Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 August 2020
15:43 uur

Buitenlandse Zaken kleurt nieuwe regio’s rood en oranje: hier mag je niet langer naar toe

Het Nieuwsblad

01/08/2020 - 17:14

De federale overheidsdienst Buitenlandse Zaken heeft zaterdag verschillende regio’s in Bulgarije, Zwitserland, Roemenië, Frankrijk en Spanje een rode kleurcode gegeven. Verschillende andere regio’s in Europa krijgen vanaf vandaag code oranje.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Dorianne Aussems (MNM) outte zich omdat lesbiennes rolmodellen nodig hebben (11/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In het teken van een campagne voor genderdiversiteit, kleurt de A van Antwerpen kleurt deze maand rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. De krant kleurt deze week mee. Zeg niet langer holebi maar LGBTQI: L voor lesbienne, G voor gay, B voor bi, T voor transgender, Q voor questioning en I voor intersekse. Vandaag: de L van lesbienne. Morgen: de G van gay.
  [naar artikel]
 2. Ines Rombouts ontkracht clichés over biseksualiteit: “Ik zou het liefst een X willen zijn” (13/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In het teken van een campagne voor genderdiversiteit, kleurt de A van Antwerpen deze maand rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. De krant kleurt deze week mee. Zeg niet langer holebi maar LGBTQI: L voor lesbienne, G voor gay, B voor bi, T voor transgender, Q voor questioning en I voor intersekse. Vandaag: de B van bi. Morgen: de T van transgender.
  [naar artikel]
 3. LIVE. Vlaanderen kleurt rood: volg hier de grote finale van Rode Neuzen Dag (29/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Eindelijk is het zover: heel Vlaanderen kleurt vandaag rood voor Rode Neuzen Dag met vanavond als apotheose in de vorm van een slotshow op VTM...
  [naar artikel]
 4. Buitenlandse Zaken raadt niet-essentiële reizen naar getroffen Italiaanse regio's af (08/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Buitenlandse Zaken raadt niet-essentiële reizen naar de regio Lombardije en veertien Italiaanse provincies af. Dat blijkt uit het reisadvies voor...
  [naar artikel]
 5. Buitenlandse Zaken verscherpt reisadvies voor Indiaas Kasjmir (09/08/2019 - Metro)
  Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Indiaas Kasjmir aangescherpt vanwege de toenemende spanningen in de regio. India maakte maandag bekend dat het de grondwettelijke autonomie van Kasjmir intrekt. De spanning in de regio is niet nieuw, maar sinds eind vorige week raadt de Indiase overheid om veiligheidsredenen af om naar Kasjmir te reizen. Ook vraagt het aan de aanwezige reizigers om de regio te verlaten. Om die reden besliste Buitenlandse Zaken om het reisadvies aan te passen. Alle reizen naar de Kasjmir-vallei, inclusief Srinagar, worden afgeraden. Ook het grensgebied met Pakistan in de regio moet absoluut vermeden worden, klinkt het. Naar Jammu en Ladakh kan wel gereisd worden met het vliegtuig, aldus Buitenlandse Zaken. Buitenlandse Zaken benadrukt wel dat een verblijf elders in India in het algemeen veilig is, mits de gebruikelijke waakzaamheid in de steden en toeristische trekpleisters. Het huidige reisadvies ligt in lijn met dat van andere landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. bron: Belga Het bericht Buitenlandse Zaken verscherpt reisadvies voor Indiaas Kasjmir verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Buitenlandse Zaken past reisadvies voor Italië aan (08/03/2020 - Express)
  In een reactie op het nieuws dat Italië een kwart van de bevolking in quarantaine zet, gaat Buitenlandse Zaken het reisadvies voor de regio aanpassen. Dat meldt de krant De Standaard. Het is nog onduidelijk hoe het advies concreet aanpassing krijgt. Maar Buitenlandse Zaken wil wel duidelijk maken dat het niet aangeraden is om naar […] The post Buitenlandse Zaken past reisadvies voor Italië aan appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. Beursdag kleurt oranje (13/02/2019 - De Tijd)
  06:28 Met de resultaten van Orange Belgium en een batterij Nederlandse jaarcijfers - ABN AMRO, Akzo, Heineken en Takeaway.com - kleurt de beursdag duidelijk oranje vandaag.
