Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 August 2020
18:06 uur

Onderzoek naar mogelijk illegaal slachthuis in boerderij in Dilsen

Het Belang van Limburg

01/08/2020 - 18:24

In de Bakkershoefstraat in Dilsen is zaterdagnamiddag een inval geweest in een boerderij. Inspecteurs van politie en het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) doen onderzoek naar de activiteiten in de achterliggende stallen. Er zijn vermoedens van een illegaal slachthuis.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Illegaal slachthuis opgerold in Nijlen: 9 damherten op nippertje gered (29/10/2018 - VRT NWS)
  In Nijlen is een illegaal slachthuis opgerold. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. Afgelopen zaterdag viel de politie er binnen. De uitbaters bleken met geen enkele vergunning in orde. In het slachthuis werden naast schapen en hoenderen ook 9 damherten aangetroffen.
  [naar artikel]
 2. Onderzoek naar vechtpartij in Dilsen (06/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie is een onderzoek gestart naar een vechtpartij in de Eindestraat in Dilsen. In een café kwam het daar woensdag even na 22 uur tot een ruzie. Een 58-jarige man uit Dilsen werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Eén verdachte werd verhoord. (mm)
  [naar artikel]
 3. Gebruik van mobiel slachthuis moet dierenleed voorkomen (19/06/2019 - VRT NWS)
  De Vlaamse Raad voor Dierenwelzijn pleit ervoor om in de toekoemst runderen en andere dieren te slachten in mobiele slachthuizen. Dat schrijft het Nieuwsblad. Een mobiel slachthuis is eigenlijk een grote vrachtwagen om dieren te slachten op de boerderij zelf. Zo kan dierenleed vermeden worden omdat een stressvol transport naar het slachthuis niet nodig is.
  [naar artikel]
 4. Grootste aquaponics-boerderij van Europa ligt op dak in Anderlecht (23/04/2018 - De Morgen)
  Op het dak van voedingshal Foodmet in Anderlecht is de grootste aquaponics-boerderij van Europa voorgesteld. De Slachthuis Boerderij combineert viskweek met groenteteelt in water. De productie is bestemd voor lokale supermarkten en restaurants.
  [naar artikel]
 5. Slachten op boerderij moet dierenleed voorkomen (19/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  bRUSSELKoeien slachten op de boerderij zelf in plaats van in het slachthuis. De Raad voor Dierenwelzijn pleit voor mobiele slachterijen, om dierenleed bij het transport te vermijden. Bevoegd minister Ben Weyts (N-VA) schaart zich achter het voorstel.
  [naar artikel]
 6. Vrijspraak voor hartpatiënt uit Bree die boerderij in brand stak (13/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De 71-jarige man uit Bree, die in 2014 een leegstaande boerderij in brand stak in Dilsen-Stokkem, handelde uit onweerstaanbare drang. Dat oordeelde...
  [naar artikel]
 7. Slachthuis Hasselt onder vuur na schokkende beelden (15/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  HASSELTDe inspectie Dierenwelzijn van de Vlaamse overheid voert een onderzoek naar het Hasseltse slachthuis van VanDrie Group. Dierenrechtenorganisatie Animal Rights zette vrijdag schokkende beelden online waarop te zien is hoe medewerkers de kalveren schoppen, aan oren en staart trekken en voortjagen met elektrische schokken. Het slachthuis voert ook een intern onderzoek. “Dit bewijst dat de huidige controle door het FAVV niet volstaat”, zegt Vlaams minister Ben Weyts (N-VA).
  [naar artikel]
 8. Hevige brand in boerderij in Maaseik (28/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de buurt van bedevaartsoord Heppeneert in Maaseik, op de grens met Elen (Dilsen-Stokkem) woedt er een hevige brand in een boerderij.
