vormer thuis: Club Brugge-speler ontbijt met Gouden Schoen op tafel (08/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
    'Business as usual' ten huize Vormer. Toch was het in Sint-Martens-Latem niet meteen een ochtend zoals alle andere bij de speler van Club Brugge....
    [naar artikel]
  17. 80-jarige heldin voorkomt felle brand (23/10/2016 - Het Nieuwsblad)
    Toen de kachel in hun woning in brand vloog, aarzelde bewoonster Maria Bertels (80) niet en draaide meteen de mazoutkraan dicht. “Dat heeft erger voorkomen”, zegt de bevelvoerder van de brandweer. De vrouw werd preventief naar het ziekenhuis gevoerd.
    [naar artikel]
  18. Kaarsen adventskrans veroorzaken zware brand, verpleger en spoedarts voorkomen erger (17/12/2018 - Het Nieuwsblad)
    Een verpleger en spoedarts van het Sint-Mariaziekenhuis hebben door hun snelle optreden een zware brand in de kapel kunnen voorkomen. Kaarsen van een adventskrans lijken de boosdoener.
    [naar artikel]
  19. VIDEO: Club Brugge komt eenvoudig opnieuw aan de leiding (15/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Club Brugge heeft vanavond zonder al te veel problemen KV Mechelen opzij gezet. Blauw-zwart kwam al na acht minuten op voorsprong via Wesley en
    [naar artikel]
  20. VIDEO: Club Brugge komt eenvoudig opnieuw aan de leiding (15/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Club Brugge heeft vanavond zonder al te veel problemen KV Mechelen opzij gezet. Blauw-zwart kwam al na acht minuten op voorsprong via Wesley en
    [naar artikel]
  21. 80-jarige vrouw voorkomt felle brand (23/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
    Toen de kachel in hun woning in brand vloog, aarzelde bewoonster Maria Bertels (80) niet en draaide meteen de mazoutkraan dicht. “Dat heeft erger voorkomen”, zegt de bevelvoerder van de brandweer. De vrouw werd preventief naar het ziekenhuis gevoerd.
    [naar artikel]
  22. Brand in tweesterrenzaak De Jonkman: kind des huizes kan erger voorkomen (08/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
    De Brugse brandweer is deze ochtend moeten uitrukken voor een brand in tweesterrenrestaurant De Jonkman op de Maalsesteenweg in Sint-Kruis. Het
    [naar artikel]
  23. “Genk deed even aan Barça denken” (06/03/2017 - Het Belang van Limburg)
    KRC Genk won afgelopen weekend in eigen huis met 2-1 van landskampioen Club Brugge. Een sterke prestatie van blauw-wit, dat veel lof krijgt voor de manier waarop gevoetbald werd. “Ik heb me zaterdagavond enorm geamuseerd in de Luminus Arena”, zegt onze analist Wilfried Van Moer. “Genk zette tegen Club Brugge zijn beste prestatie sinds heel lang neer. De bal ging zo vlot rond dat het me op sommige momenten zowaar aan Barça deed denken. Club Brugge werd van de mat getikt met snelle combinaties over de grond. De doorweekte grasmat speelde in het voordeel van de thuisploeg, omdat de bal nog net iets meer snelheid mee kreeg en het surplus aan techniek bij Genk benadrukt werd.”
    [naar artikel]
  24. Van Kets wordt géén hulptrainer van Club Brugge, Cossey wel (16/06/2017 - Het Belang van Limburg)
    Patrick Van Kets wordt dan toch geen hulptrainer van Ivan Leko bij Club Brugge. Hij blijft bij STVV. Rudi Cossey wel. De voormalige speler van Club Brugge tekende een contract voor twee seizoenen bij blauw-zwart. Net zoals Edward Still, die de nieuwe video-analist wordt van Club Brugge.
