Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

15 August 2020
20:49 uur

Café ’t Kruisken verzegeld na coronaovertredingen

Gazet van Antwerpen

01/08/2020 - 16:25

Café ’t Kruisken op het Kardinaal Mercierplein in Lier is zaterdag op bevel van burgemeester Frank Boogaerts (N-VA) verzegeld.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Geseinde man probeert in te breken in verzegeld café (09/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie kon maandagochtend een man op heterdaad betrappen tijdens een inbraakpoging aan het Koxplein in Borgerhout. Hij probeerde binnen te raken in... een verzegeld café.
  [naar artikel]
 2. Café ’t Keteltje in Antwerpen verzegeld na huiszoekingen (10/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Café ’t Keteltje in Antwerpen is sinds zaterdagavond verzegeld. Er loopt al een tijd een gerechtelijk onderzoek naar de zaak.
  [naar artikel]
 3. Berucht café in Schipperskwartier verzegeld in kader van prostitutieonderzoek (10/11/2019 - VRT NWS)
  Café 't Keteltje in het Antwerpse Schipperskwartier is gisterenavond verzegeld na een reeks huiszoekingen in het kader van een gerechtelijk onderzoek. Vier personen zullen voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen.
  [naar artikel]
 4. Berucht café ‘t Keteltje in Antwerpse Schipperskwartier verzegeld na huiszoekingen: vijftien Nigeriaanse vrouwen aangetroffen (10/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Café ‘t Keteltje in het Antwerpse Schipperskwartier is zaterdagavond verzegeld na een reeks huiszoekingen in het kader van een gerechtelijk onderzoek. Vier personen zullen voorgeleid worden voor de onderzoeksrechter.
  [naar artikel]
 5. Koppel verkoopt openlijk drugs uit café, zaak verzegeld tot kerst (27/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een café in de Diepestraat moet tot kerst gesloten blijven. Een koppel werd betrapt tijdens dealen uit het café. “De eigenaar vergemakkelijkte de handel”, zegt de stad.
  [naar artikel]
 6. Café ’t Keteltje in Antwerpse Schipperskwartier verzegeld na huiszoekingen (10/11/2019 - Metro)
  Café ’t Keteltje in het Antwerpse Schipperskwartier is gisterenavond verzegeld na een reeks huiszoekingen in het kader van een gerechtelijk onderzoek. Vier personen zullen voorgeleid worden voor de onderzoeksrechter. Café ’t Keteltje in de Oudemansstraat in Antwerpen is bij politie en gerecht al jaren bekend als een verzamelplaats van voornamelijk Nigeriaanse vrouwen die er hun seksuele diensten aanbieden. De uitbater van het café zou dat mogelijk faciliteren. “Er loopt al een tijd een gerechtelijk onderzoek naar ‘het houden van een huis van ontucht, onder meer ten aanzien van een kwetsbare persoon’. Hierop staan straffen tot vijftien jaar opsluiting”, zegt het parket in een persmededeling. Gisterenavond werden er in het kader van dat onderzoek verschillende huiszoekingen uitgevoerd. Dat gebeurde in het café, op twee adressen in Antwerpen die beschouwd zouden kunnen worden als afwerkplaatsen en op het adres van de eigenaar in Stabroek. “Na afloop van de huiszoekingen heeft de onderzoeksrechter het café gerechtelijk verzegeld. In totaal werden vijftien Nigeriaanse vrouwen aangetroffen. Vier personen worden gerechtelijk voorgeleid. De onderzoeksrechter zal over hun aanhouding beslissen”, aldus het parket. De actie was een samenwerking tussen de lokale politie van Antwerpen, de Federale Gerechtelijke Politie, vzw Payoke en vzw Cherut. bron: Belga Het bericht Café ’t Keteltje in Antwerpse Schipperskwartier verzegeld na huiszoekingen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Café in Borgerhout verzegeld na controle (17/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het wijkteam van de Turnhoutsebaan controleerde het afgelopen weekend een café in Borgerhout. Tachtig personen werden gecontroleerd. Eén persoon wordt verdacht van het dealen van drugs.
  [naar artikel]
 8. Café op Turnhoutsebaan twee maanden dicht door drugshandel (17/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Café Poco Loco op de Turnhoutsebaan moet op bevel van burgemeester Bart De Wever twee maanden de deuren sluiten wegens drugshandel. Het café werd al gerechtelijk verzegeld sinds 30 september, nu gaat het bestuurlijk dicht van 21 januari tot 20 maart 2019.