  [naar artikel]
 9. Slachthuis in Tielt mogelijk maandenlang dicht, politie moet oogje in het zeil houden (24/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het slachthuis in Tielt zal weken, mogelijk maanden, geen varkens meer mogen slachten nadat minister van Dierenwelzijn Ben Weyts hun vergunning
  [naar artikel]
 10. Ziekenzorg (Samana) Eksel op busuitstap naar zorgboerderij (16/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op donderdag 15 september maakten 51 personen een busuitstap naar de zorg-en bio-boerderij van stichting Ommersteyn in Dilsen-Stokkem.
  [naar artikel]
 11. Animal Rights waarschuwt voor vlees van verzwakte koeien in Belgische winkelrekken (12/04/2019 - Metro)
  Dierenrechtenorganisatie Animal Rights heeft undercoverbeelden uit een Duits slachthuis ontdekt, waarop te zien is hoe zieke en gewonde koeien worden opgehaald voor de slacht. Volgens Animal Rights is het illegaal om die dieren nog te slachten voor consumptie, en bestaat bovendien de mogelijkheid dat het vlees in de Belgische winkelrekken terecht is gekomen. Het federaal voedselagentschap FAVV nuanceert. “Er werd geen illegaal vlees naar een Belgisch vleesbedrijf vervoerd en er is absoluut geen gevaar voor de volksgezondheid.” Dierenrechtenorganisatie Animal Rights baseert zich op undercoverbeelden van de Duitse organisatie Soko Tierschutz. Daarop is te zien hoe zieke en gewonde melkkoeien worden afgevoerd naar het slachthuis. De dieren worden naar de vrachtwagens gesleept, en soms ook geschopt en geslagen. Volgens Animal Rights is dat illegaal. “Dieren die ziek of verzwakt zijn, moeten eigenlijk ter plekke een noodslachting krijgen op de boerderij zelf”, zegt campagnecoördinator Els Van Campenhout. “Ze mogen niet vervoerd worden en het vlees mag niet in de voedselketen terechtkomen.” Bovendien kan het vlees ook in Belgische winkelrekken beland zijn, zegt Van Campenhout, via een Nederlandse vleesverwerker. Het federaal voedselagentschap FAVV nuanceert het verhaal. “Er is absoluut geen gevaar voor de volksgezondheid en er werd geen illegaal vlees naar een Belgisch vleesbedrijf vervoerd”, zegt woordvoerster Liesbeth Van De Voorde. Volgens Van De Voorde hebben de Duitse instanties België op de hoogte gebracht van de problemen rond dierenwelzijn in het Duitse slachthuis, maar werden alle karkassen die naar België werden uitgevoerd wel gekeurd door officiële dierenartsen, waarna het geschikt werd verklaard voor menselijke consumptie. Het federaal voedselagentschap deed daarna nog een tweede controle op het vlees, met hetzelfde resultaat. “Er is dus een double check geweest: zowel door de Duitse instanties als door het FAVV in België”, aldus Van De Voorde. Het voedselagentschap is wel geschrokken van de beelden, zegt Van De Voorde nog. “Dieren dienen zo humaan mogelijk behandeld te worden en dierenleed is onaanvaardbaar.” bron: Belga Het bericht Animal Rights waarschuwt voor vlees van verzwakte koeien in Belgische winkelrekken verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Boerderij van teruggeroepen bio-eieren tijdelijk geblokkeerd (31/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  De boerderij uit Dilsen die eieren levert aan het bedrijf E.K.E. is voorlopig geblokkeerd door het FAVV. Het Voedselagentschap heeft dinsdag bio-eieren van het bedrijf teruggeroepen wegens een lichte overschrijding van de norm van dioxines en dioxineachtige PCB’s in de eieren.
  [naar artikel]
 13. Boerderij van teruggeroepen bio-eieren tijdelijk geblokkeerd (31/07/2019 - De Standaard)
  De boerderij uit Dilsen die eieren levert aan het bedrijf E.K.E. is voorlopig geblokkeerd door het FAVV. Het Voedselagentschap heeft dinsdag bio-eieren van het bedrijf teruggeroepen wegens een lichte overschrijding van de norm van dioxines en dioxineachtige PCB’s in de eieren.