    [naar artikel]
  25. Timmy Simons wordt assistent van Ivan Leko bij Club Brugge (01/06/2018 - Metro)
    Landskampioen Club Brugge heeft vandaag op zijn website aangekondigd dat Timmy Simons de nieuwe assistent wordt van trainer Ivan Leko. De 41-jarige Simons nam pas recent, op 20 mei tegen Gent, afscheid als speler van blauw-zwart. Simons speelde van 2000 tot 2005 en daarna nog eens van 2013 tot 2018 voor Club. Nu neemt hij een rol op in de trainersstaf van Leko. Hij zal “extra aandacht hebben voor de jonge talenten binnen te A-kern.” “Het is fantastisch om zo snel na mijn spelerscarrière al deze stap te kunnen maken”, reageerde Simons op de website van Club Brugge. “Ik heb er enorm veel zin in nu langs de andere kant mijn rol te spelen. Het zal goed zijn om nog altijd dicht bij deze spelersgroep te staan waar we al zo veel mooie dingen mee verwezenlijkt hebben.” bron: Belga Het bericht Timmy Simons wordt assistent van Ivan Leko bij Club Brugge verscheen eerst op Metro.
    [naar artikel]
  26. Timmy Simons wordt assistent van Ivan Leko bij Club Brugge (01/06/2018 - Metro)
    Landskampioen Club Brugge heeft vandaag op zijn website aangekondigd dat Timmy Simons de nieuwe assistent wordt van trainer Ivan Leko. De 41-jarige Simons nam pas recent, op 20 mei tegen Gent, afscheid als speler van blauw-zwart. Simons speelde van 2000 tot 2005 en daarna nog eens van 2013 tot 2018 voor Club. Nu neemt hij een rol op in de trainersstaf van Leko. Hij zal “extra aandacht hebben voor de jonge talenten binnen te A-kern.” “Het is fantastisch om zo snel na mijn spelerscarrière al deze stap te kunnen maken”, reageerde Simons op de website van Club Brugge. “Ik heb er enorm veel zin in nu langs de andere kant mijn rol te spelen. Het zal goed zijn om nog altijd dicht bij deze spelersgroep te staan waar we al zo veel mooie dingen mee verwezenlijkt hebben.” bron: Belga Het bericht Timmy Simons wordt assistent van Ivan Leko bij Club Brugge verscheen eerst op Metro.
    [naar artikel]
  27. VIDEO. Brand bij Nitto in Genk (07/04/2018 - Het Belang van Limburg)
    Bij Nitto op bedrijventerrein Genk-Zuid heeft zaterdagnamiddag een brand gewoed. De brand zou ontstaan zijn toen een aircosysteem vuur vatte. De bedrijfsbrandweer wist samen met de brandweer van Genk erger te voorkomen. Hoe groot de schade is, is nog niet geweten.
    [naar artikel]
  28. Computersysteem doet spelers van Club Brugge beter voetballen (05/04/2019 - De Morgen)
    Cijfers zeggen niet alles, maar toch heel veel. En dus doet Club Brugge sinds januari een beroep op Amisco Prozone, een analysesysteem dat elke speler doorlicht van kop tot teen. Is het toeval dat blauw-zwart nu beter draait?
    [naar artikel]
  29. Dakwerkers blussen zelf bedrijfsbrandje en voorkomen zo veel erger (12/10/2017 - Het Nieuwsblad)
    Donderdagochtend ontstond er omstreeks 9 uur een brandje op het dak van de firma Sioen Industries in de Fabriekstraat in Ardooie. De dakwerkers die aan de slag waren in het bedrijf, voorkwamen dat de brand zich kon uitbreiden.
    [naar artikel]
  30. Club Brugge-speler Benoit Poulain duikt op bij Kayserispor (11/07/2019 - Het Belang van Limburg)
    Kayserispor, vorig seizoen de nummer tien in Turkije, heeft Benoit Poulain voorgesteld als nieuwe speler. De 31-jarige centrale verdediger maakte transfervrij de overstap van Club Brugge en ondertekende een contract voor twee seizoenen.
