De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Einde ‘Zondag met Lubach’ in zicht: vijf virale momenten op een rijtje

Het Laatste Nieuws

19/08/2020 - 14:28

Dit najaar is ‘Zondag met Lubach’ nog gewoon op het kleine scherm te bekijken, maar Arjen Lubach (40) kondigde wel aan dat het einde van zijn...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Arjen Lubach stopt met ‘Zondag met Lubach’ (19/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Presentator, theatermaker en schrijver Arjen Lubach gaat stoppen met zijn Zondag met Lubach (ZML). Dat kondigt hij aan in zijn boek Stoorzender, dat woensdag verschijnt. Een belangrijke reden voor zijn besluit is dat Lubach op het hoogtepunt met het programma wil stoppen.
  [naar artikel]
 2. Arjen Lubach gaat stoppen met succesprogramma ‘Zondag met Lubach’ (19/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse presentator, theatermaker en schrijver Arjen Lubach gaat stoppen met zijn succesprogramma ‘Zondag met Lubach’. Dat kondigt hij aan...
  [naar artikel]
 3. Satirisch programma ‘Zondag met Lubach’ steekt de draak met ons land: “België is gewoon stuk” (09/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ heeft gisterenavond aandacht besteed aan ons land. Presentator Arjen Lubach greep de aanslepende...
  [naar artikel]
 4. Komiek Arjen Lubach neemt internet beet met 'Westeros', een "spin-off van Game of Thrones" (04/09/2017 - De Morgen)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen Lubach openbaarde deze middag dat zijn Zondag met Lubach achter de wereldwijde viral van Game of Thrones zat, die de afgelopen dagen op internet vele miljoenen keren werd gedeeld.
  [naar artikel]
 5. Satirisch programma ‘Zondag met Lubach’ steekt de draak met ons land: ‘België is gewoon stuk’ (09/03/2020 - De Morgen)
  Ons land was gisteravond kop van Jut in het satirische Nederlandse programma Zondag met Lubach. ‘Ik maak me grote zorgen over onze zuiderburen’, begon presentator Arjen Lubach, waarna hij de aanslepende regeringsvorming aangreep om stevig de draak te steken met België.
  [naar artikel]
 6. Nederlands populairste satiricus is terug op tv (13/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Fans van de betere satire kunnen vanaf zondag weer terecht bij Arjen Lubach (39). Na een jaar afwezigheid maakt die op de Nederlandse tv z’n rentree met kijkcijferhit ‘Zondag Met Lubach’.
  [naar artikel]
 7. "Stoppen op het hoogtepunt": Arjen Lubach kondigt einde van satirische show op Nederlandse tv aan (19/08/2020 - VRT NWS)
  De Nederlandse presentator Arjen Lubach gaat een punt zetten achter zijn populaire satirische talkshow "Zondag met Lubach" op de VPRO. Eerst start wel nog één seizoen in september, waarin hij de politiek in binnen- en buitenland door de mangel blijft halen. Dat vertelde hij in "De wereld vandaag" op Radio 1, tijdens een gesprek naar aanleiding van zijn nieuwe boek "Stoorzender".
  [naar artikel]
 8. Komiek Arjen Lubach scoort met cynische kerstparodie (23/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe gaan de feestdagen er dit jaar uitzien als er maar weinig mensen op bezoek mogen komen en iedereen afstand moet houden? De Nederlandse komiek Arjen Lubach van tv-programma Zondag met Lubach heeft wel een idee hoe we nog dat echte kerstgevoel krijgen: met een zelfgemaakte kerstreclame.
  [naar artikel]
 9. ‘Zondag met Lubach’ gaat nog een seizoen door, met dank aan corona (23/10/2020 - De Morgen)
  Goed nieuws voor fans van Zondag met Lubach. Er komt volgend voorjaar dan toch nog één extra seizoen van het populaire VPRO-programma. Dat laat de redactie weten.
  [naar artikel]
 10. België heeft van Nederland niets te leren, meneer Lubach (11/03/2020 - De Morgen)
  Frederik De Backer zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: Zondag met Lubach op NPO3.