  [naar artikel]
 8. Buitenlandse Zaken stelt reisadvies voor Spanje bij (12/03/2020 - Express)
  Buitenlandse Zaken raadt aan om niet-essentiële reizen naar de regio’s Madrid en Baskenland tot nader order uit te stellen. Dat... The post Buitenlandse Zaken stelt reisadvies voor Spanje bij appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 9. Buitenlandse Zaken raadt alle niet-essentiële reizen naar Noord-Italië af (08/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Buitenlandse Zaken raadt niet-essentiële reizen naar de regio Lombardije en veertien Italiaanse provincies af. Dat blijkt uit het reisadvies voor...
  [naar artikel]
 10. België raadt niet-essentiële reizen naar Sri Lanka niet langer af, "maar risico op aanslagen blijft" (05/06/2019 - VRT NWS)
  Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies naar Sri Lanka opnieuw aangepast. Niet-essentiële reizen worden niet langer afgeraden. Buitenlandse Zaken waarschuwt wel voor "vervolgaanslagen".
  [naar artikel]
 11. Buitenlandse Zaken raadt niet-essentiële reizen naar Sri Lanka af (26/04/2019 - Metro)
  Buitenlandse Zaken raadt alle niet-essentiële reizen naar Sri Lanka af. Dat is sinds vanmiddag te lezen op de website van Buitenlandse Zaken. De FOD neemt de beslissing nadat bij aanslagen in het land dit weekend 253 doden zijn gevallen. Vanochtend waarschuwde de politie in Sri Lanka voor mogelijk nieuwe aanslagen. “Nieuwe aanslagen in het land kunnen niet worden uitgesloten. Er is een verhoogde kans op spanningen tussen de gemeenschappen”, zegt Buitenlandse Zaken. Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse gaf gisteren al een aangescherpt reisadvies af. De Nederlandse reisorganisaties besloten daarop al ‘hun’ Nederlandse vakantiegangers terug te halen uit Sri Lanka. bron: Belga Het bericht Buitenlandse Zaken raadt niet-essentiële reizen naar Sri Lanka af verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Coronavirus: Buitenlandse Zaken raadt niet-essentiële reizen naar getroffen Italiaanse regio's af (08/03/2020 - Knack)
  De hele wereld strijdt tegen het uit China afkomstige nieuwe coronavirus Covid-19, met vaak verstrekkende gevolgen voor onder meer de economische en de sportwereld. Volg hier de laatste ontwikkelingen.
  [naar artikel]
 13. Geel-rood kleurt zwart-geel-rood: geen ploeg stelt zoveel Belgen op als KV Mechelen (22/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De club van (zwart), geel en rood. KV Mechelen kleurt Belgisch. Liefst 86 keer stond er dit seizoen een Belg aan de aftrap bij Malinwa - geen...
  [naar artikel]
 14. [VIDEO] - Zoutmeer in China kleurt plots half rood (01/10/2016 - De Redactie)
  Op luchtbeelden is duidelijk te zien hoe het water van het meer in Yuncheng, in de provincie Shanxi, aan de ene kant rood kleurt en aan de andere kant een groenachtige kleur heeft. Volgens de autoriteiten zijn algen de oorzaak.
  [naar artikel]
 15. ANALYSE. Gevestigde waarden blijven aan het roer in Mechelse regio (15/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In de regio van Mechelen, Lier en Klein-Brabant zijn het niet de stemmers die voor de grote verrassingen hebben gezorgd. In vergelijking met zes jaar geleden blijven de grootste partijen meestal op kop. Vooral CD&V en N-VA scoren goed en de regio kleurt dus geel-oranje. Enkel Putte en Mechelen, waar telkens een stadslijst als grote winnaar uit de stembus kwam, gaan voor een blauwe burgemeester.