  [naar artikel]
 14. Bijwerkingen van medicatie mogelijk oorzaak van brandstichting (16/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  De advocaat en de bewindvoerder van een 71-jarige man uit Bree, die in april 2014 een boerderij in Dilsen-Stokkem in brand heeft gestoken, vragen de vrijspraak. Volgens hen zorgden de zware medicijnen die de man na zijn hartoperatie moest slikken ervoor dat hij sindsdien te kampen heeft met waanideeën.
  [naar artikel]
 15. Speurders vallen ook binnen bij VRT in onderzoek naar illegaal wapenbezit (29/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het kader van het onderzoek naar illegaal wapenbezit, zijn woensdag enkele speurders ook langs geweest bij de openbare omroep VRT. Zij verifieerden of een onklaar gemaakt wapen dat voor een reportage was aangekocht in Slovakije, wel degelijk niet meer schietensklaar kan worden gemaakt. Dat is vernomen bij VRT-woordvoerder Hans Van Goethem.
  [naar artikel]
 16. Speurders vallen ook binnen bij VRT in onderzoek naar illegaal wapenbezit (29/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In het kader van het onderzoek naar illegaal wapenbezit, zijn woensdag enkele speurders ook langs geweest bij de openbare omroep VRT. Zij verifieerden of een onklaar gemaakt wapen dat voor een reportage was aangekocht in Slovakije, wel degelijk niet meer schietensklaar kan worden gemaakt. Dat is vernomen bij VRT-woordvoerder Hans Van Goethem.
  [naar artikel]
 17. Kleuters Talentenhuis leren over de boerderij (23/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De kleuters van het Talentenhuis leerden afgelopen week over de boerderij, er kwamen dieren op bezoek in de klas en ze gingen op uitstap naar de boerderij.
  [naar artikel]
 18. Vrijspraak voor hartpatiënt die boerderij in brand stak (13/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  De 71-jarige man uit Bree die in 2014 een leegstaande boerderij in brand stak in Dilsen-Stokkem handelde uit onweerstaanbare drang. Dat oordeelde de Tongerse strafrechter maandag. Tijdens hun pleidooien vroegen zijn advocaat en zijn bewindvoerder de vrijspraak omdat de zware medicatie die de man na zijn hartoperatie moest slikken ervoor zorgen dat hij te kampen kreeg met waanideeën.
  [naar artikel]
 19. Drie auto's bekrast in Dilsen (09/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De politie is een onderzoek gestart naar een feit van vandalisme op de Rijksweg in Dilsen. Drie voertuigen werden er bekrast. De feiten gebeurden vermoedelijk in de nacht van donderdag op vrijdag. (mm)
  [naar artikel]
 20. Animal Rights toont hoe kalveren in Hasselts slachthuis worden behandeld (14/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Dierenrechtenorganisatie Animal Rights heeft vrijdag schokkende beelden naar buiten gebracht uit een Vlaams slachthuis. Na Izegem en Tielt heeft een onderzoeksteam van de organisatie in september verborgen camera’s geplaatst bij slachthuis VanDrie in Hasselt. De activisten eisen nu dat de Vlaamse Overheid of VanDrie zelf het slachthuis onmiddellijk sluiten.
  [naar artikel]
 21. Politie houdt huiszoekingen in het hele land in groot onderzoek naar illegaal wapenbezit (29/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De politie is vanmorgen op een twintigtal plaatsen in het hele land binnengevallen in een groot onderzoek naar illegaal wapenbezit, dat meldt de...
  [naar artikel]
 22. Politie brengt alle ruimtes van boerderij ‘spookgezin’ digitaal in kaart met speciale VR-techniek (17/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse politie gaat vandaag verder met haar onderzoek in de boerderij in Ruinerwold, waar dinsdag een vader met zijn kinderen gevonden werd...
