Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Ontbijtinspiratie nodig? Deze smoothiebowl overtreft die saaie boterham met kaas

06/01/2017 - 08:15
"Met dit ontbijt garanderen we je een fantastische start van de dag. Deze smoothiebowl zit boordevol fruit zodat je je dagelijkse portie meteen al"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ontbijtinspiratie nodig? Deze 'wolkeneitjes' zijn hipper dan hip (09/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ben je havermout beu gegeten en heb je ook geen zin in een zoveelste boterham met kaas? Probeer dan eens "cloud eggs" op je bord te toveren, een [naar artikel]


2. Een boterham met kaas: hoe (on)gezond is dat? (13/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een boterham met kaas hoort bij veel mensen standaard bij hun ontbijt of middageten. Maar kaas bevat veel verzadigd vet en zout. Slecht voor de gezondheid dus, zou je misschien denken. Maar is dat wel terecht? En leg je dan beter iets anders tussen de boterham? [naar artikel]


3. Word je dikker van een croque monsieur dan van een boterham met ham en kaas? (01/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Een croque monsieur, dat is hetzelfde als een boterham met kaas en ham, maar dan gegrild. Volgens het Voedingscentrum in Nederland, waar ze een croque 'een tosti' noemen, zitten er dan ook niet meer calorieën in dan in een koude boterham met ham en kaas. [naar artikel]


4. Deze smoothiebowl geeft je meer energie dan koffie (07/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Misschien ben je een student in de blok of misschien heb je een zetje nodig om de rest van de werkweek te overleven. Zeker is dat deze smoothiebowl... [naar artikel]


5. Kijk nu al uit naar het ontbijt: smoothiebowl (06/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Met dit ontbijt garanderen we je een fantastische start van de dag. Deze smoothiebowl zit boordevol fruit zodat je je dagelijkse portie meteen al [naar artikel]


6. Vangst van de dag: heerlijke hummus voor op de boterham (17/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Een boterham met kaas, eentje met confituur en dan weer eentje met choco. Na verloop van tijd heb ik het er als vegetariër wel mee gehad. Lekkere [naar artikel]


7. DE GROTE TEST. Waarom geitenkaas naar geit moet smaken (26/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Om geitenkaas te maken, heb je melk van de geit nodig. Die melk mag je in de kaas ruiken en proeven. Als dat het geval is, zegt kaasmeester Frédéric Van Tricht: “Dit is voor mij echt geitenkaas. Ik wil de geit ruiken en smaken.” Gerijpte kaas heeft een korst, is wat verkleurd en verhard en heeft vaak een scherpe smaak. Van Tricht kreeg alleen verse kaas op zijn bord, wit en romig, zonder korst, want jong. Je smeert die op een boterham of je verwerkt die in een slaatje. [naar artikel]


8. “Verslikt in boterham met platte kaas” (19/03/2019 - Het Belang van Limburg)

BeringenEen boterham met platte kaas betekende afgelopen zaterdag bijna het einde voor Julia Hermans (92) uit Paal, die zich tijdens haar ontbijt stevig verslikte. “Toen ik mijn buurvrouw naar adem hoorde snakken, ben ik onmiddellijk de keuken in gerend om het heimlichmanoeuvre uit te voeren”, vertelt Rosette Diepvens, die zo het leven van haar buurvrouw redde. “Zonder Rosette had ik hier vandaag niet meer gezeten”, blikt Julia emotioneel terug [naar artikel]


9. Nu kan je je boterham smeren met mojito-smaak (24/07/2020 - Metro)

Voor de zichzelf respecterende alcoholist die ’s ochtends weleens een mojito zou lusten is er nu een oplossing. Je hoeft niet langer een cocktail te drinken, maar beleg op je boterham die precies smaakt als de heerlijke cocktail. Dankzij een royale hoeveelheid rum en sappige limoenen is deze marmeladecocktail veel meer dan een doorsnee pot […] Het bericht Nu kan je je boterham smeren met mojito-smaak verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


10. Limburg smaakt naar meer:hippe smoothiebowl met tricolore bessen (14/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Wat nog lekkerder is dan een smoothie met vers fruit drinken? Hem oplepelen, samen met lekker verse frambozen en braambessen, natuurlijk. Dit supermakkelijke recept voor een hippe smoothiebowl is een ideaal tussendoortje of gezond dessert.i [naar artikel]