  [naar artikel]
 11. Honderdste aflevering voor Nederlandse satire ‘Zondag met Lubach’ (19/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse satirische VPRO-programma ‘Zondag met Lubach’, dat ook in ons land graag bekeken wordt via YouTube, is toe aan zijn honderdste...
  [naar artikel]
 12. ‘Referendum over de Nederlandse annexatie van Rusland’: satirische video van Arjan Lubach gaat viraal (23/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse tv-presentator Arjan Lubach heeft opnieuw een virale video te pakken met een filmpje dat hij met De Avondshow maakte over de Russische referenda in Oekraïne. Het filmpje, waarin hij voorstelt dat Nederland Rusland annexeert, werd op sociale media al meer dan een miljoen keer bekeken.
  [naar artikel]
 13. Einde van gemediatiseerde proces tussen Johnny Depp en Amber Heard in zicht: terugblik in 5 opvallende momenten (31/05/2022 - VRT NWS)
  Vanaf vandaag wordt een uitspraak verwacht in de rechtszaak tussen voormalig acteurskoppel Johnny Depp en Amber Heard. Daarmee komt er een einde aan het proces dat iedereen tot ver buiten Fairfax, Virginia, live kon volgen. In afwachting van het verdict, vatten we de rechtszaak nog eens samen aan de hand van vijf opvallende momenten.
  [naar artikel]
 14. Om het grappigst: elk land maakt zijn eigen Trump-video, en nu heeft ook België er een (03/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nederland startte de hype met het virale ‘America First, The Netherlands Second’-filmpje in het programma Zondag met Lubach. Meteen volgde ook een Duitse variant, een Deense... en sinds gisteren heeft ook ons land een versie dankzij ‘De Ideale Wereld’.
  [naar artikel]
 15. Nederlandse talkshowhost Arjan Lubach scoort samen met Merol een coronahit (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het is weer raak voor de makers van het Nederlandse satirische programma ‘Zondag met Lubach’. Nadat de poging van honderd BN’ers om een coronalied...
  [naar artikel]
 16. Komiek Arjen Lubach neemt internet beet met 'Westeros', een "spin-off van Game of Thrones" (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen
  [naar artikel]
 17. Nederland lacht met België: "Op uur meer medailles dan zij in 94 jaar" (13/02/2018 - Sporza)
  In "Zondag met Lubach" steekt presentator Arjen Lubach de draak met de Belgen. "Zelfs het Romeinse Rijk staat boven ze op de medaillespiegel."
  [naar artikel]
 18. "You've got Trump Towers, we've got Lee Towers": Arjen Lubach verwelkomt Trump (23/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De makers van het satirische tv-programma 'Zondag met Lubach' stellen hun land Nederland met een heerlijk fimpje alvast even voor aan de nieuwe
  [naar artikel]
 19. Het einde van een tijdperk: Boris Johnson in vijf onvergetelijke momenten (05/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Na drie jaar komt er een einde aan het leiderschap van Boris Johnson. Maandagmiddag maken de Britse Conservatieven zijn opvolger bekend. In bovenstaande video blikken we terug op enkele opvallende momenten van Johnsons premierschap.
  [naar artikel]
 20. VIDEO. De virale vijf van Barack Obama (19/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Mooie, grappige, ontroerende momenten: Barack Obama charmeerde tijdens de acht jaar van zijn presidentschap jong en oud. Deze vijf video’s met topmomenten van de Amerikaanse president, gingen viraal.
  [naar artikel]
 21. De federale formatie, de zaak-Delphine Boël en het Nederlands van Elio Di Dupo: Arjen Lubach haalt België door de mangel (08/03/2020 - VRT NWS)
  In Nederland heeft het satirische programma "Zondag met Lubach" met gastheer Arjen Lubach een uitzending aan België gewijd. Daarin steekt hij de draak met de aanslepende federale formatie, maar ook met het Nederlands van oud-premier Elio Di Rupo (PS), de flater van oud-premier Yves Leterme (CD&V) die ooit de Marseillaise in plaats van de Brabançonne zong en de vele regeringen in ons land. Tegelijk draagt hij een opmerkelijke oplossing voor alle problemen aan.