  [naar artikel]
 23. Groot onderzoek naar illegaal wapenbezit: huiszoekingen in het hele land (29/11/2017 - VRT NWS)
  De politie is vanmorgen op een twintigtal plaatsen in het hele land binnengevallen in een groot onderzoek naar illegaal wapenbezit. Verschillende mensen zouden via het internet wapens hebben gekocht in Slovakije. Het zou gaan om wapens die in principe niet schietensklaar zijn, maar heel snel terug functioneel kunnen worden gemaakt.
  [naar artikel]
 24. Failliet slachthuis van Genk beboet voor slechte hygiëne (09/01/2019 - De Standaard)
  Bijna twee jaar na het faillissement van het slachthuis van Genk heeft de correctionele rechtbank van Tongeren het slachthuis veroordeeld voor inbreuken op de hygiëne. De rechter legde het failliete slachthuis een boete van 24.000 euro op.
  [naar artikel]
 25. Kleuters genieten van het leven op bio-boerderij Alverberg (11/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De 34 jongste kleuters van basisschool de ‘Trootrakkers’ trokken onlangs naar bio- boerderij "de Alverberg" in de Opeindestraat in Kortessem, een arbeidscentrum voor kanasarmen en alternatieve gestraften Het bezoek vormde de apotheose van het belevingsthema ‘De Boerderij’.
  [naar artikel]
 26. Weer slachthuis onder vuur (12/09/2017 - De Tijd)
  08:48 Dierenrechtenorganisatie Animal Rights heeft undercoverbeelden gemaakt die opnieuw wantoestanden in een Belgisch slachthuis aantonen. Dit keer is het een slachthuis van de groep Verbist in Izegem dat ...
  [naar artikel]
 27. Koppel installeert vakantieverblijf ín de koeienstal: “Gasten worden misschien vroeg wakker, maar dat hoort bij het leven op de boerderij” (19/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Logeren tussen de koeien is voortaan mogelijk in de boerderij De Drieshoeve in Tielen (Kasterlee). Het landbouwerskoppel Paul Vercammen en Katleen Caers installeerdeneen vakantiewoning pal in een van de stallen.
  [naar artikel]
 28. Politie brengt alle ruimtes van boerderij in Ruinerwold in kaart met speciale VR-techniek (17/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse politie gaat vandaag verder met haar onderzoek in de boerderij in Ruinerwold, waar dinsdag een vader met zijn kinderen gevonden werd...
  [naar artikel]
 29. Binnenkijken: Bilzens koppelt renoveert boerderij van betovergrootvader (26/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Catherine en Cedric renoveerden de oude boerderij van haar grootouders. Ze maakten er een eigentijdse en lichte woning van, met behoud van de authentieke elementen. De boerderij blijft zo al vijf generaties in de familie.
  [naar artikel]
 30. Politie brengt alle ruimtes van boerderij in Ruinerwold digitaal in kaart met speciale VR-techniek (17/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse politie gaat vandaag verder met haar onderzoek in de boerderij in Ruinerwold, waar dinsdag een vader met zijn kinderen gevonden werd...
  [naar artikel]
 31. Gerecht stuurt 7.000 personen sms in kader van moord op Elense (20/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het parket van Limburg heeft zaterdagmiddag een sms verstuurd naar zo’n 7.000 personen die mogelijk informatie kunnen geven in het kader van het onderzoek naar de moord op Gerty Vanhoef (61) uit Elen (Dilsen-Stokkem). Een dergelijke vraag naar getuigen wordt niet vaak gebruikt.
  [naar artikel]
 32. Politie stuurt 7.000 personen sms in kader van moord op Elense (20/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het parket van Limburg heeft zaterdagmiddag een sms verstuurd naar zo’n 7.000 personen die mogelijk informatie kunnen geven in het kader van het onderzoek naar de moord op Gerty Vanhoef (61) uit Elen (Dilsen-Stokkem). Een dergelijke vraag naar getuigen wordt niet vaak gebruikt.