11. Say cheese! 6 redenen waarom kaas eten een goed idee is (04/06/2018 - Gazet van Antwerpen)

Maandag 4 juni is de Internationale Dag van de Kaas. Goed nieuws voor de echte kaasliefhebbers: kaas is niet alleen erg lekker, maar ook gezond! En omdat dit voor de echte ‘cheese lovers’ een speciale dag is, staan we vandaag extra stil bij dat stukje goddelijke zuivel op je boterham, pizza of kaasplankje. Wij geven je 6 voordelen als reminder waarom dat stukje kaas eten vandaag extra een goed idee is. [naar artikel]


12. Dit kun je óók in de lunchtrommel van je kind stoppen (14/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Boterham met kaas? Prima keuze, maar het kan wel wat origineler. Voor alle ouders die deze week wat meer variatie willen brengen in de lunchtrommel... [naar artikel]


13. Deze cheeseburger bestaat volledig uit kaas (02/04/2018 - Metro)

Kan er voor jou nooit genoeg kaas op een burger zitten? Dan is de nieuwe cheeseburger van Tastemade misschien iets voor jou. De lekkernij bestaat enkel en alleen uit – je raadt het nooit – kaas.  Van het broodje tot het sappig lapje vlees en de groenten die ertussen zitten: alles wordt vervangen door kaas. […] Het bericht Deze cheeseburger bestaat volledig uit kaas verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


14. Genieten maar! Ontbijten met pannenkoeken kan ook zo (26/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Begin je vrijdag goed en maak eens pannenkoeken in plaats van een boterham met kaas. Met deze 5 originele receptjes maak je indruk en ze zijn nog... [naar artikel]


15. ‘Zo moeilijk kan het toch niet zijn om te bedenken wat je op een boterham kunt doen behalve kaas en hesp’ (08/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


16. Kan je zelf kaas maken? En is gekochte niet sowieso goedkoper en beter? Wij deden de test voor 3 kazen (11/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Is maak je eigen kaas, het nieuwe bak je eigen brood? “Voeg citroen toe aan melk en je hebt kaas”. Zo simpel is het volgens YouTube om zelf (zachte) kaas te maken. Maar is kaas maken geen omslachtig procedé en heb je daarvoor niet een heleboel ingrediënten nodig die je doorsnee niet in huis hebt? We deden de test, maakten onze eigen kaas en dat ging van “best fier” tot “gortdroog”. [naar artikel]


17. Kopen we binnenkort kaas zonder koe? Misschien wel, dankzij de doorbraak van deze Gentse start-up (21/12/2022 - VRT NWS)

De Gentse start-up Those Vegan Cowboys is erin geslaagd caseïne te produceren, een belangrijk bestanddeel van kaas, zonder dat er een koe aan te pas kwam. Dat is een belangrijke stap die de start-up op weg moet zetten naar volledig koevrije kaas. Zo'n kaas zou een gevoelig lagere milieu- en klimaatimpact hebben dan traditionele kaas. Maar het zal nog wel enkele jaren duren voor je ze in de winkel kan kopen. [naar artikel]


18. Martha Stewart onthult haar geheim voor de beste gegrilde kaas ooit (12/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Martha Stewart heeft haar geheim voor de perfecte boterham met gegrilde kaas vrijgegeven. Niet boter, maar wel mayonaise is het mysterieuze ingrediënt dat volgens haar het eenvoudige recept naar een hoger niveau tilt. [naar artikel]


19. Dit zijn ze: de 5 best betaalde sectoren in België (18/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Hoe leuk je baan ook is, werken doe je ook om een boterham te verdienen. Weten in welke sector deze boterham het dikste is? Vacature.com zet de [naar artikel]


20. In dit pretpark staat alles in het teken van... kaas (08/06/2018 - Het Belang van Limburg)

In Imsil, de kaasstreek in Zuid-Korea, zijn ze zo trots op het product, dat ze er een heus kaaspretpark geopend hebben. Je kan er kaas eten, kaas maken en alle attracties passen perfect bij het thema kaas. [naar artikel]


21. Brugge Kaas-producent mag weer kaas verkopen (06/05/2022 - De Tijd)

14:20 De kaas van de zuivelmaker Milcobel mag weer de deur uit. De fabriek in Moorslede kreeg de voorbije weken te maken met een listeriabesmetting. Nu oordeelt het voedselagentschap FAVV dat de kaas veili... [naar artikel]


22. Fransen proberen opvallend wereldrecord te breken en hebben daarvoor 620 kg kaas nodig (18/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

In Saint-Etienne is er zondag een opvallend wereldrecord gebroken. En daar hadden de Fransen maar liefst 620 kilogram kaas en 340 kilogram charcuterie voor nodig. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!