  [naar artikel]
 22. Lachen met ‘Blokken’: de meest hilarische momenten in 5 minuten (08/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Zondag zendt Eén de 5.000ste aflevering van ‘Blokken’ uit. De beste spelers van de afgelopen duizend spelletjes strijden momenteel - onder leiding van quizmaster Ben Crabbé - opnieuw tegen elkaar in een best-of. Wij zetten de meest hilarische momenten uit alle seizoenen op een rijtje in 5 minuten.
  [naar artikel]
 23. Lachen met ‘Blokken’: de meest hilarische momenten in 5 minuten (08/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zondag zendt Eén de 5.000ste aflevering van ‘Blokken’ uit. De beste spelers van de afgelopen duizend spelletjes strijden momenteel - onder leiding van quizmaster Ben Crabbé - opnieuw tegen elkaar in een best-of. Wij zetten de meest hilarische momenten uit alle seizoenen op een rijtje in 5 minuten.
  [naar artikel]
 24. VIDEO. Nederland stelt zich voor aan Trump in zijn eigen woorden (23/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nu Donald Trump officieel de Amerikaanse president is, beseffen ze in Nederland dat ze hem best te vriend houden. Daarom heeft het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ een introductievideo gemaakt voor Trump. “Op een manier die hem wellicht het meest zal aanspreken”, aldus presentator Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 25. VIDEO. Nederland stelt zich voor aan Trump in zijn eigen woorden (23/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Nu Donald Trump officieel de Amerikaanse president is, beseffen ze in Nederland dat ze hem best te vriend houden. Daarom heeft het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ een introductievideo gemaakt voor Trump. “Op een manier die hem wellicht het meest zal aanspreken”, aldus presentator Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 26. Arjen Lubach gaat viraal met referendum in Rusland: “Willen jullie geannexeerd worden door Nederland?” (22/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse presentator Arjen Lubach gaat viraal met een opvallend stukje televisie uit zijn succesprogramma ‘De Avondshow met Arjen Lubach’. Doodleuk een referendum in een ander land organiseren? Als Poetin dat kan, kan Nederland dat ook! En dus organiseert Lubach ook even een referendum in Rusland; of ze daar niet door Nederland geannexeerd willen worden? Rusland behoort eigenlijk altijd al toe aan de Nederlanders. Ja toch?
  [naar artikel]
 27. Einde vulkaanuitbarsting La Palma na zeven weken nog lang niet in zicht (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het einde van de vulkaanuitbarsting op het Spaanse eiland La Palma is na zeven weken nog steeds niet in zicht. Wetenschappelijke gegevens wijzen er niet op dat de eruptie in de nabije toekomst zal eindigen, meldt zondag het noodcomité dat de vulkaan in de gaten houdt.
  [naar artikel]
 28. “Einde van de coronatunnel is in zicht” (22/09/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het einde van de coronapandemie is in zicht, maar we zijn er nog niet. Dat was donderdag andermaal de boodschap van WHO-topman Tedros Adhanom Ghebreyesus op de wekelijkse WHO-persconferentie.
  [naar artikel]
 29. Is het einde van 007 in zicht? (02/07/2019 - De Morgen)
  Is de 25ste James Bond de meest vervloekte filmproductie uit de geschiedenis van de franchise? Na onenigheden met regisseurs, een geblesseerde Daniel Craig (51) en een ontploffing op de set gooit nu gastactrice Grace Jones de handdoek in de ring. Is het einde van 007 in zicht?
  [naar artikel]
 30. Einde griepepidemie in zicht (08/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het einde van de griepepidemie in België lijkt in zicht nu het aantal mensen met een griepaal syndroom die een huisarts consulteerden onder de
  [naar artikel]
 31. Nederlandse tv-presentator maakt op brandhout van dieetmythes (26/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse presentator Arjen Lubach heeft in zijn show ‘Zondag met Lubach’ brandhout gemaakt van allerlei dieetmythes en gezondheidsgoeroe's en dat dat op onnavolgbare, humoristische wijze. Vooral de twee blogsters van het populaire The Green Happiness krijgen er stevig van langs. Ook in de Nederlandse pers werd al heftig gereageerd op de "onzin" die de twee diëtistes verkondigen.