  [naar artikel]
 9. Politie verzegelt café op Turnhoutsebaan wegens drugsbezit (01/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Café Bridge op de Turnhoutsebaan is zondagavond door de politie verzegeld. Tijdens een controle werden sporen van cannabis- en hasjgebruik gevonden en verschillende aanwezigen hadden ook drugs op zak.
  [naar artikel]
 10. Twee cafés in Antwerpen verzegeld nadat ze (opnieuw) open bleven (30/03/2020 - VRT NWS)
  In Antwerpen zijn twee cafés verzegeld na het overtreden van de coronamaatregelen. Één van de cafés, in Berchem, kreeg eerder al twee pv’s. In het andere, in Borgerhout, waren 23 mensen verzameld. De cafés blijven verzegeld zolang de coronamaatregelen van kracht zijn.
  [naar artikel]
 11. Koperdiefstal aan verzegeld gebouw in Peer (06/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Aan een gebouw op de Industrieweg is vrijdagvoormiddag een diefstal van koper vastgesteld. Het pand was verzegeld na een brand vorige week. (mm)
  [naar artikel]
 12. Methanol gevonden in fles in bar Izegem (15/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het café Pulobar in Izegem moet de deuren sluiten en wordt verzegeld, nadat een vrouw twee weken geleden stierf door een methanolvergiftiging na
  [naar artikel]
 13. Methanol gevonden in fles bar Izegem (16/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het café Pulobar in Izegem moet de deuren sluiten en wordt verzegeld, nadat een vrouw twee weken geleden stierf door een methanolvergiftiging na
  [naar artikel]
 14. Eerste bedrijf in Antwerpen verzegeld omdat het stiekem openbleef ondanks coronamaatregelen (01/04/2020 - VRT NWS)
  In Merksem is een bedrijf verzegeld omdat het klanten bleef ontvangen ondanks de coronamaatregelen. De politie kon met een anoniem voertuig een klant betrappen. Het is het eerste bedrijf in de provincie Antwerpen dat verzegeld wordt omdat het de maatregelen niet naleeft.
  [naar artikel]
 15. Buurtcinema De National verzegeld: “Pas terug open als alles in orde is” (21/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Buurtcinema De National is verzegeld door de stad. Een gevolg van problemen met de vergunning, de brandveiligheid en de akoestiek. “We zijn ermee bezig”, zegt afgevaardigd bestuurder Stefan De Virgilio.
  [naar artikel]
 16. Drugspand ex-politicus Ergün Top verzegeld (12/04/2019 - De Morgen)
  De Marokkaanse vzw Azrou in de Brederodestraat in Antwerpen is verzegeld door het parket, de uitbater is gearresteerd. De Morgen berichtte in 2011 al dat in het pand drugs worden verkocht. De eigenaar is ex-CD&V-politicus en zelfverklaard drugsbestrijder Ergün Top.
  [naar artikel]
 17. ‘t Keteltje gaat dicht, alweer: onze man ging undercover in het beruchtste café van Vlaanderen (10/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  De deuren van 't Keteltje zijn verzegeld. Alweer. Twee jaar geleden sloot burgemeester De Wever (N-VA) het beruchtste café van Antwerpen voor vier maanden op verdenking van mensenhandel. Nu klinkt hetzelfde liedje: er zijn vijftien Nigeriaanse vrouwen gevonden en dus gaat de gerechtelijke mallemolen aan het werk. Onze man ging undercover op de laatste dag voor de sluiting in 2017 en kon aan den lijve ondervinden hoe 't Keteltje aan haar reputatie kwam.
  [naar artikel]
 18. Kantoor van Amnesty in Moskou zomaar verzegeld (02/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het kantoor van Amnesty International in de Russische hoofdstad Moskou is vandaag zonder verklaring verzegeld door de autoriteiten. "Onze
  [naar artikel]
 19. Terreinen van autobedrijf in Wilrijk verzegeld na grootschalige actie tegen overlast (31/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft dinsdagnamiddag een grootschalige controleactie gehouden bij een autobedrijf aan de Dynamicalaan in Wilrijk. Het terrein werd verzegeld.
