Anderlecht gooit 0-2-voorsprong in amper twee minuten te grabbel, invallers De Camargo en Vanlerberghe schenken Mechelen punt

09/08/2020 - 20:15
"Nieuw seizoen, zelfde Anderlecht. Zelfs een bijzonder gevleide 0-2 bij een inefficiënt KV Mechelen kon paars-wit niet over de streep trekken. Vijf..."

1. Anderlecht gooit 0-2-bonus in amper twee minuten te grabbel, invallers De Camargo en Vanlerberghe schenken Mechelen punt (09/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nieuw seizoen, zelfde Anderlecht. Zelfs een bijzonder gevleide 0-2 bij een inefficiënt KV Mechelen kon paars-wit niet over de streep trekken. Vijf... [naar artikel]

2. LIVE. Anderlecht gooit dubbele bonus in amper drie minuten te grabbel, De Camargo en Vanlerberghe scoren! (09/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aanwinsten Bundu, Tau en Mykha nog niet in selectie • Kompany en Rik Vercauteren gekwetst • KVM nog steeds zonder Engvall • Ref: Alexandre Boucaut [naar artikel]

3. LIVE. KV Mechelen, met Togui én De Camargo voorin, op zoek naar snelle voorsprong (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• De Camargo en Vanlerberghe in basis ten nadele van Storm en Bushiri [naar artikel]

4. ONS OORDEEL. Invallers maar ook assists van Kaboré redden Malinwa (09/08/2020 - Gazet van Antwerpen)

Wat een remonte! KV Mechelen kreeg de bal er maar niet in tegen Anderlecht en keek zelfs plots tegen een 0-2 achterstand aan, maar in het slot maakten de wissels van coach Vrancken het verschil. De Camargo en Vanlerberghe sleepten, allebei op assist van Kaboré, alsnog een punt uit de brand bij 2-2. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van Malinwa. [naar artikel]

5. Malinwa gooit dubbele voorsprong te grabbel, STVV pakt drie punten in Mechelen na waanzinnige ommekeer (05/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen kan AA Gent zondagavond zien uitlopen tot vier punten. Malinwa gooide in eigen huis een dubbele voorsprong helemaal grabbel tegen STVV, dat met 2-3 won. [naar artikel]

6. Anderlecht heeft nog veel werk voor de boeg: het gooit 0-2-voorsprong tegen inefficiënt KVM te grabbel (09/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

7. Anderlecht heeft nog veel werk voor de boeg: het gooit 0-2-voorsprong tegen inefficiënt KVM nog te grabbel (09/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

8. KV Mechelen kan ook tweede match in 1B niet winnen, De Camargo opent wel zijn rekening voor Malinwa (11/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen is met een magere 2 op 6 aan het seizoen in Eerste Klasse B begonnen. Roeselare klom al na amper vier minuten op voorsprong via... [naar artikel]

9. LIVE. KV Mechelen met Togui én De Camargo voorin - McGeehan start voor KV Oostende (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. De invallers doen het voor KV Mechelen: De Camargo en Vanlerberghe zetten scheve situatie helemaal recht! (09/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

11. KV Mechelen pakt in extremis puntje tegen Anderlecht, ondanks achterstand van twee goals (09/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Het seizoen is niet zo mooi begonnen als Anderlecht zelf had gehoopt. Paars-wit kwam in Mechelen wel 0-2 voor, maar had veel moeite om zijn spel te ontwikkelen en zijn wil op te leggen. Malinwa vocht dan ook nog terug via De Camargo en Vanlerberghe: 2-2. Zo laten de Brusselaars na om meteen uit te lopen op Club, Gent en Antwerp. Straks toch niet weer een moeizame start, hé? [naar artikel]

12. Anderlecht gooit 2-0-bonus te grabbel tegen Fenerbahce (25/10/2018 - De Morgen)

RSC Anderlecht heeft donderdagavond op de derde speeldag in groep D van de Europa League 2-2 gelijk gespeeld tegen het Turkse Fenerbahçe. Paars-wit kwam tegen de Turkse vicekampioen 2-0 voor, maar gaf die voorsprong na de pauze in enkele minuten tijd uit handen.  [naar artikel]

13. LIVE. Wint KV Mechelen op Moeskroen? Helden De Camargo en Vanlerberghe opnieuw op de bank (14/08/2020 - Gazet van Antwerpen)

Na het gelijkspel in extremis tegen Anderlecht vorig weekend, wacht KV Mechelen vanavond de eerste verplaatsing van het seizoen. Kunnen de Kakkers de weerbaarheid van vorige week ombuigen tot dominantie op Le Canonnier? Volg hier alles LIVE! Aftrap om 19u. [naar artikel]

14. Termien gooit in blessuretijd zege te grabbel en verliest kostbare punten in titelstrijd (04/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Termien gooide twee punten te grabbel op het veld van Betekom. Drie minuten voor affluiten stonden de Genkenaars op een 1-3-voorsprong. “Op het half uur mocht ik een voorzet van Heeren in doel tikken én na de pauze stuurde Degeling me in het straatje waarop ik de keeper omspeelde voor 0-2”, klonk dubbele doelpuntenmaker Andy Dauwe. [naar artikel]