  [naar artikel]
 16. Buitenlandse Zaken raadt alle niet-essentiële reizen naar China af wegens het coronavirus (29/01/2020 - VRT NWS)
  Ons ministerie van Buitenlandse Zaken heeft vandaag het reisadvies voor China aangepast. Alle reizen naar de besmette Chinese provincie Hubei worden afgeraden, net als niet-essentiële reizen naar geheel China, met uitzondering van de autonome regio Hongkong.
  [naar artikel]
 17. Rudy Giuliani niet langer kandidaat minister van Buitenlandse Zaken (09/12/2016 - Knack)
  Rudy Giuliani, gewezen burgemeester van New York, is niet langer kandidaat voor de belangrijkste regeringspost in de ploeg Trump: die van minister van Buitenlandse Zaken.
  [naar artikel]
 18. Daarom kleurt het Antwerpse Sportpaleis vanavond oranje (25/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Van 25 november tot 10 december kleurt een aantal officiële Belgische gebouwen, plaatsen en monumenten oranje. Hiermee vragen de Belgische Zonta clubs aandacht voor hun campagne ‘Zonta says no to violence against women’. In Antwerpen gaat het om De Werf, het Vlinderpaleis, De Singel, de Onyx-gebouwen en het Sportpaleis.
  [naar artikel]
 19. Frank Deboosere over historische hitte: “Klinkt mooi hé, ‘de warmste nacht van jaar’. Al zal er niet veel gebeurd zijn” (24/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Code rood in het hele land, met uitzondering van de kust waar de code ‘maar’ oranje kleurt. We worden om de oren geslagen met raadgevingen en...
  [naar artikel]
 20. De Driehoek kleurt rood met de Rode Neuzen-actie (02/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op 29 november kleurde Vlaanderen rood! Ook de speelplaats en schoolgebouwen van BS De Driehoek in Bocholt kleurden die dag rood.
  [naar artikel]
 21. “Ga niet naar Parijs.” Buitenlandse Zaken raadt reizen naar Franse hoofdstad af door nieuwe betoging ‘gele hesjes’ (07/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Ons ministerie van Buitenlandse Zaken raadt Belgen aan om dit weekend niet naar Parijs te gaan. Er worden zware problemen verwacht door een nieuwe manifestatie van de gele hesjes.
  [naar artikel]
 22. Philippe Goffin nieuwe minister van Buitenlandse Zaken en Defensie, Geens neemt Europese Zaken over (30/11/2019 - Knack)
  De nieuwe minister van Buitenlandse Zaken en Defensie van de regering in lopende zaken legt zaterdagnamiddag de eed af bij koning Filip.
  [naar artikel]
 23. UCLL wil buitenlandse studenten lokken met kort bezoek naar Limburg (12/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nog teveel buitenlandse studenten twijfelen om in Limburg te komen studeren. Meestal omdat ze de regio niet kennen en geen sprong in het duister willen wagen. Daarom lanceert Hogeschool UCLL Summer School. Buitenlandse studenten komen voor een korte periode van twee weken naar Hasselt en leren de hogeschool en de regio kennen, om later eventueel voor langere tijd hier te komen studeren.
  [naar artikel]
 24. De Formule 1-auto van Stoffel Vandoorne kleurt oranje (24/02/2017 - Sporza)
  McLaren heeft zijn bolide voor het nieuwe Formule 1-seizoen voorgesteld. Opmerkelijk: de auto heeft een oranje kleur gekregen.
  [naar artikel]
 25. COMMENTAAR. “De ‘Dag van de Arbeid’ kleurt voor één keer niet alleen rood, maar geel én rood” (30/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Obrigado Igor! Merci Tainmont! KV Mechelen speelt op woensdag 1 mei 2019 de zesde bekerfinale uit zijn clubgeschiedenis. Tien jaar na hun laatste bezoek maakt de Heizelvlakte zich op voor een nieuwe Mechelse invasie.