  [naar artikel]
 33. Ook Carrefour zet samenwerking met Verbist-slachthuis stop (09/03/2018 - VRT NWS)
  In het zog van Colruyt en Delhaize zet ook Carrefour de samenwerking stop met een slachthuis van Veviba. Het gaat om een slachterij die door Veviba werd overgenomen. Er loopt een onderzoek naar het bedrijf voor gesjoemel en het verwerken van vlees dat niet bestemd was voor consumptie.
  [naar artikel]
 34. Animal Rights brengt schokkende beelden uit slachthuis in Hasselt (14/12/2018 - De Morgen)
  Dierenrechtenorganisatie Animal Rights heeft vrijdag opnieuw schokkende beelden naar buiten gebracht uit een Vlaams slachthuis. Na Izegem en Tielt heeft een onderzoeksteam van de organisatie in september verborgen camera’s geplaatst bij slachthuis VanDrie in Hasselt. Animal Rights vraagt de onmiddellijke sluiting van het slachthuis.
  [naar artikel]
 35. Onderzoek naar 'illegaal moskeehuwelijk' na undercover-reportage (10/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) start een verkennend onderzoek naar de Al-Raza-moskee in de stad Almere (provincie Flevoland). Dat
  [naar artikel]
 36. Eigenaar slachthuis in Izegem naar Raad van State (21/11/2017 - VRT NWS)
  De eigenaar van het slachthuis in Izegem, in West-Vlaanderen, trekt naar de Raad Van State omdat hij de sluiting van zijn bedrijf, twee maanden geleden, onterecht vindt. Dat schrijft het Nieuwsblad. Het slachthuis kwam toen in opspraak nadat er beelden waren opgedoken van ernstige dierenmishandeling.
  [naar artikel]
 37. Weer slachthuis onder vuur wegens wantoestanden: Groen roept op tot gehele ommezwaai (12/09/2017 - Knack)
  Vlaams minister Ben Weyts (N-VA) stuurt de Inspectie Dierenwelzijn naar het slachthuis en wil nog sterker inzetten op dierenwelzijn. Supermarktketens Delhaize en Colruyt schortten hun samenwerking met het slachthuis meteen op. Volgens Groen dringt een herziening van de veehouderij zich op.
  [naar artikel]
 38. Weer slachthuis onder vuur na undercovervideo (opgelet, schokkende beelden) (12/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Dierenrechtenorganisatie Animal Rights heeft undercoverbeelden gemaakt die opnieuw wantoestanden in een Belgisch slachthuis aantonen. De organisatie legde met een verborgen camera vast hoe runderen in een slachthuis van de groep Verbist in Izegem zwaar worden mishandeld. Animal Rights eist dat het slachthuis onmiddellijk dicht gaat.
  [naar artikel]
 39. Weer kritiek op slachthuis voor dierenmishandeling (12/09/2017 - De Morgen)
  Opnieuw zijn beelden opgedoken van een slachthuis waarin dieren mishandeld worden. Dit keer gaat het om het slachthuis van Izegem waar runderen stokslagen en elektrische schokken te verduren krijgen.
  [naar artikel]
 40. Weer kritiek op slachthuis voor dierenmishandeling (07/04/2019 - De Morgen)
  Opnieuw zijn beelden opgedoken van een slachthuis waarin dieren mishandeld worden. Dit keer gaat het om het slachthuis van Izegem waar runderen stokslagen en elektrische schokken te verduren krijgen.
  [naar artikel]
 41. Opnieuw Vlaams slachthuis in opspraak (17/03/2018 - De Standaard)
  Er blijken niet alleen problemen te zijn met vlees dat slachthuis Veviba uit Bastenaken naar Kosovo stuurde. Slachthuis Vanlommel uit Herentals zou volgens de RTBF betrapt zijn op de uitvoer van vervallen vlees naar Kosovo. Volgens Vanlommel ging het evenwel om ‘een menselijke fout’.
  [naar artikel]
 42. Omstreden slachthuis Tielt wil miljoen extra varkens slachten (28/03/2017 - De Redactie)
  Het slachthuis is tijdelijk gesloten nadat er beelden waren opgedoken van varkens die er mishandeld werden. Intussen loopt wel een procedure om het slachthuis uit te breiden.