  [naar artikel]
 20. Favoriete modezaken van drugsmaffia in Antwerpen zijn verzegeld (21/03/2020 - De Standaard)
  Na de verhuurbedrijven van patserauto’s neemt het Kali-team nu ook de favoriete kledingboetieks van de drugsmaffia in het vizier. Twee modewinkels in het shoppinghart van Antwerpen werden vorige week op bevel van het gerecht verzegeld.
  [naar artikel]
 21. Dagwinkel verkoopt drugs, lachgas en valse vuilniszakken: zaak verzegeld (10/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een dagwinkel in de Osystraat in Antwerpen-Noord is verzegeld na een politieactie. In de handelszaak bleken drugs, lachgas en nagemaakte vuilniszakken verkocht te worden.
  [naar artikel]
 22. Bedrijf voor dierenvoeding in Hasselt verzegeld wegens mogelijk gesjoemel (06/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een bedrijf in Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt) dat gespecialiseerd is in dierenvoeding is verzegeld omdat het verdacht wordt van gesjoemel.
  [naar artikel]
 23. Cannabiszaak maand na heropening opnieuw verzegeld door politie (12/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Amper een maand na de heropening is Weedness in de Bruul in Mechelen opnieuw verzegeld. Na een gecoördineerde actie met de douane en het Federaal Voedselagentschap heeft de politie de winkel bestuurlijk gesloten. Er werden verschillende inbreuken vastgesteld.
  [naar artikel]
 24. In 2008 nog beste café van Vlaanderen, maar nu is dit legendarische café failliet (18/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Café De Linde op de grens van Itterbeek en Vlezenbeek sloot deze week de deuren. Het café, ooit benoemd tot beste café van Vlaanderen, is failliet. Eigenaar David Fleurus, die er gouden jaren kende, hoopt op een revival van De Linde.
  [naar artikel]
 25. Enveloppe met klachten over Bart De Pauw blijft voorlopig verzegeld (07/12/2018 - De Morgen)
  De enveloppe met gegevens en verklaringen van de vrouwen die bij de VRT-preventieadviseur klaagden over grensoverschrijdend gedrag van tv-presentator Bart De Pauw, blijft voorlopig verzegeld. Dat heeft de Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling (KI) vandaag beslist.
  [naar artikel]
 26. Sparen op café? Zo ging dat vroeger (10/12/2019 - VRT NWS)
  In Sint-Pieters-Leeuw zijn gemaskerde mannen gaan lopen met het geld van de spaarkas van café De Zuunbeek. De overvallers namen 23.000 euro mee. Een spaarkas in een café, 't is een oude traditie maar je ziet ze alsmaar minder. In café 't Drossaerde in Aarschot hangt er wel nog een.
  [naar artikel]
 27. Café Marathon op uitstap in Maaseik (24/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Naar jaarlijkse gewoonte verzamelde een 40-tal vrienden van Café Marathon op maandag 22 augustus voor een gezellige namiddag. Maandag is namelijk de wekelijkse sluitingsdag van ons gezellig café en zodoende kunnen café-uitbaters Anouk en Luc ook deelnemen.
  [naar artikel]
 28. Politie neemt favoriete winkels van Antwerpse drugsmaffia in het vizier: twee zaken gesloten en verzegeld (21/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Na de verhuurbedrijven van patserauto's, neemt het Kali-team nu ook de favoriete kledingboetieks van de drugsmaffia in het vizier. Zowel Milanobrands als Bogose, twee modewinkels in het shoppinghart van Antwerpen, werden vorige week op bevel van het gerecht verzegeld.
  [naar artikel]
 29. Stamgasten gaan 24 uur aan een stuk op café (18/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In café De Max in Bevel (Nijlen) hebben ze er een druk en zwaar weekend opzitten. Enkele vaste klanten gingen 24 uur lang op café.
  [naar artikel]
 30. Afbraak hoogste café van Oost-Vlaanderen is begonnen: nieuw hotel, restaurant en café klaar tegen Ronde van Vlaanderen (10/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Woensdag zijn arbeiders begonnen met de afbraak van het bekende café Molen ten Hotond. Het café maakt plaats voor een park, in de achtertuin wordt momenteel hard gewerkt om het nieuwe Hotondcomplex te bouwen. Er komt een hotel, café en restaurant.