    [naar artikel]
  31. FT België: Ziekenboeg steeds voller bij Club Brugge - Van kwaad naar erger met ‘topaanwinst’ van AA Gent - Verstraete vindt zelf ook dat rode kaart terecht was (12/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Het gaat van kwaad naar erger met Taiwo Awoniyi. De 21-jarige huurling van Liverpool speelde vorig seizoen uitstekend bij Moeskroen, waarop AA Gent...
    [naar artikel]
  32. Marcos naar Club Brugge in ruil voor 600.000 euro en Ciman (05/04/2019 - De Morgen)
    Marcos Camozzato (27) wordt de nieuwe rechtsachter van Club Brugge. De speler van Standard Luik ondertekende een contract voor drie seizoenen en één jaar optie. Club betaalt 600.000 euro en laat ook nog eens Laurent Ciman naar Sclessin vertrekken.
    [naar artikel]
  33. Transfer Talk: Maak kennis met Percy Tau, nieuwste aanwinst van Club Brugge - ook “aanvoerder Malaga onderweg naar Club” (29/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Club Brugge kondigt de komst van Percy Tau (25) aan. De Bruggelingen hadden eerder een akkoord met Brighton over een uitleenbeurt zonder...
    [naar artikel]
  34. Wanvertoning van Club Brugge (12/04/2019 - De Morgen)
    Als Michel Louwagie in Gent al van een minicrisis spreekt, hoe zouden ze de huidige situatie in Brugge dan noemen? Zes goals in acht matchen, nul op zes na de winterstop en zelfs drie op twaalf sinds de vierklapper waarmee Daum startte, maar veel erger is dat er geen enkele vooruitgang in het voetbal te bespeuren is.
    [naar artikel]
  35. Einde verhaal voor Mbaye Diagne? Club Brugge zet spits op non-actief (29/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Het gaat van kwaad naar erger voor Mbaye Diagne. De Senegalese spits mag nu ook al niet langer meetrainen met Club Brugge, dat intussen samen met...
    [naar artikel]
  36. Gewezen speler van Club maakt furore in Nederland (en dat gaat niet onopgemerkt voorbij) (07/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Twee winters geleden was hij nog mee met zijn vader op stage met Club Brugge, maar nu moet Stan 'Stakke' van den Buijs het zonder zoon Dario (21)
    [naar artikel]
  37. Samatta trots op Ebbenhouten Schoen, Trossard legt druk bij Club Brugge (07/05/2019 - Het Belang van Limburg)
    De eerste prijzen voor Racing Genk zijn binnen. Trainer Philippe Clement is verkozen tot Coach van het Jaar, terwijl spits Ally Samatta de Ebbenhouten schoen won als beste Afrikaanse speler in de Belgische competitie. Een opsteker voor de Genkse topschutter die hierdoor naar eigen zeggen een extra boost krijgt voor de titelwedstrijd tegen Club Brugge van zondag.
    [naar artikel]
  38. Supporters gaan over de schreef in Brugse derby: vlag van Club Brugge in brand gestoken en vuurwerk op het veld (14/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
    De supporters van Cercle Brugge en Club Brugge zijn flink over de schreef gegaan tijdens de Brugse derby. De fans van groen-zwart staken het vuur letterlijk aan de lont door een vlag van Club Brugge in brand te steken, wat een brandje in de tribune opleverde. Daar reageerden de supporters van blauw-zwart dan weer op door een voetzoeker op het veld te gooien… tot bij eigen doelman Simon Mignolet.
    [naar artikel]
  39. Supporters gaan over de schreef in Brugse derby: vlag van Club Brugge in brand gestoken en vuurwerk op het veld (14/09/2019 - Het Belang van Limburg)
    De supporters van Cercle Brugge en Club Brugge zijn flink over de schreef gegaan tijdens de Brugse derby. De fans van groen-zwart staken het vuur letterlijk aan de lont door een vlag van Club Brugge in brand te steken, wat een brandje in de tribune opleverde. Daar reageerden de supporters van blauw-zwart dan weer op door een voetzoeker op het veld te gooien… tot bij eigen doelman Simon Mignolet.
