Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 August 2020
17:57 uur

Bekijk hier de hertekende kalender van de Jupiler Pro League

Het Belang van Limburg

01/08/2020 - 18:29

De Pro League heeft de nieuwe kalender voor het seizoen 2020-2021 bekendgemaakt. Club Brugge-Charleroi blijft de opener, Anderlecht gaat een dag later op bezoek bij KV Mechelen in plaats van STVV.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bekijk hier de volledige kalender van de Jupiler Pro League 2019/2020 (01/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Pro League heeft maandagmiddag de kalender bekendgemaakt voor het voetbalseizoen 2019/2020. KV Mechelen en Waasland-Beveren zijn onder voorbehoud van een uitspraak van het BAS opgenomen in de kalender - zij kunnen hun plaats door het matchfixingschandaal nog verliezen aan respectievelijk Beerschot en Lokeren. Bekijk hier alvast de volledige kalender. Bij de eerste zeven speeldagen liggen de exacte speeluren al vast, bij de daaropvolgende 23 speeldagen zijn het voorlopig alleen de speelweekends.
  [naar artikel]
 2. Bekijk hier de volledige kalender van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League (01/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Met KV Mechelen en Waasland-Beveren onder voorbehoud en dus zonder Beerschot of Sporting Lokeren. De Pro League maakte vandaag de kalender bekend...
  [naar artikel]
 3. TRANSFEROVERZICHT JUPILER PRO LEAGUE WINTER 2019 (31/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bekijk hier alle wintertransfers uit de Jupiler Pro League. Let wel: hier staan geen geruchten, enkel definitief afgeronde transfers.
  [naar artikel]
 4. Club Brugge start seizoen tegen Eupen, bekijk hier meteen de kalender voor het seizoen 2018-2019! (12/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Momenteel is iedereen al in de ban van het WK voetbal (dat nog altijd moet beginnen) maar eind juli begint alweer het nieuwe voetbalseizoen in de Jupiler Pro League. Landskampioen Club Brugge begint het nieuwe seizoen op zondag 29 juli (14u30) thuis tegen Eupen. Bekijk hier zo meteen de volledige kalender voor het seizoen 2018-2019, die om 12u door de KBVB zal worden bekendgemaakt!
  [naar artikel]
 5. De kalender ligt vast tot 19 januari: bekijk hier alle data (07/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De exacte speeldata van speeldagen 16 tot en met 22 van de Jupiler Pro League zijn bekend. Alle wedstrijd tot en met 19 januari liggen vast....
  [naar artikel]
 6. Bekijk hier de hoogtepunten van de zaterdagavondmatchen in de Jupiler Pro League (29/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vier matchen in de Jupiler Pro League vandaag. Anderlecht won eenvoudig op het veld van Waasland-Beveren, Eupen klopte Moeskroen met het kleinste...
  [naar artikel]
 7. Bekijk hier de hoogtepunten van de zaterdagavondmatchen in de Jupiler Pro League (08/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vier matchen in de Jupiler Pro League vandaag. Charleroi gaf Zulte Waregem een 4-0-pandoering, KV Mechelen liep tegen een nederlaag aan bij rode...
  [naar artikel]
 8. Bekijk hier de hoogtepunten van de zaterdagmatchen in de Jupiler Pro League (06/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Flink wat goals gisteravond in de Jupiler Pro League. Zulte Waregem haalde het zwaarst uit, met een 6-0-zege tegen hekkensluiter Cercle Brugge. KV...
  [naar artikel]
 9. Bekijk hier de hoogtepunten van de zondagmatchen in de Jupiler Pro League (08/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Drie matchen in de Jupiler Pro League deze zondagmiddag. Standard wist bij Moeskroen in extremis een punt uit de brand te slepen met negen man....
  [naar artikel]
 10. Bekijk hier de hoogtepunten van de zaterdagavondmatchen in de Jupiler Pro League (08/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vier matchen in de Jupiler Pro League gisteren. KV Mechelen deelde de punten met KV Kortrijk, Racing Genk won op het veld van Cercle, AA Gent legde...
  [naar artikel]
 11. Bekijk hier de hoogtepunten van de zaterdagavondmatchen in de Jupiler Pro League (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vier matchen in de Jupiler Pro League vandaag. Standard pakte in de vooravond in extremis de zege tegen Eupen, Waasland-Beveren en Cercle hielden...
  [naar artikel]
 12. Bekijk hier de hoogtepunten van de zaterdagavondmatchen in de Jupiler Pro League (30/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vier matchen in de Jupiler Pro League vandaag. Club Brugge won met het kleinste verschil van Moeskroen, Zulte Waregem hield de punten thuis tegen...