  [naar artikel]
 31. Het weekend inzetten op café? Neem dan de Nieuwsblad Cafébingo met je mee (27/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Twijfel je nog aan welk café nu volgens jouw de titel van ‘Beste Café van Vlaanderen’ verdient? Dan kan je vanaf nu op kroegentocht met de grote Nieuwsblad Cafébingo. Een ideaal instrument om een nieuw café mee te ontdekken, en een goed excuus voor alweer een avondje tooghangen!
  [naar artikel]
 32. Het weekend inzetten op café? Neem dan de Nieuwsblad Cafébingo met je mee (16/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  Twijfel je nog aan welk café nu volgens jouw de titel van ‘Beste Café van Vlaanderen’ verdient? Dan kan je vanaf nu op kroegentocht met de grote Nieuwsblad Cafébingo. Een ideaal instrument om een nieuw café mee te ontdekken, en een goed excuus voor alweer een avondje tooghangen!
  [naar artikel]
 33. Eerste Antwerps bedrijf verzegeld omdat het “heimelijk openbleef voor particulieren” (01/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse burgemeester Bart De Wever heeft Probumat laten verzegelen door de politie. De Merksemse groothandel in bouwmaterialen zou de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan herhaaldelijk hebben proberen omzeilen. Het is het eerste Antwerpse bedrijf dat verzegeld wordt omdat het de coronaregels overtreedt.
  [naar artikel]
 34. Pintjes drinken in Café Carrousel: paardenmolen wordt draaiend café (12/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het terras bij uitstek waar een doorwinterde terrasliefhebber dit seizoen vertoeft, ligt naast café Palmenhof in de Kempense gemeente Herenthout. Kroegbaas Bart Van Looy plaatste naast zijn zaak op de Herenthoutseweg een antieke draaimolen en monteerde er een bar, krukken en tafeltjes op. Het café opent vanavond, wanneer ook het kermisweekend wordt ingezet. Wie geeft er nog een rondje in Café Carrousel?
  [naar artikel]
 35. Na 11 jaar geeft eigenaar van populair Torhouts café zijn zaak door aan… de ‘concurrent’ (03/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Giovanni Vanhaerens laat zijn bekende zaak Café 57 in de Torhoutse Stationsstraat over aan Sacha Vandenkendelaere. Dat heeft hij zopas zelf bekendgemaakt tijdens het afscheidsfeest in zijn café. Sacha Vandenkendelaere runde bijna negen jaar het café Apropoo schuin tegenover Café 57. “De zaak zal een mix worden van de beide café’s”, verduidelijkt Sacha. “Er komt ook een nieuwe naam maar die houd ik voorlopig nog geheim.”
  [naar artikel]
 36. Twee Antwerpse telefoonwinkels verzegeld na controles door Kali-team (07/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Kali-team heeft dinsdag en woensdag controles gehouden in drie telefoonwinkels in Antwerpen-Noord. De winkels waren in het oog van de speurders gekomen na onderzoek van de boekhouding. Al zeker twee van de drie zaken zijn verzegeld.
  [naar artikel]
 37. Beste café van Kruibeke letterlijk dakloos en dus maken klanten van nood een deugd (02/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Café De Voermansrust, beter bekend als Roos Pap, wordt verbouwd. Daardoor sluit het café voor vier tot zes weken, maar klanten kunnen in de tuin terecht voor de ‘Pap-up bar’, waar al het meubilair van in het café opgesteld staat.
  [naar artikel]
 38. Soap compleet: Flamingo Bar van Tanja Dexters verzegeld door politie (23/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De soap rond de Flamingo Bar, het horecaconcept van Tanja Dexters op de Antwerpse Groenplaats, is compleet. De politie heeft het pand zondagmiddag verzegeld nadat was vastgesteld dat er toch alcohol werd geserveerd, ondanks dat de uitbaters niet over een drankvergunning beschikken.
  [naar artikel]
 39. Brand in café Anadolu is aangestoken (17/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  De brand die woensdagvoormiddag woedde in café Anadolu in Kolderbos is aangestoken. Dat hebben het gerechtelijk labo en een branddeskundige ’s namiddag vastgesteld tijdens hun onderzoek. Het vuur brak rond 9.30 uur uit in het café in de Keinkesstraat. Het café is zwaar beschadigd. Politie CARMA onderzoekt de brandstichting. (cn/maw)
  [naar artikel]
 40. Kritiek op afwezige premier Wilmès klinkt steeds luider (13/04/2020 - De Morgen)
  Na een paasweekend vol coronaovertredingen en een superkern die alweer lang aansleepte, groeit de kritiek op de weinig zichtbare premier Sophie Wilmès (MR). ‘Het volk heeft een sterke leider nodig om naar op te kijken.’