    [naar artikel]
  40. Papier in brand gestoken (22/04/2019 - Het Belang van Limburg)
    Aan de garageboxen van het VTI in de Blijkstraat in Beringen is op paasmaandag papier in brand gestoken. De brandweer kon erger voorkomen.
    [naar artikel]
  41. Club Brugge start onderzoek naar “onrespectvolle” supporters die over de schreef gingen in Madrid (03/10/2019 - Het Belang van Limburg)
    Club Brugge stelt een onderzoek in naar de “zogenaamde Club-supporters die zich onrespectvol gedroegen in het centrum van Madrid”. Dat gebeurt nadat woensdag beelden opdoken van enkele dronken Brugse fans die de hoofddoek van enkele bedelaarsters probeerden aftrekken, bier dronken zonder te betalen of bier goten in de bekers van de bedelaarsters. In Spanje wordt schande gesproken, en ook blauw-zwart distantieert zich uitdrukkelijk. “Hier is geen plaats voor binnen onze Club.”
    [naar artikel]
  42. Club Brugge start onderzoek naar “onrespectvolle” supporters die over de schreef gingen in Madrid (03/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
    Club Brugge stelt een onderzoek in naar de “zogenaamde Club-supporters die zich onrespectvol (sic) gedroegen in het centrum van Madrid”. Dat gebeurt nadat woensdag beelden opdoken van enkele dronken Brugse fans die de hoofddoek van enkele bedelaarsters probeerden af te trekken, bier dronken zonder te betalen of bier goten in de bekers waarmee gebedeld werd. In Spanje wordt schande gesproken, en ook blauw-zwart distantieert zich uitdrukkelijk. “Hier is geen plaats voor binnen onze Club.”
    [naar artikel]
  43. Alerte buren voorkomen erger bij aangestoken brand (26/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
    In Balen heeft vannacht opnieuw een pyromaan toegeslagen. Deze keer werd een schutting van een bewoond huis in de Kerkstraat in brand gestoken. Dankzij alerte buren konden de bewoonster en haar twee kinderen het huis verlaten en bleef de brand beperkt.
    [naar artikel]
  44. Ook Twitter schreeuwt moord en brand over dé penalty-episode rond Mbaye Diagne (07/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
    De Belgische voetbalwereld schreeuwt moord en brand om het penaltydebacle van Club Brugge-speler Mbaye Diagne. Voor de scherpste meningen moeten we...
    [naar artikel]
  45. VIDEO: Antwerp laat stuntzege tegen Club Brugge schieten in doldwaze slotfase (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Club Brugge heeft deze middag een punt uit de brand gesleept op de Bosuil. Antwerp leek lange tijd op weg naar een 2-0 overwinning, maar in de...
    [naar artikel]
  46. Club Brugge speurt naar aanvallende versterking: Rode Duivel wordt genoemd (31/12/2019 - Het Belang van Limburg)
    Club Brugge hoopt nog deze week versterking binnen te halen om zaterdag met de ploeg mee te vliegen naar Qatar. De zoektocht naar een nieuwe spits blijft prioritair.