  [naar artikel]
 43. Animal Rights brengt schokkende beelden uit slachthuis in Hasselt (14/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Dierenrechtenorganisatie Animal Rights heeft vrijdag schokkende beelden naar buiten gebracht uit een Vlaams slachthuis. Na Izegem en Tielt heeft een onderzoeksteam van de organisatie in september verborgen camera’s geplaatst bij slachthuis VanDrie in Hasselt. Animal Rights vraagt in het persbericht dat de Vlaamse overheid of VanDrie zelf het slachthuis onmiddellijk sluiten.
  [naar artikel]
 44. 101 orka’s en beloega’s opgesloten in Russische “walvisgevangenis” (06/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Rusland is een onderzoek ingesteld naar een faciliteit waar 11 orka’s en 90 beloega’s mogelijk illegaal worden vastgehouden. De...
  [naar artikel]
 45. Animal Rights brengt schokkende beelden uit slachthuis in Hasselt (14/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dierenrechtenorganisatie Animal Rights heeft vrijdag schokkende beelden naar buiten gebracht uit een slachthuis in Hasselt. Na Izegem en Tielt heeft een onderzoeksteam van de organisatie in september verborgen camera’s geplaatst bij slachthuis VanDrie in Hasselt. Animal Rights vraagt in het persbericht dat de Vlaamse overheid of VanDrie zelf het slachthuis onmiddellijk sluiten.
  [naar artikel]
 46. Dierenrechtenactivisten protesteren tegen nieuw slachthuis in Oevel (08/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Oevel (Westerlo) heeft dierenrechtenorganisatie Bite Back zaterdag actie gevoerd bij het nieuwe slachthuis dat daar onlangs de deuren opende. Bite Back wil dat het slachthuis gesloten wordt, onder meer naar aanleiding van de wantoestanden die in het slachthuis van Tielt aan het licht kwamen. “Je hoeft geen astrofysicus te zijn om te begrijpen dat je geen 2 miljoen dieren per jaar kan slachten -zoals hier het geval is- op een fatsoenlijke manier”, zegt medeorganisator Benjamin Loison.
  [naar artikel]
 47. Dierenrechtenactivisten protesteren tegen nieuw slachthuis in Oevel (08/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  In Oevel (Westerlo) heeft dierenrechtenorganisatie Bite Back zaterdag actie gevoerd bij het nieuwe slachthuis dat daar onlangs de deuren opende. Bite Back wil dat het slachthuis gesloten wordt, onder meer naar aanleiding van de wantoestanden die in het slachthuis van Tielt aan het licht kwamen. “Je hoeft geen astrofysicus te zijn om te begrijpen dat je geen 2 miljoen dieren per jaar kan slachten -zoals hier het geval is- op een fatsoenlijke manier”, zegt medeorganisator Benjamin Loison.
  [naar artikel]
 48. Vandalen vernielen brievenbussen in Dilsen (29/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Hoogbaan in Dilsen hebben vandalen drie brievenbussen omvergegooid. De politie is een onderzoek gestart. (mm)
  [naar artikel]
 49. VIDEO. Politie start onderzoek naar slapende agent in combi (28/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op YouTube is een filmpje verschenen van een agent die in een combi een dutje doet ter hoogte van basisschool de Horizon in Dilsen-Stokkem. De politiezone Maasland is een onderzoek gestart naar de feiten en zal de agent ondervragen. Burgemeester Lydia Peeters (Open VLD) wacht het onderzoek af en zegt dat de betrokken agent een tuchtsanctie riskeert.
  [naar artikel]
 50. Weyts over slachthuis Tielt: "Van uitbreiden kan helemáál geen sprake zijn" (29/03/2017 - De Redactie)
  Vlaams minister Weyts (N-VA) is er niet over te spreken dat het slachthuis van Tielt naar de Raad van State stapt. "De démarches van het slachthuis van Tielt verbazen mij uitermate", zei hij in "Villa Politica".
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.