  [naar artikel]
 26. Brandfase voor Antwerpse natuurgebieden verlaagd van rood naar oranje (25/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de Antwerpse brandgevoelige natuurgebieden is de acute dreiging voor branden wat gaan liggen. Woensdag werd code rood ingesteld, zondag is code oranje opnieuw van kracht, zo staat op de website van het Agentschap voor Natuur en Bos. De dreiging is nog niet van de baan, maar de toegang tot de gebieden wordt niet meer afgeraden. De meest gevoelige zones zijn naaldbos en heide en niet zozeer loofbos.
  [naar artikel]
 27. Tegen 2030 kleuren bijna alle milieualarmen in Europa oranje of rood. Dit zijn de meest prangende problemen (04/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  “Als we er niet snel in slagen om het milieu beter te beschermen, de impact van de klimaatverandering te beperken en het gebruik van grondstoffen drastisch te verduurzamen, dan wordt het leven in ­Europa vanaf 2030 een stuk moeilijker.” Daarvoor waarschuwt het Europees Milieuagentschap (EEA) in een nieuw rapport. In totaal onderzochten ze 35 cruciale indicatoren. Vandaag krijgen er nog veertien een groen licht, veertien oranje en zeven rood. Maar zoals het er nu naar uitziet, blijven er in 2030 maar 2 groene over. Dan zullen 22 indicatoren een oranje code krijgen, en liefst 11 gaan in het rood. Dit zijn de tien opmerkelijkste of meest zorgwekkende problemen.
  [naar artikel]
 28. Elia kleurt meer Belgisch en minder Duits (26/08/2016 - De Tijd)
  08:33 Voor het eerst in jaren kleurt het resultaat van de netbeheerder bijna even sterk zwart-geel-rood als schwarz-rot-gelb.
  [naar artikel]
 29. De Kesel kleurt rood als een martelaar (18/11/2016 - De Standaard)
  Zaterdag is het zo ver. 343 dagen nadat Jozef De Kesel (69) tot aartsbisschop werd gewijd, wordt hij kardinaal. Zijn soutane wordt dan rood, rood als het bloed van een martelaar. ‘Ik ben nog altijd verrast, maar ik kijk er wel naar uit’, klonk het voor zijn afreis naar Rome.
  [naar artikel]
 30. Bolivarplaats kleurt rood bij aanvang van Mars voor Koopkracht (14/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Bolivarplaats, voor het Vlinderpaleis op het Antwerpse Zuid, kleurt het dinsdagvoormiddag rood van het volk. Enkele honderden actievoerders komen er samen voor de Mars voor Koopkracht van de socialistische vakbond ABVV.
  [naar artikel]
 31. Didier Reynders reist naar VS voor gesprek met minister van Buitenlandse Zaken Tillerson (28/10/2017 - Knack)
  Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders vertrekt van zaterdag tot donderdag 2 november naar de Verenigde Staten. Maandag en dinsdag neemt hij deel aan evenementen bij de Verenigde Naties in New York. Daarna gaat hij naar de hoofdstad Washington, waar hij zijn collega-minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson zal ontmoeten, zo meldt de FOD Buitenlandse Zaken.
  [naar artikel]
 32. Bijna 330.000 Belgen meldden vakantie aan Buitenlandse Zaken (16/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Sinds de reiswebsite Travellers Online van Buitenlandse Zaken in het leven werd geroepen hebben al 328.269 Belgen er gebruikt van gemaakt. Dat blijkt uit een stand van zaken die aan de start van het nieuwe jaar verkregen werd bij Matthieu Branders, woordvoerder van Buitenlandse Zaken. In juli vorig jaar waren dat nog 237.252 landgenoten.