  [naar artikel]
 32. Einde van de griepepidemie in zicht (08/03/2017 - De Standaard)
  Het einde van de griepepidemie in België lijkt in zicht. Het aantal mensen die syndromen van griep vertonen is gedaald.
  [naar artikel]
 33. Einde van de griepepidemie in zicht (08/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het einde van de griepepidemie in België lijkt in zicht nu het aantal mensen met een griepaal syndroom die een huisarts consulteerden onder de epidemische drempel - 128 raadplegingen per 100.000 inwoners - is gedaald.
  [naar artikel]
 34. Einde van de griepepidemie in zicht (08/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het einde van de griepepidemie in België lijkt in zicht nu het aantal mensen met een griepaal syndroom die een huisarts consulteerden onder de epidemische drempel - 128 raadplegingen per 100.000 inwoners - is gedaald.
  [naar artikel]
 35. Dit waren de meest opvallende momenten in zeer bits Kamerdebat (09/10/2018 - De Standaard)
  In de Kamer verdedigt premier Charles Michel vandaag zijn State of the Union. Al sinds vanmorgen 10 uur wordt er intens gedebatteerd in het parlement. Wij zetten enkele opvallende momenten op een rijtje.
  [naar artikel]
 36. Dit waren de meest opvallende momenten in zeer bits Kamerdebat (09/10/2018 - De Standaard)
  In de Kamer verdedigt premier Charles Michel vandaag zijn State of the Union. Al sinds vanmorgen 10 uur wordt er intens gedebatteerd in het parlement. Wij zetten enkele opvallende momenten op een rijtje.
  [naar artikel]
 37. Arjen Lubach reageert op verlies in ‘De slimste mens’ (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Arjen Lubach (52) vindt zijn verlies van donderdagavond in ‘De Slimste Mens’ niet erg. Over professor en internist Geert Meyfroid (50), die de titel voor Lubachs neus wegkaapte, schreef Lubach op Instagram: “Geert is niet alleen bizar goed in dit spel, maar ook nog eens een heel leuke gast!”
  [naar artikel]
 38. Frank Deboosere: "Het einde van de droogte is nog niet in zicht" (12/07/2018 - VRT NWS)
  Het heeft op de meeste plaatsen in ons land al wekenlang niet meer goed geregend, maar volgens VRT-weerman Frank Deboosere is het einde van de droogte nog lang niet in zicht. "De oorzaak ligt bij een zogenoemde "omega-blocking" boven Groot-Brittannië en het einde daarvan is nog niet in zicht", legt hij uit.
  [naar artikel]
 39. Dit waren de vijf opmerkelijkste momenten in het assisenproces over de moord op Silvio Aquino (01/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het assisenproces over de feiten die zich in Opglabbeek afspeelden op 27 augustus 2015 loopt op zijn einde. Vijf Romazigeuners reden zeven jaar geleden Silvio Aquino en zijn vrouw Silvia klem en trokken hen uit de auto. In een schermutseling met Silvio zou die één van de Roma, Samson Hudorovic neerschieten, daarop schoot Sandro, zijn vader Silvio met meerdere schoten in het hoofd dood. Dit waren vijf opmerkelijke momenten in het proces, dat al vier weken bezig is.
  [naar artikel]
 40. Wat leert de derde dag van het Kasteelmoordproces ons? Veel tegenstrijdigheden en spanningen (12/06/2017 - De Redactie)
  Het was - alweer - een bewogen dag op het Kasteelmoordproces met veel tegenstrijdige verklaringen en bij momenten hoogoplopende discussies tussen de verschillende partijen. We zetten de vijf belangrijkste ontwikkelingen nog even op een rijtje.
  [naar artikel]
 41. 5000 afleveringen van ‘Blokken’, dat ziet er zo uit (08/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Al sinds 1994 kan kijkend Vlaanderen meequizen met Ben Crabbé in ‘Blokken’. En zondag is het tijd voor de 5000ste aflevering van het populairste spelprogramma van de VRT. Om die mijlpaal te vieren, zetten we even een paar memorabele momenten op een rijtje.