    [naar artikel]
  47. Jupiler Pro League – 4-0 zege tegen Standard brengt Club Brugge weer op één punt van Genk (08/04/2019 - Metro)
    Op de derde speeldag in Play-off I heeft Club Brugge maandag de drie punten thuis gehouden tegen Standard Luik. De West-Vlamingen wonnen met 4-0. Bij de rust stond de thuisploeg al 3-0 voor. Brugge kwam in de 22e minuut op voorsprong. Guillermo Ochoa bracht nog redding op de poging van Ruud Vormer, maar Zinho Vanheusden werkte de bal vervolgens ongelukkig in eigen doel. Twee minuten later verdubbelde Siebe Schrijvers de voorsprong op assist van Hans Vanaken. Brugge probeerde een onmachtig Standard meteen helemaal af te maken. Het lukte Krépin Diatta bijna, zijn afstandsschot trof de paal. Zes minuten voor rust kopte Emmanuel Dennis de 3-0 binnen. Vanaken tekende opnieuw voor de assist. Ook in de tweede helft was Brugge oppermachtig. Op de 4-0 was het evenwel wachten tot de 80e minuut. Wesley Moraes zette de voorzet van Vormer in een doelpunt om. Eerder had doelman Ochoa erger voorkomen op doelpogingen van Dennis, Vanaken, Schrijvers en Vormer. In de stand nadert Club Brugge opnieuw tot op één punt van leider Racing Genk, dat zaterdag al met 2-1 won van AA Gent. Standard is derde, op vijf punten van Genk en vier van Brugge. Zondag staat de topper tussen Genk en Club Brugge op het programma. . bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – 4-0 zege tegen Standard brengt Club Brugge weer op één punt van Genk verscheen eerst op Metro.
    [naar artikel]
  48. Jupiler Pro League – 4-0 zege tegen Standard brengt Club Brugge weer op één punt van Genk (09/04/2019 - Metro)
    Op de derde speeldag in Play-off I heeft Club Brugge maandag de drie punten thuis gehouden tegen Standard Luik. De West-Vlamingen wonnen met 4-0. Bij de rust stond de thuisploeg al 3-0 voor. Brugge kwam in de 22e minuut op voorsprong. Guillermo Ochoa bracht nog redding op de poging van Ruud Vormer, maar Zinho Vanheusden werkte de bal vervolgens ongelukkig in eigen doel. Twee minuten later verdubbelde Siebe Schrijvers de voorsprong op assist van Hans Vanaken. Brugge probeerde een onmachtig Standard meteen helemaal af te maken. Het lukte Krépin Diatta bijna, zijn afstandsschot trof de paal. Zes minuten voor rust kopte Emmanuel Dennis de 3-0 binnen. Vanaken tekende opnieuw voor de assist. Ook in de tweede helft was Brugge oppermachtig. Op de 4-0 was het evenwel wachten tot de 80e minuut. Wesley Moraes zette de voorzet van Vormer in een doelpunt om. Eerder had doelman Ochoa erger voorkomen op doelpogingen van Dennis, Vanaken, Schrijvers en Vormer. In de stand nadert Club Brugge opnieuw tot op één punt van leider Racing Genk, dat zaterdag al met 2-1 won van AA Gent. Standard is derde, op vijf punten van Genk en vier van Brugge. Zondag staat de topper tussen Genk en Club Brugge op het programma. . Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – 4-0 zege tegen Standard brengt Club Brugge weer op één punt van Genk verscheen eerst op Metro.
    [naar artikel]
  49. Tsjechische spits Michael Krmencik op weg naar Club Brugge (30/01/2020 - Metro)
    De Tsjechische aanvaller Michael Krmencik is op weg naar competitieleider Club Brugge om er medische testen af te leggen, zo maakte zijn club Viktoria Plzen bekend op Twitter. “Michael heeft intussen het trainingskamp in Estepona verlaten”, zo klinkt het bij Viktoria Plzen. “De speler kreeg daarvoor toestemming nadat onze club een zeer interessant bod had ontvangen. Daarom hebben we besloten groen licht te geven in de onderhandelingen.” Bron: Belga   Het bericht Tsjechische spits Michael Krmencik op weg naar Club Brugge verscheen eerst op Metro.
    [naar artikel]
  50. Opnieuw brand in leegstaand gebouw in Maasmechelen (26/07/2018 - Het Belang van Limburg)
    Rond 4 uur vannacht is de brandweer van zone Oost-Limburg uitgerukt voor een brand in de oude gebouwen van de Voorzorg in Maasmechelen. Door een snelle interventie kon de brandweer erger voorkomen.
    [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.