  [naar artikel]
 33. Zware overstromingen in Zuid-Frankrijk: zeker twee doden (24/11/2019 - De Morgen)
  Twee lichamen zijn vandaag in het departement Var teruggevonden. Het departement is een van de regio’s in het zuidoosten van Frankrijk die sinds vrijdag af te rekenen hebben met zware overstromingen. Een persoon is nog vermist. In de departementen Var en Alpes-Maritimes geldt niet langer code rood, maar code oranje, omdat het water lichtjes is beginnen te zakken.
  [naar artikel]
 34. Groot, klein, rood, oranje ... “Kakofonie aan ‘pinkers’ veroorzaakt onduidelijkheid” (28/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe ergernis bij automobilisten is de kakofonie aan richtingaanwijzers op voertuigen. Grote, kleine, oranje, rode, statische, dynamische …...
  [naar artikel]
 35. Buitenlandse Zaken versoepelt reisadvies voor Congo (05/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Buitenlandse Zaken heeft donderdag het reisadvies voor de Democratische Republiek Congo versoepeld. Niet-essentiële reizen naar de voormalige kolonie worden wel nog steeds afgeraden, zo staat te lezen op de website van Buitenlandse Zaken.
  [naar artikel]
 36. Buitenlandse Zaken raadt reizen naar Parijs af door nieuwe betoging ‘gele hesjes’ (07/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ons ministerie van Buitenlandse Zaken raadt Belgen aan om dit weekend niet naar Parijs te gaan. Er worden zware problemen verwacht door een nieuwe manifestatie van de ‘gele hesjes’.
  [naar artikel]
 37. Buitenlandse Zaken raadt reizen naar Parijs af door nieuwe betoging ‘gele hesjes’ (07/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Ons ministerie van Buitenlandse Zaken raadt Belgen aan om dit weekend niet naar Parijs te gaan. Er worden zware problemen verwacht door een nieuwe manifestatie van de ‘gele hesjes’.
  [naar artikel]
 38. Minstens elf Belgen in door coronavirus getroffen regio (24/01/2020 - Metro)
  De federale overheidsdienst Buitenlandse Zaken heeft weet van zeker elf Belgen die zich in de door het coronavirus getroffen regio in China bevinden. Twee van hen zijn in de stad Wuhan. Het gaat om Belgen die zich bij de ambassade of het consulaat hebben ingeschreven, of zich op het platform travellersonline.diplomatie.be hebben aangemeld. De Belgische ambassade in China heeft alle Belgen in de regio een e-mail gestuurd, aldus de FOD Buitenlandse Zaken. “We volgen de situatie nauw op en hebben onze landgenoten opgeroepen tot waakzaamheid en het vermijden van dierenmarkten, levende en dode dieren, rauw vlees en contact met zieke mensen”, aldus de federale overheidsdienst. Buitenlandse Zaken roept ook op tot een goede handhygiëne en om bij ziektesymptomen zoals koorts en moeilijke ademhaling onmiddellijk een arts te raadplegen. “De situatie verandert snel, dus we raden iedereen die naar China afreist de instructies van de lokale autoriteiten en de Wereldgezondheidsorganisatie nauw op te volgen”, klinkt het nog. Buitenlandse Zaken paste ook het reisadvies voor China aan. Niet-essentiële reizen naar de provincie Hubei worden tijdelijk afgeraden. In de rest van China kan veilig gereisd worden, zo luidde de update. bron: Belga Het bericht Minstens elf Belgen in door coronavirus getroffen regio verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Met deze kapseltrend ben je helemaal herfstklaar (18/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de herfst kleurt het natuurlandschap geel, oranje en rood en dit warme kleurenpalet lijkt nu ook weer kappers geïnspireerd te hebben. Ben je helemaal klaar voor het komende herfstseizoen? Meet die zongebleekte lokken dan een pittige look aan. Pumpkin spice is terug van weggeweest.
  [naar artikel]
 40. Met deze kapseltrend ben je helemaal herfstklaar (18/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  In de herfst kleurt het natuurlandschap geel, oranje en rood en dit warme kleurenpalet lijkt nu ook weer kappers geïnspireerd te hebben. Ben je helemaal klaar voor het komende herfstseizoen? Meet die zongebleekte lokken dan een pittige look aan. Pumpkin spice is terug van weggeweest.