  [naar artikel]
 42. Vlaanderen krijgt einde van verplicht mondmasker in zicht (12/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Vlaanderen krijgt einde van verplicht mondmasker in zicht Het lijkt erop dat de mondmaskerplicht in Vlaanderen herleid zal worden tot het openbaar vervoer en drukke plaatsen. Dat laat premier Alexander De Croo (Open Vld) uitschijnen in enkele interviews in de aanloop naar het Overlegcomité van komende vrijdag. Een week geleden pleitte N-VA-voorzitter Bart De Wever al voor het einde van de mondmaskerplicht in […] Lees dit artikel: Vlaanderen krijgt einde van verplicht mondmasker in zicht
  [naar artikel]
 43. De olympische dag in vijf momenten: Erin Jackson de sprintkoningin, shorttrackdames eren overleden collega met goud, chaos op de skipiste (13/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Erin Jackson is de eerste zwarte snelschaatsster die zich tot olympisch kampioene kroont. De Nederlandse estafetteshorttrackvrouwen eerden hun overleden voormalige teamgenote met goud op de 3.000m. Op de reuzenslalom leidde de sneeuw tot chaos en speelden de Belgen niet mee. Herbeleef deze zondag in vijf momenten.
  [naar artikel]
 44. 'Einde hausse nog niet in zicht' (13/04/2019 - De Morgen)
  De beursindexen zetten de voorbije dagen nieuwe records neer. Aan het feest voor de beleggers lijkt maar geen eind te komen. Volgens Johan Van Geeteruyen, fondsenbeheerder bij beurshuis Petercam, is het einde van de beurshausse bijlange nog niet in zicht. 'De koersen stijgen op lange termijn. We zijn nog zeker niet aan het einde van ons Latijn.'
  [naar artikel]
 45. Virale infectie houdt Pieter Serry weg van BK (29/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Pieter Serry (30) zal zondag niet deelnemen aan het Belgisch kampioenschap op de weg. Hij sukkelt met een virale infectie aan de bovenste luchtwegen. Dat heeft zijn team Deceuninck-Quick Step zaterdag laten weten.
  [naar artikel]
 46. Bewogen momenten in ‘Familie’: het einde van een relatie en een nieuw personage maakt haar opwachting (18/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een ding is zeker bij een soap als ‘Familie’: saaie momenten zijn er niet. En dus bevat de aflevering van vanavond niet alleen het einde van een...
  [naar artikel]
 47. Tournée Minerale met Kürt Rogiers: Het einde is in zicht (26/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het einde van Tournée Minerale is bijna in zicht, maar Kürt Rogiers gaat zelfs nog een aantal dagen verder met zijn alcoholvrije periode. De acteur...
  [naar artikel]
 48. Arjen Lubach reageert op verlies in ‘De Slimste Mens’: “En nu weer naar de intensive care met al je kennis, mafkees” (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Arjen Lubach (52) vindt zijn verlies van donderdagavond in ‘De Slimste Mens’ niet erg. Over professor en internist Geert Meyfroidt (50), die de titel voor Lubachs neus wegkaapte, schreef Lubach op Instagram: “Geert is niet alleen bizar goed in dit spel, maar ook nog eens een heel leuke gast!”
  [naar artikel]
 49. Is einde van belastingvoordeel voor tweede verblijf in zicht? (16/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Is einde van belastingvoordeel voor tweede verblijf in zicht? Groenen, socialisten en CD&V pleiten bij de komende begrotings­besprekingen voor de afschaffing van het belastingvoordeel bij de aankoop van een tweede verblijf. Dat kan op termijn tot 100 miljoen euro opleveren, schrijft De Standaard donderdag. Het is een van de grote ongerijmdheden in onze fiscale wetgeving: terwijl de belastingvoordelen voor de eerste woning (de gezinswoning) […] Lees dit artikel: Is einde van belastingvoordeel voor tweede verblijf in zicht?
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy