Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

GEPROEFD. Vlees op de grill, de specialiteit van Schuur 17 in Rosmeer

04/09/2020 - 06:04
"Begin dit jaar werd in een vierkantshoeve in het Haspengouwse Rosmeer bistro Schuur 17 geopend. Chef Jordi Lenaers (25) serveert er een gevarieerde kaart met de nadruk op gegrilde vleesgerechten."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. GEPROEFD. De gouden steak van Butcher, ideaal voor alle gouden papa’s (04/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Papa’s zijn goud waard, toch? Wij proefden een lekker stukje vlees in een gouden jasje van Butcher Grill & Bar in Hasselt, in een handige afhaalbox. Ideaal om te bestellen voor Vaderdag. [naar artikel]


2. Dieven stelen 300 flessen wijn en champagne bij bistro-feestzaal in Rosmeer (10/04/2021 - Het Belang van Limburg)

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben dieven de wijnkelder geplunderd van de bistro-feestzaal Schuur 17 in Rosmeer (Bilzen). Ze gingen aan de haal met 300 flessen dure wijn en champagne. Uit de rijpingskast werd 40 kilo rundvlees gehaald. Tijdens hun vlucht reden de dieven met hun auto over de kassa van het restaurant om deze te openen. [naar artikel]


3. Bill Gates investeert in hamburger zonder vlees (02/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

'Impossible Foods', een Amerikaans bedrijf dat hamburgers zonder vlees maakt die "sissen" op de grill en sap "bloeden" zoals echt vlees, heeft [naar artikel]


4. Welk vlees past het best op de BBQ en hoe grill je het? Topchef Luc Bellings geeft advies: “Te veel tegelijk bakken is veelgemaakte fout” (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Mooi weer, barbecue en vlees … het perfecte trio voor een smakelijke en gezellige avond. Maar hoe kies je nu een goed stukje vlees voor op de barbecue? En hoe hou je het lekker sappig? Sterrenchef Luc Bellings deelt zijn beste tips zodat je stukjes vlees voortaan altijd perfect gegrild zijn op de barbecue. “Om vlees lekker te grillen, heb je warme en minder warme plekken nodig.” [naar artikel]


5. Vijf maal barbecue: een heerlijk stukje vlees voor papa op de rooster (11/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Vuur in de kolen en een lekker stukje vlees op de grill: het barbecueseizoen is volop bezig en daar genieten we van. Barbecuespecialist Joris Verkoyen van Barbelicious in Eksel maakte er zijn beroep van. [naar artikel]


6. Barbecueën, een oerinstinct (11/04/2019 - De Morgen)

Dit weekend wordt het bloedheet, en dat betekent dat we weer en masse vlees op een grill zullen roosteren. Maar barbecueën is niet zomaar samen vlees bakken buiten. Het is het oerritueel dat onze moderne menselijkheid het best illustreert, én waar we meer dan ooit naar snakken. [naar artikel]


7. “Leg niet je hele rooster vol, dat werkt niet”: topchef Luc Bellings legt uit hoe je het perfecte stuk vlees kiest en grilt op de barbecue (21/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Mooi weer, barbecue en vlees: de ideale combinatie voor een smakelijke en zonnige maaltijd. Maar welk vlees is geschikt om te grillen op de barbecue? En hoe bak je dat het best? Sterrenchef Luc Bellings deelt zijn geheime tips zodat je vlees vanaf nu altijd perfect gaar is. “Varkensvlees vermijd ik meestal, omdat dat nogal droog wordt op de grill.” [naar artikel]


8. D’Entrecôte in Wimmertingen: Lekkers van de grill (05/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Vorige maand werd in Wimmertingen de tweede vestiging van grillrestaurant d’Entrecôte geopend. Specialiteit van het huis is rundvlees, dat wordt versneden in de eigen vleeshouwerij. [naar artikel]


9. GEPROEFD. Eten op dak van de discotheek? Hier serveren ze toprundvlees in zomerse Ibiza-sfeer (10/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Op zoek naar dat Ibizagevoel zonder naar de Balearen te vliegen? Dineer dan in rooftoprestaurant Kobe op het dak van danstempel Versuz. Specialiteit: rundvlees. [naar artikel]