  [naar artikel]
 13. Bekijk hier alle hoogtepunten van de matchen van gisteren in de Jupiler Pro League (04/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er werden vanavond vier wedstrijden van de tweede speeldag in de Jupiler Pro League afgewerkt. Racing Genk ging onderuit op het veld van KV...
  [naar artikel]
 14. Bekijk hier de hoogtepunten van de zondagsmatchen in de Jupiler Pro League (18/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Drie wedstrijden vandaag in de Jupiler Pro League en ook drie thuiszeges. Standard won op eigen veld vlot van Moeskroen (4-1), Antwerp haalde het...
  [naar artikel]
 15. Bekijk hier alle hoogtepunten van de matchen van vanavond in de Jupiler Pro League (03/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er werden vanavond vier wedstrijden van de tweede speeldag in de Jupiler Pro League afgewerkt. Racing Genk ging onderuit op het veld van KV...
  [naar artikel]
 16. Bekijk hier de volledige kalender van de Proximus League (01/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Maandagmiddag is de kalender van de Proximus League officieel voorgesteld. Mét Beerschot en Lokeren, in afwachting van het definitieve verdict van het BAS in de matchfixingzaak. Mochten KV Mechelen en Waasland-Beveren tot degradatie veroordeeld worden, zouden die clubs immers wisselen van afdeling. In dat geval zou KV Mechelen de plaats van Beerschot innemen en Waasland-Beveren de plaats van Lokeren innemen op onderstaande kalender.
  [naar artikel]
 17. Nieuwe speeldata Jupiler Pro League: Limburgse derby op vrijdagavond (08/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Pro League heeft maandag de speeldata bekendgemaakt voor speeldag 15 tot en met 22 van de Jupiler Pro League en voor de achtste finales van de Croky Cup. Bekijk hier wat dat betekent voor de Limburgse clubs.
  [naar artikel]
 18. Pro League verdedigt pareert kritiek van Antwerp en Lierse (14/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Pro League, die de belangen van de profclubs in de Jupiler Pro League en de Proximus League verdedigt, heeft vrijdag de kritiek van supporters op de opmaak van de kalender van de Proximus League gepareerd. “Geen enkele club wordt bij de opmaak van de kalender bevoordeeld, noch benadeeld”, laten Pierre François en Ludwig Sneyers van de Pro League in een persbericht optekenen.
  [naar artikel]
 19. Deze tegenstanders moeten Antwerp en KV Mechelen bekampen in Kerstperiode (06/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Pro League heeft de definitieve kalender bekendgemaakt voor de 19e tot en met de 24e speeldag in de Jupiler Pro League. Hierbij gaat het onder andere om het voetbal in de Kerstvakantie en wordt de winterstop overbrugd. Wanneer komen Royal Antwerp FC en KV Mechelen aan de bak? Bekijk de data hieronder.
  [naar artikel]
 20. De kalender van de Jupiler Pro League: voorlopig nog met KV Mechelen, Antwerp opent in Eupen (01/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  KRC Genk-KV Kortrijk trapt op vrijdag 26 juli de Belgische voetbalcompetitie in 1A af. Genk-Anderlecht is de eerste topper op vrijdag 23 augustus, op zondag 1 september staat de eerste Super Sunday gepland. Dat werd maandagmiddag bekendgemaakt bij de voorstelling van de kalender van de Jupiler Pro League. KV Mechelen en Waasland-Beveren werden in afwachting van de uitspraak van het BAS in de matchfixingzaak in 1A ingedeeld.
  [naar artikel]
 21. Pro League stelt vandaag kalender Jupiler Pro League en Proximus League voor (of beter gezegd: kalenders) (01/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag stelt de Pro League in Tubeke de kalenders voor het seizoen 2019-2020 in de Jupiler Pro League en de Proximus League voor. Dat dat een aantal weken later dan andere jaren gebeurt, heeft alles te maken met het fraudeonderzoek in het Belgische voetbal.
  [naar artikel]
 22. KRC Genk opent seizoen thuis tegen Waasland-Beveren: bekijk hier de volledige kalender (12/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  KRC Genk start het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League op zaterdag 29 juli met een thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren. Op speeldag 2 staat de kraker op het veld van Standard op het programma. De eerste Limburgse derby van het seizoen wordt op speeldag 7 (15-17 september) gespeeld. Blauw-wit trekt dan naar Stayen.
  [naar artikel]
 23. Bekijk alle wapenfeiten van de drie matchen op zondag uit de Jupiler Pro League (04/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ook speeldag twee van de Jupiler Pro League is achter de rug. AA Gent hield een schietoefening tegen Eupen, terwijl Anderlecht nog steeds wacht op...