15. VIDEO: Wissels Vanhaezebrouck renderen: invallers schenken Anderlecht de zege (26/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Henry Onyekuru en vooral Lukasz Teodorczyk wrongen elk een ongelooflijk grote kans de nek om tegen Zulte Waregem. Uiteindelijk moesten de invallers... [naar artikel]

16. KV Mechelen kan 0-2 voorsprong aan rust niet vasthouden maar pakt belangrijk punt in Gent (18/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen keert met een punt terug van AA Gent. Malinwa stond al na twintig minuten 0-2 voor na goals van Tainmont en Rits, maar de thuisploeg maakte er in de tweede helft nog 2-2 van. In de strijd om het behoud heeft KV Mechelennu twee punten voorsprong op rode lantaarn Eupen dat zaterdag verloor bij Zulte Waregem. [naar artikel]

17. KV Mechelen geeft 0-2-voorsprong uit handen, maar pakt belangrijk punt in Gent (18/02/2018 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen heeft een belangrijk punt geraapt op het veld van AA Gent. Na een wedstrijd met twee gezichten werd het 2-2 in de Ghelamco Arena. Een enthousiast Malinwa overvleugelde de Buffalo’s voor de pauze en kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong. Gent rechtte de rug na de rust en sleepte een 2-2 gelijkspel uit de brand. Door de puntendeling loopt Mechelen een puntje uit op Eupen in de stand. Gent laat de kans liggen om naast Anderlecht te komen. [naar artikel]

18. KV Mechelen klopt Antwerp en nestelt zich stevig in top-zes (20/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Met twee doelpunten in vijf minuten heeft KV Mechelen zondagmiddag de punten Achter de Kazerne gehouden. Antwerp startte fors én scoorde ook via zijn topschutter Mbokani. Nadien nam de Mechelse luchtmacht over met kopbalgoals van Peyre en De Camargo. De clash der provinciegenoten bleef ook na rust razend spannend. Pas in de slotseconden stelde Vanlerberghe met een penseelstreek de zege veilig: 3-1. KV Mechelen wipt over Antwerp naar een met AA Gent gedeelde derde plaats in het klassement. Antwerp blijft vierde, maar 17 op 30 is niet waar de ambitieuze club vooraf van gedroomd had. [naar artikel]

19. Zorgen bij KV Mechelen: Van Damme en drie stafleden testen positief, Vanlerberghe onzeker voor duel tegen Waasland-Beveren (11/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Joachim Van Damme (KV Mechelen) mist de matchen tegen z'n ex-club Waasland-Beveren en tegen Club Brugge. De middenvelder testte positief op het coronavirus en gaat minstens een week in quarantaine. Malinwa krijgt ook af te rekenen met blessurezorgen. De Camargo is nog steeds niet fit en Vanlerberghe is hoogst onzeker. [naar artikel]

20. Genk gooit punten te grabbel (11/04/2019 - De Morgen)

Racing Genk gooide gisteren in de slotfase tegen OHL alweer twee punten weg. Genk voetbalde twintig minuten op niveau en puurde daaruit één goal. Nadien volgde het grote niets en in de blessuretijd pakte Ibou een verdiend punt voor OHL. [naar artikel]

21. Red Flames gooien voorsprong twee keer te grabbel en staan voor lastige opdracht in Zwitserland (05/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Bijzonder zuur. De Red Flames gooiden vanavond tot tweemaal toe een voorsprong te grabbel. In de heenwedstrijd van de halve finales van de... [naar artikel]

22. Dertig gekke slotseconden op Sclessin (11/04/2019 - De Morgen)

In tien minuten tijd maakte een fris van de lever voetballend Moeskroen Standard af, maar in amper dertig seconden in blessuretijd gaven de Henegouwers hun riante 1-3-voorsprong weer weg. In een prangende slotfase sleepten de Rouches toch nog een punt uit de brand en blijven zij met vijf punten voorsprong op Racing Genk de dichtste achtervolger op leider Anderlecht. Of het punt verdiend was, is een andere vraag. Moeskroen kreeg op Sclessin niet wat het verdiende. [naar artikel]

23. Thorgan Hazard scoort bij debuut voor PSV, dat dubbele voorsprong te grabbel gooit tegen Feyenoord (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

PSV heeft zondagnamiddag een dubbele bonus te grabbel gegooid in de Eredivisie. De Eindhovenaren slikten diep in de toegevoegde tijd de gelijkmaker op het veld van koploper Feyenoord: 2-2. [naar artikel]

24. Xavi heeft véél werk: FC Barcelona gooit 0-3-voorsprong te grabbel (06/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

En of Xavi nog véél werk heeft. FC Barcelona stond halfweg 0-3 voor, maar gooide die ruime voorsprong tegen Celta de Vigo na een erg povere tweede helft te grabbel. 3-3 dus en weer geen zege in La Liga. [naar artikel]

25. Football Talk. De Camargo verlengt contract bij Malinwa - Anderlecht beboet voor bommetje in Mechelen (05/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Igor de Camargo (36) en KV Mechelen hebben een akkoord bereikt. De Braziliaanse Belg zette zijn handtekening onder een nieuw contract van één jaar.... [naar artikel]