10. Straatlamp vat vuur in Rosmeer (30/11/2022 - Het Belang van Limburg)

De brandweer rukte woensdag rond 18.45 uur uit voor een brandende straatlamp op de Rode Kruislaan in Rosmeer. [naar artikel]


11. Bestelwagen gestolen in Rosmeer (24/07/2023 - Het Belang van Limburg)

In de Daalstraat in Rosmeer is ingebroken in een huis. De daders stalen er ook een bestelwagen. De politie is bezig met een onderzoek naar de diefstal. [naar artikel]


12. Vandalisme in Rosmeer (12/07/2018 - Het Belang van Limburg)

In de Steegstraat in Rosmeer is woensdagavond vandalisme vastgesteld. Er werden meerdere ruiten van een huis dat momenteel wordt gerenoveerd, ingegooid. (mm) [naar artikel]


13. Inbraak in Rosmeer (11/03/2020 - Het Belang van Limburg)

Dinsdagavond rond middernacht is een inbraak ontdekt in de Kerkstraat in Rosmeer. De buit is onbekend. [naar artikel]


14. Brand in schuur in Zonhoven (03/12/2018 - Het Belang van Limburg)

In de Hasseltse Beverzakstraat in Zonhoven is maandagmorgen even over tweeën brand uitgebroken in een schuur. De brandweer van Hasselt heeft het vuur gedoofd. De schuur lag achter een huis. De woning werd gevrijwaard. [naar artikel]


15. Kleuters planten krokussen voor bedreigde wilde bijtjes (28/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Dit schooljaar stelt Natuurpunt Spouwen-Amelsdorp-Rosmeer en de Vrouwen Groen Voorziening Rosmeer de wilde bijen onder de aandacht van de leerlingen in de regio. [naar artikel]


16. Scoren in 5 minuten: tortillas op de BBQ (02/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

Hier scoor je èlke keer mee: tortilla's op de grill. In 5 minuten klaar en je kan ze vullen met wat je maar wil. Met groenten, vlees, vis en kaas [naar artikel]


17. Playstation gestolen bij woninginbraak in Rosmeer (12/03/2022 - Het Belang van Limburg)

In Rosmeer in de Diepestraat is vrijdagavond ingebroken in een huis. De inbrekers stalen een Playstation 4. Ze haalden het hele huis overhoop.   [naar artikel]


18. Onderdelen van beregeningsinstallatie in Rosmeer gestolen (03/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Maandag is bij de politie een diefstal van onderdelen van een beregeningsinstallatie op een aardbeienveld gemeld. De feiten gebeurden in de Wanhofstraat in Rosmeer. (mm) [naar artikel]


19. GEPROEFD. Must-go adresje voor vleesliefhebbers: “Botermals en bijzonder sappig” (30/11/2023 - Het Belang van Limburg)

“Botermals vlees dat zich snijdt als een biscuitgebakje”. Dat mag je op je bord verwachten bij Carnis in Zutendaal. ’s Middags een brasserie met croque, salade en pannenkoek op de kaart, ’s avonds een restaurant voor de echte vlees- en visliefhebber. [naar artikel]


20. Kerstfeest bij Samana Rosmeer (22/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Op 12 december om 12 uur werden de gasten voor het kerstfeest van Samana Rosmeer ontvangen in de zaal van de Harmonie. [naar artikel]


21. Samana Rosmeer viert feest (27/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Op 19 september vierde Samana Rosmeer haar jaarlijkse feest in de Harmoniezaal. [naar artikel]


22. Agenten riskeren hun leven om paard uit brandende schuur te redden (04/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Twee Amerikaanse agenten schieten in actie wanneer ze ontdekken dat er een schuur in brand staat. Op weg naar de schuur ontdekken ze dat alle mensen in veiligheid zijn, maar dat er nog een paard in de brandende schuur staat. Ze aarzelen geen moment om het paard te redden. Er is enkel één probleem: het doodsbange dier weigert om de stal te verlaten. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!