  [naar artikel]
 24. Bekijk hier de uitslagen van het Limburgse voetbalweekend (18/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Geen voetbal in de Jupiler Pro League dit weekend, wel in de rest van Limburg. Benieuwd naar de resultaten van jouw favoriete club?
  [naar artikel]
 25. OVERZICHT. Kalender Play-off 1, Play-off 2A en Play-off 2B (13/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De strijd om de titel en de Europese tickets kan nu echt beginnen: Anderlecht, Club Brugge, Zulte Waregem, AA Gent, Oostende en Charleroi strijden om de landskroon, de ploegen in Play-off 2 om een barragematch voor Europees voetbal. Bekijk hier de kalender.
  [naar artikel]
 26. VIDEO: doelpuntenfestival op de Belgische velden (16/10/2016 - Sporza)
  Na de interlandbreak waren de voetballers in de Jupiler Pro League gisterenavond weer helemaal op de afspraak. Bekijk hier nog eens alle rozen van het zaterdagavondvoetbal.
  [naar artikel]
 27. Kalender 1B samengesteld mét Beerschot en Lokeren (01/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag stelt de Pro League in Tubeke de kalenders voor het seizoen 2019-2020 in de Jupiler Pro League en de Proximus League voor. Dat dat een...
  [naar artikel]
 28. Seizoen 2019-2020 in de Jupiler Pro League gaat op 26 juli van start (17/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  De eerste speeldag van de Jupiler Pro League jaargang 2019-2020 wordt in het laatste weekend van juli (26, 27 en 28 juli) afgewerkt. De Pro League legde de grote krijtlijnen van de kalender voor volgend seizoen maandag vast tijdens de algemene vergadering.
  [naar artikel]
 29. Kalender 1B zonder KV Mechelen, maar mét Beerschot en Lokeren (01/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag stelt de Pro League in Tubeke de kalenders voor het seizoen 2019-2020 in de Jupiler Pro League en de Proximus League voor. Dat dat een...
  [naar artikel]
 30. Pro League verdedigt zich: “Evenwichtige kalender Proximus League is geen sinecure” (14/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Pierre François en Ludwig Sneyers, CEO’s van de Pro League, verdedigen de kalender van de Proximus League (de eerste klasse B).
  [naar artikel]
 31. Pro League verdedigt zich: “Evenwichtige kalender Proximus League is geen sinecure” (14/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Pierre François en Ludwig Sneyers, CEO’s van de Pro League, verdedigen de kalender van de Proximus League (de eerste klasse B).
  [naar artikel]
 32. Bekijk hier de hoogtepunten uit de zondagsmatchen (20/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  11 goals in de drie zondagsmatchen in de Jupiler Pro League. KV Mechelen stuurde Antwerp puntloos huiswaarts (2-1), terwijl Frank Vercauteren zijn...
  [naar artikel]
 33. ONS OORDEEL. Duidelijke man van de match bij Antwerp (04/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp heeft zondag op de tweede speeldag van de Jupiler Pro League met 4-1 gewonnen van Waasland-Beveren. Bekijk hier onze spelersbeoordelingen van de Great Old.
  [naar artikel]
 34. Geen stoeipoezen in pikante poses meer: bekijk hier de foto’s van de nieuwe Pirelli-kalender (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De beruchte Pirelli-kalender moest het lang hebben van stoeipoezen in pikante poses, maar die tijden zijn voorbij. Voor de editie van 2020 poseren...
  [naar artikel]
 35. Bekijk hier alle samenvattingen van de vier JPL-duels van gisteravond (28/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Jupiler Pro League is goed en wel begonnen. Met Standard (0-2 bij Cercle Brugge) en Club Brugge (1-3 bij Waasland-Beveren) boekten twee...
  [naar artikel]
 36. Bekijk hier de hoogtepunten uit de zondagsmatchen in de Jupiler Pro League (16/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp en Charleroi hielden het op een 1-1 gelijkspel met twee penaltymissers. Onder andere één van Mbokani, die al enkele weken droog staat....
  [naar artikel]
 37. Kalender Jupiler Pro League bekendgemaakt: Antwerp opent seizoen tegen Anderlecht (12/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Pro League heeft de kalender bekendgemaakt voor seizoen 2017-2018. Promovendus Antwerp opent het seizoen op vrijdag 28 juli met een thuiswedstrijd tegen kampioen Anderlecht.