  [naar artikel]
 41. Huiszoekingen in drugsonderzoek: zeven kilo coke gevonden, zes mensen opgepakt, vier cafés verzegeld (18/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bij de inval van de lokale recherche van Antwerpen, gisterenavond op twaalf plaatsen, is in totaal zeven kilo cocaïne in beslag genomen. Zes mensen werden opgepakt, zij worden vandaag voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Vier cafés zijn verzegeld. Dat zegt het Antwerpse parket.
  [naar artikel]
 42. Zes telecomwinkels gesloten of verzegeld in strijd tegen drugsclans (21/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In de buurt van de Carnotstraat zijn donderdag zes telecomwinkels gesloten of verzegeld tijdens een Kali-actie. Dat meldt het Antwerpse parket. De actie kaderde in de strijd tegen de Antwerpse drugsclans en de gerelateerde criminele industrie.
  [naar artikel]
 43. Niks zo leuk als een café zonder bier (24/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op café tijdens Tournée Minérale, wat is daar nu aan? In het Borgerhoutse café Bruis komen mensen die een maand lang geen alcohol drinken wél aan hun trekken. “Ook een limonade kan je van hop maken.”
  [naar artikel]
 44. Kelderbrand bij café op de Melkmarkt (11/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In café DeLux op de Melkmarkt is dinsdagnacht brand uitgebroken. Er raakte niemand gewond, maar in het café is wel wat materiële schade.
  [naar artikel]
 45. Soap compleet: Flamingo Bar van Tanja Dexters verzegeld door politie (23/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De soap rond de Flamingo Bar, het horecaconcept rond Tanja Dexters op de Antwerpse Groenplaats, is compleet. De politie heeft het pand zondagmiddag verzegeld nadat was vastgesteld dat er toch alcohol werd geserveerd, ondanks dat de uitbaters niet over een drankvergunning beschikken.
  [naar artikel]
 46. Unief draait tijdelijk proef met café in hartje van centrale bib (28/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  De universiteitsbibliotheek van Leuven opent vanaf volgende week een pop-up café. Zo wil de KU Leuven testen of er een definitief café mogelijk is.
  [naar artikel]
 47. Soap compleet: eerst openingsfeest geannuleerd, nu is Flamingo Bar van Tanja Dexters ook verzegeld door politie (23/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  De soap rond de Flamingo Bar, het horecaconcept rond Tanja Dexters op de Antwerpse Groenplaats, is compleet. De politie heeft het pand zondagmiddag verzegeld nadat was vastgesteld dat er toch alcohol werd geserveerd, ondanks dat de uitbaters niet over een drankvergunning beschikken.
  [naar artikel]
 48. De Soete en Braeckman achter de bar in 'Café Corsari' (13/04/2019 - De Morgen)
  De nieuwe dagelijkse talkshow die vanaf 15 oktober op Eén te zien zal zijn, zal Café Corsari heten. Het café opent de deuren in het Zuiderpershuis in Antwerpen.
  [naar artikel]
 49. 400 appartementen gebouwd met maffiageld verzegeld in Roemenië (12/04/2018 - VRT NWS)
  In Roemenië zijn 400 appartementen die gebouwd zijn met maffiageld, verzegeld. Het geld was afkomstig van de Casalesi-clan, een van de belangrijkste clans van de Napolitaanse Camorra. Twee Italiaanse broers wasten op die manier het misdaadgeld van de clan wit, een beproefde techniek. De twee zijn gearresteerd. 
  [naar artikel]
 50. Het ‘café zonder bier’ bestaat nu echt (16/11/2016 - De Standaard)
  Café zonder bier. Het was altijd een liedje van Bobbejaan Schoepen. Vanaf zaterdag bestaat het echt, in de Zwijnaardsesteenweg in Gent. Ria Magherman nam afscheid van het onderwijs om haar droom te realiseren: een café openen. Maar dan wel een café waar geen alcohol wordt geschonken.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.