  [naar artikel]
 41. Buitenlandse Zaken scherpt reisadvies naar Italië aan (10/03/2020 - Express)
  ‘Alle reizen naar Italië worden afgeraden’, is de boodschap van Buitenlandse Zaken. De beslissing komt er naar aanleiding van de... The post Buitenlandse Zaken scherpt reisadvies naar Italië aan appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 42. Ook eerstegraadsschool Kinrooi kleurt rood (02/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Aukje en Jade van 2 Sociaal en technische vorming hebben in de Eerstegraadsschool van Kinrooi opgeroepen om in het rood gekleed naar school te gaan op Rode Neuzen Dag.
  [naar artikel]
 43. Syrische Koerden berechten dit voorjaar al buitenlandse jihadisten, ‘of hun landen daar nu aan meewerken of niet’ (06/02/2020 - De Morgen)
  De Koerdische administratie van Noordoost-Syrië heeft aangekondigd dit voorjaar over te gaan tot de berechting van de jihadisten die vastzitten in haar kampen en gevangenissen. Dat zei Abdulkarim Omar, verantwoordelijke voor buitenlandse relaties van die regio, na een ontmoeting met de Finse minister van Buitenlandse Zaken.
  [naar artikel]
 44. Het kleurt nog diep rood in het hart van Oranje (12/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Na een oproep op onze website bleek dat de Belgen ook ná de uitschakeling in de halve finale massaal trots achter de Rode Duivels blijven staan. De vlaggen mogen zeker tot zaterdag blijven hangen. Bij onze noorderburen is dat niet anders. Ook in ­Café Anvers in Tilburg en Café Bruxelles in Breda duimen ze mee voor een bronzen medaille.
  [naar artikel]
 45. Heizel kleurt rood en geel! KV Mechelen klopt AA Gent en steekt voor tweede keer Beker van België op zak (01/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Heizel kleurt rood en geel! Voor een tweede keer in haar geschiedenis heeft KV Mechelen de Beker van België gewonnen. In het Koning...
  [naar artikel]
 46. Buitenlandse Zaken raadt niet-essentiële reizen naar Sri Lanka af (26/04/2019 - De Morgen)
  Buitenlandse Zaken raadt alle niet-essentiële reizen naar Sri Lanka af. Dat is sinds vrijdagmiddag te lezen op de website van Buitenlandse Zaken.
  [naar artikel]
 47. Bezorgdheid over nieuwe invoerheffingen van Trump kleurt beurzen rood (02/08/2019 - VRT NWS)
  De opflakkerende handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China heeft ervoor gezorgd dat de Europese beurzen vanochtend met zware verliezen aan de dag zijn begonnen. De Bel20 staat zo'n 2 procent in het rood. En ook de beurzen van Parijs, Frankfurt en Amsterdam openden met verlies.
  [naar artikel]
 48. Herstructurering duwt Proximus in het rood (21/02/2020 - De Tijd)
  07:10 De provisie die de telecomgroep aanlegt voor het sociaal plan kleurt het nettoresultaat over het vierde kwartaal rood. De jaarwinst krimpt daardoor met een kwart.
  [naar artikel]
 49. Noodnummer 1722 opnieuw actief na code oranje voor Wallonië (28/05/2018 - VRT NWS)
  Omdat het KMI waarschuwt met code oranje voor Wallonië, opent Buitenlandse Zaken opnieuw het niet-dringende noodnummer 1722. In de provincies Henegouwen, Luxemburg en Namen is er vanavond en vannacht kans op storm-  of waterschade.
  [naar artikel]
 50. De Allianz Arena kleurt niet langer blauw (12/07/2017 - Sporza)
  Bayern München deelt zijn stadion niet langer met TSV 1860 München. Het contract met de traditieclub, die naar de amateurreeksen is gezakt, wordt stopgezet.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.