  [naar artikel]
 38. Kalender Jupiler Pro League bekendgemaakt: Antwerp opent seizoen tegen Anderlecht (12/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Pro League heeft de kalender bekendgemaakt voor seizoen 2017-2018. Promovendus Antwerp opent het seizoen met een wedstrijd tegen kampioen Anderlecht.
  [naar artikel]
 39. Charleroi en AA Gent delen de punten: bekijk hier de hoogtepunten (28/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Charleroi en AA Gent hebben vanavond op de openingsspeeldag van de Jupiler Pro League 1-1 (rust: 0-0) gelijkgespeeld. Massimo Bruno wiste in de...
  [naar artikel]
 40. Seizoen Jupiler Pro League gaat van start amper twee weken na WK, nieuwe datum voor bekerfinale (15/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Raad van Bestuur van de Pro League heeft de grote lijnen voor de kalender van de Jupiler Pro League jaargang 2018-2019 vastgelegd. Volgend seizoen wordt de competitie op vrijdag 27 juli 2018 op gang getrapt. Uiterlijk in het weekend van 18 mei 2019, wanneer de tiende en laatste speeldag van de play-offs op het programma staat, zal de landskampioen gekend zijn.
  [naar artikel]
 41. Volg bekendmaking kalender play-offs hier live (13/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanmiddag om 15 uur weten we hoe de kalender van de play-offs eruit zal zien. Sportwereld.be trekt naar de bekendmaking en zorgt ervoor dat u hier als eerste de kalender kunt ontdekken.
  [naar artikel]
 42. Volg bekendmaking kalender play-offs hier live (13/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vanmiddag om 15 uur weten we hoe de kalender van de play-offs eruit zal zien. Sportwereld.be trekt naar de bekendmaking en zorgt ervoor dat u hier als eerste de kalender kunt ontdekken.
  [naar artikel]
 43. LIVE. Volg de bekendmaking van kalender voor de play-offs (12/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maandagnamiddag (15u) wordt de kalender van de play-offs in de Jupiler Pro League bekendgemaakt in Brussel. Sinds dit weekend is de definitieve samenstelling van Play-off 1 en 2 bekend, net als de degradant van dit seizoen KV Mechelen. De play-offs worden op gang getrapt op 30 maart.
  [naar artikel]
 44. Heerlijke goals op Sclessin: bekijk hier de pareltjes uit Standard - KV Oostende (24/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Standard heeft de 23ste speeldag in de Jupiler Pro League ingezet met een overwinning. De Rouches moesten voor eigen publiek diep gaan tegen KV...
  [naar artikel]
 45. LIVE. Volg de bekendmaking van de kalender voor de play-offs (12/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Maandagnamiddag (15u00) wordt de kalender van de play-offs in de Jupiler Pro League bekendgemaakt in Brussel. Sinds dit weekend is de definitieve samenstelling van Play-off 1 en 2 bekend, net als de degradant van dit seizoen KV Mechelen. De play-offs worden op gang getrapt op 30 maart.
  [naar artikel]
 46. Football Talk. Pro League stelt maandag kalender voor (29/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Maandag stelt de Pro League in Tubeke de kalenders voor het seizoen 2019-2020 in de Jupiler Pro League en de Proximus League voor. Dat dat een...
  [naar artikel]
 47. STVV trekt morgen naar Antwerp: ontdek hier de Truiense selectie (30/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  STVV speelt zaterdagavond de topper op het veld van Antwerp. Coach Marc Brys maakte vrijdagmiddag zijn selectie bekend voor de clash met de nummer twee in de Jupiler Pro League. Bekijk de 19 namen die meereizen naar de Bosuil hier.
  [naar artikel]
 48. Ongelooflijk maar waar: herbekijk hoe Lierse alles uit handen geeft en Antwerp feest (27/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Wat een spanning in de Proximus League! Lierse leek op weg naar een zege tegen Roeselare en een ticket voor een beslissend duel tegen diezelfde ploeg om een plek in de Jupiler Pro League...tot Roeselare gelijk maakte én Antwerp tegen Lommel scoorde (matchverslag boven). Bekijk hier alle samenvattingen uit de Proximus League.
  [naar artikel]
 49. Pro League stelt vandaag kalender voor (01/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag stelt de Pro League in Tubeke de kalenders voor het seizoen 2019-2020 in de Jupiler Pro League en de Proximus League voor. Dat dat een...
  [naar artikel]
 50. Speeldag 18 in JPL: bier voor acteur Butelle, mager beestje in Eupen, kussende Coulibaly (12/12/2016 - Sporza)
  De 18e speeldag in de Jupiler Pro League was er geen voor de geschiedenisboeken, maar toch sprongen enkele opvallende fragmenten in het oog. Bekijk ze hier.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.